Usuari Discussió:Àlex/Arxiu 2012

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Gràcies

Moltes gràcies pel consell. La veritat és que encara tenc molt per aprendre sobre com editar en format viqui ;)

Pel que es veu, també tenc problemes per a donar llicència a dues fotos, d'edificis de més de 150 anys i que figuren en un document oficial d'un organisme públic...

Si em vols introduir qualsevol canvi en les referències bibliogràfiques o els enllaços corresponents, t'ho agrairé. Ah: i venturós 2012! --Sebsalva (disc.) 00:02, 2 gen 2012 (CET)

José Santés

L'article sobre José Santés y Murgui, està tret de Enciclopèdia Espasa Volum núm. 54, pàg. 244 (ISBN 84-239-4554-5). I no té res a veure amb l'Enciclopèdia Catalana, de la qual ja no en trec res, perquè (amb tots els respectes) és molt conflictiva. Si s'ha d'esborrar l'article, vosaltres mateixos. --Vulcano (disc.) 12:23, 10 gen 2012 (CET)

José Santés

Mercès: potser la culpa és meva per haver-me descuidat les dades d'on fou tret l'article. De passada hem pot dir perquè l'Enciclopèdia Catalana fot tants problemes amb els seus articles??. Ens té enveja potser??.--Vulcano (disc.) 12:34, 10 gen 2012 (CET)

Ei..gràcies per recordar-me que fa molt que la tinc a mitges. Ara m'hi posaré i l'acabaré en un tres i no res. Així podré retirar la plantilla directament per "acabament" --MALLUS (disc.) 19:40, 10 gen 2012 (CET)

Moltes gràcies! Mica en mica, aniré actualizant els jugadors del Genoa.el comentari anterior sense signar és fet per Lluquet (disc.contr.) 00:24, 11 gen 2012 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Jordi Bartual i Medina

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Jordi Bartual i Medina.el comentari anterior sense signar és fet per Flamenc (disc.contr.) 23:04, 11 gen 2012 (CET)

IP 89.130.24.113

Àlex, tenim un missatge de blocatge sobre aquesta IP per vandalisme. En realitat som una escola i jo sóc un professor de català (nom d'usuari: Ventadorm) que faig contribuir els alumnes de quart de secundària a la Viquipèdia com a feina d'escola. Ja els faig crear un compte d'usuari a cadascun, però de vegades s'obliden de donar-se d'alta, alguns no en saben gaire, etc. Entenc que per això des d'aquesta IP es donen diferents altres d'usuari i es retoquen moltes coses, però volia que quedés constància per a la vostra tranquil·litat que no som pas vàndals, ben al contrari, simpatitzem i col·laborem en el projecte. Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Ventadorm (disc.contr.) 16:53, 30 gen 2012 (CET)

IP 95.23.154.153

Quan és un vàndal repetitiu i de més d'un dia no cal que el bloquegis per 2 hores, ni s'entera, pots posar-li per començar dues setmanes o directament l'infinit si es veu clar que nomes entra per vandalitzar (aquest s'ha escapat perquè t'has avançat XD). --Beusson (disc.) 20:11, 30 gen 2012 (CET)

Problema

Jo no estic fent res dolent, estic posant la veritatel comentari anterior sense signar és fet per GranAnsar (disc.contr.) 20:00, 31 gen 2012 (CET)

Great Sand Dunes / Grans Dunes de Sorra

Jo no crec que ningú vegi la discussió sobre aquest parc. Estic a punt l'únic autor d'aquest article (ja sigui sota els noms la Ranger8 o Ranger). Tan fantàstic com un parc, no és ben conegut, fins i tot a Amèrica del Nord. És a dir, crec que sóc l'única persona per a qui el nom és important (bé, potser és important per a tu també). Per tant no crec que "altres contribuents" estaran afegint les seves opinions. La decisió depèn de nosaltres.

Et diré que he estat editant un article molt dolent sobre el Parc Nacional de la Vall de la Mort. Fins ara he editat els tres primers paràgrafs de l'article. Potser en el teus temps lliures pots fer una ullada. RangerRichard (disc.) 18:05, 1 feb 2012 (CET)

Esborrament arbitrari

He rebut un missatge informant d'un esborrament arbitrari per part de l'IP 79.156.163.68. No recordo haver editat res sense registrar-me, ni d'haver esborrat res arbitràriament. Em podríeu dir a quin article us referiu? Gràcies. Ancaba (disc.) 20:40, 7 feb 2012 (CET)

Esborrament arbitrari

He observat que el 9 de novembre de l'any 2010 es va esborrar el contingut de DVD des del meu IP. No he fet mai cap edició a la Viquipèdia abans de registrar-me fa poques setmanes. Ara bé, certament l'historial així ho mostra. Deu ser un error, en tot cas, demano disculpes per les molèsties que aquesta acció comesa des del meu IP pugui haver ocasionat. Més que res vaig escriure el missatge anterior perquè sóc un usuari novell i en veure l'avís vaig pensar que potser havia fet alguna cosa malament en les meves últimes edicions, però ja he vist que l'acció va ser duta a terme fa anys, i si més no no en tinc consciència. Ancaba (disc.) 19:05, 8 feb 2012 (CET)

Com anomenar divisions de futbol en el cas de que la lliga no tingui més d'una divisió

Hola Àlex. M'he estat llegint Viquipèdia:Anomenar pàgines/Divisions de futbol fa una estona i fa un mes vaig crear lliga neozelandesa de futbol, seguint més o menys aquesta política. Però, no sé com seguir-la exactament quan només hi ha una divisió professional de futbol a Nova Zelanda. He anomenat els articles en el format «temporada 2011-2012 de la lliga neozelandesa de futbol», que resulta ésser llarg però no hi trobo alternativa. Així que em pregunto que si estic seguint bé la normativa o si potser hem de crear una normativa oficial per a lligues nacionals amb tan sols una divisió? JaumeBG (disc.) 13:30, 11 feb 2012 (CET)

Fotos

Hola, Alex. Bon dia. Enhorabona per la teva foto de Rabós elegida merescudament com a foto del mes.

Soc nouvingut, encara que cada vegada menys. Em proposo ilustrar els articles que tracten de les muntanyes del Solsonés, Berguedà i veïnes on sovint m'hi perdo i d'on tinc un bon arxiu de fotos i video. Ara estic en la pàgina Cadinell on hi he trobat la teva foto Coll de Port. Observaràs dos coses: m'he atrevit a afegir anotacions a la teva foto. Així qualsevol persona que no conegui el paratge sabrà on és, per exemple, el Cap de la Fesa. És molt difícil explicar-ho a la descripció i facilíssim fer-ho amb anotacions. És un gran recurs. També he posat a la infotaula una foto feta des de Josa, ja que des d'allí la muntanya mostra la seva perspectiva més característica. Confio que no et sabrà malamanet.

Ara toca redactar el text, on tinc els meus dubtes perque el Cadinell és al mateix temps el topónim de tota la serra i el del cim culminant. Veurem com m'en surto. Un saludo i a disposar. --Isidre blanc (disc.) 11:07, 13 feb 2012 (CET)

Hola Alex

Hola Alex, sóc un bon editor, però jo no parlo català. Si us plau, reconsideri de bona fe. Aquest és el meu treball. Faig 5.000 edicions, però sense spam. No puc trobar el que ha eliminat com a spam, potser vostè pot ajudar. Si us plau, respongui a la meva pàgina de wikipedia parla anglès. Utilitzar el català o l'anglès, tots dos són bons. Gràcies. Penyulap Discussió 00:26, 25 feb 2012 (CET)

Hola

Thanks for your contributions to en:Monmouthpedia - hopefully we get many hits as you did with QRpedia codes Victuallers (disc.) 12:56, 10 març 2012 (CET)

DEFINICIÓ DE TERRORISME

LA MEVA COL.LABORACIO ES VERIFICABLE, NEUTRAL I CONTRASTABLE PER LA UE, GRUP DE NACIONS MES DEMOCRATRIQUES DEL MON.el comentari anterior sense signar és fet per 85.58.82.152 (disc.contr.) 23:40, 11 març 2012 (CET)

Caixeta de conectat o desconectat

Admin alex com pots fer per que surti la caiseta de conectat o desconectat respondeme a la meva discusio per que surti tens un missatge sis plau respondeme --Jo$u€ JeJeJe 08:50, 16 març 2012 (CET)

Carreteres del Moianès

Moltes gràcies, Àlex. Si només n'hi ha quatre és que algú n'ha esborrat alguna, ja que n'hi havia, almenys, cinc o sis...--Claudefà (Discussió) 15:49, 23 març 2012 (CET)

Banderes

No cal més motiu que el fet que Barcelona es troba a Espanya, ni és necessària cap discussió. Àmpliament tinc referències que Barcelona és Espanya, si no li agrada a aquest usuari no significa que hagi de canviar ni consultar. --Wiki erudito (disc.) 22:40, 2 abr 2012 (CEST)

No hi ha cap vandalisme a intentar informar d'una realitat, i vostè amenaça amb la censura. --Wiki erudito (disc.) 22:41, 2 abr 2012 (CEST)

L'altre usuari no busca cap consens ni tenia cap suport a l'hora d'eliminar informació. (Jo vaig afegir, no vaig eliminar). De fet, el va començar a revertir, i se m'acusa del meu de vandalisme? lamentable --Wiki erudito (disc.) 22:47, 2 abr 2012 (CEST)

Mig Traduir

Tino Costa i Paco Alcácer. Ho se. Dóna'm temps.--Coentor (disc.) 12:32, 3 abr 2012 (CEST)

Lophophora williamdii

No tenir format ni referencies no és motiu d'esborrament! --Beusson (disc.) 09:38, 5 abr 2012 (CEST)

Tenir el nom incorrecte (el correcte és Lophophora williamsii) tampoc és motiu d'esborrament.
En català ja tenim peiot.
Com pots veure es podia arreglar fàcilment sense esborrar la feina d'un novell de forma injustificada. No mossegueu els nouvinguts!!. Es millor explicar-li el perquè s'esborra.
De bon rollo, eh! no t'enfadis!--Beusson (disc.) 09:41, 5 abr 2012 (CEST)
Està ben esborrada, però has d'anar en compte amb els motius que ho expliquen per no portar a confusions i/o emprenyades. Recorda VP:PBF. El més probable és que sigui com dius, però s'ha de tenir en compte la vessant correcte...

Ànims, que fas una feina collonuda, jo només intento ajudar! --Beusson (disc.) 09:48, 5 abr 2012 (CEST)

Usuari vàndal

Ei Àlex En aquests moments hi ha un usuari vandalitzant la Viquipèdia. És l'usuari Danielypley. Bloca'l si us plau. Salutacions ben cordials --Mhocalc (disc.) 13:16, 13 abr 2012 (CEST).
Gràcies, Àlex.--Mhocalc (disc.) 13:18, 13 abr 2012 (CEST)

Thanks and

Monmouthpedia thanks you for your many contributions again Alex. It looks as if I shall miss you again in Barcelona - please look adter John Byrne and make sure he drinks some beer. Please keep an eye on the points page as we will be announcing how you can watch the web stream. We have had to postpone the launch because we need the new Monmouthpedia Wifi to be in place to show off your work to people in Monmouth. If you can add your Skype name to the points page then that would enable us to contact you. We are intending to have a second phase of this competition but we wanted to make sure we kept to the deadline we had published. This will be the world's first Wikipedia town with your help Victuallers (disc.) 13:29, 17 abr 2012 (CEST)

MonmouthpediA Charles Rolls Challenge Silver Contributor

Charles Rolls Challenge, Silver Contributor
For your efforts in contributing articles to the en:MonmouthpediA project, you were one of the top 15 contributors in the Charles Rolls Challenge, Thank you!

We're pretty sure Monmouth is the best documented town in Wales, in many languages probably the best in the world.
We've started a new competition, The Geoffrey of Monmouth Challenge, please tell people about it and feel free to enter yourself :)
Please email your address to john.cummings@monmouthpedia.org so I can send you your prizes
Mrjohncummings (talk) 17:08, 3 May 2012 (UTC)

Aquesta entrada ha estat esborrada dues vegades en català, però curiosament existeix en castellà i anglès, hi ha divergències de criteri entre diferents viquipèdies? Altres clubs esportius en la mateixa situació tenen entrada a la viquipèdia en català, sense cap tipus de problema; que marca la diferència en aquests casos? Quins criteris previs ha de complir l'entrada per no ser esborrada? Moltes gràcies per avançat Ynthem (disc.) 00:44, 18 maig 2012 (CEST)

Es possible fer una cosa semblant a Peníscola FS sense que fos esborrat ?? Aportant les referències necessàries clar. Ynthem (disc.) 22:54, 21 maig 2012 (CEST)

Holà Àlex, de vegades em sorpren que personatges importants de la cultura catalana reben tant poca atenció a la Viqui, quan comparo amb futbolistes de la tercera classe de la parròquia de Unió Sportiva Sant Karol Wojtyła d'En Baix que va guanyar l'1 d'abril de 1955 de FC Sant Karol Wojtyła d'Amunt (amb referència!). Jo em recordo en Sísif des del meu primer viatge cap a Catalunya, ha d'haver sigut el 1988. Va ser un dels meus motius i mtijans al mateix temps per a aprendre el català (a costat d'en Lluís Llach). Has hagut raó de posar la plantilla d'esborrar, l'article original era dolentíssim[1], un mer copiar-empastar d'un web. Penso que avui tendràs raons per a treure la plantilla. Jo no sabia que Sísif i les fotos al Punt eren d'una i mateixa persona, el vaig aprendre avui. Tu no saps com es podria trobar un dibuix d'en Sísif per a il·lustrar l'article, amb llicència com cal? Estic segur Sísif és més conegut que el seu pare pel lector mitjà.

Si tinguèssis temps per a fer una repassada del meu català a l'article de Jordi Soler, em feries il·lusió.

Nota

  1. o ben bé un bell exemple d'un article dolent sobre un tema admissible, que té el mèrit d'atreure l'atenció a un subjecte negiligit

--Flamenc (disc.) 15:15, 6 juny 2012 (CEST)

Entcat

Veig que has descobert la plantilla {{entcat/hab}}. La tenia completament oblidada i perduda en la meva antiga llista de tasques a fer. En el seu moment vaig anar afegint els codis per ordre fins el municipi 08260. Per si et serveix i tens l'Excel a mà, feia servir la instrucció =CONCATENAR("{{entcat|[[";F1;"]]|codi=";IZQUIERDA(A1;5);C1;"}}") on la columna F és el nom de l'entitat, A és el codi del municipi i C el codi de l'entitat. Així podia generar la plantilla per totes les entitats del municipi. --V.Riullop (parlem-ne) 20:45, 10 juny 2012 (CEST)

Gràcies Vicenç, he fet servir un codi semblant per a actualitzar {{entcat/hab}}. Espero que hi estiguin tots. No sé si hi ha algun registre on apareguin els canvis de codis que hi poden haver als municipis, suposo que no. Ara afegiré els codis a algunes taules d'entitats de població aleatòriament per no avorrir-me massa. Salutacions.--Àlex (Discussió) 20:59, 10 juny 2012 (CEST)

Xat

Hola Àlex, tindries 5-10 minuts per posar-te al xat? – Leptictidium nasutum 22:42, 15 juny 2012 (CEST)

Química Ambiental

la verdad es que no creo que tenga tanta importancia, veras es un trabajo y tengo que entregarlo mañana y hacer el examen de la asignatura, así que no tengo tiempo para cosas nimias, tan solo para estudiar. En todo caso ya lo hare en otro momento.. De todos modos gracias por mirarlo tan detenidamente, espero que hayas aprendido mucho sobre el tema.el comentari anterior sense signar és fet per Qaubp12 g2rrm (disc.contr.) 13:00, 21 juny 2012

Comentari

Hola, he llegit el comentari en la meva pàgina de discussió. No he respost abans perquè no estava editant a la viqui en català. Salutacions cordials. Ferbr1 (disc.) 20:09, 28 juny 2012 (CEST)

Comentari

Hola, he llegit el comentari en la meva pàgina de discussió. No he respost abans perquè no estava editant a la viqui en català. Salutacions cordials. Ferbr1 (disc.) 20:09, 28 juny 2012 (CEST)

Categoria:Temples de culte de l'Antic Egipte

Bon dia! He estat "absent" durant una temporada perquè estava molt ocupada i m'ha estat impossible de col·laborar en res. Ja veig que heu canviat el nom de la categoria. M'està bé fins a cert punt, la distinció entre aquests temples i els del milió d'anys és que aquests darrers estan dedicats als faraons i tenen una funció una mica diferent de la dels temples purament religiosos que estan dedicats a un o més déus. Ara mateix s'ha perdut aquesta distinció entre uns i altres, segurament "temples de culte" no quedava clar, potser es podria posar temples religiosos, no sé. De totes maneres, el terme és el que empra en Kent Weeks per a distingir-los en entrevistes i llibres, el responsable i director del Theban Mapping Project i d'algunes de les excavacions i feines de restauració i acondicionament a la Vall dels Reis. --Luna92 (disc.) 11:42, 18 jul 2012 (CEST)

Cerquet lo mon

L'acab de blocar: Discussió:Lluís González-Mestres. A veure si recapacita ... Pau Cabot · Discussió 11:03, 27 jul 2012 (CEST)

Ciutats imperials lliures

Efectivament ara només hi ha 4 entrades i no compleix el mínim. Aquest mínim (que no hi és en cap de les wikipèdies serioses) s'ha de respectar de moment tot i els problemes i la multiplicació absurda de feina que suposa la seva existència (perdo hores reclassificant les categories que al seu dia no tenien cinc articles i encara moltes queden mal classificades, únic objectiu aconseguit per la norma), però no hi ha problema, hi ha mes de 200 ciutats imperials i només falta un article per complir; posar dins la categoria a alguna de les mes de 200 ciutats imperials es ben senzill ja que moltes ja tenen la seva entrada i no es van poder classificar be per no arribar a cinc, o és un tema prou accesible per tenir-la i es poden categoritzar. Jo estic fent molta feina sobre estats del sacre Imperi, no em puc ocupar de tot jo sol i a més per avui mateix o demà, si ningú esta disposat a col·laborar gastant menys temps que el que s'empra posant un avis, jo ja hi arribaré de mica en mica, ara mateix les ciutats imperials hauran d'esperar que tenim tot Àustria, Saxònia, Brandenburg etc.. sense entrades, i tots eren estats més importants que les ciutats imperials, que havent-les de de fer gairebé jo sol, vindran quan arribi al seu torn. A la wiki en angles hi ha 110 entrades de ciutats lliures, una d'elles al atzar l'he emprat per completar els 5.

Hi ha dotzenes de categories que manques i s'estan classificant a lloc sovint poc adients quna segurament serien categories que donarien per 5 o més articles, o que podrien tenir els 5 en un termino breu. Es poden escriure cent articles sobre un tema d'una sola categoria, però per la absurda llei dels 5, cadascun que escriu un article desconeix l'existència dels altres i per tant ningú categoritza be, ja que un de l'altra pense que no n'hi ha 5. Així hi ha temes amb prou articles que no es van categoritzar al seu dia per la norma, i mai es categoritzaran perquè si en algun moment algú veu que hi ha 50, 70 o 100 articles, recategoritzar és massa feina i ho deixa córrer i tot per haver estat prohibit fer-ho quan tocava. Els catalans som únics en fer-nos la traveta a nosaltres mateixos, i això sempre ha estat així i no ho arreglarem. Mai m'he queixat de la norma i suposo que seria raonada al seu temps, però com tot, arriba un dia que fa més nosa que servei, però no a mi que tant em fa. Jo el que faria en tot cas es que quan s'obri una categoria nova amb menys de 5 articles requereixi aprovació, que es donaria o no, valorant les perspectives d'omplir-la. --joc (disc.) 04:41, 12 ago 2012 (CEST)

Res, home, tranquil, ja hi ha els cinc. Però no estic d'acord amb aquesta norma que fa fer molta feina que es podria dedicar a altres coses, provoca molts error o mancances, i que no estic segur de que sigui útil en res. Però com sempre, jo compleixo qualsevol norma sigui absurda o no.--joc (disc.) 02:19, 13 ago 2012 (CEST)

Bon vespre, Imatge Sant Pere

He anat a buscar la informació (s'hagués pogut fer igualment sense haver d'intervindre jo mirant els enllaços) i és CC BY-NC 2.0. Supose que s'esborrarà (no m'interessa gens el tema de les llicències de fet i no sé a que corresponen concretament...) tot i que l'autor em va donar la permissió explícita, que si cal puc tornar a posar on calga o enviar-vos la còpia del mail. Ara bé supose que segons les normes administratives tan usuals s'haurà d'esborrar. Si es fa així, cap problema, serà la viquipèdia que hi perdrà sense la foto, no passa res (supose que han de manar les regles i en un futur molt proper sense cap mena de dubte seran les regles qui faran els articles... i així els editors podran descansar)! Que et vaja tot molt bé, bon estiu, Claudi/Capsot (disc.) 22:48, 13 ago 2012 (CEST)

{{millorar traducció}} a American Horror Story

Hola Àlex

Avui he estat millorant i ampliant una mica l'article d'American Horror Story. Voldria consultar-te si puc eliminar l'etiqueta {{millorar traducció}} que em sembla que hi vas afegir tu [1]. --Aniol (disc.) 16:07, 25 ago 2012 (CEST)

Infoboxes

Gràcies, ara la agafo. Salut.--Felato (disc.) 21:47, 31 ago 2012 (CEST)

Plantilla de fitxa de televisió

He estat intentant crear una plantilla per a les temporades de televisió, però no acabo de trobar l'error pel qual no m'apareix la plantilla: Plantilla:Fitxa de temporada de televisió :( No sé si algun expert en el tema podria donar-hi una ullada. Si s'hi vol posar també s'hauria de crear Plantilla:Fitxa d'episodi de televisió. --Aniol (disc.) 13:11, 1 set 2012 (CEST)

The scores

'Gibraltarpedia in an international and multi-cultural collaboration'
'Gibraltarpedia in an international and multi-cultural collaboration'
'Gibraltarpedia in an international and multi-cultural collaboration'
'Gibraltarpedia in an international and multi-cultural collaboration'

Victuallers (disc.) 00:05, 6 set 2012 (CEST)

Usuari Discussió:212.170.100.14

El gener de 2011 vas enviar un missatge a aquest usuari demanant-li que s'dentifiqués... No se si ho ha fet. El que si sé, és que ha entrat en un article que vaig redactar jo (Lluís Capdevila i Vilallonga), afegint a la seves obres una de titulada La puteta d'Espanya no escriu en català i publica a la viquipèdia (1979) que obviament és inexistent; entre altres raons perquè el 1979 la viquipèdia ni existia! He arreglat aquesta ximpleria, però penso que potser caldria blocar un usuari tan imaginatiu...--Ferran Mir (disc.) 11:19, 11 set 2012 (CEST)

El que ha fet aquest individu amb l'article és encara més fort, ho he vist ara: s'ha dedicat a "catalanitzar" tots els nom i cognoms que hi ha al article. Al senyor Homèdes Mundo li ha posat Homèdes Món i a una britànica que es diu Elisabeth li ha posat Elisabet, etc. etc. Ho estic arreglant, però penso que val la pena blocar-lo. Sóc usuari relativament recent i no sé com es fa. Salut!--Ferran Mir (disc.) 11:37, 11 set 2012 (CEST)
Lo de blocar és cosa vostra... No entenc què preten fent aquestes modificacions! Notorietat?--Ferran Mir (disc.) 19:55, 12 set 2012 (CEST)

Candelaria

Ok.--79.155.74.180 (discussió) 16:56, 12 set 2012 (CEST)

Projecte

Suposo que estàs al cas del projecte Viquiprojecte:Un article al dia. Apareixen bastants esportistes i potser ens pots ajudar, gràcies!--barcelona (disc.) 12:21, 14 set 2012 (CEST)

Districtes de París

Hola. Continuo pensant que el nom arrondissements és millor, però no penso perdre el temps discutint-me amb l'anònim. Tant és. Al cap i a la fi, ell/a ja ha demostrat quin tipus de persona és, canviant-ho tot sense debatre-ho, sense avisar i amb l'esperança que ningú no se n'adoni. – Leptictidium nasutum 21:06, 18 set 2012 (CEST)

Vàndals

Sí, em sembla que ja es comença a notar que ha començat de nou el curs escolar!. De fa un parell de dies he notat un augment considerable de vandalismes "institucionals", que són els que es fan als instituts!.hahaha--Xamil (disc.) 09:26, 21 set 2012 (CEST)

Propostes d'esborrament

Hola Alex, tens tota la raó. Normalment només dona problemes en les propostes que s'han de conservar, els esborraments els realitza correctament. Jo n'he realitzat un com a mínim, però m'he oblidat de controlar-lo. Gràcies per avisar-me! --Beusson (disc.) 06:10, 27 set 2012 (CEST)

Ep

Gràcies per l'acolliment i perdona que hagi trigat tant a constestar es que quan entro vaig de cap a l'article i sicerament no m'hi fixo en res més. Procurarè estar atent. Per cert Àlex es el teu veritable nom? vull dir no ets pas el kippelboy oi?. Vinga ja diràs. a10.el comentari anterior sense signar és fet per ‎Biblos (disc.contr.) 12:30, 29 set 2012

Dubte

Hola Àlex. Sento haver-te d'escriure per potser una collonada, però no sé que estic fent malament. M'explico. A la pàgina Isaac Asimov, a la banda dreta, a la plantilla apareix desprès de la paraula pseudòmin, el nom de Paul French en vermell. Quan passo el ratolí per sobre m'apareix com a que la pàgina no existeix i no ho entenc per que de fet jo he creat tambè la pàgina de desambigüació d'aquest nom. Així doncs per que continua en vermell?, potser no "l'he enllaçat" correctament M'ho podries mirar. Gràcies per avançat i perdona les molèsties ocasionades.el comentari anterior sense signar és fet per Biblos (disc.contr.) 19:52, 1 oct 2012‎

Perfecte

Doncs això perfecte i gràcies per l'ajuda, com ja et vaig dir era una collonada. Be, finalment tot resolt.el comentari anterior sense signar és fet per 80.29.53.42 (disc.contr.) 21:14, 1 oct 2012‎

problema amb una imatge

Hola de nou, perdona que et destorbi, però estic intentant afegir una imatge (LuckyStarr.jpg) a l'article de Lucky Starr i no hi ha manera. En principi aquesta imatge es totalment vàlida i legal, ja que l'he treta de la Wikipedia en anglès i simplement l'he adaptat al llenguatge en català, però es que ni en anglès m'apareixia (d'aquí que he decidit canviar-ho), però res de res. Podries fer un cop d'ull?, gràcies i perdona per la incompetència d'un novell.el comentari anterior sense signar és fet per Biblos (disc.contr.) 19:34, 4 oct 2012‎

D'acord

Tranquil ja pregunto a veure si algú en sap alguna cosa o be, trobo una altra imatge. Vinga.el comentari anterior sense signar és fet per 213.98.80.76 (disc.contr.) 11:59, 5 oct 2012 (CEST)

Hola Àlex

Hola Àlex, ante todo disculpa si no te escribo en catalán, pero no tengo conocimiento del mismo.

El motivo de escribirte, viendo que eres un bibliotecario, es que acabo de ser acusado de vandalismo, por editar en el artículo de Secció de bàsquet del Reial Madrid Club de Futbol.

Soy usuario habitual y reconocido en la Wikipedia en español, y quizá desconozco las normativas del portal Vikipedia. Según parece el motivo del vandalismo es por corregir las banderas de nacionalidad acorde al país correcto, y por su nacionalidad deportiva, que priman según normas de estilo en Wikiepdia español. Se de la controversia que puede suscitar el tema en cuestión, pero vista la acusación llevada por Usuari:Xamil que cuanto menos es sorprendente, me dirijo a un bibliotecario, en este caso, tú.

Como digo, sin nada más lejos (y por supuesto, muy lejos de causar ofensas a quien pueda sentirse sensibilizado) que ofrecer una rectificación acorde a normas de estilo y rigurosidad enciclopédica, requisitos primordiales en la edición en castellano, ¿es realmente un motivo de acusación de vandalismo? He querido acudir al tablón de bibliotecarios donde se discuten los temas más controvertidos en Wikipedia, pero no he sigo capaz de encontrarlo aquí.

El motivo de cambiar una bandera de las Islas Baleares indicada en el artículo y una de las plantillas como nacionalidad de un deportista, por la española, creo que sabemos que no puede ser contemplado en un espacio cuya misión es la de ofrecer una información enciclopédica, rigurosa e imparcial acerca de los contenidos, debiendo dejar otros motivos, fuera de las ediciones. Sin más, esperar sus comentarios. Un cordial saludo. --Brgesto (disc.) 21:13, 8 oct 2012 (CEST)

Duda más que aclarada. Muchas gracias por la explicación. Un saludo. --Brgesto (disc.) 22:48, 8 oct 2012 (CEST)

Tudela

Buenas, en relación al artículo "Tudela", veo que en la viquipèdia no tenéis un criterio fijo a la hora de mencionar los nombres geográficos de municipios y territorios como sí lo tenemos en la wikipedia galega, en la wikipedia hispana, en la portuguesa, o en la francesa.

En la wikipedia gallega los nombres de ciudades encabezan por una denominación doble compuesta de la denominación en gallego, un guión, y la denominación que oficialmente tiene la ciudad en sí. Por ejemplo, "Xirona - Girona". En las wikipedias hispana, portuguesa y francesa, el artículo de la ciudad encabeza siempre por la denominación que la ciudad tiene en la lengua de la wikipedia, y tras esa denominación se menciona inmediatamente entre paréntesis la denominación que oficialmente correspondiente a la ciudad -caso de que sea distinta de la lengua de la wikipedia- con la indicación "oficialmente", y posteriormente se menciona también la denominación en otros idiomas que sin tener la condición de oficiales tengan vinculación social, cultural o histórica con la ciudad. Por ejemplo en la wikipedia francesa aparece el artículo "Gérone" y a continuación "officiellement et en catalan Girona, Gerona en espagnol". En la viquipèdia no veo que tengáis estandarizada ninguna práctica similar ni ninguna norma de estilo. Aparentemente en la Viquipèdia se sigue el criterio de mencionar únicamente la denominación oficial, pero en otro casos se sigue un criterio parecido al de la wikipedia gallega, y en otros similar a la italiana o hispana; sin que aparentemente haya ninguna razón, más allá de puntos de vista particulares . En cualquier caso, y ante la inexistencia de norma de estilo y redacción para estos temas, el mencionar en el artículo "Tudela" que la denominación en euskera de dicha ciudad es "Tutera" no supone un error en sí, por supuesto (es añadir información, sin más) pero sí que resulta ciertamente ridículo, puesto que el euskera no es ni ha sido nunca oficial en Tudela; ni tampoco se ha hablado en la ciudad por población oriunda en ningún momento histórico. De hecho la palabra "Tutera" es la versión que la Real Academia de la Lengua Vasca considera acertada (igual que considera acertadas las denominaciones "Bartzelona", "Valentzia", "Madril" para esas tres ciudades). El argumento de que es lengua propia de Navarra resulta complicado de conjugar con el estilo y generalización para todos los topónimos. El euskera es lengua oficial (e histórica) de una parte de Navarra, pero no de toda ella; al igual que de acuerdo a la Ley de Lenguas de Aragón vigente el catalán es lengua propia de una parte de Aragón, no de la totalidad de territorio aragonés. En tal sentido, introducir la referencia a la denominación en euskera para localidades como Tudela carece de sentido, no sólo por el hecho de que el euskera no sea oficial en Tudela, sino porque es una lengua ajena histórica y socialmente. En el caso de Santesteban (Doneztebe) la presencia de la denominación en euskera está fuera de toda duda porque el euskera es oficial en el municipio (además de ser la lengua propia, normal e histórica de dicho municipio); incluso en casos como Puente La Reina (Gares) o Pamplona (Iruña) está justificada la indicación a la denominación en euskera por el hecho de que a pesar de que dichos municipios no están situados en zona vascófona (y por ello el euskera no es oficial en ellos; y que son muy mayoritariamente castellanoparlantes) la presencia social del euskera en esos municipios tanto en tiempos actuales como en tiempos históricos, así como el propio deseo de sus ayuntamientos justifica esa presencia.

Creo sinceramente (y así se ha acordado en las wikipedias gallega, francesa e hispana) que la presencia en un artículo geográfico de denominaciones en lenguas ajenas oficial, social o históricamente demerita la calidad de la información del artículo así como el estilo y el prestigio de veracidad de la wikipedia que sea. Y eso es lo que pasa con las denominaciones en euskera para localidades ajenas a la lengua vasca como Tudela.

En cualquier caso, compruebo que el ánimo que tenéis respecto a este tema la mayoría de los viquipedistas no es ése, y trasluce otro distinto de una marcada tendencia que yo creo errónea; en consecuencia (y puesto que mi ánimo era simplemente contribuir con mi profundo conocimiento sobre Navarra, desde la limitación de mi desconocimiento de la lengua catalana) tranquilo, renuncio a las correcciones. No tienes que proteger el artículo, ni bloquearme, ni nada de nada. Fins aviat.el comentari anterior sense signar és fet per 37.11.160.208 (disc.contr.) 17:47, 18 oct 2012‎

Copio la resposta a Discussió:Tudela.--Àlex (Discussió) 20:55, 18 oct 2012 (CEST)

Ajuda per un novell (Font de la Guilla)

Àlex, Moltes gràcies per la teva ajuda! --Onofrecastells (disc.) 14:43, 19 oct 2012 (CEST)

An award from us (and the signpost :-) )

The Signpost Barnstar
This month the Signpost said that the Gibraltar project was a " ludicrously productive GLAM project". Thank you, Alex, for helping us with that achievement. We have got behind with the barnstars so this is one to say thank you for helping. Gibraltarpedia.org is now showing the list of about 100 plaques - do take a look and see the languages (quite a bit of ca) we will be featuring. Victuallers (disc.) 23:56, 24 oct 2012 (CEST)

1ad

he vist que t'has animat a participar al projecte 1AD, genial! ja pots votar pels articles que puntuaran doble a la segona ronda i fer-ne molts més! --barcelona (disc.) 09:47, 4 nov 2012 (CET)

Estat propi

Àlex, si-us-plau, bloqueja l'entrada estat propi ja! --Davidpar (disc.) 23:08, 18 nov 2012 (CET)

Thanks

Gibraltar 1

Hi Àlex

I just wanted to say thanks for all the work you've put into Gibraltar related articles, I've recently been uploading a lot of photos, if you've looked for something recently and haven't found it I may have uploaded it, lots more to come too. Also I'm working on some 3d things too like this one, if you have any suggestions of things I could try to do please let me know.

--Mrjohncummings (disc.) 21:04, 19 nov 2012 (CET)

Please protect my user page on the Wikipedia. Like this ‎[edit=autoconfirmed] (indefinite) ‎[move=autoconfirmed] (indefinite). Greeting! --Kolega2357 (disc.) 20:28, 20 nov 2012 (CET)

Referencies

Ajuda'm a posar les referencies als meus wikis (No m'en surto) Mezcladitos (Joc), Apalabrados, Toy Defense --Marcbajona1 (disc.) 21:56, 20 nov 2012 (CET)

Spam Escoti9

Hola Àlex,

He rebut un missatge que em comentaves que feia SPAM per introduir un parell d'enllaços externs. M’agradaria saber com es podrien fer perquè s'introdueixin els enllaços sense fer SPAM ja que la web introduït està relacionada amb el tema i amplia la informació mitjançant una visita virtual del lloc.

Atentament,el comentari anterior sense signar és fet per Escoti9 (disc.contr.) 13:46, 21 nov 2012 (CET)

Doncs aniré revisant les fitxes que tinguin que veure amb el turisme d’Espanya en català i les aniré modificant mica a mica. Gracies per l’avís Àlex. Estem en contacte.el comentari anterior sense signar és fet per Escoti9 (disc.contr.) 14:06, 21 nov 2012 (CET)

turieco

Ja que has començat... si pots... vigila Especial:Contribucions/Escoti9. També he vist que en Pere ha afegit un avís per copyvio en alguna de les seves contribucions...--Arnaugir 18:30, 21 nov 2012 (CET)

Patrullador

Una cosa, que soc Patrullador? Es que si m'en vaig a altres wikis, els hi reviso les modificacions, a sota de tot tinc la opció de [Marca com a patrullat]. Aixo ja ho podia fer abans? --Marcbajona1 (disc.) 20:04, 22 nov 2012 (CET)

Ok, nomes et demanava una cosa...el comentari anterior sense signar és fet per Marcbajona1 (disc.contr.) 20:14, 22 nov 2012 (CET)

Guardó SC'12

Guardó Se't concedeix aquest guardó com a premi per la teva participació al Viquiprojecte Setmana de la Ciència 2012. Moltes gràcies!
--Arnaugir 10:16, 28 nov 2012 (CET)

Foto del mes

Hola, Àlex: Em sento molt afalagat pel fet que hagis proposat una foto meva com a foto del mes. Gràcies--Isidre blanc (disc.) 23:25, 28 nov 2012 (CET)

Drets d'Autor

Ok, ja ho faré. Però una cosa, si aquesta imatge té drets d'autor, con en puc aconseguir una per el meu article Marsal Ventura? --Marcbajona1 (disc.) 19:33, 29 nov 2012 (CET)

IP desbloquejada

he desebloquejat una adreça IP que havies blocat per un any i que era d'una escola, estan fent un projecte i la necessiten, és la 84.20.11.40, si dóna més problemes avisa, els professors estan al cas del vandalisme --barcelona (disc.) 12:30, 7 des 2012 (CET)

GibraltarpediA competition deadline approaching

Articles on Openstreetmap

Dear Àlex

The GibraltarpediA competition deadline is fast approaching on December the 26th, thank you for all your hard work, please could you email your address using the link on the left of the screen under toolbox on my userpage so that we can send a tshirt and maybe your prizes. The response has been amazing, so far people have created over 500 new articles in 30 languages and added over 2000 new images.

We are writing a press release to highlight all the hard work the contributors have made, please would you fill out your section on the contributors page, telling people why you chose to contribute to the project. Please add as much or as little personal information as you feel comfortable with, it's the motivation and hard work that is essential not what you look like or where you live although that would be nice too.

Best wishes and thanks

--Mrjohncummings (disc.) 23:49, 17 des 2012 (CET)

Biografia de la consellera d'Ensenyament Irene Rigau

Bon dia Àlex,

Reitero el missatge que ja he enviat al Sr. Xamil, sobre l'assumpte que menciono més amunt. El Sr. Xamil a més m'acusa de ser un boicotejador de la viquipèdia. Res més lluny de la meva intenció. Com a nou usuari de la viquipèdia, estic aprenent com funciona i com a treballador del Dep. d'Ensenyament vull mantenir el meu anonimat perquè no hi tinc cap interès personal, actuo com a treballador del Dep. d'Ensenyament en defensa de la honorabilitat del càrrec de la consellera d'Ensenyament.

Adjunto el missatge que ja he fet arribar a Xamil per defensar la idea que en la biografia de la consellera d'Ensenyament no ha d'aparèixer cap valoració tendenciosa del seu mandat, ja que motius a favor i en contra en podríem trobar a cabassos, fins al punt de fer la 'biografia' un panflet il·legible. Per aquest motiu, en representació del Dep. d'Ensenyament he demanat que es retiri el text que fa referència a l'escola Olga Xirinacs de Tarragona que adjunto a continuació:

  • El cas de l’escola Olga Xirinacs de Tarragona
  • Al 2012, la Conselleria d’Ensenyament va decidir el tancament de l’escola Olga Xirinacs de Tarragona, amb l’oposició de l’Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), i la seva fusió amb el col·legi Tarragona. [1] Al març del mateix any, el regidor de l’Ajuntament i diputat al Parlament per Tarragona del Partit Popular, Jordi Roca, va afirmar que la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, li va dir que “l’Olga Xirinacs és una escola de rojos”, i que, en referència a l’escola, “ho tanquem ara i l’informe ja el gestionarem”. [2] Aquestes declaracions van ser desmentides per Irene Rigau.[3]

Cordialmentel comentari anterior sense signar és fet per OCxtec (disc.contr.) 11:54, 18 des 2012‎

First Gibraltar Challenge GLAM Barnstar

The GLAM Logo Barnstar
The Gibraltar Challenge created over 600 new articles in more than three dozen languages in about four months. Scores of people helped on-line and in en:Gibraltar. You can find who else helped and find out more by clicking here, you helped with this. Thank you. Mrjohncummings (disc.) 20:17, 27 des 2012 (CET)