Usuari Discussió:Felato/Arxiu 0

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sobre les categories[modifica]

He eliminat força categories que has posat. Si un article ja és a estadis de Potugal no s'ha de tornar a posar a estadis ja que ja hi és de forma indirecta en una subcategoria. Si no es fes així, les categories més genèriques se saturarien. Pots trobar més informació a Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització Rata de Biblioteca 12:20 28 oct, 2005 (UTC)

Commons[modifica]

Commons allow only images, which anybody could use for any purpose.

All copyrighted images and trademarks (including corporate and football club logos, anything with fair use) could be used only with limitations. So such images can't be uploaded on Commons.

I blocked you, because you reuploaded deleted image after warning.

I'll unblock you, but please read carefully commons:Commons:Licensing before uploading next file to Commons.

commons:User:EugeneZelenko 18:28 30 oct, 2005 (UTC)

Sobre les imatges.[modifica]

Ja te n'has pogut sortir amb el que volies fer amb les imatges?. Sé que el tema de les llicències lliures d'imatges, format de fitxer de dades, etc. podria sonar a un conte de xinesos, però pots comptar amb mi per a comprendre-ho a poc a poc, val?. Salutacions. --Joanot Martorell 22:45 2 nov, 2005 (UTC)

Ciclisme[modifica]

Hola! He vist que últimament t'estàs dedicant als articles sobre el ciclisme, creant-ne i millorant els que ja existien. Me n'alegro, perquè semblava que jo era l'únic que pensava dedicar-s'hi :) Ànim i bon treball! Leptictidium 20:30, 10 nov 2005 (UTC)

Imatges d'Escuts[modifica]

Les he pujat aqui a la wikipedia, no al commons. En altres wikipedies hi son, de manera que penso que és la manera (si no estic errat). Usuari:1997

Reus Deportiu i Club de Futbol Reus Deportiu[modifica]

Perfecte, ara em sembla molt més entenedor. Pels colors dels clubs, la data de fundació, els primers anys d'història i el palmarès com estava indicat, semblava ben bé que fossin el mateix club. Continuem... Jordi 11:59, 6 des 2005 (UTC)

Votació de proposta de política sobre noms de la llengua.[modifica]

Hola! T'envie aquest missatge perquè vas participar al sondeig sobre els noms de la llengua. Seguint diverses interpretacions del sondeig, s'ha fet una proposta de política sobre els criteris d'ús dels noms de la llengua que se sotmetrà a votació, en principi, a partir del dilluns dia 12 de desembre, i duraria el termini obert fins el dia 23 de desembre (12 dies). Vos pregue perquè, si en voleu, hi féu una ullada i, si cal, suggeriu alguna correcció o modificació del requisit de participació, de les normes del vot i d'aprovació, així com del mètode de recompte.

Resumidament, a diferència del sondeig anterior, aquesta vegada els vots possibles seràn "a favor", "en contra", o "blanc", i caldrà una majoria de 75% a favor per a aprovar-lo, o una majoria del 50%+1 en contra per a rebutjar íntegrament la proposta, i fer-ne una altra nova a partir de zero. Si no s'aprova amb percentatge suficient la proposta, es discutirà quins canvis calen, i es torna a sotmetre a votació la proposta modificada. També, per a reduir possibles manipulacions per part d'usuaris "fantasma", el requisit per a poder participar és tenir un compte d'usuari registrat a la Viquipèdia dos mesos abans de l'inici de la votació, i amb un mínim de 50 contribucions reals.

Finalment, només em queda encoratjar-vos perquè hi participeu a partir del dilluns. Gràcies. --Joanot Martorell 10:59, 7 des 2005 (UTC)

Rugbi Català[modifica]

He vist que has actualitzat molta informació sobre l'història del rugby catala, clubs competions,... MOLTES GRÀCIES!!! Només m'agradaria saber d'on ho has tret, ja que per exemple la llista de jugadors està molt actualitzada.

He afegit un altre club Sant Cugat amb la mateixa estructura que segueixes.

Salut Monti RugbyCatalà.org

Dades del rugby[modifica]

Hola Monti23. Et comento. Fa temps que vaig recopilant informació sobre dades històriques dels diferents esports. Pel que fa a la història i als jugadors en un 80-90% està extreta d'una col·lecció que va treure el diari AVUI fa uns 10 anys que es deia "100 anys d'esport català". Després l'he anat completant. Els jugadors per exemple nomes apareixen els cognoms i entre un diccionari del Barça i dades de la web de la FER he completat alguns noms. Tinc alguns dubtes com Serena, Sancha, Petit o Del Rey. Des d'Albert Malo fins avui ja son els que em sonaven. No se si m'he deixat algun d'important. Pel que fa als clubs la font ha estat les webs de les federacions (Rugbycatala, Balear, Valenciana i Rosselló). Aixó si, em falten dades del Campionat de Catalunya i la Copa Catalana que no he trobat. Si desde Rugbycatala ho podeu completar seria fantàstic. Felicitats per la info del Sant Cugat. I això es tot. Aviam si aconseguim que quedi maco. Salut. --Felato 19:22, 12 des 2005 (UTC)

Ostres sí que t'ho curres. I tot plegat ho fas perquè t'agrada el rugbi ? O és un més dels esports que veig que actualitzes ? Miraré de fer una crida per RugbyCatalà per tractar de recopilar les dades que esmentes. Salut

Llistat --> Llista[modifica]

Espere que no et resulte enutjós el que haja decidit modificat els enllaços de la teva pàgina d'usuari que contenien les paraules llistat. Crec que ha sigut una ximpleria, simplement hauria degut comunicar-t'ho ací.

La veritat és que duc tres dies corregint aquest error i no havia modificat cap discussió ni cap pàgina d'usuari.

--Pasqual Remolar | ¿? 19:09, 25 des 2005 (UTC)

Espero que us agradi[modifica]

Albert Malo, Jonah Lomu. Salut al rugbi ! --Aspabil 15:30, 28 des 2005 (UTC)

Ajuda tècnica[modifica]

Hola! Saps fer quadres i fotos i eixes coses? És que no sé com fer que el mapa dialectal em quede d'una mida raonable a [1]. Em podries tirar una maneta? Gràcies --Ferran 12:08, 6 gen 2006 (UTC)

Perdona, és que et vaig escriure aquest missatge quan em va semblar que eres actiu i em va eixir aquest problema. Com que no em contestaves, vaig acabar solucionant-lo jo i se'm va oblidar d'escriure-t'ho a la pàgina. Em sembla que l'havia deixat bé, no? Si mires al principi, (a les primeres versions) entendràs què volia dir amb això d'una mida raonable. Gràcies i perdona per les molèsties.--Ferran 11:31, 8 gen 2006 (UTC)

Ciutadans[modifica]

Els 2 senyors que estaven en aquesta categoria ja estaven en categories de paisos (estatunidencs i croats, crec). Se sobreenten que eren ciutadans d'aquests paisos, per tant la categoria es innecessaria. Passara el mateix per qualsevol personatge. Si a algu no li podem trobar cap mes categoria que ciutada, potser que ens mirem que hi fa a la Viquipedia ;-) Xevi 22:52, 10 gen 2006 (UTC)

Es que posar-hi "ciutadans" es com no dir res, fora de que es tracta d'una persona, i aixo ja esta categoritzat implicitament amb la categoria de nacionalitat o procedencia geografica, ja que anant cap amunt s'arriba a la categoria "biografies" que engloba tots els articles sobre persones. En el cas extrem d'algu que no poguessis trobar-li ni una categoria geografica, s'el podria posar directament a "biografies".

Un altre cosa es que aixo de "biografies" esta molt mal trobat, perque el que hem de categoritzar aqui no son biografies, sino persones ("biografies" seria mes adequat per articles que tractin precisament de biografies que tinguin valor literari). Proposare aquest canvi a la taverna. Xevi 20:39, 11 gen 2006 (UTC)

EL què dius a ALEMANY és:

  • Si ja esta ben fusionat amb els altres es pot eliminar, volies dir
  • Sí, ja està ben fusionat amb els altres, es pot eliminar!? és que una cosa i l'altra són prou diferents, quasi que el què fica ara sembla en contra de l'eliminació.

Pasqual · * 21:57, 18 gen 2006 (UTC)ç

El 9[modifica]

Hola, primer de tot que quedi clar que vaig de bon rotllo (ja m'he enganxat altres vegades i no voldria... i menys amb algú amb el que simpatitzo més del que ni tans sols tu mateix pots arribar a pensar).
He vist a les estadístiques que ets un dels grans col·laboradors de la Viquipèdia. (per tant controles molt) Per això et volia fer una reflexió al respecte de la fusió de l'article ja existent (El 9 Esportiu) i el que vaig crear de nou sense adonar-me'n d'aquest fet (anomenat El 9). La versió que existia de "El 9 Esportiu" (darrera edició de Febrer de 2005) era més aviat pobre. Ara amb la fusió ha quedat un historial aparentment sense les meves contribucions (que crec que han estat les més extenses - dins del succint de l'article - i tot que els articles no pertanyen a ningú... home...I feel a little bit dissapointed...).
Si el criteri fet servir per a que prevalgués el nom antic és el de que aquest estava primer(res a objectar), jo voldria comentar que vaig estar a punt d'anomenar l'article precissament " El 9 Esportiu " , cosa que d'haver fet m'hagués alertat de que l'article ja existia... De fet ni en Llull -que en principi el va proposar per esborrar per estar afusellant literalment l'enllaç web (errada meva) - se'n va adonar de que ja existia...
Però si no li vaig posar aquest nom va ser perquè a la portada del diari hi figura "El 9 Esportiu de Catalunya", cosa que em va semblar massa llarga (tot i que potser és la més encertada i que fa més honor a la veritat...)
Bé, tot plegat només comentar-ho, i proposar el donar-li voltes sobre quin hauria de ser el nom (desconec si a nivell popular se'l coneix més per "El 9 Esportiu" o "El 9"). Vilaweb fa servir les tres nomenclatures !!! . Gràcies per llegir tot això. --Tonipares 20:39, 27 gen 2006 (UTC)

Eppp !!! Que sempre he tingut molt clar que no estaves en contra de res!!! Les coses han anat com han anat... M'he sentit "desinflat" perquè sempre ens agrada sortir encara que només sigui una mica a la foto (ego humà suposo...). Jo el deixaria com està tret de que els temps i el "corrent popular" porti el nom cap a on sigui (Tant de bo desplaçant a tanta premsa esportiva catalana en castellà) . Ben mirat després d'una recerca per la xarxa penso que "El 9" no és el millor nom ( existeix el 9nou [2] , cosa que també desconeixia ). Salut i enhorabona per la feina !--Tonipares 02:12, 28 gen 2006 (UTC)

l'Osona[modifica]

Hola, veig que estàs recategoritzant els escuts dels municipis catalans. Ja he deixat el missatge a la discussió corresponent, però potser no hi has parat atenció. L'article Categoria:Escuts d'armes de l'Osona té nom incorrecte, ja que la comarca d'Osona no porta mai article, per tant el nom hauria de ser "Escuts d'armes d'Osona". Gràcies, i bona feina! --Enric 02:03, 5 feb 2006 (UTC)

Estàs fent una feinada amb els escuts. Mira't Ajuda:Edició menor. Moltes d'aquestes edicions es podrien marcar com a menors. Això ajuda a fer un seguiment dels canvis.--VRiullop (parlem-ne) 10:35, 5 feb 2006 (UTC)
Tens l'opció de marcar-les com a menors per defecte a "preferències" - "Dimensions de la caixa de text".--VRiullop (parlem-ne) 11:41, 5 feb 2006 (UTC)


Categories[modifica]

Hola company :-) Recorda que el Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització recomana no crear categories noves fins que s'hi puguin encabir un mínim de cinc articles ! --Joanjoc (discussió) 23:58, 19 mar 2006 (UTC)

Hola :-) Tot i que entenc la teva posició, també crec que és molt frustrant per part d'un viquipedista, veure sóta l'article d'un club d'esgrima un enllaç a "clubs d'esgrima", clicar-hi, i no trobar-n'hi cap altre... Per tant, et proposo que segueixis de moment el llibre d'estil, i proposis a la pàgina de discussió d'aquest, canviar aquesta norma en els casos que exposes. --Joanjoc (discussió) 12:18, 20 mar 2006 (UTC)

El Sant Andreu d'hoquei[modifica]

Hola, només et volia comentar que el Sant Andreu d'hoquei, encara que comparteix nom, en l'actualitat no és el mateix club que el de futbol. No sé si és adient que la pàgina del club de futbol figuri com a club d'hoquei (El cert és que desconec en quin moment es bifurquen les dues entitats).Gràcies i espero que la informació et sigui útil. --Usuari:1997

Automobilisme[modifica]

Suposo que les pots anomenanar com vulguis. Però si mires els arxius del RACC i els llibres d'història, veuràs que es dèien Volta a Catalunya i Copa Catalunya

Þórbergur Þórðarson[modifica]

Þórbergur Þórðarson

Tiene que quedarse así, lo siento la transliteración que has hecho no sería válida en catalán, puesto que la zeta no se pronuncia como en el castellano del norte y centro de España.

Existe otra trasliteración con TH (el sonido inglés), pero se tiene que quedar así por no sé qué movida de que en islandés se usan caracteres latinos también, aunque queden algunos rúnicos como Þ.

Así que, si quieres cambiar el artículo a una de esas transliteraciones (no válidas para el catalán), tienes que cambiar ñ por ny en los nombres de personas o eliminar acentos que no existan en catalán, por ejemplo.

Ho sento molt

Pèro, gràcies de tot modos

Adéu

Gaudio 15:41, 12 mai 2006 (UTC)

Votacions[modifica]

Hola Felato. La cosa planteja molts dubtes. Però, resumint, diria que no podem prendre la decisió d'esborrar vots, perquè em sembla totalment antidemocràtic, i més encara si tu votes en sentit contrari. Si un vot anònim no ha de valdre tant com un d'usuari registrat (la qual cosa no està clara), llavors que es tingui en compte això a l'hora de valorar el tema i prendre una decisió definitiva. Però esborrar vots, no. A part d'això, no hi ha cap problema. Estem aquí per tirar endavant la wiki, com dius, i és normal que hi hagi polèmiques, i més que n'hi hauran sens dubte. --Nevenka 19:21, 15 mai 2006 (UTC)

tennis[modifica]

merci pels elogis. Continuo amb la feina però estigues atent a que no faci cap badada...--Gcm 15:24, 16 mai 2006 (UTC)

molt bé la pàgina del Torneig Comte de Godó però una puntualització. Has posat Manuel Orantes com a català quan va néixer a Andalusia, concretament a Granada (es:Manuel Orantes). Salut i endavant amb la feina, que encara queda molt.--Gcm 20:38, 30 mai 2006 (UTC)
l'he sentit parlar català però desconeixia que havia viscut des de la seva infància a Catalunya. Així doncs a partir d'ara posaré la senyera al seu lloc en lloc de la bandera espanyola. Per cert ja m'agrada que me l'hagis robat, així ja està creat! --Gcm 21:08, 30 mai 2006 (UTC)

Mundial de futbol[modifica]

He actualitzat els últims resultats i he afegit una llegenda per entendre que signifiquen les caselles e la taula. També he posat colors als equips classificats (verd) i eliminats (vermell) perquè ho he vist a en: i m'ha semblat útil. Si no t'agrada pots canviar-ho. Una pregunta: Què significa MVP? Crec que pot ser Millor Jugador del Partit o alguna cosa així però no em quadren les inicials. Estaria bé explicar-ho a la llegenda o en algun lloc. --Sax 23:43, 15 jun 2006 (UTC)

Hola[modifica]

Hola company, he vist que has estat en el dia d'avui valorant alguns articles. Crec que és molt positiu que avaluem els articles proposats a votació per tal de dirimir si reben o no la distinció de qualitat. Et voldria anir a que ho continues fent i que participis en concret en l'avaluació de l'article de Guerres Napoleòniques. Moltes gràcies!!!

--Hugoaes 10:18, 29 jun 2006 (UTC)

Lliga femenina de bàsquet femení[modifica]

Hola, mira't el comentari que he fet a Discussió:Lliga espanyola de bàsquet femenina. Crec que s'haurien de reanomenar molts articles de masculina/femenina a masculí/femení. --VRiullop (parlem-ne) 20:38, 8 jul 2006 (UTC)

Hal Hartley[modifica]

He canviat la paraula "pioner" per la descripció "destacat exponent del recent cinema independent nord-americà" per que, tot i haver estat un autor influent en segons quins medis, no es pot considerar un pioner del cinema independent algú que ha fet el seu primer film el 1898.

Als EUA hi han independents des de el cinema mut i, prescindint d´aixó, hi han hagut importants corrents d´independents, especialment les aparegudes a finals dels cincuanta i començaments dels seixanta. De fet, d´aquesta època és, per exemple, en John Casavettes, qui realment és un autèntic pioner que ha influenciat a generacions anteriors, fins i tot a la de Hal Hartley.

No obstant, cal destacar la importancia d´aquest autor, al qual no se´l pot deixar sense fer algun comentari sobre la seva importancia, esclar (I si no agrada la frase que he posat, evidentment camvieu-la :)

Gràcies.

--Florenci Salesas 11:47, 10 jul 2006 (UTC)Florenci Salesas.

Hola! És possible a fabricar un nou imatge per la somarreta per [3] ? Lo nou és aqui -> [4] Graciés! Perdó per mi català. El guiri -Lemmy- ;-)

T'informo que he proposat el teu article de Copa del Món de Futbol 2006 per a que s'hi un procés d'avaluació per tal de poder rebre possibles suggeriments i/o millores i esperem que així després, pugui considerar-se com article de qualitat. Viquipèdia:Avaluació d'articles. PD: Feia temps que volia felicitarte per tota la feina que portes feta d'articles de temàtica esportiva --Baggio (missatges) 14:50, 29 ag 2006 (UTC)

Felicitats, l'article ja es considerat de qualitat, amb una màjoria bastant aclaparadora, sinó m'equivoco 88 vots a favor i només 2 en contra.
Un cop més felicitats per la gran tasca que fas. --Baggio (missatges) 16:20, 14 gen 2007 (CET)[respon]

Edicions menors[modifica]

Gràcies per fer-me notar el meu error en la concepció de les edicions menors. Ho vaig agafar amb ganes i no em vaig llegir tot el manual d'instruccions.

He vist que en algun cas hem tingut alguna guerra en l'edició de noms de persona en algun article al voltant del RCD Espanyol. No en faré un casus belli d'això, però jo prefereixo posar-los el nom tal com el trobo en Cent anys d'Història del RCD Espanyol de Barcelona. Segura Palomares, Joan. Barcelona: Fundació Privada del RCD Espanyol (2000, que usa el nom amb què es coneix i no el nom amb el que el seu nom de persona s'escriu en únic idioma. M'estic referint a diversos jugadors de l'Espanyol, entre ells Raúl Tamudo, Ricardo Teruel, Pedro Solé, José Vicente i Antonio Argilés.

Jo també fa alguns dies que volia comentar-te que, com darrerament tu i jo som els únics que estem treballant en la pàgina del RCD Espanyol, m'agradaria dir-te que trobo que el tema dels himnes no m'agrada com està tractat. D'himne només en tenim un com a club, [les penyes en tenen un altre], però no veig per què ha d'aparèixer un antic, per molt estimat que fos. Podem fer una pàgina Himnes del RCD Espanyol i retirar-lo d'aquí. I més enllà, l'himne el podríem posar en una caixa i penjar-lo en el lateral, que gràficament és més poderós. També crec que perquè sigui un article de qualitat li cal organitzar millor els capítols, que veig desordenats. Per mi un millor ordre podria de ser

   * 1 Els colors
   * 2 Els estadis
   * 3 Història
         o 1.1 La fundació
         o 1.2 Els primers anys
         o 1.3 Sarrià i la consolidació del club
         o 1.4 L'Espanyol durant el franquisme
         o 1.5 Els darrers anys
   * 4 Seccions esportives
   * 5 Dates per recordar
   * 6 Temporades    
   * 7 Plantilla de futbol 2006-07 
   * 8 Títols
         o 8.1 Futbol
         o 8.2 Futbol femení
         o 8.3 Hoquei Patins
         o 8.4 Voleibol femení
         o 8.5 Bàsquet
   * 9 Presidents
   * 10 Jugadors destacats
   * 11 Himne
   * 12 Bibliografia
   * 13 Vegeu també
   * 14 Enllaços externs

posar més fotos, desenvolupar l'article de les seccions, que és massa escàs, i parlar dels quatre escuts que ha tingut l'entitat. Què n'opines?--Panotxa 06:02, 9 set 2006 (UTC)

Julian Arcas[modifica]

Quan m'has enviat el missatge sobre Julián Arcas Sánchez m'has enganxat a mig article, ara estic consultant bibliografia. El nom el prefereixo en espanyol perquè era de Màlaga, tot i que de crio ja va venir a Barcelona. De fet, he canviat la bandera i el nom sense pensar el que vam comentar l'altre dia, no tinc cap problema en revertir. Moltes gràcies per les dades, aquestes webs no les coneixia! --Panotxa 14:05, 17 set 2006 (UTC)

Estic usant castawaysweb, on els autors tenen la base d'operacions' la han penjada. La veritat és que pericosonline té informació bastant interessant a l'arxiu. Llàstima de no poder usar les fotos, perquè n'hi ha d'impresionants. Per cert, què et semblen els canvis que he fet en la pàgina, en la línia del proposat per mi i baggio?--Panotxa 14:18, 17 set 2006 (UTC)

Proposta de modificació sobre la qualificació d'articles[modifica]

Hola! Com a viquipedista que sovint participa en la valoració de la qualitat dels articles a la nostra enciclopèdia, m'agradaria que opinares sobre una proposta que he fet per a modificar la política de valoració de la qualitat dels articles a la Viquipèdia. I, si hi tens alguna cosa per dir, comenta-ho, per favor, i així intentem fer que l'enciclopèdia puga tenir com més articles de qualitat millor, sense que això implique baixar el seu nivell. Salut! --Joanot Martorell 08:52, 3 oct 2006 (UTC) PD: Per altra banda, t'abelliria jugar a la viquiloto grossa dels 50000 articles? jeje.

eleccions al Parlament[modifica]

Company, Te m'has adelantat. Avui estava pensant que s'havia de canviar el concepte "autonòmiques" per "eleccions al Parlament". Totalment d'acord !!. --amador 09:14, 17 oct 2006 (UTC)

president de la generalitat[modifica]

No creus que corres massa ?

Encara es un candidat. Amb moltes probabilitats, però no ha passat la investidura ni ha jurat el càrrec. Que passaria si demà l'atropellés un cotxe?. Salut !--amador 22:27, 7 nov 2006 (CET)[respon]

He repassat la història i ja ho he vist. Disculpa. Ja ho he tret. Apa! --amador 22:46, 7 nov 2006 (CET)[respon]

Ducs de Spoleto[modifica]

Hola Felato. Jo el que sugeria era canviar l'article a "Ducs de Spoleto" ja que segons creia "Ducs d'Spoleto" (amb apostrof) es incorrecte. Però sembla que realment és correcte i llavors cal canviar a l'interior de l'article "Ducat de Spoleto" les referencies, per "Ducat d'Spoleto". Salutacions --joc 18:29, 24 nov 2006 (CET)[respon]

Esportistes africans[modifica]

Hola, he vist que has posat la pàgina Ariza Makukula a la categoria Esportistes africans. Aquesta pàgina ja estava dins de la de Futbolistes africans. No et sembla que potser s'hauria de posar la de futbolistes dins la d'esportistes? De la mateixa manera que futbolistes catalans està dins de la d'esportistes catalans? --Jordi_G (parlem-ne) 19:28, 28 nov 2006 (CET)[respon]

D'acord, doncs. Ho deixarem així. He vist que amb altres futbolistes d'altres nacionalitats també està igual, però en canvi els catalans estan dins de futbolistes catalans i aquestos dins d'esportistes catalans.--Jordi_G (parlem-ne) 21:20, 28 nov 2006 (CET)[respon]

Temporades del Nàstic[modifica]

Ja hi vaig pensar en crear una categoria només per aquests articles, però com que la categoria Gimnàstic de Tarragona està pràcticament buida, ja que els jugadors ja tenen una subcategoria pròpia, doncs els vaig deixar allí. En tot cas la categoria s'hauria de dir "Temporades del Nàstic" i no dietari, ja que no s'hi anoten els esdeveniments dia a dia com veig que es fa en els altres. Si et sembla doncs, es pot crear la categoria "Temporades del Nàstic".--Jordi_G (parlem-ne) 19:44, 1 des 2006 (CET)[respon]

Fet.--Jordi_G (parlem-ne) 20:23, 1 des 2006 (CET)[respon]

Jugadors d'handbol del Barça[modifica]

Hola Felato,

Jo no volia eliminar la Categoria:Jugadors d'handbol. Ho ha fet algú altre. És més, he creat una nova subcategoria de Categoria:Esportistes del F.C.Barcelona perquè segons VP:LEC tocava: hi havia més de cinc articles que podien anar a la nova categoria. Què passa? que a la vegada havia de ser subcategoria d'una altra que la deixava buida. Un cas estrany de categorització que jo resoldria deixant el tema tal com estava. En realitat, la Categoria:Jugadors d'handbol, segons com es miri, té més de cinc articles, no? Pau Cabot · Discussió 19:45, 7 des 2006 (CET)[respon]

Em costa molt seguir la discussió saltant per tres pàgines d'usuari. Podries fer un resum de la situació a la pàgina de discussió de la categoria discutida? Així altres usuaris hi podrien dir la seva. --VRiullop (parlem-ne) 20:54, 7 des 2006 (CET)[respon]
Veig que m'he precipitat creant la categoria. De totes maneres, i com t'he comentat, i segons veig a Categoria Discussió:Jugadors d'handbol, crec que estam en un cas límit i que la normativa no havia tengut en compte tantes coses ... Disculpes pel xou que he muntat ;) Pau Cabot · Discussió 09:58, 8 des 2006 (CET)[respon]

Administradors i AdQ[modifica]

Les funcions dels administradors són a Viquipèdia:Administradors. Tot el que pugui fer un usuari sense necessitat de les funcions addicionals, no cal que ho fagi un administrador.--VRiullop (parlem-ne) 17:25, 8 des 2006 (CET)[respon]

Hola![modifica]

Salutacions desde Cardona i gràcies per la teva ajuda. Pel que fa a la consulta que em deies, jo crec que seria millor de moment fer un article sol, i no separar de moment les dues parts. I ja que hi soc, com es crea una categoria? he llegit el llibre d'estil però no m'ho ha aclarit gens, em pots ajudar? Gracies de nou i anims, que estas fent una feina impressionant! Beusson( digui, digui...)

Rafael Manuel Gorgues Tórtola[modifica]

Bones. Pots mirar aquest article Rafael Manuel Gorgues Tórtola, no m'atreveixo a posarlo per eliminar, potser tu que hi entens més podràs valorar si té la suficient categoria com per tenir un article a la viqui.--Lohen11 17:10, 13 des 2006 (CET)[respon]

Gentilicis[modifica]

Aprofito que ara estàs per aquí i ho deus saber... ¿els gentilicis de dins de les taules de municipis van en singular o on plural? → ebrenc sí? 23:31, 25 des 2006 (CET)[respon]

Ja m'ho han aclarit; gràcies igualment. ;) I bones festes! → ebrenc sí? 00:01, 26 des 2006 (CET)[respon]

Dietari del RCD Espanyol[modifica]

Hola. Mira't la discussió de Categoria Discussió:Dietari del Futbol Club Barcelona. Els mateixos comentaris es poden fer dels articles de la Categoria:Dietari del RCD Espanyol. --VRiullop (parlem-ne) 18:46, 29 des 2006 (CET)[respon]

L'article Temporades del RCD Espanyol és més complet que el del Barça. Potser es podria reanomenar a "Història del RCD Espanyol per temporades".--VRiullop (parlem-ne) 19:18, 29 des 2006 (CET)[respon]

Imatges de l'anglesa[modifica]

Quan carregis imatges d'una altra viqui, vigila tres cosetes: 1) No canvïis l'extensió. Imatge:500px-Gremio.svg.png té dues extensions svg i png. S'ha de deixar svg com l'original. 2) Una cosa és la imatge que veus en pantalla i una altra la imatge en alta resolució que es veu en l'enllaç que té a sota. Si t'hi fixes, el nom que has carregat és diferent de l'original en:Image:Gremio.svg. A banda de l'extensió, si et surt 000px és que estàs baixant una versió reduïda. De totes formes, tractant-se d'un logo ja està bé que sigui a baixa resolució. 3) Les imatges gif només són per animacions. Encara que a l'anglesa ho tinguin malament (logos amb alta resolució, format gif...), al carregar-ho aquí s'ha de corregir. És millor canviar el format gif a jpg (fotos), png o svg. --VRiullop (parlem-ne) 18:32, 31 des 2006 (CET)[respon]

No sé qué haurà passat amb la imatge SC internacional.PNG. He agafat la imatge gif de l'anglesa amb el Microsoft Photo Editor, l'editor d'imatges que ve amb el Microsoft Office, l'he guardat com png a Imatge:SC internacional.png i funciona. --VRiullop (parlem-ne) 11:14, 3 gen 2007 (CET)[respon]

Rugbi valencià[modifica]

Gràcies pels ànims. Espere poder seguir afegint informació sobre l'esport al País Valencià. Estic realment interessat en fer articles sobre rugbi, però no puc trobar massa informació. Necessitaria saber la llista de finalistes del campionat d'Espanya, actual Copa del Rei, per comprovar unes dades recopilades oralment, saps on ho puc trobar?

Futbolistes bascos[modifica]

No et sembla que hauriem de crear la categoria de Futbolistes bascos? Almenys hi han 6 articles que es poden incluir, a més amés, n'estic preparant més. No se si a la Viqui s'inclouen el navarresos en bascos? De tota manera, gràcies per revisar els meus articles. --Alfàndec 13:36, 29 gen 2007 (CET) Sobre els noms dels jugadors valencians jo també havia dubtat sobre quin posar, de manera que em fixe amb el que s'utlitza als mitjans de comunicació, en el cas de Claramunt es sòl emprar Pep Claramunt, però no he sentit mai dir Josep Claramunt (i no em semblava adient emprar el diminutius), tampoc he sentit mai dir Vicent Rodríguez (sí "Vissente" Rodríguez), en canvi si es diu Robert Fernández o Andreu Palop. La veritat es que hi ha molts valencianoparlants que empren el nom en castellà (jo per exemple), pense que el millor es emprar el nom habitual als mitjans de comunicació en valencià. Sobre el revisar els meus articles ho deia per l'ortografia i castellanismes i per si estan en les categories correctes o en manca alguna.--Alfàndec 16:34, 29 gen 2007 (CET)[respon]

Felicitats pels articles[modifica]

Hola! Felicitats pels articles que has estat fent sobre futbol equatorià! Com potser hauràs vist la majoria d'articles sobre Equador són contribucions meves i m'agrada que hi hagi més gent que hi col·labori. --Oersted (parlem-ne) 16:20, 29 gen 2007 (CET)[respon]

Uniformes[modifica]

Hola, em sabries dir com puc fer l'imatge de la samarreta del Burjassot CF que és a franjes verticals grogues i violeta?--Alfàndec 09:32, 30 gen 2007 (CET)[respon]

Gràcies per l'ajuda. No ha sortit perfecte, però s'aproxima bastant!
Bueno, després d'una bona estona de proves ja m'ha sortit millor. Penso que ja ho domino més o menys. --Alfàndec 17:13, 31 gen 2007 (CET)[respon]

Plantilles de seleccions[modifica]

Hola. Ara que ja hi ha força articles sobre futbol valencià, havia pensat continuar amb el futbol internacional. Per facilitar el reball he creat un plantilla amb la bandera i el nom del país que enllaça amb l'article de la selecció de futbol (com les que hi han en la versió anglesa). Aquí tens l'exemple Espanya Espanya. Digues que et sembla o si es pot millorar per a crear-les per a la resta de seleccions --Alfàndec 10:00, 1 febr 2007 (CET)

Bueno, ja hi ha un centenar de plantilles de seleccions!!! Aquí ho pots veure Categoria:Plantilles de seleccions de futbol He creat totes les d'Europa i Sud-amèrica, de la resta del món i de les desaparegudes penso que estan totes les que han jugat almenys un mundial. Ara serà més còmode fer articles sobre mundials, eurocopes, seleccions... i quan surti alguna selecció que no estigui a la llista es crea la plantilla i una més que tindrem.--Alfàndec 18:21, 5 febr 2007 (CET)

He vist que vas deixar inacabada la sèrie d'articles sobre els mundials de futbol, de manera que he pensat en ajudar a acabar-la i a veure si aconseguim altre article de qualitat com el del 2006.--Alfàndec 19:40, 5 febr 2007 (CET)

He creat més plantilles, perque fer un article sobre el mundial és una tasca molt lenta i engorrosa. Aquí són (a les pàgines de discussió hi ha exemples): Plantilla:Vuitens de final per als mundials, Plantilla:Quarts de final per a les eurocopes, Plantilla:Futbol box per a partits. Es poden fer variacions per adaptar-les a altres competicions.--Alfàndec 16:23, 6 febr 2007 (CET)

Et convidem a opinar aquí. --Alfàndec 13:22, 13 febr 2007 (CET)

Logos futbol[modifica]

He fet alguns canvis al sumari de la Imatge:Rangers talca.png, més que res per si et serveixen per futures càrregues. És millor, quan es pot, indicar el mateix origen que digui l'anglesa. --VRiullop (parlem-ne) 13:58, 4 febr 2007 (CET)

Pilota valenciana en Categoria:Resums_esportius[modifica]

Hola,

Acabe de veure l'article Temporada_esportiva_2006-07_a_Espanya_a_nivell_de_clubs i totd'una hi he volgut afegir els resultats corresponents a les diferents [[Categoria:Competicions_de_pilota_valenciana]].

Però abans de començar a fer res volia comentar-te que la Pilota valenciana funciona per clubs només en el món aficionat (Galotxa, Llargues, i Raspall), mentre que els jugadors professionals són patrocinats per ajuntaments, empreses properes i pertanyen tots a l'empresa ValNet.

Així doncs, com ho podríem encabir això? M'espere a veure què me'n dius. Gràcies a la bestreta, --Casaforra (parlem-ne) 12:07, 12 febr 2007 (CET)

He creat l'article Temporada del 2006 de pilota valenciana. Te la podries mirar, sisplau? A veure si s'adiu a la resta de resums esportius que has creat. --Casaforra (parlem-ne) 15:06, 12 febr 2007 (CET)

Administrador[modifica]

Acceptaries la proposta de ser administrador? De passada, també pots donar un cop d'ull a la proposta per escollir buròcrates que he deixat aquí? Salut!--Xtv (que dius que què?) 20:31, 17 febr 2007 (CET)

Estadis llatinoamericans[modifica]

Hola. He vist que als articles sobre futbol argentí escrivies els noms dels estadis completament en castellà: Estadio ..., Llevat d'un (Estadi Monumental). Com que estic fent articles sobre estadis, hauriem de decidir quin criteri seguir per anomenar-los en català. Jo, per als estadis mexicans, havia escollit traduir només la paraula Estadi, quedant noms com Estadi Olímpico Universitario. Ara bé, també podria ser Estadio Olímpico Universitario o Estadi Olímpic Universitari. Que opines? Amb quin ens quedem?
Per altra banda, no creus que seria millor separar la informació relativa a les seleccions nacionals de futbol de les seves respectives federacions? Així és com està a la resta de Wikis. O almenys traslladar-ho a l'article de cada selecció, perquè l'única cosa que diu referent a les federacions és La federació tal dirigeix el futbol de tal país. A part, transcriure el nom original quan aquest està en altre alfabet és força complicat. Qué en penses? --Alfàndec 12:29, 19 febr 2007 (CET)

Hoquei patins[modifica]

Des de fa temps he observat que bàsicament et mous per la temàtica d'esports i "controles" molt be el tema. Volia comentar-te que, mirant les pàgines dels clubs d'hoquei catalans, he vist que cadascun té un estil diferent, suposo que degut al fet que ho ha anat fent gent diversa al seu aire i quan es feien servir taules més senzilles.

Ja fa temps que he vist que hi ha una bona plantilla que es posa amb els equips esportius i que està força bé, i per això havia pensat en intentar aplicar-ne una a mida per als clubs catalans d'hoquei patins.

La primera prova la pots veure en l'article que he començat a fer sobre el Blanes Hoquei Club Blanes Hoquei Club, en la que tinc algun problema per posar les mànigues blaves.

Et volia demanar la teva opinió al respecte per a consensuar una plantilla que estigui bé.

La plantilla que he afegit al lateral és quasibé idèntica a la que es fa servir amb els equips de futbol. El nom del Club l'he posat en una franja de color (a discutir) en comptes de posar-lo a dalt i a fora. En comptes de posar l'escut al principi i l'uniforme local i visitant al final he posat l'escut i l'uniforme local al final (seguint la taula que vas fer en alguns clubs), tot i que en el cas del Blanes no tinc l'escut.

M'agradaria saber què creus que és millor, si fer-ho així o seguir l'estàndard de la plantilla de futbol (p.ex Futbol Club Barcelona)

Diria que algú també va intentar fer alguna cosa semblant amb el Club Patí Hoquei Olot per això que estaria bé consensuar un format i plantilla estàndard.

Més endavant, amb més temps i amb calma, també es podria mirar de fer un portal sobre hoquei patins semblant al del Portal:Bàsquet.

--Puigalder 23:18, 21 febr 2007 (CET)


T'ho comento a tu perquè veig que ets dels que més controles el tema d'esports :-) Intentaré fer-ne una de general com dius. Si n'he fet una d'hoquei ha estat bàsicament pel tema del "pavelló" que també comentes. Però quan tinguem un diseny definitiu li poso un nom neutre que serveixi per a diversos esports. Això d'anar actualitzant dades també ho havia pensat i coincideixo en que és un problema.
I si l'equip "puja" o baixa de categoria aleshores el problema s'agreuja, ja que si l'any anterior ha quedat primer de la divisió inferior aleshores què hem de posar ? que juga la OK LLiga i que la posició de l'any anterior és 1er ? o afegir 1er de la divisió inferior ? Certament és una complicació i també crec que no caldria posar-ho.
La idea era que l'escut quedés al costat de l'equipació, tal com vas fer en les primeres taules dels clubs d'hoquei. Continuaré treballant-hi i en parlem. --Puigalder 23:53, 21 febr 2007 (CET)
He iniciat el Viquiprojecte:Hoquei_sobre_patins. També he posat un nom més neutre a les plantilles d'equip Plantilla:Infoclubesportiu i Plantilla:Equipació esportiva . Ara seria qüestió de veure quin ha de ser l'aspecte final de la plantilla, si es canvia el color de l'encapçalament, si també es treu l'entrenador (la posició de l'any anterior finalment l'he treta), i si queda bé l'escut al costat de la samarreta (els que en tenen). Parlant d'escuts, he vist que els que has posat als equips sudamericans tenen una llicència especial que permet copiar-les si estan als EUA per aquests fins, saps si es podria fer el mateix amb els escuts d'aquí ?
A més he fet una plantilla de navegació Plantilla:OK_Lliga per a posar sota els equips de la'OK Lliga tal com tenen els equips de l'ACB de bàsquet. He vist que posaven el nom amb el patrocinador, que enllaçava amb el nom del club, i he fet el mateix, tot i que no tinc clar si en una enciclopèdia hi han d'aparèixer noms comercials o millor poso el nom del club només. De moment encara no he posat aquesta plantilla als clubs a l'espera del que sigui millor. --Puigalder 19:04, 25 febr 2007 (CET)
Perfecte. Pels resultats de la Tarradellas Cup mira't l'"especial" que hi ha a la pàgina de la Federació Catalana de Patinatge :-) --Puigalder 22:45, 26 febr 2007 (CET)
A mi m'havia passat pel cap fer-ho amb un estil semblant a Campionat d'Europa de corfbol 2006, però és només una idea. També he vist altres maneres molt interessants de presentar els resultats de les competicions. --Puigalder 22:52, 26 febr 2007 (CET)

Tornejos[modifica]

Hola company. Com que he vist que has fet molts articles de tornejos esportius volia comentar-te que el plural de "Torneig" és "Tornejos", i no "Torneigs". Algun nom d'article l'he corregit, poc a poc, segons vaja trobant-ne més, aniré continuant. Saluts i ànim.--Alfàndec 20:40, 22 febr 2007 (CET)

Adopcions[modifica]

És que em sembla que el tema dels "adoptats" és molt complicat. Maria Antonieta era francesa o austrohongaresa? Leonardo da Vinci era italià o francès? Cristòfol Colom, italià o espanyol? Si en Matxín tingués pares catalans, com a mínim, trobaria acceptable posar-lo com a català, però em sembla que si no, per molt temps que hagi viscut a Catalunya, no és català. Suposo que "informalment" es podria fer, com quan l'Iniesta va jugar amb la sel·lecció catalana, però filant prim i sent rigorosos, el Matxín no era català. -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 21:20, 27 febr 2007 (CET)

Diria que hi ha molta gent que pensa com tu, i molta gent que pensa com jo. És un tema controvertit i en una enciclopèdia no és molt adient posar quelcom que molta gent no estaria d'acord. Potser una solució de compromís seria categoritzar-lo com a espanyol i indicar a l'article que hi ha una part important de fans del ciclisme català que el consideren un corredor català. -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 23:34, 27 febr 2007 (CET)
Em sembla una solució molt maldestra. És com allò que han fet als Estats Units, que per trobar una solució "de consens", a les escoles ensenyen el creacionisme i el darwinisme alhora. A més, en el fons serien dues categories redundants. -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 23:39, 27 febr 2007 (CET)
De fet, de tots els que has dit, l'únic que considero català és el Joan Antoni Flecha, perquè té ascendència catalana. Però els altres... què vols que et digui. Posem les 2 categories doncs? -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 00:00, 28 febr 2007 (CET)
Sense voler ofendre pel teu avi, però també hi ha molts futbolistes brasilers o argentins que "se senten" d'un país quan veuen que no tenen cap possibilitat de jugar amb el país d'origen, com ara el Pernía o el Marcos Senna. Vull dir, a mi m'agrada molt el Kazakhstan, però encara que hi anés i em passés 40 anys allà, no deixaria de ser un català, i no un kazakh. Sembla que no ens aclarirem... i el problema és que probablement la gent està dividida 50-50 pel que fa a això, i és un tema espinós. Posem les 2 categories i si algú es queixa ja té la plana de discussió. -- Leptictidium - Carta a l'Eocè 00:09, 28 febr 2007 (CET)

Uneix-te al viquiprojecte![modifica]

Hola, Felato. He vist que tu ets un usuari que s'interessa molt pels esports. He creat un viquiprojecte sobre el bàsquet. No voldries unir-t'hi? Recorda que moltes vegades el treball en grup és millor que l'individual -- Ula · (Discussió de l'Ula) 11:00, 04 mar 2007 (UTC)

Clubs de futbol[modifica]

Hola company. Com que ara he començat a fer aricles sobre clubs estaria bé que ens posèsim d'acord per saber quins fa cadascú i no fer el mateix els dos. Digues de quins països o regions estàs interessat en fer articles i jo en triaré d'altres. A part jo seguiré amb les seleccions europees i els estadis (de la Copa del Món i 5 estrelles), però vaig canviant per a que sigui més entretingut. Saluts i ànim. --Alfàndec 11:07, 6 març 2007 (CET)[respon]

D'acord, seguiré com ara que estava amb els clubs amb algun títol europeu, els francesos me'ls estava deixant perque ja ho suposava. Els estadis francesos de la Copa del Món els vaig començar a preparar, aquestos els puc acabar jo. En quant a les federacions estava mirant de separar-ho en dos articles, però si lleves la informació referent a les seleccions, el de la federació es queda amb quasi rés (però és el mateix que en altres llengües), de tota manera açò ho deixaré de moment. --Alfàndec 13:40, 6 març 2007 (CET)[respon]

Enhorabona[modifica]

Enhorabona administrador! –Pasqual · bústia 21:21, 19 març 2007 (CET)[respon]

Administrador[modifica]

Enhorabona! ja ets administrador de la Viquipèdia :-) Et prego que et llegeixis la pàgina; Viquipèdia:Administradors i que apliquis els teus privilegis per a millorar la Viquipèdia en tots els aspectes! --Joanjoc (discussió) 21:23, 19 març 2007 (CET)[respon]

Enhorabona! :-)--Xtv (que dius que què?) 19:14, 20 març 2007 (CET)[respon]
La feina no està repartida de cap manera especial... Tu mateix :-) --Joanjoc (discussió) 17:43, 23 març 2007 (CET)[respon]

Felicitats[modifica]

Moltisimes Felicitats per la teva nova candidatura de Administrador!!!

--Folto 22:11, 19 març 2007 (CET)[respon]

Estat d'usuari automàtic[modifica]

Amb els Viquiestris és automàtic. Inserta en el teu monobook.js el codi següent (talqual, sense passar al mode d'edició): {{subst:Usuari:Pasqual/p:Viquiestris.js}} i actualitzes la teua memòria cau, aleshores t'apareixerà en la barra d'usuari (la que figura en la part superior dreta) els tres estats que pots tindre. A part els Viquiestris tenen eines que et seran molt útils a l'hora d'editar. –Pasqual · bústia 11:49, 20 març 2007 (CET)[respon]

No vull dir que no passes la teua pàgina al mode d'edició, perquè sinò el primer claudàtor no és el que visualitzes ara. O sia que copies el text tal com l'estàs llegint, sense editar este secció, el teu monobook.js és clar que l'has d'editar. –Pasqual · tertúlia 20:19, 20 març 2007 (CET)[respon]
Tot correcte! I sí, cada cop que canvies d'estat ho has d'assenyalar, és un poc precari, però això no és un xat. Per cert, benvigut als Viquiestris, sóc el seu adaptador i màxim representant (més que el creador, ho adapte del Monobook-Suite, tot i que tenim les nostres diferències). Qualsevol cosa que veges que no funciona correctament o que puguera millorar-se m'ho dius sense cap remordiment, hi ha molta feina per fer i s'han de millorar, ampliar i fer-los més funcional i eficient... Vaja, no m'he adreçat mai a tu i ara vinc amb estos sermons grandiloqüents... fa l'ullet –Pasqual · tertúlia 20:41, 20 març 2007 (CET)[respon]

Categoria:Clubs de futbol catalans[modifica]

¿Los clubes de fútbol catalanes no son de España? Miguel303xm 13:55, 29 març 2007 (CEST)[respon]

Perpinyà[modifica]

Està bé que inclogues el Perpinyà Canet Football Club com a club català, però a la Llista de clubs de futbol ha quedat dintre de l'Estat Espanyol!.--Alfàndec 17:34, 29 març 2007 (CEST)[respon]

O afegeix altra Catalunya a l'Estat francès :) --Alfàndec 18:25, 29 març 2007 (CEST)[respon]

Eintracht Frankfurt[modifica]

Hi,Felato! Thank you for the huge update for Eintracht Frankfurt. I'm always looking for keeping ALL Eintracht pages on Wikipedia in a good shape and appreciate each help. Grácies i fins més tard! ;-) -Lemmy- 11:56, 31 març 2007 (CEST)[respon]

Hello again, Felato! Could you upload a picture of the new Eintracht jersey? Your first one was very lovely and the current one would fit perfectly.Thanks in advance! -Lemmy- 22:11, 3 jul 2007 (CEST)[respon]
I answered you on my discussion page.-Lemmy- 13:22, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Pregunta[modifica]

Perquè bloquejes a 84.39.1.42 només durant 1 día? No crec que reflexioni i d'un dia per l'altre decideixi no tornar a vandalitzar la viquipèdia. Les IPs van canviant, però igualment s'hauria de bloquejar indefinidament 84.39.1.42, no? No ho sé.--Edustus 02:40, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

Sorpresa[modifica]

Doncs, sí m'estava transtornant... –Pasqual · tertúlia 20:18, 2 abr 2007 (CEST)[respon]

Furbol[modifica]

Ànim, et veig interessat amb el futbol austríac. Com que veig que disposes de molta més informació que jo vaig a canviar-me de país i em passaré a Hongria, però si també estàs interessat amb aquest me'n vaig a un altre país, somriure. Per cert, aquest últim canvi que has fet a Llista de clubs de futbol fa que surtin unes linies en blanc que em sembla que no queden massa bé, no creus? Ah, també quedaria bé marcar els clubs desapareguts amb una †, jeje, de manera queda més clar. --Alfàndec 00:18, 5 abr 2007 (CEST)[respon]

Ara ja estic amb els hongaresos, estava tractant de fer articles dels equips que han disputat finals de competicions europees per eliminar el vermell d'aquestes llistes. Havia pensat que com la Llista de clubs de futbol va creixent continuament, posar només els equips actuals i crear una nova llista per als equips desapareguts on s'afegiria un breu comentari, per exemple:

  • Gimnàstic de València (València) Fussionat amb el Llevant en 1939
  • CD Màlaga (Màlaga) Refundat en 1994 com Málaga CF
  • Català FC (Barcelona) No sé que va passar amb ell

Després, si la Llista de clubs de futbol continua sent molt llarga es poden posar, per exemple, els clubs catalans, que són els més nombrosos, en altre article --Alfàndec 14:54, 5 abr 2007 (CEST) En quant a les línies en blanc, és entre Barcelonès i el primer club i el mateix amb la Garrotxa que queda una línia en blanc, quan a les altres comarques no hi ha cap. No sé si és per la visualització de la meva pantalla o és general.--Alfàndec 15:02, 5 abr 2007 (CEST)[respon]

Waterpolo[modifica]

A la secció Competicions que acabes de crear, hi té cabuda l'article orfe: Campionat italià de waterpolo femení? Jordi Coll Costa 12:50, 13 abr 2007 (CEST)[respon]

Per fi...[modifica]

Per fi algun sysop. Mira't Categoria:Viquipèdia:Elements a destruir que avui estem de vàndals. Després, si poguessis blocar Especial:Contributions/81.184.138.207 aniria bé, ja que s'ha passat molt! Salutacions!--Iradigalesc (discussions · +) 03:52, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Segurament estava inclòs en alguna plantilla que has esborrat, però encara no s'ha actualitzat. Supose que d'aquí una estona desapareixerà de la categoria.--Iradigalesc (discussions · +) 04:17, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Dubtes sobre hoquei patins[modifica]

Tinc quasibé enllestida una entrada per a la "Federació Internacional de Patinatge" però no tinc clara la política a la Viquipèdia sobre els noms. El nom oficial de la federació és una barreja de francès i anglès "Fédération Internationale de Roller Sports" i també se la coneix per l'acrònim "FIRS". Entenc que hi ha d'haver les 3 entrades esmentades (2 que redirigeixin a la bona). El que no tinc clar és quina ha de ser "la bona". Amb el "Comité Europeu d'Hoquei sobre Patins" em passa el mateix: el nom oficial és "Comité Européen de Rink-Hockey" i se'l coneix com a "CERH". I quan faci el de la CERS també (Confederation Européene de Roller Skating).

Un altre dubte. Anava a actualitzar la pàgina del Club Patí Voltregà amb la quarta lliga catalana de l'equip femení, però he vist que alguna cosa "no quadra". Quan puguis mira't aquestes pàgines oficials [5] i l'apartat femení de [6] --Puigalder 13:44, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Acabo de veure com està fet per a la FIBA i em sembla que aquest deu ser el sistema. La propera vegada ho miraré millor abans de preguntar ;-) --Puigalder 13:51, 15 abr 2007 (CEST)[respon]
D'acord. Acabo de fer algunes entrades i de moment les deixo així. Sobre el Voltregà em referia als campionats d'Espanya. Ho preguntava perquè jo no ho he sabut trobar enlloc. Intentaré investigar millor a veure si ho trobo, i si no, es pot fer el que dius i deixar el que no se sàpiga en blanc. --Puigalder 17:05, 15 abr 2007 (CEST)[respon]
Una altra pregunta: Els campionats de Catalunya (femenins) són la Lliga Catalana ?--Puigalder 17:06, 15 abr 2007 (CEST)[respon]
Em referia al fet que a l'apartat de títols apareixen 4 Campionats de Catalunya (el darrer el 2005-2006) i a les pàgines del Voltregà llegeixo que ara el 2007 han guanyat la 4a Lliga catalana. Per això et preguntava si era el mateix o no. --Puigalder 17:20, 15 abr 2007 (CEST)[respon]
Miraré d'assabentar-me'n :-) --Puigalder 17:30, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Què hi trobes?[modifica]

Com ho veus al tema del Viquiprojecte:Setmana del Canvi Climàtic? Coronellian 18:36, 17 abr 2007 (CEST)[respon]

Com a administrador, t'agrairia que canviares el contingut del MediaWiki:Edittools al que he preparat en Usuari:Pasqual/pr:Edittools, he eliminat uns quants errors que no permitien que el QuickEdit funcionara. Li ho vaig encarregar a Joanjoc, però li ha sigut impossible realitzar-ho, supose que no disposa de tot el temps que volguera, el codi funciona, pots provar-lo en la meua pàgina i pots veure les modificacions en este diff. –Pasqual · discussió 00:57, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Si, no podia més em moria de ganes de veure els resultat. La cosa ja està solucionada del tot, tant per qui tinga quickEdit com no. –Pasqual · discussió 13:12, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
Per cert no m'enrecordava que em digueres que el botó de desar no funcionara, la veritat és que és així... vejam... –Pasqual · discussió 13:14, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
Ja he arreglat el botó desar(), si no m'enganye ha de ser en imperatiu, no en inifitiu, ho havia corregit a funcions.js però a bontons.js es seguia cridant la funció desar() i no desa(). –Pasqual · discussió 14:12, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
Actualitza la teua memòria cau. –Pasqual · discussió 18:05, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
Hola, al teu monobook.js hi ha una cosa incoherent. Si no vols personalitzar els paràmetres, canvia la línia vePropi = true; per vePropi = false; i actualitza la cau. Segurament és això el que fa que no t'apareguin els Viquiestris.--Iradigalesc (discussions · +) 18:41, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
El que et'ha escrit diu Iradigalesc és correcte, a l'assignar vePropi a true necessites afegir el mòdul dels paràmetres.js, però si vols pots crear-lo i introduir-hi {{subst:Usuari:pasqual/p:paràmetres}}. Amb aquest mòdul podràs personalitzar els Viquiestris, de moment les possibilitats són reduïdes. –Pasqual · discussió 19:01, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

T'has mirat bé l'article com per votar-lo tan favorablement? Si li falten els darrers setanta anys d'història! Ni se'n parla del franquisme, resistència pacífica i armada, recuparació de drets, nous estatuts, reconstrucció de la Generalitat, plataformes actuals del catalanisme... Fins la Segona República Espanyola és un article molt bó, però a partir de llavors punxa com un globus, li cal acabar-lo. Si et plau, mira't la discusió, revisa'l i revisa't el vot (almenys el de completesa) --Panotxa 07:56, 23 abr 2007 (CEST)[respon]

Es una pàgina que vas fer tu, no funciona, nomes son redireccions, mirat'ho --Cbcbc 15:53, 25 abr 2007 (CEST)

incloure l'article de l'edició anglesa[modifica]

hola, el teu treball en el camp d'esports es excel·lent. només una cosa, com que crec que tradueixes de la wikipedia anglesa, a vegades et deixes d'incloure l'article de l'edició anglesa.

Copa de la Lliga suïssa de futbol[modifica]

Aquest article ha quedat orfe, com expert podries mirar de solucionar-ho, gràcies. --Jordicollcosta (discussió) 11:38, 6 maig 2007 (CEST)[respon]

Cap problema! i repeteixo gràcies. --Jordicollcosta (discussió) 15:27, 6 maig 2007 (CEST)[respon]

Sol·licito ajuda en l'article Palos de la Frontera[modifica]

Hola Felatón. Vengo a pedir ayuda, puesto que me están editando el artículo de Palos de la Frontera, en el que me has ayudado con la ortografía. Me han revertido en dos ocasiones la redacción original que realicé, borrando textos en castellano. Es por ello que te ruego que pases a revisarlo, puesto que creo que no es justo, aunque aceptaré la decisión que me digas, ya que soy un wikipedista respetuoso con las normas de wikipedia.

Hola Felatón. Vinc a demanar ajuda, ja que m'estan editant l'article de Palos de la Frontera, en el qual m'has ajudat amb l'ortografia. M'han revertit en dues ocasions la redacció original que vaig realitzar, esborrant textos en castellà.És per això que et prego que passades a revisar-lo, ja que creo que no és just, encara que acceptaré la decisió que em diguis, ja que sóc un wikipedista respectuós amb les normes de wikipedia. --MiguelAngel fotografo 15:53, 6 maig 2007 (CEST)[respon]

Moltes Gràcies. --MiguelAngel fotografo 00:05, 7 maig 2007 (CEST)[respon]

Brighton & Hove Albion[modifica]

Hola! He fet un article sobre el Brighton & Hove Albion i no sé com funciona allò de fer enllaços entre les llengües, me podries donar un copet de ma?

Merci! --Lo Dolçainer 21:41, 7 maig 2007 (CEST)[respon]


L'infornauta[modifica]

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 20:00, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

Re: Usuari sospitós[modifica]

És evident. El nom ja és una burla del club. L'he blocat i he esborrat la imatge. A l'historial de la pàgina portuguesa ja es veu que també ha estat vandalitzada amb bambis.--VRiullop (parlem-ne) 20:25, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

Solicito ayuda en el artículo Germans Pinzón[modifica]

Hay un no registrado que me está editando constantemente el artículo en desarrollo y no puedo seguir si me sigue haciendo tales cosas. Por eso te solicito que me ayudes, y si me equivoco en algo me lo digas. Gràcies. --MiguelAngel fotografo 11:06, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Gràcies Feltao por tus palabas, no las merezco. En principio, voy a dejar el artículo tal como está ahora, no tengo ganas de discutir, y menos con "no registrados", porque eso es lo malo que no tengo ni repajolera de con quien hablo, prefiero ir de frente. Por otro lado, voy a tener serios problemas con las traducciones de algunos textos en castellano antiguo, y tengo la duda de si ponerlos tal cual los tengo o intentar hacer una traducción y que alguno intenteis coregirla, casi me inclino mas por poner la versión original, en castellano antiguo, y que alguno intenteis traducirla. Creeme que hay alguna cita que son dificiles hasta para nosotros los castallano-parlantes. Ya me dirás como actuar.

Copa Amèrica[modifica]

Moltes gràcies pel compliment! De fet, em vaig llençar a fer articles de competicions d'hoquei patins perquè només veia que n'editaves tu i creia convenient destinar-hi més mà d'obra. Pel que fa al caràcter de la Copa Amèrica, jo no la vaig col·locar en el requadre de competicions amistoses, però ara donant-li voltes no em queda molt clar el que dius. La Copa Amèrica malgrat ser d'àmbit continental no crec que sigui reconeguda per la FIRS, em dóna la sensació que segueix un patró com el de la Copa Tarradellas, és un torneig amistós però patrocinat per la federació oficial del continent (CERH). Desprès del cas de Fresno no em queda molt clar que sigui una competició internacional oficial. Ja em diràs quelcom.--Jove (discussió) 00:27, 21 maig 2007 (CEST)[respon]


Felato, he afegit un comentari a la pàgina de discussió d'en Jove sobre la Copa Amèrica que aclareix algunes coses . Si pots, t'hi passes i opines. --Puigalder 22:10, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

Futbol arreu del món[modifica]

Hola. Mira't Categoria Discussió:Futbol arreu del món. Caldrà reanomenar. --VRiullop (parlem-ne) 17:06, 21 maig 2007 (CEST)[respon]

CF Badalona[modifica]

Doncs sí Felato, ha quedat 5è, no sé perquè he ficat 4rt, suposo que per les ganes de que haguès acabat així... m'ha traït el subconcient XDD demano disculpes --Lo Dolçainer 23:14, 27 maig 2007 (CEST)[respon]


Kubala i l'Europa[modifica]

Ho diu a la pàgina del club http://www.ceeuropa.cat/ BREU HISTÒRIA DEL CLUB -> JUGADORS HISTÒRICS I INTERNACIONALS, i a la pàgina de TV3, http://www.tv3.cat/noms/kubala/entrevistats.htm. --Panotxa 20:23, 13 juny 2007 (CEST)[respon]

FC Barcelona[modifica]

Hola. He vist que has revertit els meus canvis a l'article del FC Barcelona sense posar cap motiu en el resum d'edició. D'acord en que el primer canvi que ja em va desfer Baggio podia ser interpretat no neutral per l'altre costat al igual que jo ho feia amb el que n'hi havia, però dir titols espanyols als que són de tota Espanya, i catalans als que són de Catalunya, no veig perquè ho has de llevar si és perfectament correcte i no dona peu a confusions ni a interpretacions partidistes ni nacionalistes, ni espanyolistes ni catalanistes. I després, posar la Lliga mediterrànea a títols nacionals, això sí que no pasa. Catalunya i Valencia no són elles dos cap nació. Millor posar-ho com a interregionals, perquè internacionals pareix que siga una altra cosa. Espero que la resposta. Una salutació. Millars 10:52, 28 juny 2007 (CEST)[respon]

Val. I respecte a posar els titols estatals com titols espanyols, i titols nacionals com títols catalans. L'opció que jo dóne és cerrecta, ja que són d'Espanya i de Catalunya, i no dóna peu a interpretacions errònies. Pareix que si u veu els de Catalunya com nacionals, pense que les espanyoles no són nacionals, quan també ho són. És més que res per evitar consfusions i donar-li més neutralitat. Respecte a lo de que n'hi hagen valencians i catalans que estiguen d'acord en posar la Lliga mediterrànea a titols nacionals no vol dir res, Valencia i Catalunya junts no dóna peu a pensar en cap nació. Ja no és qüestió ni d'interpretacions. Ah, i una altra cosa que no te a vore amb açò, però sí amb els artícles dels equips de futbol. El que no tinc clar és el criteri que s'empra per a posar le sbanderetes en el jugadors. Hi han articles que només porten les de les comunitats autònomes els de Catalunya, València i les Illes, i n'hi han d'altres que tots, i fins i tot n'hi havien que els de territoris de parla catalana i Navarra i el Pais Basc. Crec que cal unifircar criteris. O tots o ningun o bé només els de parla catalana. Respecte a eixe aspecte vaig fer uns canvis en l'article del RCD Espanyol, per si vols voreu. Millars 11:31, 28 juny 2007 (CEST)[respon]
Val. I perdona perquè siga tan pesat. Però, i respecte a lo de posar caltalanes i espanyoles, en lloc de nacionals i estatals? És que encara no m'han dit perquè es va revertir el canvi, i m'agradaria saber-ho, quan sincerament crec que eixa opció és més neutral. Millars 11:39, 28 juny 2007 (CEST)[respon]

Equipacions esportives[modifica]

Hola, et volia preguntar a tu, que domines el tema dels equips esportius, si et sona haver-ne vist algun que tingués als pantalons o als mitjons de l'equipació esportiva algun element singular com són les ratlles o algun ribet.

Fa temps vaig traduir al català la plantilla anglesa de l'equipació esportiva. Aquesta plantilla permet afegir elements a les tres parts de la samarreta (cos i dues mànigues), però deixa els pantalons i mitjons amb la única possibilitat de posar-hi només un color.

A l'hora de fer l'equipació del Korfbal Valldemia volia afegir una ratlla groga a la part inferior del pantaló i per això vaig modificar la plantilla en català per a que fós possible, aplicant els mateixos paràmetres que a les mànigues i cos, però hi ha alguna cosa que no funciona correctament, ja sigui a la plantilla o bé a l'article a l'hora de posar la variable adient.

En canvi si ho poso directament, sense aplicar a l'article les variables per a la plantilla, sí que es veu:

Team colours Team colours Team colours
Team colours

Se m'escapa on m'estic equivocant.

Si pots, mira-t'ho. I si recordes algun equip que ho tingui doncs molt millor (jo no n'he sabut veure cap). --Puigalder 21:37, 2 jul 2007 (CEST)[respon]

Bon exemple el que has posat. Funciona una mica diferent del que feia servir però miraré a veure si es pot fer una adaptació dels dos :-) --Puigalder 00:11, 3 jul 2007 (CEST)[respon]
Ja he trobat el problema, i com era d'esperar era un "petit detall". La plantilla d'equipació esportiva va dins la plantilla de Infoclubesportiu, i aquí em faltava per afegir la nova variable que he fet nova per a les ratlles o ribets dels pantalons.
No entenia perquè si la plantilla de l'equipació era correcta i les dades a l'article també, no funcionava. Però el problema era a la plantilla que enllaçava l'una amb l'altre. I no he pensat en això fins ara. --Puigalder 00:51, 3 jul 2007 (CEST)[respon]
He modificat les plantilles Futbol kit i Equips afegint les variables per als pantalons. --Puigalder 15:20, 3 jul 2007 (CEST)[respon]


L'equipació del centenari l'he fet tal com apareix a la foto que he trobat del centenari, tot i que el damer quedaria millor si continués entre la camisa i el pantaló (ara es repeteixen els quadres blaus de la camisa amb els blaus del pantaló). I a la realitat els quadres eren més aviat rombes però a aquesta escala era complicat. Un altre dia potser ho retoco. --Puigalder 23:05, 9 jul 2007 (CEST)[respon]

Recordatori automàtic d'un bot referent a l'article que heu creat Plantilles de la Copa del Món de futbol 1934[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això a articles a televisió, Girona o gos.


Us preguem que corregiu aquest problema per tal que l'article compleixi el format estàndard de la Viquipèdia i que tragueu la plantilla que hi ha col·locat el bot. Salutacions cordials somriure!--Iradigalesc Bot (comentaris/incidències) 21:53, 15 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Felato,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:44, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:06, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte[modifica]

Bones Felato,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:18, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:22, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Bones!![modifica]

Gràcies per la teva resposta. Crec que hi serem fins les 13:30 - 14 hores per allà. Si pots passat per allà encara que sigui un moment.

Sinó desprès suposo que anirem a dinar, això encara no ho se, en tot cas estem en contacte!!!

--Hugoaes 13:41, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

Recordatoris de Bot a Iván de la Peña[modifica]

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 17:34, 28 jul 2007 (CEST)[respon]

Iradigalesc Bot[modifica]

Bona tare, Felato. Podries desbloquejar l'IP d'Iradigalesc_Bot? Moltes gràcies d'avançat. → ebrenc · 19:32, 4 ag 2007 (CEST)

Solucionat a User talk:Lohen11#Iradigalesc(bot).--Iradigalesc (discussions) 20:12, 4 ag 2007 (CEST)

Seleccions[modifica]

Perfecte :-) Suposo que la millor manera serà posar-ho amb data de la darrera cursa i com a equip, però si se t'acut alguna manera millor ho dius perquè tampoc n'estic 100% segur de fer-ho així. --Puigalder 22:00, 14 set 2007 (CEST)[respon]

Bandera de Catalunya[modifica]

Hola. Em dirigisc a tu com a l’administrador que va intervenir en la “guerra” d’edicions a Bandera de Catalunya. L’usuari:Primmirat ha tornat a modificar la versió que “pactàrem” tu i jo, per deixar de nou la seua visió única. No pretenc que aquesta darrera versió siga immodificable, però en tractar-se d’uns continguts discutits, crec que el canvi es mereixia, almenys, una justificació argumentada a la pàgina de discussió. Jo no tinc cap necessitat d’estar contínuament revertint les seues modificacions de caire ideològic, per això t’avise com a administrador. Gràcies per atendre'm. Salutacions. --Andarella 11:34, 21 set 2007 (CEST)[respon]

Re: Luis Garcia[modifica]

Ostres, moltes gràcies no me n'habia adonat, ho he rectificat però estaria bé que ho repassessis. --Jordicollcosta (discussió) 14:56, 23 set 2007 (CEST)[respon]

Qualitat d'una viquipèdia[modifica]

Hola, estic fent el meu treball de recerca i tracta de la Viquipèdia, m'agradaria saber la vostra opinió respecte un tema: "Quins factors considereu que són els primordials per pensar que una viquipèdia sigui de qualitat (total articles, mida...). Ës per si em deixo algun el qual tinc d'estudiar per aconseguir la formula perfecta de la qualitat d'una viqui. Vull idees, encara que no sigui el factor, correcte el tinc de descartar. Espero resposta. --KRLS , 01:38, 12 oct 2007 (CEST)[respon]

hola![modifica]

Hola Felato, com estàs? He decidit tornar a la Viquipèdia... Així que estic saludant els antics companys. Tot va bé? Fins després! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 17:21, 26 oct 2007 (CEST)[respon]

Re: Dubte sobre una imatge[modifica]

Cal especificar les condicions de l'autorització: es pot modificar? redistribuir per qualsevol propòsit? cal atribuir l'autoria? És millor que l'autorització especifiqui alguna de les llicències: GFDL o CreativeCommons CC-BY, CC-SA o CC-BY-SA. Després, per validar l'autorització i arxivar-la a efectes legals, cal enviar-la per correu a OTRS segons les instruccions de Viquipèdia:Autoritzacions i afegir a la pàgina de la imatge la plantilla commons:Template:Otrs pending. --V.Riullop (parlem-ne) 13:33, 13 nov 2007 (CET)[respon]

Secció d'atletisme RCD ESpanyol[modifica]

Hola, Felato, jo soc el que ha fet la majoria d'aportacions a l'article del RCD Espanyol de la secció d'atletisme, i volia dir que m'agradat molt la idea de fer uns articles especifics per a cada secció. Crec que així tots els artícles son més fàcils de interpretar. Quan pugui aniré ampliant aquest artícle però tinc poc temps i estic fent artícles a la Wiki en castellà perque es més fàcil per a mí. --Cembo123 01:25, 17 nov 2007 (CET)[respon]

Projecte estudiants[modifica]

Hola Felato! No hi ha cap problema en que editis un article escolar.--Lohen11 (discussió) 11:37, 14 des 2007 (CET)[respon]

Treball de Recerca[modifica]

Hola! Sóc KRLS i estic fent un treball d’investigació per descobrir quins són els indicadors que determinen la qualitat d’una Viquipèdia. Per a poder arribar a determinar-los necessitaria que tu com a viquipedista experimentat contestis a aquesta enquesta (aquí)., així tindria la opinió d’una part de la comunitat sobre els indicadors que he marcat i potser sobre alguns que podria haver oblidat. No caldrà que perdis gaire temps, en 5 minuts ho pots tenir fet. Desitjaria tenir-ho abans de l’1 de gener.

La enquesta: aquí. --KRLS , 16:30, 24 des 2007 (CET)[respon]