Usuari Discussió:Guillem MCR 2.008

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Guillem MCR 2.008! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: El viquicodi té una manera ràpida de fer certs enllaços que s'utilitzen habitualment. Si en un enllaç deixeu buida la part que correspon al text que hauria de mostrar l'enllaç, aquest s'omplirà automàticament (quan deseu la pàgina) amb el nom de la pàgina excluint-ne el text que hi pugui haver entre parèntesi, abans del símbol de dos punts (:) o després de coma (,). Per exemple, [[canya (planta)|]] equival a [[canya (planta)|canya]] i [[Viquipèdia:bots|]] a [[Viquipèdia:bots|bots]].

}}


Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


antic compte[modifica]

éreu dos? vols redirigir o esborrar l'altre compte? --barcelona (discussió) 12:17, 20 gen 2008 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Senzills de Linkin Park.


Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Discs de My Chemical Romance.

Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Cançons de My Chemical Romance.

Re: I la discussió...[modifica]

Disculpes, no es pot anar de pressa i tens raó en que ho hauria d'haver explicat. --V.Riullop (parlem-ne) 18:51, 18 feb 2008 (CET)[respon]

Linkin park[modifica]

Com ja t'ha comentat un altre usuari, t'has saltat el pas de posar l'article de Linkin Park el temps necessari en avaluació, abans de sotmetre'l a votació com article de qualitat. Me encarregat de tota la feina de posar-lo a avaluació. siusplau, el proper cop no et saltis els passos establerts. D'altra banda i com havien comentat, a l'article li calen les referències. --Baggio (missatges) 19:54, 2 març 2008 (CET)[respon]

Recordatori[modifica]

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc elements ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema.
Aquest recordatori és en motiu de categoria Categoria:Grups de Nu Metal.


--Jordicollcosta (discussió) 11:17, 3 març 2008 (CET)[respon]

Sobre l'article d'en Serj Tankian[modifica]

Primerament, deixar clar que he trobat necessari crear l'article (no expandir-lo, ja que no existia) degut a la seva carrera en solitari, que considero prou important com per a donar-li una mica d'importància a la Viquipèdia. En segon lloc, em disculpo perquè no n'estava al corrent de quins objectius es volien assolir amb l'article de SOAD, i em comprometo a ajudar si cal en el desenvolupament de la pàgina que em comentes, sempre i quan, ara per ara, la meva prioritat és acabar la d'en Serj, ja que no la puc deixar mig traduïda.

--Elxordi (discussió) 17:39, 3 març 2008 (CET)[respon]

Formules químiques[modifica]

Veig que et montes una paranohia impressionant per posar fórmules química, ampliant la lletra de l'article. Per evitar això simplement si vols posar: NaO4 o O-2 (has d'escriure: NaO<sub>4</sub> o O<sup>-2</sup>. És que ja és el segon article que soluciono el teu error.--KRLS , 17:50, 14 set 2008 (CEST)[respon]

Fórmula 1[modifica]

Hola! Veig que també amplies i actualitzes informació de la F1, de conya! Només un petit consell, abans de desar la plana fes una previsualització i així veuras errades evidents i fácils de solucionar!. Bona feina! --Beusson (discussió) 08:04, 15 set 2008 (CEST)[respon]

Fightstar[modifica]

Ei! he arribat al teu perfil i he vist que t'agrada l'estil Post-hardcore. Coneixes la banda Fightstar? Te la recomano :)

Un salut! --Layonard (disc.) 13:20, 24 jul 2009 (CEST)[respon]

més lite[modifica]

He vist que vas fer feina a novel·les de Dickens, bé!. Et poso una llista de novel·listes que ens falten o són menys que un esborrany, que estan a la majoria de viquipèdies i que tenen prou fama (de desigual qualitat), potser t'estàs llegint algun i el vols fer o pots recomanar-los a algú altre com a deures... Robert Musil, Jorge Amado, Paulo Coelho, Alice Munro, Michael Ondaatje, Luis Sepúlveda, Alejo Carpentier, Jaroslav Hašek, Arto Paasilinna, Vikram Chandra, Anita Desai, Jhumpa Lahiri, Gesualdo Bufalino, Ivan Goncharov, Astrid Lindgren, Rómulo Gallegos. Com veuràs, els he tret de la llista de la viqui anglesa. Espero que t'atregui algun nom. Si prefereixes més deures "clàssics", ja saps, m'ho dius! --barcelona (disc.) 10:35, 29 jul 2009 (CEST)[respon]

Board elections 2011[modifica]

Hola Guillem MCR 2.008,

S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

Al teu historial veig que amb posterioritat al 2 de gener no has fet cap edició.

Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

Salutacions.

Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

--Coet (disc.) 14:20, 6 maig 2011 (CEST)[respon]

Viquiprojecte:Llegir en català[modifica]

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:02, 21 gen 2014 (CET)[respon]