Usuari Discussió:Josep Panadero

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Yearofthedragon! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

Escut vectorial[modifica]

Moltes gràcies per la resposta!

M'explico.

L'Ajuntament de Girona, com molts ajuntaments catalans, començant per aquest obvien completament les normes heràldiques i modifiquen els escuts dels municipis com volen, tot i que el que tenen oficialitzat a la Generalitat de Catalunya sigui un altre. En aquest cas, l'Ajuntament de Girona ha canviat el timbre i els esmalts del blasonament (regles). En tots aquests casos aquests tipus són l'autoritat pertinent, reconeguda per la Generalitat. Fa un temps, van editar una guia amb tots els escuts dels municipis de Catalunya normalitzats. El de Girona no hi apareix (com el de Barcelona), però els podràs trobar a la web. També veuràs la denúncia que fan de molts ajuntaments, entre ells els de Girona i Barcelona, per la seva negligència heràldica, que vulnera la llei que la Generalitat va fer per als escuts dels ajuntaments catalans. L'Escut de Girona que tenim a la viquipèdia i que has trobat és l'oficial. Va ser extret de la web de http://www.scgenealogia.org/ . El que hi ha a l'ajuntament no és l'oficial, és una versió de l'oficial que no respecta les normes heràldiques i que obvia l'escut oficialitzat per llei a la Generalitat (cada escut, una llei). Aquí trobaràs una llista dels ajuntaments infractors, tan putes que ni pengen el seu escut oficial, com el de Girona... En fi, és una llarga història, com pots veure. Si vols que te n'expliqui més, ja m'ho diràs, que hi ha rotllo per estona!

Quant als mapes, de moment, només he posat aquest (de llicència dubtosa), però espero de posar-ne més d'època medieval (almenys 2), d'època moderna (1) i d'època contemporània (2). Aviat podria digitalitzar els dos de medieval i el de moderna. Els de contemporània és més pelut, però ja ho veuré.

Moltes gràcies per tot (i pel tutorial, ja me'l llegiré) i fins aviat!

Vilallonga 17:40, 9 mai 2006 (UTC)

Ei company!
En teoria estic de viquivacances, però no puc evitar d'entrar-hi i encara menys, de comentar-te el genial escut que has fet. La corona de príncep t'ha quedat molt i molt bé! Només et vull fer dues remarques: el fons de les onades del riu (ter i onyar) hauria de ser argentat i no pas grisos, segons l'esmalt tradicional de l'escut. Mira el color de l'escussó aquí a l'escut de la Diputació de Girona; l'altra cosa és que la vora negra que emmarca l'escut hauria de ser, em sembla, un pèl més prima. La resta, perfecte. La corona és impecable! Fins aviat i moltes gràcies. El veuràs a Girona!
Vilallonga 21:03, 13 mai 2006 (UTC)

Mapa[modifica]

UAU! Encara m'està caient la baba! No et preocupis pels noms. Aquell mapa tenia noms perquè així ho demanava el treball que vaig fer... :D T'ha quedat fantàsticament bé! Ara mateix el penjo a l'article de Girona; hi farà molt de goig!

Moltes i moltes gràcies, ets un mestre!

Vilallonga 20:11, 9 mai 2006 (UTC)

Vectoritzar escuts[modifica]

Hola, veig que t'agrada vectoritzar escuts i n'has fet alguns. Pots vectoritzar l'escut de Benidorm? Hi ha la imatge carregada ací. Ho he intentat jo, però no m'ix com voldria, ix massa emborronat. Em pots fer eixe favor? Gràcies. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:57, 21 mai 2006 (UTC)

Article de qualitat Girona[modifica]

Company!

Vist que ets de Girona, et vull convidar a votar Girona com a article de qualitat. El termini s'acaba el dia 9 i ens falten 2 vots. Si consideres que ha de ser un article de qualitat, ja ho saps!

Vilallonga 17:19, 5 jun 2006 (UTC)

Vectorització d'escuts[modifica]

Hola! Sembla ser que tu ets el crack de la vectorització d'escuts fa l'ullet i a mi m'agradaria apendre'n. Volia penjar a la Viquipèdia escuts de pobles de la Catalunya del Nord, que he trobat a la GEC, però clar, tenen copyright, de manera que els intento vectoritzar i llavors és obra meva. M'he baixat l'Inkscape i he començat amb els més fàcils: Imatge:Escut d'Illa.svg, Imatge:Escut de Fenollet.svg i Imatge:Elna.svg. El que faig és fer-los completament a mà, dibuixant els rombes, creus, zetes... amb línies rectes, copiant les teves corones d'aquí i també copiant la flor de lis. Ara bé, suposo que deu haver-hi una manera més fàcil, perquè si no em puc morir per a fer dues claus entrellaçades o per a dibuixar un sant. He provar l'opció de vectoritzar un mapa de bits automàticament però em queda sempre molt malament. Com les fas tu aquest tipus de coses?--SMP (missatges) 18:12, 17 jun 2006 (UTC)

Moltes gràcies! Pel que es veu jo ho faig més o menys com tu però amb molta menys pràctica somriure. En tot cas, continuaré fent escuts ben senzills (abans-d'ahir vaig fer Imatge:Escut de Montboló.svg) i copiant coses ja fetes per altres, com les teves corones fa l'ullet. --SMP (missatges) 15:35, 21 jun 2006 (UTC)
Company! He fet una revisió de les corones que vas fer en vectorial unificant pedreria i metalls i fent algunes correccions diverses. El que passa és que quan ho exporto a .svg em surt un problema. Jo treballo amb illustrator. Et puc enviar per correu la imatge en .ai o .eps perquè tu la converteixis a .svg? Moltes gràcies i fins aviat!
Vilallonga 10:47, 27 jun 2006 (UTC)
Mmmh, et puc enviar l'arxiu .svg que obtinc amb illustrator (fet sense el giny que m'has passat) i a veure com el visualitzes tu. Potser el veus bé i el podem penjar. Si detectes l'error (no-sé-què de "transformation") potser el pots esmenar. On et puc enviar l'arxiu? Merci, Vilallonga 11:46, 27 jun 2006 (UTC)
Hola Yearofthedragon!! Era per a dir-te que si pujes escuts vectoritzats del PV a Commons, utilitza el codi "Escut de XXX.svg" al títol de la imatge en comptes del que fas servir de "Spain.XX.Escudo.svg", és per a una millor utilització de la plantilla de municipi, i supose que per als municipis de Catalunya també els hauries de posar així. Per cert, he pillat el truquet a açò de vectoritzar, és més fàcil del que semblava. Ja he fet alguns i el que em vas fer de Benidorm, el vaig acabar de polir i l'he penjat al final i no ha quedat tan malament. Bé, gràcies per tot i adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 10:04, 15 jul 2006 (UTC)
Hola, podries normalitzar l'escut de Badalona? no oficial: http://www.bufonsdelfoc.com/imatges/escut%20de%20badalona.gif / oficial: http://fitxers.esquerra.cat/imatges/badalona/Badalona_Escut.jpg --MarkCat (discussió) 17:30, 16 juny 2008 (CEST)[respon]

Plantilles d'indicació d'idioma[modifica]

Hola company,

Veig que has creat dues plantilles per indicar l'idioma de l'enllaç. Si vas a Viquipèdia:Plantilles d'indicació d'idioma podràs trobar totes les plantilles existents fins ara.

A més no sé quin criteri estàs emprant per eixes plantilles però fins ara s'utilitzava el ISO 639-2 (veges la llista 639-2). Seria millor seguir mantenint eixe criteri per a evitar duplicar les plantilles com indique a la discussió de Dk. –Pasqual bústia 23:20, 16 jul 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina Plantilla:Dk[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «Plantilla:Dk», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Sentint-ho molt per ser el meu primer missatge he d'anunciar-te que he proposat l'eliminació de la plantilla. Formalment he de deixar-te la plantilla que t'informa de la meua decisió.
Pel que respecta a l'indicador d'idioma xinès crec que hauríem de modificar-lo, si no m'equivoque hauria de ser {{zh}}, què n'opines?
–Pasqual bústia 23:41, 16 jul 2006 (UTC)
Per raons tècniques he substituït plantilla {{esborrar3}} pel seu contingut. –Pasqual · bústia 10:48, 4 oct 2006 (UTC)

Pàgines orfes[modifica]

[[Màquina del Pare Noel]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article [[Màquina del Pare Noel]].


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET) Jordi Coll Costa 14:28, 12 març 2007 (CET)[respon]

Manquen referències a Màquina del Pare Noel[modifica]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Màquina del Pare Noel. --Bestiasonica (disc.) 19:45, 15 des 2009 (CET)[respon]

Recordatori de notabilitat de Puntbarra[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Puntbarra. --Pau Cabot · Discussió 20:02, 25 oct 2010 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Puntbarra[modifica]

Hola Josep Panadero,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Puntbarra», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --– Leptictidium nasutum 19:33, 21 juny 2012 (CEST)[respon]