Usuari Discussió:Walden69/2008

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Institució Catalana d'Història Natural

Hola, Mirant aquest artícle no coincideix la llista de fundadors i presidents que has posat, amb el que diu a la web de la institució referenciada al mateix article. Abans de corregir-ho, m'he estimat més preguntar-te si ho has tret d'un altre font o has seguit un criteri de començar a comptar l'inici des d'alguna de les seves re-fundacions ? (ja saps que varen tenir una mica de lio...). El tema és que he fet la biografia de l'Antoni Novellas i Roig i dic que va ser el primer president i, és clar, hauria de quadrar. Salut !! --amador (discussió) 14:26, 2 gen 2008 (CET)

Ondia com va la Grec !!. Faré una lectura mes detallada de la seva web a veure si puc afegir algun presi més. Salut !!el comentari anterior sense signar és fet per Amadalvarez (disc.contr.) 20:34, 2 gen 2008 (CET)

Premis 31-D i Carulla

Jo crec que seria una bona idea intentar-ho, a veure si et contesten. I ho provaria amb les dues institucions. Per provar, no hi perdem res ... Pau Cabot · Discussió 17:28, 2 gen 2008 (CET)

Compte...

Amic, afanyat a crear el 5è article de la categoria Premis d'Actuació Cívica 2004, que hi ha alguns "sense feina" que estan "a la que salta" esperant aquestes coses per posar avisos d'esborrat... Salut ! User:Tonipares

Hola company, et volia comentar una cosa sobre el títol d'aquest article. Mirant el Gran Diccionari de la Llengua Catalana he trobat la paraula finopermià, i el primer significat que dóna el diccionari és:

«Relatiu o pertanyent a les llengües finopermianes i a llurs parlants.»

Jo no hi sóc expert en la matèria, així que no sé si és més correcte fer servir pèrmiques o permianes, però en tot cas el prefix fino, com a regla general, no duu guionet.

Salut,

Manu bcn (discussió) 12:27, 6 gen 2008 (CET)

Re: Copyright

La llicència és Creative Commons, però només passant el ratolí per sobre veuràs by-nc-sa/2.5. La restricció nc (no comercial) fa que no sigui lliure. A http://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=Special:Upload&uselang=fromflickr pots veure un esquema bàsic de quines llicències CC són lliures i quines no. --V.Riullop (parlem-ne) 18:45, 8 gen 2008 (CET)

Salvador Albuixech

Jo li demanaria a l'anònim que citi fonts. Tu n'has citades. Mentre ell no citi fonts, la cosa ha de quedar tal com està. Pau Cabot · Discussió 20:23, 9 gen 2008 (CET)

Portal militar català

He vist que vols iniciar articles sobre les unitats catalanes durant la GCE. Endavant! Jo faré les aportacions que pugui, també, tinc alguna documentació. Les poso com articles demanats al portal --Panotxa (discussió) 06:03, 11 gen 2008 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -8 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:12, 12 gen 2008 (CET)

Portal militar català

Se m'havia passat pel cap lo del Terç de Requetés de Montserrat. Feia falta. Hi ha molt de material i està molt estudiat, tot i que parlar d'aquests temes, i més tractan-se de d'aquesta unitat en concret, són encara tabús a casa nosta i per tant són pràcticament desconeguts per a la majoria. Però estic massa enfeinat en d'altres temes. Així doncs, fot-li canya en tots aquests artícles que ho llegiré encantat. Si tinc temps, retornaré a l'edat mitjana ara que es celebrarà el 800 aniversari del naixement del Rei En Jaume I. I felicitats per la feina!el comentari anterior sense signar és fet per Georg-hessen (disc.contr.) 13:36, 13 gen 2008 (CET)

Alcaldes de Barcelona

Per als alcaldes de Barcelona, pots usar {{Alcaldes de Barcelona}}. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 19:41, 13 gen 2008 (CET)

Carlos Trías Bertrán o Beltran

A la viqui en castellà escriuen es:Carlos Trías Bertrán en comptes de Carlos Trías Beltran. No ho he corregit cap dels dos articles perquè no estic segur de quin dels dos noms és el bo. Hi pots fer un cop d'ull?

Aprofito per comentar-te que les biografies de catalans (i d'altres) les tenim categoritzades per municipis, quan hi ha prou articles, i que els barcelonins estan categoritzats per activitat, de manera que pots posar els articles directament a categories com polítics barcelonins o advocats barcelonins.

Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 21:27, 21 gen 2008 (CET)

Ho he canviat perquè a tot arreu diu Bertrán excepte al títol de l'article.--Pere prlpz (discussió) 13:50, 22 gen 2008 (CET)

Grup Cultural de la Joventut Catalana

Pots fer un cop d'ull a Discussió:Grup Cultural de la Joventut Catalana? Hi ha un enllaç que crec que és incorrecte però no sé arreglar. Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 14:18, 25 gen 2008 (CET)

Catalans a l'exterior

La idea és bona, m'agrada molt. Seria un portal que no estaria a cap altra Viquipèdia. La pregunta seria: com tens la cua de treballs? Se t'han acabat ja els premis? fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 17:53, 25 gen 2008 (CET)

Ok. Si comences el portal, jo t'aniré ajudant amb el que pugui. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 18:08, 25 gen 2008 (CET)

Categories de poetes

He vist que estàs fent articles de poetes en català. A més de la categoria:poetes valencians en català, que estàs omplint ràpidament, també tenim d'altres categories: categoria:poetes catalans en català (incloent categoria:poetes barcelonins en català), categoria:poetes balears en català (amb categoria:poetes mallorquins en català) i categoria:poetes algueresos en català.

A més, alguns gentilicis de municipis de Catalunya i les Illes també tenen subcategoria d'escriptors, com per exemple categoria:escriptors lleidatans o Categoria:Escriptors manacorins. Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 18:31, 31 gen 2008 (CET)

Premis Ramon Llull

He fet un comentari a Discussió:Premis Ramon Llull sobre la còpia de biografies. --V.Riullop (parlem-ne) 19:14, 6 feb 2008 (CET)

Licencia GFDL

Hola Walden69, veo que estás traduciendo muchos artículos de la wikipedia en castellano a la viquipèdia, pero estás omitiendo un pequeño tecnicismo relativo a la licencia GFDL (y a los derechos de autor en general). No estás indicando que tus artículos son traducciones de otro trabajo (una obra derivada, vamos). Para cumplir los términos de la licencia (y para acreditar al autor original) es preciso indicar que se trata de una traducción y de dónde viene. En general, lo más cómo es usar el resume de edición e indicar el "enlace permanente" que identifica a una versión de un artículo dado y puedes encontrar en la caja de "herramientas" a la izquierda. Mira por ejemplo el historial de la Ley Orgánica de Armonización del Proceso Autonómico, aquí. Verás que en la primera edición se indica explícitamente la procedencia del artículo. Un saludo y gracias --Ecemaml (discusión) 23:15, 13 feb 2008 (CET)

En teoria sempre s'ha d'indicar la font i amb més raó quan aquesta té una llicència. Pel cas de les traduccions interwiki, hem acordat fer-ho posant la plantilla {{Traduït de}} a la pàgina de discussió. Així ho hem explicat a Viquipèdia:Traduccions i pots veure a la mateixa plantilla les instruccions. Pels articles vells amb historial ja no cal molestar-se, però pels últims i els futurs cal tenir-ho en compte.--V.Riullop (parlem-ne) 09:28, 14 feb 2008 (CET)

Hola Walden69, veo que aquí han optado por otra solución... Un saludo --Ecemaml (discusión) 23:29, 14 feb 2008 (CET)

Hola Walden69, veo que sigues traduciendo y creando artículos que pareces haber creado tú cuando en realidad son traducciones, incumpliendo las condiciones de la licencia. Ni indicas en el resumen de edición que se trata de una traducción ni lo indicas en la página de discusión con la plantilla que te indica V.Riullop más arriba. No lo entiendo, la verdad. ¿Es tan complicado? --Ecemaml (discusión) 19:53, 23 març 2008 (CET)

Fuga de Segòvia

Canvio al primer paràgraf de l'article els 22 arrestos per 24 arrestos (el grup de 21 més els 3 d'Aoiz i Itoiz). Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 22:32, 18 feb 2008 (CET)

Spam amic

Ei, company !!

Ja dono per "prou bo" l'article del Joaquim Raspall i el presento com a AdQ. Et demano que t'ho miris i el votis. Estic segur que t'agradarà i sentarà un precedent sobre biografies d'artístes i la seva obra. Salut !! --amador (discussió) 23:37, 19 feb 2008 (CET)

País Basc francès

Hola. Voldria saber com és que estàs posant tots aquells noms d'articles en basc, si el nom oficial és en francès. La primera opció és sempre el nom en català, i si no n'hi ha, aleshores es posa el nom oficial. A més, l'euskera no té l'"excusa" de l'occità, que es pot considerar proper al català. -- Leptictidium (pm!) 15:16, 27 feb 2008 (CET)

Perdoneu que m'hi fiqui, però la primera opció és el nom que segueixin les fonts rellevants en català (que en alguns casos és el nom en català si existeix i no ha caigut en desús), i la segona opció és seguir el mateix criteri que segueixen les fonts rellevants en català per topònims semblants. Els noms que estàs posant segueixen perfectament aquestes opcions habituals, que s'ha discutit uns quants cops.--Pere prlpz (discussió) 15:47, 27 feb 2008 (CET)

moltes gràcies per traduir l'article del nostre poeta. Ara vaig l'augmentar des de l'article a la galipedia. Salut! --Estevoaei (discussió) 09:31, 3 març 2008 (CET)

Venia a decirte algo por el estilo, gracias por las traducciones de Juan Tizón, Xesús Alonso Montero, Monforte, etc, son artículos a los que le tengo especial cariño, por motivos evidentes :D Un abrazo.--88.18.30.23 (discussió) 10:25, 12 març 2008 (CET) Usuario:Ensada, de la wikipedia

Segueix!

Bona feina amb els gallecs, veig que vas saltant de poble a poble, bona idea. --barcelona (discussió) 00:34, 5 març 2008 (CET)

Venia a dir-te el mateix. Bona feina hahaha! --Josep Gustau - Discussió 13:33, 6 març 2008 (CET)
M'afegesc a les felicitacions. Només comentar-te que estaria bé ja començar-los a categoritzar per províncies tal com férem amb els articles del País Basc. Què te sembla? Pau Cabot · Discussió 10:36, 12 març 2008 (CET)

Eleccions al Parlament de Catalunya (1932)

Estem mirant de completar la llista de diputats de l'article Eleccions al Parlament de Catalunya (1932). He vist que la llista parcial que hi ha i bona part dels articles de diputats (incloent alguns que no eren a la llista) els havies fet tu. No tindràs pas manera d'aconseguir la llista sencera? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 20:18, 20 març 2008 (CET)

Potser sí que haurem de demanar ajut a la Generalitat o al Parlament. De moment en Schizodelight n'ha trobat uns quants més i ja tenim una mica més de mitja cambra.--Pere prlpz (discussió) 18:03, 23 març 2008 (CET)

Hola.

Hola podria ajudar-me corregint errors d'ortografia aquí: Brasil? Moltes gràcies. --Santista1982 (discussió) 18:57, 23 març 2008 (CET)

Bona feina

No don abast categoritzant els teus articles! Me sembla, però, que a Unió per al Progrés de Cantàbria ja n'has fet un gra massa: falta l'article! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 22:53, 23 març 2008 (CET)

Ara l'he vist! Bona feina de nou i la meva més sincera admiració! Pau Cabot · Discussió 22:56, 23 març 2008 (CET)

Re: Traduccions

No sé ben bé què vols dir. Si un se n'oblida no hi ha solucions automàtiques ni fàcils, o bé ho arregla quan se'n recorda o quan li recorden. L'únic que se m'acut és remarcar de forma més descatada l'avís que hi ha a sota de la caixa d'edició: citeu les vostres fonts. S'hauria de fer sempre, sigui una traducció o no.--V.Riullop (parlem-ne) 10:20, 24 març 2008 (CET)

Municipis alabesos

No sé què dir-te, perquè hi veig raons per fer-los en castellà. Jo normalment em guio per l'atles de l'Enciclopèdia Catalana però no el tinc aquí per consultar-lo. A l'enciclopèdia en línia no hi surten gaires municipis alabesos però la majoria dels que he trobat són en basc com Oion (tot i ser al sud, en zona clarament castellanoparlant) o Laudio, però Salvatierra és en castellà. De Navarra, diria que posen els del sud en castellà (Tudela, Tafalla...) i els del nord en basc (Leitza). Em sap greu no poder ser de més ajut.--Pere prlpz (discussió) 01:00, 28 març 2008 (CET)

Toponimia d'Àlaba

Has d'escriure Àlaba perquè en català ja té tradició aquest topònim (igual que diem Nova York o Saragossa). Fes-ho aixi: Àlaba (Araba en basc,Álava en castella, sent les dues formes oficials) --Cameta (discussió) 12:03, 28 març 2008 (CET)

Fotos de la manifa

He vist que només una funcionava (la 13) i que les altres eren a la wiki occitana i que, per això, no es veien. No sabia que les estassis pujant a Commons. Disculpes, ara revertesc els canvis. Pau Cabot · Discussió 22:24, 29 març 2008 (CET)

Logos a reduir

Tal com s'explica a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures, la resolució de les imatges no lliures no pot ser més gran de 72 dpi, o d'uns 200-300 px. En el cas dels logos, una altra forma de veure-ho és que no pot ser més gran que el logo de la web oficial. Això no es compleix a les Imatge:Coalicion+Extremeña.jpg, Imatge:Convergencia+Andaluza.jpg i Imatge:CUT-BAI.JPG. Caldrà carregar una nova versió més reduïda. --V.Riullop (parlem-ne) 17:19, 31 març 2008 (CEST)

Per reduir una imatge no cal que en busquis una altra. Pots usar la mateixa i reduir-la amb un editor d'imatges. Després la pots carregar com a nova versió de la mateixa imatge usant l'opció "Carrega una nova versió d'aquest arxiu". A la informació de l'arxiu només cal que posis "Versió reduïda" ja que es guardarà tota la descripció original. --V.Riullop (parlem-ne) 09:34, 1 abr 2008 (CEST)

Comarca de Pasaia

Tinc un embolic amb les comarques guipuscoanes. He vist que has posat a Pasaia que pertany a Donostialdea. Això lliga amb el que diu eu:Donostialdea i es:Pasajes, però no és el que diuen eu:Pasaia i eu:Oarsoaldea, que lliga amb els mapes que hi ha als articles que situen Pasaia a Oarsoaldea. Per altra banda, als mapes i a la plantilla de la viquipèdia basca hi ha deu comarques a Guipúscoa, però a les nostres plantilles només n'hi ha vuit. Encara no he pogut llegir massa tros dels articles bascos, perquè el meu nivell de basc requereix paciència i diccionari, però saps si hi ha hagut un error o si s'han fusionat o separat comarques? Si és així caldria fer lligar com a mínim els articles amb els mapes o explicar la diferència al peu.--Pere prlpz (discussió) 21:28, 4 abr 2008 (CEST)

Senadors balears

He vist que vas fent articles de senadors balears. No sé d'on has tret la informació, però estaria molt bé que acabassis la llista Llista de senadors balears al Senat espanyol. Si em dius la teva font (i està a Internet), puc ajudar-te. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 22:11, 8 abr 2008 (CEST)

Ok. Aniré actualitzant la llista a mesura que facis feina. Pau Cabot · Discussió 17:45, 9 abr 2008 (CEST)

Ezpeleta

Fins ara els topònims de Lapurdi els posàvem en basc, però ara he vist que a Cantó d'Espelette els estàs posant en francès. És per alguna raó?--Pere prlpz (discussió) 12:14, 16 abr 2008 (CEST)

Crec que amb el Cantó d'Anglet-Sud i uns quants més ha passat el mateix.--Pere prlpz (discussió) 00:22, 25 abr 2008 (CEST)

Salutacions

Hola Walden. Fa temps et vaig escriure per a felicitar-te pel treball que has fet. Anit vaig estar creant articles per a la categoria de Uruguaians d'ascendència catalana i m'he trobat amb que havies creat dos articles relacionats: Grup Separatista Avant i Albà Rosell i Llongueras. Jo he creat un dels que faltaven: Avenir Rosell i Figueras. Si creus que hi ha alguna cosa que millorar, pots fer-lo. Una abraçada! --Josep Gustau - Discussió 19:50, 18 abr 2008 (CEST)

Número d'articles

El que em sembla que ha passat és que Leptictidium ha fusionat miniesborranys a l'engròs i, és clar, ha disminuït el nombre d'articles. Pots veure la discussió a Viquipèdia:La taverna#Llistes no exhaustives. Pau Cabot · Discussió 22:37, 22 abr 2008 (CEST)

Hola, Walden69. ¿Podrías borrar la "n" que sobra del título del artículo? Moltes gracies. --Unai Fdz. de Betoño (discussió) 22:30, 23 abr 2008 (CEST)

Subcategories de diputats al Congrés

Hola, com que veig que estàs fent molta feina en això, m'agradaria la teva opinió a la hora de crear les subcategories de diputats per partit . Podries opinar a Categoria Discussió:Diputats al Congrés dels Diputats a l'apartat de subcategories? (el criteri seria el mateix pels senadors). Gràcies i felicitats per la gran feina que fas.--Schizodelight (discussió) 22:41, 27 abr 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Partido galeguistalogo.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Partido galeguistalogo.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 01:08, 11 maig 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Terra-galega.jpg

Atenció! la imatge Imatge:Terra-galega.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 01:20, 11 maig 2008 (CEST)

Problemes amb els drets d'autor

Hola, m'han deixat aquest missatge i crec que és important. Podries passar-te i dir-me la teva opinió i si ocorre el mateix amb altres articles? Gràcies. --Josep Gustau - Discussió 00:57, 23 maig 2008 (CEST)

El meu consell: més cuidat amb els drets d'autor i els textos (és una mica delicat) i, sisplau, no oblidis citar la font del text, ja que és imprescindible. Sol això. Gràcies i salutacions! --Josep Gustau - Discussió 01:10, 24 maig 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:UPN.jpg

Atenció! la imatge Imatge:UPN.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 18:09, 23 maig 2008 (CEST)

Amadeu Aragay

Hola Walden. Acabo de marcar com a copy l'article. Jo mateixa el vaig traduir a la wikipedia en castellà i l'acabo d'esborrar allà per aquest tema :-(, incompatible amb la llicencia de doc. lliure GNU dels projectes. Intentaré entre avui i demà redactar-lo de nou allà buscant altres fonts i referències; quan ho tingui, ja tornaré a la viquipèdia a també fer-ho o si més no avisar-te, si és que no s'ha pogut abans aquí directament, d'acord? Una cordial salutació. --Yeza (discussió) 16:40, 28 maig 2008 (CEST)

Uii, mare meva, que ràpid has anat! :). A mi m'ha sortit un problema personal i fins ara que no he pogut entrar de nou a cap wiki ni fer res. T'entenc el problema, jo a vegades també faig articles d'altres temàtiques i que en el seu moment era com una mena de recull personal o apunts o coses de fa molt (el que menys mirava eren fonts i demés); no es pas de la teva redacció de la que he de dir res, ben bé al contrari, molts articles teus els he traduït per això, per què m'han semblat molt ben redactats, enciclopèdics i culturals totalment :-). I ja que sóc aquí a la teva discu, un dels que si vaig començar a traduir i al final modificar del tot és aquest (com està aquí, veig que la web de l'Ateneu han posat llicencia no comercial i..som m'hi altre cop :(, s'assembla molt part del text a un que tenen ells penjat a una subpágina antiga i no es compatible amb la llicencia). Prefereixo esmentar-t'ho a tu directament aquest que ja està modificat allà que posar-t'hi cartellets aquí, encara que a aquestes hores ja marxo al llit, que si el toco jo el d'aquí, no se pas que sortiria ara mateix, ni que sigui traduint! (un desastre sortiria!) Moltes mercès i seguim en contacte --Yeza (discussió) 01:41, 29 maig 2008 (CEST) demà més desperta tradueixo tot i si trobo més fonts o informació, encara millor, ja tornaria a avisar-te
PD: una coseta, perdona, sóc administradora-(bibliotecària) en diuen a l'altra, per això poder miro més prim el tema, es cosa de la fundació que no se la pot jugar a que alguna empresa amb web que tingui qualsevol mena de llicencia incompatible amb la de viqui la denuncii; però també es cert que quan traduïm d'una a l'altra em d'atribuir l'autoria. He llegit que hi han articles fets per tu que han traduït a la wikipedia en castellà i que no s'esmenta allà enlloc. Si te n'adones i m'ho indiques (millor si pot ser a la meva discu d'allà) em faràs un gran favor, així podré dir-li a qui ho faci que ha d'indicar allà que és trad d'aquí i jo mateixa posar-ho allà a l'article que sigui en el resum d'edició, si més no, que és una traducció d'aquí (i així es reconeix allà l'autoria d'aquí...és complicat aquest mon de les llicencies, ho se, ho se...). I res més, endavant i continuem intentant arreglar aquests temes :) (enhorabona per la feina que fas aquí, per cert!)
No t'amoïnis gens pel tema, jo també et reconec que els feia així com tu fa temps, no és fàcil entendre-ho, són moltes normes, el tema referències, la font que certament és imprescindible citar-la (et deixo l'enllaç on ho diu Viquipèdia:Citau les fonts), llicencia lliure (que és molt complicada en realitat, certament confon el nom), etc, i també et reconec, com a administradora allà, que molts cops no som pacients o som molt secs en les respostes o missatges i per això venen aquests malentesos.. Faig mea culpa també ;-). Em fico on no em demanen ara dient el que ve però...Bé, he estat mirant el que ha passat. Poder les maneres d'escriure o interpretar no han sigut les mes adients en algun missatge (és tot tant subjectiu) però amb qui t'ha donat l'impressió que et perseguia per les traduccions, crec que en realitat el que passa és que coincidiu en molts temes, per això ha vingut tot, se n'adonaria posant els interw. o traduint articles teus; i que és una persona molt compromesa en quan al projecte i vetllar per les normes (en global, parlant ja de totes del viquis) pero a vegades sembla molt "brusc" i.... Jo de tu no hi pensaria, estem per a construir una enciclopedia, doncs mira, millor en definitiva, estan sortint beneficiats els articles i això que aprenem de més i ens endúiem, experiència si agafem sols el que surt en positiu realment :-). Si necessites quelcom jo mateixa m'ofereixo per fer de pont de comunicació entre vosaltres, si cal. I bé, que m'enrotllo! En quan a la plantilla que em dius, si ho ha dit en Vriullop endavant, i tant, ell en sap i molt d'aquí, les normes d'aquesta viqui canvien en alguns temes a les que jo conec de la castellana (molts malentesos a vegades "tontos" també venen per aquí, pel tema que hi han petites diferencies..però passa igual amb la francesa, i les demés). Moltes mercès per la teva cordialitat i, el mateix et dic, a la teva disposició per quelcom :-). --Yeza (discussió) 13:00, 29 maig 2008 (CEST) PD. I de debó que enhorabona per la teva feina i dedicació, això sols ha sigut una petita confusió que jo crec ja solventada, doncs endavant :)
Yeza ha fet un bon treball i crec que la seva cordialitat, a més de que sempre m'ha inspirat confiança, és tot un exemple (ho vaig saber des d'abans de proposar-la com admin.). Sort amb els articles i que vagi bé! --Josep Gustau - Discussió 16:04, 29 maig 2008 (CEST)
Mercès per les teves paraules però el cert es que haurien de ser compartits els elogis per a tots malgrat el rifirrafe que ha hagut; amb tu, amb en Josep Gustau i amb Ecemaml (quan ha pogut i te temps es molt pedagògic, de debò, en sap moltíssim de molts temes, però també te molta feina a l'altra wiki, poc temps i l'idioma influeix, no és el mateix per a mi expressar-me en català vivint a Barcelona, que a ell transmetre realment el que volia dir de fons, vetllar pel projecte en si tan sols, com fa sempre a l'altra; apart del que has dit, que es un dels que reben moltíssim com a administrador i temps que hi porta!.. Som humans, i en llenguatge escrit, influeix en els missatges i algunes respostes segons el dia, tant fer-los, com interpretar-los). Som grandets i tampoc ara creurem en teletubbis i coses així ;), però hi ha bona voluntat per part de tots malgrat ens traeixi el llenguatge a vegades; per això he cregut que millor intentar parlar-ho. Que menys que anar fent i ajudant-nos en un clima tolerant i bo, i més si es coincideix contínuament en traduccions que ens anem fent dels articles uns als altres entre els projectes. A la teva disposició pel que calgui, tu també segueix així, mercès per anar fent i arreglant, pel diàleg i la confiança en parlar-me tan cordialment (ja m'he endut de nou l'article que vaig marcar ahir com copy cap a l'altra wiki ;-) ) --Yeza (discussió) 20:10, 29 maig 2008 (CEST)

Enciclopèdia del marxisme

No tenim cap plantilla per a aquest cas. L'altra és per referències internes o entre versions wiki. El que pots fer és afegir-ho als enllaços externs, o bé a un apartat més específic de referències de la font, per exemple:

==Referències==

  • Tret de [enllaç extern] (amb llicència GFDL).

--V.Riullop (parlem-ne) 13:41, 29 maig 2008 (CEST)

Aiii, el Congrés!!

Hola! :-). No em surt ara quin dit ben popular aniria bé pel que t'anava a dir? El Congrés.. Oi que ens venen el que m'has escrit? Doncs res de res, la seva pàgina te un avís de que no es pot copiar res d'allà :(. Mira a la plana principal: [1], abaix de tot, "Congreso de los Diputados C/Floridablanca s/n - 28071 - MADRID Copyright 2007. Todos los derechos reservados". El parlament i el senat no ho sé pas, no les he mirades pero... és molt probable que també ho posi (poder no, no siguem tan pessimistes). El copy estava ben marcat; no t'hi capfiquis amb ell, de debò ;), malgrat les maneres no han sigut les adients, a la wiki en castellà els que jo havia traduït teus també me'ls va marcat (només marcar, al ser copys, no hi havia altre) tot seguit altre biblio al darrera els va esborrar directament abans jo els podés refer... Un he tingut que fer-lo de cero!!! Si esbrino quelcom sobre les altres dues institucions vinc a dir-t'ho de seguida. Un abraçada! --Yeza (discussió) 14:56, 1 juny 2008 (CEST) I ara que hi penso, jo també vaig esborrar un copy marcat per ell allà, fet per mi a més a més fa ja molt temps quan encara anava boja intentant entendre la llicencia..Ja veus, ell podria haver-ho fet directament, d'esborrar-lo.. Només ho va assenyalar per donar temps a refer-los abans que esborrar directament (és un detall ;-)). Res, a la teva disposició per qualsevol dubte o coseta més :); si no la se, ja ho preguntarem

Doncs...Les he buscades les dues webs i, ho sento, males noticies :-(, molt malament, tens raó, tota. La del Parlament, en aquesta plana posa literalment:"La informació que conté aquest lloc web hi ha estat inclosa amb la finalitat que sigui fàcilment disponible per a un ús personal o públic de caràcter no comercial", o sigui, que ja no és compatible amb la GFDL d'aquí de viquipèdia que si es pot fer us comercial (et deixo aquí la plana de la llicencia GFDL que va traduir softcatalà, ja que hi som ;) [2]); resumint, no es pot copiar literalment :-(. I la del Senat, doncs en un principi tampoc, al no posar res es suposa que es restringida d'entrada (poder ho posi a alguna plana per dins, a vegades es de complicat trobar-ho!); ara bé, en casos d'aquests jo normalment el que he fet és escriure a ells directament un email preguntant-lis les condicions de la seva web per fer un article a la viqui, remarcant que es llicencia de doc lliure GNU (GFDL) aquí, o ja directament fer l'article de zero, utilitzant-ho com a font.
He observat que moltíssims cops, les que solen ser compatibles, si que ho sol posar que estan publicades sota llicencia lliure, solen ser les més fàcils de saber a primera ullada la seva llicencia. Espero haver servit d'ajut, malgrat les males noves. Ves fent ullades sovint a la castellana (inclús d'altres de llengues properes, com la en gallec, la francesa, occitana poder segons el tema, etc) també, poder coincideixi que algún estigui fet des de zero o indiqui fonts que et serveixin, etc, també.. A vegades es trobem fonts molt bones que ha trobat altre gent.. Com tot va tant ràpid a les viquis a vegades! Seguim i endavant, malgrat faci pujada a vegades ;) --Yeza (discussió) 16:49, 1 juny 2008 (CEST)

eleccions 1932

Hola, he vist que has afegit un nou diputat a la llista. Només que sapigues (a la discussió ja està indicat) que a la meva pàgina de proves tinc la llista complerta a falta d'unes imperfeccions que estan explicades i que és on cal centrar les pesquises. Si tens alguna altra font i pots, podries ajudar-me a rematar el tema. Salut !!--amador (discussió) 01:00, 10 juny 2008 (CEST)

No deia que fos erroni (que no ho és), sinò que jo ja m'he treballat la llista complerta i no la he penjat a on correspon fins que no arreglés algunes imprecisions. Si em pots ajudar a esbrinar-les, em fas un favor. Merci, --amador (discussió) 15:44, 10 juny 2008 (CEST)

Wolfgang Jugler

Hola:

Sento ser tant perepunyetes, però a l'article Wolfgang Jugler dos dels tres enllaços externs no fan referència a aquest senyor (i les quantitat sobre el deute no sé d'on han sortit). Se m'ha escapat alguna cosa o es que falten referències sobre aquest "personatge"? Perdó Salut!

--Bestiasonica (discussió) 22:28, 15 juny 2008 (CEST)

Si, tens raó. Costa molt trobar-ho entre tant text. Disculpa'm. Me n'he adonat després de deixar-te el missatge.

Blocatge a Commons

He escrit a Zscout370 aquí, explicant-li el que m'has comentat. A veure què diu ... Pau Cabot · Discussió 20:48, 16 juny 2008 (CEST)

Falta justificar l'ús no lliure per Imatge:Logo'r Urdd.png

Atenció! la imatge Imatge:Logo'r Urdd.png que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 23:13, 21 juny 2008 (CEST)


La Ilustració catalana

Com que l'article el vas crear tu, mira-te'n la discussió, si us plau.

Una salutació--Ferran (discussió) 10:32, 24 juny 2008 (CEST)

Joaquim Núñez /CADCI

Hola Walden, estava mirant la secció de presidents del Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria que vas crear tu. A l'article hi ha Joaquim Núñez i Roig com a president des de 1977 fins a...(no ho posa). El problema que tinc és que he mirat la següent pàgina web: http://www.veuobrera.org/00finest/cadci.htm i també hi ha la llista de presidents i no hi apareix Joaquim Núñez. Joaquim Núñez va ser el president només l'any 77? Moltes gràcies. --Schizodelight (discussió - xat) 15:22, 28 juny 2008 (CEST)

Feina

Hola, Walden69, t'escric aquest missatge per felicitat-te de la feina que estas fent a la Viquipèdia. Endavant! :-)

--Davidpar (discussió) 20:05, 5 jul 2008 (CEST)

Municipis d'Andalusia

Ja he rebut el teu missatge. Si és així: endavant amb els municipis!

--Davidpar (discussió) 16:48, 6 jul 2008 (CEST)

Millores article Llorca

Hola Walden! M'estreno en això de Viquièdia a través d'un curs. He detectat que en l'article sobre Vicenç Llorca hi podries fer algunes millores: . Va estudiar a la Universitat Autònoma de Barcelona . "En absència de l'àngel" és un llibre de prosa de no ficció . A poesia, acaba de publicar "L'últim nord" (2008)a Bromera, premiat amb el Vicent Andrés Estellés de Burjassot. . A biografies, va publicar el 2006 el llibre il·lustrat sobre l'escultor "Enric Monjo. La realitat de la figura" (Lunwerg).

Gràcies i salutacions --Argonauta (discussió) 10:41, 9 jul 2008 (CEST)

Petites correccions

Hola Walden,

moltes vegades retoc articles teus i sempre canviï el mateix: [3]: llev la i de la indexació (Ajuda:Categoria#Indexació de noms de persona) i pos l'origen del personatge. De vegades, ja que hi som, també pos el nom de pila a la indexació. T'ho dic per si ja ho pots fer tu de sèrie. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 23:15, 13 jul 2008 (CEST)

Bona feina! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 23:19, 13 jul 2008 (CEST)
Recorda a posar la categoria del poble que són: [4]. Pau Cabot · Discussió 23:31, 14 jul 2008 (CEST)

Coses de la traducció automàtica

He fet un seguit de canvis a articles en els que he detectat que a causa de l'ús del traductor de Softcatalà hi ha unes quantes coses que no acaben de quedar bé (exemple). He canviat molts de menjo per com, però he detectat un parell d'errors més que també es donen bastant: uneixi per una i nomeni per nom. T'ho dic perquè miris d'estar al tanto ... Pau Cabot · Discussió 20:58, 18 jul 2008 (CEST)

Amb el cercador (amb el botó de Cerca), en realitat, són fàcils de trobar ... Pau Cabot · Discussió 21:08, 18 jul 2008 (CEST)

Deures

Hola Walden, he creat FOCIR i he pensat que te faria gràcia fer la dotzena d'entitats que falten. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 00:55, 21 jul 2008 (CEST)

fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 13:35, 21 jul 2008 (CEST)

Plantilla:Infobox Concejo ast

He vist que alguns articles tenien problemes amb les coordenades amb la plantilla Plantilla:Infobox Concejo ast. Diria que això és perquè el sistema que es feia servir abans, quan es devia copiar la plantilla de la viqui en castellà, no és el mateix que fan servir ara. He modificat la plantilla perquè admeti el paràmetre coordenadas amb el sistema antic i coordenades amb el sistema nou (a la pàgina de la plantilla hi ha un exemple). Quan copiïs la plantilla de la viqui en castellà hauràs de canviar coordenadas per coordenades, per no haver de tocar com estan posades les coordenades. Als articles que hagis copiat recentment i que facin servir la plantilla coord (o les coor d, coor dm o coor dms) també s'haurà de canviar.

Si veus que tot plegat no funciona o no t'ajuda, pots revertir els meus canvis a la plantilla, però crec que va bé perquè no hagis de modificar el format de totes les coordenades (totes les antigues ni totes les noves).--Pere prlpz (discussió) 21:48, 24 jul 2008 (CEST)

Veig que ja t'ha tirat un cable en Vicenç. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 22:15, 24 jul 2008 (CEST)

Agrupació Nacionalista Escolar

A Agrupació Nacionalista Escolar has posat un nom diferent al títol que a la primera línia. Bona feina.--Pere prlpz (discussió) 01:27, 1 ago 2008 (CEST)

Ermengol Passola

Hola Walden69,

Gracies per la puntualització, tens raó, ho canviaré a les altres wiki també.

Salutacions cordials, --Segre 18:27, 4 ago 2008 (CEST)

Valencians

Hola Walden, veig que estàs a totes amb els municipis i els polítics ... Només una petita cosa: la categoria per als nascuts a València és Categoria:Valencians de València ciutat. Bona feina i endavant! Pau Cabot · Discussió 19:04, 5 ago 2008 (CEST)

Ignacio Peralta Viñes

De tota la vida s'ha anomenat Miguel Peralta i s'anomena. Una abraçada. --Rafa (discussió) 00:35, 7 ago 2008 (CEST)

En l'article La Gineta hi has posat que la població té més de 2.000 habitants, però en la plantilla de coordenades posa que només en té 965. Si no poses la població correcta, la plantilla de coordenades no podrà fer bé la seva funció.el comentari anterior sense signar és fet per 83.49.224.104 (disc.contr.) 16:40, 9 ago 2008 (CEST)

D'altra banda, també hi ha moltes plantilles de coordenades en les que no indiques la quantitat de població del municipi, amb el que faràs que tots els articles es vegin igual en comptes de quedar ressaltats els principals.el comentari anterior sense signar és fet per 83.49.224.104 (disc.contr.) 16:58, 9 ago 2008 (CEST)
No entenc per què no vols posar bé les plantilles de coordenades. El teu esforç no lluirà tant i faràs que altra gent revisi la teva feina per corregir-ho.el comentari anterior sense signar és fet per 83.49.224.104 (disc.contr.) 18:32, 9 ago 2008 (CEST)

Re: Municipis d'Albacete

La marca N als canvis recents, o la llista de Especial:Pàgines noves, indica totes les pàgines creades de nou. No és el cas perquè la pàgina ja havia estat creada prèviament. Però al canviar una redirecció per un article sí que compte a Especial:Estadístiques on el recompte d'articles exclou les redireccions entre altres coses. Una altra cosa: tens una pàgina de discussió molt plena i llarga. Convindria arxivar les discussions velles, com a mínim per anys. Està explicat a Ajuda:Arxiu de discussions però si vols ja me'n encarrego jo. --V.Riullop (parlem-ne) 20:23, 9 ago 2008 (CEST)

He arxivat les discussions fins el primer semestre del 2008. Al principi de la pàgina hi ha una caixa amb els enllaços als arxius. Sobre les coordenades, es recomana posar a la plantilla coord la població darrera de type:city, per exemple: type:city(12345) En teoria d'aquesta forma es selecciona una escala automàticament, però és una opció que ha deixat de funcionar i seria millor parlar-ne abans a veure què fem. --V.Riullop (parlem-ne) 21:01, 9 ago 2008 (CEST)
Segons sembla el paràmetre de població encara és útil. Millor posa'l tal com et deia, amb la xifra sense separacions de punts ni espais. --V.Riullop (parlem-ne) 09:08, 13 ago 2008 (CEST)

Traduccions

Quan es fa una traducció de una altra wikpèdia cal importar l'historial per acomplir la llicència GFDL. no fer-ho de eixa manera és un problema per viquipèdia molt greu. --Resped (discussió) 22:40, 13 ago 2008 (CEST)

La funció d'importació Special:Import està deshabilitada. No es pot, no està pensada per traduccions i només seria per administradors. Usant la plantilla {{Traduït de}} ja enllacem a l'historial original i estem sent més legals que la majoria de wikis. --V.Riullop (parlem-ne) 09:31, 14 ago 2008 (CEST)

Bona nit, Walden69

Bona nit, Walden69! Como estas...Es Walden como el famoso Walden Pond de Henry David Thoreau?

Queria preguntarte si me podrias ayudar a expandir este articulo wiki en catalan (ca) para que no haya tanta discrepancia con respecto a los articulos en wiki castellano (es) como tambien wiki ingles (en).

Muchisimas gracias anticipadas si me puedes ayudar con esto. Significaria un mundo para mi. Merci, Manuela Saenz (discussió) 23:28, 23 ago 2008 (CEST)

Gracias por contarme tu secreto, Walden69! A mi me molan mol las ciencias tambien. Eres de Catalunyua ;) Manuela Saenz (discussió) 23:59, 23 ago 2008 (CEST)
Que bueno! Cuando quieras escribir sobre temas referentes a PR, me dejas saber por favor! Un beso, Manuela Saenz (discussió) 00:07, 24 ago 2008 (CEST)

Josep Ventosa i Roig o Joan Ventosa i Roig

Hola Walden,

He vist que has creat l'article Josep Ventosa i Roig però diria que t'has confós amb el nom perquè en l'enllaç que has posat surt joan. L'article Joan Ventosa i Roig ja existeix i efectivament són el mateix personatge.--Schizodelight (discussió - xat) 20:11, 31 ago 2008 (CEST)

Ja he posat les plantilles de fusió. Els articles Eleccions generals espanyoles (1931)‎ i Eleccions generals espanyoles (1933)‎ hi surtia Josep. He canviat els dos enllaços per Joan (entent que és el nom correcte).Salutacions--Schizodelight (discussió - xat) 20:23, 31 ago 2008 (CEST)

AdQ a Eleccions municipals espanyoles del 2007

He vingut a buscar-te ja que com a editor de l'article Eleccions municipals espanyoles del 2007, vull que opinis i que miris a veure si hi ha algun error a aquest article ja que vull intentar-lo distingir com a article d'alta qualitat. Si trobes que hi falta algu no dubtis a ampliar-lo.

Vegeu: Viquipèdia:Avaluació d'articles/Eleccions municipals espanyoles del 2007

--Davidpar (discussió) 21:12, 3 set 2008 (CEST)

Bona feina

Hola Walden, només volia felicitar-te pel bon treball que estàs fent amb els municipis espanyols. Si no m'equivoco estàs intentant fer un article sobre tots els municipis d'Espanya, i és un treball que potser passa desaparcebut però que segur que serà molt útil quan estigui acabat. Et queda gaire? El dia que els acabis tots m'avises perquè et pugui donar una medalla pel treball! – Leptictidium (discussió) 18:11, 8 set 2008 (CEST)

Com havia promès, aquí tens la medalla :) – Leptictidium (discussió) 00:31, 10 set 2008 (CEST)

Tenerife

Hola Walden, he vist que estàs fent els municipis espanyols i entre ells els de les Canàries, he començat a traduir de la viqui espanyola Tenerife i veig que encara que has fet molt de les Canàries, en aquest article em surten molts enllaços en vermell, si no tens cap prioritat especial, vols i pot, em podries ajudar a anar fent els "vermells" que hi ha a l'article? Moltes gràcies i felicitats pel teu treball.--MarisaLR (discussió) 23:59, 8 set 2008 (CEST)

No et preocupis, ja em semblava que estaves molt ocupat, no suggeriments, tots els enllaços vermells s'haurien de fer. Jo de moment estic amb l'article principal i després començaré tots els altres. Però també m'han demanat d'altres que he de fer, en fi a poc a poc. --MarisaLR (discussió) 00:08, 9 set 2008 (CEST)

Galeusca

Hola q tal?

T'escric pq he trobat que existeixes dues pagines amb el mateix nom i tu ets el creador d'una d'elles. Les pagines son GALEUSCA i Galeusca.

Volia posar la platilla de Fusió pero he preferit comentarho a algu implicat en el tema.

Jo crec q tracta de lo mateix lo unic q un du la historia i laltre nomes les darreres eleccions.

És el mateix? Es pot fusionar o no? Gracies.

Atentament, Tomeu87 (discussió) 04:17, 21 set 2008 (CEST)

Perdona. Es que me semblava el mateix, ja que les dues son coalicions o pactes, fets per partits de galicia, euskadi i catalunya (i alguns altres en el darrer cas), i per això pensava que seria algo parescut i podria nar al mateix article. Perdona el meu desconeixement a fons del tema. Gracies. Salutacions coordials.--Tomeu87 (discussió) 17:45, 21 set 2008 (CEST)

Estadístiques

Fa uns dies que les estadístiques estan parades. S'ha comentat a Viquipèdia:La taverna/Arxius/Tecnicismes/Recent#Què passa amb les estadístiques? i hi ha un registre obert a bugzilla:15746. --V.Riullop (parlem-ne) 14:45, 27 set 2008 (CEST)

Ordenació dels personatges a les categories

Mira't Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització#Indexar. Bàsicament, en la clau {{DEFAULTSORT:...}} s'han de substituir els accents i s'ha de treure la conjunció i entre els dos cognoms. Estic corregint la indexació de molts articles que has creat i que s'han detectat a Viquipèdia:WikiProject Check Wikipedia#DEFAULTSORT amb caràcters especials. No passa res, però tigue-ho en compte pels pròxims. --V.Riullop (parlem-ne) 13:11, 28 set 2008 (CEST)

comptador d'articles

Han aparegut uns 200 articles que faltaven al comptador des de l'aturada, a la taverna diuen que Sembla que han re-calculat les estadístiques: bugzilla:15779. --Jordicollcosta (discussió) 23:11, 2 oct 2008 (CEST)

Punts cardinals

Hola Walden, només una apreciació: els punts cardinals van en minúscules.--Lohen11 (discussió) 20:24, 4 oct 2008 (CEST)

Notabilitat

Dius a la teva plana personal,

<<Avís de navegants: La correcció política assassina la creativitat.>>

Avui he llegit una nova plana en la que no havia reparat fins ara. M'he trobat l'assumpte de la notabilitat i he comunicat el meu parer a un administrador per la seva valoració de retirada, d'aquesta plana en concret.

La major part de les vegades es vol disfressar qualsevol cosa de creativitat. Per tant l'assesinat de la creativitat no seria correcte, sino l'assasinat d'altres coses.

Pertanyer a diversos grups polítics o comissions desigandes per aqusts grups, que formen entre si una estructura propia, es mès notoriabilitat que notabilitat.

Salutacions,el comentari anterior sense signar és fet per Info.abstracta (disc.contr.) 00:28, 11 oct 2008 (CEST)

Diputats balears

Ja existia la Categoria:Diputats al Parlament Balear, encara que m'agrada més el nom que tu li has posat ... Pau Cabot · Discussió 21:55, 19 oct 2008 (CEST)

Plantilles portugueses

Què n'opines de Plantilla Discussió:Municipis Ave? Pau Cabot · Discussió 13:44, 31 oct 2008 (CET)

Disculpes si t'ha sabut greu la meva intervenció. Pensava que estaria bé unificar a nivell de format les plantilles dels municipis espanyols i portuguesos. No hi havia cap més intenció. Pau Cabot · Discussió 20:12, 31 oct 2008 (CET)

Petició

Hola! Quant de temps! Mira, he fet un cop d'ull a Grup Separatista Avant, partit independentista català fundat a Montevideo, i he vist que tenim a Adolf Gamundi i Roig en vermell. Va ser un dels fundadors d'aquest partit durant l'exili. Com em sembla que estàs interessat en política, potser que tinguis informació sobre aquest senyor. Si no trobes informació no passa res, no et preocupis. Salutacions, --Josep Gustau - Discussió 14:22, 31 oct 2008 (CET)

Gràcies! Jo et recordo que, abans d'aquell problema, jo t'havia escrit pero donar-te l'enhorabona pel treball que fas hahaha, així que, almenys en el meu cas, et recordo per les coses bones, hehe. Una abraçada i gràcies de nou per tot, --Josep Gustau - Discussió 19:44, 31 oct 2008 (CET)

Municipis espanyols

Felicitats! De fet ja te la vaig donar anteriorment (em vaig equivocar i vaig pensar que ja havies acabat), però pensant-ho bé, la feinada que has fet mereix certament dues estrelles! :) Molt bon treball, què faràs a partir d'ara? – Leptictidium (discussió) 20:02, 31 oct 2008 (CET)

Tu ves fent el que vulguis, recorda que al cap i a la fi és un passatemps i no un treball. Ja tens l'estrella! – Leptictidium (discussió) 20:06, 31 oct 2008 (CET)

Imatges que no es veuen

Idò crec que deu ser degut a que el programari encara no ha redimensionat aquesta imatge, perquè sembla tot correcte. Per cert, enhorabona per haver assolit la fita dels municipis espanyols! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 22:03, 3 nov 2008 (CET)

Proposta d'esborrat de la pàgina Plantilla:Infoboxcapetown

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Plantilla:Infoboxcapetown», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.el comentari anterior sense signar és fet per Jove (disc.contr.) 00:47, 4 nov 2008 (CET)

Llengües nigerocongoleses

Hola:

Altres usuaris han fet comentaris sobre la redacció de l'article Llengües nigerocongoleses. Aniria molt bé que n'aportessiu les millores que s'han demanat. Gràcies i salut!

--Bestiasonica (discussió) 13:31, 29 nov 2008 (CET)

Ok! Només era per a que ho tinguessis present. Estic revisant els articles a millorar i no em vaig amb cor de fer-ho jo mateix. He pensat que eres la persona indicada, perque vas ser tu el que hi va afegir les referències. Salut! --Bestiasonica (discussió) 15:01, 29 nov 2008 (CET)

recordatori

Recorda: El primer títol d'un article sempre es crea envoltat de dos iguals (==Primer títol==), mai un o més de dos.el comentari anterior sense signar és fet per Tomeu87 (disc.contr.) 20:16, 30 nov 2008 (CET)

municipis

ara estàs fent els corsos, molt bé, quina és la propera parada? Hauries d'actualitzar la teva pàgina d'usuari amb els projectes que fas :) --barcelona (discussió) 16:55, 7 des 2008 (CET)

Gràcies! I bona feina! --barcelona (discussió) 17:02, 7 des 2008 (CET)

Bones

Hola! Et desitjo que tinguis un bon nadal i un feliç començament d'any. Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 20:50, 23 des 2008 (CET)

Imatges

Hola Walden, com estàs? Veig que estàs continuant la bona feina amb els articles sobre municipis francesos. Et voldria demanar que a partir d'ara utilitzis la nova sintaxi [[Fitxer: en lloc de l'antiga [[Imatge:. El nou nom és el que es fa servir a partir d'ara, i estic fent servir el bot per canviar-lo en tots els articles. Per això t'agraïria que col·laboressis fent servir el sistema nou. Moltes gràcies. Aprofito per desitjar-ne unes bones festes nadalenques. – Leptictidium (discussió) 16:51, 24 des 2008 (CET)

Fixa't en què encara estàs fent servir la sintaxi antiga: [[Imatge:Flag_of_France.svg|20px|França]] [[França]]. Fes servir la nova, si et plau. Bon any nou. – Leptictidium (discussió) 17:21, 31 des 2008 (CET)

Jaume I

Ola. q tal? com van les festes? Mira. es que vaig proposar l'article Jaume el Conqueridor per a avaluar-se i intentar que sigui AdQ, aprofitant que el 2008 es complien els 800 anys dels seu naixemenet i q per lo q vaig veure hi te ja bastantes dades l'article. Passa per l'avaluació i digués la teva si vols. O si saps fer algunes millores q ja s'han demanat... Enga moltes gracies. Molts d'anys i bones festes!--Tomeu87 (discussió) 12:48, 27 des 2008 (CET)