Usuari Discussió:Davidpar/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Efemèrides i actes 2015

Bona pensada la de la taverna! ara cal mirar gent que vagi omplint vermells i actualitzant els temes--barcelona (disc.) 17:09, 1 gen 2015 (CET)

Infotaula periodista

David: No sé si estàs al cas que estic endreçant infotaules de biografies. Doncs, des d'avui, la {{Infotaula de periodista}} està en la seva nova versió. Encara falta per millorar la documentació (pots ajudar, si vols), però el funcionament ja és el nou. Això inclou canvi de nom d'alguns paràmetres i afegir tots els que existeixen a {{infotaula persona}}. Si detectes algun malfuncionament o creus que caldria aprofitar per afegir algun més dels «específics de la professió», avisam sisplau. Ah! i recordar de fer servir els nous paràmetres si crees alguna nova entrada. Salut !--amador (disc.) 07:07, 9 gen 2015 (CET)

Afegiu / afegeix

Hola, m'ha cridat l'atenció aquest canvi teu, la veritat és que ignoro si actualment hi ha cap política al respecte (un dels motius pels quals deixo periòdicament de col·laborar en les traduccions és perquè tothom fot el que li rota, bàsicament), però quan jo era membre de Softcatalà, i vaig tenir una part significativa en la redacció de la seva primera Guia d'Estil, s'havia acordat sempre que s'utilitzava la 2a personal del plural quan és l'usuari qui s'adreça a l'ordinador, i la 2a del singular quan era a l'inrevés. Penso que en aquest cas el correcte és "afegiu" perquè és l'ordinador qui demana a l'usuari que introduiexi dades. Una salutació.--Quico (disc.) 23:32, 9 gen 2015 (CET)

Tinc una mica d'experiència en aquests assumptes i, honestament, penso que, atesa la colocació del missatge dins la interfície, és més adient "afegiu", com estava abans. Gràcies per la teva bona predisposició. Una abraçada, company! :) --Quico (disc.) 00:34, 10 gen 2015 (CET)

David, no he entès gaire què t'ha portat a incloure el {{CN}} a la primera editorial del Diccionari de la llengua catalana de l'IEC dins de la infotaula. Com a últim editor (+1.454 octets) que ho acaba de tocar, em sento "al·ludit". Aquestes són les meves observacions:

  • Hi ha algun motiu per dubtar del Grup Enciclopèdia Catalana i no fer-ho d'Edicions 62?
  • De fet, l'editora és Enciclopèdia Catalana, SAU, empresa, em permeto dir, principal del Grup. En alguns llocs apareix com a Enciclopèdia Catalana, S.A..
  • Si hi ha un ISBN d'Enciclopèdia Catalana, tal com ara he deixat precisat a la infotaula, potser també podríem dubtar-ne (pot ser inventat)!
  • Si agafem la Referència 1 de l'article, a l'últim paràgraf s'hi pot llegir: "El 2007 se'n publicà una segona edició, a cura d’Edicions 62 i Enciclopèdia Catalana" (el ressaltat és meu).
  • Seguint el segon Enllaç extern de l'article, es va al pròleg. A cavall entre els seus paràgrafs 10 i 12, hi trobem: "Per a acomplir la tasca de la segona edició del DIEC [...] l’Equip de Govern i el Consell Permanent de l’Institut decidiren aquesta vegada adjudicar la tasca més pròpiament editorial al consorci d’editors format per Enciclopèdia Catalana i Edicions 62" (idem).

Si el problema no són les referències sinó la precisió de la firma editora, t'agrairé eliminis el {{CN}} i hi substitueixis l'enllaç conduït "[[Gran Enciclopèdia Catalana|Grup Enciclopèdia Catalana]]" pel més ajustat "[[Grup Enciclopèdia Catalana|Enciclopèdia Catalana]]". Si vols, ja ho faig jo. Perdona la meva susceptibilitat. Cordialment,--FranSisPac (disc.) 02:26, 13 gen 2015 (CET)

negreta amb enllaç

Viquipèdia:Secció d'introducció#Format de la primera frase, darrer punt--Arnaugir (discussió) 21:39, 14 gen 2015 (CET)

Luis Valtueña

Em sembla una bona idea. Faré una traducció de l'article en castellà. No és molt bo, però és millor que res. Salutacions cordials

Terratrèmol de Xile del 2010

La traducció de la pàgina que vas fer el seu dia encara està per revisar a fons, hi ha fragments absolutament incomprensibles, i com fa anys que està abandonada, te la usuarifico a Usuari:Davidpar/Terratrèmol de Xile del 2010 perquè la puguis revisar amb calma i tranquil·litat. --Panotxa (disc.) 22:20, 24 gen 2015 (CET)

A new multilingual challenge

Hi I am reaching you here because you participated in the Teylers Multilingual Challenge in 2012. We were thinking of organizing a new one over the weekend of 7&8 March in honor of the Art & Feminism project to increase women's participation on International Women's Day. You, as a previous participant, are already active on Wikipedia, so this would be a way to accumulate more content on Wikipedia that may, at some time, attract more women editors (who knows?). Here (en:Wikipedia:Meetup/ArtAndFeminism/Challenge) is the Challenge page, and please put any comments you have about points (or if you have ideas about suitable prizes) on the talk page of that page (en:Wikipedia_talk:Meetup/ArtAndFeminism/Challenge). Hope you're interested, Jane023 (disc.) 18:37, 25 gen 2015 (CET)

Student protest

Cap problema! Me la poso a dalt de prioritats. Com pots veure en l'article de la vaga de demà he posat educativa i no estudiantil. Si bé és cert que el fenomen reactiu ha estat el decret universitari 3+2 del ministre Wert, diversos sectors del professorat, i en menor grau personal d'administració i serveis (PAS), s'estan mobilitzant en contra de la precarització laboral en la que es troben immersos des de fa uns anys. No sé com podria encaixar les dues realitats. Val la pena només posar "vaga estudiantil" o millor "vaga educativa"?--Jove (disc.) 12:58, 25 feb 2015 (CET)

llengües

podries fer algun torn més al projecte abans que acabi aquesta setmana? :)--barcelona (disc.) 12:32, 1 març 2015 (CET)

Empresari

Hola, David. Per què has fet aquest canvi? No és millor que empresari redirigeixi a la seva classe social en comptes de redirigir al que posseeixen (encara que els hi doni el nom)? --Joan301009 (disc.) 17:43, 3 març 2015 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
D.rodriguez (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:59, 13 març 2015 (CET)

Hola David,soc estudiant de la Uab, que vas venir a donar-nos una xerrada, resulta que tenia pràcticament finalitzada una entrada de l'autor Isidre Mogas i Palet i he fet una plantilla de inacabada, l he desada i en principi s havia guardat bé, però ara no la trobo. Havia fet un altre anteriorment, fent el mateix procediment i no ha hagut cap problema. Si em pots ajudar t ho agraïria, gràcies.

Dani

Barnils

Ei crack,

Tu ho sabràs millor que ningú que aquí hi ha molta teca sobre ell, però sobretot en aquesta pàgina: [1] hi ha biografia seava que no surt a l'article i que crec que és rellevant.

T'ho dic a tu que n'ets el major col·laborador pel que veig. Cuida't! --Xavi Dengra (MISSATGES) 23:37, 14 març 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.

Hello, Davidpar,

The Editing team is asking for your help with VisualEditor. I am contacting you because you were one of the very first testers of VisualEditor, back in 2012 or early 2013. Please tell them what they need to change to make VisualEditor work better for you. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 19:12, 23 març 2015 (CET)

Errada

He fet un article Amanda Aipuriete i fins al final no me n'he adonat que me n'hi havia equivocat al nom, quan l'ho he anat a canviar, m'ha sortit que ja existia i l'original: Amanda Aizpuriete, l'ho havies creat tu, no sé el que cal fer per esborrar el meu. Et pots encarregar tu? Salutacions --MarisaLR (disc.) 12:38, 7 abr 2015 (CEST)

Viquiprojecte Sant Jordi

Bones, t'escric com a participant del darrer Viquiprojecte:Llegir en català. Enguany hem organitzat el Viquiprojecte:Sant Jordi per traduir a d'altres llengües les biografies d'escriptors rellevants contemporanis. Ens hi ajudes? :-)--Kippelboy (disc.) 15:16, 8 abr 2015 (CEST)

Format Eleccions 2014

Si a vostè li agrada més el format de les eleccions del 2012, d'acord, canvii'l!--Àngel A.C. (disc.) 08:18, 13 abr 2015 (CEST)

reversió d'edicions a Voleibol

Hola David, has revertit les edicions d'una ip que em sembla que havia canviat les edicions d'una altra ip que eren "El voleibol o "vòlei" no és un esport d'equip, és un mètode per poder atraure dones amb culs preciosos i portar-les cap al llit", i quan tu l'has desfet ha tornat a quedar a la pàgina.--Mikicat (Parlem!) 21:01, 18 abr 2015 (CEST)

imatge placa Palafrugell

Bones David, saps si a Commons hi ha alguna foto de les plaques turístiques de Palafrugell amb els codis QR de QRpèdia? Vull actualitzar Viquiprojecte:Biblioteques/Activitats amb més exemples de biblios però no trobo foto a commons. Em pots donar un cop de mà?--Kippelboy (disc.) 14:44, 21 abr 2015 (CEST)

Viquimarató del Vi

Bones. T'informem que, per manca d'un número suficient d'inscrits, l'acte de la Viquimarató del vi que estava previst per demà dia 25 s'anul·la fins a nou avís. Gràcies pel vostre interès i esperem poder organitzar-ho més endavant. Amical WIkimedia i Consell Comarcal del Baix Empordà.--Kippelboy (disc.) 06:45, 24 abr 2015 (CEST)

Fotos escriptors

Gran David: Gràcies per donar-me les gràcies. Si tens ganes de fer créixer l'índex d'articles nous amb foto des del primer moment, mira les +90 fotos que vaig pujar de la Diada de Sant Jordi i potser t'inspires a fer la bio d'algú que no tingui. Salut, company.--amador (disc.) 07:28, 25 abr 2015 (CEST)

De res, David, salut, m.

--Maria Fullana de València (disc.) 19:26, 1 juny 2015 (CEST)Text en negreta

Català

He revertit per error una prèvia reversió teva a català. Disculpes, és que estava revertint el mateix canvi fet per l'usuari en diversos articles, i en aquest ja l'havies revertit tu. Ja ho he arreglat. Salut!.--Carles (enraonem) 23:11, 9 juny 2015 (CEST)

Imatges sueca

Hola David, no veig res particular en l'article suec que m'enllaces. --Toniher (disc.) 11:59, 2 jul 2015 (CEST)

Compto que no hauria de ser cap problema amb altres imatges. Em sobta perquè han fet això... Algun motiu que no veig. Ja faré una prova de concepte amb el meu perfil d'usuari aquest vespre en aquesta mateixa Viquipèdia. --Toniher (disc.) 12:18, 2 jul 2015 (CEST)

Miquel Martín - Biblioteca de Palafrugell

Sistema de mentorització
Palafrugell13 (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:05, 6 jul 2015 (CEST)
Hola, David! Sóc la Montse de la Biblioteca de Palafrugell. Com has pogut veure, he fet un parell d'entrades a la pàgina d'en Miquel Martín. Però hi ha una cosa que no me n'acabo d'ensortir: Quan poso un enllaç extern, em surt l'opció de l'enllaç al final del títol d'aquest enllaç (perdona la repetició) però no hi ha manera que em surti ja el títol com a enllaç en sí (de color blau).

Ja una altra vegada que que vaig voler-ho fer em va passar el mateix i tu m'ho vas arreglar. Et volia demanar si t'ho podies mirar (està a enllaços externs; el darrer: "Goodfellas, amb presentació...."). La darrera vegada que em va passar m'ho vas solventar tu però no em vas explicar com ho havia de fer. Si no t'és molta molèstia fer-ho ara, així potser no t'hauria de molestar en properes ocasions ;-)

El que jo faig es posicionar-me a l'apartat d'enllaços, apuntar el títol de l'enllaç en qüestió i clicar a la icona d'enllaç per posar-hi la url del mateix.

Moltes gràcies per avançat i records!!

Ok David!!! Ara mateix ho provo. Merci altre cop!! ;-)

Trobada de Viquipedistes en Andorra

Hola, estic buscant Viquipedistes en Andorra per la nostre trabada. Coneixes algun?--Lib2know (disc.) 14:51, 15 jul 2015 (CEST)

repte i deures

Ei que els deures han d'incrementar-se ;) Al juliol vam pujar molt i crec que a l'agost baixarem força, a veure si ho frenem una mica--barcelona (disc.) 12:23, 9 ago 2015 (CEST)

Error while publishing Amblydoras

Hello, While analysing Content translation logs, I noticed you faced a publishing error for Amblydoras article. Sorry for that. We are fixing it at https://gerrit.wikimedia.org/r/230485. But your translation is not lost and you can still publish it. Follow these steps: (a) Remove the refernences from your translation-For this click on reference and press Remove reference from reference card. (b) Optionally re-add the reference by placing the cursor where you want to add, then click on source reference, then click on Add reference from reference card. After this try publishing. You should be able to publish. Let me know if it works! --Santhosh.thottingal (disc.) 06:45, 10 ago 2015 (CEST)

Hackers famosos

He utilitzat el critèri dels furoners que he trobat per atzar i que tenien article a la viqui catalana i dels quals el currículum era prou referenciat. Queda incomplet, com que m'he troba en una part de la viqui amb molts articles de friquis molt il·lusionats, segur, però que escriven en un catanglès molt hermètic per als no iniciats. Queda molta feina per a netejar tot aquests articles, i de fer-les comprehensibles per un públic més general.--Flamenc (disc.) 23:08, 14 ago 2015 (CEST)

Ei!

Pots donar un cop d'ull a aquesta bio:? Ricard Garcia Vilanova l'he creat pq li fan expo a La Virreina a Barcelona, però és més el teu tema :)--Kippelboy (disc.) 07:57, 23 ago 2015 (CEST)