Usuari Discussió:Calcubano

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Calcubano! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: A la pàgina de càrrega hi ha valuosos consells a seguir per pujar qualsevol fitxer. Llegiu-los atentament abans de pujar-ne cap. Paga la pena fer-ho, sinó podrieu fer feina en va que portarà més treball als administradors i per finalment acabar tot eliminat.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 21:47, 27 gen 2009 (CET)[respon]

Si necessites res, demana el que faci falta! Pau Cabot · Discussió 19:59, 28 gen 2009 (CET)[respon]

Categories[modifica]

Hola, company. No sé què pretenies fer exactament amb la Categoria:Organitzacions sense ànim de lucre, però crec que et convindria fer un cop d'ull a ajuda:categories.--Pere prlpz (discussió) 16:16, 28 gen 2009 (CET)[respon]

Per començar un article tens Ajuda:Com iniciar una pàgina. Tot i això, compte si vols fer un article sobre una associació, que ha de ser notable. De fet, aquest és el motiu més freqüent per esborrar pàgines.--Pere prlpz (discussió) 17:45, 29 gen 2009 (CET)[respon]

Curset Viquìpèdia[modifica]

Hola Calcubano! Sóc la Cristinaml i ja he posat la foto que he trobat al Commons. Moltes gràcies.

Comencem la discussió[modifica]

Hola Margarita, sóc la Laura, una de les teves companyes de grup de Llengua 2. Jo sóc de Sarrià i aquí hi ha una grup GERD (Grup Editor de la Revista del Discapacitat) que s'encarrega d'ajudar a la gent necessitada, més concretamen, ells treballen amb la comunitat cubana. Entre d'altres activitats han fet: una recollida d'ajuda per als damnificats dels huracans Gustav i Ike, han impulsat un taller que s'encarrega de fer cadires de rodes... T'escric l'adreça electrònica d'aquesta organització, d'acord? A veures què et sembla. [GERD][1]el comentari anterior sense signar és fet per Laurajofre (disc.contr.) 19:32, 11 feb 2009 (CET)[respon]

Comencem la discussió II[modifica]

Hola Margarita, la veritat és que no tinc relació amb la gent del GERD de Sarrià, però sé qui hi forma part. Estic d'acord amb això ke dius sobre el projecte. En tot cas, em podria posar en contacte via e-mail amb la gent de la revista i informar-los d'aquesta plana web "Coordinadores d'ONG solidàries".el comentari anterior sense signar és fet per 88.14.94.13 (disc.contr.) 21:07, 13 feb 2009 (CET)[respon]

Comencem la discussió III[modifica]

Gràcies Margarita, mai m'enrecordo de signar.--88.14.79.59 (discussió) 12:40, 14 feb 2009 (CET)[respon]

Comencem la discussió IV[modifica]

Margarita, jo crec que ja ho he solucionat. --Laurajofre (discussió)

agenda escolar[modifica]

Bona nit, m'ha semblat molt interessant l'article que has fet, i a més està molt relacionat amb aquest curs didàctic perquè de tot l'esforç que es fa per ajudar els nens d'altres països, en surt l'agenda escolar que fa que tots els nens/es de les escoles on la fan servir sàpiguen com viuen altres nens del món. El que no sé es si els nens i nenes més sensiblitzats de vegades es posen en contacte amb vosaltres per compartir encara més aquesta experiència. Us heu trobat amb famílies que a partir de l'agenda s'han volgut implicar més en l'Associació?--Annamari9a (discussió) 22:43, 11 feb 2009 (CET)[respon]

Hola Margarita, la foto la vaig agafar d'una altra pàgina de la wiki amb peu i tot. T'he adjuntat tots els ítems perquè te'ls copis a la teva foto i hi puguis adjuntar el peu. Espero qeu te'n surtis. Encara una altra pregunta sobre l'agenda, a més de les escoles que l'utilitzen, on més es pot comprar?.

Fitxer:(Aquí hi hauria el fitxer de la foto acabat amb jpg i després)
La llibertat guiant al poble, d'Eugène Delacroix, és un dels quadres més importants del Romanticisme.

--Annamari9a (discussió) 22:01, 14 feb 2009 (CET)[respon]

Necessito ajuda[modifica]

Hola amiga, jo sóc nou en aquestes pàgines en català, em podries ajudar?

Gràcies!

--Ferbrunnen (Estic per escoltar!) 18:12, 14 feb 2009 (CET)[respon]

Article nou[modifica]

Gràcies pel consell, l'article que vaig fer és el de Jiutepec (on jo visc). Digues, si us plau, la seva està en bon català i corregeix si és necessari.

Rep una salutació.

--Ferbrunnen (Estic per escoltar!) 17:07, 16 feb 2009 (CET)[respon]

CRIT D'EMERGÈNCIA![modifica]

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 13:23, 2 març 2009 (CET)[respon]

Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols[modifica]

Bona nit, Calcubano!

Acabo de llegir el teu missatge. Tens raó, perdó pels errors que hagi comès a l'hora d'arreclar aquest article. No sé si t'agradarà com està ara.

Benvingut a la Viquipèdia i ànims!

--Davidpar (discussió) 21:20, 4 març 2009 (CET)[respon]

Felicitats[modifica]

Salutacions per ser dia internacional de la dona.

--Ferbrunnen, Estic per escoltar! 17:12, 8 març 2009 (CET)[respon]

També, felicitats pel teu aniversari, perdona que et feliciti tarda.
--Ferbrunnen, Estic per escoltar! 18:15, 8 març 2009 (CET)[respon]
De res, i veig que tenies un bon temps de no entrar al teu lloc. Tant de bo que sempre et vagi bé.
--Ferbrunnen, Estic per escoltar-te 23:22, 5 abr 2009 (CEST)[respon]

Planillas[modifica]

Hola amiga:

De casualitat no saps què planilla necessito per dir que un article està en obres o assenyalat com tot just un esbós? Moltes gràcies. --Ferbrunnen, Estic per escoltar-te 23:30, 21 abr 2009 (CEST)[respon]

Benvinguda[modifica]

Et di la benvinguda a la Viquipèdia en castellà. Com màgradaria que fessis més edicions allà!.

Quan vulguis pots ajudar-nos. Gràcies y salutacions! --Ferbrunnen, Estic per escoltar-te 05:49, 19 maig 2009 (CEST)[respon]

Usuari:Davidpar/Actualitat[modifica]

Bon dia,

m'agradaria molt que participessis en la votació per a una nova versió de Viquipèdia:Actualitat: Usuari:Davidpar/Actualitat. Moltes gràcies. --Davidpar (disc.) 14:24, 23 jul 2009 (CEST)[respon]

Recordatori d'admissibilitat de: Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols[modifica]

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols. --Pau Cabot · Discussió 21:45, 25 ago 2011 (CEST)[respon]

He afegit uns quants enllaços, fixa't com s'han d'escriure per que a l'apartat de referències quedin ben escrits.És important el títol i la url. Estaria bé l'enllaç de la gene que otorga la qualificació d'entitat legal. Salut.--Anskar (disc.) 04:03, 11 set 2011 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Xarxa Solidària de Sant Feliu de Guíxols», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 18:49, 2 feb 2012 (CET)[respon]

Me sap greu, però la pàgina es va esborrar per manca de referències que verificassin l'admissibilitat a l'enciclopèdia d'aquesta entitat. Si no hi hi ha referències noves que permetin suposar que l'article ha passat a ser admissible, no té sentit la restauració de l'article. Ningú no dubta de la bona tasca que fa l'entitat, el problema és que no totes les entitats que fan bona tasca tenen lloc a la Viquipèdia. Per tenir article, no basta amb notícies a diaris digitals sinó que es demanen fonts secundàries com llibres, revistes, articles d'opinió de diaris, etc. Teniu més informació a VP:ADMS, VP:NOTI i VP:FF. Pau Cabot · Discussió 22:28, 13 feb 2012 (CET)[respon]
T'he restaurat l'article al teu espai de noms. Mira si pots millorar-lo i en tot cas, es pot tornar a discutir si s'aprova o no l'article a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes. Pau Cabot · Discussió 22:31, 13 feb 2012 (CET)[respon]
Ja t'ha contestat en PauCabot. Poleix-lo i endavant!--Beusson (disc.) 06:03, 14 feb 2012 (CET)[respon]

Viquiprojecte:Llegir en català[modifica]

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:02, 21 gen 2014 (CET)[respon]