Usuari Discussió:CarlesMartin/2012

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Petició de traducció

Cdesoy

Doctrina Brèjnev

Em sembla be el que has fet. Gràcies per informar-me. Salutacions i bon any. --Cdesoy (disc.) 13:59, 1 gen 2012 (CET)el comentari anterior sense signar és fet per Cdesoy (disc.contr.) 04:39, 2 gen 2012 (CET)

External links and languages for North America pages

Hi! Have you read the discussion at Viquipèdia_Discussió:Ambaixada#Catalan_articles_on_American_subjects_and_external_links ? WhisperToMe (disc.) 06:53, 2 gen 2012 (CET)

Bon Any transliterador i escaquista!

Bé, aquí el tenim: Виталий Валерьевич Цешковский es translitera Vitali Valèrievitx Tseixkovski segons la grafia russa. Jo sóc partidari de reproduir els noms en la seva grafia llatina quan tenen origen en una llengua que s'escriu amb alfabet llatí: Eisenstein (i no Eizenxtein), Ehrenburg (i no Erenburg), però també depèn del que facin la majoria de les altres llengües a l'hora de transliterar-ho, i com que veig que aquest bon home el transliteren a la russa i no pas fent servir el cognom originari polonès (com Fet, i no Foeth; Kiuí, i no Queuilly, etc.), doncs deixem-lo a la russa. --Enric (discussió) 09:23, 2 gen 2012 (CET)

Anònim

Et convido a participar a Viquiprojecte:Categorització/Categories de terminologiael comentari anterior sense signar és fet per 80.30.232.160 (disc.contr.) 11:03, 2 gen 2012 (CET)

Tenir una opinió contrària a un altre i revertir sense exposar-la sí que és incorrecte.

Recorda: Les categories que posem a un article no han de ser redundants. Per exemple, si un article està a la categoria Categoria:Esportistes mallorquins, no fa falta posar-lo a la categoria Categoria:Esportistes, ni a la Categoria:Mallorquins. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Gol d'or. --80.30.232.160 (discussió) 11:11, 2 gen 2012 (CET)

Sr Garri Kaspàrov

Ei, com tens Garri Kaspàrov? Et vaig dir una cosa a l'avaluació i no m'has respost, potser no te n'has adonat :-) si ho soluciones crec que ja estarà molt correcte tot plegat! Salut!--Arnaugir 21:41, 2 gen 2012 (CET)

Per parts:
  1. No volia manar-te la pressa, era només per si se t'havia passat, com que no havies dit res... no vindrà d'unes setmanes! :-)
  2. El missatge personalitzat, ja ni me'n recordo. Li preguntaré a en Vriullop que és qui me'n va ensenyar (he buscat però sóc incapaç de trobar-ho als arxius...). Merci per la correció, sempre s'aprèn alguna cosa!--Arnaugir 15:34, 3 gen 2012 (CET)
Ja ho tinc, has d'editar Special:Mytalk/Avís d'edició. Una abraçada--Arnaugir 01:09, 4 gen 2012 (CET)

Ei, no has resolt el meu darrer comentari de l'avaluació. Crec que és important. --Arnaugir 01:02, 25 gen 2012 (CET)

Ep!! ho vaig mirar malament, t'has deixat els "en Kàrpov" (ja te'ls faig jo ;)) felicitats!--Arnaugir 10:36, 25 gen 2012 (CET)
Ja està arreglat i també de pas he arreglat d'altres errors menors. Ja li faré una llegida general!--Arnaugir 10:41, 25 gen 2012 (CET)

Hola

Són en Walden69. He utilitzat un usuari sense registrar perquè per culpa del llardós navegador Firefox (que darrerament en dóna una pila d'errors) no em deixava entrar com a usuari enregistrat a la viquipèdia. He reiniciat i ara sembla que sí em deixa.Walden69 (disc.) 22:58, 7 gen 2012 (CET)

Gràcies per la benvinguda!

I gràcies per respondre'm, Carles. Llavors, m'aconselles que comenci directament amb la traducció, i quan la tingui ja feta, edito la pàgina directament i ja vindrà algú a corregir? No em bloquejarà un bot, si faig això? Per altra banda, donat que puc fallar en qüestions d'estil de la Viquipèdia, no seria millor que em coordinés amb algú perquè revisi l'article abans de fer el canvi? Merci altre cop, --Roima (disc.) 00:59, 25 gen 2012 (CET)

Bon dia, bon any i gràcies!

Bon dia, gràcies pel missatge molt simpàtic i tan agradable. A mi també m'interessa molt aprendre paraules diverses (diria que és una dèria de fet...) i com que tenia una relació bastant allunyada del món catalanoparlant directe (sóc nascut a Lunèl, Occitània), he anat escoltant les paraules que no coneixia, recollint-les quan podia, de la boca de mos pares o de la gent de certa edat del País Valencià, quan hi anàvem; a més d'interessar-me a la dialectologia (catalana i occitana...). Em fa molt de goig constatar la riquesa de la nostra llengua i quan vaig sentir mamprendre o haure per primera vegada em vaig pensar que seria una pena que es perderen aquestes paraules genuïnes, i llavors si puc de quan en quan en pose una. M'alegre que t'haja agradat, espere poder trobar als teus escrits i als d'altres companys algunes cosetes de llengua (i de cultura) que no coneixia i així millorar el meu vocabulari i coneixement. Que et vaja tot molt bé, que el 2012 (i tots els anys següents) siga per a tu i la teua família un any ple de salut, felicitat, prosperitat i èxit. Una abraçada ben bona, Claudi/Capsot (disc.) 12:43, 27 gen 2012 (CET)

pàgina Miquel Bauçà

Hola Carles, sóc la filla del poeta i he adjuntat informació que tinc. He demanat ajuda a un expert sobre l'obra del meu pare que aviat potser també colaborarà amb el text . Gràcies per l'interès. Maria Bauçà

Les teves referencies on són¿?

vas a la meva pagina a criticarme y no posas referencies quina gent pero bó,yo tratare de posar totes les referencies en catala que utilitzo faras lo mateix o no per que si no no pueden(soc el que vas criticar les seves pagines) --Jo$u€ JeJeJe 08:29, 24 feb 2012 (CET)

Tracta de fer-lo

perdon es que no se enten les meves critiques per aixo e fet aixo XD perdó em faig responsable --Jo$u€ JeJeJe 08:31, 24 feb 2012 (CET)el comentari anterior sense signar és fet per Roroolguin12 (disc.contr.) 17:53, 14 març 2012 (CET)

Garri Kaspàrov

Garri Kaspàrov, ja és article de qualitat, felicitats ;) --Mbosch (会話) 17:24, 1 març 2012 (CET)

Ciao

Salutacions cordial --Elvira Pisanti (disc.) 16:25, 25 gen 2012 (CET)

Taulers d'escacs

Hola Carles, què et semblaria reanomenar les plantilles "Chess diagram 4x4" i "Chess diagram 4x5" com a "Tauler d'escacs 4x4" i "Tauler d'escacs 4x5", seguint el criteri de posar els noms en català, tal com passa amb la plantilla "tauler d'escacs" ? --Viaranyestelat (disc.) 17:50, 17 març 2012 (CET)

Una altra cosa: mirant les plantilles d'escacs he vist que n'hi ha unes quantes que serveixen per enllaçar als campionats del món (WCh1984, WCh1985, WCh1986, WCh1987, ...). Què et semblaria que en féssim una de sola anomenada "Plantilla:WCh" -o el nom que proposis- i que puguis afegir al darrere l'any que vulguis, de manera que t'ho enllaci igualment ? P. exemple {{WCh|1985}} retornaria "Campionat del món de 1985" --Viaranyestelat (disc.) 18:40, 17 març 2012 (CET)
D'acord amb canviar el nom de les plantilles a "diagrama". Sobre la plantilla tauler d'escacs, m'ho miro i plantegem la fusió. Respecte la plantilla WCh, hi ha dues opcions: a) fer un sistema "lliure" on la plantilla simplement "agregui" el nom de campionat amb l'any que afegim i, si és el cas i hi posem "C" o "F", que afegeixi (clàssic) o (FIDE) al darrere. b)Fer una plantilla/switch que en funció de l'any retorni el nom complet. El cas b) té com a "desavantatge" (o feina afegida) que cada vegada que hi hagi un nou campionat s'hauria d'afegir a la plantilla i el cas a) té com a fet a destacar que no hi ha control i que podries generar un enllaç a un any que no hi ha campionat. Es pot valorar quina de les dues opcions és millor. --Viaranyestelat (disc.) 16:16, 18 març 2012 (CET)
He preparat les dues versions de la plantilla WCh que et vaig comentar. La més senzilla i lliure però sense control total la pots veure a {{WCh}}, amb resultats com aquests: Campionat del món de 1985 Campionat del món de 1993 (clàssic). La més complexa -i per actualitzar cada vegada- però amb resultats previsibles la pots veure provisionalment aquí amb els resultats següents: Campionat del món de 1985, Campionat del món de 1993 (FIDE). (Per veure el funcionament hauràs d'"inspeccionar" les dues propostes ja que aquí només veus el resultat. D'altra banda, a la segona versió ara no hi ha inclosos els campionats pre-FIDE, que s'haurien d'afegir). Fes els comentaris que et sembli, i si alguna de les dues versions et sembla bé, la implementem. --Viaranyestelat (disc.) 13:40, 25 març 2012 (CEST)
Doncs el que tant t'agrada és fruit de les presses, ;) perquè teòricament volia que donessin el mateix resultat, però fent proves el resultat no ha estat exacte. El que faré serà deixar la primera opció. Dono per suposat que has vist que el funcionament intern de les dues plantilles és diferent (el resultat havia de ser el mateix). Si consideres que el funcionament millor és el primer, el que faré serà afegir un paràmetre a aquesta plantilla perquè es pugui "treure" la paraula escacs a conveniència (també crec que quan estàs dins d'articles d'escacs no cal anar afegint-ho perquè ja se sap). Quan tingui temps ho acabo de preparar. (Si no em dius el contrari, dono com a bona la primera, amb el funcionament més simple. Se suposa que qui la faci servir ja tindrà clar quins anys hi ha campionat, i en tot cas sempre es pot afegir a la pàgina d'ajuda de la plantilla la llista amb els possibles anys. --Viaranyestelat (disc.) 23:20, 25 març 2012 (CEST)
Del darrer que dius, sí que se'm va passar i em va quedar per traduir. (de fet faltaria acabar d'afegir alguna cosa més que hi ha a l'anglesa). A vegades vull anar massa ràpid. Canvio el nom, ja !!! Sort que entre tots anem revisant la feina que fan els altres :) --Viaranyestelat (disc.) 23:22, 25 març 2012 (CEST)
He afegit un tercer paràmetre però, tot i que funciona, no m'acaba de convèncer el sistema. (Posant una "N" de No o qualsevol valor com a tercer paràmetre, treu la paraula "escacs"). Alguns exemples diferents per veure el funcionament: {{WCh|1993|C|N}} retorna Campionat del món de 1993 (clàssic). {{WCh|1985| |N}} retorna Campionat del món de 1985. {{WCh|1985}} retorna Campionat del món de 1985. Una altra estona miro de trobar un sistema més elegant. De moment no he afegit comentaris a la pàgina d'ús fins que no trobem el millor sistema. --Viaranyestelat (disc.) 00:11, 26 març 2012 (CEST)
Encara que la darrera prova funcionava amb el paràmetre "N", finalment he decidit crear una segona plantilla {{WCh1}}, tal com proposaves. D'aquesta manera serà més senzill amb menys paràmetres, tot i que pot ser discutible l'existència de dues plantilles que fan pràcticament el mateix. Fes els comentaris que calgui i, quan ho tinguem a punt i si et sembla bé, pots demanar la supressió de les altres plantilles per anys. --Viaranyestelat (disc.) 16:54, 31 març 2012 (CEST)
He començat a substituir les plantilles i he vist que l'ús més extens segurament serà el de la "versió curta", per la qual cosa potser seria millor que "WCh" fos pel nom curt i "WCh1" (o algun altre) pel nom complet, per qüestions de practicitat. Com ho veus ? --Viaranyestelat (disc.) 22:47, 2 abr 2012 (CEST)
Fet Fet! Acaba de fer una ullada a tot plegat (no sé si veuràs actualitzades les pàgines d'ús correctament), mirant que no hi hagi res que enllaci a les altres plantilles i, si et sembla bé, ja pots demanar la supressió de {{WCh1984}}, {{WCh1985}}, {{WCh1986}}, {{WCh1987}}, {{WCh1990}} i {{WCh2006}} --Viaranyestelat (disc.) 23:55, 2 abr 2012 (CEST)

Discussió:Espàrrec#Espàrrec_o_equiset

Pots passar per Discussió:Espàrrec#Espàrrec_o_equiset? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 21:05, 1 abr 2012 (CEST)

Laken o Laeken?

A Bèlgica també tenim problemes amb la toponímia. Perquè dius Laeken, tret de Laken, a un poble que va trobar-se durant segles a la part de parla neerlandesa del ducat de Brabant?--Flamenc (disc.) 00:47, 2 abr 2012 (CEST)

La majoria dels viquis parlen d'Ibiza i no d'Eivissa. Que hi farem? i la viqui catalana utilitza per als municipis de França noms occitans o catalans o bretons esdevinguts rars, però per als municipis flamencs annexionats utilitza el topònim francès Hazebrouck, per exemple, tret d'Hazebroek. Quin embòlic sense lògica--Flamenc (disc.) 01:06, 2 abr 2012 (CEST)
Brussel·les te un estatut bilingüe. El neerlandès hi és encara més amenaçat de disparició que el català a Barcelona.--Flamenc (disc.) 01:09, 2 abr 2012 (CEST)

Xavalote...

Mira noi, el Joan Creus juga al Regal Barça, http://competiciones.feb.es/estadisticas/Jugador.aspx?i=565089&c=219809&med=0 i no al Cornellà, així que menys denunciar i més informarte.el comentari anterior sense signar és fet per Als1010 (disc.contr.) 12:30, 13 abr 2012 (CEST)

Kaspàrov

Acab de restaurar la imatge. En realitat, constava com a imatge no usada a Especial:Imatges no usades. Esper que no hi hagi més errors d'aquest tipus. Pau Cabot · Discussió 09:08, 13 abr 2012 (CEST)

PS. Hi ha gent que és tot simpatia ...

De res, disculpa les molèsties. Pau Cabot · Discussió 09:46, 13 abr 2012 (CEST)

Ultres

Hola Carles, podries passar per Discussió:Ultres#Nom? Gràcies! Pau Cabot · Discussió 07:29, 2 maig 2012 (CEST)

Podries passar altre cop per Discussió:Ultres? Encara no tenc clar el nom ... Pau Cabot · Discussió 17:57, 2 maig 2012 (CEST)
Gràcies. Pau Cabot · Discussió 07:19, 3 maig 2012 (CEST)

Minoria ètnica

Carles, Moltes gràcies per les teves observacions per millorar l'article. He afegit l'enllaç a l'anglès i veig que el títol ja l'has posat tu en negreta.--A Mataró (disc.) 10:15, 3 maig 2012 (CEST)

Pere Ibern

Aquí trobareu el resum del CV equivalent al de Wikipedia, com a referència http://www.econ.upf.edu/~ibern/cv/curric.html Si necessiteu alguna cosa més ho comentem, Joan--Flabiol (disc.) 17:34, 3 maig 2012 (CEST)

Enraonem

Hola Carles, de que vols parlar?el comentari anterior sense signar és fet per Jorditorresbonet (disc.contr.) 10:50, 5 maig 2012 (CEST)

Hi ha un troll que està vandalitzant a sac

Hola Carles,

He vist que has revertit les edicions d'un "troll" que no para de donar guerra: 88.6.95.158

Saps si se'l pot banejar d'alguna manera ràpida?

Salut!--Peprovira (disc.) 15:59, 6 maig 2012 (CEST)

D'acord, Carles, veig que és això que dius: se'n cansen aviat. Millor doncs, tema resolt. Mai he entès aquests espanyols, trobo que hi ha coses millors a fer que perdre el temps canviant banderetes. En fi, pobrets ... Apa, merci i fins una altra!--Peprovira (disc.) 16:16, 6 maig 2012 (CEST)

ho sento

no volia faltar el repecte, demano disculpes i no tornara a passarel comentari anterior sense signar és fet per 81.36.139.166 (disc.contr.) 03:13, 11 maig 2012 (CEST)

Perdó per les molèsties

Perdona, no acabo de saber com funciona tot això... Tan sols volia afegir el tema de les mares llatinoamericanes...

Gràcies pels consells, ja ho he fet.

De totes maneres, no creus que s'hauria de fer una pàgina de desambigüació? De manera que quan busquin la paraula tinguin la possibilitat de consultar una o una altra.el comentari anterior sense signar és fet per Alexis Rodríguez Busquet (disc.contr.) 10:29, 12 maig 2012 (CEST)

Noves modificacions

Hola Carles,

Gràcies per la teva acollida. Tan sols comentar-te que he estat treballant en la modificació l'article "mara (banda)" novament. Com veuras la intenció és més etimològica que no pas una altra... Segurament degut a la referència explícita de la ciutat de Los Ángeles podia donar peu a confussió. Feus un cop d'ull i ja em diras, crec que ara no cal fer la redirecció... Intentaré fer la traducció de la desambigüació de la wiki.el comentari anterior sense signar és fet per Alexis Rodríguez Busquet (disc.contr.) 16:32, 12 maig 2012 (CEST)

mara (banda)

Hola de nou Carles,

Sento insistir tant. Seria un article genèric, com una porta a d'altres articles sobre mares concretes... Falta encara feina per fer, ja l'aniré millorant. El fer que no hi sigui a d'altres wikis no crec que sigui un problema, el podríem traduir i afegir nosaltres...el comentari anterior sense signar és fet per Alexis Rodríguez Busquet (disc.contr.) 15:10, 14 maig 2012 (CEST)

mara (banda)

Tot just estic començant a fer-ho, sóc plenament conscient, gràcies per la teva ajuda.

mara (banda)

Hola Carles,

Ja he avançat una mica més, en especial el tema de les referències, tot i que encara queda feina per enllestir l'article... Podries etiquetar-lo com a Mara (banda)? Fes un cop d'ull i em dius alguna cosa.

Gràcies novament.

--Alexis Rodríguez Busquet (disc.) 22:45, 14 maig 2012 (CEST)

Teyler

Hola CarlesMartin! Merci pel grapat d'articles dels artistes del Museu Teyler! Sé que estàs molt enfeinat amb els escacs, però què et sembla fer-ne un altre grapadet? Per descansar :P

Calen mans, si animes algú altre a que si apunti també s'hi val :D

Merci i bona feina! Seguim! --Davidpar (disc.) 22:55, 14 maig 2012 (CEST)

Logo de Google

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, CarlesMartin. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Mcapdevila.
Data del missatge: --Mcapdevila (disc.) 06:22, 25 maig 2012 (CEST)). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

 · --Mcapdevila (disc.) 06:26, 25 maig 2012 (CEST)

Museu Teyler: Recta final

Hola CarlesMartin! He fet el recompte i estàs a la sisena posició!!! Felicitats! Però, compte! Perquè podries estar a la cinquena posició si superessis aquest paio que té 24 puntets... :-) És la última setmana i cal fer un últim esforç extra!! --Davidpar (disc.) 17:42, 28 maig 2012 (CEST)

Per cert, han aplaçat la data límit fins el 3 de juny, així que no hi ha excuses! :P --Davidpar (disc.) 17:48, 28 maig 2012 (CEST)
A partir d'ara ja pots posar els articles fets a en:Wikipedia:GLAM/Teylers/Multilingual Challenge/Participants ;-) Estem fent un boníssim paper (i feina!) --Davidpar (disc.) 17:51, 2 juny 2012 (CEST)
Afegides. No ho havia fet, perquè he fet l'últim article als últims 10 minuts abans d'acabar el període de creació. Crec que s'ha fet una molt bona feina amb els articles. N'hem fet un bon grapat i hem demostrat que la Catalan Army segueix amb bona salut.--KRLS , (disc.) 00:40, 4 juny 2012 (CEST)

Saludos

Cordialmene, de Carloel comentari anterior sense signar és fet per Carlo F. Polizzi (disc.contr.) 18:56, 6 juny 2012 (CEST)

Teylers Challenge

Thank you very much for participating in the Teylers Challenge! I'm pleased to announce you have been awarded the fifth prize. There will be a(short) awards ceremony at Teyler Museum on Saturday June 16th- I assume you will not be able to attend? We can send your prize by mail -please let me know an address via challenge[at]teylersmuseum.nl. Best wishes, Gjjanse (disc.) 12:40, 7 juny 2012 (CEST)

Emiel Faingnaert

Gràcies per informar-me'n. No hi ha discussió possible i he reanomenat la pàgina.--Pcm (disc.) 22:14, 9 juny 2012 (CEST)

Autoapatrullament

Gràcies per la teva petició de concedir-me el "títol" d'usuari autoapatrullat. Et faig saber que m'han concedit quest dret i t'estic molt agraït. --Manaies (disc.) 12:15, 15 juny 2012 (CEST)

Infotaula persona

Contestat! mira-ho aviam com ho resoldries... :-)--Arnaugir 23:37, 16 juny 2012 (CEST)

PaliGol

És aquí on ens hem de comunicar? Salutacions. --PaliGol (disc.) 00:29, 21 juny 2012 (CEST)

Fet! --PaliGol (disc.) 00:34, 21 juny 2012 (CEST)

La Farigola de Vallcarca

Gràcies per les teves aportacions. Aquesta entrada és el resultat d'un treball d'escola, el revisaré i aniré fent l'adaptació a la viquipèdia per que compleixi totes les condicions. Espero ser-hi a temps i que no em desaparegui!el comentari anterior sense signar és fet per La Farigola de Vallcarca (disc.contr.) 23:16, 21 juny 2012 (CEST)

No es mereixen!

Bon vespre. De fet ja havies fet una faena de gran qualitat. Només he volgut afegir-li alguna coseta més abans de votar, per a diferenciar-lo més de la versió espanyola i llavors mirant i buscant, he trobat el material a la viqui francesa i així he completat una miqueta el que ja havia quedat molt bé (encara hi ha més coses allà... si t'interessa!). De nou has fet una faena excel.lent. Molts ànims, i que tingues un molt bon estiu! Fins aviat, una abraçada ben bona, Claudi/Capsot (disc.) 23:21, 24 juny 2012 (CEST)

Gracias..

Por la bienvenida :). Un saludo. --Manwë (disc.) 02:01, 26 juny 2012 (CEST)

Marco Dudua

Hola Carles!

Encara estic molt verd com a participant de l'interessant projecte Viquipèdia.

Hi ha coses que m'indiques que no acbo d'entendre.

Quan intento aprendre , avanço però un tant per cent elevat no sé que fer.

Si creus que haig de rectificar alguna cosa , et prego que m'expliquis alguna cosa al nivell més baix possible.

Gràcies! Maco Duduael comentari anterior sense signar és fet per Maco Dudua (disc.contr.) 18:11, 17 jul 2012 (CEST)

Hoax

Doncs crec que tens tota la raó. Vaig fer aquest article quan vaig traduir cinquecento. I no trobo més informació. Ni tans sols del museu que es menciona. Crec que sóc víctima de l'hoax :S. Proposa'l per esborrar. Gràcies per detectar-ho!!--Kippelboy (disc.) 06:34, 17 jul 2012 (CEST)

Pau Bertran

Perquè has revertit les meves edicions? L'únic que estava malament eren els enllaços de Google Books no?--Nknudsen · 15:22, 17 jul 2012 (CEST)

Estat Lliure del Congo

L'article Estat Lliure del Congo ja és article de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 23:11, 25 jul 2012 (CEST)

Merci!

Gràcies per la correcció! Espero que no m'ho tinguis en compte! --Nurianglada (disc.) 11:48, 2 ago 2012 (CEST)

Pàgina de l'ICO

Gràcies pels suggeriments de la pàgina de l'ICO. L'anirem millorant per fer-la més neutra i acadèmica. Salutacions,el comentari anterior sense signar és fet per Comunicació ICO (disc.contr.) 18:46, 2 ago 2012 (CEST)

Gràcies Carles!

Gràcies per la rebuda! Sóc blogger (www.montflorit.cat) des de fa relativament poc i veí de Montflorit. Vull contribuïr penjant imatges de l'article. Salutacions coordials!

Boxa

Bones. Fa temps vam parlar sobre l'article boxa i sobre més articles relacionats amb aquest esport. Doncs, fa temps ja que vaig dur a terme la traducció des del castellà i des de l'anglès i, per tal de completar-lo una miqueta, també he afegit material propi. Bueno, la cosa és que m'agradaria molt que, si vols i tens temps, li donessis un cop d'ull perquè ja porta mesos aparcat i voldria proposar-lo a AdQ. Gràcies per avançat. Salut! --J. G. Góngora (disc.) 16:51, 15 ago 2012 (CEST)

Hola, gràcies pel missatge! Vaja, no pensava que fossin tants errors gramaticals, la veritat :(. Sobre la traducció d'alguns termes, bàsicament penso com tu, però ja sabràs que aquest esport, en no ser gaire popular a Catalunya, no hi ha traducció per a algunes paraules que, des del meu punt de vista, no cal catalanitzar. Però en fi, agraeixo els teus comentaris i que et prenguis la molèstia de llegir l'article. Salutacions, --J. G. Góngora (disc.) 02:06, 17 ago 2012 (CEST)
D'acord. Moltes gràcies! La veritat és que m'agradaria molt corregir l'article per tal d'aprofitar la feina feta. hahaha Bones vacances! --J. G. Góngora (disc.) 00:01, 18 ago 2012 (CEST)
Hola. Ja he vist que segueixes fent petites correccions. Gràcies. He aprovat el nivell C de català, gràcies, en part, a la Viquipèdia i al temps dedicat als articles. Vaig millorant el nivell. Gràcies de nou. Salutacions, --J. G. Góngora (disc.) 23:31, 7 oct 2012 (CEST)

Plantilla:Joventut Badalona roster

Hola CarlesMartin, ja he posat la informació dels entreneadors assistents del Joventut a la pàgina de discussió de Plantilla:Joventut Badalona roster. Salutacions.

Entesos CarlesMartin. Aportaré el meu granet de sorra per millorar els articles del Joventut, però ja veig que he de vigilar amb el tema de les fonts. Ara he llegit la norma de la verificabilitat i em llegiré les altres normes. Pregunta: Per indicar les fonts d'informació, s'ha de fer mitjançant les referències del final amb els enllaços als llocs webs oficials? Salutacions. --Oriolfam (disc.) 13:06, 8 set 2012 (CEST)
Sí. Quan he tornat a l'article principal ja he vist que les referències quedaven al mig de l'article i l'he suprimit. Gràcies per avisar-me de totes maneres. --Oriolfam (disc.) 13:54, 8 set 2012 (CEST)

Categorització

Hola Carles. He vist que darrerament estàs fent molt bona feina amb el tema de la categorització dels articles. No som molts en aquesta tasca i de vegades es troben a faltar més opinions per resoldre temes de categorització. És per això que vaig engegar ja fa temps Viquiprojecte:Categorització. T'ho dic per si te fa ganes ajudar-me sobretot amb l'objectiu 1, que és l'estandarització de noms i estructures. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:25, 8 set 2012 (CEST)

Ok, simple mortal. Bé, ja tens l'enllaç a mà per si qualque dia hi vols dir la teva! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 08:14, 9 set 2012 (CEST)
Per cert, ara que ho veig: Plantilla:Joventut Badalona roster i les altres que tenen el nom en anglès s'haurien de traduir al català (Plantilla:Plantilla Joventut Badalona?). Pau Cabot · Discussió 08:18, 9 set 2012 (CEST)

Gerundis

Bon dia, Carles, què tal? He tornat a posar el gerundi a la notícia de la Portada. El fet de quedar tercer a la Volta a Espanya i el fet d'aconseguir-hi el millor resultat des de Melcior Mauri són totalment simultanis, de manera que és correcte l'ús del gerundi. Fins una altra. – Leptictidium nasutum 10:06, 10 set 2012 (CEST)

Ognjen Kuzmic

Hola Carles. Estava mirant la pàgina del jugador del Club Joventut de Badalona, Ognjen Kuzmic, i veig que has posat que té nacionalitat sèrbia, quan a la seva fitxa a [acb.com] posa que és bosni. Ho havies vist a algun altre lloc o es tracta d'un error? Si és així ho corregeixo. Tal i com em vas dir, m'he animat i estic treballant en l'apartat d'història del Joventut. Quan el tingui acabat ja t'avisaré perquè li facis una ullada. Salutacions. --Oriolfam (disc.) 12:21, 19 set 2012 (CEST)

Transliteracioneta

És que ens hem trepitjat. Mentre tu m'ho demanaves jo ja ho havia vist a través dels canvis recents i ho havia fet pel meu compte! --Enric (discussió) 11:45, 20 set 2012 (CEST)

Per cert, no acabo d'estar segur si el segon nom d'aquest jugador és Ellinóvitx o bé Ellínovitx... en això no hi ajuda la viqui russa, que tampoc indica l'accent. --Enric (discussió) 11:47, 20 set 2012 (CEST)
Quan parlis amb el GM rus aprofita per portar-li una llista de tots els russos que tenim a la viqui, per saber com els pronuncia ell, hehehe. Jo estic segur que ni els mateixos russos que escriuen a la Viquipèdia moltes vegades no saben com es pronuncien tots els noms propis, i per això no indiquen l'accentuació fa l'ullet --Enric (discussió) 11:55, 20 set 2012 (CEST)

Salutacions

Bon dia! Gràcies Carles, de fet, ara m'agafes en una etapa 'activa', suposo que més endavant baixaré el ritme. Tens raó, tota la tasca d'investigació, recopilació i posteriorment de contrast de dades és treball d'acupuntura, però gratificant alhora. Salutacions cordials! --Arinsau (disc.) 12:06, 20 set 2012 (CEST)

Plantilla jugador ACB

Hola Carles. No coneixia la plantilla per posar l'enllaç a la web de l'ACB. Estava mirant ex-jugadors de la Penya i he vist que molts no ténen la informació actualitzada ni refererències o enllaços. M'anirà bé la plantilla. Gràcies. I gràcies per dir-me també lo dels dos punts. Ara miraré que els he que he canviat estiguin tots correctes. Salut! --Oriolfam (disc.) 00:33, 28 set 2012 (CEST)

NBA i Putin

Apa, no et queixaràs... Dos de dos... --Enric (discussió) 21:59, 1 oct 2012 (CEST)

Josep Maria Casas-Huguet

Hola Carles, Mercès per la teva bona disposició sobre el tema (article indicat), això és el que cal. He avisat en Pau Cabot que ben aviat tindré enllaços a fonts fiables que tancaran positivament aquest tema. Estareu -estarem- tots contents. Haurà valgut la pena la batalla!--Devi Laug (disc.) 16:41, 10 oct 2012 (CEST)

Hola, ja he posat el que havia promès. Hi ha enllaços a un programa de La Clave de TV1, dos articles escrits per C-H, l'entrevista de Más Allá (l'última) i una entrevista radiofònica. Difícilment trobareu un parapsicòleg que hagi fet més en aquest món, fins ara, a l'Estat espanyol i hagi estat tan revolucionari per les seves aportacions a la investigació. Les normes de Viquipèdia s'haurien de revisar. Carles, moltes gràcies pel que has fet per l'article amb la teva objecció. Cordialment, --Devi Laug (disc.) 21:47, 13 oct 2012 (CEST)

Carles, això que t'escric ja ho he posat a sota de la teva opinió a la pàgina de debat. Moltes mercès. T'ho escric aquí de nou: "Jo estic totalment d'acord amb el que ha dit en Carles. En relació amb això crec que seria adient assolir criteris fonamentats no pas estrictament en la "popularitat" d'una persona, sinó en una anàlisi aprofundida i objectiva del sentit i l'abast de les qüestions objecte de debat. Tot el que intenti obrir noves vies orientades a revalidar la importància del factor humà opino que mereixerien, d'entrada, interès i respecte, sempre dins una tònica de bona voluntat. Per cert, el tema de l'humanisme, com creieu que s'ha d'assumir? A l'autor de qui estem parlant no li han interessat mai les polèmiques viscerals, ja que sempre comporten una certa agressivitat i desorientació. Si l'article es queda m'agradarà sisplau posar fi a la polèmica. D'aquí ve que en Casas-Huguet no té el tipus de populisme(?!) que alguns administradors reivindiquen com a necessari requisit per ser present a la Viquipèdia."--Devi Laug (disc.) 12:05, 17 oct 2012 (CEST)

Gràcies per la benvinguda!

Sóc molt novata i tinc molt poc temps per dedicar-hi, però m'agradaria anar-ne aprenent. --Ancopa (disc.) 16:58, 10 oct 2012 (CEST)

El 33

Ja estava protegida quan ho has demanat. El que no he tingut temps és d'avisar-te XDD --Beusson (disc.) 13:08, 20 oct 2012 (CEST)

Protegeixo també el Canal Super 3. I Gràcies a tu per la teva feina. --Beusson (disc.) 13:13, 20 oct 2012 (CEST)
He tret l'avís, pot ser que tinguis raó. --Beusson (disc.) 13:49, 20 oct 2012 (CEST)

Correcció gramatical

Hola Carles,

Estic ficat en un projecte prou ambiciós de corrector gramatical de català. La Wikipedia em serveix per a fer tests. El problema de la Wikipedia catalana és que té massa errors (fa una mica de vergonya i tot, comparada amb altres Wikipedies). Normalment ens interessen textos sense errors per a trobar "falsos positius" de les regles gramaticals que provem. Lògicament aquest corrector podria servir per a corregir la mateixa Wikipedia. Supose que caldria programar un semi-bot supervisat. No ho he fet mai. ¿Qui em podria orientar o ajudar? La meua aplicació és en Java. --Jaumeortola (disc.) 01:09, 23 oct 2012 (CEST)

Vessant

Hola Carles, has masculinitzat "vessant" en un article que vigilo i, com que sempre ho he tractat en femení i el meu coneixement de la llengua té llacunes importants, m'he anat a DIEC i diu que és m o f. Hi ha algun truc per triar una o altra forma ?. merci, --amador (disc.) 05:31, 23 oct 2012 (CEST)

Data

Hola Carles, m'agradaria que únicament es veiés el lloc on vaig néixer però no l'any, això és tot el comentari anterior sense signar és fet per 85.50.138.143 (disc.contr.) 09:41, 8 nov 2012 (CET)

Data

M'he mirat els links que m'has passat, i em sembla bé, però l'única cosa que vull és treure la data de naixement, res més. I avui ho ha intentat des del despatx de la Facultat la meva becària, que és qui s'encarrega d'aquestes qüestions -i és qui en el seu dia em va fer la pàgina-.el comentari anterior sense signar és fet per 85.50.138.143 (disc.contr.) 22:41, 8 nov 2012 (CET)

Fer una plantilla nova

Hola, gràcies per la benvinguda! Doncs estic creant un nou article i voldria que aparegués al cantó superior dret un requadre amb les dades bàsiques i una imatge o més. He vist que altres articles ho tenen i crec que es diu "Plantilla". T'ho explico perquè he vist que molta gent et pregunta coses, així que segur que ho saps, jaja!

Bé, jo he creat una nova plantilla que es diu "Arxius" amb les dades que han d'aparèixer. Però no funciona! Quan deso la pàgina, no apareix el requadre. En lloc d'això, apareix una frase en vermell a dalt de l'article. Què faig malament? Moltes gràcies per l'atenció, fins aviat. ESAGED1266325 (disc.) 13:15, 21 nov 2012 (CET) el comentari anterior sense signar és fet per ESAGED1266325 (disc.contr.) 12:38, 21 nov 2012 (CET)

Hola de nou! Gràcies per arreglar-me la plantilla :) Què vol dir això del codi? On ho hauria d'haver buscat? Ara mateix anava a corregir l'article segons la teva plantilla i resulta que ja m'ho he trobat fet! Algú m'ha tocat l'article sense jo saber-ho i ara no he pogut fer l'exercici. El professor ens va dir que si feiem un article a la nostra pàgina de proves, ningú ho podria veure... En tot cas, el resultat és el que jo volia, així que moltes gràcies. Puc preguntar una altra cosa diferent aquí mateix, o millor que obri un altre tema? ESAGED1266325 (disc.) 16:01, 21 nov 2012 (CET)

D'acord, m'anirà molt bé estudiar aquestes pàgines d'ajuda i també visitaré La taberna, encara que no sé com funciona.. A veure si, amb l'ajuda de tots em surt un bon article! ESAGED1266325 (disc.) 17:04, 21 nov 2012 (CET)

Hola, ja està fet! Ara se m'ha ocorregut aconseguir que surti referenciat el meu article en altres articles ja fets. Crec que així guanyaré força. Volia lincar tots els anys que surtin al meu article als articles fets sobre anys. Després entraria dins aquests articles i els modificaria afegint les coses que van passar aquell any al meu article. És bona idea, veritat? ESAGED1266325 (disc.) 18:06, 21 nov 2012 (CET)

Gràcies per la ràpida resposta. És cert tot el que dius. Veuràs, havia tret la idea estudiant l'article del dia: El Palau de la Música Catalana. Allà he vist que estaven enllaçats tots els anys... Però tens raó que no té sentit i corro el risc d'atabalar els lectors amb informacions inútils (anomenades soroll). Treuré tots els links i si de cas, deixaré algun, sí és important... Bona idea l'enllaç a l'article: Arxiu de l'administració local. Ets un geni! ESAGED1266325 (disc.) 18:31, 21 nov 2012 (CET)

Bona tarda! Ahir vaig modificar la plantilla que em vas fer per afegir un altre camp però a la meva pàgina no se'm modifica, no m'apareix el nou camp per omplir. Ho faig a mà des de l'article mateix però tampoc es veu quan guardo. Què pot passar? Merci! ESAGED1266325 (disc.) 18:38, 22 nov 2012 (CET)

Mare meva Carles, això éra la plantilla?! És super complicada, jaja. Però ara ja entenc el que vols dir. Vaig buscar l'ajuda de plantilles però no havia vist cap exemple... Molt agraïda per afegir-me el camp que volia. Aquest migdia se m'ha acudir afegir també una imatge del logo de l'arxiu i ara practicaré el que m'has ensenyat  :):) Bona nit! ESAGED1266325 (disc.) 23:15, 23 nov 2012 (CET)

Ei, no havia caigut amb això del títol en negreta... El cas és que ho havia vist en altres articles però no vaig ser conscient. Gràcies per arreglar-m'ho! Ara crec que ja tinc l'article complert. Demà li canviaré l'estat. Per cert, ja m'han dit que ets un crack de la wiki, jeje. ESAGED1266325 (disc.) 23:12, 26 nov 2012 (CET)

Gràcies per la benvinguda

Carles, gràcies per la benvinguda. Miraré de col·laborar tan bé com pugui. Així d'entrada no sembla tan fàcil com dieu, fer-ho bé ;-) Però no pateixis, seguiré els consells que hi ha a la meva pàgina de discussió.

Salut!

Robertel comentari anterior sense signar és fet per Robertgarrigos (disc.contr.) 09:53, 22 nov 2012 (CET)

signatura

Moltes gràcies. :-) --Robertgarrigos (disc.) 12:53, 22 nov 2012 (CET)

Article de l'EPSEVG

Hola, estem completant i actualitzant l'article de l'[[EPSEVG]}. Primer, voldria demanar disculpes pels possibles errors referents a la política de contingut i d'estil de la viquipèdia. Anem consultant la documentació respecte per ajustar-nos a les directrius, però segur que ens deixem o malinterpretem coses.

Respecte a l'avís de fusionar l'article de l'EPSEVG amb el de UPC que ens vas desfer la supressió, nosaltres creiem que és millor tenir-los separats, ja que son entitats importants per si mateixes i diferenciades. I que aquestes entitats tenen un funcionament diferenciat: pàgines web diferents, organs de govern, etc. i una història particular. Quin seria el camí correcte per poder suprimir aquest avís de fusió? Iniciar una discussió sobre el tema en l'article mateix?

Atentament, Ruben --Rbnmndz (disc.) 13:05, 22 nov 2012 (CET)

Moltes gràcies

Moltíssimes gràcies!! La veritat és que no en tenia ni idea :). Me n'alegro moltíssim que t'agradi l'entrada.

BQmUB2012013 (disc.) 14:09, 22 nov 2012 (CET)Alba Bassets

Possibles copyvio

Sí, jo també estic seguint aquest usuari. Jo posaria els dos copyvios. El de la Generalitat, si no vaig errat, també ho és. En tot cas, mira de confirmar-ho. Pau Cabot · Discussió 07:14, 24 nov 2012 (CET)

Potser en Vriullop t'ho podrà confirmar (o no). Pau Cabot · Discussió 04:35, 28 nov 2012 (CET)

Imatges

D'acord Carles. Ho tindré en compte. Gràcies.--Oriolfam (disc.) 09:02, 5 des 2012 (CET)

Benvinguda

Gràcies per la benvinguda --Columbensis (disc.) 00:19, 17 des 2012 (CET)

L'URSS

Bon dia. L'EVA i jo estem reanomenant totes les pàgines que vas posar com a «XXX de la URSS». La forma correcta és amb l'apòstrof, ja que les sigles s'apostrofen segons com es pronuncien. En aquest cas, diem «úrs» i no pas «uerraessaessa». [1] [2] [3] [4]Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 10:18, 21 des 2012 (CET)

No et preocupis, a mi també em passa a vegades amb l'IEC (que jo escric «el IEC») o l'UAB (que jo escric «la UAB»). Quan era petit vaig ser campió d'escacs de Sabadell i vuitè de Catalunya del meu grup d'edat; a l'habitació hi tenia (i encara hi tinc) bastants llibres de grans mestres soviètics, com ara Keres, Kotov, Spaski... – Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 10:43, 21 des 2012 (CET)

Bones festes!

Que tinguis unes Bones festes! --Beusson (disc.) 19:44, 21 des 2012 (CET)