Usuari Discussió:Manlleus/Arxiu13

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Benvinguts/des a la pàgina de discussió d'en Manlleus. Podeu deixar-m'he nota afegint "Nova secció" amb un tema relacionat amb la Viquipèdia, si teniu pressa, em podeu enviar un missatge de correu electrònic clicant en el submenú d'Eines on posa "Envia un missatge de correu electrònic a aquest usuari". En aquesta pàgina es guarden els missatges de l'any actual, però també teniu disponible de manera arxivada els temes de diversos anys anteriors.
Any: 2006 · 2007 · 2008 · 2009 · 2010 · 2011 · 2012 · 2013 · 2014

Discussions desateses

Hola Manlleus!

Ja torna a funcionar amb normalitat el Viquiprojecte:Discussions desateses, t'escric aquest missatge perquè molt probablament no hagis rebut cap notificació. Encara no sabem perquè no es reben les notificacions a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió), s'ha demanat a phabricator que s'ho mirin però de moment no hi ha resposta.

Moltes gràcies de participar!

--GerardBot (disc.) 16:19, 5 gen 2015 (CET)

Notificacions de viquiprojecte

Hola Manlleus!

Hem detectat un possible bug a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió:) que fa que les mencions no es notifiquin. Per investigar-ho s'ha fet una menció vostra a Viquiprojecte Discussió:Prova. Us agrairíem que allà mateix informessiu de si us ha arribat la notificació de la menció i si us arriben normalment les notificacions de Viquiprojecte discussió:Discussions desateses. 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració, --GerardBot (disc.) 14:02, 8 gen 2015 (CET)

Global account

Hi Manlleus! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 01:47, 14 gen 2015 (CET)

La llibertat guiant el poble

Fet Fet! per mig any. --Panotxa (disc.) 18:16, 27 gen 2015 (CET)

Presa de les Tres Gorges

L'article presa de les Tres Gorges ja és de qualitat, felicitats.

L'he classificat a tecnologia, però no se si hauria d'anar a art per el subcategoria arquitectura. L'àmbit artístic d'una pressa... crec que escau més la categoria tecnologia.--Mbosch (会話) 18:34, 15 feb 2015 (CET)

Lluna

ens hi posem i el rematem??--Arnaugir (discussió) 16:08, 3 abr 2015 (CEST)

Si t'hi poses seriosament, jo em comprometo a revisar Sistema solar, va!--Arnaugir (discussió) 16:16, 3 abr 2015 (CEST)

Recordeu les discussions desateses!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.
Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies.
Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses. Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies. Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.

Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies. Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.

Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies. Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.

Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies. Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.

Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies. Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies!

Teniu pendents alguns avisos de discussions desateses.

Si us plau, entreu un moment a Viquiprojecte Discussió:Discussions desateses i intenteu atendre les que se us han assignat els darrers dies. Si els propers dies no podreu participar, considereu desapuntar-vos-hi aquí. Gràcies! --Xavi Dengra (MISSATGES) 22:37, 24 abr 2015 (CEST)

Propostes d'AdQ

Hola, tu que normalment hi participes, què et sembla passar a votar algunes propostes d'AdQ? Que està molt parat... Gràcies.--Arnaugir (discussió) 14:11, 20 maig 2015 (CEST)

Plantilla:Infobox building

De la plantilla {{Infobox building}}:

  • He actualitzat l'exemple, per tal de que es vegi correctament i no apareguin els missatges d'error producte de l'assignació anglesa a map_type que hi havia.
  • He posat un advertiment (en aquest sentit) al principi de la documentació de la plantilla.

Jmarchn (disc.) 20:00, 17 jul 2015 (CEST)

Categories i Vegeu També

Hola, Manlleus. Podries tenir en compte dues coses als articles nous que crees? 1. Que les categories que afegeixes als articles existeixin (que no quedin en vermell) 2. Que els enllaços a Vegeu també existeixin (que tampoc estiguin en vermell). S'han de mirar de substituir per les categories o enllaços equivalents d'aquí o, sinó, s'han d'eliminar. Exemple. Gràcies! Pau Cabot · Discussió 19:59, 15 oct 2015 (CEST)

Una altra cosa que hauries de fer és posar la plantilla {{Traduït de}} a la discussió de l'article per complir amb la llicència dels articles que tradueixes d'altres viquipèdies. Pau Cabot · Discussió 13:19, 17 oct 2015 (CEST)
Més coses: tradueixes a tan alta velocitat que fins i tot tradueixes els noms dels llibres: Vernís de Pasto i Vernís (ceràmica). Pau Cabot · Discussió 13:22, 17 oct 2015 (CEST)
Hola Manlleus. Pega una ullada als teus darrers articles. Tenen errors de traducció molt evidents. Pau Cabot · Discussió 19:19, 4 nov 2015 (CET)

Problema sorprenent

No sé què ha passat a [1] que has esmicolat la plantilla que hi havies posat. T'ha passat en algunes discussions més, que es veuen a Viquiprojecte:Discussions desateses/discussions.--Pere prlpz (disc.) 20:58, 17 oct 2015 (CEST)

Perdona. Tens raó que ha estat el bot i no tu. Ja m'ha semblat estrany que editant a mà passés una cosa així. Ara miro qui és el botaire i l'aviso.--Pere prlpz (disc.) 23:08, 17 oct 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones Manlleus, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:24, 23 oct 2015 (CEST)


Proposta d'esborrament de la pàgina «Krakoo»

Hola Manlleus/Arxiu13,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Krakoo», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 21:06, 23 oct 2015 (CEST)

Per demanar l'esborrat, millor que usis {{Supressió}}. Pau Cabot · Discussió 22:31, 25 oct 2015 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina «ONGAWA Ingeniería para el Desarrollo Humano»

Hola Manlleus/Arxiu13,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «ONGAWA Ingeniería para el Desarrollo Humano», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:54, 31 oct 2015 (CET)

Llista de personatges de Mortal Kombat

L'article esmentat, que és una traducció abandonada i té peticions de referències no resoltes, ha estat usuarificat a Usuari:Manlleus/Llista de personatges de Mortal Kombat perquè s'hi puguin resoldre les mancances de manera adient fora de l'espai principal, un cop enllestit, només caldrà reanomenar-lo. --Panotxa (disc.) 19:31, 31 oct 2015 (CET)

Per cert, he vist que queden articles de personatges amb peticions de fusió que et vas comprometre a revisar en Discussió:Mortal Kombat (saga de videojocs), els hi dones un cop de vista? --Panotxa (disc.) 06:54, 2 nov 2015 (CET)
He usuarificat Usuari:Manlleus/Scorpion (Mortal Kombat), amb moltíssimes deficiències en les referències, i que està en la llista de personatges a fusionar. --Panotxa (disc.) 19:14, 6 gen 2016 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2015

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:41, 7 des 2015 (CET)

Els teus desitjos son ordres, ja està creada la categoria. He vist que hi ha bastanta pàgina d'usuari bot --Panotxa (disc.) 18:18, 1 gen 2016 (CET)

Akatsuki

Com vola el temps, he vist la notícia que has posat a la portada i he pensat: «Ostres, ja fa cinc anys!». És com amb el llançament de la New Horizons. El vaig veure en directe i vaig pensar: «Buf, ara toca esperar nou anys...», i mira, aquest any ja ha arribat a Plutó.—Leptictidium (digui) 18:24, 10 des 2015 (CET)

Gas verinós a la Primera Guerra Mundial

Si mires les edicions, veuràs que he anat substituint referències i corregint errors de duplicitat. --Panotxa (disc.) 15:27, 23 des 2015 (CET)

Festes...

Bones festes. Una abraçada--MarisaLR (disc.) 20:24, 23 des 2015 (CET)

MasterCard

He usuarificat l'article a Usuari:Manlleus/MasterCard perquè la traducció està abandonada i porta l'avís des de fa anys, hi ha parts incomprensibles, alguns dels enllaços interns s'han de corregir, i està molt desfassat. Un cop corregit, es podrà retornar al principal. --Panotxa (disc.) 12:00, 10 gen 2016 (CET)

Viquiprojecte: Efemèrides

Hola company/a. Et convido a participar al Viquiprojecte:Efemèrides, a veure què et sembla! -- Gerhidt (disc.) 20:40, 18 gen 2016 (CET)

@Gerhidt: Penso que podria fer alguna contribució de tan en tan, de totes maneres miraré realment què hi puc fer. Salutacions i merci per l'avís!--Manlleus (disc.) 20:52, 18 gen 2016 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Primer Diccionari»

He proposat l'esborrat de Primer Diccionari atès que no disposa de referències que garanteixin l'admissibilitat --Panotxa (disc.) 17:57, 3 feb 2016 (CET)