Usuari Discussió:Vriullop/2007 04-05

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Usuari:Shyoru

Sobre la meva pàgina d'uruari: el què he considerat sobrant ho he canviat però sobre el què dius de la plantilla {{Morir}} que "va molt més enllà de qualsevol cosa relacionada amb el funcionament de la Viquipèdia"... hi ha moltes etiquetes que no tenen res a veure-hi, no? A més, expressa un sentiment i un estat d'ànim, no té res a veure amb cap tema polèmic com la eutenàsia.


categories

Hola. Volia fer-te una consulta. El dubte ha sorgit a partir de l'article Corona d'Aragó. L'article estava categoritzat dins les categories Corona d'Aragó, Edat Mitjana a Catalunya i Estats històrics. Un anònim havia llevat aquestes dues últimes amb l'argument que la primera era més precisa. Jo ho he revertit i li he comentat que encara que fóra així, com que les altres dues no eren "supracategories" d'aquesta, no era redundant i per tant estava bé com estava. Ell em respon amb un cita del llibre d'estil que diu

« L'article principal d'una categoria s'enllaça a aquest mateix posant una barra ( »
— ) i un espai, rere el nom de la categoria. Exemple: l'article animal només ha de tenir el codi de la categoria , el que farà que aparegui com a article principal.

. Ell interpreta aquest només en el sentit que no s'ha de categoritzar en cap altra categoria. Jo trobe que més aviat pot referir-se a que només cal posar la barra, sense repetir després el nom de la categoria, atés que és el mateix de la categoria. ¿Com és realment la cosa? ¿Estava bé la categorització de Corona d'Aragó? Gràcies per la teua atenció. --Comandant Rampas 17:22, 2 abr 2007 (CEST)

Comentaris posteriors traslladats a Categoria Discussió:Escepticisme

Contribució setmanal cinema

Mercès per avisar-me, no m'havia fixat. Aprofitaré per fer i retocar alguns articles. Salut.--Baggio (missatges) 19:05, 2 abr 2007 (CEST)

L'he esborrat perquè algú altre ha posat la plantilla de destrucció i evidentment no satisfà els criteris de notabilitat (tenen un sol disc, no donen cap referència externa). Tanmateix, em pregunto què s'ha de fer en casos com aquest, si potser s'han de portar primer a votacions o si potser aquest cas és clar i a les votacions s'hi envien només casos més dubtosos que aquest.--Xtv (que dius que què?) 16:22, 3 abr 2007 (CEST)

És que tal com he dit, en casos com aquest el meu criteri és proper al dels anònims i si he preguntat és perquè sé que hi ha criteris més laxos que permeten la inclusió de qualsevol cosa, encara que sigui en contra les normes. Potser més val que passi de llarg en aquests casos. Ara restauro l'article i si algun altre administrador vol canviar la destrucció per una proposta d'esborrat, endavant, però jo tinc clar el que faria...--Xtv (que dius que què?) 17:07, 3 abr 2007 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina Imagine (cançó)

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Imagine (cançó)», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Folto 20:29, 3 abr 2007 (CEST)

Solucionat! --Folto 21:07, 3 abr 2007 (CEST)

Illes Balears

Sobre l'article Illes Balears, només que sàpigues que de moment ja he canviat les agrupacions d'illes (que sembli que faig alguna cosa) i estic treballant en l'apartat d'història, que estic escrivint en word al meu ordinador. També he pensat que tot l'apartat d'Història Natural és de fet geografia física i hauria de ser un subapartat dins d'aquest. Miraré de posar-hi alguna cosa més (si bé jo sóc d'Història i no de Geografia), ja què flora i fauna estan desenvolupades però no hi ha res més de geografia física i d'humana només un breu comentari sobre el turisme no és gairebé res tampoc.--ToniEivissa 20:31, 3 abr 2007 (CEST)

La veritat és que m'he llicenciat a Barcelona, així que conec bastant millor la història de Catalunya que la de les Illes Balears. De fet, el que sé d'Eivissa ho sé de forma estrictament autodidacta (i tenint en compte la gran simpatia que tenim pels nostres vesins mallorquins tampoc en sé massa de la seua). Així que sense informar-me més no m'atreviria a fer un comentari de les teues definicions de vénda i quartó. Ja vorem com em queda de llarg l'apartat d'història de Balears, perquè he vist que sí que en voleu tenir un d'article a posta per això. Si queda massa llarg ja el podem fer, ara bé segur que serà massa superficial per un article específic d'història de Balears. Estic amb oposicions d'aquí a dos mesos i tampoc tenc massa temps. Salutacions mig eivissenc !--ToniEivissa 16:52, 4 abr 2007 (CEST)

Alentorn fotos

Bé, la veritat és que sóc nou a la Viquipedia. Jo només volia introduir una biografia d'un escultor que no figurava fins ara a la Viquipedia. He introduit unes fotos perquè em semblava interessant, les fotos són fetes per mi mateix en els llocs D'origen o són de la meva propietat. Et demano ajuda, perquè no entenc gens el que s'explica en les Ajudes, voldria que em clarifiquessis que haig de fer amb les fotos. Gracies

Podries donar un cop d'ull a VP:EP/P, hi ha una proposta que ja ha exhaurit el temps mínim i té prou vots favorables per ser esborrada. A més, n'hi ha vàries que es podrien anul·lar; ja sigui perquè l'article s'ha ampliat i no compleix les condicions inicials de la proposta o perquè l'ha proposat un anònim i no és vàlida. Em sembla que ets l'únic administrador actiu en aquests moments.--Iradigalesc (discussions · +) 19:22, 5 abr 2007 (CEST)

Bon dia, sobre Rosselló i Catalunya Nord

Bon dia, Acabe de veure que has llevat la categoria "Catalunya del Nord", suposadament redundant. Supose que ho saps però Rosselló és una part de la Catalunya Nord i llavors la categoria no té res de redundant, com "Maresme" i "Catalunya" no són redundants. És molt pesat d'haver de fer tota la faena i intentar repertoriar tot el que es pot trobar sobre un tema i haver de perdre temps per que passa un darrere i et va esborrant les coses sense ni dir-t'ho, què sou els Déus ex-Màquina? Acabe d'escriure una cosa semblant a un altre crític per les meues pàgines òrfenes, és molt pesat de perdre tant de temps explicant (i/o justificant) les coses en lloc de construir articles... Ara hi torne i quan tinga cinc articles crearé d'altres categories sobre coses de Catalunya del Nord, si m'ho permeteu, a no ser que passe com amb el tema occità i que algú em diga que aquesta entitat no existeix i tutti quanti... Que tingues un bon cap de setmana, Cordialment, Capsot 15:08, 6 abr 2007 (CEST)

Gràcies pels aclariments, el que passa és que si estàs preparant una categoria del tipus "Arquitectura religiosa a la Catalunya del Nord" i has d'anar a buscar de manera sistemàtica a Rosselló, Conflent, Cerdanya, Vallespir i més si cal tots els teus edificis perds un temps considerable afegit al d'haver de fer articles nous i clar quan ho tens gairebé enllestit (tens tres articles potencials i no pots obrir categoria abans de cinc) i de nou has de tornar a buscar-los a Rosselló... em sembla un mal de cap innecessari, tan greu és tenir una categoria redundant o imperfecta quan veig tantes coses que falten o que van errades? No ho tinc gens clar però ja ho veureu, en tot cas la única cosa que pot portar els canvis o esborrades de categoria o les correccions abusives serà la fugida d'alguns wikipedistes de bona fe i voluntaris i no crec que la cultura i la llengua catalana s'ho puguen permetre. Jo t'ho dic francament si se'm toca massa els collons i he de fer la faena tres o quatre vegades no tardaré massa en anar-me'n... No t'ho prengues malament però després d'haver perdut edicions i traduccions d'articles perquè un saberut canviava alhora una categoria o un detall "insignificant" et posa més que nerviós. Això, espere que entendràs el meu punt de vista. Que et vaja tot bé, records Capsot 15:52, 6 abr 2007 (CEST)

Una pregunta

Acabo d'introduir-me al món de la viquipedia amb un article. Ara voldria fer-ne una traducció a l'anglès i al gallec, però a l'hora d'editar-lo per a crear-lo de nou em diu q em registri. Introdueixo el meu nick i la meva clau i no me l'accepta. Q n'he de tenir un per a cada llengua?? Gracies. --Lafigueraonline 16:39, 6 abr 2007 (CEST)

Et falta gaire?

[1] És l'únic que queda per revisar hahaha!--Iradigalesc (discussions · +) 21:08, 6 abr 2007 (CEST)

No se, jo quan tinc temps vaig passant imatges lliures amb la plantilla {{Plantilla de commons}} a Commons.--Iradigalesc (discussions · +) 22:00, 6 abr 2007 (CEST)

Propostes d'esborrament

Hola Vicenç,

Estic incorporant una nova eina als Viquiestris capaç de determinar les pertinents accions d'una proposta d'esborrament segons el resultat de la votació.

El que voldria saber és si el fet d'arxivar la proposta a l'historial de les propostes és necessari introduir a la discussió de l'article els resultats d'eixos resultats o només es fa en uns casos determinats, en cas d'un resultat nul, per exemple.

La finalitat d'esta nova funció es que es realitzaran tots els passos necessaris una vegada es calculen els resultats de la votació, eixos passos serien:

  1. eliminar la proposta de VP:EP/P
  2. arxivar la proposta,
  3. treure la plantilla de proposta d'eliminació a la pàgina corresponent
  4. afegir el resultat en la pàgina de discussió de l'article (si s'escau o sempre?).
  5. Comprovar que ha finalitzat el període de votació: hi ha 2 variants a considerar:
    1. si un article ja té la ràtio de vots 3:1 es pot arxivar (destruir o mantenir) en una setmana.
    2. si per contra no s'arriba a consens, s'ha d'arxivar al cap de 30 dies.
  6. esborrar l'article, si s'escau.

–Pasqual · tertúlia 16:47, 7 abr 2007 (CEST)

Digues-me si opines que falta algun pas més, i també què n'opines, d'esta funció –Pasqual · tertúlia 16:49, 7 abr 2007 (CEST)

Home, pretenc que per cada acció que es realitze s'informe exàctament del que es va a realitzar podent impedir eixa acció en cas de ser errònia, amés a més s'obriran les finestres on s'han realitzat els canvis per veure els canvis efectuats. –Pasqual · tertúlia 17:33, 7 abr 2007 (CEST)
Síps, han canviat algunes coses. Vés al teu monobook.js, allí reemplaces tot el contingut per {{subst:Usuari Discussió:Vriullop/monobook.js}}
Després vas a paràmetres.js i hi deses {{subst:Usuari Discussió:Vriullop/paràmetres.js}}.
He adaptat paràmetres al teu monobook actual, no he inclòs la funció LienUploadDirect() al teu monobook perquè ja forma part del MediaWiki:Monobook.js si no m'equivoque.
Ja em diràs com t'ha anat una vegada actualitzes la teua memòria cau. –Pasqual · tertúlia 20:54, 7 abr 2007 (CEST)
No, està al MediaWiki:Common.js no sé si la deuríem tindre o no però ahí està (al final). La va afegir el Joanjoc. –Pasqual · tertúlia 23:17, 7 abr 2007 (CEST)

interwikis

Si es posen interwikis a les plantilles llavors aquests interwikis es copien per tots els articles on hi va aquesta plantilla, crec que hi ha un sistema per que això no passi, pero ara no record com és. Coronellian 19:55, 8 abr 2007 (CEST)

Tnavbar

En saps res, tu, de plantilles infernals? Viquipèdia:La taverna#Plantilla Tnavbar. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 12:05, 9 abr 2007 (CEST)

Gràcies. Els ho he demanat, encara que els dos semblen de vacances ... Pau Cabot · Discussió 12:21, 9 abr 2007 (CEST)
Idò això era el que no funcionava. No ho havia sabut veure. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 12:56, 9 abr 2007 (CEST)

funció finalitzada

Bé, m'agradaria que provares esta nova funció que he implementat, per això hauries d'afegir al teu monobook el següent codi, just darrere de carrega ("","","viquiestris"); afegixes carrega("","","funcionsperso");, deses, i actualitzes la teua memòria cau. Quan estigues editant la pàgina VP:EP/P t'apareixerà un nou botó al final, després del de desar m'agradaria que provares la funció amb la proposta Meli and the xavalins la qual ja es pot eliminar. Realment l'únic pas que no puc realitzar és el d'esborrar i és per tant l'únic que no he provat, els altres funcionen tots. –Pasqual · tertúlia 03:01, 10 abr 2007 (CEST)

Hi ha alguns problemes amb aquesta funció. Mira't Usuari Discussió:Iradigalesc#Funció finalitzada. Segons en Pasqual, s'aplaça la funció. Només faig de transmissor!--Iradigalesc (discussions · +) 16:57, 10 abr 2007 (CEST)
Suposo que això que ha deixat en Pasqual a la meva discussió, anava per tu:
Això de l'estat d'usuari depent del servidor, no té res a veure. –Pasqual · tertúlia 16:55, 10 abr 2007 (CEST)
--Iradigalesc (discussions · +) 17:28, 10 abr 2007 (CEST)
Bé, finalment he pogut arreglar-ho així que com no estaves actiu li he proposat al SMP que realitzara la prova amb una de les meues pàgines que he afegit a VP:EP/P, però ara tampoc està en línia... Espere que algun dels dos pugueu provar-ho quan més aviat! –Pasqual · tertúlia 21:34, 10 abr 2007 (CEST)
M'ho he repensat, haurem de provar una versió bàsica, que no carregue tans mòdul ni tantes opcions. –Pasqual · tertúlia 11:07, 12 abr 2007 (CEST)

Sobre l'error

L'error sobre la funció és normal, no pot provocar cap conflicte només impedix carregar el mòdul flotants.js que per ara no interessa. El problema que tens amb l'estat d'usuari deu ser cosa aliena al codi, potser sia del navegador, del sistema operatiu o inclús extern, com el servidor.

No sóc un expert per dir-t'ho amb seguretat, però quan el codi ens funciona a tots bé, l'evidència és clara, que no vol dir que sia per a tots igual. Pel que jo sé, el codi del Topaz és prou simple i precís, jo només l'he adaptat pel que respecta a la conversió del text html, tot l'altre contingut és l'original, permet distingir entre navegadors diferents entre altres coses.

M'és impossible proporcionar-te ajuda en eixe aspecte. El fet que no sempre se't queda penjat és per a mi un indici que l'error és cosa del servidor.

No voldria importunar-te amb qüestions sobre la teua forma de connexió, el teu servidor, versió del navegador, etc. perquè tampoc en sé tant. –Pasqual · tertúlia 23:07, 10 abr 2007 (CEST)

El francés i jo :P

Buff Vicenç!!! Fa que no done francés des del col·legi, no seria capaç d'explicar estes coses. L'entenc bé però el meu nivell escrit és el de "Je m'appelle... et toi?". A més, el mestre de les Metacaixes és Joanjoc però ara està de vacances. Tampoc és que sé què no entén. He vist que és informàtic, o sia, que entén bé codis de JavaScript. Llavors, l'únic que puc dir és que el codi de funcionament està a MediaWiki:Common.js (pestanya activada, pestanya desactivada, estructura...), el codi de l'estil (escala de colors, forma dels botons...) està a MediaWiki:Common.css i a {{Metacaixa}} està la plantilla base i que aquesta plantilla, a més de fer la metacaixa, té l'opció de crear subpàgines per a cada combinació de pestanyes existent, ja que no tothom té activat el JavaScript o el pot tindre. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 19:22, 11 abr 2007 (CEST)

Gràcies

Gràcies per la teva enhorabona. Miraré d'aplicar els privilegis amb seny. Pau Cabot · Discussió 00:53, 12 abr 2007 (CEST)

Burocrata

Hola Vriullop! Acceptaries ser Buròcrata? --Folto 14:50, 12 abr 2007 (CEST)

No crec que hi facin cap mal; a es: ho són tots els administradors actius. A més, tu et connectes molt més sovint que els tres que tenim actualment. I això que no fan falta, no ho crec així; doncs per aprovar-li la candidatura a en Paucabot es va tardar dos dies. I el meu bot també va costar que s'aprovés. En fi, tu decideixes, però jo crec que ho faries bé. Ànims!--Iradigalesc (discussions · +) 15:42, 12 abr 2007 (CEST)
Vinga campió que ens fa falta un altre! --Folto 17:14, 12 abr 2007 (CEST)
Hola :-) Fins ara, sempre havia pensat que tres buròcrates eren més que suficients, donades les poques peticions de tasques existents... però crec que la teva nominació aportaria més rapidesa als processos burocràtics, donada la teva regularitat com a viquipedista. Jo et votaria :-) --Joanjoc (discussió) 23:16, 15 abr 2007 (CEST)
hahaha --Folto 18:32, 16 abr 2007 (CEST)

Vandalisme en curs

Tornem a tenir el WoW Especial:Contributions/PascvaI. --81.34.240.70 20:36, 12 abr 2007 (CEST)

Proposta

Hola company! He fet una proposta sobre les plantilles de semiprotecció aquí. Què hi penses? --Dúnadan 19:28, 13 abr 2007 (CEST)

Commons

Bona tarda. He visitat la pàgina de Le Monde Diplomatique (en francès, i a la secció de cartografia he vist que tant ella com molts dels articles són editats sota la llicència creative commons 2.5. També fa el mateix el diari Metro i altres. Això vol dir que hom pot pujar a la wiki o al commons aqueixos mapes, imatges, etc ? Com que ja he tingut alguns problemes amb els de commons, no em vull precipitar i preguntar-ho a algú. Abans ho feia a en Martorell, que també és administrador de Commons, però darrerament no hi és ,així que t'ho pregunto a tu.

Porto un temps sense col·laborar perquè no estic d'acord amb alguns comentaris que m'he trobat a la meva pàgina per part d'usuaris anònims (pots veure-ho tu mateix i jutjar), i com que endemés ara tinc molta feina, m'han tret les poques ganes de col·laborar que en quedaven. Espero que sigui temporalment, ja que retirar-me durant un temps sempre m'ha anat bé. Potser faci alguna col·laboració esporàdica de tant en tant.

Com dic a la meva pàgina, tanta correcció política engegarà en orris el projecte (substituir nacions de Rússia per grups humans de Rússia em sembla una bajanada i no n'estic gens d'acord). Potser no existeixen les nacions ? O es que som agrupacions humanes ? Si es així, quina diferència hi ha, per posar, entre Catalunya i el F. C. Barcelona o el Reial Madrid ? Ambdós són agrupacions humanes (apleguen gent). Bé, me'n vaig o m'agafarà una paranoia. I sisplau, si no saps la resposta em remets a algú que m'ho pugui dir. Fins aviat Walden69 20:32, 13 abr 2007 (CEST)

Bé. Pel que fa a Le Monde Diplomatique, m'he confós, perquè el logo que tenen de tots els drets reservats em va semblar igual que el de creative commons. QUan als diaris, m'he equivocat, no es el diari Metro, sino 20Minutos el que s'edita sota commons, com ho pots veure al final de la pàgina [2]. Torno a fer la mateixa pregunta. Gràcies Walden69 16:15, 14 abr 2007 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Iradigalesc (discussions · +) 01:54, 15 abr 2007 (CEST)

Missatge referit a Usuari Discussió:81.184.138.207--Iradigalesc (discussions · +) 02:01, 15 abr 2007 (CEST)

consulta

Hola, Vriullop. Només una xicoteta pregunta. Com es fa per a posar eixa estrelleta al costat de l'interwiki dels articles que són destacats en una altra llengua? Gràcies i salutacions. --Comandant Rampas 17:20, 15 abr 2007 (CEST)

Betulia liberata

hola,

crec que els buidats del 88.3.157.237 són benintencionats. potser el que realment vol fer però no sap com és marcar per a destruir o esborrar perquè tant La Betulia liberata com Betulia liberata semblen noms d'article erronis. (edito: l'article bo suposo que seria Betulia Liberata)

--ArinArin (parla'm) 17:43, 15 abr 2007 (CEST)

Usuari Titella?

Bones... M’acuses falsament de tenir un Usuari Titella? --Uriol 17:52, 15 abr 2007 (CEST)

Però no he sigut jo!

T'estic dient, Vriullop, que no ttinc cap Usuari Titella. I no e sigut jo l'autor dels vandalismes ocasionats per l'Usuari 88.6.192.134. Sobre la benvinguda a l'usuari Zant, només m'ha fet gràcia el nom del seu compte d'usuari, (Mira't l'article Zant), per això le donada la benvinguda. --Uriol 18:16, 15 abr 2007 (CEST)

Perdona'm totes les molèsties.

Hola Vriullop,

Perdona’m per totes les molèsties que t’hagi ocasionat. No tenia cap dret a fer-ho. Perdona’m també per mentir-te, que també m’ha sabut greu. M’ha agafat una enrabiada estúpida, normalment inapropiades en mí. Volia crear un projecte de la saga Zelda, i vaig pensar-hi que carregaren imatges estarien molt millor els meus articles. Però no aconsegueixo entre la política d’us d’imatges, sobretot de la part llicenciaria. Em vaig quedar frustrat quan vaig veure que les imatges carregades en la Vikipèdia no posseïen una llicència (de la qual no aconsegueixo entre) correcte. Bé, el cas, es que m’he passat tres pobles, i et demano sinceres disculpes. --Uriol 22:37, 15 abr 2007 (CEST)

You Tube

Hola Vriullop.

Una pregunteta, un fotograma extret d'un video domèstic penjat al You Tube, es pot considerar Fair Use?

Merci,

--Pere Serafi 12:27, 16 abr 2007 (CEST)

Concordança?

No t'acabo d'entendre, concordança amb que?

--Pere Serafi 13:03, 16 abr 2007 (CEST)

    • Ostres no m'havia adoant de l'error de génere.

--Pere Serafi 13:05, 16 abr 2007 (CEST)

Ajuda, siusplau.

Hola de nou Vriullop,

Sóc l'usuari Usuari: Uriol. En primer lloc, et torno a demanar disculpes. En segon lloc, necessitaria la ajuda d’un usuari experimentat. En tercer lloc, et dono les gràcies per la teva atenció. Mira, el cas, és que les imatges que vaig carregar i que ara estan assenyalades per aprovar la seva destrucció, és tenen que especificar la seva llicència. M’he repassat varies vegades la Política d’imatges, i no aconsegueixo entendre res de les normes de llicència especificades. Et demano siusplau que m’ho expliquessis. M’agradaria entendre el problema de les meves imatges. L’origen està especificat, el que em falta es la llicència correcte. Moltes gràcies. --Uriol 17:41, 16 abr 2007 (CEST)

D'acord

Ho consultaré, el problema es que això anava per el Article Patrician i más enganxat en plena obre.

Sobre l'Autorització.. dons, dir-te que el autor de les fotos es un bon amic meu, el consultaré, de segur que diu que no hi ha problema, així que si no t'importa deixi el article tal com esta fins que rebi la pertinent Autorització. Gracies per el avís ;) --Folto 23:58, 16 abr 2007 (CEST)

Le retocat, ¿Falta alguna cosa? Moltes Gracies Administrador Burocrata! ( mirant pel futur hahaha )
Principalment les fotografies, no en son gaires, i estan fetes pel seu autor, que em va donar el seu permís sense condicions.

Sobre el text, m'inspiraré en aquest, però amb paraules diferents, per lo tant no crec que hi hagi cap problema, o si? Gracies.

D'acord, Dons contactare amb la empresa del joc nem a veure que diu. --Folto 17:16, 18 abr 2007 (CEST)
Perdo me confos... ho he llegit masa depresa i no ho entes. Gracies per tot!--Folto 17:34, 18 abr 2007 (CEST)

Si us plau, llegiu aquest missatge. És urgent

Hola Vriullop, Bon dia i sento fer servir aquest mitjà per posar-me en contacte amb l'equip d'administradors. La setmana passada us vaig enviar el següent missatge per via de la icona "missatge" que teniu cadascú de vosaltres, però malauradament no he rebut resposta. T'adjunto el missatge original. Si us plau, m'agradaria tenir una resposta el més aviat possible :-) si pot ser al meu correu personal.

Benvolgut, Em permeto contactar amb tu com a administrador del sistema de la Viquipèdia en català per tal d'exposar-te un projecte que estem començant a dissenyar des del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

Amb motiu de la celebració del Dia d'Internet el 17 de maig, hem pensat iniciar una campanya de difusió de la Viquipèdia en català mitjançant una crida a la participació activa de la comunitat educativa en llengua catalana per tal de superar els 100.000 articles durant el termini de temps que creguem possible, a mode de repte.

Abans d'engegar l'activitat considerem molt important recollir, d'una banda, el parer dels qui participeu activament en l'elaboració de l'enciclopèdia pel que fa a les possibilitats d'una iniciativa d'aquestes característiques i , de l'altra, conèixer els aspectes tècnics per tal d'evitar incidències.

És per tot això que et volíem demanar de posar-nos en contacte amb d'altres viquipedistes actius per tal de trobar-nos a la seu de la nostra Conselleria, a Barcelona, en una data a fixar en les dues properes setmanes. Les despeses correrien, evidentment, a càrrec nostre.

Esperant notícies teves, rep una cordial salutació.

Xavier Belanche Alonso
xbelanch_at_xtec_dot_cat
Departament d'Educació.
el comentari anterior sense signar és fet per Xbelanch (disc.contr.) –Pasqual · discussió 12:16, 17 abr 2007 (CEST)

Perdona les molèsties, he protegit l'adreça contra els possibles bot que van buscant adreces per enviar spam, en tre altres activitats, evidentment s'ha de reemplaçar _at_ per @ i _dot_ per .
Crec que això ja és un punt tècnic a tindre en compte. –Pasqual · tertúlia 09:53, 17 abr 2007 (CEST)

Gràcies per la modificació :-) En qualsevol cas, hi ha una forma de posar-nos en contacte amb els administradors i/o buròcrates?

Salutacions cordials, Xavier el comentari anterior sense signar és fet per Xbelanch (disc.contr.) –Pasqual · discussió 12:16, 17 abr 2007 (CEST)

Jo estaria d'acord si durant aquest període hi hagués una bona implicació no només dels administradors sinó també del grup d'usuaris normalment més actius. Podríem fer una llista d'usuaris que volguessin participar en aquesta neteja massiva i amb tasques de conducció dels nous usuaris. De totes maneres s'ha d'analitzar bé perquè l'allau pot ser considerable.--Lohen11 17:02, 17 abr 2007 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--ArinArin (parla'm) 15:21, 17 abr 2007 (CEST)

pàgina urartu

edito: han estat 4 edicions xungues en 6 minuts però sembla que s'ha calmat --ArinArin (parla'm) 15:24, 17 abr 2007 (CEST)

Destrucció

OK! Ja he vist que has posat un avís a la pàgina d'ajuda. Jo he provat si es podria fer que aparegués automàticament el <noinclude> però no ha funcionat. Ara vaig a fer això de l'avís. --SMP​·d​·+ 18:21, 17 abr 2007 (CEST)

Què hi trobes?

Com ho veus al tema del Viquiprojecte:Setmana del Canvi Climàtic? Coronellian 18:36, 17 abr 2007 (CEST)

nou DIEC

I què penses cal tenir els dos o el substituim? –Pasqual · discussió 19:03, 18 abr 2007 (CEST)

educació

Em sembla bé participar en el projecte, gràcies per avisar, hi estic molt interessada. Però tinc alguns problemetes per donar dades a Internet... per experiències passades, hi ha alguna manera de no posar aquí el correu però seguir el tema? --barcelona 22:26, 18 abr 2007 (CEST)

Convencions i convenis

Bon dia! Tot això ve de l'embolic del mot convenció, que a part del significat més comú de "reunió política per arribar a alguna mena d'acord" també vol dir l'acord mateix, ja que no oblidem que convenció prové de convenir, és a dir, acordar; les convencions socials no són més que acords tàcits sobre alguna matèria. Per tant, tot i que aquí Convention of Berne es pugui traduir perfectament per Convenció de Berna (en el sentit de pacte, acord, tractat), no crec malament dir-ne Conveni, que té un significat més restringit. Ara bé, si et fixes en tots els enllaços interwiki, veuràs com a la resta de llengües romàniques en diuen convenció o equivalents (en francès, italià o portuguès), excepte en espanyol que en diuen convenio (fins i tot és així com es diu "oficialment", tal com es pot veure a la web de l'OMPI, l'Oficina Mundial de la Propietat Intel·lectual). Una altra cosa: l'article titulat Prova de les tres etapes, per què comença dient: «La prova de les tres fases (...)» i ja no parla mai més d'etapes excepte quan dóna el nom secundari de "test de les tres etapes"? ;-) Enric 11:42, 20 abr 2007 (CEST)

Avís de la fundació

A MediaWiki:Uploadtext hi vas fer crear un enllaç cap a la fundació malament. Hauries d'usar [[foundation:Resolution:Licensing policy|política de llicències de la Fundació Wikimedia]] (política de llicències de la Fundació Wikimedia) en comptes de [http://wikimediafoundation.org/wiki/Resolution:Licensing_policy política de llicències de la Fundació Wikimedia] (política de llicències de la Fundació Wikimedia).

Tot i que també podries posar l'enllaç a la versió en català de meta [[meta:Translation requests/Licensing policy/ca#Definicions aplicables|política de llicències de la Fundació Wikimedia]] (política de llicències de la Fundació Wikimedia), que fa dies que està finalitzada però encara no l'han publicada.--Iradigalesc (discussions · +) 16:06, 20 abr 2007 (CEST)

Plantilles per sol·licitar bots

Hola,

Suposo que més o menys, el que tu vols és el que he fet. Cal adaptar-ho a les noves polítiques però el que fa és:

En clicar a l'enllaç de Viquipèdia:Petició de marca de bot, inicia una nova secció en el mateix document precarregant Viquipèdia:Petició de marca de bot/Preload; plantilla que substitueix de manera similar a com ho fa {{Esborrar-preload}} el seu contingut per Viquipèdia:Petició de marca de bot/NouBot. A veure que et sembla.--Iradigalesc (discussions · +) 00:05, 21 abr 2007 (CEST)

Reanomenar

Què vols dir? Jo, el que faig (vaja, el que he entès) és retallar el contingut, apretar el botó de "redirecció" a la barra de dalt i enganxar el contingut a la pàgina que he redireccionat. Què faig malament? --Ula 16:26, 21 abr 2007 (CEST)

Destruccions

Hola,

M'agradaria que esborressis IceWeasel, ja que l'article no m'agrada. Hi he posat {{Destrucció}} però me l'han revertit. A, també hauries de blocar el vàndal que ho ha fet. Gràcies!--85.195.123.26 20:09, 22 abr 2007 (CEST)

L'Estaca

Hola Vriullop. He vist que has estat treballant sobre drets d'autor. És cert el que diu l'anònim a aquest article?--Lohen11 20:42, 23 abr 2007 (CEST)

Hola company! Podries donar-li un cop d'ull a la discussió de l'article? M'agradaria que un altre administrador intervingués abans que es torni en una guerra d'edicions. --Dúnadan 18:12, 24 abr 2007 (CEST)

Avís de vandalisme en curs!!!

Atenció! Passa't per la pàgina de canvis recents per a jutjar alguns canvis que poden ésser considerats com a vandalisme.--Cbcbc 16:00, 25 abr 2007 (CEST) 217.126.105.51

RE:

Gracies per la informacio sincerament no tenia clar la diferencia entre les dos bares ara ya si,una cosa que vols borrar,suposo que no et refereixes al viquiprojecte no?--Dyvid 18:26, 26 abr 2007 (CEST)

OK,ya o tindre en compte per un altre cop--Dyvid 18:27, 26 abr 2007 (CEST)
OK,es que com reanomeo poc sovint sempre se m'oblida que queden redirecions--Dyvid 18:31, 26 abr 2007 (CEST)

Possible plagi

Ei, em poso en contacte amb tú com a administrador. He trobat estranyes similituds entre l'article sobre Joan Puig i Ferreter i aquesta pàgina web. Encara que hi ha trossos que no figuren a l'article, l'estructura, el contingut i el redactat son quasi bé idèntics als de la pàgina web. Però com no se quan es pot considerar plagi, o còpia, ho poso al vostre coneixement, soposo que així ho podreu revisar i (si cal) actuar.

Agrairïa em diguèssiu si hi ha una norma escrita (i ón) per a consultar què és un plagi i què no ho és. Merci.maqroll 23:40, 26 abr 2007 (CEST)

¿?

que vol dir [aixo?], una falta d'ortografia i un enllaç dubtu molt que sigi mereixedor de el cartell i en tot cas m'ho podies dir perque ho tinges en compte com estic fent amb les categories i els enllaços interwiki.

ho entenc,al final sigui lo que sigui cansa jo per exemple ya m'hi cansat de fer les temporades o sigui que ho deixare pel dilluns una cosa quin son els enllaços que van a redirecions?,es que com t'hi dit aixins m'ho apuntare i ho tindre en compte i com pots comprovar ya m'hi apuntat l'enllaç corecta del elx i ya el poso be--Dyvid 20:18, 27 abr 2007 (CEST)
OK,ya ho fare--Dyvid 20:28, 27 abr 2007 (CEST)

Ajuda.

Hola Vriullop,

He fet unes quantes captures de pantalla, i voldria carregar-les a la Viquipèdia per els articles del meu Viquiprojecte . Pero el cas és que no sabria saber quina llicència correcta seria l’adequada. També tinc el següent dubte: com podria demostrar que les imatges les he feta amb captura de pantalla i no les ha fet un altre i que els drets d’autor d’aquestes em corresponen a mi? Moltes graciés per la teva ajuda. --Uriol 22:10, 27 abr 2007 (CEST)

Imatge:Cortes Catalanas

Hola Vicenç.

Lo primero disculparme por no hablar tu idioma, pero necesito hacer una consulta. Soy el usuario Locutus Borg de Wikimedia Commons y subí hace tiempo esta imagen sobre las cortes catalanas medievales. Resulta que no recuerdo la fuente ni la fecha ni el autor, razón por la cual dicha imagen corre el riesgo de ser borrada.

He pensado que quizá tú u algún otro compañero de la Viquipèdia podría facilitarme esos datos.

No hace falta que respondas a mi mensaje (y si lo haces, puedo entender el catalán leído, aunque no sepa hablarlo), si encontraseis la información bastaría con que editeis la página de la imagen en Commons y creo que así podríamos salvarla. Aunque nunca se sabe.

Moltes gracies-85.49.143.188 17:02, 28 abr 2007 (CEST)

imatge pel·lícula

Hola. Et torne a molestar per a fer-te una pregunta. Acabe d'encetar un article sobre una pel·lícula, Sierra de Teruel. Tinc entés que en el cas dels cartells de les pel·lícules s'accepta el seu ús, segons les condicions del fair use. És així? He vist el cartell d'aquesta pel·lícula a la viquipèdia en anglés, p. ex, en fair use. Si puc carregar-lo, he de fer-ho a Commons o ací? Com pots comprovar no hi entenc gairehahaha. Ho dic perquè he vist el cartell d'El Coronel Macià, carregat a la viquipèdia en fair use. Sóc tan ximple que sé carregar a Commons però no ací. Em podries tirar una maneta? --Comandant Rampas 23:37, 30 abr 2007 (CEST)

Ja ho he fet, gràcies. Abans és que no t'ho he explicat bé: el cartell d'aquesta pel·lícula està a la vp en anglés però a l'article en:International Brigades. El de El Coronel Macià està carregat ací a viquipèdia, no a Commons. Gràcies de nou i fins una altra. --Comandant Rampas 00:20, 1 maig 2007 (CEST)

Reanomenar

Definitivament, no me'n surto en això de reanomenar. Quan vegi que s'ha de reanomenar alguna pàgina, hauré de demanar-te a tu o a algun altre usuari que la reanomeni correctament, així no hi haurà problemes.--Ula 13:04, 1 maig 2007 (CEST)

PD: Pots reanomenar un parell de pàgines, si et plau?

També et demano consell perquè no sé si a les províncies Central, Nairobi, Rift Valley i Costa cal posar-los-hi "(Kenya)". Fes el que creguis oportú. Gràcies. --Ula 13:04, 1 maig 2007 (CEST)

No, l'error del nom va ser meu, ja que vaig traduir "Western" i "Eastern" com a "de l'Oest" i "de l'Est", i per tant estaria més correcte posar "Occidental" i "Oriental".--Ula 13:23, 1 maig 2007 (CEST)
Diria que ara ho he fet bé.--Ula 13:45, 1 maig 2007 (CEST)

Resposta de la taverna

Respecte això mira't això i això... :-( --Xtv (que dius que què?) 16:54, 2 maig 2007 (CEST)

Viquiprojecte Discussió:Política de doctrina d'exempció.--Xtv (que dius que què?) 01:11, 3 maig 2007 (CEST)

Mapes tallats

He esborrat les imatges Imatge:Tours_dot.png i Imatge:Orleans dot.png perquè ja són a commons amb una resolució més gran i el mateix nom. Tanmateix, tot i que quan es mira la versió d'alta resolució de commons es veu bé, quan es mira la pàgina normal i els thumbs que apareixen a Orleans i Tours apareix tallada, la qual cosa amb les imatges antigues no passava. És clar que es poden restaurar les imatges i punt, però... alguna solució millor?--Xtv (que dius que què?) 03:20, 5 maig 2007 (CEST)

RE:Precarregar un formulari

Hi ha alguna cosa que de moment se m'escapa com que wgUserLanguage puga tindre les valors de 'fromflickr', 'fromwikimedia' o 'fromgov'. Que jo sàpia wgUserLanguage és la variable que indica la llengua que ha triat l'usuari per la interfície, pel que mai deuria tenir eixes valors, deurien ser del tipus 'ca', 'en', 'de', 'it', etc. Seguiré trencant-me la closca fins que ho entenga una miqueta millor. –Pasqual · discussió 19:31, 5 maig 2007 (CEST)

Pos això era, allí hi trobem from Flickr que ens donarà sens dubte wgUserLanguage = 'fromflickr'. Ja quadra més la cosa... –Pasqual · discussió 19:41, 5 maig 2007 (CEST)
He estat ocupat amb l'implementació d'un mòdul pel tema de redireccions dobles que em va proposar l'Xtv, cronològicament anava abans de tu així que ara et tocava esperar una mica, però ja he acabat i ja puc centrar-me en el nostre tema, el que passa és que és una mica tard, si no ho puc resoldre hui, ho faré un altre ratet, no crec que sia tan difícil. Una pregunta, vols implementar-ho al MediaWiki:Common.js, crec que ha de ser una cosa per a tots, oi? –Pasqual · discussió 01:07, 7 maig 2007 (CEST)
No sé exactament les teues intencions. De moment he adaptat una part del codi. Si volem que funcione igual que a Commons haurem de modificar la pàgina de càrrega (no sé si és posible). No sé exactament que he de fer amb la plantilla Justificació no lliure. De moment, com ja carregues al teu monobook.js el meu mòdul funcionsperso, pots veure el resultat refrescant la teua memòria cau i dirigint-te a Especial:Upload. Supose que la feina no s'acaba aquí, així que ja em diràs què és el que no he entés fa l'ullet –Pasqual · discussió 04:19, 7 maig 2007 (CEST)
És que vols que en lloc d'introduir la plantilla {{informació}} s'introduisca la plantilla Justificació no lliure? –Pasqual · discussió 04:21, 7 maig 2007 (CEST)
Ja he habilitat la funció al que es necessitarà, eliminant el codi sobrant. –Pasqual · discussió 14:22, 7 maig 2007 (CEST)

PDE

Evidentment que el link no funciona perquè porta cap aquella pàgina, i els enllaços a la mateixa pàgina no surten com enllaç sinó com a negreta (això serveix per exemple per a les plantilles de navegació). Sobre la proposta de PDE ja me la he llegida i el punt de què fer amb les imatges amb informació incompleta em sembla fluix, set dies en són massa. Sobre allò de ID en canvi ja et vaig dir que em sembla una bona idea. Per cert, sobre la PDE m'he acabat liant perquè diu que el terme jurídic de «fair use» pròpiament dit només s'aplicarà a obres d'autor nord-americà (tal com toca) i que a la resta s'aplicaran altres coses com el dret de citació, de marca... Aleshores com es distingirà cada cas? Amb una plantilla diferent? --SMP​·d​·+ 17:25, 7 maig 2007 (CEST)

Commons

Pregunta: aquest llistat s'ha d'actualitzar manualment?--Lohen11 19:05, 7 maig 2007 (CEST)

Gracias por la aportación de datos

Hola, gracias por la aportación de datos a la imatge:Cortes Catalanas.jpg, espero que se salve.

Te quería agradecer el gesto traduciendo al catalán el dibujo de la lasca: Ascla, pues el que que tenéis puesto está en inglés. Ya que yo soy el autor, si me dierais algunas indicaciones podría subir una versión en catalán, pero necesitaría algo de ayuda pues es posible que meta la pata en los términos técnicos.

Moltes graciès, Locutus Borg--85.49.128.113 21:10, 7 maig 2007 (CEST)

Miquel Aguilà

L'article de Miquel Aguilà que deies que no respectava els drets d'autor l'he modificat i crec que ja pots treure aquell "cartellet".

IRC

Hola,perdona que no t'hagi respòs al IRC per com que normalment hi ha poca conversio m'hi anat a Internet, gracies pel detall de saludar-me amb la meva frase preferida.Salut!--Dyvid 20:49, 8 maig 2007 (CEST)aviam si ens veiem mes pel IRC

Dones de ciència

Hola Vriullop. Respecte al copyvio que esmentes, queda clar que ha estat una còpia, però un calendari de la Generalitat que l'hem pagat entre tots té copyright? No em sembla just, però vaja si es retiren amb raó només m'empiparia per l'estoneta que he passat viquificant-los.--Lohen11 16:50, 10 maig 2007 (CEST)

Mira això siusplau.--Lohen11 09:10, 11 maig 2007 (CEST)

hola, sóc nova a la viquipèdia i voldira saber com puc demostrar que no hi ha cap problema de drets d'autor en una informació que he entrat. el comentari anterior sense signar és fet per 83.247.136.56 (disc.contr.) 08:18, 11 maig 2007

Palos de la Frontera

Gràcies per la teva ajuda amb les correccions ortogràfiques en l'article.--MiguelAngel fotografo 19:33, 10 maig 2007 (CEST)

Imatge Rosa canina.jpg

Acabo de veure que has posat un avís a la usuari:orguita sobre una imatge “d’origen desconegut” que està lliurament a [Commons] amb la llicència ben visible. Com que tot just estic aprenent, podries dir-me on és el problema? Gràcies. --pastilletes 23:51, 12 maig 2007 (CEST)

Això d'Ajuda:Carregar un arxiu no ho coneixia. Intentaré alliçonar els meus estudiants. Gràcies de nou. --pastilletes 13:33, 13 maig 2007 (CEST)

Dubte sobre política general

Hola!

T'escric un missatge perquè tinc un dubte general sobre la política de la Viquipèdia, i t'ho pregunto com a administrador. Com a argument per no esborrar una pàgina dius que 'no podem prejutjar intencions sinó el contingut'. És un criteri general? De fet, de VP:NO#9 i VP:PVN#7 més aviat extrec la impressió contrària.

Gràcies per respondre, és que suposo que és un tema conflictiu i voldria saber què n'opines. Gràcies! --Meldor 20:12, 13 maig 2007 (CEST)

Gràcies per l'aclariment sobre neutralitat. De totes maneres, no veig que sigui incompatible amb la proposta sobre no acceptar articles de candidats en períodes electorals (la creació d'articles en un moment determinat es pot entendre com a pràctica tendenciosa, i per tant, no neutral), però això ja ho discutirem més endavant si cal ^^ --Meldor 14:43, 15 maig 2007 (CEST)

Justificació d'imatges

He posat la informació que em demanes a Imatge:Logo internazionaliditalia.jpg. Pots donar-hi un cop d'ull a veure si està bé? L'apartat de ressolució no l'he completat ja que sòc un petit desastre en saber quants píxes té una foto... Ho podries fer tu? Tampoc he tret el {{JD}} que has posat tu per si no està bé...

A partir d'ara tindré en compte aquesta necessitat... Salut! --Gcm 22:16, 13 maig 2007 (CEST)

Logs del departament

Hola Vriullop, estem mirant amb CDE com aturar el vandalisme que es fa a través de les ip's del departament i m'han preguntat si hi ha una possibilitat de tenir o consultar els logs de peticions del servidor web de la Viquipèdia per saber qui hi ha darrera del proxy. És possible?--Lohen11 09:49, 14 maig 2007 (CEST)


L'infornauta

En Vicent Partal ens obre els micròfons de Catalunya Ràdio, el proper dissabte 19 en el programa L'inornauta. L'entrevista s'enregistrarà el dijous, 17 a les 2 quarts de quatre de la tarda; de moment hi assistirà l'Usuari:Simonjoan (Pastilletes), però com a mínim caldrien 3 usuaris (una multitud), i a ser possible un administrador, crec que l'objectiu principal del nostre missatge, pel tipus d'oient del programa, hauria de ser una crida als usuaris històrics inactius, per tal de fer front a la Marató Viquipèdia

Jordicollcosta (discussió) 19:57, 14 maig 2007 (CEST)

Pau Avellan

Em pots explicar a que es deu que no puc votar en Esborrament de Pàgines Bloc de Progrés Jaume I si en soc el creador.

sobre imatges

m'agradaria preguntar-te si les imatges extretes de la pàgina de la Generalitat de Catalunya es poden pujar totes. T'explico, estic creant enllaços als guardonats amb el Premi Internacional Catalunya i he trobat les seves fotografies a [3]. Unes fotografies interessants per aquells que no en tinguin a Commons.

Tant sols s'ha de posar la plantilla {{Generalitat de Catalunya}} o alguna cosa més? Merci. Salut! --Gcm 22:45, 14 maig 2007 (CEST)

si no et digués que m'he perdut et mentiria! Esperaré a la revisió per la nova política de la Fundació. Massa complicat per mi. Merci. --Gcm 23:23, 14 maig 2007 (CEST)
ok, ho començo a entendre. Però deixem que et posi un exemple: el filòsof Karl Popper és mort. Podriem posar per tant la seva fotografia del web de la Generalitat ja que a Commons no n'hi ha cap de lliure, però quin seria el seu motiu de justificació?: "única imatge amb permís a ser reproduïda a la viquipèdia"?, per exemple... I alhora una altra qüestió: al no tenir-ne una de lliure actualment vol dir que algun dia n'hi pot haver una, llavors aquesta imatge s'hauria de substituir per la lliure? No se si m'explico. Merci per la paciència. Salut! --Gcm 17:59, 15 maig 2007 (CEST)
Impressionant! Em trec el barret! Ja dic jo que són complicades aquestes coses "dels drets". Merci per la recerca. Massa complicat per a mi, seguiré amb alló que se del cert que podem pujar sense problemes... Salut! --Gcm 19:11, 15 maig 2007 (CEST)

Mida estàndard de les imatges (Lugares Colombinos)

Ok, sobre lo de las medidas, la dejo sin medidas, pero el ponerlas a la izquierda es porque quede todo un poco mas simetrico y agradable a la vista. Será mi deformación profesional, soy fotógrafo. Salutacions. --MiguelAngel fotografo 18:04, 15 maig 2007 (CEST)

Gracias por tus palabras. Las fotos llevan ya tiempo colgadas en commons, y de momento no han puestonada. No conocia lo de las firmas, aunque creo que tampoco está prohibido. Salutacions.

Usuari sospitós

Vriullop, l'usuari Usuari:Fora bambis te pinta que només s'ha donat d'alta per vandalitzar la pàgina del São Paulo Futebol Clube. Cal fer alguna cosa al respecte? Gràcies.--Felato 19:55, 15 maig 2007 (CEST)

Buròcrata

Hola Vriullop :-) Tinc un final de setmana una mica espès, així que per si de cas ja t'he nomenat Buròcrata. Enhorabona ! --Joanjoc (discussió) 20:28, 15 maig 2007 (CEST)

La meva enhorabona també.--Lohen11 20:39, 15 maig 2007 (CEST)
Enhorabona! :-) --Xtv (que dius que què?) 15:53, 16 maig 2007 (CEST)
Enhorabona també, encara que potser massa tard somriure.--Iradigalesc (discussions · +) 16:30, 17 maig 2007 (CEST)
Enhorabona! Jordicollcosta (discussió) 14:37, 19 maig 2007 (CEST)
M'he encantat! Norabonha! fa l'ullet –Pasqual · discussió 19:46, 19 maig 2007 (CEST)
Feliçitats ves xDDDD hahaha --Folto 19:54, 19 maig 2007 (CEST)

Imperi Bizantí

Hola, ja que veig que has polit (orto) alguna secció de l'article Imperi Romà d'Orient, jo abans havia fet el mateix amb els enllaços externs ja que estaven amb una mena de Catanyol.--Manlleus 20:26, 16 maig 2007 (CEST)

Col·laboració amb Berria

Acabo de veure el teu missatge a la wikipedia en euskara, demanant sobre una col·laboració de Berria amb la Wikipedia, si no m'equivoco. És veritat que jo vaig crear l'article Berria, però no entenc per què dius aixó de la col·laboració; jo no veig res d'aixó a l'article. De totes maneres, no hi ha cap col·laboració que jo sàpiga. Sí que em pensat alguna cosa d'aixó, i que estaria bé, i amb els de Gara el mateix, però encara no s'ha fet res. Jo no sé res de la participació de VilaWeb; que és el que diu Vicent, que aprofitaràn les seves notícies per a penjar-les a la Viquipèdia com a articles? TXiKi 17:55, 18 maig 2007 (CEST)

Imatges de la Generalitat

Llavors de què serveix la plantilla {{Generalitat de Catalunya}}? Ja no és una "justificació" per sí mateixa?

Aleshores també és requisit reduir i/o retallar la imatge per fer-la "justificable" encara que la mateixa plantilla de la Generalitat no ho exigeixi?

Gràcies i salutacions.--Galifardeu 13:58, 19 maig 2007 (CEST)

Wiki wiki

Gràcies, tens raó, aquest matí ho he comprovat, ho sento; també m'he equivocat una vegada de Departament, se m'ha colat Cultura, espero que no es molestin.

Vaig enviar un correu al Vicent Partal pel tema Berria i la seva extensa resposta és a la taverna. Jordicollcosta (discussió) 15:18, 19 maig 2007 (CEST)

Falsos amics

A veure, correctíssim lo que has dit però tingues en compte que el subtítol és llista de... No vull que el títol de l'article sigui més llarg que un dia sense pa, per això fico això perquè tinc pensat fer una de falsos amics francès i català i potser alguna llengua més i després si m'animo article general de falsos amics i unir.

Per una altra banda, el terme principal és molt dubtós. Però als llibres d'anglès és lo que surt escrit en català. Quan els estudiants d'aquesta llengua parlen d'això diuen "false friends" no paraules afins falses o paraules perilloses o paraules homófones interidiomàtiques falses. El que vull dir és que si algú troba algun terme més correcte l'animo a què l'utilitzi.

Gràcies per la teva aportació! Salutacions.

Art

Em faries un favor si et deixes caure pel Viquiprojecte d'art i em dones la teva opinió. Salut!! --Allman 20:47, 19 maig 2007 (CEST)

Canvi de nom.

Hola VRiullop!

Perdona’m si estás enfeinat i el molesto. Mira el cas es que m’agradaria cambiarme el nom d’usuari. Però crec que aquí està el problema. M’agradaria anomenar-me Zant si fos possible. Sóc conscient de que aquest nom el vaig utilizar com a compte titella en els veus actes vandàlics en el passat. Vull fer-ho simplement per gustos. Si no fos possible ho entendre.

Salutacions cordials! --Uriol 21:48, 19 maig 2007 (CEST)

Hola de nou VRiullop,
Perdona’m si estàs enfeinat i et molesto. Tinc un petit un dubte. El compte titella Zant que vareg crear no podria ser esborrat? Així podries canviar-me el nom a Zant. Con què es varà crear amb una insuficient intenció i no s’utilitza crec que es podria borra, tot i que no sé si es podria fer, es clar. Per això et consulto aquest dubte. Si es pogués realitzar, em faries un gran favor i t’estaria molt agraït. En cas contrari ho entendria perfectament. Moltes graciés i fins un altre! Salutacions cordials! el comentari anterior sense signar és fet per 88.24.245.16 (disc.contr.) 21:23, 21 maig 2007

Canvi de nom

Hola, he vist que li has dit a l'uriol que no era possible canviar el seu nom per un ja existent,però no seria possible canviar el nom per un altre redundant com per exemple " Zant" o "Zant1"?.Salut--Dyvid 14:16, 20 maig 2007 (CEST)P.S:La llista de [[Especial:Listusers ]] em sembla que no va be perquè el nom de Zant es mostra com a disponible,a que es degut?

Pues que m'ha passat el mateix de sempre,hi llegit malament hi em pensava que aquella llista era dels noms que si estaven disponibles,en aquest cas no hi ha cap dubte.Salut.--Dyvid 21:33, 20 maig 2007 (CEST)
El que sí seria possible, és reanomenar Zant a Zant2, després Uriol a Zant i per acabar Zant2 a Uriol. Així s'intercanviarien els noms d'usuari.--Iradigalesc (discussions) 21:57, 21 maig 2007 (CEST)
Fet Fet! He renovat la sol•licitud emplenant la usurpació i justificant-ho. --Uriol 11:01, 22 maig 2007 (CEST)
Moltes graciés Vriullop! Salutacions cordials! --Zant 15:25, 22 maig 2007 (CEST)

Digues-me passota, però...

...em sembla que estic cansat de les discussions que mai no es tancaran per més voltes que es donin, i em sembla que m'abstindré de participar en aquesta. Llull · (vostè dirà) 19:20, 21 maig 2007 (CEST)

Viquipèdia:Notícies sobre la Viquipèdia

He aportat contingut a la pàgina que has creat, espero que sigui correcte, sino tu mateix. Jordicollcosta (discussió) 19:22, 21 maig 2007 (CEST)

Dubte tecnica.

Hola, perdona sis soc massa desconfiat però he vist això i et volia preguntar si es licit enllaçar una pagina d'usuari a un article.Salut--Dyvid 18:59, 23 maig 2007 (CEST)

Commons

No saps pas si hi ha algun bot (o similar) per passar imatges a commons?--Iradigalesc (discussions) 19:55, 23 maig 2007 (CEST)

He trobat això que sembla bastant útil. Tot i així, les categories cal revisar-les manualment i per avui ja me n'he cansat. Et semblen bé les modificacions que he fet a {{NowCommons}}?--Iradigalesc (discussions) 23:59, 23 maig 2007 (CEST)
Sí, però a la categoria d'aracommons es diu que cal substituir-ne tots els enllaços i marcar per destruir. Tot i així, el bot ja en substitueix tots els enllaços si es carrega automàticament amb un altre nom; per tant, el que cal fer es redueix a destruir-les. No sé quan es va crear aquesta plantilla però si es va fer per aquest bot no entenc el de substituir-les...--Iradigalesc (discussions) 16:50, 24 maig 2007 (CEST)
El de Dutch ja m'ho va dir per correu que m'havia equivocat :). En quant a la plantilla, ho he revertit; tot i que em sembla que ara podeu restaurar imatges esborrades si hi ha problemes.--Iradigalesc (discussions) 17:14, 24 maig 2007 (CEST)

drets d'autor

Hola sóc nova a la viquipèdia i estic intentant penjar unes fitxes de dones que han sortit al calendari de l'Institut CAtalà de les Dones. Des de l'ICD es vol penjar a Viquipèdia pq tothom hi pugui tenir accés, però no podem canviar l'avís legal del web pq formem part de Gencat i fins que Gencat no el canviï tampoc ho podem fer nosaltres. He enviat un correu dient que donem llicència als textos (el copyright és nostre), però no sé si ho he fet bé pq algunes de les dones continuen amb la nota de vulneració de drets d'autor. També m'ha passat que de vegades em desapareix alguna dona que ja havia entrat. el comentari anterior sense signar és fet per Institut Català de les Dones (disc.contr.) 14:16, 24 maig 2007

Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge

Respecte a aquesta pàgina considero que malgrat els continguts estan agafats de la pàgina web de l'entitat en cap lloc està dit que no es pugui utilitzar els continguts per explicar que és i quina és la història de l'entitat, per més seguretat és pot demanar directament als interessats, però considero que no és necessari procedir a eliminar la pagina i que l'aportació que ofereix és bona. --Gus.dan 09:52, 25 maig 2007 (CEST)

drets d'autor2

doncs jo he inserit les 12 dones del calendari 2007 de l'ICD, dedicat a dones científiques: Àngels Ferrer i Sensat, Margarita Brender Rubira, Maria Capdevila d'Oriola, Maria Àngels Cardona i Florit, Adela Simó Pera, Maria Lluïsa Canut Ruiz, Maria Elena Maseras Ribera, Margarita Comas Camps, Manuela Solís i Claràs, Dolors Aleu i Riera, Juliana Morell, Montserrat Garriga Cabrero, però moltes d'elles han estat esborrades en més d'una ocasió.

Re: Commonista

Pensava que les imatges lliures ja s'anaven revisant a mesura que es carregaven. Així què proposes, que es revisin totes abans de passar-les a commons?--Iradigalesc (discussions) 21:46, 25 maig 2007 (CEST)

Imatge:Capa2004.jpg

Hola,

Realment no he trobat cap altra manera d'exemplificar les fotos de Robert Capa, ja que les imatges en si tenen drets d'autor i a commons no hi ha res.... No hi ha cap solució?--Pere Serafi 12:38, 28 maig 2007 (CEST)

Imatge massa grossa

Sobre allò de la imatge de la portada massa grossa, no sé gaire bé com fer-ho. El cert és que no em surt. Sóc nou i amb tot això de les imatges em "lío" bastant. Em podries explicar com canviar la píxelació a 200 o 300 píxels? --Llopisaden 20:15, 29 maig 2007 (CEST)

Imatge:Logo-idi.gif

li pots donar una ullada a Imatge:Logo-idi.gif i veure si la informació inserida és la correcta i necessària. Merci. --Gcm 19:55, 30 maig 2007 (CEST)

Ok, però ni idea de com es pot canviar el format de la imatge. Investigaré, però sòc un negat per aquestes coses. Salut! --Gcm 20:06, 30 maig 2007 (CEST)