Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[133a setmana] El diumenge de les referències

18
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia a tothom. La setmana passada vam referenciar 61 articles sobre aviació que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 7.164 articles de diferents temes.

La cent trenta-tresena edició se celebra demà, 27 d'agost. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Territoris russos a l'Àrtic. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard:, @Amortres: i @Ignasi:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Townie (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Jordi escarre (discussiócontribucions)
Pallares (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)

Aquesta setmana no estare disponible. Ànims a la resta de participants !

Laurita (discussiócontribucions)

Articles referenciats per Laurita (72)

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Wow, enhorabona! Millor marca personal del concurs, @Leptictidium?

Leptictidium (discussiócontribucions)

De memòria, diria que sí, tot i que algunes vegades tu i el Vallue també heu fet autèntiques exhibicions, així que no gosaria afirmar-ho categòricament.

Amortres (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia! 116 articles per començar aquest diumenge, que ens refresca tant pel tema àrtic com pel final de l'onada de calor. Som-hi!

Ivan Avz F (discussiócontribucions)

Article referenciat per Ivan Avz F (1):

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

153 articles, que bé! Crec que no és un rècord absolut perquè diria que en un Diumenge coordinat amb la Quinzena de la Qualitat en vam fer més, però és un resultat èpic. Moltes gràcies a tothom i fins Diumenge que ve!

PS: Això significa que estem a una vintena d'articles d'haver referenciat un 1% de tots els articles de la Viquipèdia al llarg de la història del viquiprojecte.

Amortres (discussiócontribucions)

Una feina titànica! Enhorabona a tots!

Resposta a «[133a setmana] El diumenge de les referències»