Diferència entre revisions de la pàgina «Ajuda:Edició menor»

Salta a la navegació Salta a la cerca
m
Millor 'per a' que 'per', segons criteri sintàctic previst per la GIEC i que és adoptat en el propi redactat d'aquesta nova Gramàtica normativa (GIEC) i que té en compte que cap dels parlants catalans actuals se senti exclòs (en raó de llur pròpia sintaxi espontània)
m (adopció de pronominalització adient)
m (Millor 'per a' que 'per', segons criteri sintàctic previst per la GIEC i que és adoptat en el propi redactat d'aquesta nova Gramàtica normativa (GIEC) i que té en compte que cap dels parlants catalans actuals se senti exclòs (en raó de llur pròpia sintaxi espontània))
 
En canvi, marcant com a menors aquelles correccions que realment ho són, faciliteu la feina als viquipedistes que revisen els canvis recents per desfer el vandalisme, o controlar la qualitat de les contribucions que es fan. Cada dia es fan canvis a centenars d'articles, i cal evitar perdre el temps revisant petits canvis trivials.
 
Els usuaris que no estan registrats a la Viquipèdia no poden marcar els canvis com a menors per a evitar un potencial vandalisme. La possibilitat de marcar els canvis com a menors és una altra raó per a registrar-se.
 
==Quan marcar una edició com a menor==
61

modificacions

Menú de navegació