Usuari Discussió:Andarella

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Andarella! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Ja sabia jo que seria només qüestió de temps que acabares contribuint-hi alguna coseta per ací, hehe. Benvingut!. --Joanot Martorell 22:36, 4 des 2005 (UTC)

Tribunal de les Aigües[modifica]

Ja està solucionat el problema de la imatge. És molt important saber si l'extensió jpg està en majúscula o en minúscula. A mi també m'ha passat (hehehe). Per cert m'agradaria que no m'enviares els missatges a l'e-mail perquè de vegades no el mire tant com mire la Viquipèdia, així que envia-me'ls a la pàgina de discussió :P gràcies. Adéu i sort. --Pepetps (Podem discutir-ho) 15:37, 5 des 2005 (UTC)

Repoblació aragonesa.[modifica]

Trobe que són molt profitosos les dades que dones sobre el tópic de la repoblació aragonesos/catalans. M'agradaria, però, que donares més detalls per a poder incloure'ls a la secció de "Llengua" de l'article de País Valencià. --Joanot Martorell 23:11, 9 des 2005 (UTC)

Candidatura meua per ser admin a Commons.[modifica]

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Per altra banda, també t'he respost als teus dubtes sobre les imatges (si encara te'n queden, segueix preguntant-m'ho). Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:51, 6 gen 2006 (UTC)

Moltes gràcies pel teu suport! Gràcies a tu i de molta gent de la Viquipèdia finalment ha estat acceptada la meua candidatura a commons. Ja saps que si necessites quelcom em trobaràs allà, si bé tampoc és gaire cosa el que puc fer a diferència de tu. Siau! --Joanot Martorell 09:36, 16 gen 2006 (UTC) PD: Per cert, estic pensant d'aprofitar la info del nostre "fòrum" (hehehe...) sobre la senyera per a refer l'article de Bandera del País Valencià...

Ferran d'Antequera[modifica]

tota la raó noi, ja començo a perdre la vista. m'hi hauré de fixar molt més... salut!--Gcm 22:28, 16 gen 2006 (UTC)

Afers diversos.[modifica]

Holes! De nou, gràcies pel teu suport. Em perdonaràs que no puga respondre't amb un missatge tan extens com el teu, perquè no tinc gaire temps, però espere resoldre't específicament les qüestions que t'amoïnen.

Pel que fa a l'Horta de València, com que no existeix oficialment cap comarca (almenys no com a DTH) que siga l'Horta de València, i a més a més, com que la veritable "Horta de València" històrica no coincideix agrupant les actuals "tres Hortes més València", em sembla que allò que pretens fer ho pots fer perfectament dins del propi article de Horta de València. Si existeix eixe espai agrari definit en alguna delimitació oficial d'algun tipus, fins i tot es podria incloure la definició al primer paràgraf. En qualsevol cas, pots començar-ho a fer a poc a poc dins d'eixe article, i si veus que s'allarga massa doncs ja vories com subdividir-ho en més articles subtemàtics.

Sobre els noms dels reis... el que podries fer és una recapitulació de les propostes, i fer un sondeig (remarcant molt que no és cap votació, vaja, això crec jo personalment, que això no es pot decidir per votacions) per a vore quins criteris tenen més acceptació o generen més consens i, a partir d'això, es podria formular una proposta adaptada segons al que es veu, i seguir debatint únicament en els temes que queden per filar més prim. Aixó sí, si fas això, potser serà convenient traslladar tot el contingut d'eixe tema a una pàgina de discussió en concret (per exemple a Corona d'Aragó), deixant una nota a la Taverna d'on segueix el debat (perquè així l'únic que fa es prestar-se a polèmica). Tot seguit, deixes també un enllaç a Discussions obertes que hi ha a la pàgina de Presa de decisions.

Per últim, sí, estic comprant-me l'Enciclopedia de la Comunidad Valenciana del Levante, encara que té moltes errades, però és igual. Em sembla que això de les DTH de 2ª categoria, tot i que jo ho havia confós amb el nivell de "municipi", crec que oficialment no s'anomenen Governacions, i que aquesta proposta és particular del que ha fet l'Enciclopedia de la Geografia Valenciana (haurè de mirar de qui és eixa proposta concretament). Això sí, he trobat info nova com ara la divisió de Llopis, i la de Rosselló, cosa que inclourè a l'article. També buscarè eixe decret en concret que defineix les DTH, per a vore exacatment de què tracten. Per últim, la proposta de Beüt no és de 1970, com diu l'article, sinó de 1934, el que passa és que no va ser publicada fins 1970; de fet, si ens hi fixem, la seua proposta és massa "arcaica" ja per a l'any 1970, entre altres coses, perquè hi té massa comarques. Això sí, la proposta de Beüt probablement ja el coneixien gent com Sanchis-Guarner, i aquest, de retruc, va ajudar a Joan Soler i Riber a fer la seua proposta, i que si va tenir èxit la seua proposta és perquè tenia una mena de "continuïtat" històrica, en haver-se basat en la de Beüt.--Joanot Martorell 10:28, 17 gen 2006 (UTC)

Has vist el missatge que t'he deixat al nostre fòrum?. Volia enviar-t'ho per corr-el, però em donava error i no vaig poder, així que he copiat el text allà perquè el llegires. Salut! --Joanot Martorell 13:47, 24 gen 2006 (UTC)

Reis[modifica]

Jo de fet no hi entenc en els temes històrics. Ja vaig dir el que creia convenient. - Llull (vostè dirà) 19:26, 24 gen 2006 (UTC)


Torres de Serrans[modifica]

He copiat i he continuat la discussió en Discussió:Portes de Serrans. Salut! --Arnadí 19:32, 28 feb 2006 (UTC).

Cridà[modifica]

Article:Cridà

Hola, sóc en Pasqual he vist que vas reanomenar l'article Cridà pel de la Crida i posteriorment la crida. També he llegit que ets de València i sembla ser que el que volies era en un principi titular l'article amb un mot més acadèmic i normatiu.

En tot cas l'article definit sobrava, però roman el tema de la genuïna identitat de la paraula cridà pel de crida. Què ho has dit mai així? Jo he deixat uns enllaços a la discussió de l'article que evidencien que el mot Cridà (amb majúscula inicial inclosa) designa específicament eixe acte de les Falles.

En fi el que voldria és que participares a la discussió de l'article. –Pasqual bústia 14:07, 5 jul 2006 (UTC)

En principi, segons això, no hi hauria d'haver cap problema. Però clar, estaria bé conéixer el text que es va enviar a l'Ajuntament per a vore si es demanava també permís per al material gràfic, o només per al text de la web. Ara bé, el gràfic del mural de l'entrada de Jaume I a València del Castell d'Alcanyís és tan vell que pertany al domini públic, supose. Salut! --Joanot Martorell 08:21, 12 set 2006 (UTC)

He fet un petit resum a Plantilla:Article sobre el País Valencià del mes d'octubre per a que es mostre a Portal:País Valencià durant el mes d'octubre. Voldries fer-hi una ullada?. --Joanot Martorell 09:37, 12 set 2006 (UTC)

Imatges esborrades.[modifica]

Hola! Escriu-me a Commons d'on vas treure les imatges que vas carregar-hi sobre el Miquelet i sobre el Tribunal de les Aigües. És de la web de l'Ajuntament també? Podries donar-me l'adreça web exacta d'aquestes imatges?. Encara puc recuperar-los, però primer hauria de tenir una bona raó, ja que, del contrari, l'administrador que ho va esborrar es podria empipar amb mi. Per altra banda, ja he especificat la informació de Image:Entrada de Jaume I a València.jpg, mira-t'ho i així podries aprendre com es fa això de les llicències i orígens d'un fitxer multimèdia perquè no t'ho esborren. Salut!. --Joanot Martorell 07:20, 13 set 2006 (UTC)

Banderes[modifica]

Hola! Acabo d'arreglar el problema que apareixia amb les banderes de Bandera del País Valencià. També he afegit una descripció més detallada d'ús a la Plantilla:Infotaula de bandera. I per cert, encara no m'he acabat de llegir l'article, però com proposes, em dóna la impressió que seria un bon article de qualitat. Oersted (parlem-ne) 11:04, 3 oct 2006 (UTC)

Les interessants aportacions per neutralitzar la pàgina les hem estat revisant. Mira't quan puguis la pàgina per si creus que son suficients i si cal, retoca-la o em dius per on cal anar. Jo revisaré un parell de vegades més el texte per si cal afegir noves modificacions, i un cop la pàgina et sembli prou neutral, la enviaré a vot per qualitat. --Panotxa 04:51, 6 oct 2006 (UTC)

Hola! M'he llegit els teus comentaris sobre l'avaluació de l'article de Reconquesta. Estic d'acord amb tot el que dius, i caldria corregir i millorar l'article perquè sigui veritablement de qualitat. Si hi ha dades que són incorrectes històricament, o informació imprecisa, fes tots els canvis que vulguis. Quant a les noves interpretacions sobre la Reconquesa són benvingudes sempre que n'hi hagi referències. --Alonso 18:21, 23 oct 2006 (UTC)

Edat moderna de Catalunya[modifica]

Si vols posar un cartell de no-neutralitat és recomanable que expliquis les raons per les que consideres que l'article no és neutral. Podries donar-nos una explicació a la pàgina de Discussió Edat moderna de Catalunya? --Alonso 02:49, 9 oct 2006 (UTC)

Gràcies! --Alonso 02:43, 14 oct 2006 (UTC)

Hola Andarella[modifica]

No sé pas com he de posar l'etiqueta que hi estic treballant, m'hauràs d'ensenyar un cop més ;).

Sobre l'interregne: pensa que jo només escric sobre aquells fets documentats que van tenir un efecte directe en el desenvolupament dels esdeveniments que culminaran en el compromís. No em proposo descriure la situació de cada un dels regnes:

  • Fixa't que de Catalunya gairebé ni en parlo.
  • De València aviat vindran els parlaments que es van constituir, en parlaré quan toqui per la cronologia.
  • De Mallorca no en parlaré gens perquè la seva influència va ser escassa, malgrat els intents que se'ls tingués en compte.


  • De Sardenya encara en parlaré menys. Vivien totalment immersos en una guerra contra la invasió catalana (i valenciana i balear, no et molestis però considero que som una sola entitat cultural, i també aragonesa). I allí on no hi havia guerra vivien els sards autònomament. El Parlament de Catalunya va nomenar uns responsables (adjunts a la Diputació del General de Catalunya) de gestionar aquest regne i de trametre-li tropes.
  • I Sicília també vivia tensions internes fruit del domini estranger, amb nobles a una banda i a l'altra. Però sobre el conflicte successori se'n van mantenir al marge a l'espectativa. Com Sardenya.


Sobre la frase "Catalunya era considerada l'estat principal de la Corona" et demano les gràcies per demanar que ho faci jo. Deixa'm aclarar que no s'amaga cap mena de voluntat denigradora al darrere envers els altres regnes (i menys entre nosaltres: sóc tant valencià com tu, company). Senzillament és un fet reconegut que políticament Catalunya (que no era regne) fins aquells dies havia estat al capdavant de la política exterior i interior de la Corona. Diverses eren les causes: la residència reial habitual al principat, la potència econòmica (sobretot de Barcelona), la presència de totes les èlits dels regnes a aquesta ciutat... La ocupació de Sardenya es feia des de Barcelona, pagada pel rei sí, però amb subsidis sobretot principatins. L'altre cap de la nostra nació, València (el País valencià), sorgirà com a capdavantera cultural el s XV, venint d'una tradició del XIV que ja disputava el primer lloc a una Barcelona cada cop més atrofiada i endogàmica, que s'estava tornant rendista, enfront dels nous aires renaixentistes humanistes que feien omplien València d'autors i filòsofs. Sigui com sigui, cada un dels pretendents va enviar els seus procuradors per defensar els seus drets legals al tron al Parlament de Catalunya, on van tenir lloc les exposicions d'aquestes ambaixades. Llavors el Parlament va ordenar a la Diputació del General que busqués i presentés tots els testaments dels monarques anteriors per tal de comprar les situacions d'abans amb els drets dels candidats.

En tot cas podem reformular la frase, per la qual cosa et demano ajuda. Què et sembla "Catalunya, com a tradicional epicentre de la família i les institucions reials" ?

--Galazan 19:06, 5 nov 2006 (CET)[respon]


Gràcies per posar l'etiqueta.

Sobre els regnes i l'interregne quan acabi ja veuràs com n'acabo parlant de tots. De totes maneres ja m'agradaria poder posar què passava a cada regne cada mes dels que estic escrivint, però no disposo de la informació. La veritat és que no són un especialista del "Compromís de Casp", et confesso que estic resumint el treball de recerca que vaig fer al Batxillerat. Tot i que l'estic completant amb d'altres fonts.

Sobre la longitud de l'article tens raó. Hi he estat pensant. De moment l'acabaré i llavors valoraré l'opció de dividir-lo en dos.

Així doncs la frase la deixem "Catalunya, com a tradicional epicentre de la família i les institucions reials": ara mateix vaig a posar-la.

I sobre el meu origen: sí, sóc valencià. Sóc un valencià de Sant Pere de Riudebitlles, a l'Alt Penedès. Som de la mateixa nació. Hem sento tant català a Girona (que no hi he estat mai encara, als meus 22 anys... potser que hi faci alguna cosa) com a Morella (on sí hi he estat) o Alacant (on també hi he estat) o Manacor (ídem) o a l'Alguer (aquí reconec que no m'hi sento tant...). Vaig néixer a Barcelona, el meu pare a Esplugues del Llobregat, ma mare a Barcelona (però a punt va estar de néixer al Brasil), ma àvia a Flix, mon avi a Balaguer, l'altre àvia a l'Argentina i l'altre avi al Campillo (Cuenca). Avui dia tota la meva família, de primer cognom Fuentes xerrem en català a qualsevol part del país.

Estarem en contacte.

Roger Fuentes Travesset, --Galazan 20:36, 8 nov 2006 (CET)[respon]

Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Logotip UV.PNG[modifica]

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar la imatge Imatge:Logotip UV.PNG. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies.


A més de la llicència se n'ha d'especificar l'origen. Suposo que deu ser la web, o algun lloc així, però igualment t'ho recordo perquè és una cosa que s'ha de posar sempre.--SMP (d·+) 17:39, 7 nov 2006 (CET)[respon]

Sí, per descomptat. Moltes gràcies.--SMP (d·+) 14:05, 8 nov 2006 (CET)[respon]

Imatges[modifica]

Hola :-) Pots llegir-ho a; Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Tecnicismes/2006/05#Estandaritzaci.C3.B3_d.27imatges, creia que estava explicat en alguna pàgina d'ajuda d'imatges però veig que no, ja ho descriuré a algun lloc :-) --Joanjoc (discussió) 15:38, 18 des 2006 (CET)[respon]

Hola :-) Seguin la nova proposta del llibre d'estil d'imatges Viquipèdia Discussió:Llibre d'estil,a Bandera del País Valencià, només els mapes haurien de portar la mida fixa (fins a 300px), per a permetre'n la millor apreciació dels detalls, i les altres haurien d'anar a la mida estàndard (només amb l'atribut thumb). --Joanjoc (discussió) 23:56, 20 des 2006 (CET)[respon]

¿La Comunidad Valenciana pertenece a la Comunidad Valenciana?[modifica]

Hay muchas cosas que no entiendo de esta Wikipedia. La Comunidad Valenciana está dentro de España, y de los dos lugares que acabo de nombrar, el único que es un país es España. De toda la vida, la Comunidad Valenciana ha pertenecido a un país, España. ¿Cómo va a pertenecer la Comunidad Valenciana a si misma? Eso no tiene sentido. Saludos ¡y feliz año! Miguel303xm 00:40, 5 gen 2007 (CET) Posdata: Espero que no te importe si hablo en español. No se hacerlo en catalán.[respon]

T'interessaria? Jo intente fer-ho, però la veritat és que em costa d'arrencar, i com que tots dos hem estat molt a l'actualitat d'aquest pacte, estaria molt bé si el ferem entre tots dos. T'hi animes? --Joanot Martorell 13:53, 17 gen 2007 (CET)[respon]

Val.com[modifica]

Ei, Andarella, que ja han xapat el foro vell los de val.com? No em dixa entrar, seria una pena no puguer guardar algunes de les converses mítiques ue hi ha. Jeje, salutacions. → ebrenc sí? 16:52, 26 gen 2007 (CET)[respon]

Ok! Gràcies, company. → ebrenc sí? 17:38, 26 gen 2007 (CET)[respon]

RE: Cites i referències[modifica]

Què fas posant i llevant cartells sobre referències a Bandera del País Valencià? Al final no m’ha quedat clar si s’han de posar, supose que sí. Si és així, supose que s’ha de posar mitjançant notes a peu de pàgina o alguna cosa així, no? Si tens l’amabilitat d’indicar-me com fer-ho, gràcies. --Andarella 13:42, 27 febr 2007 (CET)

Hola! És que vaig demanar a un usuari al canal d'IRC que llegira l'article per a qualificar-lo com a article de qualitat, i aquest em va demanar, mentres ho llegia, de posar això de "cal citació" perquè no sabia com fer-ho (Usuari:Xtv). En realitat són observacions seues, i jo el vaig dir que segurament tu tenies les referències. Les notes a peu són molt fàcil de fer, només cal posar la referència així: <ref>Hola, això és una referència</ref>, i tot es recull a on tu poses <references />, que acostuma ser a una última secció sobre referències. Tens un exemple de com es fa això a l'article es:Lengua de signos valenciana a la wiki en castellà (perquè ara no me'n ve de cap article d'exemple de wp:ca). Si puc ajudar-te més, no dubtes en demanar-m'ho. --Joanot Martorell 17:32, 27 febr 2007 (CET)

Joan Reglà[modifica]

Hola Andarella. En crear l'article de Joan Reglà i tirar a veure què hi enllaçava he trobat que el tenies entre els teus projectes. El que he fet és només un esborrany prou cutre, així que estaria molt bé que li feres una ulladeta i el completares. També seria "urgent" fer-ne un per a Jaume Vicens Vives. Salutacions!--Comandant Rampas 19:22, 11 març 2007 (CET)[respon]

Viquitrobada 2007[modifica]

Mira't això de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007. Hi ha prevista una reunió preparatòria el dissabte 28 a Barcelona. Jo en principi sí que hi vaig, per tant, si t'hi animes per a anar-hi, i no tens cotxe, puc recollir-te jo quan passe per València. --Joanot Martorell 14:48, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 6 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:00, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Portal de València[modifica]

Et convide a aportar els canvis, retocs o millores que et semble apropiats a aquest portal en procés de creació: Usuari:Espencat/Portal:València (quan siga presentable, el passarem a Portal:València)--espencat (discussió) 14:51, 3 juny 2008 (CEST)[respon]

Hola Andarella! Em preguntava si t'agradaria incloure't a la llista d'"amics de València". Mira Portal Discussió:València#Manutenció del portal. --espencat (discussió) 11:54, 18 juny 2008 (CEST)[respon]

Rafals etc[modifica]

Gràcies per arreglar l'article sobre el Palau del Real! Saultacions. --espencat (discussió) 09:45, 24 juny 2008 (CEST)[respon]

T'agraïsc el consell. Ja veurem si el pots apanyar.--espencat (discussió) 12:21, 24 juny 2008 (CEST)[respon]

Hola de nou. Dues preguntes:

  • He trobat aquesta afirmació a l'article sobre els jardins del real a la plana de l'ajuntament (suposadament fiable?): "Sobre el solar del seu sector més antic s'alçava la quinta de recreació Omunya crida Rahal, manada construir en el segle XI pel ReI Moro Abd al-Aziz, i que El senyor Jaime...va transformar a Alcàsser Regi. En este palau, després cridat del Real,... " És de veres que abans era "Rahal" o només "Real"? O podríem parlar del "Real del Rahal" (traducció meua:Palau de l'horta)?
  • Em podries dir quin significat i provinencia té "Raval", si no és del Rafal/Rahal?

Salutacions, espere que això no mareje!--espencat (discussió) 22:36, 24 juny 2008 (CEST)[respon]

Bé ja he apanyat tres articles que espere que trobes (almenys) una millora. De totes formes ja veuràs que encara estan una miqueta verds...raval (agricultura), rahal, real (residència). Una abraçada, --espencat (discussió) 00:23, 25 juny 2008 (CEST)[respon]

Llotja de la Seda[modifica]

Benvolgut Andarella, he vist que fas freqüents contribucions sobre temes valencians. Tinc en avaluació l'article Llotja de la Seda. M'agradaria que el mirares, encara que fora per damut, i em digueres si hi ha alguna cosa que milloraries o està bé així. Salutacions.--Felivet (discussió) 17:51, 28 juny 2008 (CEST)[respon]

Séquia i no sèquia[modifica]

Sequier, veja com està el tema -vosté que és un expert- perquè actualment totes les entrades sobre séquies valencianes estan indexades erròniament amb accent obert (sèquia) i tinc quimera que en tots els altres casos també, perquè en català oriental el DCVB dóna síquia en oposició a séquia en la resta del domini i, en conseqüència, caldria redireccionar amunt i avall. --Arnandis (Sí o sí?) 21:50, 5 oct 2008 (CEST)[respon]

Té tota la raó: la gent no està en l'erta (i els primers, nosaltres els valencians) i escriu sèquia en compte de séquia, sènia en compte de sénia, Dènia en compte de Dénia i esglèsia en compte d'església; dit això, com totes les entrades sobre séquies són valencianes caldria redireccionar-les, perquè tal com estan ara són un atemptat fonètic. Vosté té jurisdicció fora de la ciutat de València pel que toca a séquies? --Arnandis (Sí o sí?) 18:23, 7 oct 2008 (CEST)[respon]

Amic valencià[modifica]

Hola Andarella, passejant per les teues moltes contribucions sobre temes relacionats amb la ciutat de València, crec que és ja hora de que et poses a la llista de viquipedistes amics del Portal de València que pots trobar a Portal Discussió:València#Manutenció del portal, i alhora fiques la plantilla plantilla:amic del portal de València a la teua pàgina personal. Això sempre que vols. Jo opine que fas un aportació inprescindible i sobretot en temes d'història.--espencat (discussió) 12:38, 6 gen 2009 (CET)[respon]

Dubte[modifica]

Hola! Pots mirar el comentari que us he deixat a Portal Discussió:València#Dubte d'himnes? Gràcies. --espencat (discussió) 22:56, 31 gen 2009 (CET)[respon]

Ep, benvingut! --espencat (discussió) 12:10, 2 feb 2009 (CET)[respon]

Ponts[modifica]

Hola Andarella. M'agradaria que mirares els articles nous q he creat sobre ponts de Valècia, sobretot pq no hi he pogut ficar cap detall de la seua història, i sabent q te'n saps un munt, em dirigisc a tu. mira doncs categoria:ponts de València. Alhora aprofite per dir-te que les votacions per a la Imatge de l'any 2008 són obertes. Una abraçada. --espencat (discussió) 19:40, 23 feb 2009 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:17, 6 març 2009 (CET)[respon]

Barris de València[modifica]

Hola, he deixat un comentari per als viquipedistes de la ciutat ací.--espencat (discussió) 20:00, 11 març 2009 (CET)[respon]

Alacant[modifica]

Hola, us he deixat un missatge a Portal Discussió:València#Alacant. Salutacions! --espencat (disc.) 14:42, 28 abr 2009 (CEST)[respon]

Exposició Regional[modifica]

Aprofitant l'avinentesa del centenari, em preguntava si podries eixamplar una miqueta l'article Exposició Regional Valenciana del 1909, o crear Fàbrica de Tabacs (València)...Salutacions.--espencat (disc.) 12:09, 27 maig 2009 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cada un de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gracies i disculpa la intrusió a la teva pàgina--Gus.dan (disc.) 23:14, 2 maig 2010 (CEST)[respon]

Raval i rahal[modifica]

LLegint la discussió, raval i rahal no són el mateix; penseu que aquesta fusió té sentit? --espencat (disc.) 14:10, 31 maig 2010 (CEST)[respon]

Fet Fet! i Fet Fet! --espencat (disc.) 11:16, 7 juny 2010 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Pàgina 26[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Pàgina 26. --Pau Cabot · Discussió 10:20, 27 nov 2010 (CET)[respon]

Bon vespre, xe per favor ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 18:21, 6 abr 2013 (CEST)[respon]

Bentornat![modifica]

Un plaer vore't per ací, encara que només siguen canvis menors ;). Eixos també fan falta, i més venint d'una persona tan fiable com tu. Salutacions.--Coentor (disc.) 16:11, 18 set 2015 (CEST)[respon]

Canvi dates viquitrobada 2016[modifica]

Hola. T'informem que, per motius aliens a l'organització, hem hagut de canviar les dates de la Viquitrobada d'enguany. Finalment se celebrarà els dies 26 i 27 de novembre al Museu Etnològic de València. La teva inscripció deia que no podries venir. Esperem que aquestes noves dates facilitin la teva presència. Si així fos, et preguem que actualitzis la pàgina corresponent. Quedem a la teva disposició per a resoldre qualsevol dubte al respecte. Cordialment, --Kippelboy (disc.) 15:26, 20 oct 2016 (CEST) Amical Wikimedia[respon]

Quinzena de la Qualitat de 2016[modifica]

El 16 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Per al millor seguiment del volum d'edicions es recomana incloure #QQ16 en el resum d'edició Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 10:12, 4 des 2016 (CET)[respon]

Viquiconcurs Magnànim i Viquimarató a la Fira del Llibre de València[modifica]

Fins el diumenge 14 de maig pots participar al Viquiconcurs Magnànim, un repte per a difondre la Cultura Valenciana de la mà de les publicacions de la Institució Alfons el Magnànim.

El concurs culminarà amb una Viquimarató a la Fira del Llibre de València el diumenge 30 d'abril a partir de les 11 h. al Museu de Ciències Naturals, al Jardí dels Vivers de València.

T'esperem! pacopac (disc.) 23:05, 27 abr 2017 (CEST)[respon]