Burnout Legends

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Burnout Legends

Publicació
13 setembre 2005 Modifica el valor a Wikidata
GènereCurses
Característiques tècniques
PlataformaPlayStation Portable, Nintendo DS
MotorRenderWare

PlayStation Portable
EUA 13 de setembre de 2005
Europa / Països Catalans 16 de setembre de 2005
Japó 20 d'octubre de 2005

Nintendo DS
EUA29 de novembre de 2005
Europa / Països Catalans 9 de desembre de 2005
ModesUn jugador i multijugador (WiFi)
FormatUniversal Media Disc, Cartutx de Nintendo DS
Equip
Desenvolupador(s)Criterion Games
EditorElectronic Arts Modifica el valor a Wikidata
DistribuidorNintendo eShop Modifica el valor a Wikidata
Qualificacions
ESRB
PEGI
CERO

Més informació
MobyGamesburnout-legends Modifica el valor a Wikidata

Sèrie: Burnout (saga) Modifica el valor a Wikidata
Imatges externes
Portada

Burnout Legends és un videojoc de curses de la saga de videojocs, Burnout i és el primer llançat sota la consola portàtil de Sony, PlayStation Portable i la Nintendo DS. La versió per la Playstation Portable va ser llançada conjuntament amb el Burnout Revenge per PlayStation 2 i Xbox el 13 de setembre de 2005. El Burnout Legends té diverses pistes i jugabilitat en els modes de joc dels tres primers videojocs del Burnout, però va ser compilat en aquesta versió portàtil. Molts d'aquests modes de joc s'utilitzaven en noves i velles pistes del Burnout 3.

Va ser llançada una pobre versió del Burnout Legends a la Nintendo DS el 29 de novembre de 2005.[1] Va ser considerada una versió enormement inferior que la versió de Playstation Portable, en el qual aquest últim si que va aconseguir una bona crítica i va ser considerat com un bon videojoc per la Playstation Portable. Les diferències que si produeixen entre les dues versions és que la versió de PSP té molts més gràfics i so que l'altre. A més a més, no tota la música que surt a la versió de la Playstation Portable està a la de la DS. Tanmateix, la versió per la DS version és del tipus "música-midi". Aquestes diferències són tan pronunciades perquè els dos videojocs han sigut desenvolupats per equips diferents. L'empresa sota EA Studios que ha creat els videojocs de la saga han rebut una excel·lent crítica és Criterion Games i EA Studios va donar la llicència de Burnout a Visual Impact per la versió de DS.

La següent part de l'article es refereix a la versió per PlayStation Portable.

Modes de joc[modifica]

  • World Tour
    • Crash World Tour
  • Race
    • Eliminator
    • Face-Off
  • Time Attack
    • Burning Lap
  • Road Rage
  • Pursuit
  • Crash

Pistes/circuits[modifica]

Burnout Legends utilitza pistes dels videojocs de la saga. Totes les pistes són basades en localitzacions reals, però no es dona a conèixer en el videojoc, i hi ha elements coenguts visibles a través dels paisatges, com els trens elevats a Chicago i el de tuk-tuk a Tailàndia.

Lloc Nom de la pista Equivalent a la vida real Descripcions
EUA Silver Lake Rocky Mountain Nat. Park Alta velocitat a través d'Small Town i d'un llac.
EUA Downtown Chicago, Illinois Una perillosa cursa a través de les avingudes plenes de trànsit i el tren elevat.
EUA Waterfront San Diego, Califòrnia A través d'autopistes veient hotels i palmeres.
EUA Airport T1 & T2 Aeroports de Los Angeles i Chicago O'Hare Una cursa a tota velocitat a través d'una aeroport internacional anomenat "Pacific International".
EUA Airport Terminal 3 Aeroports de Los Angeles i Chicago O'Hare Una cursa més curta per l'aeroport Pacific Internatioanl, però en ple rendiment.
EUA Palm Bay Marina Los Angeles i San Francisco Cursa a través d'autopistes de tres carrils recorrent ciutats costaneres.
EUA Interstate U.S. Route 66 i la californiana State Route 1 Una autopista a tota velocitat sense aturades.
EUA Big Surf Shores Monterey Peninsula i Miami Beach Rolling coastal roads and cliffside estates adorn this twisting and turning track.
EUA Sunrise Valley Downtown Albuquerque, Albuquerque i Las Vegas, Nevada Una ciutat llatina del desert plena de bulevards amb molta lluminositat.
Europa Alpine Autobahn a Alemanya Un circuit per l'autopista més famosa del món.
Europa Vineyard Avignon, França Una cursa amb molts turons rodadors i carreteres de còdol antics cedeixen un paisatge seriós.
Europa Winter City Viena, Àustria Una ciutat plena de neu decorada massivament per catedrals, carreteres urbanes i teatres.
Europa Riviera Mònaco Una cursa que es passa per un casino de luxe i molts ports esportius amb iots.
Europa Harbour Town Una cursa a prop de Barcelona, Països Catalans Un circuit mediterrani per davant d'una ciutat de recursos antics.
Àsia Golden City Bangkok, Tailàndia Una pista basada en una xarxa que va cap avall amb autopistes modernes
Àsia Dockside Hong Kong, Xina Una ciutat molt moderna amb molts apartaments alts i de luxe.
Àsia Island Paradise Koh Samui, Tailàndia Una escapada per una ruta a la selva, omplert d'autobusos de visita que només esperen ser destruïts.

Cotxes[modifica]

En el Burnout Legends hi ha 89 vehicles, incloent-hi els 11 que pesen més que la resta, que només són accessibles en el Crash Mode. Cada cotxe pot ser en un tipus de grup; com a grups bàsics és el compacte, muscle, coupé, esportiu, i super, i es comença el joc amb tres cotxes de grups bàsics, un de policia, dos "legend", un dominador, un tunejat, un assassí, i 5 de col·leccionistes. Cada cotxe quedarà disponible un cop s'hagin realitzat cada objectiu demanant. Un cotxe de col·leccionista a l'atzar serà aconseguit si es guanya un Collector Challenges a World Tour, i la resta de cotxes en el mode multijugador guanyant pel Collector Challenges. Un d'aquests tres cotxes es guanya al mode multijugador, l'últim cotxe es dona automàticament.

Referències[modifica]

Enllaços externs[modifica]