Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[96a setmana] El diumenge de les referències

12
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 48 articles sobre municipis del Vallès Occidental que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 5.251 articles de diferents temes.

La noranta-sisena edició comença demà, 11 de desembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Articles sense referències des de 2014. Podeu consultar aquí els articles sense referències (356 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01: i @Jove:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Com que aquest any Nadal i Cap d'Any cauen en Diumenge, aquesta vegada avancem dues setmanes la col·laboració amb la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, un altre projecte amb el qual val molt la pena col·laborar.

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
J bullanga (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

A mitja part, en tenim 24 a la butxaca. Som-hi!

Laurita (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

69 articles! A poc a poc anem buidant la llista d'articles sense referències des de fa molts anys, bona feina. Ens veiem diumenge que ve!

Resposta a «[96a setmana] El diumenge de les referències»