Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[36a setmana] El diumenge de les referències

21
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada, 36 articles sobre tractats internacionals que no tenien referències van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 1.057 articles de diferents temes.

La trenta-sisena edició comença demà, però ja he dut a terme el «sorteig» de la categoria per si voleu anar fent via. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Transport a Catalunya. Podeu consultar aquí els articles sense referències sobre el tema (51 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera: i @Davidpar:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Pere prlpz (discussiócontribucions)

Participant en aquest projecte es descobreixen coses increïbles, com ara articles que no només tenen referències ben posades a fonts fàcilment accessibles sinó que les segueixen tan al peu de la lletra que són copyvio, però que tot i així a algú se li ha ocorregut posar-hi la plantilla de manca de referències.

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Amadalvarez (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

24 de 51, gairebé la meitat, ja de bon matí. Ahir, quan vaig fer el sorteig, la @Laurita: ja em va dir que creia que seria un tema popular, però no m'esperava que ho fos tant!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Ara en són 28. El ritme inicial costava de mantenir, però si aguantem una miqueta, encara en podem arreglar uns quants més. Som-hi!

Leptictidium (discussiócontribucions)

Al final en van ser 31, que no està gens malament i passa del 60%. A la part alta de la classificació anual, en @Jordi escarre: escala una posició fins al quart lloc. Ens veiem diumenge que ve!

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Leptictidium, seria possible que l'encapçalament de la crida setmanal d'aquest projecte indiqués també la data? Ja sé que hi posa el número de la setmana, però és complicat identificar-la entre les cinquanta-dues setmanes de l'any, llevat que tinguis al davant un calendari dels que marquen el número de la setmana. La gent que hi participa habitualment ja deu saber a quin diumenge es refereix cada convocatòria, però a mi m'ha passat en diverses ocasions de llegir una convocatòria sobre un tema que em penso que està vigent, però després m'adono que ja ha passat. (També sé que posar referències a un article es pot fer les cinquanta-dues setmanes de l'any i de tant en tant ho faig.)

Leptictidium (discussiócontribucions)

Molt bé, ho faré a partir d'ara. Si la propera vegada me n'oblido, recorda-m'ho, que de vegades costa canviar els hàbits.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras D'acord amb la idea de posar la setmana, però en cas de dubte es pot mirar la data en que s'ha fet el primer (i els altres) missatges del fil, que és la del dissabte de la setmana que toqui.

@Leptictidium Potser la manera més efectiva és afegir la Mercè a la llista d'editors als que ens notifiques habitualment el començament de cada diumenge de les referències.

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Pere prlpz, en el primer missatge de @Leptictidium d'aquest fil diu «modificat fa 4 dies», però no indica el dia en què es va publicar i això m'ha passat altres vegades, que tinc el dubte si ja ha passat o és que la gent s'afanya i va posant referències molts dies abans que arribi diumenge.

Pere prlpz (discussiócontribucions)

@Mercè Piqueras Si poses el cursor sobre on diu 4 dies, t'apareix la data i l'hora de la modificació o del missatge. Sota el teu missatge d'abans hi diu "fa 4 hores" però si m'hi poso hi puc llegir "21 d'octubre de 2021 a les 17:25".

Mercè Piqueras (discussiócontribucions)

@Pere prlpz, tant se val que hi digui 4 dies (quan escric això ja hi diu 5), o que hi posi la data de modificació, perquè la data que jo voldria saber és la del dia en què es va publicar el missatge, no pas quan s'ha modificat.

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Bon dia, Mercè. Sempre pots entrar a l'historial, allà veuràs el dia i hora exacte en que es va crear la convocatòria. Per exemple, la crida d'aquesta 36a setmana es va fer el 16/10 a les 16:21 h .

A favor d'afegir el canvi a partir del proper cap de setmana, si en Lepti hi està d'acord.

Resposta a «[36a setmana] El diumenge de les referències»