Vic Grassi

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Vic Grassi és l'oncle de Michael i el germà de Debbie. Durant les tres primeres temporades estigué vivint a la casa de la seua germana amb la què està molt unit. En el passat estigué a punt de morir a causa de la sida i va rebre les atencions de la seua germana fins que es va recuperar.

Quan li retiren la pensió per malaltia per haver-se restablert de la malaltia, ha de tornar a treballar. En principi treballa com cuiner al restaurant on treballa Debbie però després comença a treballar a l'empresa de menjar per a esdeveniments i festes amb Emmett.

És arrestat acusat de conducta indecent en uns urinaris però amb l'ajuda de Melanie aconsegueix demostrar en el juí que un policia homòfob li havia parat una trampa i que no era la primera volta que mentia per a intentar empresonar a altres gais.

En la tercera temporada coneix a Rodney i comencen una relació que els durà a viure junts. Quan Vic es trasllada a la seua nova llar Debbie comença a sentir-se sola i desplaçada el que originarà una discussió amb el seu germà. Quan Vic mor sobtadament d'un atac al cor Debbie es sentirà terriblement culpable per no haver-se reconciliat amb ell, per això voldrà compensar-lo comprant-li una sepultura caríssima i organitzar una festa de nadal fora de data, segons la indicació d'una carta del passat, que havia escrit el seu germà quan estigué molt malalt i va creure que s'anava a morir abans del nadal.

Després de morir Vic, se li apareix diverses voltes a Brian en somnis quan aquest creu que està en perill de mort pel càncer.