Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes: diferència entre les revisions

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Contingut suprimit Contingut afegit
→‎Arnau Vendrell: ** {{ping|Paucabot}} Em temo que s'ha colat un copia-enganxa a l'argument.--~~~~
→‎Arnau Vendrell: ::: Gràcies, Pere. Arreglat. ~~~~
Etiqueta: editor de codi 2017
Línia 134: Línia 134:
{{Cerca fonts|Arnau Vendrell}}
{{Cerca fonts|Arnau Vendrell}}


* {{aprovació}} No s'han trobat referències a fonts fiables que parlin d'aquesta enciclopèdia de manera significativa --[[Usuari:Paucabot|<span style="color:green">Pau Cabot</span>]] · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 12:15, 31 oct 2022 (CET) (proponent)
* {{aprovació}} No s'han trobat referències a fonts fiables que parlin d'aquesta persona de manera significativa --[[Usuari:Paucabot|<span style="color:green">Pau Cabot</span>]] · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 12:15, 31 oct 2022 (CET) (proponent)
** {{ping|Paucabot}} Em temo que s'ha colat un copia-enganxa a l'argument.--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] ([[Usuari Discussió:Pere prlpz|disc.]]) 12:25, 31 oct 2022 (CET)
** {{ping|Paucabot}} Em temo que s'ha colat un copia-enganxa a l'argument.--[[Usuari:Pere prlpz|Pere prlpz]] ([[Usuari Discussió:Pere prlpz|disc.]]) 12:25, 31 oct 2022 (CET)
::: Gràcies, Pere. Arreglat. [[Usuari:Paucabot|<span style="color:green">Pau Cabot</span>]] · [[Usuari Discussió:Paucabot|Discussió]] 12:30, 31 oct 2022 (CET)
*
*
*
*

Revisió del 13:30, 31 oct 2022

Drecera:
VP:EP/P
  • Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

  • La vostra votació
  • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.



Albert Asensio Navarro

Pàgina: Albert Asensio Navarro (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Albert Asensio Navarro · Albert Asensio Navarro en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Castell del Remei (celler)

Pàgina: Castell del Remei (celler) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Castell del Remei (celler) · Castell del Remei (celler) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Escola de Teatre i Circ d'Amposta

Pàgina: Escola de Teatre i Circ d'Amposta (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Escola de Teatre i Circ d'Amposta · Escola de Teatre i Circ d'Amposta en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

R de Rumba

Pàgina: R de Rumba (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: R de Rumba · R de Rumba en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Plantilla:Eleccions legislatives eslovenes

Pàgina: Plantilla:Eleccions legislatives eslovenes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Plantilla:Eleccions legislatives eslovenes · Plantilla:Eleccions legislatives eslovenes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Estudiants Per l'Animació Cultural

Pàgina: Estudiants Per l'Animació Cultural (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Estudiants Per l'Animació Cultural · Estudiants Per l'Animació Cultural en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Celler Pasanau

Pàgina: Celler Pasanau (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Celler Pasanau · Celler Pasanau en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Kasal Popular

Pàgina: Kasal Popular (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Kasal Popular · Kasal Popular en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Lumberjack Match

Pàgina: Lumberjack Match (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Lumberjack Match · Lumberjack Match en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Viquipèdia en crioll jamaicà

Pàgina: Viquipèdia en crioll jamaicà (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Viquipèdia en crioll jamaicà · Viquipèdia en crioll jamaicà en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Arnau Vendrell

Pàgina: Arnau Vendrell (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Arnau Vendrell · Arnau Vendrell en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Gràcies, Pere. Arreglat. Pau Cabot · Discussió 12:30, 31 oct 2022 (CET)[respon]