Usuari Discussió:Binissaida

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Binissaida! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Fixa't si us plau quins són els estàndards del web. Fa anys es començava els articles amb una capçalera amb molts > que ja no es fa servir. Ara es fan servir taules (mira [lleó]]) i les categories. És del fet important per a la classificació que cada pàgina estigui classificada en una categoria addient. Mai hi ha de faltar. Fixa't també que sempre comencem els articles amb la paraula en qüestió en negreta. Hauries de participar més a les pàgines de discussió. S'ha parlat diversos cops dels teus articles sense que contestessis. Ara mateix suposo que t'interessarà participar en les pàgines que has creat sobre bibiografies. Llull 17:47 21 mar, 2005 (UTC)

Viccionari[modifica]

Pel tema suposo que el que hi ha a Wiktionary:ca:Bibliografia és teu. Suposo (no ho sé) que pitjant citar hi has anat a parar sense adonar-te'n. Trasllado el contingut a Bibliografia? D'allà s'esborrarà... Llull 19:05 27 mar, 2005 (UTC)

Bon dia sr. Stalo ;)[modifica]

Trob que gran part dels teus articles no s'apropen el suficient a l'objectivitat que això demana... quan escriguis, mira de deixar de banda la teva ideologia, o com a mínim posa també les interpretacions d'altres corrents de pensament (que jo no pos només la interpretació social-demòcrata!). Esper que no te molestin les edicions que he fet a Comunisme. De passada, pegali un cop d'ull a Liberalisme i Ideologia política, aviam q t pareixen! ;)

Salut! Un altre illenc -- Usuari:AnnubiX

Primers articles[modifica]

m'he fixat k els articles mes vells son teus... o no.. no se ara no men recordo krek k si de totes maneres el k et volia comentar es k e trobat 3 o mes articles teus com Launaeetum Cervicornis k jo no se com classificar avera k hi pots fer... :) merci--Misto (discussió...) 01:43, 9 gen 2006 (UTC)

Contribució de la quinzena: Mallorca[modifica]

Ja que veig que escrius sobre les Balears, he pensat que podries votar a la Viquipèdia:Contribució de la quinzena, on he penjat una proposta per dedicar una quinzena a millorar els articles sobre Mallorca.

Gràcies, --Paucabot 07:04, 21 abr 2006 (UTC)

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció; La imatge Imatge:Alaior 120.gif que vos vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu l'informació de la imatge i i afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Joanjoc (discussió) 12:24, 23 jul 2006 (UTC)

A la putinòpia?[modifica]

David, què pensaran a la wiki, que ets un mal educat :-) A veure si t'hi passes de tant en tant!!!!

Pd.: a tothom que s'hi vulgui posar en contacte, millor li adreceu un missatge al correu-e que ell mateix ha posat a la descripció de l'usuari, perquè em sembla que aquesta pàgina no sap ni que existeix :-)

-- Joan 7 març 2007

Poblat[modifica]

He vist que has encetat discussions sobre el tema en molts articles. Per tal de no repetir discussions iguals ni discussions diferents sobre el mateix tema ho he traslladat a Viquipèdia:La_taverna/Arxius/General/Recent#Poblat.--Pere prlpz (discussió) 23:47, 28 set 2008 (CEST)[respon]

Em semblen bé les teves observacions sobre "poblat" i el seu ús en el català "col·loquial". A mi em passa una cosa semblant cada cop que veig escrit "tamany" (tenint paraules com mida o grandària). Per cert he estat iniciant alguns articles sobre Menorca durant la darrera setmana. M'agradaria que hi peguessis una ullada. Salut! --Bestiasonica (discussió) 01:37, 2 oct 2008 (CEST)[respon]

Menorca (enllaços externs)[modifica]

Ola estimat company illenc.

He arribat a l'article sobre Menorca i he trobat que hi ha alguns enllaços externs que no estan amb el format de referencies, cosa que s'hi haurien de posar pq si no queda molt malament q es vegi "[1]" en lloc del nom d'un enllaç. Per si no m'explic bé, que es molt possible. et recoman llegir (o re-llegir) Enllaços externs i Com fer els enllaços externs i Referències. N'hi ha molts que duen a una pagina d'error, lo que vol dir que o bé la pàgina ha estat esborrada o canviada. Per això et deman, que ja que vares ser tu el que les vas posar i sabras més on poden haver altres direcions parescudes per poder referenciar el text, que ho corregesquis o bé les esborris. Si no, es posara la plantilla de {{Enllaços externs}} i seran esborrades automaticament tots els enllaços externs dolents. Moltes gràcies per la teva comprensió. Una abraçada--Tomeu87 (disc.) 02:21, 30 maig 2009 (CEST)[respon]

Avaluació formatge de Maó[modifica]

Hola, Binissaida, a mi també m'agrada molt Menorca, moltes gràcies per a les teves aportacions sobre l'illa. Potser t'interessa saber que acabo de proposar a avaluació l'article que hi ha sobre el formatge de Maó, que em sembla bastant bo, i et convido a que, si vols, hi participis. Moltes gràcies. --Slastic (disc.) 10:52, 4 ago 2009 (CEST)[respon]

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Astragalo balearici-Teucrietum mari. --Bestiasonica (disc.) 14:13, 5 nov 2009 (CET)[respon]

Bona nit, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Fins prest. Records, Claudi/Capsot (disc.) 00:01, 28 març 2013 (CET)[respon]

Per si és del teu interès[modifica]

Viquiprojecte:IME/EVM_2019. És demà mateix. Pau Cabot · Discussió 14:47, 21 ago 2019 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina «Font Trobada»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Font Trobada», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

-- Brunnaiz (disc.) 00:16, 5 gen 2024 (CET)[respon]