Usuari Discussió:Carbosi/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Ibapahombreperomequedeenmono! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si voleu revertir una pàgina, només heu de pitjar a la pestanya superior on hi diu historial, entrar a la versió anterior que volgueu recuperar, editar-la i desar-la.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--Pau Cabot · Discussió 22:03, 20 jul 2011 (CEST)

Bon dia i suport a Wikimedia CAT

Espero que em perdonis aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc soci de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per tal de d'aconseguir el nostre reconeixement s'ha engegat una campanya de suport. Si vols donar suport, disposes de la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teva disposició per tal de posar-la a la teva pàgina d'usuari. Com que rebem suports globalment també pots signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 16:16, 2 ago 2011 (CEST)

Salutacions

Nomes passo a saludar-te i agrair la tasca que estàs realitzant corregint errades. M'ha cridat l'atenció el teu nick, és divertit! --Beusson (disc.) 13:54, 17 set 2011 (CEST)

categories

hola, tots els articles han de tenir la seva categoria, si tens dubtes de com posar-la, avisa! --barcelona (disc.) 10:25, 13 des 2011 (CET)

Viquiprojecte física

Hola. La veritat és que em trobes en hores baixes. No tinc gaire paciència amb la VP i m'he despenjat una mica. Espero en breu tornar amb l'embranzida amb la que ho vaig deixar. Salut --Anskar (disc.) 23:20, 2 gen 2012 (CET)

Comuniste

Company/a, la correcció menor que has fet en les notíces de portada era innecesària, ja que els substantius derivats masculins acabats en -iste són normatius segons l'AVL i, per tant, tenen lloc en la Viquipèdia. Et pregue, per tant, que pares atenció a possibles variants normatives de la llengua que sovint són desconegudes per la majoria dels parlants. Gràcies de bestreta, Arnandis (parle vosté...) 18:53, 15 nov 2012 (CET)

Bon dia: cap de diccionari és exhaustiu i, per tant, que no trobes una paraula -o, en este cas, una variant formal- no vol dir que no existisca. Segons la Gramàtica Normativa Valenciana, «Els substantius que tenen el sufix -ista per a designar tant el masculí com el femení (un artista / una artista) poden adoptar la terminació -iste /-ista per a distingir el masculí del femení (un artiste / una artista). OBSERVACIÓ: A partir del segle xv, per a designar el masculí, el sufix culte -ista comença a alternar en la llengua escrita amb la variant d’origen popular -iste.» (p.96). --Arnandis (sí o sí?) 10:06, 16 nov 2012 (CET)
Mel, gràcies; fins l'altra! --Arnandis (parle vosté...) 20:13, 16 nov 2012 (CET)

Iep, que 7é i altres paraules són preferibles amb accent tancat en tot el català occidental. --Arnandis (parle vosté...) 09:20, 10 des 2012 (CET)

Més que «del nord» hauries de dir de l'est, ja que eixe cas és una particularitat de l'oest. En tot cas, no perdes mai el sud! ;) --Arnandis (parle vosté...) 11:19, 11 des 2012 (CET) P.S: ni el nord primer...

Esborrar pàgines

On puc opinar sobre la pàgina que voleu borrar?

Bon dia, sisplau, ajuda'ns!

Benvolgut company, primer de tot perdona'm (de nou...) aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 18:50, 27 març 2013 (CET)

400.000

Enhorabona pel 400.000!!!!

Tanmateix, afanya't a acabar-lo que tindrà moltes visites! ;) --Davidpar (disc.) 18:29, 12 abr 2013 (CEST)

m'uneixo a les felicitacions i m'agrada que tinguis auto-deures planejats, que ens manca molt! --barcelona (disc.) 15:29, 13 abr 2013 (CEST)

CANVI DE NOM

Ei mj, com es que t'has canviat de nom? Això es pot fer? --SAVMAVGER (disc.) 20:40, 9 maig 2013 (CEST)

La senyera

Hola de nou Carbosi ;). Et volia preguntar que, com has aconseguit posar la senyera a l'esquerra de la teva pàgina d'usuari personal. Jo també la vull!!! Gràcies :)--SAVMAVGER (disc.) 21:46, 13 maig 2013 (CEST)

Crec que ja ho he aconseguit ;)

Il·lustració científica

Hola, veig que, entre altres, edites articles de l'àmbit de ciències. Estem preparant una viquimarató i m'agradaria poder comptar amb tu. Per ara estem fent el diagnòstic que què hi ha i què i falta a Viquipèdia, si et pots passar per VP:IC/PF potser pots ajudar revisant si veus que hi falten coses, aportant referències que puguin ser útils o completant alguna taula. La marató serà el dia 21 de novembre a Llotja i ens faran falta viquipedistes en els diferents torns, tant per editar com per ajudar als usuaris novells, si veus que hi podràs venir et pots inscriure a la pàgina. Salutacions. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 22:26, 30 oct 2013 (CET)

Ortografia

Hola! Merci per corregir l'ortografia de l'article del Club Super3! Són edicions petites, però totalment necessàries ;-) --Davidpar (disc.) 21:40, 3 nov 2013 (CET)