Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[119a setmana] El diumenge de les referències

19
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada vam referenciar 41 articles sobre les Terres de l'Ebre que no tenien fonts durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 6.352 articles de diferents temes.

La cent-dinovena edició se celebra demà, 21 de maig. La categoria que ha tocat per posar com a mínim una referència a cada article és Sèrbia i Montenegro. Podeu consultar aquí els articles sense referències.

Ho notifico als participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc:, @Robertgarrigos:, @Dragonfly137:, @Socialdilema:, @Jordiff:, @Josu PV:, @Smalde:, @Bsckr:, @J bullanga:, @Brunnaiz:, @Ivan Avz F:, @AntoniBM:, @Capsella01:, @Jove:, @Ramon 3223:, @Gemma Aïsa:, @AntoniBM:, @MotsVius:, @Na Renard: i @Amortres:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Integrant el feedback que em vau donar fa unes setmanes sobre la continuïtat del Diumenge de les referències, aquesta vegada no triem un tema aleatori, sinó un que estigui relacionat amb la data.

El 21 de maig es compleixen 17 anys del Referèndum d'independència de Montenegro del 2006, el resultat del qual va significar la fi de Sèrbia i Montenegro. Per cert, tampoc no en tenim l'article, així que si algú s'anima...

Cataleirxs (discussiócontribucions)

Intriga màxima: per quin motiu et manté l'enllaç en vermell? Aquí i també en el de més avall.

Leptictidium (discussiócontribucions)

Coses del Flow... L'estatus dels enllaços no s'actualitza tret que modifiquis el missatge original.

Amortres (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
J bullanga (discussiócontribucions)
Laurita (discussiócontribucions)
Joan Gené (discussiócontribucions)

Bon dia. Ara que veig que en Vallue ha afegit referències a articles com Lissus, Narona, Salona, amb motiu del diumenge de les referències, voldria aprofitar per dir que molts dels articles del món antic (ciutats, personatges, regions, tribus...) que no tenen referències estan fets íntegrament buidant aquesta font, aquesta altra i, en menor mesura, aquesta altra. Avui comprovaré que, en els casos esmentats, sigui efectivament així, i, si tenc temps, afegiré les referències pertinents. Són casos en què es referencia l'article sencer sense gaire esforç. En fi, només volia dir això, per si qualcú un altre dia s'hi torna a trobar. Felicitacions per la feina a tots!

Vallue (discussiócontribucions)
Magenri (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Tocades les dotze del migdia, en portem 14. Bona feina! Com a experiment en aquesta primera ocasió que triem un tema relacionat amb la data d'avui, proposo que l'usuari que creï l'article que ha suscitat el tema d'aquesta setmana (Referèndum d'independència de Montenegro del 2006) s'embutxaqui 5 punts (que comptarien per a la classificació individual, però no per al total d'articles referenciats en el viquiprojecte).

Josu PV (discussiócontribucions)
Medol (discussiócontribucions)
Vallue (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

59 articles, no està gens malament! Amb aquest resultat, passem de la fita dels 1.000 articles referenciats en aquest 2023. Gràcies a tothom i fins diumenge que ve.

Resposta a «[119a setmana] El diumenge de les referències»