Usuari Discussió:Andiport/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Andiport! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials--Nknudsen (disc.) 10:14, 19 març 2012 (CET)

Article de qualitat

Siusplau, mireu la Proposta de distinció d'article de qualitat de la Viquidites. És sobre l'article Alan Kay--Sknudsen (disc.) 11:12, 12 març 2012 (CET)

Hauries de posar al la discussió del púlsar que s'ha traduït de l'anlglès i el castellà. Utilitza la plantilla {{Traduït de}}. --Nknudsen (disc.) 14:06, 15 març 2012 (CET)

Física

Aquí tens la plantilla per si vols començar quelcom--Nknudsen (disc.) 10:16, 19 març 2012 (CET)

Petició de traducció

Petició de traducció

Bon dia, sisplau, ajuda'ns!

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 17:52, 29 març 2013 (CET)

Manquen referències a Col·lisió

Hola Andiport/Arxiu 1,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Col·lisió. --Pau Cabot · Discussió 18:18, 2 des 2014 (CET)

Hola

Hola, la propera vegada que vulguis saludar-me pots dir-me hola i m'ho prendré encara més bé fa l'ullet --Unapersona (Missatges | xat) 11:15, 3 maig 2015 (CEST)

Script

Hola! Vés a meta:User:Unapersona/global.js i copia el codi a meta:User:Andiport/global.js si vols que funcioni a tots els projectes o a Usuari:Andiport/common.js si el vols només per la Viquipèdia en català. --Unapersona (Missatges | xat) 17:44, 19 maig 2015 (CEST)

Traducció

És la pàgina Special:ContentTranslation. Però fa un parell de setmanet vaig descobrir que les 5 primeres linies de meta:User:andiport/global.js impedeixen que funcioni. Abans d'utilitzar-lo, treu-les de la pàgina. --Unapersona (Missatges | xat) 12:00, 26 juny 2015 (CEST)

t'avorreixes?

Doncs mira, m'avorria i ho he fet :D Si tu t'avorreixes, a la pàgina VP:AD tens un quants centenars d'articles per crear :D --Unapersona (Missatges | xat) 20:15, 26 juny 2015 (CEST)

ah! has trobat el contingut en un altre lloc? Haver-m'ho dit... XD--Unapersona (Missatges | xat) 11:18, 27 juny 2015 (CEST)

Re: Contrapunt

I tant! Cap problema. Però abans l'hauràs d'allargar una mica més. I pensa que quan el tinguis acabat, l'hauràs de posar en avaluació i diferents usuaris et diràn què pots millorar. --Unapersona (Missatges | xat) 10:52, 2 jul 2015 (CEST)

Re:Lassus

Bé, puc dir que la interpretació no és una maravella. En principi, seria millor si trobessis un substitut (no cal la mateix obra) però si realment creus que és un atemptat que ratlla el terrorisme, pots fer-ho. A la categoria Orlande de Lassus de Wikimedia Commons trobaràs altres arxius de so. --Unapersona (Missatges | xat) 20:37, 3 jul 2015 (CEST)

Edicions arbitràries

Edicions arbitràries?? Has llegit edicions pròpies i et semblen arbitràries? [1] Vanbasten 23 (disc.) 23:36, 13 set 2015 (CEST)

Estic d' acord en que els costums són diferents . Estic treballant en això, gràcies . Vanbasten 23 (disc.) 23:56, 15 set 2015 (CEST)

reversions

si us plau, quan reverteixis vandalisme, marca com a patrullades les edicions dels anònims! Així evitem fer perdre segons a altres patrulladors :) gràcies!!--Arnaugir (discussió) 19:49, 19 nov 2015 (CET)

@Arnaugir: Ho tindré en compte, gràcies per avisar!:)--A. Diport · 22:56, 19 nov 2015 (CET)

Usuari autopatrullat

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat. Arnaugir (discussió) 10:30, 22 nov 2015 (CET)

Contrapunt

Moltes felicitats. Contrapunt ja és de qualitat. N'esperem més!!--Arnaugir (discussió) 12:00, 26 des 2015 (CET)

Gràcies!! Això espero!--A. Diport · 12:48, 2 gen 2016 (CET)
Bona feina! Ara he vist la notícia pel Twitter!--Kippelboy (disc.) 15:28, 18 feb 2016 (CET)
Hola Andiport! Felicitats per la feina. Aquí molts hem començat de molt joves, així endavant! Per cert, ja has vist el dinar de germanor dels 15 anys de la Viquipèdia? --Davidpar (disc.) 17:04, 20 feb 2016 (CET)
Moltes gràcies a ambdós! Encara no sé si podré venir, però ho intentaré!--A. Diport · 20:01, 21 feb 2016 (CET)

E-mail de perdo

Hola em dic Ayoub Driouich Elouat, envio aixo perqué m'han avisat de bloquejar-me la vikipedia i m'arrapenteixo molt, i si per aquest cop em perdoneu?

Cercant un mentor Bona nit !!

Sistema de mentorització
Sotdelbac (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 21:53, 23 març 2016 (CET)


Cercant un mentor Bona nit !! Avui he decidit entrar al món de la Wikipedia, els meus coneixements no estan concentrats en cap àmbit en concret, però he vist que es pretén aconseguir el 1000000 d'entrades i vull participar-hi.

Sistema de mentorització
Sotdelbac (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 22:06, 23 març 2016 (CET)


@Sotdelbac: En primer lloc, moltes gràcies pel teu interès en aquest projecte! A la Viquipèdia es poden realitzar tasques diverses: ajudar a revisar els canvis recents perquè no es facin edicions vandàliques, també es poden crear articles (ja siguin propis o traduïts, sempre tenint en compte les polítiques de neutralitat, redacció, etc. que pots trobar als pilars de la Viquipèdia). Espero haver-te ajudat i, si tens algun dubte concret, me'l pots plantejar! Salutacions, --A. Diport · 10:17, 31 març 2016 (CEST)

Contribucions polèmiques

Pero que poca verguenza... ¿como que ediciones polemicas?. Vamos a ver (hablo en español pues no tengo un nivel suficientemente avanzado para hablar catalán fluidamente), tus ediciones SI son polemicas y claramente erroneas, pues, por mucho que te parezca molestar, Cataluña al no ser un pais soberano, no posee nacionalidad, por tanto, el personaje del articulo es ESPAÑOL, concretamente catalan, por tanto poner como nacionalidad Cataluña queda mas bien SUBJETIVO (lo cual Wikipedia/Viquipédia no definende), y por supuesto deja una estela nacionalista por detrás. Repito, es una tonteria, pero creo que poner como nacionalidad Cataluña es subjetivo y manipulador pues, tu, que eres catalan, y ese periodista, sois ambos ESPAÑOLES (puedes sentirte de dicha nacionalidad o no, yo ahi no entro pues me da igual), pero objetivamente y legalmente lo eres, y por tanto las tonterias soberanistas, dejemoslas para la politica, y no para el conocimiento. Además, dices añade fuentes fidelignas y referencias, ¿COMO?, ¿que referencias/fuentes se necesitan para decir que Cataluña no es una nacionaldiad sino España?. Dices no poseen un punto de vista neutral, ¿como dices?... al contraria, poner CAT como nacionlaidad si que no es neutral, mas bien subjetivo de narices. En fin, gracias por escuchar, y espero haberte hecho entrar en razon. He quitado la bandera, pues parece que te incomodaba, pero la nacionalidad es española (ya si os independizais, se pone que es catalan como nacionalidad).

JaviDex (disc.) 12:14, 8 abr 2016 (CEST)

@JaviDex:En primer lugar, gracias por este comentario.:) A veces la gente que no ha editado nunca la Viquipèdia tiene algunas confusiones, y es totalmente comprensible. Para ayudarle le voy a recomendar que se lea el penúltimo párrafo y de paso las convenciones de la Viquipèdia. Si tiene alguna duda, no dude en consultarme para que este proyecto siga siendo neutral, riguroso y adecuado. Muchas gracias! --A. Diport · 15:48, 8 abr 2016 (CEST)

Pues no veo donde pone que Cataluña sea una nacionalidad... espera, haz una cosa, mira tu pasaporte, y tu DNI y dime que pone, ¿que eres catalán o que eres español?... lo digo basicamente porque aunque Cataluña sea un nacion historica, lo cual me parece perfecto, no quiere decir, que posea nacionalidad. Cuando se refiere a nacionalidad se habla del PAIS, no de la REGION y CAT de momento solo es una region, o CA de España. En fin, haced lo que querais, pero sinceramente, que el conocimiento se mezcle con politica y nacionalismo me parece fatal, y la Viquipedia parece irse al garete con estos temas. Saludos, gracias y suerte. JaviDex (disc.) 23:23, 8 abr 2016 (CEST)

@JaviDex: Salut!--A. Diport · 23:26, 8 abr 2016 (CEST)

Sigue sin poseer nacionalidad propia como para identificarla como suya. Saludos ;) JaviDex (disc.) 15:14, 9 abr 2016 (CEST)

@JaviDex: Léase el enlace del primer comentario y, si tiene alguna duda, consúlteme. Saludos! --A. Diport · 15:39, 9 abr 2016 (CEST)

Se a que te refieres compañero, se perfectamente que Cataluña es una nación o país aparte de región de España. Pero te repito, que, intervení en ese articulo por la sencilla razón de que en el apartado "nacionalidad", pone Catalunya (y la senyera), cuando es claramente erroneo, pues, Cataluña no consta de nacionalidad, legalmente hablando. Mire, si usted, mira su DN y su pasaporte, al igual que ese periodista, pone, conpartiendo ese sentimiento o no, que son españoles, pues la nacionalidad es española, por tanto, poner como nacionalidad catalana, es una aberracion, o bien nacionalista, o bien ignorante por parte de ciertos usuarios. Ese periodista tiene NACIONALIDAD española pues es español, no catalana, porque sea pais o nacion, no posee nacionalidad. Es catalán, POR SUPUESTO, pero nacionalmente es español. Mire que nacionalidad tiene Artur Mas, o Junqueras... española, a pesar de que no la compartan o deseen, es suya. Le vuelvo a decir, con todo respeto, que hagan lo que quieran, pero poner nacionalidad a Cataluña es como ponerla a Canarias o a La Rioja. En fin, saludos de nuevo y espero finalizar la discusion presente. JaviDex (disc.) 20:19, 9 abr 2016 (CEST)

@JaviDex: Entonces, lo que debe hacer es crear un nuevo hilo en Viquipèdia:La taverna/Propostes para que se cambie esta política de la Viquipèdia. Seguro que unos argumentos tan claros iluminan a todos los usuarios y salimos de una vez de esta caverna platónica.--A. Diport · 13:37, 10 abr 2016 (CEST)

No, no voy a discutir más... haced lo que querais, es vuestra wiki, no la mia, solo planteaba la escasa neutralidad y la enorme subjetividad (nacionalista, la lacra del conocimiento) de dicho articulo, y en general de la propia página. Pero vamos, haced lo que querais... mis argumentos son clarisimos y en este caso correctos, por tanto, de la cueva podeis salir vosotros solos, digo yo... si quieres ser catalan solo, y no español, te manifiestas legal y pacificamente en la calle, no aqui, colocando a Cataluña como nacionalidad, para llenar un vacio ideologico, o un deseo independentista que dudo que consigais aunque aqui asi lo querais mostrar. Saludos y suerte compañero. JaviDex (disc.) 15:26, 10 abr 2016 (CEST)

@JaviDex: Quizás el nacionalismo es la lacra del conocimiento, pero da que pensar el hecho de que te haya atendido en español en la Viquipèdia. Piensa por un instante lo que habría ocurrido si yo hubiera hecho lo mismo en eswiki y te darás cuenta que detrás de esto no hay mala fe. El español es un idioma hablado por millones de personas (en España y también en otros continentes como Sudamérica), en cambio el catalán solo se habla en Cataluña, Baleares, Valencia y poco más. Así que no supone ninguna tergiversación ni presenta ambigüedad geográfica para los lectores (que viven en la península) bajo este punto de vista poner la nacionalidad catalana porque, además, aporta una información más concreta (la gente ya sabe que alguien de nuestro país tiene, por extensión, la nacionalidad española). Se trata, pues, de una omisión que no tiene conflicto si se entiende que España es un estado de naciones, plurinacional. Pero hay gente que, al verlo, pone el grito al cielo porque le gustaría ver una españa grande, unida y homogénea. Y es que el nacionalismo es la lacra del conocimiento. Saludos!--A. Diport · 19:35, 10 abr 2016 (CEST)

Hombre, es que como dices, si te vas a hablar catalán a la eswiki, nadie te va a contestar en dicho idioma, porque la mayoria no lo habla (excepto los cataloparlantes). El tema de la nacionalidad va mas alla de dar info concreta, pues si pones que nacio en Granollers, se da por supuesto que es catalan, y su nacionalidad es por consiguiente española. Poner directamente nacionalidad catalana, es una tonteria pues no existe... sinceramente, no soy de esos que pide a gritos una España grande y libre (España es plurinacional, variada y distinta), pero ver como se dice que ser catalan es una nacionalidad (en el sentido legal pues cada comunidad tiene su propia nacionalidad) me parece algo absurdo, y mas, cuando intento revertir dichos cambios, y sale una horda de usuarios que a su vez me revierten sin motivo aparente. Como ya te he dicho, no voy a intervenir mas, ni a discutir, pero me ha parecido, eso, sencillamente, bastante fuera de lugar. Doy por supuesto que no quereis pelea, ni yo, pues no me parece el modo correcto de tratar los temas, pero, me parece algo absurdo, nada más. Saludos y hasta la próxima compi :) JaviDex (disc.) 22:38, 11 abr 2016 (CEST)