Usuari Discussió:Àlex/Arxiu 2010

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


marc

Hola... sóc nou... es nota? Però tinc coses a compartir. Espero "caure" unes quantes vegades però intentaré aixecar-me tantes com pugui. --Marcmoreno (disc.) 09:15, 15 març 2010 (CET)

Johan Cruyff i casos similars

Només he vist comentaris a favor del canvi i a mi personalment em sembla ridícul que siguem l'única viquipèdia que posi el segon nom de les persones. És com si aquí poséssim els tres noms que abans tothom tenia. Però no vull pas imposar el meu criteri, si ho prefereixes com abans, pots obrir una discussió.--Lohen11 (disc.) 21:29, 18 març 2010 (CET)

Si sembla que no hi ha acord, s'ha de traslladar a la taverna.--Lohen11 (disc.) 12:34, 19 març 2010 (CET)

Gràcies per la benvinguda

Gràcies Àlex pel teu missatge de benvinguda. Sóc estudiant de la UOC i totalment nova en això. Haig d'editar l'article del color escarlata com a pràctica d'una assignatura i la veritat és que no sé massa per on començar. Em poso mans a la obra i suposo que si la faig molt grossa algú m'avisarà.--Iescera (disc.) 18:13, 11 abr 2010 (CEST)

Escarlata

Hola Àlex, gràcies per els teus comentaris, afegiré referències i un parell de detalls més. Volia incloure una taula de tonalitats (tal i com està en el wiki anglès) però per més que he buscat no trobo com fer-ho. Si miro el codi html de l'anglès hi ha una taula que crec sabria fer, però en la pàgina d'edició només hi ha una referència a aquesta taula i no sé on està allotjada (Plantilla:Shades of red). Em pots donar un cop de ma?--80.25.201.66 (discussió) 11:21, 13 abr 2010 (CEST)

Viquiefèmeride

En Beusson ha assolit les 10.000 Edicions ... si ho desitges pots passar a felicitar-lo a la seva discussió--Marc (Mani'm?) 17:50, 13 abr 2010 (CEST)


POCA NEUTRALITAT

La viquipèdia està molt polititzada, solament s'ha de veure la quantitat de gent independentista que hi edita i crea noves entrades...--Karatfur (disc.) 15:57, 15 abr 2010 (CEST)

VIQUIPÈDIES EN ALTRES LLENGÜES

Ei! Alex Esp: Escolta'm, tens raó i penso que hauria d'aportar referències a tots els articles que estic fent sobre les Viquipèdies. Ara bé, no sé com fer-m'ho perquè la informació la trec de la Viquipèdia en basc (que curiosament és la Viquipèdia on n'hi ha més), la Viquipèdia en castellà i la Viquipèdia en francès. Després també entro en totes les Viquipèdies per veure què més en puc extreure, però no faig servir cap article o document extern a les Viquipèdies.

Què he de fer? Posar referències que portin a les mateixes Viquipèdies? Ho trobo redundant, la veritat... Tot i això gràcies per l'interès que hi tens i per exigir aquests criteris de notabilitat. --Catalaalatac 21:18, 21 abr 2010 (CEST)


Com pots dir que he fet edicions arbitràries? Tu saps qui és en Xavier Serrat? A qui va tenir l'honor de ser el cap de família de la primera sèrie de TV3 per què destaques arbitràriament tres papers d'extra d'un capítol en tres sèries espanyoles? Qui és l'arbitrari aquí?

Gràcies

Hola Alex Esp! Gràcies per la benvinguda. Salutacions cordials, --Casesnoves (disc.) 17:57, 23 abr 2010 (CEST)


Hola Alex Esp

Primer de tot, gràcies per la rebuda. Em sap greu haver tardat tant en contestar. Et volia fer una consulta, resulta que no m'apareix la taula de continguts. He compart amb altres articles i no trobo el perquè. Que faig malament? O que he de fer perquè aparegui la taula en qüestió?

Salutacions

Escarlata

Hola Alex, he vist que has fet la taula de colors que volia incloure. Mil gràcies per la teva ajuda. No he acabat amb la edició del tema, però he estat liada amb altres pràctiques. La setmana vinent m'hi poso de valent. Ja et diré si tinc més dubtes. Gràcies de nou.

Viquiprojecte:ILV

Gràcies per fer correccions i/o donar indicacions a les pàgines que són objecte d'atenció del Viquiprojecte:ILV. Com potser has vist aquest projecte es fa des d'una assignatura de la UOC i en un període de temps. Ens queden tot just dues setmanes de treball; qualsevol suport en aquests propers dies és benvingut. --Dvdgmz (disc.) 23:45, 2 maig 2010 (CEST)


Estat Català

Perquè edites l'article d'Estat Català?

Que no veieu que és l'edició del 3 de maig d'en Rubenset la que canvia respecte al que havia fins aleshores? en tot cas haurieu de revertir aquesta, no trobes? no pas les que tracten de deixar-ho com estaba abans

Si no es que es vol entrar altre cop en una guerra d'edicions com la que va obligar a bloquejar la pàgina fa temps.

El motiu és el mateix i em penso que si s'havia arribat a un consens i no passava res no cal tornar a la guerra altre copel comentari anterior sense signar és fet per 83.61.226.69 (disc.contr.) --Àlex Esp (Discussió) 11:31, 6 maig 2010 (CEST)

Tens mail

Tens mail?--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 14:40, 6 maig 2010 (CEST)

La meva part ja està feta.--Georg-hessen (Pensa-t'ho dos cops) 17:53, 6 maig 2010 (CEST)

Marcial Manuel Pina Morales

Hola, He fet una precisió sobre la Finalíssima de la Copa de Fires 1971.

A finals de 1971, abans que la Copa de la UEFA substituís la Copa de Fires, es va jugar una Finalíssima de la Copa de les Ciutats en Fires entre el FC Barcelona (3 vegades guanyador) i l'aleshores campió, el Leeds United per veure qui es quedava la copa en propietat. Això també es veu reflectit a l'article en anglès en:Inter-Cities Fairs Cup. Hi ha informació sobre aquest partit a la xarxa i també imatges al youtube. --Ulldefalco (disc.) 15:50, 13 maig 2010 (CEST)

Podem dir que l'article ha millorat com a conseqüència de les dues darreres edicions, la teva i la meva. I d'això es tracta. --Ulldefalco (disc.) 20:52, 13 maig 2010 (CEST)


Re:Manquen referències a Club de Futbol Obispado

Hola, sóc relativament nou en això de la Viquipedia, però em sorprèn que em diguis que falten fonts de referència a la pàgina del Club de Futbol Obispado. No tinc cap altra font que els meus companys d'equip i jo mateix. Som un club creat no fa ni cinc anys així que podràs entendre que poques fonts de referència puc donar...

Salutacions --Maresmenc (disc.)

Fran Mérida a l'Atlético

Reverteixo l'última edició que has fet. El fitxatge ja és oficial a tots els efectes. [http://www.clubatleticodemadrid.com/Web/noticia/template_noticia/noticia1.php?idnoticia=6872&previo=0 25/ 05/ 10 Fran Mérida se compromete con el Atlético para las próximas cuatro temporadas], ho afegeixo com a referència.

Salutacions --Ja no ens alimenten molles (disc.) 09:18, 26 maig 2010 (CEST)

Referent a l'article que has creat, recorda que si en un article poses [[Categoria:Compositors]] i [[Categoria:Estatunidencs]], però hi existeix [[Categoria:Compositors estatunidencs]] has de posar [[Categoria:Compositors estatunidencs]] perquè ho engloba més bé. Ànims! --Davidpar (disc.) 23:25, 28 maig 2010 (CEST)

Mobifriends

S'ha tornat a crear Mobifriends sobre la que vau participar en la discussió per al seu esborrament arxivat a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Historial/2010/05. He marcat l'article per a la seva eliminació ràpida i l'usuari que l'ha creat diu que farà una ampliació. Li he proposat una solució temporal fins que no s'hagin resolt els motius que en provocaren l'esborrament. Si us plau, participeu en l'avaluació sobre la pertinença de mantenir aquest article a la Viquipèdia. --Bestiasonica (disc.) 14:28, 3 juny 2010 (CEST)

Establim els criteris de notabilitat per a llibres

Bona nit, et deixe aquest missatge perquè ets una de les persones que participa al menys de tant en tant en Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes, on de vegades tenim problemes per la manca de criteris de notabilitat a seguir per a llibres. He decidit fer una proposta formal amb idees dels usuaris que van partipicar en la discussió de Viquipèdia:Criteris de notabilitat (llibres) amb la idea d'adaptar-les i modificar-les entre tots. Agrairia que et passares a fer un cop d'ull i a col·laborar-hi. Gràcies! --Fajardoalacant (disc.) 02:40, 14 juny 2010 (CEST)

Plantilles Copa del Món

Hola Alex, perfecte el de la categoria per a poder tindre, així, totes les plantilles controlades. Les aniré actualitzant poc a poc. Per cert, pot cert s'hauria d'establir un criteri de notabilitat dels jugadors i potenciar la qualitat de molts esborranys de jugadors que hi ha ara per ara. Salut!el comentari anterior sense signar és fet per Lluket (disc.contr.) --Àlex Esp (Discussió) 11:05, 15 juny 2010 (CEST)

GEC

estàs de vacances? torna a fer passades al projecte GEC que ens cal molta ajuda --barcelona (disc.) 12:14, 1 ago 2010 (CEST)

Hamlet Mkhitaryan

Gràcies! --Judesba (digues...) 09:14, 10 ago 2010 (CEST)

Jordi Pitarque

Moltes gràcies per la col·laboració! Soc conscient que algú voldrà qüestionar la seva importància, però em sembla que podem arribar a un acord si entenem que la rellevància de l'article no ve donada pels seus èxits esportius sinó pel seu fatal desenllaç i el ressò mediàtic que despertà, ja que és un fenomen en augment.--Jove (disc.) 15:49, 17 set 2010 (CEST)

Salutacions, Alex! I jo que només sabia editar pàgines... i el que em queda per aprendre... T'he de fer una consulta. Després d'escriure una entrada cal que faci alguna cosa en concret perquè no s'esborri? cal demanar permís perquè estigui penjada? --Millanas (disc.) 15:22, 30 set 2010 (CEST)

Bones, Alex. Veig que ja has votat a la proposta de La Salle Berga. Tinc dues propostes més, que estan una mica estancades: La Salle Santa Coloma de Farners i Col·legi La Salle Sant Celoni; podries donar la teva opinió, si tens un moment, si us plau? Gràcies. --Judesba (digues...) 10:58, 6 oct 2010 (CEST)

La Salle Berga

Amb els canvis fets, canviaries el teu vot respecte La Salle Berga ? --Jordiferrer (disc.) 11:55, 6 oct 2010 (CEST)

Comentari

Moltes gràcies per les salutacions, tot just començo i he d'aprendre forces coses, suposo que aviat necessitaré ajuda! Gràcies!!--Totdepen (disc.) 20:03, 6 nov 2010 (CET)

Problemes de drets d'autor: Diòcesi d'Àsia

Agraïm les teves contribucions, com a Diòcesi d'Àsia, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.enciclopedia.cat/fitxa_v2.jsp?NDCHEC=0005667, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Diòcesi d'Àsia i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Diòcesi d'Àsia amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Diòcesi d'Àsia dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes. --V.Riullop (parlem-ne) 19:46, 16 nov 2010 (CET)

També Ielena Kondakova. --V.Riullop (#keepitfree) 18:18, 24 nov 2010 (CET)

Moltes gràcies per la benvinguda

Tan sols això. --Vng (disc.) 15:32, 27 nov 2010 (CET)

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.

Pastitsio

Uff, una mica més i no arribe! :D --Fajardoalacant (disc.) 23:42, 21 des 2010 (CET)

4 anys

El Góngora porta els pastissos. Bon profit!

Quatre anys a la Viquipèdia... Felicitats!!! --Jo++ 11:31, 23 des 2010 (CET)

Espero que en siguin 40 d'anys! Salut! --Lluis_tgn (disc.) 11:45, 23 des 2010 (CET)
Això s'està omplint de IAIOS: Visca!. Per molts anys.--Marc (Mani'm?) 11:46, 23 des 2010 (CET)
Ves amb cuidado que a partir de 5 anys seràs dinosaure, mentrestant, tal i com diu en Marc només iaio. Vinga per molts anys i sort en la campanya política hehe --Castor (disc.) 12:09, 23 des 2010 (CET)
M'ho ha recordat en Joancreus. Si jo m'hagues presentat em votaries no? Hehe, quines suposicions. Sort company! --Lluis_tgn (disc.) 16:26, 23 des 2010 (CET)
Enhorabona, Alex!! Quatre anys!!! Deu n'hi do! ----J. G. Góngora (disc.) 17:01, 23 des 2010 (CET)
Haha, gràcies a tots!! Quants pastissos! i també has portat begudes!--Àlex Esp (Discussió) 17:04, 23 des 2010 (CET)

Perdó...?

Primer de tot, agrair-te que hem diguesis que has revertit la meva edició, odio que em reverteixin i al cap de mesos ho vegi... u.u Bé, perquè dius això del punt de vista neutral? Si la referencia fos antiPP ho entendria, pero si diu que són antifeixistes i consideren feixistes al PP i altres partits polítics deu ser perquè ho són, no? -- TheMrJohannesburg · Parlem-ne! ;)


Bon Nadal

BBBBB    OOOOO  N   N      N   N     A     DDDD      A     L
B    B  OO   OO NN  N      NN  N    A A    D   D    A A    L
BBBBB   OO   OO N N N      N N N   A   A   D   D   A   A   L
B    B  OO   OO N  NN      N  NN  AAAAAAA  D   D  AAAAAAA  L
BBBBBB   OOOOO  N   N      N   N AA     AA DDDD  AA     AA LLLLL

I feliç ninou! --Bestiasonica (disc.) 12:25, 25 des 2010 (CET)

Espero que passis un molt bon Nadal i un feliç any 2011! --Lluis_tgn (disc.) 13:41, 25 des 2010 (CET)

Tard, però...

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.


La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

Traducció d'Ararat (Armènia)

Ja està traduït l'article. Gràcies per recordar-m'ho (no el tenia a la llista).--MALLUS (disc.) 02:47, 31 des 2010 (CET)