Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[97a setmana] El diumenge de les referències

19
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 69 articles que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 5.320 articles de diferents temes.

La noranta-setena edició comença demà, 18 de desembre. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Categoria:Articles sense referències des de 2015. Podeu consultar aquí els articles sense referències (2.326 en el moment d'escriure aquestes línies).

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01: i @Jove:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Mercè Piqueras ha amagat aquest apunt (historial)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Com que aquest any Nadal i Cap d'Any cauen en Diumenge, aquesta vegada avancem dues setmanes la col·laboració amb la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, un altre projecte amb el qual val molt la pena col·laborar.

Jordi escarre (discussiócontribucions)
Sorenike (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Castellbo (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Jordiff (discussiócontribucions)

Articles referenciats per Jordiff (1)

Leptictidium (discussiócontribucions)

Anem cap al migdia amb 30 articles al sarró. Som-hi!

Cataleirxs (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Ja en portem 46... crec. :-) Es prega que poseu el recompte dels vostres vots a dalt del missatge per facilitar les sumes.

Unapeça (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

79, molt bé a tothom! Com us vaig avançar, els propers dos diumenges seran de temes més relaxats i lúdics per les dates en què cauen. Gràcies i fins la setmana que ve!

Resposta a «[97a setmana] El diumenge de les referències»