Viquipèdia:Propostes de retirada d'articles de qualitat

(S'ha redirigit des de: Viquipèdia:Articles de qualitat/Propostes de retirada de la distinció)
De Viquipèdia
Jump to navigation Jump to search
Arxiu de propostes

Replacement filing cabinet.svg

En total són 0 propostes:
* 0 articles que mantenen la distinció
* 20 que passen a ser articles bons
* 27 que perden la distinció

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes de retirada de la distinció d'articles de qualitat (AdQ). Per a incloure una nova proposta, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. El requisit per a iniciar una proposta d'aquestes característiques, i per poder votar en aquesta plana, és un mínim de 30 dies d'antiguitat abans de la data de la proposta i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos.

Vegeu Viquipèdia:Articles de qualitat/Propostes de retirada de la distinció/Taula de seguiment.
També s'està fent un seguiment del nivell lingüístic de tots els articles.

Actualment hi ha 2 propostes de revisió de la distinció.

Actualitza la pàgina

Procediment i recordatoris[modifica]

Propostes de revisió i possible retirada[modifica]

Suec[modifica]

Pàgina: Suec (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)

Motius: La majoria de referències no porten ISBN. Es confonen referencies i notes. L'article és ple d'enllaços vermells. Alguns perquè no apunten on toca (caldria corregir-los) i d'altres per falta d'informació de context. La secció de bibliografia està mal formatada. Tot plegat fa que el lector s'emporti una mala imatge si el llegeix esperant un AdQ, sobretot pel que fa al format. Existeix la secció "Vegeu també" (el llibre d'estil diu que un bon article no n'hauria de tenir, sinó que tots els enllaços haurien d'estar contextualitzats) i la secció d'enllaços externs té enllaços mal formatats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 17:39, 27 nov 2017 (CET)

Votació:

  1. Nuvola apps kontact.png Bo --Pau Colominas (t'ajudo?) 17:39, 27 nov 2017 (CET)
  2. Comentari Comentari @Pau Colominas: Totalment d'acord que l'article és millorable en aquests sentits, però tot això de l'ISBN, els enllaços vermells, etc. és un criteri indispensable per a un AdQ?—Leptictidium (digui) 10:44, 31 des 2017 (CET)
    Nuvola apps kontact.png Bo D'acord amb el Xavi.—Leptictidium (digui) 16:26, 12 gen 2018 (CET)
  3. A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Manlleus (disc.) 14:35, 27 des 2017 (CET)
  4. A favor Aprovació @Leptictidium: no del tot pels motius que exposa en Pau Colominas, sinó per plantilles mal formatades i poquíssimes referències (algunes seccions amb prou feines en tenen). Xavier Dengra (MISSATGES) 12:53, 31 des 2017 (CET)
  5. Comentari Comentari Segons la nova normativa, el proper vot desempata. Pau Cabot · Discussió 20:04, 16 abr 2018 (CEST)
    1. Comentari Comentari Entenc, doncs, que el resultat és que queda com a article bo?—Leptictidium (digui) 22:20, 5 jul 2018 (CEST)
  6. Nuvola apps kontact.png Bo Per mi, exemple de manual d'article bo: algunes insuficiències, però dista moltíssim d'un article qualsevol. Compartesc que els enllaços vermells, llevat de casos excepcionals, no haurien d'influir en el debat de distinció.--Cparres (vostès diran) 22:44, 8 juny 2018 (CEST)