Usuari Discussió:Riera

  De Viquipèdia
  Us donem la BENVINGUDA
  Ajuda
  Manteniment
  Comunitat
  Polítiques
  Modifica


  Hola Riera! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

  Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

  També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

  Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

  Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

  Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


  Crystal Clear app ktip.png
  Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

  Gnome-globe.svg
  Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Voleu comentar aquest missatge?


  Fusió d'articles[modifica]

  Hola Riera. Felicitats per les teves contribucions en articles sobre monarques europeus. Et volia comentar una de les teves darreres contribucions: la fusió de dos articles sobre Maria Teresa d'Espanya, reina de França (i el de Maria Teresa d'Àustria). Només que em sembla que vas oblidar d'afegir al primer informació que hi podiem trobar al segon, en fusionar-los. Què hi podries donar un cop d'ull? Moltes gràcies i ànims. --Eutopio 17:23, 5 gen 2006 (UTC)

  noms d'articles[modifica]

  Riera els títols dels articles no es fica cap descripció del personatge! Pasqual · * 12:24, 27 gen 2006 (UTC)

  Fes el favor i tu què estàs ficat en eixe tema lleva els enllaços que continguen una part descriptiva o el càrrec que van ocupar els aristòcrates perquè al títol d'un article sobre un personatge només ha de figurar el nom. A Einstein no li fiquem Albert Einstein, físic ni a Tintín, persotangte de còmic...

  Ah! eixa tasca també inclou reanomenar els articles que ja has creat a la forma simple, es a dir, sense el càrrec.

  Pasqual · * 12:37, 27 gen 2006 (UTC)

  Estic reanomenant tots els articles amb càrrec monàrquic. Fixat que a les altres Viquipèdies no els fiquen tampoc, no és una nomenclatura enciclopèdica, sembla més lel començament d'un titular de la HOLA. Pasqual · * 19:41, 1 feb 2006 (UTC)

  Seguisc reanomenant articles amb títols no enciclopèdic que tu vas creant... Pasqual · * 12:28, 4 feb 2006 (UTC)

  Categories noves[modifica]

  Hola. Veig que avui has creat tres categories noves que només tenen un article. T'hauries de llegir Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització. Es crea una categoria nova si té més de cinc articles i la categoria superior en té més de quinze.--VRiullop (parlem-ne) 16:54, 10 feb 2006 (UTC)


  Títol nobiliari[modifica]

  Supose que no et farà molta gràcia, a mi no me'n fa gaire, però seguisc reanomenant els teus articles quan incorpores al títol de l'article el càrrec nobiliari que van obtenir/heretar. Ja sé que no ets molt comunicatiu així que no espere cap reacció de la teua part, no pense vigilar-te ni acosar-te però sí que m'agradaria que tingueres més en compte aixó dels títols dels articles. Imagine que el que passa és que estàs llegint un article i et llances a crear un de nou fent clic als enllaços en roig, doncs potser caldria que mirares cap a on t'ha de dur l'enllaç abans de passar a editar-ne un de nou. Pasqual · * 18:21, 18 feb 2006 (UTC)

  Insistisc[modifica]

  Bé, jo ja ho he dit tot el que t'havia de dir, no pense afegir més paraules sobre el mateix, però mentre seguisca corregint-te i no demostres que recapacites, encara que una breu explicació i un diàleg seria més humà i apropiat per a poder demostrar maduresa i enteniment cordial, jo al igual que tu, seguiré obstinat en fer la feina ben feta... Pasqual · * 22:33, 22 feb 2006 (UTC)

  UF! Que alegria[modifica]

  Ara sí! Estic molt més tranquil, no et podia identificar com a un vàndal perquè la feina que estàs fent no és gens vandàlica i em costava entendre perquè no volies dirigir-me a paraula!

  Bé, si que sé que és una feina àrdua i molt delicada però és pot arribar a fer amb paciència i bona cosa de dedicació. Admitisc que és una forma vàlida, però dir que ho fan els altres no aporta cap valor especial. Indagant un poc he vist que Ernest August de Hanover era Ernest August III de Hanover fill d'Ernest August I de Hanover, si actuem així ens limitem a seguir les normes de l'enciclopèdia i tot queda solventat. Corregir als demes els error gramaticals i les traduccions automàtiques també forma part de les normes. A mi, m'agrada, no em demostra i no vull pretendre saber més que els altres, sinò que em demostra que puc seguir aprenent coses i ajudant als altres...

  La teua signatura ha d'incloure el mot "usuari" seguit de dos punts i a continuació el teu àlias, seria així usuari:Riera (afegint els dos pars de parèntesis quadrats o sia [[Usuari:Riera]], també pots utilitzar l'icona de la signatura que introduirà quatre tildes al teu que es convertiran en la teua signatura, si no la trobes pots fer la combinació de tecles següent: <Alt Gr> + quatre colps a <4>, però la tecla del tecla alfanumèric, no el del numèric, t'ha de quedar aixó ~~~~.

  Per a qualsevol cosa pots comptar amb mi, no és que vaja de superhome però sóc un gran altruista, em preocupe pels altres, sóc perspicaç i tinc recursos inesgotables somriure

  Ah! I et demane disulpes per allò de la HOLA, era per fer-te reaccionar d'alguna manera.

  Pasqual · * 23:14, 22 feb 2006 (UTC)

  Basilònims recomplicats![modifica]

  He, he! Ja m'ho venia venir. La veritat és que preferisc fer ús dels coneixements empírics i seculars i deixar a banda les invencions i arrajamnets momentanis. Si realment creus que el que s'ha de fer és canviar la política quant als nomenaments d'articles de membres de les reialeses i aristòcrates doncs es deuria almenys plantejar a la resta de viquipedistes per obtindre un consens al respecte.

  A mí la veritat és que m'incomoda veure títols d'articles tan llargs per a una persona i més si sembla descriure d'alguna manera eixa persona.

  Els parèntesis tampoc em semblen massa adient, però des d'un altre punt de vista, ens enfrontem llavors a articles que necessiten desambiguació i doncs es deuria d'introduir el seu títol nobiliari entre parèntesis i no després d'una coma, aixó sí després d'establir-ne una política en la qual s'anomenaria els aristòcrates homònims afegint el títol nobiliari més elevat aconseguit.

  Que n'opines? Pasqual · * 00:03, 23 feb 2006 (UTC)


  Sietplau, afegeix informació sobre l'origen de les imatges !!![modifica]

  Com més imatges com aquestes [1] carreguis SENSE incloure cap mena d'informació sobre el seu origen, més problemes de drets d'autor estàs creant a la Viquipèdia :-( Perdona si no sóc gaire simpàtic amb tu, però com que tots els comentaris que t'hem fet anteriorment respecte el tema a la teva pàgina de discussió els has esborrat d'aquesta, insisteixo !! --Joanjoc (discussió) 00:28, 5 mar 2006 (UTC)

  Hola, he creat la plantilla {{DP-Vell}} que pots utilitzar en les imatges que els drets d'autor ja han caducat. Si és el cas, al carregar-les, has d'afegir l'etiqueta al camp Informació i llicència de l'arxiu:. Les que ja hagis carregat anteriorment, les hauries de modificar per fer-hi constar també la llicència. --Joanjoc (discussió) 12:15, 5 mar 2006 (UTC)

  articles nobiliaris[modifica]

  Veig que en els articles sobre nobles a l'incloure els fills comuns del matrimoni hi introdueixes la data i el lloc de naixement. A mi personalment se'm fa molt carregòs llegir un article així. Saber on van néixer els fills si no tenen article propi és una informació innecessària i si tenen article propi doncs ho posaria a dins.

  en un dels teus articles poses:

  doncs jo hi posaria:

  • l'infant Joan Carles de Portugal (1821-1822)

  així és com jo ho acostumo a fer, i penso que és més entenedor. Curt i ras. Jo exclouria també el tractament oficial (SAR) perquè també és del tot innecessari, o hauriem de posar tots els tractaments de l'actual rei d'Espanya? així no acabariem mai entre grandes d'Espanya i demès... Ara bé, tot són opinions... Salut! --Gcm 20:48, 28 mar 2006 (UTC)

  ho respecto. però et recordo que la viquipèdia és una enciclopèdia lliure i per tant poden venir d'altres i canviar la informació que tu has posat. Pel que fa a mi tranquil, aniré per altres bandes. Amb tot, enhorabona per la feina feta.--Gcm 20:33, 29 mar 2006 (UTC)

  Categories[modifica]

  Hola :-) Et recordo, que segons el Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització no es poden crear noves categories fins que s'hi puguin encabir almenys cinc articles. Com veuràs he recategoritzat en categories més genèriques algun article dels que vas categoritzar que no complien aquesta condició :-) --Joanjoc (discussió) 19:34, 29 mar 2006 (UTC)

  Informació d'imatges[modifica]

  Hola. A l'hora de carregar imatges hi ha un punt que diu:

  5.Proporcioneu informació detallada sobre la imatge a la casella Sumari, incloent les dades següents;

  1. Significat de la imatge; breu descripció, data de l'arxiu, ...
  2. Origen de la imatge; direcció web, fotografia pròpia, ...
  3. Llicència de l'arxiu; afegint alguna de les plantilles següents ;
  {{GFDL}}, {{Domini públic}}, {{DP-Propi}}, {{Ús legítim}}, {{Logo}}, {{Captura de pantalla}}, {{Pòster pel·lícula}}, ... veure'n més

  Moltes de les imatges que estàs carregant [2] els falta la informació d'origen i llicència, imprescindibles per no tenir problemes de copyright. --VRiullop (parlem-ne) 16:14, 23 jun 2006 (UTC)

  Veig que ja t'ho havien dit però que no en fas cas. Pensa que si no poses de manera clara les dues coses -origen i llicència- totes les imatges que puguis s'acabaran esborrant. A la pràctica l'únic que aconseguiràs és fer feina en va, a més de donar més feina als companys de la Viquipèdia. Llull · (vostè dirà) 17:48, 22 jul 2006 (UTC)
  Veig també que ets poc comunicatiu. Que has tornat a pujar una imatge anant a la teva sense posar-hi la informació. Aquesta imatge però, ja estava pujada a commons.wikipedia.org. Totes les imatges que es troben pujades en aquest projecte es poden fer servir aquí i no cal tornar-les a pujar. Només cal que facis servir el mateix nom que el fitxer original. Ara mateix és el que es veu en l'article. Llull · (vostè dirà) 18:25, 22 jul 2006 (UTC)
  No, no m'hi he fixat. Les imatges les has estat pujant sense informar ni de la llicència ni de l'origen. Les imatges que són de Commons no les has de tornar a pujar aquí com has fet fa poc perquè des de commons mateix es poden fer servir com si es trobessin a la versió en català. I les imatges que has posat d'exemple de Sandringham ja estan apuntades per eliminar ja que no hi indica ni l'origen ni la llicència de la imatge. Dius que "són de pàgines web". Bé, doncs has de posar un enllaç cap a la pàgina precisa d'on les has tretes. I dius que no "tenen copyright". Això també ho has de ficar, però recorda que tota fotografia SEMPRE té copyright a no ser que A) l'autor hagi alliberat lliurement els drets sobre la imatge o B) els drets hagin caducat per antics. Si coneixes un web on tenen imatges sense copyright molt bé, però per no tenir cap missatge no vol dir que no en tinguin. Per cert, recorda de signar els teus missatges. Es fa pitjant quatre vegades 4 + Alt Gr. Llull · (vostè dirà) 18:43, 22 jul 2006 (UTC)

  Foto Alfons XIII[modifica]

  Company!

  Alfons XIII d'Espanya tenia el cos format per una gramola, un ordinador, un tros de guitarra i una gameboy? Has vist la foto que hi ha? És una interpretació d'Alfons XIII o una foto del seu esperit? Vilallonga 11:34, 16 jul 2006 (UTC)

  Copyright[modifica]

  Estàs carregant imatges amb la indicació "Origen:www.worldroots.com Llicència lliure". Primer, l'origen hauria de ser més explícit, amb un enllaç directe. Segon, s'ha utilitzar una plantilla de llicència, no n'hi ha prou en dir que és de llicència lliure sense explicar quina. Tercer, a http://worldroots.com/brigitte/royal/royal00.htm hi diu: "Copyright 1995-2005 Brigitte Gastel Lloyd and Leo van de Pas" i "PLEASE DO NOT COPY ANY PHOTOS FROM MY SITES FOR USE IN OTHER WEBSITES!!!" Si no t'expliques més bé només es pot considerar com un intent de frau. --VRiullop (parlem-ne) 17:09, 10 ag 2006 (UTC)

  Estàs fent una gran feina amb l'aristocràcia, però el tema de les imatges és més delicat. Per parts:
  1. Per afegir informació a una imatge la pots editar com qualsevol altra pàgina. Hi trobaràs el text del camp "Descripció" que es va posar al carregar-la i es pot editar.
  2. Per posar un enllaç extern a una web es pot fer copiant directament l'adreça, per exemple http://worldroots.com/brigitte/royal/royal00.htm. Una forma més elegant és posar l'adreça entre clàudators simples i la descripció separada per un espai en blanc. Si escric [http://worldroots.com/brigitte/royal/royal00.htm WorldRoots] queda així: WorldRoots. L'objectiu de posar l'adreça d'on s'ha tret una imatge és comprovar la informació original, per això és millor posar l'adreça concreta de la pàgina, la que surt a la barra del navegador, en lloc de la pàgina principal.
  3. Si no saps quina llicència posar, no diguis que és lliure. La majoria de webs no tenen llicències lliures. Pots posar "no he trobat cap llicència" o bé "no consta cap llicència". Això no ho soluciona, però almenys es veu que ho has intentat i algú altre ho pot comprovar i arreglar si prèviament has posat l'origen concret. També pots demanar ajuda.
  4. Si les fotografies són antigues, com moltes de les que utilitzes, es pot posar {{DP-Vell}} si l'autor fa més de 70 anys que és mort. El problema és que s'ha d'identificar qui és l'autor i l'any. Si no consta digue-ho "autor desconegut" o "no consta l'autor", i afegir una data aproximada, per exemple, "fotografia anterior al 1920".
  Com pots veure, tota informació que puguis aportar ajuda ja que el tema és complicat. És més fàcil, com a primera opció, si trobes una imatge equivalent a Commons. Algú altre ja ha fet la feina, és lliure i la pots utilitzar directament com si l'haguessis carregat tu mateix. En segona opció pots buscar a altres viquipèdies. En aquest cas, posa també l'adreça concreta i còpia tota la mateixa informació que ja tingui, encara que no sigui en català. Bé, ja m'he enrotllat prou. No t'he n'estiguis de demanar qualsevol ajuda. --VRiullop (parlem-ne) 10:13, 15 ag 2006 (UTC)

  Imatge amb origen desconegut[modifica]

  Atenció. La Imatge:ElisToerring.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Joanjoc (discussió) 19:20, 16 ag 2006 (UTC)

  Hola Riera :-) Algunes més; Imatge:Íngrid.jpg, Imatge:ZitadeParma.jpg i Imatge:ZitadeParma6.jpg --Joanjoc (discussió) 21:50, 23 ag 2006 (UTC)
  Hola :-) Una altra; Imatge:Victorialluisa.jpg --Joanjoc (discussió) 16:54, 27 ag 2006 (UTC)

  descripció d'imatge[modifica]

  Per modificar la descripció d'una imatge no cal que la carreguis de nou. A la pàgina de la imatge, p.ex. Imatge:TeresadelBrasil.jpg, punxes a "edita" i pots modificar el text que hi vas posar en la primera càrrega. Això és el que he fet per canviar "Dp-Vell" a "DP-Vell". Per cert, l'enllaç extern és incomplet i no es pot trobar l'original. --VRiullop (parlem-ne) 20:14, 20 ag 2006 (UTC)

  Aquest és un cas complicat. Està sota la protecció del "Crown copyright" que permet alguns usos limitats. En anglès utilitzen una plantilla específica per aquest tipus de dret d'autor en:Template:CrownCopyright i tenen tot un article explicant el cas en:Crown copyright. Com que aquí no filem tant prim, millor ho canvio de domini públic a ús legítim, amb un enllaç a les condicions específiques del Crown copyright. Sobre les fotos velles s'ha de tenir en compte que potser les reproduccions no són velles. Per exemple, si jo vaig una foto d'un quadre vell, la foto és meva fins 70 anys desprès de mort. Ara bé, pot venir un viquipedista argumentant l'ús legítim i ja m'ha fotut.--VRiullop (parlem-ne) 10:46, 21 ag 2006 (UTC)

  Proposta d'esborrat de la pàgina Imatge:Fredensborg.jpg[modifica]

  Paperera

  Hola, la pàgina «Imatge:Fredensborg.jpg», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

  Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

  Per raons tècniques he substituït plantilla {{esborrar3}} pel seu contingut. –Pasqual · bústia 10:42, 4 oct 2006 (UTC)

  Llicència fotos[modifica]

  Hola, he vist que has carregat algunes fotos sense indicar el tipus de llicència, com ara aquesta, la qual sembla fotografiada d'una revista actual i per tant amb tots els copirights del món. Podries siusplau aclarir d'on provenen les fotos? gràcies.--Xtv (que dius que què?) 23:06, 28 ag 2006 (UTC)

  Imatge amb origen desconegut[modifica]

  Atenció. La Imatge:IreneGrèiaAosta.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Vilallonga · (digui digui) 18:00, 4 set 2006 (UTC)

  Imatge amb origen desconegut[modifica]

  Atenció. La Imatge:Jokin.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Vilallonga · (digui digui) 18:44, 4 set 2006 (UTC)

  Una altra; Imatge:Rússia.jpg --Joanjoc (discussió) 19:41, 19 set 2006 (UTC)

  Palau de Queluz[modifica]

  A la pàgina de la Viquipèdia portuguesa ho titula Palácio Real, per això ho he canviat, ja que m'ha semblat que ells en devien saber més que nosaltres. La veritat és que jo hi vaig estar l'any passat i en tenia uns prospectes; volia mirar com en deien els del mateix palau, però no els he trobat. També és cert que a la majoria de pàgines web portugueses en diu Palácio Nacional, i la versió de la Viqui anglesa és Queluz National Palace. Per tant, si ho vols tornar a canviar, cap problema. Continuaré buscant els prospectes de què et parlava. --Enric 20:44, 7 set 2006 (UTC)

  Finalment he trobat el prospecte. La portada diu simplement "Palácio de Queluz", al text de l'interior diu "Palácio Real", "Palácio" (i prou) i "Palácio de Queluz", i a la contraportada, on hi ha l'adreça, diu "Palácio Nacional de Queluz". És a dir, que déu n'hi do. --Enric 23:34, 7 set 2006 (UTC)

  Commons[modifica]

  La gràcia de Commons és que es poden utilitzar les imatges directament sense necessitat de carregar-les. Si us plau, no carreguis imatges de commons a la Viquipèdia: les pots utilitzar igualment posant el nom de commons. Hauríem de fer-ho al revès: carregar de la Viquipèdia a Commons.VRiullop (parlem-ne) 15:16, 8 set 2006 (UTC)

  Sobre els drets d'autor de diverses imatges[modifica]

  Respecteu els drets d'autor S'han assenyalat Imatge:AdelgundesdePortugal.jpg, Imatge:AntonietadeBorbó.jpg com una violació dels drets d'autor establerts per a aquest fitxer. La Viquipèdia, ara per ara, només accepta contingut sota llicències d'ús les condicions dels quals són lliures (pel que respecta a l'ús legítim, això encara és en debat), és a dir, imatges i altres fitxers multimèdia que puguen ser utilitzats per qualsevol persona per a qualsevol altre propòsit. Per més detalls sobre allò acceptable, llegiu Sobre les llicències, si us plau. Podeu fer preguntes també a La taverna.

  El fitxer que hi heu carregat serà esborrat en breu. Si no considereu que es tracte d'un infringiment dels drets d'autor, expliqueu els motius en la [[Image_talk:Imatge:AdelgundesdePortugal.jpg, Imatge:AntonietadeBorbó.jpg|pàgina de discusió]], si us plau.


  Imatges amb llicències desconegudes[modifica]

  Atenció: Les imatges Imatge:Adelaidad'Àustria.gif, Imatge:Amèliad'Orleans.jpg, Imatge:AnastàsiadeRússiaMecklenburg.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, han estat marcades amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu l'informació de les imatges i afegiu la llicència que corresponguen a les imatges. Moltes gràcies. Joanot Martorell 10:10, 22 set 2006 (UTC)

  Manca d'informació amb diferents imatges[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquests fitxers podrien acabar suprimits.

  Gràcies per carregar-hi Imatge:AlexandreIIIdeRússia.jpg, Imatge:AlexandraFederovna.jpg, Imatge:AlixVicky.jpg, Imatge:AugustaVictòria1.jpg. Ens hem adonat què la pàgina de descripció de cada fitxer ara per ara no especifiquen qui creà els continguts, per tant l'estatus de dret d'autor no és aclarit. Si no n'hi heu creat vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè se'n pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor avall). Així mateix, també heu d'especificar d'on ho heu trobat, en la majoria dels casos, amb un enllaç cap a la web d'on ho heu agafat i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hi haurieu d'afegir-lo. Si ho heu creat aleshores pots fer servir {{GFDL}} per a posar-ho sota els termes de la GFDL o {{PD}} per a disposar-ho en domini públic, indicant tot seguit que sou l'autor material del fitxer. Podeu llegir Senyals de drets d'autor per a trobar una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense font d'origen o sense senyal de llicència d'ús seria esborrada una semana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si hi heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també la seua font d'origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que hi heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies.


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Portici.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar-hi Imatge:Portici.jpg. Ens hem adonat què la pàgina de descripció del fitxer ara per ara no especifica qui creà el contingut, per tant l'estatus de dret d'autor no és aclarit. Si no n'hi heu creat vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè se'n pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor avall). Així mateix, també heu d'especificar d'on ho heu trobat, en la majoria dels casos, amb un enllaç cap a la web d'on ho heu agafat i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hi haurieu d'afegir-lo. Si ho heu creat aleshores pots fer servir {{GFDL}} per a posar-ho sota els termes de la GFDL o {{PD}} per a disposar-ho en domini públic, indicant tot seguit que sou l'autor material del fitxer. Podeu llegir Senyals de drets d'autor per a trobar una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense font d'origen o sense senyal de llicència d'ús seria esborrada una semana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si hi heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també la seua font d'origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que hi heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Joanjoc (discussió) 11:23, 1 oct 2006 (UTC)

  Arxiduc Lluís Salvador[modifica]

  Hola Riera,

  Veig que en saps sobre prínceps, reis, infants, ducs i herbes d'aquestes. He començat l'article sobre l'Arxiduc Lluís Salvador, però només hi he posat referències a la seva estada a Mallorca. Podries deixar-lo una mica decent i jo ja hi aniria afegint coses de temàtica mallorquina? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 08:07, 8 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Vladimir.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Vladimir.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Joanjoc (discussió) 21:41, 18 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Vladimir1.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Vladimir1.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Joanjoc (discussió) 21:42, 18 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Vladi1.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Vladi1.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Joanjoc (discussió) 19:51, 20 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Vladi2.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Vladi2.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Joanjoc (discussió) 19:52, 20 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:AGDP.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:AGDP.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. VRiullop (parlem-ne) 11:35, 21 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Rússies.gif[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Rússies.gif. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. Xtv (que dius que què?) 14:45, 21 oct 2006 (UTC)


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Amadeud'AostaiMargarida.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Amadeud'AostaiMargarida.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir «Senyals de drets d'autor», on trobareu una llista completa de senyals que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --VRiullop (parlem-ne) 20:45, 25 oct 2006 (CEST)Reply[respon]


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:RicardBerleburg.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:RicardBerleburg.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 20:54, 27 oct 2006 (CEST)Reply[respon]

  Categorització de dos personatges d'Orleans[modifica]

  Hola Riera,

  Podries posar una categoria a Anna Maria d'Orleans i a Carlota d'Orleans? Jo els en posaria una, però no sé quina ... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 08:23, 29 oct 2006 (CET)Reply[respon]


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Llorençd'Àustria-Este.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:Llorençd'Àustria-Este.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Xtv (que dius que què?) 17:35, 29 oct 2006 (CET)Reply[respon]


  Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

  Atenció! la imatge Imatge:Edward de Grande-Bretagne et Sophie Rhys-Jones.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --SMP (d·+) 17:39, 7 nov 2006 (CET)Reply[respon]


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:PereAlexandra.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:PereAlexandra.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 18:36, 10 nov 2006 (CET)Reply[respon]


  Manca d'informació amb el fitxer Imatge:PalaudeNàpols.jpg[modifica]

  العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

  Warning sign
  Aquest fitxer podria acabar suprimit.

  Gràcies per carregar la imatge Imatge:PalaudeNàpols.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

  Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

  Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 20:52, 11 nov 2006 (CET)Reply[respon]

  Recordatori[modifica]

  Categoria petita a {{{1}}}[modifica]

  Recorda: S'ha consensuat que les categories continguin un mínim de cinc elements a curt termini. Pots trobar-ne més informació aquí.

  Les categories massa buides seran eliminades pel procediment ràpid tret que es consensuï una excepció per necessitats estructurals.


  81.34.238.132 17:47, 25 nov 2006 (CET)Reply[respon]


  Si us plau, respecta les normes de la Viquipèdia pel que fa a categories. 81.34.238.132 18:33, 25 nov 2006 (CET)Reply[respon]

  Categories a desambiguacions[modifica]

  Hola. Tal com s'explica a Ajuda:Pàgina de desambiguació, no cal que posis cap categoria a les pàgines de desambiguació. --VRiullop (parlem-ne) 19:34, 29 nov 2006 (CET)Reply[respon]

  5 Articles[modifica]

  Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

  Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema. --Joanjoc (discussió) 20:30, 1 des 2006 (CET)Reply[respon]

  T'anava a escriure aquest mateix missatge i he vist que el tens no una sinó dues vegades i que segueixes fent veure que no t'han dit res i passant de la normativa. Faràs bondat? 83.36.112.80 21:49, 6 des 2006 (CET)Reply[respon]

  Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

  Atenció! la imatge Imatge:AlexandradeHannoverII.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --—Albertsab - (Introdueixi una moneda i parli) 09:32, 8 des 2006 (CET)Reply[respon]

  Les imatges antigues a commons[modifica]

  Si us plau, les imatges antigues en domini públic carrega-les a commons: . Només has d'anar a commons:Special:Upload, escrius de quina web prové i hi poses la llicència {{PD-old}}. El cas és que d'aquí uns quants dies començarà la política d'esborrar totes les imatges noves que es carreguin i estiguin en domini públic, i per tant serà tot molt més problemàtic.--SMP​·d​·+ 23:11, 3 febr 2007 (CET)

  Recordatori 5 articles[modifica]

  Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

  Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema. --88.19.142.157 11:19, 27 març 2007 (CEST)Reply[respon]

  Recorda també que les categories de Categoria:Reis és per als reis, i no per a altres nobles com els ducs que tenen la seva pròpia categoria (Categoria:Ducs). 88.19.142.157 11:21, 27 març 2007 (CEST)Reply[respon]

  Tractament reialesa[modifica]

  Ja sé que darrerament edites poc, però si vens per aquí, podries passar per Viquipèdia:La_taverna/Arxius/Propostes/Recent#tractament_reialesa? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 19:41, 5 oct 2008 (CEST)Reply[respon]

  Maria Clementina d'Àustria[modifica]

  Hola: Quan puguis passa't per Maria Clementina d'Àustria per a enllaçar als articles corresponents. Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 15:25, 31 març 2009 (CEST)Reply[respon]

  Categoria petita a Prínceps de Luxemburg[modifica]

  Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

  Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
  Aquest recordatori és en motiu de Categoria:Prínceps de Luxemburg. --Bestiasonica (disc.)

  Board elections 2011[modifica]

  Hola Riera,

  S'han convocat eleccions al consell d'administració de la Wikimedia Foundation: http://meta.wikimedia.org/wiki/Board_elections/2011/en

  Al teu historial veig que amb posterioritat al 17 de juny no has fet cap edició.

  Per poder votar hauries de tenir fetes 20 edicions abans del 15 de maig del 2011, te'n caldrien 20. Si vols participar en aquestes eleccions encara hi ets a temps.

  Salutacions.

  Nota: T'envio aquest mail perquè el teu usuari no figura en la llista dels que no volen rebre correspondència electoral: http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list Si no vols rebre més informacions només cal que t'apuntis a la llista.

  --Coet (disc.) 14:35, 6 maig 2011 (CEST)Reply[respon]

  Global account[modifica]

  Hi Riera! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 02:01, 14 gen 2015 (CET)Reply[respon]