Ajuda:Seguiment d'enllaços

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
(S'ha redirigit des de: Viquipèdia:Seguiment d'enllaços)

La funcionalitat Seguiment d'enllaços, o canvis relacionats, presenta una llista amb els canvis recents (només l'últim abans de la versió MediaWiki 1.5) de cada pàgina enllaçada des de una pàgina donada, o els canvis recents de cada pàgina que té un enllaç a la pàgina donada.

Detalls[modifica]

El nombre de canvis mostrats està especificat a les preferències. Però els registres provenen de la taula de canvis recents i, per tant, estan limitats a edicions no anteriors al valor de $wgRCMaxAge.

Igual que al canvis recents i canvis recents millorat, les pàgines que són a la llista de seguiment es mostren en negreta.

Funcionalitat com a llista de seguiment[modifica]

Aquesta opció es pot utilitzar com alternativa a una llista de seguiment configurada. Es comporta com una llista de seguiment que tingués totes les pàgines que estan enllaçades amb la pàgina actual. Però el seguiment d'enllaços no inclou automàticament les pàgines de discussió; per a seguir també les pàgines de discussió corresponents haurien d'estar enllaçades a la pàgina on s'aplica el seguiment d'enllaços.

Opcions[modifica]

L'opció «amaga edicions menors» que es pot marcar a les preferències és aplicable, entre altres, al seguiment d'enllaços. Vegeu Ajuda:Preferències.

Advertències[modifica]

Tingueu en compte que per un enllaç a una redirecció només es mostren els canvis en la pròpia redirecció, no els de la pàgina redirigida. En aquest aspecte és millor enllaçar directament.

La funció de seguiment d'enllaços no mostra els canvis en arxius d'imatge o so ni en les seves pàgines de descripció, independentment de com s'hagin enllaçat (imatge:, :imatge: o media:)

Quan s'aplica aquesta opció a una subpàgina, l'enllaç automàtic a la pàgina mare és ignorat, és a dir, els canvis en la pàgina mare no es mostren a no ser que a més hi hagi un enllaç explícit cap a ella.

Vegeu també[modifica]


[modifica] Ajuda específica de la Viquipèdia


Vegeu Viquipèdia:Ajuda