Usuari Discussió:Iradigalesc/Arxiu

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Iradigalesc! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?

--Joanot Martorell 22:44, 4 des 2005 (UTC)

Gener[modifica]

Xixi[modifica]

Totes les contribucions de l'anònim eren vandàliques o bajanades, per això l'he esborrat. Apart de l'estil pèsim no em merexia cap confiança. Un altre article similar esborrat te'l deixo aquí per si trobes que és aprofitable:

Bardock Pare Den Goku, en Bardock es el pare den Goku i del seu Germa Gran Raditz, va morir en la destruccio del planeta vegeta, en frizer que va ser qui va destruir el planeta vegeta els i deien a tots els que hi habien sobreviscut que havia sigut un exident de un mateorit, en Bardock avans de morir va cridar Kakarot qu e es el nom real del seu fill Goku,Podra en Son Goku venjar la mort del seu pare Frizer?, oer saber aixo mireu la serie!

--VRiullop (parlem-ne) 19:10, 20 gen 2007 (CET)[respon]

Signatura[modifica]

Ho sento molt però les normes de la viquipèdia prohibeixen usar com a signatura una plantilla. Jo vaig ser el primer que vaig tenir la idea de fer-ho però a la viquipèdia en anglès ens van dir que estava prohibit. Em sembla que no fa falta que substitueixis totes les que ja has fet, però sí que no n'hauries de fer més.--SMP​·d​·+ 16:50, 25 gen 2007 (CET)[respon]

És a en:WP:SIG#Transclusion of templates. I no és que sigui una política local de la viquipèdia anglòfona sinó que és una recomanació obligatòria per part dels programadors.--SMP​·d​·+ 10:21, 26 gen 2007 (CET)[respon]

Bon Dia ![modifica]

Sóc nou a la viquipèdia però estic intentant amb uns amics fer un bon article del nostre poble, Cardedeu. Estem treballant en això ara. Tota suggerència, tot ajut és bo.

Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Grinfild (disc.contr.) Iradigalesc (discussions · +) 17:30, 27 gen 2007 (CET)[respon]

Pensava que havia signat ![modifica]

Hola Bona Tarda,

Tinc 2 preguntes:

1er .M'agradaria redirigir Francesc B.Moll a la seva pàgina principal Francesc de Borja Moll i Casasnovas, no sé com fer-ho.

2n, He apretat la signatura. Però crec que no tinc firma, què sé jo pq m'ha posat una cosa molt rara

-grinfild-~27~01~2007~el comentari anterior mal signat és fet per grinfild (discussió • contribucions)

Plantilla Text Vilaweb[modifica]

Veig que has creat una plantilla anomenada "Text Vilaweb". Entenc que això vol dir que has parlat amb la gent de Vilaweb i els has demanat permís per a usar els seus textos aquí, no? Si és així, caldria que tinguessis algun document, missatge, o el que sigui que ho confirmi, ho fessis públic i tal. A més, estaria bé comentar-ho a la taverna, que l'altra gent ho sàpiga. --el comentari anterior sense signar és fet per 81.39.168.119 (disc.contr.) Iradigalesc (discussions · +) 19:21, 31 gen 2007 (CET)[respon]

Febrer[modifica]

Usuaris blocats[modifica]

Encara que no tenim encara política de blocatges, blocar un vàndal que suplanti la identitat d'un altre usuari no només és habitual aquí sinó en totes les viquipèdies. Aquell mateix dia ja havíem blocat un "PazquaI" que s'havia dedicat a atacar a en Pasqual. Posteriorment aquest vàndal s'havia registrat com a "MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" i m'havia atacat a mi reanomenant-me cap a SMp (per tant aquest últim mai no ha existit) i fent-me confondre, i després va crear l'usuari AIbertzab per a si el tornàvem a blocar, però hi ha moltes configuracions possibles per al blocatge i nosaltres ho vem fer per tal que en una setmana no pogués entrar amb cap altre usuari ni IP. Per prevenció, però, també vem blocar infinitament el compte evidentment usurpador d'AIbertzab. En tot cas, si es donés el cas molt improbable que es tractava d'algú anomenat A. Ibertzab, al missatge de blocatge li indicaria que només s'ha de tornar a registrar amb un altre nom ja que el seu es considera una apropiació indeguda (perquè la seva IP no va ser autoblocada). Suposo que el dia que algú creï un compte anomenat "IrdigaIesc" t'agradarà que el bloquem per a que no es pugui fer passar per tu.--SMP​·d​·+ 19:40, 5 febr 2007 (CET)

Copyvios[modifica]

Jo faig exactament el mateix. Potser tinc més experiència, però, en agafar les frases que segur que són copiades. En aquest cas jo he buscat «El 1875 fou nomenat coronel del regiment de Gandesa pel pretendent carlí Carlos IV i es traslladà a Euskadi».--SMP​·d​·+ 17:23, 8 febr 2007 (CET)

Meta[modifica]

Surt a m:Metapedianism, que era a la plantilla de la dreta de la pàgina que dius. --SMP​·d​·+ 12:07, 12 febr 2007 (CET)

Viquiestris[modifica]

Sí, t'estic molt agraït, volia deixar-te algun missatge amb eixe aspecte, però m'has guanyat. Jo vaig abandonar la traducció perquè era més important primer tindre'ls acabats, i aleshores també en vaig acabar tip. Gràcies als teus passos he tornat a la marxa.

La veritat és que és una feina feixuga i em costa molt, sobre tot adaptar-los a les nostres normes i els nostres usos. No mai m'he plantejat abandonar-los però necessitava un descans. Revisaré efectivament iamb molt de gust les teues notes. Gràcies per tot! –Pasqual · bústia 02:33, 17 febr 2007 (CET)

No, el meu monobook és massa complexe per poder ser entès i modificat. Les plantilles ja les vaig posar jo, encara que ho vaig fer a pressa per l'emoció! Ara mateix hi ha quatre maneres d'instal·lar els Viquiestris, és culpa meua ja ho sé.
El monobook no modificable és el de Usuari:Pasqual/p:Viquiestris.js
La versió configurable consta de dos mòduls Usuari:Pasqual/p:ViquiestrisAvançats.js i Usuari:Pasqual/p:paràmetres.js, potser siga millor que este darrer sia inclòs en el primer per simplificar-ho tot més.
–Pasqual · bústia 10:43, 17 febr 2007 (CET)

MediaWiki[modifica]

Estic interessat en montar-me una plana personal basada en MediaWiki. Aprofito per traduir material d'ajuda al català, que és irrisori. Si em vols donar un cop de mà, tu agrairé. Dona un cop d'ull a:

--Allman 17:02, 19 febr 2007 (CET)

Sí he posat un enllaç a la primera plana (Administrar Mediawiki). Suposo que et deus fer un fart de riure amb les meves traduccions. El meu anglès és casolà. No em preocupa massa hores d'ara que el català sigui molt acurat com que no erri en el sentit de la traducció. Què et sembla Barra de menú per (Sidebar) o millor Barres de menus, per parlar de Navegació, eines, eines d'usuari o el que calgui.
Sí evidentment s'hauria de parlar de Linux però de moment no m'atreveixo.--Allman 18:51, 19 febr 2007 (CET)
Ja l'utilitzo, gràcies.--Allman 19:47, 19 febr 2007 (CET)
Veig que t'hi has posat a saco. Podríem parlar de dividir-nos la feina per no trepitjar-nos. Jo ara estava traduint l'apartat barra lateral.Allman

Imatges[modifica]

Sips, ho sé ben bé, ho senc és que cada vegada que puge alguna cosa als Commons m'he de tornar a llegir totes les llicències, en anglès, i això em sostrau molt del meu temps, entenc que la meua actuació al seu torn li resta temps a d'altra gent per fer les coses ben fetes, no tinc excusa però estava fart de vore les imatges en castellà i reconec que m'he saltat les normes. El fet que el mateix Vriullop només modificara la llicència em va alleujar en meu patiment, vaig fer una bestiesa i no sabia si simplement m'esborrarien les imatges o em pegarien un toc, la veritat és que el tema de les llicències em trau de les casetes. És per això que quan carregue als Commons ho faig insegur i, al final del tot, esgotat de tant de llegir i rellegir. Però he aprés una cosa, no em compensa carregar-les ací tristesa –Pasqual · bústia 20:39, 20 febr 2007 (CET)

Bots[modifica]

Bé ha estat tot un desdeny de la meua part, em vaig preocupar més de presentar la meua sol·licitud que de qualsevol altra cosa i això que vaig fer un copia-enganxa basant-me en la teua... He de dir que estic duent massa coses de cop i me n'estic notant els efectes secundaris... Ara mateix participe en la votació, em sembla perfecte mentre sàpies que vas a fer, és a dir, si saps emprar un bot, doncs endavant! Encara que tinc en compte que de moment et limitaries a emprar l'AWB. –Pasqual · bústia 21:53, 20 febr 2007 (CET)

Bot[modifica]

Fet Fet! Ja t'he activat el status del bot que vas sol·licitar. Salutacions. --Joanot Martorell 12:36, 22 febr 2007 (CET)

AWB[modifica]

Això deuria ser fa unes setmanes, però actualment si no ets a la llista el programa no et funcionarà. No dubtis en afegir-t'hi. --SMP​·d​·+ 14:17, 22 febr 2007 (CET)

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

~~~~

Viquiestris - Butlletí núm. 1[modifica]

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

Pasqual

prova 2[modifica]

Aixó és una prova, ara he registrat el meu bot com a Pasqual, enviaré dos missatges a Iradigalesc i SMP, si funciona és cosa d'estar registrat com a bot, sinó ha de ser alguna altra cosa. –Pasqual · bústia 19:28, 23 febr 2007 (CET)

He descobert una cosa més interessant que alleugera el tràfic del servidor i és més específic, enlloc de la notificació d'un nou missatge el que apareixera serà directament que existeix un nou butlletí informatiu sobre les novetats dels Viquiestris, alguna cosa semblant a això (estic disposat a rebre alguna crítica sobre el misstge fa l'ullet):
Teniu un butlletí amb novetats sobre els Viquiestris
Ja em dius alguna cosa! –Pasqual · bústia 23:13, 23 febr 2007 (CET)
Té la seua complicació si no entens de programació en JavaScript, en este cas no he participat en l'elaboració, només hauré de modificar algunes coses que ha fet en Axxgreazz al seu mòdul panelcontrol.js, al qual ja he informat de la meua troballa pels avantatges que comporta. Es podria fer de forma general per a altres butlletins. –Pasqual · bústia 23:46, 23 febr 2007 (CET)

Bots[modifica]

No entenc molt bé el que vols, si el que vols es fer un bot que faci uns canvis automaticament ho pots fer. Plàcid Pérez Bru 15:57, 24 febr 2007 (CET)


Canvis recents[modifica]

El motiu de que hi hagi una plana de canvis recents és que tothom pot veure els canvis que es fan i si ho troba convenient esmenar-los. No veig el motiu perquè determinats canvis no surtin als canvis recents. Pel que fa els bots encara és més necesari que hi surtin als canvis recens. Els bots funcionen de forma automàtica, o semi-automàtica, si algú fa correr un bot i aquest bot fa canvis erronis ningú ho detectaria i no es podrien corretgir. Plàcid Pérez Bru 18:17, 24 febr 2007 (CET)

He estat a la discussió de'n Plàcid. Si realment tens la marca de bot no surts als canvis recents en cas que ho senyales en les teues preferències, tmabé es pot modificar en les opcions que apareixen al text amunt dels canvis recents, supose que això és el que vols saber. –Pasqual · bústia 18:38, 24 febr 2007 (CET)

Sobre l'AWB[modifica]

He vist que ja t'has afegit a Viquipèdia:AutoWikiBrowser/CheckPage. Aquesta pàgina està feta sobretot per a futurs usuaris que el vulguin fer servir i per a que entenguin totes les precaucions que han de prendre. Els que jo vaig afegir d'inici eren els que havien col·laborat quan vaig anunciar-ho al fòrum i clar, jo no t'havia vist mai ni allà ni a la discussió dels typos. Ara bé, si ja feia temps que el feies servir t'hi podries haver afegit directament. Com que ho has anunciat a la discussió (tal i com s'explicava que s'havia de fer) ara servirà d'exemple per a futurs i a més hauràs llegit una mica el text que sempre va bé encara que tinguem experiència en el tema. --SMP​·d​·+ 12:13, 25 febr 2007 (CET)

popups[modifica]

No ho sé. Jo no havia utilitzat mai aquesta opció i ara mateix que la he provada sí que se m'aplica correctament. Has netejat la memòria cau? (MediaWiki:clearyourcache) --SMP​·d​·+ 19:56, 28 febr 2007 (CET)

Però et va o no?--SMP​·d​·+ 20:04, 28 febr 2007 (CET)

Març[modifica]

plantilles de proposta d'esborrament[modifica]

Ho tindré en compte, no costarà molt... Ja t'ho comunique quan haja pogut arranjar-ho. Tu no deixes de fer-me observacions d'estes que son força benvingudes! Gràcies! –Pasqual · bústia 01:04, 2 març 2007 (CET)[respon]

Re: VP:ADM[modifica]

Els criteris són els que s'apliquen pels administradors de meta que podem adoptar o no. La diferència és que meta no és una viquipèdia i tenen una activitat específica que no és enciclopèdica. He considerat el mateix criteri, però no aplicat a les contribucions sinó als registres. A diferència de meta l'activitat bàsica d'un administrador de viquipèdia es veu en els registres d'esborrats, de blocatges i de proteccions. L'amic Paco continua esporàdicament en actiu com a usuari, però pràcticament no s'ha estrenat com a administrador.--VRiullop (parlem-ne) 13:08, 2 març 2007 (CET)[respon]

AWB CheckPage[modifica]

Please blank the enabled versions section of the AutoWikiBrowser checkpage (Viquipèdia:AutoWikiBrowser/CheckPage). The software now loads the enabled versions centrally. Thanks. Sorry, I don't speak this wiki's language, and I noticed you speak English. 66.108.66.125 04:11, 3 març 2007 (CET) (If you have any questions, please ask me at en:User talk:Mets501].[respon]

I'm sorry, but after blanking enabled versions of the AutoWikiBrowser checkpage in the catalan wikipedia as you said, the AWB didn't work. Which was the problem?--Iradigalesc (discussions · +) 03:41, 3 March 2007 (UTC)
It should say that the version you are using is not enabled, and that you need to update. When you update, the software will work again. 66.108.66.125 05:33, 3 març 2007 (CET)[respon]
OK, but if any user won't update the software? Can we leave the already active versions without adding more?.--Iradigalesc (discussions · +)
Isn't there a popup message, though, that says that you need to upgrade? 66.108.66.125 06:29, 3 març 2007 (CET)[respon]
No, at least I don't see that.--Iradigalesc (discussions · +) 05:33, 3 March 2007 (UTC)
Hmmm, weird. Anyway, you're welcome to include the old versions on the checkpage if you want for backwards compatability. 66.108.66.125 07:13, 3 març 2007 (CET)[respon]

Portal del programari lliure[modifica]

Les plantilles {{Portada pestanya portals}} i {{Portals}} són només per a portals 100% acabats. La resta de portals, en condicions semblants al del programari lliure (alguns molt més acabats) es troben també a la pàgina Portal:Portada, junt amb els acabats. Aquesta pàgina està enllaçada en la plantilla {{portada pestanya portals}}, a la línia final. Geo 15:31, 5 març 2007 (CET)[respon]

Editcounter[modifica]

Gràcies per allò de l'Editcounter, no me'n vaig ensortir de com fer-ho i ho vaig deixar estar. Però em resulten molt últils les dades que dóna, gràcies per explicar com es fa.--Aljullu (+) 14:23, 8 març 2007 (CET)[respon]

Gracies[modifica]

Ho Tindre en Conta, Moltes Gracies ;) --Folto 13:18, 9 març 2007 (CET)[respon]

Administrador[modifica]

Gràcies, m'ha fet il·lusió la proposta però no m'hi veig en cor. Crec que hi ha molta gent que es mereix més que jo ser administrador (sense anar més lluny tu). A més, com tu has dit sóc administrador de les Viquinotícies, tinc un bloc i estic traduïnt un altre wiki al català, últimament no he tingut massa temps per la Viquipèdia.

Si vols et proposo jo com a administrador (ja miraria com es fa) que crec que tu mereixes força. Sí, ara venia a firmar, és que m'havia oblidat ¬¬.--Aljullu (+) 21:43, 10 març 2007 (CET)[respon]

A, doncs quan cumpleixis els requisits ja et proposaré ^^. Del wiki que et parlava no té res a veure amb la Fundació Wikimedia, és [1] si em vols ajudar t'hi pots apuntar ;-).--Aljullu (+) 10:08, 11 març 2007 (CET)[respon]

Vandalisme[modifica]

M'acabo de connectar, però veig que ja se n'ha encarregat en Vriullop. --Oersted (parlem-ne) 22:02, 10 març 2007 (CET)[respon]

Ya lo he entendido...[modifica]

Ok. Ya entendí como funciona esto de característica del texto. Si te parece bien, puedo hacer las traducciones automáticas ocultas e ir avisando, o si lo prefieres hago las traducciones automáticas y las dejo tal cual en el artículo. Como prefieras. Miguel303xm 20:52, 12 març 2007 (CET)[respon]

Mediawiki[modifica]

He anat avançant en el viquillibre. Vols continuar traduint? He vist el portal del programari lliure. Podries afegir alguna referència al món wiki no sé si una categoria fins i tot. Estic traduint la Pàgina oficial de Mediawiki, ara estic amb les PMF (FAQ).

Salut i república--Allman 17:47, 13 març 2007 (CET)[respon]

Anònim[modifica]

Bé, l'anònim només s'ha dedicat a fer contribucions vandàliques a l'article Canari (ocell), creat directament com a bajanada i que, per tant, he esborrat. Com les seves contribucions són en un article esborrat per això té la llista de contribucions buida. --Oersted (parlem-ne) 20:09, 14 març 2007 (CET)[respon]

Destrucció[modifica]

No no, tot el que dius està molt bé, és important arreglar eixos detallets. Si els Viquiestris no funcionen bé o alteren el funcionament normal, o per defecte, d'una plantilla s'ha de corregir. Ara mateix ho arregle, tampoc costarà molt. Quan veges en els canvis recents que he modificar el mòdul Usuari:Pasqual/scripts/funcions.js és que ja estarà a punt, aleshores podràs actualitzar la teua memòria cau perquè pugues usar la funció de la manera especificada.

En un principi, si no recorde mal la funció no s'executava si no s'especificava el motiu, però bé tampoc passa res. No em costarà massa. –Pasqual · bústia 20:25, 14 març 2007 (CET)[respon]

Se m'havia oblidat una cometa, si havies actualitzat abans no et funcionaran els Viquiesris, fes-ho ara... Ho senc tristesa–Pasqual · bústia 20:47, 14 març 2007 (CET)[respon]
Això em passa per voler fer-ho ràpid... necessite el meu temps, però és que tb estan a puynt de cridar-me per al sopar... hehehe–Pasqual · bústia 21:16, 14 març 2007 (CET)[respon]
Bé ara sí, m'ha costat però per distracció, no és gens complicat per a mí, tu tot el que no t'agrade m'ho dius que veig q ets molt bon crític, si jo creguera que t'equivoques en alguna cosa, o que no deuria de fer-se cap canvi no dubtaria en dir-te o discutir-t'ho si l'ocasió ho requerira. Gràcies per tot! Ah i perdona per haver posat la plantilla destrucció per error, això passa per deixar validar la plantilla quan el motiu és buid, o la falta de costum o les presses, en fi a sopaaar ja no puc ser més desobedient... a reveure –Pasqual · bústia 21:42, 14 març 2007 (CET)[respon]
T'he corregit el meu darrer missatge d'ahir, hi havia algunes incongruències. –Pasqual · bústia 20:43, 16 març 2007 (CET)[respon]

RE:Propostes d'esborrament[modifica]

Ja ho he canviat, gràcies per l'avís. fa l'ullet –Pasqual · bústia 02:08, 19 març 2007 (CET)[respon]

Fet Fet! Tens raó, la meua falta d'atenció em converteix en un autèntic desastre, menys mal que puc comptar amb tu! –Pasqual · bústia 16:07, 19 març 2007 (CET)[respon]

Undelete images[modifica]

Sí, sí que es pot fer. Fa uns quants mesos que ho van posar. És una de les raons per les quals crec que hem de modificar els tràmits de les imatges. --SMP​·d​·+ 16:58, 19 març 2007 (CET)[respon]

Contador[modifica]

Llevo desde el 21 de diciembre de 2005 en Wikipedia. Pero esta no es la primera Wikipedia en la que contribuyo... Miguel303xm 16:07, 22 març 2007 (CET)[respon]

Yo la he interpretado así porque esta plantilla no especifica ninguna Wikipedia concreta. Miguel303xm 16:12, 22 març 2007 (CET)[respon]

Categoria jugadors de la NBA[modifica]

Hola Ivan,

Podries justificar el canvi de nom de la categoria Categoria:Jugadors de l'NBA. No l'acab de veure gaire clar ... Pau Cabot · Discussió 19:15, 22 març 2007 (CET)[respon]

No, jo no sé si està malament. Només és el que t'he dit, no l'acab de veure clar. Crec que ho hauríem de demanar a algú que en sabés de filologia catalana. Enric? Josep Arias i López? No sé ...

avís molest[modifica]

Ha estat un despiste, ja ho he solventat, perdona, estava sopant, i me n'he anat sens adonar-me d'això, actualitza la teua memòria cau.

Estic provant una nova funció que no havia de molestar a ningú però se m'ha oblidat que desde el principi ja hi havia un enrutament cap a eixe nou mòdul de prova que he creat hui. –Pasqual · tertúlia 22:21, 22 març 2007 (CET)[respon]

Jugadors de l'NBA[modifica]

Tal com està ara, apostrofat, seria millor (tot i que l'altra forma tampoc es podria considerar incorrecta), ja que la sigla es pronuncia lletra a lletra, i com que una paraula tipus "enabeà" exigiria apòstrof, doncs s'apostrofa. En canvi, diem la RENFE ja que la paraula es pronuncia seguida, no lletra a lletra; si diguéssim erra-e-ena-efa-e llavors li caldria l'apòstrof. --Enric 23:24, 22 març 2007 (CET)[respon]

endavant i aviat[modifica]

Correcte, doncs feu-ho aviat. De pas esborreu les planes d'economistes tret de dos o tres,...el comentari anterior sense signar és fet per 88.1.231.139 (disc.contr.) Iradigalesc (discussions · +) 15:52, 26 març 2007 (CEST)[respon]

Gracies[modifica]

Gracies per l'ajuda ara ya ho sabre mirar yo per un altre dia si alguna pagina s'ha esborat--Dyvid 07:59, 26 març 2007 (CEST)[respon]

Supervisió[modifica]

He introduït uns canvis als Viquiestris confie en que si falla alguna cosa m'ho comuniques, però en principi està tot ben acoblat, jo ja he provat els canvis amb l'altre compte meu i sembla que tot rutlla. No has de fer res en especial, només si t'assabentes d'alguna cosa que no marxa bé m'ho comuniques. No vull abusar, en altra ocasió em buscaré un altre supervisor. –Pasqual · tertúlia 14:28, 26 març 2007 (CEST)[respon]

Llicència[modifica]

Company,

Jo no renuncio a les meves contribucions. Ni molt menys! Això ja queda clar a la pàgina d'usuari actual. El que no sabia és que la conversa no es pot esborrar. La majoria de converses les tinc en uns magatzems. Les més actuals sí que han quedat esborrades. Igualment, no me'n vaig per qüestió d'una plantilla, sinó per la dinàmica de la viquipèdia. Hi ha un seguit d'usuaris novells que van a la seva i que ara han sortit a l'atac en aquest assumpte. Fins i tot, alguns amb els quals no havia parlat mai. I com que sóc massa inflamable, prefereixo deixar aquest nom d'usuari i tornar d'ací un temps amb un altre de més discret.

T'agraeixo l'interès.

Fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 17:44, 26 març 2007 (CEST)[respon]

El tema està previst a m:Right to vanish. --VRiullop (parlem-ne) 18:20, 26 març 2007 (CEST)[respon]

Choctaw Wikipedia[modifica]

Hi there, the Main page of the Choctaw wiki is semi-protected. Registered users can edit after four days.

Only moving the page requires administrator permissions. Due to recent vandalism, there was, after all no other choice left.--217.83.95.110 15:05, 28 març 2007 (CEST) (de:User:Johannes Rohr)[respon]

Imatges[modifica]

Sí. Pensa que les podria haver esborrades jo directament però així li passo el mort de decidir què fer a un altre admin. Per altra banda les imatges no usades que no tinguin llicència lliure s'han d'esborrar directament. Les que tenen llicència lliure porten més debat i normalment s'han d'esborrar per VP:EP/P. --SMP​·d​·+ 20:34, 28 març 2007 (CEST)[respon]

Imatge de la puput[modifica]

Hola! La imatge és meva. He mirat per sobre què cal fer per penjar-la a Commons i com ara no tinc massa temps, ja ho faré més endavant. Si voleu esborrar-la no hi ha cap problema. En aquest moments vaig molt atrafegat i no puc dedicar-me amb calma a seguir tots els passos correctament. De fet volia millorar la informació de la puput, però també m'ha estat impossible. Feu elq ue considereu que s'ha de fer. Quan pugui ja m'informaré i miraré de millorar el tema. Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Fturmo (disc.contr.) Iradigalesc (discussions · +) 16:00, 30 març 2007 (CEST)[respon]

Vist i plau d'administrador[modifica]

Personalment crec que no cal. Tanmateix, la norma diu: Un administrador farà la valoració final de la proposta. (...). Estic d'acord en que a VP:EP/P no diu que calgui un administrador per tal de passar la votació a l'historial i és correcte el que vas fer, però alhora, la norma votada (estigui o no d'acord, tal com t'he dit) diu que un administrador és qui ha de fer la valoració final. No són qüestions incompatibles. Per tant, donar el vist-i-plau no s'ha d'interpretar com a manca de confiança (gràcies per treure feina), sinó com a estricte seguiment de la política actual. En tot cas, la política sempre es pot modificar...--Xtv (que dius que què?) 22:25, 30 març 2007 (CEST)[respon]

Gràcies. Aquests dies he tingut temps per fer-ho, un altre dia aniré més atabalat i ho farà algú altre... :-)--Xtv (que dius que què?) 22:35, 30 març 2007 (CEST)[respon]

Castell de Montclar[modifica]

Hola! Aquest article el vaig crear jo agafant la informació que hi havia dins de Montclar (Agramunt) (ho pots comprovar a l'historial), ja que del poble gairebé no en parlava i només hi havia aquest enorme escrit sobre el castell. És a dir, em vaig limitar a traslladar tota la informació sobre el castell en un article específic que vaig titular Castell de Montclar. Però jo no sóc l'autor d'aquest text, no sé qui el va escriure. --Enric 00:20, 31 març 2007 (CEST)[respon]

Cap problema, company. I bon cap de setmana! --Enric 02:04, 31 març 2007 (CEST)[respon]

Abril[modifica]

Imatges lliures[modifica]

Només n'he esborrada una de lliure que fos de després de la data. La resta de lliures que he esborrat és perquè hi havia anàlegs a commons. Aquesta lliure de fet he tingut dubtes a l'hora d'esborrar-la justament pel que dius, però com que ara la pàgina de càrrega ho deixa molt clar i no estava usada, seguint la normativa la he esborrada. Tanmateix, la restauro per si algú la vol pujar a commons. Si ningú la puja, el proper cop que miri la pàgina d'imatges no usades, l'esborraré.--Xtv (que dius que què?) 05:00, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

No t'oblidis de categoritzar les imatges a commons. Si no, es fa molt difícil de trobar les imatges. Així, aquesta imatge que ara has carregat podria anar a la categoria de rius, embassaments, València, etc... Per això em feia mandra carregar-la, perquè buscar les categories allà és una mica de feina. Així, la del Partit Espinaltià pot anar a Partits polítics, escuts amb les quatre barres (sí, existeix una categoria més o menys amb aquest nom però no recordo exactament com), ...
Finalment, fixa't en aquest canvi. Salut!--Xtv (que dius que què?) 05:14, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

Adam Małysz[modifica]

Hola. Soy de Polonia. Tengo un pedido a ti. Puedes escribir algo sobre Adam Małysz, el saltador quien ha ganado 4 Copas de Mundo? Puedes apoyar en es.wiki. Te estaré muy agradecido. En pl.wiki este artículo va a destacarse. Si quieres, yo puedo escribir algo para ti (sobre tu ciudad o alguna persona) en pl.wiki. Saludos, Szoltys 07:33, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

Muchas gracias :) Szoltys 08:02, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

wmf[modifica]

Doncs no ho havia vist, estic cec... gràcies per avisar-me. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 08:31, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

eliminació[modifica]

M'ha sorprés això de que has repetit una proposta, la mateixa funció abans d'inserir el text busca una cadena de caràcters idèntica i sols introdueix la nova proposta si no hi ha coincidències. Si recordes el cas deuries explicar-m'ho. Crec que la segona vegada ho vas fer manual, perquè no hi ha resum automàtic. Però millor m'ho expliques tu, que no voldria que es repetira l'escena.

L'arxivament d'esborrament és per poder arxivar una proposta, només funciona a la pàgina VP:EP/P. Estic desenvolupant un nou codi per esta funció, molt més eficaç que aquesta ja que permetrà als administrador esborrar la proposta de VP:EP/P, fer un recompte de vots, arxivar la proposta, treure el cartell de proposta d'eliminació a la pàgina corresponent i afegir el resultat en la pàgina de discussió de l'article si escau.

Diccionari integrat de valencià al firefox no tinc ni idea. De vegades si que en desitjaria un. –Pasqual · tertúlia 13:57, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

El signe + que poses a la teua signatura és el que es disposa al teclat, oi? T'ho dic perquè no s'està fent correctament la lectura, i la posterior substitució de caràcters, n'havia fet la prova amb la signatura de SMP i funcionava, però ara he observat que la teua signatura es corromp quan afegim una proposta a VP:EP/P. –Pasqual · tertúlia 17:27, 1 abr 2007 (CEST)[respon]
L'anterior missatge l'havia col·locat erròniament a la meua pàgina de discussió.
Tens raó, realment el codi què hi ha actualment per a arxivar una proposta d'esborrament era una simple adaptació del Monobook-Suite la qual encara no havia revisat. Ací no farà el seu paper.
Pel que respecta al signe +, deduisc que és el del teclat, per tant tinc un problema amb la funció perquè això no ha de passar.
A veur que hi puc fer. –Pasqual · tertúlia 19:53, 1 abr 2007 (CEST)[respon]
No, podria donar problemes quan aparega eixe signe, en un nom d'un article, o en un comentari. –Pasqual · tertúlia 20:00, 1 abr 2007 (CEST)[respon]
Aghr! Ha costat però ja ho tinc ja no es corrompra la teua signatura!
Per inserir correctament les propostes d'esborrament actualitza la teua memòria cau, he hagut de modificar el codi. El missatge d'avís de 'mode d'avaluació' seguirà mentre no m'assegure que no fa cap raresa més. –Pasqual · tertúlia 04:52, 2 abr 2007 (CEST)[respon]
Entesos, tens raó. Ho tindré en compte. –Pasqual · tertúlia 13:47, 2 abr 2007 (CEST)[respon]
No sabia que aquests codis estaven protegits. Gràcies per la informació :-) --Xtv (que dius que què?) 14:40, 2 abr 2007 (CEST)[respon]
Iradigalesc, al deixar de nou una nova proposta d'esborrament han desaparegut els + del text. Digues-me que no vas actualitzar! –Pasqual · tertúlia 18:32, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

Xics de Granollers[modifica]

A VP:EP/P i a VP:EP diu que el temps mínim per retirar una proposta, encara que hi hagi consens evident és de 7 dies. Fa temps que ens estem plantejant de reduir-ho a 3 o 4, però mentre ningú faci una proposta al respecte, s'ha de mantenir una setmana en votació. Per tant, torno a posar l'article dels Xics de Granollers a VP:EP/P.--Xtv (que dius que què?) 16:02, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

Acabo de veure que vas ser el proponent i que ets l'únic que hi va votar a favor. Aleshores callo. Disculpa.--Xtv (que dius que què?) 16:04, 1 abr 2007 (CEST)[respon]

benvinguda[modifica]

hola Iradigalesc, quan em vaig donar d'alta no existia aquesta plantilla (de fet no sé si ni tan sols es donava la benvinguda) però weno mai no se sap quan poden ser útils els vincles que hi surten. en fi, gràcies de totes maneres! --Guillem(Discussió) 15:57, 2 abr 2007 (CEST)[respon]

Samarretes d'equips d'esports[modifica]

He vist que has pujat a commons imatges com la Imatge:ManchesterUEquip.JPG o la de l'Espanyol però ara es fa servir un nou sistema per crear les samarretes, tal com pots veure a Manchester United Football Club on la samarreta està duplicada. Així, jo diria que com que aquesta imatge ja es pot crear mitjançant les eines de commons, es pot considerar duplicada, treure-la de l'article i esborrar-la directament. És només una apreciació personal. Tu què en penses?--Xtv (que dius que què?) 15:59, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

No cal esborrar-les de commons (i menys encara si fins i tot estan categoritzades! fa l'ullet), encara que sóc partidari de no tenir també coses innecessàries a commons només perquè allà ho accepten tot. T'ho deia per les properes que et trobis, si continues fent aquesta important tasca d'anar carregant imatges d'aquí allà. --Xtv (que dius que què?) 16:16, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

viquipèdia a l'escola[modifica]

Em van dir que hi havia documentació al respecte en altres llocs però si consideres que pot fer algun servei, ho torno a penjar --barcelona 18:46, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

penjat --barcelona 18:54, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

Bloqueig[modifica]

És el primer bloqueig que faig i m'he afanyat a fer-lo perquè no continués emmerdant. No sé si el tema ip's s'ha de modificar, etcètera. Ara bé, diria que els bloqueigs a usuaris que es registren només per fer vandalisme, com és aquest cas, solen ser infinits.--Xtv (que dius que què?) 20:59, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

Mira això Especial:Ipblocklist. Hi ha usuaris que amb menys contribucions vandàliques mantenen un blocatge infinit...--Xtv (que dius que què?) 21:09, 3 abr 2007 (CEST)[respon]

Una cosa més[modifica]

He pogut arribar fins a la decisió, és a dir, només queda crear els codis per a que es realitze les pertinents accions segons els resultats. De moment ja tinc prou per hui. Si vols provar el que he fet fins ara i comprovar que els resultats són els esperat post afegir al teu monobook.js la línia carrega("","","funcionsperso");, t'apareixerà la mateixa icona que la de arxivament de propostes d'esborrament, però a la darrera posició, just després del botó de desar (només apareix en la subpàgina de propostes).

Ja em dius que et sembla. –Pasqual · tertúlia 01:23, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Realment no conec les normes sobre les copyvios, ho vaig veure al Monobook-Suite i em semblava raonable, si una cosa té viola els drets d'autor la Viquipèdia no ho pot mostrar.
Tema editar seccions, pensava que hauria d'apareixer, però no comptava amb que el títol de la secció no comença igual que el de la pàgina sencera.
Per estalviar indicar el nom de la proposta en cas d'editar una secció la cosa no serà tan dificil i la idea és bona.
També pense afegir una funció que ens indique quines propostes compleixen els requisits per a emetre una decisió. –Pasqual · tertúlia 20:38, 4 abr 2007 (CEST)[respon]
A VP:DA no hi diu res ni de ocultar el contingut, ni del temps que ha de passar. –Pasqual · tertúlia 21:07, 4 abr 2007 (CEST)[respon]
Per casualitat estàs treballant amb el Konqueror? –Pasqual · tertúlia 21:14, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

RE: Destrucció[modifica]

ok! --ArinArin (parla'm) 17:10, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

ara que ho penso, NO OK! xD

en teoria l'administrador no s'ha d'estalviar la feina de mirar l'historial MAI perquè una forma de vandalisme podria ser canviar el contingut d'una pàgina legítima per una plantilla de destrucció i un contingut vandàlic fals...

ja ho sé, sóc un retorçat, però crec que això és raó suficient per a que l'administrador que destrueixi una pàgina consulti sempre l'historial, no?

--ArinArin (parla'm) 17:14, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Imatge:Nuvola Firefox icon2.png[modifica]

Ja està. Ja l'he canviat a la meva pàgina d'usuari. --animarval 17:42, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

RE:Benvinguda?[modifica]

He posat benvinguda perquè no se m'ocurria una altra paraula per a definir la plantilla, però s'entén, no?. hehehe hehehe. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 20:34, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Windows 2000[modifica]

Perdona per tarda en contestar, vaig veure el teu missatge i vaig marxa pensant que ho faria després fins ara... en fi.

Sobre lo que Dius, ho vaig llegir a un blog que van fer l'estudi per clics, però l'estic buscant per google i no hi ha manera, mentrestan el borró, i quan ho trobi ho poso.

Gracies per tot. --Folto 21:32, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

En tot cas hem disculpo jo ;) Vaig a googlegaaaar xD Salutacions ;) --Folto 21:43, 4 abr 2007 (CEST)[respon]

Imatge:Logotip de Suma Gestió Tributària.jpg[modifica]

Moltes gracies pel comentari. Be, nomes estaba esperant a repassar-ho be, sobre tot pel que fa a les faltes ja que no tinc un nivell molt alt de Català. Pero puc publicar-ho ja com has dit, i tratare de donarme pressa. --Lgm7 15:57, 5 abr 2007 (CEST)[respon]

Ja l´he vist, Gracies. També he fet altres correccions.--Lgm7 16:32, 6 abr 2007 (CEST)[respon]

per què no va el filtre antispam?)[modifica]

El filtre no va perquè ha escrit malament el nom de la seva web, suposo (ha posat lasota per lastoa).--Pere prlpz 19:04, 5 abr 2007 (CEST)[respon]

Vots, aclarim-nos![modifica]

Xtv em deia que assumible i consentible s'han de contar com a positiu i negatiu respectivament, tal com havia fet jo en principi. He anat a la presa de decisó sobre l'ús del nom de la llengua perquè és on es van originar eixos vots. Allí es confirma el que diu en Xtv.

A l'enllaç que em vas deixar, no veig que ningú diga que són vots nuls. –Pasqual · tertúlia 01:29, 6 abr 2007 (CEST)[respon]

He implementat allò de la secció, ara en editar una secció i clicar el botó la funció arranca de seguida. També podem obtindre eixe resultat si seleccionem el títol, el que ens evitarà teclejar noms llargs.
Voldria que provares a la meua pàgina de proves elimniar una proposta (com que esta en proves només n'has de seleccionar una i quan t'aparega el dialaeg pitges el botó de "d'acord").
Resulta que a mí no m'esborra els +.
Jo demà no em conecte fins a la nit.
Evidentment pel fet que als nous canvis siguen efectius hauràs d'actualitzar la teua m. cau. –Pasqual · tertúlia 04:33, 6 abr 2007 (CEST)[respon]
Sí, sisplau encara que no és gens correcte voldria que proposares la pàgina Usuari:Pasqual/pr:Informació esborrar pàgines per veure si et persisteix l'error. –Pasqual · tertúlia 00:21, 7 abr 2007 (CEST)[respon]
Després l'esborres i punt. Espere que els admins ho entenguen, el que passava era molt estrany. –Pasqual · tertúlia 00:23, 7 abr 2007 (CEST)[respon]
No, està bé. Gràcies.
Ara mateix estic implementant la funció que treurà la plantilla {{esborrar1}} dels articles. –Pasqual · tertúlia 00:36, 7 abr 2007 (CEST)[respon]
Exacte, no calen més proves (de moment). Se m'havia oblidat la coma (que acabe d'afegir), d'ahí la confusió. xD –Pasqual · tertúlia 00:45, 7 abr 2007 (CEST)[respon]

interwiqui[modifica]

Hola,com es pot saber si un article es destacat en un altre idioma?o poden fer els bots?o dic perque l'ultima interwiqui del article imperi espanyol i seguit l'enllaç i l'article tenia un ppositiu verd no se si vol dir que es destacat pero per l'estructura o prodia ser,gracies per l'atencio--Dyvid 18:38, 6 abr 2007 (CEST)[respon]

Re: Et falta gaire?[modifica]

Em falta just un dia amb ganes per acabar ;-) Tens alguna idea de per on podríem continuar? --VRiullop (parlem-ne) 21:44, 6 abr 2007 (CEST)[respon]

Commons[modifica]

Te deixei uma resposta na sua página do Commons/I answered to you at your user talk page from Wikimedia Commons m:User:555 06:01, 7 abr 2007 (CEST)[respon]

Variables[modifica]

Gràcies —Albertsab (Queixes - Queixa't) 09:18, 7 abr 2007 (CEST)[respon]

RE: destrucció[modifica]

ok ja ho faré així que tampoc no em costa res --ArinArin (parla'm) 13:36, 7 abr 2007 (CEST)[respon]

hahah[modifica]

hahaha, ben fet, corregeix!--barcelona 23:16, 8 abr 2007 (CEST)[respon]

imatge[modifica]

Mes que res pq s'ho miri algu altre abans d'esborrar-la. Pero de fet tens rao, es un cas molt clar i ja podria fer-ho directament. Xevi 23:22, 8 abr 2007 (CEST)[respon]

eis![modifica]

Graciés per la correció, pero ja feia servir el Firefox ;)el comentari anterior sense signar és fet per Marc CAT (disc.contr.) Iradigalesc (discussions · +) 00:27, 9 abr 2007 (CEST)[respon]

Sobre el viccionari[modifica]

Et donc via lliure per demanar-ho. Estic en acord amb tu. Jo feia temps que volia fer-ho però no tenia clar com fer-ho! Gràcies. Krls o KRLS

Ja t'he escrit el que et ara et poso, a la discussio del teu Usuari al Viccionari però t'ho escric aquí perquè així tinc la seguretat que el llegiràs:

Sobre el tema de la portada[modifica]

El problema és que hi ha un bot, que elimina tots els enllaços com en:User:Krls, perquè en un diccionari tant sols poden haber enllaços com en:Usuari Discussió:Iradigalesc o en:casa. Per això a la portada la protegeixo perquè no elimini els enllaços que porten als altres viccionaris.

Una altra cosa, de les proporcions al logo, on ho tinc que canviar? A missatges del sistema o a on? Pensa que soc bastant novell -- Krls

Funció finalitzada[modifica]

Ja he acabat tot el que es referix a la funció arxivaproposta(), la que m'ha dut darrerament de cap. Hi havien uns xicotets problemes que feien que el recompte de vots no fora gens exacte. Tanmateix pot seguir havent problemes. He detectat dos casos:

  • quan la gent no respecta les normes (els vots han d'aparèixer davant un asteric).
  • o quan s'ha invalidat un vot incloent l'asterisc en la cadena que ha de barrar-se.

Ambdues coses tenen solució. De moment s'hauria d'anar en compte amb eixos errors.

També he detectat un nou error. Quan s'afegix una proposta amb la funció proposta d'esborrament s'incorpora el nom del paràmetre per defecte de les plantilles, encara que no afecta al codi. M'explique, quan s'introdueix a la pàgina de propostes una nova proposta mitjançant el botó proposta d'esborrament la plantilla {{esborrar2}} inserix el nom de l'article amb el codi {{{títol_pàgina|nom_article}}} i la plantilla {{DadesArticle|{{{títol_pàgina|nom_article}}}}}. Evidentment això té la seua solució, tractaria d'inserir un text semblant al que té actualment la plantilla {{esborrar2}} però això requeriria actualitzar eixe text en cada actualització de la mateixa plantilla, i preferiria no fer-ho. Potser descobrisca com eliminar eixe codi, o simplement podríem eliminar els noms per defecte de les respectives plantilles. En fi, un tema delicat...

Em puc anotar un nou problema, la funció no reconeix la proposta Plantilla:Wikisource author, a casua dels dos punts?

D'altra banda no he tingut en compte si pel fet què es delibere una decisió (esborrar o mantenir un article, o arxivar una proposta sense concens) sobre una proposta ha d'haver un mínim de vots. A VP:EP#Valoració final no hi diu res al respecte.

Quant al que em deies sobre el resum de millorar he suposat que la contestació de l'anònim era teua.

–Pasqual · tertúlia 02:41, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Malauradament he de revisar el codi, fàstic!
Sé on està l'error però... ara no puc fer res. El masca està bufant!
Ara no tinc temps, havia avisat a Vriullop per que provara la funció, si pots acostar-t'hi i dir-li q s'aplaça...
–Pasqual · tertúlia 16:53, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
Això de l'estat d'usuari depent del servidor, no té res a veure. –Pasqual · tertúlia 16:55, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
El MÁS CABRÓN! I qui és el más cabrón en la feina? El que més mama, ui perdó, mana... xD –Pasqual · tertúlia 18:01, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
Ja he acabat el currele!
Ha funcionat! Però no com havia de ser! OOOOOO000ooooo decepció!
M'he inventat el nom de la pàgina de l'historial i he invertit el nom de les pàgines de discussió! Aghr! Perquè em fique en estes coses!
A més a més la funció addpagecontent ha fallat, adivina amb què?
Ja vorem uns minutets i ho tindré tot a punt!, espere! –Pasqual · tertúlia 19:15, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
Sí, ho tinc en compte! És el problema del signe + de la signatura d'alguns usuari fa l'ullet, però crec que eixa proposta el resultat era esborrar i hauria estat millor que ho provara un admin. Però bé ara em pose amb el problemeta... –Pasqual · tertúlia 19:49, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
Ei! Que anava per a tu quan em vas dir:
«Primer de tot m'ha tornat a passar de nou que el Firefox es queda penjat al punxar "desconnectat" o "en línia".»
Això és el que anomene estat d'usuari': 'commutador d'estat o administrador d'estat.
Li he eliminat el teu comentari al Vriullop per evitar confusions. –Pasqual · tertúlia 21:27, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
La funció addpagecontent ja està arreglada no deuria passar res més amb un +. Ara sols queda esperar que un administrador procedisca a eliminar la nova proposta que he fet de prova. –Pasqual · tertúlia 21:30, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Gràcies[modifica]

Gràcies. No sé si n'xtv i en VRiullop t'han explicat allò del vistiplau. Per cert em podries explicar què esteu fent a VP:EP/P amb en Pasqual? Podríem obrir una presa de decisions per a proposar canvis en el sistema, tan canvis estètics o de les plantilles (v. p. ex. User:SMP/Sandbox), com canvis més de fons referents als temps de votació i als percentatges necessaris. --SMP​·d​·+ 16:26, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Esclar que es pot destruir! Els dos processos són independents i com que pel de destrucció no cal esperar passaria per davant. --SMP​·d​·+ 17:06, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
Aviam, la destrucció és per a casos evidents. Si algú en discuteix els motius deu ser que no és tan evident i per tant l'administrador no l'hauria de destruir i ho hauria de deixar per a ser votat. Tot i això qui té l'última paraula sobre l'aplicació dels criteris de destrucció és l'administrador que per això representa que se l'ha votat escollint que sigui una persona mínimament honesta. Si algú crea un article «Pepito Martínez» que digui «és un nen tonto de la meva classe» i després que algú hi fiqui la plantilla de destruir torni l'autor dient que no veu que compleixi els requisits de destrucció és evident que l'administrador no n'ha de fer cas. --SMP​·d​·+ 17:36, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
No, en Pasqual ja m'ha dit que busqui a veure si trobo l'error... --SMP​·d​·+ 18:02, 10 abr 2007 (CEST)[respon]
Inspirar una miqueta en com es fa a commons i a en. Jo acabo d'obrir una PD a Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Modificació del procediment d'esborrar articles. Ara hi estic escrivint, no la toquis fins que no hi tregui la plantilla, sisplau. Si vols comenta el que hi posaré en la discussió. --SMP​·d​·+ 18:38, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Coi![modifica]

Perdona, quin embolic, al final resulta que tenies raó, i gràcies per deixar-li el missatge. Ara a esperar! –Pasqual · tertúlia 21:36, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

Gràcies per la invitació[modifica]

Gràcies per invitar-me registrar-me com a usuari, però bé, ja en tinc un. El que passa és que el vaig deixar de fer servir fa temps, diria que bastant més del que portes per aquí, de manera que no vam coincidir. Si un dia d'aquests em canvien els ànims potser el tornaré a fer servir. Gràcies igualment. --81.34.240.70 22:05, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

M'has fet riure! Gràcies de nou. --81.34.240.70 23:47, 10 abr 2007 (CEST)[respon]

bugzilla[modifica]

Vés a saber quan trigaran... Jo fa temps que el vaig posar aquell bug i en canvi n'hi ha d'altres que me'ls han fet de seguida (o per exemple pel viquillibres ho van fer en menys d'un dia. En qualsevol cas tu vota pel meu bug aviam si així hi posen més atenció. --SMP​·d​·+ 18:39, 11 abr 2007 (CEST)[respon]

Estan com una cabra... Has vist el que m'han fet ara? hahaha --SMP​·d​·+ 20:53, 11 abr 2007 (CEST)[respon]

Destruccions[modifica]

Hola Iradi. Si que l'has vist complet, el que es pot llegir en l'enllaç que em poses és tot el que hi deia. No l'he esborrat per ser novell sinó per ser una ratlla no enciclopèdica. Abans d'esborrar-lo l'hi he donat temps a l'anònim a que el completés. Però vaja, si creus que m'he precipitat el tornaré a pujar.--Lohen11 19:02, 11 abr 2007 (CEST) Ja està restaurat, i no em puc enfadar si m'aconselles com seguir les normes actuals.--Lohen11 19:20, 11 abr 2007 (CEST)[respon]

Gràcies[modifica]

Gràcies per la teva enhorabona. Miraré d'aplicar els privilegis amb seny. Pau Cabot · Discussió 00:53, 12 abr 2007 (CEST)[respon]

Gràcies pels ànims. Realment la feina de buròcrata no és gran cosa i només s'ha de vigilar no fotre la pota. M'ho pensaré. --VRiullop (parlem-ne) 16:23, 12 abr 2007 (CEST)[respon]

Logo de Viccionari[modifica]

Ivan!! Està en fase final de la votació d'un nou logo per a Viccionari, Viquillibres i Viquiversitat. El logo que hi ha a Viccionari pendent era fet per mi, ja van demanar que el posaren però van dir que no per això. Van dir que el logo actual no és un logo, mira't la discussió de Viccionari emmagatzemada [2]. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 21:39, 12 abr 2007 (CEST)[respon]

Sí, és la mateixa imatge, la vaig fer jo. Hi vaig estar discutint una bona estona a veure si tot era correcte. Llull es pensava que col·locant-la a Wiki.png n'hi hauria prou. Bé, quan decidisquen la font del text del nou logo (que a mi no m'agrada gens per la "W", hi vaig estar present en les votacions dels tres logos), es demana que facen la versió en català i ja penjaran la nova versió. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:17, 13 abr 2007 (CEST)[respon]
Jo m'ho he estat mirant! Això del monobook i he vist que es tenen de canviar coses com viquiprojecta, wikipédia! Si vols ho intento fer... i canvio aquestes coses elementals que em sembla entendre que es tenen que canviar! T'ho copies i mires si funciona. Donem un minut i t'ho canvio. --KRLS (Podem discutir-ho?) 16:32, 13 abr 2007 (CEST)[respon]

perdó[modifica]

Perdona si t'he ofés, no era la meva intenció... —Albertsab (Queixes - Queixa't) 08:59, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

Pedona'm les molèsties.[modifica]

Perdona’m les molèsties que pugui ocasionar en la meva manca de carregar imatges. No tenia ni idea que ocasionés problemes considerats com a vandalisme. Ho sento. --Uriol 22:39, 14 abr 2007 (CEST)[respon]

Sabries dir-me quina funció té el quick edit?[modifica]

Jo no entenc la seua utilitat. –Pasqual · tertúlia 01:13, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

pàgina moguda[modifica]

tens raó... la veritat que ni m'havia fixat que tenia historial ^^ --GillesV 01:28, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

és veritat, la goma d'esborrat aquesta sempre la tenia per allà i no recordava treure-la :) merci! --GillesV 01:41, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Per fi...[modifica]

Fet. No entenc perquè existeix el Portal Occitània com a element a destruir!! --Felato 04:13, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Si, he esborrat Plantilla:Abril anècdota d'Occitània. És possible que així sigui. Esperem que no entrin més vàndals. Una abraçada.--Felato 04:21, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Anglés[modifica]

L'accentuació tancada a "anglés" és totalment correcta, tu que parles occidental pensa que quan tu pronuncies e tancada però accentues obert segons el que t'han ensenyat és que accentuem al valencià tancat excepte "què", "valència", "èter" "sèsam", "època" i "sèrie", ho pots mirar a la gramàtica de l'IEC o de l'AVL. Perquè t'aclarisques millor ressumint-ho és l'accentuació de "-ès" passa sempre a "-és", la de "-è" passa a "-é" excepte Novetlè, la de "-èn" passa a "-én" després els verbs que acaben en "-èixer" és "-éixer", "-èncer" és "-éncer" i "-ènyer" és "-ényer" i terminacions verbals com "-èieu" és "-éieu" i "-èiem" és "-éiem". A banda hi ha també altres excepcions però t'aconselle que et mires la gramàtica de l'AVL, ix molt ben explicat. Si tens els viquiestris, només has de pitjar l'últim punt d'obres de consulta a l'esquerra. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:26, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Codi errorni a esborrar3[modifica]

Arreglat i garantitzat! (Sobrava un operador, typical Pasqualet fa l'ullet) –Pasqual · tertúlia 14:43, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Vull confesar-me...[modifica]

Vull confessar-me. L’usuari anònim Usuari: 88.6.192.134 i l’usuari Usuari: Zant, i en conseqüència, els seus vandalismes, han estats ocasionats per mi, l’usuari Uriol. Perdoneu tots els danys i molèsties que hagi pogut ocasionar. No tenia cap dret a ocasionar-vos-ho. Simplement, (i sé que no era motiu suficient), estava enrabiat perquè havíeu plantejat borra algunes de les imatges que jo havia carregat de la franquícia Zelda, perquè jo desconeixia la seva llicència ( tindria que haver-ho preguntat a usuaris més experimentats). Un dels meus objectius era crear un projecte de Zelda en la Wikipedia en català (la meva llengua materna). Això es tot. Perdoneu tots els danys ocasionats. No tornaré a fer-ho. Mereixo ser bloquejat. --Uriol 19:48, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

Curiositat[modifica]

Hola :-) És cert que un buròcrata en pot crear un altre, crec que algun usuari ho va demanar directament a meta, potser sense saber que un buròcrata en podia nomenar un altre... --Joanjoc (discussió) 23:23, 15 abr 2007 (CEST)[respon]

La cosa no era així. Vaig ser jo, en Plàcid havia desaparegut després de deixar un misteriós missatge de comiat i dimissió, la cosa era preocupant, perquè ens anavem a quedar sense buròcrata, a part de l'efecte psicològic del seu missatge sobre els que ho varem llegir. Encara que eixa necessitat de desaparéixer la va manifestar en diverses ocasions.
Un antecedent al nomenament extern dels nous buròcrates esdevingué quan Plàcid per error va nomenar un bot com a administrador i buròcrata i el va blocar,
Vaig anar a Meta i ho vaig comentar amb Naconkantari, un admin d'allà, que em va respondre positivament per al bloqueig de la web www.lastoa.cat. Un altre, amb perfil d'Steward, va interferir la discussió i va reaccionar amb rapidesa per treure la marca d'administrador i la de buròcrata al que devia ser un bot.
El tema de la necessitat del nomenament de nous buròcrates va aparéixer paral·lelament a la intervenció del Plàcid en setembre. En eixa època estiuenca es cometien molts actes vandàlics i en Vilallonga volia que entraren nous administradors per augmentar la vigilància. En eixa discussió vaig proposar dos nous buròcrates i els interventors van acceptar. Les votacions es varen acabar l'1 d'octubre i en Plàcid no donava senyals, i quan ho va fer es va negar, per omissió, encara que se l'havia avisat, a concedir la marca de buròcrata als dos candidats elegits. Novament, vaig intervindre per que es complira el que s'havia votat, contactant en esta ocasió directament amb Paginazero. Va ser després de quinze dies, quan Plàcid ja havia donat senyals de vida però no complia amb la seua obligació, reconec que va ser un acte una mica caragirat, però no volia contactar de nou amb Plàcid causant-li més malestar. Paginazero va actuar amb la rapidesa que el caracteritza i ho vaig comunicar als interessats.
Realment, la meua opinió és que Plàcid, després de la mala experiència de nomenar un bot com a buròcrata i la seua esvaïda voluntat per seguir amb el seu càrrec, es va desanimar i no volia tornar a errar. Per mi en Plàcid és un excel·lent viquipedista i no vull desacreditar la seua tasca amb el que t'he exposat, això ja ho vaig expressar en el seu moment als implicats de Meta.
En fi espere haver saciat la teua curiositat... fa l'ullet
–Pasqual · tertúlia 01:25, 16 abr 2007 (CEST)[respon]

QuickEdit[modifica]

Ja he detectat l'error del QuickEdit, és cosa del MediaWiki:Edittools, hi ha moltes etiquetes de <br> que es deurien de reemplaçar per <br />. Ho he deixat a la pàgina de discussió, però crec que ho comunicaré també a Viquipèdia:Peticions als administradors, per què no se'ls passe. L'evidència més clara d'eixe error és que el QuickEdit funciona amb pàgines que no incorporen el MediaWiki:Edittools, com són les dels scripts.

Com carreguem la versió de l'autor el QuickEdit del Monobook-Suite queda una mica desfasaet, si ho arreglen prompte i funciona, l'incorporaré als Viquiestris, com a mòdul opcional. –Pasqual · tertúlia 02:36, 16 abr 2007 (CEST)[respon]

No, hi havia un altre error que no ens havia donat problemes fins ara, està dins d'una etiqueta, veig que haig de revisar-lo senceret. No sé perquè però estava com alertagat i ara ni tal sols revertint s'ha solventat. En fi et deixe, a veure si sóc jo qui el domine a ell! –Pasqual · tertúlia 21:06, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Agh! segons la consola falta el signe ":", però jo diria que és l'assignació de la propietat de visibility que no passa de hidden a visible, encara que això està al MediaWiki:Monobook.js, haurem de contactar amb Joanjoc que va ser qui ho va implementar. –Pasqual · tertúlia 21:42, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Bah! Era el quickedit, algú que sàpia alemany? –Pasqual · tertúlia 23:26, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
La meua conclusió és que uns certs errors que hi havia al MediaWiki:Edittools impossibilitava el correcte funcionament del QuickEdit. He preparat un nou codi per al MediaWiki:Editools i Joanjoc el supervisarà demà. Espere que només siga això somriure. Nanit! –Pasqual · tertúlia 23:58, 16 abr 2007 (CEST)[respon]
Fet Fet! Tema QuickEdit resolt! La cosa ha trigat una mica per no comunicar-me en el moment adequat amb el admin adequat.el comentari anterior sense signar és fet per Pasqual (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions · +) 17:07, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Destrucció[modifica]

sense cap mena de sentit,

Hem sembla que el "Article no te cap mena de sentit ;) --Folto 19:42, 16 abr 2007 (CEST)[respon]

Dons si es millora millor que millor :Pel comentari anterior sense signar és fet per Marc CAT (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions · +) 21:25, 16 abr 2007 (CEST)[respon]

Em sembla bé que ho posis allà a l'explicació perquè tens raó, però crec que l'avís en vermell només hauria de sortir al namespace de plantilla perquè allà és l'únic lloc on segur que és imprescindible que s'usin. --SMP​·d​·+ 19:29, 17 abr 2007 (CEST)[respon]

Estic d'acord amb SMP, el que es pot fer amb els Viquiestris és que en cas que es tracte d'una plantilla s'afegisca l'etiqueta, sino, no cal. Et sembla bé així? –Pasqual · discussió 20:18, 17 abr 2007 (CEST)[respon]
Bé, llavors es pot estendre també la condició als portals i entenc perfectament que per seguretat per que tot en facen un bon ús i ningú tinga cap dubte s'hauria d'exposar més clarament en quins casos es pot posar la crida a la plantilla sense les etiquetes i quan serà imprescindible usar ambdues (plantilla i etiquetes noinclude).
Potser que el que caldria fer és crear una plantilla Plantilla:Destrucció d'element amb el codi:
<noinclude>{{destrucció}}</noinclude>
I aleshores reservar {{destrucció}} només per als articles. –Pasqual · discussió 20:38, 17 abr 2007 (CEST)[respon]
És de veres. I ficar un subst: seria complicar-ho massa... Retire la proposta. –Pasqual · discussió 21:24, 17 abr 2007 (CEST)[respon]
No si, ja sé quin és el seu paper.
Quant a la signatura jo no la col·locaria en una pàgina, algú la prodria modificar. La pots tindre en les teues preferències, o si t'abellix que siga visible pots col·locar al nom de la pàgina el sufix .js de manera que quedaria protegida, encara que m'imagine que la tens així per veure com es visualitza, tu mateix fa l'ullet –Pasqual · discussió 21:40, 17 abr 2007 (CEST)[respon]

Redirecció de Komi[modifica]

Com que he vist que tu també havies proposat desambiguar komi, he decidit crear Komi (desambiguació), i posar l'avís a l'article de la República de Komi.

Espero que et sembli bé! ^^

--Meldor 02:21, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

Discussions[modifica]

No li trobo el perquè de conservar les discussions, jo ho considero com una bústia personal, saps, on l'únic que importa és rebre la informació, i un cop llegida, no veig perquè guardar-la. Aquell comentari el vaig posar perquè he tingut males experiències amb usuaris no registrats. Però de totes maneres, gràcies, he descobert l'existència d'aquesta plantilla (registre) que és molt pràctica per tractes amb anònims! --Andreu Vaqué 16:12, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

Tinc un dubte...[modifica]

Hola Iradigalesc, Sóc l'usuari Uriol. Disculpa de nou tots el meus actes vandàlics del passat diumenge. Veurás, tinc un petit dubte. El cas es que vull propasar als viquipèdistes interessats un projecte que em fa molta il•lusió compondre: un projecte Zelda. El cas és que sé que entre els vikipèdistes hi deu haver persones que els hi deuen agradar el Zelda. Hi em preguntar per un moment: hi si proposés un projecte? Hi vaig contestar-me: per què no estaria interessant, i a lo millor moltes persones t’ajudarien a fer-ho. Seria bonic fer un projecte com aquest. Però el cas és, con que soc un novell, hi tinc por a cometre disbarats, i no sabria on proposar-lo, et demano la teva ajuda. Que tindria que fer per proposar un projecte, i a on? Moltes gràcies per la teva atenció. --Uriol 16:31, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

Graciés per la teva ajuda.--Uriol 19:26, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

Re:Botx[modifica]

Hola Iradigalesc

Es muy sencillo, solo tienes que tener en cuenta estos 2 parámetros:

  • -continue: continua desde donde parastes el bot
  • -autonomous: modo automático

Si quieres, por ejemplo, que el bot de forma automática, tienes que poner interwiki.py -autonomous. Si lo apagas y luego quieres que el bot tome el trabajo desde donde lo dejastes. interwiki.py -autonomous -continue.

Acabo de hacer pruebas con mi bot y si es capaz de cambiar Wikipedia por Viquipèdia. Para hacer eso, pon en la línea de comandos replace.py -start: "wikipedia" "Viquipèdia". El bot te avisará de los cambios que va a realizar, Acepta los 3 o 4 primeros (pulsando "y") y comprueba que no hay problemas. Luego, pulsa "a" y entonces empezará a trabajar de forma automática. Aunque debes vigilar sus ediciones porque a veces se equivoca. Saludos y suerte!!! --Jorgechp 20:40, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

P.D: Si tienes más dudas, no dudes en preguntarme, pero avísame si prefieres que te responda aquí o en tu cuenta de es.wiki.

Prueba a repetirlo otra vez actualizando la pywikipedia, si usas tortoise, selecciona la carpeta del bot con el botón derecho y pulsa en "CVS Update". En caso de que no funcione, también puedes probar con category.py. Nunca lo he usado, pero debe tener un funcionamiento similar. aquí hay instrucciones. saludos --Jorgechp 22:34, 18 abr 2007 (CEST)[respon]

dubte[modifica]

tinc un dubte:cuan es diu que han de pasar tres mesos abans de tornar a proposar l'article a borat,a partir de cuan es conte?de cuan finalitza la proposta o de quan es proposa?--Dyvid 09:12, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Quickedit[modifica]

Hola. Ja me l'he instal·lat. Quines avantatges té? no ho sé veure.--Lohen11 17:25, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Si que em funciona, però no veig que sigui més ràpid. Desapareix el viquiestris que a mi em va molt bé, per exemple per signar. Bé, ja l'aniré provant i gràcies de totes maneres.--Lohen11 17:47, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
Síps, miraré d'adaptar-lo al nostre idioma, si potser en col·laboració amb ASM, per a que sempre estiga actualitzat. I com no, adaptar-lo als VE, però si no m'equivoque amb el Monobook-Suite tampoc apareix, això és un indicatiu que s'insereix en la capa del toolbar. També ens falta el MeidaWiki:Edittools, això és una venjança! xD (Encara que quan poses el cursor en la part inferior apareix un menú desplegable, crec que és això, però no funciona, a la castellana ni surt.) –Pasqual · discussió 18:05, 19 abr 2007 (CEST)[respon]
No, si per això no voldria quedar-me amb la versió actual, per no estar pendent de les actualitzacions, o al menys no tant. El que fa Axxgreazz és importar-se el mòdul i adaptar-lo al seu Monobook-Suite. –Pasqual · discussió 19:08, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Moltes gràcies, ja m'apareixen. --Felato 20:06, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Edita capçalera[modifica]

Tinc un mòdul que és molt paregut a l'script del de Joanjoc, el qual vaig veure que ahir incorporaves al teu monobook, és el de editacapçalera.js, no l'havia afegit als VE perquè no conseguia modificar el resum d'edició, ahir ho vaig treure. Ups, ara me n'adone que ja ho has canviat... No res... –Pasqual · discussió 19:42, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Categories[modifica]

Tot just estic omplint-les, espereu uns dies abans d'eliminar-les! Sí, ja sé la regla dels cinc articles. Gràcies! ^^ --Meldor 19:58, 19 abr 2007 (CEST)[respon]

Re: Avís de la fundació[modifica]

Ok, he posat millor l'enllaç a la versió en català encara que estigui pendent de publicació.--VRiullop (parlem-ne) 17:25, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

viquinotícies[modifica]

al viquinotícies no hi ha encara cap política per al esborrat de pàgines, i la vaig veure com a més per a candidat a destruïr que no pas a eliminar. Si vols, puc restaurar-la. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 22:22, 20 abr 2007 (CEST)[respon]

Botons i errors[modifica]

Et refereixes als de la botonera flotant del mòdul vots.js? Crec que és perquè són arxius vectorials, no domine molt el tema però he vist que en algunes ocasions no es mostren correctament, no sé si es podrà fer alguna cosa, segur que si però de moment només he pogut deixar un missatge a Axxgreazz sobre el tema.

Quant a la versió, sempre actualitze i ara tinc el 2.0.0.3

A la consola active el filtre per què només es vegen els errors així m'evite tots els avisos que generen els codis del Monobook.css que no són d'allò més correcte. –Pasqual · discussió 00:50, 21 abr 2007 (CEST)[respon]

He intentat contactar amb ASM, però no ha estat molt actiu últimament, si no obtinc resposta haurem de segregar-nos per crear un quickEdit que funcione sense amagar la barra d'eines (botonera) estesa dels VE. JA pots anar pensant un nom! fa l'ullet –Pasqual · discussió 00:53, 21 abr 2007 (CEST)[respon]
com sempre ho he fet ràpid i correns. Bé, ja està. Sobre els avisos del Common.css i Monobook.css, és el que et deia, utilitza el filtre per a que només et surten els errors, normalment amunt tindràs cinc botons:
  • Tots
  • Errors,
  • Avisos,
  • Missatges,
  • Esborra.

Els avisos no aturen el codi i el compilador pot seguir endavant, així que per no perdre's entre tant d'avís el millor és tindre seleccionat el filtre dels errors. Algun dia ens podrem ocupar dels avisos, crec que tracta d'eliminar els -moz-el_que_siga, però de moment no m'hi fique, encara que sé que és la causa que no apareguen els tres estats d'usuari en totes les pàgines. Quan refresques la memòria cau per detectar nous errors pots pitjar el botó esborra perque no es mostren els errors detectats anteriorment.

Tema correcció quasi ho encertes, he he fa l'ullet. En els dos casos no havia acabat el document.write() amb el parèntesi final, en el 1r cas estava dins de la cadena de text –realment pertanyia a un text anterior, el qual havia modificat–, i l'altre simplement se m'havia oblidat. Si fera les coses amb una mica més de temps i reflexió!

La declaració if(){} pot acabar amb ;, però la veritat és que és un marcador totalment dispensable.

De totes maneres, gràcies, potser no m'haguera donat compte a temps. –Pasqual · discussió 02:27, 22 abr 2007 (CEST)[respon]

Plantilles de bots[modifica]

Em sembla molt bé. Precisament jo volia fer això, que les noves propostes entressin com a comentaris i no com a subpàgines. Faltarà afegir més paràmetres segons la política i caldria canviar el nom de la plantilla que es substitueix perquè pot portar a confusió molt fàcilment (sembla que allò de "NouBot" del final es tingui de modificar). Sobre Viquinotícies el que passa és que encara estic (porto dies) pensant-me la resposta. --SMP​·d​·+ 12:29, 21 abr 2007 (CEST)[respon]

D'acord. Aquesta era la idea. --VRiullop (parlem-ne) 13:19, 21 abr 2007 (CEST)[respon]

Re: BOTpolicía[modifica]

¡Hola! BOTpolicia consiste en un par de programas. Uno, que he escrito yo, es el que pone las plantillas {{destruir}}. El otro, cuyo autor principal es es:Usuario:Orgullomoore, es el bot que revierte en sí. No creo que aún necesitéis en ca.wiki unos bots de este estilo, por lo que veo el número de ediciones nuevas todavía es controlable (aunque tampoco tengo un contacto fluído con este proyecto como para hacer tal afirmación tajantemente), en es.wiki se puso en marcha hace poco por el diluvio constante de vandalismos y pruebas de edición que desde hace un tiempo nos está cayendo. Pero si puedo (y queréis), un día lo podría intentar probar aquí. Saludos. Er Komandante 05:40, 22 abr 2007 (CEST)[respon]

Destrucció[modifica]

Hola, casualment he vist la disputa sobre la destrucció de IceWeasel. Penso que és millor aplicar-li la fórmula del despreci i la indiferència, no sigui cas que es tracti d'un troll (o pitjor encara, d'un estúpid) i haguem de perdre temps en reubicar-lo. Salut !--amador 23:20, 22 abr 2007 (CEST)[respon]

ASM & QuickEdit[modifica]

Uf! hem tingut sort!

L'ASM m'ha contestat i li sembla una bona idea això que li he proposat, diu també que es mirarà que pot fer sobre les suggerències que li he deixat. Però abans li he d'oferir les traduccions així s'ho mirarà tot d'un cop. I el que és més sorprenent és que ha entès el que li he dit! hi hi! somriure –Pasqual · discussió 12:35, 23 abr 2007 (CEST)[respon]

  • QuickEdit: QuickEdit,
  • Submit: Desa la pàgina,
  • Preview: Previsualitza,
  • Cancel: Cancel·la,
  • minor: edició menor,
  • watch: Vigila,
  • error: error,
  • No links found: No s'han trobat coincidències,
  • Loading data: Carregant dades,
  • Live Preview: Previsualització instantània,
  • Loading preview: Carregant previsualització,
  • Error: preview not available (page could not be read by JavaScript): 'Error: previsualització no disponible (la pàgina no es pot llegir amb JavaScript),
  • QuickEdit view (KEY:E): Visualitza amb QuickEdit (telca:E),
  • Live preview (KEY:P): Previsualització (tela:P),
  • Submit changes (KEY:S): Desa els canvis (tecla:S),
  • Normal preview: Previsualització normal,
  • Cancel (KEY:A): Cancel·la (tecla:A),
  • Watch (KEY:W): Vigila (tecla:W),
  • Minor edit (KEY:I): Edició menor (tecla:I),
  • Ctrl: Ctrl,
  • Shift: mayús.

Et deixe les traduccions a veure que en penses. –Pasqual · discussió 17:20, 23 abr 2007 (CEST)[respon]

No m'agrada que Submit siga Desa la pàgina ja que allargarà prou l'extensió, però quà hem de fer... –Pasqual · discussió 17:50, 23 abr 2007 (CEST)[respon]
Els tres punts els afegeix després en:
qeForm.firstChild.childNodes[4].value = qePhrase('loading') + '...';
Gràcies, m'imaginava que la teua absència seria per alguna cosa.
Ara a veure quan ho actualitza i si incorpora la barra d'eines... –Pasqual · discussió 23:58, 23 abr 2007 (CEST)[respon]
El meu dubte era per a la frase No links found la qual vaig traduir espontàniamnet com No s'han trobat coincidències, encara que literalment hauria de ser No s'han trobat enllaços (o més bé no hi ha enllaços trobats, però això ja se'n passava fa l'ullet). Ho deixem en un no s'ha trobat cap enllaç?, com que ja li he respost vaig de seguida a corregir-me, tu digues el que opines per si encara hi havera temps. –Pasqual · discussió 14:46, 24 abr 2007 (CEST)[respon]
Ja ho tenim traduït. –Pasqual · discussió 22:50, 25 abr 2007 (CEST)[respon]
Error detectat, és l'<span> del joc de caràcters fonètics en el MediaWiki:Edittools que afecta al codi del QuickEdit... En el copia-i-enganxa no l'he inclós. –Pasqual · discussió 20:24, 26 abr 2007 (CEST)[respon]

Necesito ajuda[modifica]

Hola Iraglidesc tinc dos dubte respecte aquesta imatge: Imatge:Escut del imperi espanyol.PNG, no se quin tipus exacte de licencia es,vaig agafar la imatga del article imperio espanyol de wp:es i la vaig reduir perque em servis per una plantilla que estic fent pero ara no se que dir en la llicencia i tampoc no se com especificaro perque quant vaig al seu archiu no tobro el link que em permeti especificar la llicencia,em pots ajudar?gracies--Dyvid 19:17, 26 abr 2007 (CEST)[respon]

gracies per l'ajuda,aqui es on vull fer servir la imatge pero es que no me la reconeix,salut i gracies per tot--Dyvid 19:32, 26 abr 2007 (CEST)[respon]
moltes gracies ara si que queda be la plantilla ya hi marcat per eliminar l'altra imatge com m'has dit--Dyvid 19:50, 26 abr 2007 (CEST)[respon]
necesito que et pasis per aqui per donar la teva opinio i acabar el tema.--Dyvid 20:14, 26 abr 2007 (CEST)[respon]
em pots fer un favor?aquestaplantilla com es fa perque tingi mes amplada?gracies per tot(incloent haver ficat pau a la discusio del article (50) Virginia)--Dyvid 20:50, 26 abr 2007 (CEST)[respon]
perfecte,gracies per l'ajuda i l'informacio--Dyvid 21:04, 26 abr 2007 (CEST)[respon]

Plantilla[modifica]

Hola,

Veig que tu ets nou per aqui, o bé que no eres quan jo caminava per aqui, ja que certament soc gat vell i he publicat moltes coses, pero darrerament no ho he fet. Com que heu canviat les coses i el temes de les imatges, jo he penjat les imatges com es feien abans i per tant no se com es fa ara. Si no es massa demamar t'agrairia que canviesis tu mateix la plantilla, ja que no se com es fa. Gràcies i Salut.

Hugoel comentari anterior sense signar és fet per Hugoaes (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions · +) 15:19, 27 abr 2007 (CEST)[respon]

Viccionari[modifica]

Gracies per parlar amb en Drini. No m'he queixat encara perquè acabo de arribar del viatge de fi de curs, i estic encara trasbalsat, pensa que sol he entrat aquest matí un segon per veure com anava. I he vist que ja no era administrador, però això m'ha extranyat, perquè no m'havien donat cap notificació. Demà, em torno a posar les piles. --KRLS (Podem discutir-ho?) 20:37, 27 abr 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya[modifica]

Hola. Aniria bé que alguns dels viquipedistes que esteu fent el batxillerat féssiu un cop d'ull de tant en tant a Viquiprojecte:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya i a Viquiprojecte Discussió:Col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, no sigui cas que anem mal encaminats.--Pere prlpz 21:38, 27 abr 2007 (CEST)[respon]

R.E:[modifica]

Em sembla que confondrem i fer servir la plantilla registre a un usuari nomes m'ha pasat 2 o 3 cops pero ha pasat ya vigiliare mes i respecte els viquiestris es sencillament perque no els tinc,si em pogesis indicar com els puc aconseguir t'ho agrairia--Dyvid 00:12, 28 abr 2007 (CEST)[respon]

Però no deu ser gaire pràctic donar la benvinguda a algú que va fer alguna contribució al mes de maig del 2006, i mai més n'ha tornat a fer. En tot cas només era per evitar aquesta feina, si vol seguir-la fent, endavant.--Alex_Esp 00:25, 28 abr 2007 (CEST)[respon]

Manlleus... Col·laboració amb el Departament....[modifica]

Si ja ho havia mirat diverses vegades, fins i tot quan encara estava només a la taverna. De fet, tinc un gran interès en aquesta proposta, però crec, segons he llegit que comportarà mooooolta feina. Però, bé, estic a la vostra disposició, i pel que necessitis.--Manlleus 00:50, 28 abr 2007 (CEST)[respon]

ViquiestrisAvançats[modifica]

Al principi el vaig deixar amb l'assiganció a false, pensant en eixa mateixa possibilitat, però la veritat és que en cas de deixar vePropi amb el valor de false la gent no s'adonaria de que està fent alguna cosa malament. Per tant crec que no és convenient, ja que així sí que preguntarien perquè no els funciona, de l'altra manera observen els canvis i es pensen que tot ha anat correctament.

No sé si té alguna relació el que m'has escrit amb el cas de Manlleus. El cas seu el tenia en compte, però no pensava fer res si ell no buscava ajut, ja que no vaig estar present mentre intentava instal·lar-se'ls i quan ja ha a passat un temps no vull intervindre per que no parega que estic promocionant els Viquiestris. (Fixat que el tenia fitxat a Usuari:Pasqual/Vigila a la secció de necessiten assessorament.) –Pasqual · discussió 17:48, 28 abr 2007 (CEST)[respon]

Titelles? No, gràcies![modifica]

Hola,

Veig que has detectat "coses estranyes" en alguns usuaris. No, no... res de "titelles". Estic segur que és una mica "lleig" això d'editar el perfil d'un usuari que no és un mateix. Tot té a veure amb una petita experiència que estem duent a terme a Farmàcia de la UB i que en podràs trobar una mica d'informació a http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquiprojecte_Discussi%C3%B3:Col%C2%B7laboraci%C3%B3_amb_el_Departament_d%27Educaci%C3%B3_de_la_Generalitat_de_Catalunya#Reuni.C3.B3_amb_el_Departament_d.27Educaci.C3.B3_del_27_d.27abril De manera puntual i atès que molts del qui hi participen són nouvinguts amb pocs coneixements de _Viquipèdia, he afegit (com a responsable d'aquesta experiència) aquestes dues etiquetes per tal que els hi servis d'exemple alhora que ens ha permés fer una petita comunitat en la Categoria:Estudiants de Farmàcia. Mica en mica, com podràs veure, ells mateixos ompliran el seu perfil. Espero que ho entenguis. Gràcies de totes maneres. --pastilletes 20:54, 29 abr 2007 (CEST)[respon]

Perquè no se'm dóna un vot de confiança i se'm permet posar vincles?[modifica]

És veritat que potser en el passat vaig posar bastants vincles (prefereixo no dir "molts", no obstant "bastants" sí), però posar-me a la black list de la Viquipèdia em sembla excessiu.

Per altra banda, si no es volen vincles, posar redireccionaments tipus http://www.lastoa.cat/... ja em sembla bé.

Però no només és una qüestió de benefici cap a mi. És una qüestió (o intenta ser-ho) de benefici per a la Viquipèdia. Jo no intentaria (almenys, en el present ja no) posar pàgines que no donguessin un benefici necessari cap a l'enciclopèdia en català.

En quan a la teva proposta de fer un copiar-pegar de la informació, no dic que sigui tant mala idea en alguns casos, però pensa que 1) algunes pàgines tenen informació interessant per a la Viquipèdia sense tenir una estructura concreta d'enciclopèdia, és a dir, "de definició" i 2) posant el vincle no cal posar tant de text a la pàgina, i es pot abreviar.

A veure si entre tots trobem una solució satisfactòria per a tothom sense més desconfiances i sense trencar les normes, que jo crec que és possible. Salut! --cromelnordic 22:18, 29 abr 2007 (CEST)[respon]

Ajuda![modifica]

Hola,necesito que m'ajudis:no em surten els viquiestris i aixo que hi fet lo que em vas dir:hi creat la coresponent pagina amb el codi{{subst:Usuari:Pasqual/p:Viquiestris.js}}. i he refrescat el navegador,em pots ajudar?gracies--Dyvid 22:51, 29 abr 2007 (CEST)[respon]

Cromelnordic[modifica]

No recordo quan fa que voltes per aqui ni si estas al cas de la historia d'aquest senyor. Es va posar la seva pagina web a la "llista negra" pq nomes feia que afegir enllassos cap alla a tort i a dret, amb intencio propagandistica, cosa que ell mateix reconeixia. Hi va haver discussions inacabables a la taverna (cerca als arxius historics), on ell deia que tenia el dret de fer propaganda de la seva web aqui. Tothom va estar d'acord en que no voliem propaganda de cap de les maneres, i no hi va haver ningu que creies que la seva web podia tenir un interes objectiu. Personalment, com que crec que discutir amb ell no val la pena, pq repeteix una i altra vegada les mateixes coses, i a mes es un groller, ja no li dic res i reverteixo els seus canvis si son propagandistics (l'ultim era un pseudo-enllas a la seva web: no pot posar-lo en format http pq el programari no li deixa). Crec sincerament que no te sentit fer cap pacte amb aquest senyor. Que s'ha de pactar ? Si no permetem propaganda en general, pq hauriem de fer una excepcio amb ell ? Pq es un pesat ? Xevi 23:45, 29 abr 2007 (CEST)[respon]

Tens informació a la discussió de la plantilla {{interpel·lació desestimable}} i tota la crònica sobre la creuada d'en Cromel a Viquipèdia:Usuaris indisciplinats/Cromel. Crec que la intervenció d'en Xevi i els enllaços que et deixe són suficients per comprendre la situació. –Pasqual · discussió 00:10, 30 abr 2007 (CEST)[respon]
És comprensible, no t'amoïnes. És la raó per la que existeix eixa pàgina i la plantilla, en una de les seues últimes intervencions a la Taverna vaig estar a punt de col·locar la plantilla, però ho vaig ignorar i tampoc va fer falta. Es va crear expressament per este polèmic personatge.
Una anècdota per trencar una mica tot eixe desagradable afer va ser quan un usuari anònim em va proporcionar uns enllaços que demostraven que en Cromel no havia inserit tants enllaços cap a la stoa com per a considerar-se un usuari malintencionat. L'usuari ho feia per defensar-lo, però justament fou un dels requisits que em va exigir Naconkantari per poder afegir l'adreça de la stoa a la llista negra. –Pasqual · discussió 00:52, 30 abr 2007 (CEST)[respon]
En Crom ja ha reaccionat, m'ho esperava, així que ni em sorprén ni pense seguir-li el joc. T'ho comente a tu per que no piques, ja se li passarà. Normalment s'està una temporada molestant, un període de dos o tres dies i desapareix. –Pasqual · discussió 12:17, 30 abr 2007 (CEST)[respon]

Tranquil, tot aixo no es culpa de ningu, fora d'ell mateix per ser tan pesat, i potser nostra per massa benevols. Potser tens rao i ja es hora que el bloquem per una temporada ben llarga. Xevi 00:05, 2 maig 2007 (CEST)[respon]

Vilallonga[modifica]

En Vilallonga té per a mi el seu lloc d'honor allà on estiga. –Pasqual · discussió 00:52, 30 abr 2007 (CEST)[respon]

Maig[modifica]

Anglès[modifica]

Sí, conec la regla, i sé que anglés és correcte en valencià. L'article estava escrit per Dyvid (català central¿¿??), i vaig passar el corrector automàtic (ja coneixes com escriu en Dyvid...), però no m'havia adonat que havia corregit automàticament també els comentaris de Millars que, evidentment, és valencià. Ho sento. --Dúnadan 20:30, 1 maig 2007 (CEST)[respon]

Annauir[modifica]

Gràcies per la benvinguda. Moltes salutacionsel comentari anterior sense signar és fet per Annauir (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions) 06:18, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

Fusions[modifica]

Ja està fet. T'ho he deixat com si no ho haguessis fet de manera que ara allà hi pots traslladar el que vulguis. --SMP​·d​·+ 19:06, 2 maig 2007 (CEST)[respon]

Jo he eliminat l'arxiu perquè el primer element de l'historial no sigui una redirecció. Ara pots crear un altre cop l'arxiu de bon principi.--Xtv (que dius que què?) 20:13, 2 maig 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte educatiu[modifica]

Aquesta és una projecte pensat per durar molt, més enllà de la col·laboració amb el Departament. Ara, a partir del 17, es farà servir per això, però, en general, servirà per acollir tots els estudiants que aterrin a la viquipèdia. Crec que aquesta és la idea. De moment, estam muntant el projecte, però quan arribi l'allau de col·laboradors, de ben segur que necessitarem mans. Apunta't: com més serem, més riurem! Pau Cabot · Discussió 00:05, 5 maig 2007 (CEST)[respon]

Pagina d'usuari[modifica]

gracies per la correcció que has fet a la meva pagina d'usuari ja que no sabia que es recomanable fero aixins,ja tindre en compte el consell.Salut.--Dyvid 18:11, 5 maig 2007 (CEST)[respon]

Esborranys[modifica]

No son articles, son traduccions. Generalment es tot el que és sap de cada personatge així que si poso esborrany ho seran in seculam secolorum--joc 22:16, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

Manteniment, Lohen11, Dyvid6 i tu[modifica]

M'he fet un embolic i li havia contestat al Lohen. Què és exactament el que vol en Dyvid6, no sé de quines plantilles parla. –Pasqual · discussió 22:41, 11 maig 2007 (CEST)[respon]

Llavors s'haurien de crear les plantilles específiques, oi?
Afegir: {{proves0}}, {{proves0a}}, {{proves0b}},{{proves0c}}, {{proves2}}, {{proves2a}}, {{proves3}}, {{proves4}}, {{proves5}}
Semblant a es:Plantilla:Prueba0, es:Plantilla:Prueba0a, es:Plantilla:Prueba0b,es:Plantilla:Prueba0c, es:Plantilla:Prueba2, es:Plantilla:Prueba2a, es:Plantilla:Prueba3, es:Plantilla:Prueba4, es:Plantilla:Prueba5
Penses que és útil? –Pasqual · discussió 22:59, 11 maig 2007 (CEST)[respon]
Per mi no seria cap problema afegir-ho al codi, però no sé de l'utilitat de les plantilles, en tot cas crec que el nom de les plantilles hauria de ser més entenedor, sempre podem utilitzar els números per facilitar-ne la rapidesa per qui els empre amb freqüència. Es a dir, un usuari avesat al sistema del Monobook-Suite podria utilitzar els números, i el mateix codi els transformaria en el nom real de la plantilla, inclús es podria afegir una redirecció per cada cas. –Pasqual · discussió 23:04, 11 maig 2007 (CEST)[respon]
Retire això de l'utilitat! HE estat llegint-les. El que em falta ara són ganes de posar-me a traduir i buscar-los un nom. Enlloc de proves hauria de ser edicions el que siga, per exemple Plantilla:Edicions polèmiques per a {{proves0}}, Plantilla:Edicions ofensives per a {{proves0a}}, Plantilla:Edicions sense estil per a {{proves0b}}...
O sia que estractaria de crear la pàgina Plantilla:proves0 per a després reanomenar-la sota Plantilla:Edicions polèmiques i redactar el text. Una feinada! –Pasqual · discussió 23:27, 11 maig 2007 (CEST)[respon]
Doncs m'ho reserve per la setmana vinent. –Pasqual · discussió 01:08, 12 maig 2007 (CEST)[respon]

re:Discussions d'usuaris expulsats[modifica]

Hola Iradi. De moment he esborrat benvinguda posterior sense sentit. Penso que no es pot blocar la pàgina de discussió d'un usuari, la podria protegir però no crec que valgui la pena un cop esborrada.--Lohen11 10:06, 12 maig 2007 (CEST)[respon]

Hola![modifica]

Jo ja estic registrat com a usuari a la Viquipèdia, amb el nom d'Ula, però algú m'ha canviat la contrassenya. Què faig? - --83.53.211.36 17:16, 12 maig 2007 (CEST)[respon]

Buf, que fotut. xD! Em sembla que els developers ho poden arreglar, però els hauries de demostrar que realment ets tu l'usuari Ula. Si en contactes algun, en anglès, (et recomano en Brion VIBBER, ja que és sysop aquí), suposo que t'informaran.
Si et sembla que no et val la pena conservar l'usuari, només et cal registrar-te amb un altre nom.
Sort!--Iradigalesc (discussions · +) 18:38, 12 maig 2007 (CEST)[respon]
Sí, l'he recuperat fent que m'enviessiu una nova contrassenya pel correu (que no estava cambiat) i he activat l'usuari i per sort l'he pogut recuperar. Gràcies per ajudar-me i salutacions cordials - --Ula 20:37, 12 maig 2007 (CEST)[respon]

vandalisme[modifica]

Hola Iradi. Ja saps que a la segona bloquejo qualsevol vandalisme i així estem més tranquils. Però d'aquesta ip estem fent un seguiment.--Lohen11 16:17, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

CSS[modifica]

Ja sé que no ho compleix, de fa temps, el que passa és que no tinc ni idea del tema i justament esperava que algú que sí en tingués (com tu hahaha) s'hi fixés. No hi ha cap manera estàndard de crear el mateix efecte? En cas que la resposta sigui no (que és el que dedueixo del teu missage) és preferible eliminar-ho o deixar-ho encara que no tots els navegadors ho entenguin? --SMP​·d​·+ 17:50, 15 maig 2007 (CEST)[respon]

Dignitat nacional[modifica]

Hola! Gràcies per l'explicació, em sembla bé. --Daniel D.L. 16:48, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Esforç[modifica]

És veritat que ja s'havia esborrat amb el mateix contingut. Ben vist.--Lohen11 17:12, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Recordatoris i proves[modifica]

Pel tema dels recordatoris és possible, per anar més ràpid podries dir-me quines són les plantilles amb paràmetres?

Tema proves... Has estat fent alguna cosa? Jo estic empenyat en millorar la funció de les propostes d'esborrament. Així que no m'hi he posat ni m'he fixat en si algún se n'ha ocupat. Potser m'hi dedique millor la setmana q ve. –Pasqual · discussió 18:27, 17 maig 2007 (CEST)[respon]

Et pregunto[modifica]

Ja que en Pau no em contesta, i tu sempre estàs conectat, donem la teva opinió... Porto temps fent l'article Carl Gustav Jung i m'agradaria que em diguessis, que qeuda millor? Mira al apartat obra completa i diguem si queda millor els llibres sol en alemany sol, o queda millor sol els títols alemany i en català entre parèntesis. Es que si em cotnestes podré començar a pasar els títols seguin un mòdel. El únic problema es que si els posem en català i alemany queda una mica llarg, cada apartat. --KRLS , 16:29, 18 maig 2007 (CEST)[respon]

És el que volia fer però al posar-ho a avaluar per presentar-ho posteriorment a article de qualitat, em van posar el sant al cel, amb la idea de sol posar-ho en català. Ells defensen que tenen d'estar en alemany o també a la vegada en català, perquè no tindria sentit posar la traducció al català. per això he buscat l'obra completa en alemany.

Les referències les podrias arreglar tú, si no saps el que et dic mira la meva pàgina de discussió el que m'ha escrit més recent en Xtv, es que ben bé no entenc el que tinc de fer. Perquè jo he utilitzat el "<ref></ref>" menys a la apartat de crítica. --KRLS , 17:10, 18 maig 2007 (CEST)[respon]

Justament el que deia és que si no es fan servir específicament, enlloc de referències, jo les posaria a un apartat de bibliografia. Però de fet no sé si això està regulat al llibre d'estil. Segurament sí, però no ho sé. Senzillament trobava estrany que hi haguessin els dos tipus de referències dins el mateix apartat. Ara, tampoc passa res, suposo...--Xtv (que dius que què?) 18:26, 18 maig 2007 (CEST)[respon]

Funció propostes[modifica]

Té tota la pinta que sia cosa de la mida de la pàgina, és una possibilitat que de moment semblava que no aplegaria mai, però se n'estan proposant moltes més de les que es van traent i aixó augmenta el pes, hauré de limitar-la segons la mida total de la pàgina ara té 109 kiloctets, pareix ser que en l'enllaç que m'has deixat no ha acceptat res més enllà dels 43 k. Fixa't que comença a eliminar en mig d'una frase sense que hi haja un caràcter dels que podria donar problemes, com el famós ampersand de la teua signatura. –Pasqual · discussió 16:56, 18 maig 2007 (CEST)[respon]

Crec que m'he precipitat en el meu diagnòstic! En Paucabot havia incorporat unes quantes propostes amb 104 k que ja és una quantitat important.
Hauré de recrear la mateixa situació i veure que ha fallat.
De moment he afegit la limitació. –Pasqual · discussió 19:57, 18 maig 2007 (CEST)[respon]
En la prova tot ha anat bé! Per la qual cosa descarte tant l'extensió de la pàgina com els caràcters html. Potser cosa del navegador del Jordicollcosta, miraré en eixe sentit. –Pasqual · discussió 20:33, 18 maig 2007 (CEST)[respon]
He retirat la limitació, haurem de ser prudents, però és que amb el que hi ha no tinc prou, m'ho estic mirant de totes formes, i estic esperant una resposta del Jordi CC. De moment no se m'acut una altra causa llevat de les que t'he esmentat més amunt. –Pasqual · discussió 21:45, 18 maig 2007 (CEST)[respon]

Foto[modifica]

Te contestat a la Discussió de la Fotografia. Marc_CAT

Dubtes.[modifica]

Hola Iradigalesc!

Perdona’m si estás ocupat amb exàmens i et molesto. Tinc un dubte, i és el següent. Graciés:

Com ho faig per ficar-hi en un article les referències i que aquestes surtin? Es que ho provo i res. Per que m’entenguis per si no ho deixo molt clar el que vull dir, et deixo un exemple: Al article Mozilla Firefox, concretament a Mozilla Firefox#Referències, pot veure que surten unes dades enumerades. Això es deure crec a la Plantilla: Referències. El cas es com podria utilitzar aquesta plantilla en el articles? Perquè ho e intentat i no em surt res, em surt en blanc. Si jo vulgues utilitzar aquesta plantilla de referències, per exemple en el article The Legend of Zelda, que tindria que sorti, com i perquè? El cas es que no ho entenc com funciona. Bueno, graciés per atendrem i perdona’m les molèsties. --Uriol 11:59, 19 maig 2007 (CEST)[respon]

GNU/Linux[modifica]

M'he instal·lat l'Ubuntu 7.04, que tothom me la va recomenar per començar, però no descarto utilitzar-ne d'altres en un futur. Tot i que vaig tenir algun problema a l'instal·lar-lo, ara em va perfecte. Espero així poder col·laborar amb articles relacionats amb aquest SO a la Viquipèdia.--Aljullu (+) 12:42, 20 maig 2007 (CEST)[respon]

Recordatoris i avisos (bis)[modifica]

Ja he creat els avisos i algunes pàgines relacionades com VP:BF, VP:ET iVP:CMC. Espere que la gent corregisca els innumerables errors que m'he deixat arrere, hi ha enllaços que no són correctes, sinò ja me les miraré un altre cop.

Ara quedaria aquella part d'afegir els paràmetres als recordatoris, el problema és que havia implementat el codi per poder afgir-ne diversos a l'hora. Els paràmetres que s'han d'afegir, en principi serien el mateix per a tots? Es a dir crec que el paràmetre en qüestió és algun enllaç cap a una pàgina en concret. Si és així seria prou fàcil d'implementar, però si cada plantilla necessita un pàràmetre diferent, la cosa se complicaria, encara que tampoc és que siga impossible, simplement s'haniria preguntant per cada paràmetre corresponent. Espere haver-me explicat bé, t'he vist en línia, a veure si em pots contestar.

Perdona per no preguntar-te pels exàmens o no fer-ne mai cap menció però crec que se n'ix massa del tema de la Viqui. –Pasqual · discussió 01:42, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

Amb parsers no crec, però amb JavaScript sí. Li direm que en cas de trobar-se en una pàgina d'un anònim que substituïsca el número per la paraula "anònim", o més correcte, crec que seria treure l'IP sense res més, un "Hola anònim" no sona molt convencional i pot ser inclús ofensiu, segons com s'ho agarre l'altra persona. –Pasqual · discussió 10:24, 23 maig 2007 (CEST)[respon]
Pos, no amb JavaScript no, ja que només introduim el text necessari per substituir la plantilla, no el text de la plantilla en sí, vaig a provar si alguna expressió de parsers s'acobla.
La solució idònia seria desfer-nos d'eixe {{PAGENAME}}.
Una alternativa seria crear una pàgina per cada cas, però per una simple paraula no em sembla correcte.
Una tercera solució, a mitges, ja que els anònims no tenem pàgina personal, seria una expressió com esta: {{#ifexist:Usuari:{{PAGENAME}}|{{PAGENAME}}|}}, però això exclouria molts nouvinguts de saludar-los pel seu malnom, ja que no pocs són els que tenen la seua pàgina personalitzada. Iradigalesc/Arxiu
Ja veus no està fàcil, i realment és d'idiotes robotitzats això de saludar una IP. Així que fins que aparega algun parser que ho solucione jo ho tauria, supose que el en:Template:Test0 amb un simple "Hello!" va en eixe sentit. –Pasqual · discussió 11:02, 23 maig 2007 (CEST)[respon]
Si ens funcionaren els StringFunctions esta expressió podria ser una solució: {{#if:{{#replace:{{PAGENAME}}|.|}} > 0| {{PAGENAME}}|}}. –Pasqual · discussió 12:03, 23 maig 2007 (CEST)[respon]
Exacte, havia pensat també en eixa possibilitat però volia comprovar que no tingueren cap paràmetre (i això q les havia creades jo), en fi no cal justificar la meua badada.
Amb eixe paràmetre afegit és possible! Tot serà més fàcil, afegeix-ho a les plantilles i jo modifique el codi pel fet que en cas d'una IP anònima s'afegisca l'argument |anònim. –Pasqual · discussió 13:45, 23 maig 2007 (CEST)[respon]
Fet Fet!, mira que m'ho has dit justet quan he començat a fer-ho. Bé no és que anava a afegir la possibilitat d'incloure la funció dels recordatoris en discussions d'articles, però sí que estava implementant una funció per que es triara en quins espais es pot utilitzar una determinada funció.
Recorda que necessite els vostres comentaris, suggerències i crítiques, no dubtes donar-me la teua opinió per millorar una funció o afegir-ne una de nova. –Pasqual · discussió 21:37, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

Re: Commons[modifica]

Alguna cosa hi ha, però només ho vaig mirar per sobre. Mira't commons:Commons:File upload service. --VRiullop (parlem-ne) 20:32, 23 maig 2007 (CEST)[respon]

No és fàcil assignar automàticament les categories, alguna l'he canviat. També vaig veure una imatge que ja existia com Image:Locator map of Asturias.png i ja l'han esborrat després de marcar-la com duplicate. Sobre els canvis a {{NowCommons}} no em convencen. És una plantilla que existeix a moltes VP i algú la fa servir en lloc de {{AraCommons}}. A més, no cal que sigui una destrucció immediata, no corre pressa, i poden anar a la categoria d'AraCommons. --VRiullop (parlem-ne) 16:46, 24 maig 2007 (CEST)[respon]
La plantilla es va crear a imatge de en:Template:NowCommons i la fan servir usuaris d'altres VP. Diria que el bot és posterior i ha aprofitat aquesta plantilla perquè ja existia a quasi totes les VP. El fet que ja substitueixi les imatges ajuda i simplifica la feina, però no és un problema que estiguin barrejades ja que és molt fàcil comprovar-ho. Jo prefereixo esperar uns dies abans d'esborrar no fos que surti algun problema a commons i tinguin la possibilitat de comprovar l'original. Per mi, trauria a AraCommons la indicació de canviar-la per destrucció. --VRiullop (parlem-ne) 17:02, 24 maig 2007 (CEST)[respon]
Per cert, no els diguis als alemanys Dutch en lloc de Deutsch que els emprenya ;-) --VRiullop (parlem-ne) 17:04, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

EE[modifica]

A Viquipèdia:Llibre d'estil#Posició a l'article ho recomana, tens raó que no obliga, però sempre ho he vist fer així.--Lohen11 16:45, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Hume[modifica]

Eren coses petites de format, jo acostumo a deixar aquestes plantilles encara que sigui poca cosa a fer. BTW, em sembla que hi ha un programa que es diu commons:Commonist. --SMP​·d​·+ 18:11, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

Llicència doble[modifica]

Hola, precisament perquè no són compatibles posava les dues a pràcticament totes les meues aportacions a la Commons. No passa ja amb la CC-BY-SA 3.0 . Caldria estudiar què implica i podria ser que fos incompatible més encara el que feia, però no sóc l'única persona que ho ha fet. No tindria cap problema, si és possible, migrar de CC 2.5 a CC 3.0. En tot cas, si abans no s'ha pogut estudiar millor, et prego que no demanis la supressió de totes les imatges que he penjat fins ara ;) Si tens temps, que pots fer recerca del tema? Gràcies! Toniher 19:33, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

CommonismNow[modifica]

Dear Iradigalesc, please use Commons:Template:Information for moving files. --Flominator 20:41, 24 maig 2007 (CEST)

Afegir un paràmetre als recordatoris[modifica]

No estic molt acostumat a dixar recordatoris, així que voldria saber quin tipus d'enllaços se solen deixar, si enllaços interns o url amb oldid o diff. Evidentment qualsevol de les tres possibilitats o les tres segons cada cas serien possibles d'afegir. No crec que hui em quede massa tard, però ho implementaria el més aviat possible. –Pasqual · discussió 22:53, 24 maig 2007 (CEST)[respon]

No, no és correcte, però no sempre em fixe en l'ortografia quan edite en discussions i solc escriure més bé com parle, perquè això sí, matros diem dixar o inclús dissar. fa l'ullet
Llavors de moment només introduirem enllaços interns, per no augmentar el codi excessivament.
A nit vaig implementar el codi per a l'escrutini de totes les propostes, eixe codi afegeix un botó en la pàgina de les propostes. Com que ningú m'ha dit res supose que no li ha aparegut encara a ningú. S'obre una finestra a part, cosa que ens permet compara millor els resultats.
El meu objectiu és que pugam veure tots els resultats de les discussions, quines han complert ja els requisits per que s'arxiven a l'historial i es facen les accions oportunes en les pàgines implicades.
No he aconseguit encara poder cridar la funció que realitzaria les accions pertinents i hui ja no continuaré en busca de la solució però m'agradaria que ho provares i poder llegir alguna crítica. només hauràs de refrecar la teua cau ja que he afegit el mòdul als VE. –Pasqual · discussió 00:04, 25 maig 2007 (CEST)[respon]
En un futur els Viquiestris es podran emprar en altres edicions, com passa ara al Viccionari, però de moment ja em costa prou ajustar-me a les exigències de la Viquipèdia. Sí que els pots carregar en qualsevol altre projecte, però no estan disponibles totes les funcions, a causa de les diferents polítiques i l'idioma, és clar. –Pasqual · discussió 00:34, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Solidaritat Catalana[modifica]

No ho veig gaire clar, però com diu el llibre d'estil de la categorització, s'han de posar les categories que engloven les més específiques, per tant crec opurtú introduir-lo a la categoria d'història. Una altra cosa: aquella plantilla jo la vaig posar perquè un usuari anònim canviava les categories sense ni solta ni volta i jo ja l'havia avisat (cosa que tu has negat sense saber la veritat), però ho seguia fent. Deu fer cosa de quinze dies que vaig posar la plantilla i encara no havia rebut resposta de cap administrador. --Andreu Vaqué 14:10, 25 maig 2007 (CEST)[respon]


Aquesta era la resposta de l'administrador? Tu creus que la història pertany al segle XX? Jo diria que és al revés: que el segle XX forma part de la història, història engloba segle XX. Quina tonteria més gran, Senyor, no cal ser tant quadrat amb la classificació, sé que no es pot exagerar en categories, però tampoc són tantes. T'ho dic més clar: la meva posició és que m'agradaria incloure-ho a la categoria història, no sé perquè no et sembla bé; mira si no t'agrada que estigui a història de Catalunya, bé mira mmmm... però no em neguis la d'història! --Andreu Vaqué 16:11, 25 maig 2007 (CEST)[respon]


No estic negant que dins de la categoria segle XX hi hagi una subcategoria d'història. És una qüestió de sentit comú, deixa't estar de decisions el segle XX és una part de la història, com també ho és el segle I, el segle XVI i el segle VI aC. I per una categoria més no passa res, no es tracta de restringir-nos, sinó de facilitar la classificació de la Viquipèdia, i afegir aquest article a la categoria història no altera res! --Andreu Vaqué 17:27, 25 maig 2007 (CEST)[respon]


No cal doncs que t'hi posis més, oblida-ho i deixa'm en pau. --Andreu Vaqué 17:30, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Administradors a Viquidites[modifica]

A Meta em van dir que esperés uns quinze dies, no sé, si vols ho puc demanar ja. --Ula 15:08, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

No, ho vaig demanar com a anònim --Ula 15:13, 25 maig 2007 (CEST)[respon]
No havíem d'esperar fins al 31? --SMP​·d​·+ 17:36, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Noms d'usuari[modifica]

Hola, perdona que et molesti però l'he comentat a en RR que aquest usuari ha agafat un nom que s'assembla molt al d'ell i que podia infingrir la política sobre els noms d'usuari el problema es que com que la política no es la mateixa que a :es he buscat la política sobre els noms d'usuari i no la trobo, per lo que et demano que si saps on t'està digamo ja que sense llegir la política no li puc assegurar que seria lo millor.Salut!--Dyvid 18:15, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Pero com diu en RR això pot portar a confusions no crec que li costi res canviar de nom, encara que si tu opinàs que no cal canviar de nom... tens mes experiència que jo--Dyvid 21:38, 25 maig 2007 (CEST)[respon]
OK, de moment deixaré estar el tema i si mes endavant comença'n a produir-se confusions ja li preguntaré a algú altre--Dyvid 21:48, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Commonista[modifica]

Mira't Imatge:MariaRússiaSuècia.jpg. Aquesta imatge es va esborrar de l'anglesa per origen desconegut, s'hauria d'haver esborrat també d'aquí i ara s'hauria d'esborrar de commons. Tenim el problema que aquestes imatges no han estat revisades i no totes es poden carregar a commons. --VRiullop (parlem-ne) 20:29, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

El Viquiprojecte:Revisió d'imatges es va començar ara fa un any. De les imatges anteriors no s'han revisat aquelles que ja tenien alguna plantilla lliure. Les imatges carregades l'últim any segurament ja es van comprovar en el moment de la càrrega, o potser no. Crec que s'haurien de mirar abans de passar-les a commons i recuperar la plantilla {{Moure a Commons}}. Ho podem discutir en el viquiprojecte. --VRiullop (parlem-ne) 22:43, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

gènere femení[modifica]

Merci per introduir el gènere femení a la Plantilla:filera de successions. Podries donar una ullada a Plantilla:Filera de successions de dos a un, Plantilla:Filera de successions de tres a un, Plantilla:Filera de successions d'un a dos i Plantilla:Filera de successions d'un a tres i fer el mateix procès. No sé si es tracta de copiar i enganxar el que has canviat a la primera o és més complicat, i abans de potinejar prefereixo preguntar-t'ho. Merci. Salut! --Gcm 21:53, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Merci. Quina rapidesa. El teu estat de desconectat m'ha desconcertat. Salut! --Gcm 22:12, 25 maig 2007 (CEST)[respon]

Propostes, admins i l'anònim[modifica]

Iradigalesc, no havíem quedat que no era necessari que forem administradors per a processar les propostes amb els requisits suficient per a actuar (eliminar, conservar o arxivar). Un usuari s'empenyora en comunicar-me que no és possible. Crec que sí que ho és i que es diu que en eixe cas un admin ha de donar el vist-i-plau.

Pel que a mi respecta he decidit no comunicar-me amb anònims, per això esborre els seus comentaris si no puc identificar qui són. En ocasions podria ser algun usuari registrat que no ha iniciat sessió. Este en concret l'identifique amb en Viktor i supose que és el que en una ocasió el vas confondre amb el Vilallonga. –Pasqual · discussió 19:01, 26 maig 2007 (CEST)[respon]

Llavors, sembla que no tenim autorització. ¿S'està tenint en compte en la modificació de VP:EP/P?
La veritat és que la tasca d'una admin és la del manteniment, però això no lleva que també els puguem ajudar, és clar que de moment m'hauré abstenir de nous canvis. –Pasqual · discussió 20:57, 26 maig 2007 (CEST)[respon]

Viquidescans[modifica]

Em vull prendre un viquidescans (només per a la Viquipèdia, no per Viquidites) i vull blocar-me la pàgina fins el 26 de juny a les 23:59:59. Em pots modificar el meu monobook.js perquè em bloqui? és que no en se... xD Gràcies --Ula 20:17, 26 maig 2007 (CEST)[respon]

No me'n surto. Fem una cosa. Tu em copies el que hauria de posar al monobook.js a la meva discussió i jo m'ho copiaré al monobook.js --Ula 21:10, 26 maig 2007 (CEST)[respon]

Viquipèdia:El_que_sigui[modifica]

Em vaig aturar perquè vaig arribar a un moment que em semblava que estava fent massa canvis sense que gaire gent hagués mostrat interès a que es fessin, i perquè hi havia moments en que ja era dubtós quan una cosa havia de ser dins de Viquipèdia o no. Així, la Categoria:Imatges (i totes les subcategories i imatges) també s'haurien de moure? Entenc que per exemple les imatges d'origen desconegut, a les quals s'ha d'aplicar manteniment, estiguin a la categoria Viquipèdia, però... les classificades per llicència... En fi, que no sé si val la pena... però bé, si es creu que sí, es pot fer.--Xtv (que dius que què?) 21:00, 26 maig 2007 (CEST)[respon]

Perpinyà[modifica]

Els dos novel·listes tenen article a la viqui, he comprovat els ISBN i són correctes.--Lohen11 11:52, 27 maig 2007 (CEST)[respon]

Portada de Viquidites[modifica]

Gràcies per la teva opinió. Crec que en tot el què has dit tens raó, i per tant, ho he modificat tal com deies. Després podem fer una votació per triar un disseny de portada a Viquidites --Ula 12:55, 27 maig 2007 (CEST)[respon]

Gracies[modifica]

Per desfer els cambis de vandalisme de la meua pàgina de usuari, perdona per dir-t'ho ara, no me donat conta fins ara. --Folto 18:34, 27 maig 2007 (CEST)[respon]

Absència[modifica]

M'en vaig en cosa d'unes hores, marxo a la Ciutat comtal! Però és que estava obsessionat amb els popups per a la nova funció del escrutini global i havia de provar una cosa que se m'ha acudit. I funciona! Sols falta poder posar-la en marxa, però malauradament no tinc temps! Haurà de ser a partir del dimarts, o dimecres.

D'altra banda he tret allò de les salutacions cordials per als avisos i he afegit als recordatoris el paràmetre de la pàgina relacionada, encara que ho he limitat per quan s'edita una secció. He vist que vas afegir un paràmetre més a un avís, ho tindré en compte al pròxim que em connecte. Salut! –Pasqual · discussió 01:42, 28 maig 2007 (CEST)[respon]

M'has estalviat força temps[modifica]

Hola,

Moltes gràcies! Portava una estona barallant-me amb el monobook i tota la pesca i m'has ajudat molt, en un moment ho he enllestit tot. Ja començava a desesperar i m'ho has solucionat tot.

Molt agraït.el comentari anterior sense signar és fet per Tande (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions) 01:37, 28 maig 2007 (CEST)[respon]

Autobloqueig[modifica]

No m'ha funcionat però és igual, ara m'estic centrant en Viquidites: aviam si arribem a 200 dites i citacions abans que em fagi administrador! --Ula 18:01, 28 maig 2007 (CEST)[respon]

Ah! i crearé una introducció de discussió semblant a la de la Viquipèdia per posar a la discussió de tots els usuaris. --Ula 18:02, 28 maig 2007 (CEST)[respon]
Hola, sóc en Pasqual acabe de provar l'autobloqueig i funciona! El mal és que ara no podré tornar a registrar-me com a Pasqual fins que no passe el 26 de juny! A vore si em faig amb algún admin i em revertix la meua darrera edició de Usuari:Pasqual/scripts/prova.js, quin mal rotllo, no haver pensat en les conseqüències de bon funcionament de la funció, és que quan he vist l'avant-darrer missatge de l'Ula que t'ha deixat m'havia proposat comprovar que és el que podia estar mal, però segurament el seu missatge te'l va deixar abans que li anara correctament. 83.53.175.91 22:32, 29 maig 2007 (CEST)[respon]
Ja, es de veres, no comptava amb l'opció de desactivar el JavaScript, gràcies per recordar-m'ho. –Pasqual · discussió 00:06, 30 maig 2007 (CEST)[respon]
Sóc l'Ula. L'autobloqueig ja funciona. Gràcies a l'Iradigalesc i a en Pasqual. Només passava per aquí per dir-vos que he demanat a Meta que canviessin el logo de Wikiquote per Viquidites. El nou logo el podeu veure aquí Ah! i envieu-me les vostres respostes a la discussió de Viquidites! --81.33.91.123 15:00, 30 maig 2007 (CEST)[respon]

Juny[modifica]

Debian[modifica]

Jo també lamento l'enrenou que s'ha generat. Vaig fer el comentari com a puntualització geek, en to de broma, però ha arribat un anònim i ja l'hem liada. En fi...

En cas de dubte, la meva postura (crec que fonamentada) és que GNU/Linux és EL sistema operatiu, la resta (Debian, Mandriva, etc...) són distribucions del SO. --Meldor 10:31, 2 juny 2007 (CEST)[respon]

Espai de noms de MediaWiki[modifica]

Hola, Iradigalesc! Sóc l'Ula. T'escric per demanar-te si saps quin és l'espai de noms de MediaWiki que es fa servir per modificar el dalt de la pàgina. (A la Viquipèdia hi posa Benivinguts a la Marató Viquipèdia 2007. Gràcies --83.53.215.155 20:48, 3 juny 2007 (CEST)[respon]

Re: 2ª advertència[modifica]

Cal insistir. Li he deixat un exemple perquè vegi la diferència. És una llàstima per la feina que està fent que no ho acabi de solucionar. La veritat: estic per demanar acabar amb tot això. Agraeixo la teva col·laboració amb les imatges, però són casos comptats els que se'n preocupen. Estic per plegar del tema. Abans, però, m'he proposat acabar el Viquiprojecte:Política de doctrina d'exempció. Estic en l'anàlisi cas per cas de l'apartat "Imatges afectades" i la conclusió provisional és que seria millor desfer-nos de les imatges. --V.Riullop (parlem-ne) 22:52, 3 juny 2007 (CEST)[respon]

Funció somiada[modifica]

Ja tinc enllestida la nova versió de la funció per a les propostes d'esborrament. Hauràs de refrescar la teua memòria cau. Ja em diràs que n'opines. Pense que el codi es pot reduir una mica més per fer-lo més àgil i lleuger, però de moment funciona. S'assembla molt als Popups, però és un simple quadre flotant, potser que les dimensions siguen un problema, però sempre es pot reduir la mida del text i conseqüentment la del quadre.

Compta amb un resum de les propostes que teòricament es poden arxivar, un índex de totes les propostes, dos enllaços per anar avant i arrere, i al final, quan és possible, un enllaç per activar les pertinents accions que s'efectuaran al voltant de la proposta.

Diria que és el que havia pensat des d'un principi però que no em veia capaç de realitzar. Ara ja ho tenim. somriure –Pasqual · discussió 02:33, 4 juny 2007 (CEST)[respon]

Perdó, estava retocant el mòdul de les funcions, he de mirar si se m'a passat alguna cosa més i t'avise quan ho tinga. Eixe mòdul és primordial! –Pasqual · discussió 23:17, 4 juny 2007 (CEST)[respon]
Bé, ja ho tinc. He reduit el codi de 54.524 bytes a 50.087. Tot un èxit! –Pasqual · discussió 00:25, 5 juny 2007 (CEST)[respon]
No, és que hui no hi ha propostes. –Pasqual · discussió 20:10, 5 juny 2007 (CEST)[respon]

imatge multimedia amb llicencia desconeguda[modifica]

Hola! la imatge Multimèdia.JPG que vaig penjar i ja no hi és, la vaig modificar a partir de la Wikipedia en angles, aixi que la llicencia és CC per transitivitat. La imatge ja no hi és aixi que, que fem la popts restaurar o la torno a penjar? Salut --Orangoodling 09:43, 4 juny 2007 (CEST)[respon]

Portal:Programari lliure[modifica]

He afegit el "Sabíeu que" del mes de juliol i el "En sabeu la resposta?" del mes de juliol i el de febrer. També em vaig dedicar a ampliar l'article sobre Bugzilla que havia començat Allman. T'ho dic per si vols actualitzar el Portal:Programari_lliure. --animarval (discussió) 21:21, 4 juny 2007 (CEST)[respon]

MetaWiki[modifica]

Hola! Sóc l'Ula. He vist que tens una pàgina a internet amb el programari MediaWiki. Et demano, per favor, si em pots ajudar a instal·lar-me'l. Gràcies. PD: espero no portar tantes complicacions com amb el tema de l'autobloqueig! --88.3.198.217 19:46, 7 juny 2007 (CEST)[respon]

Et responc per correu electrònic.--Iradigalesc (discussions) 19:48, 7 juny 2007 (CEST)[respon]

Gracies pel recordatori[modifica]

Gracies pel recordatori de la categoria, se m'havia oblidat totalment, respecte a ampliar-los no m'interessa , en tot cas si algú demana el borat ja els ampliaré de :es.Salut--Dyvid 16:35, 8 juny 2007 (CEST)[respon]

Gracies per categoritzar la categoria localitats de cadis no ho sabia fer i ara t'anava a demanar ajuda respecte el mínim d'articles crec que seria bo categoritzar totes les localitats de cadis per poder eliminar l'article que nomes conte un llistat d'aquestes que em sembla poc útil.Salut--Dyvid 16:49, 8 juny 2007 (CEST)[respon]
Diria que no perquè quan els articles de Cadis es vagin creant aquesta categoria contindrà altres sub-categories.--Dyvid 16:58, 8 juny 2007 (CEST)[respon]
M'acabo de donar conte que l'article Cadis CF i Xerez Club Deportivo es troba en la categoria províncies de Cadis, per lo que com ja t'he dit crec que seria convenient crear una sub-categoria especifica per les localitats que n'hi han moltes i deixar l'espai per els articles que vagin surtin sobre Cadis.Salut.--Dyvid 17:01, 8 juny 2007 (CEST)[respon]

Captura.[modifica]

Hola Iradiagalesc,

He realitzat una captura de pantalla. Si et mires l’article Zant, veuras la nova versió que he que he carregat corresponentment a Imatge:Zantunmasked.jpg. Però no sé exactament que ha passat en carregar-la, i la nova versió s'ha "barrejat" amb la versió antiga, que alhora aquesta s’hi a sigut destruida en la Wikipèdia en Anglés. Per aquest motiu seria millor que es destruís la imatge (com abans millor) i ja carregaré la meva captura de pantalla quant s'hagi arreglat aquest problema que desconec la seva causa. Disculpeu-me els danys ocasionats. Salutacions cordials! --Zant 14:51, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

L’imatge que he carregat és la que es veu en el article Zant. L’ imatge que te el peu de lletra Zant desemmascarat. Si per equivocació he tornat a carregar la versió antiga de la imatge Imatge:Zantunmasked.jpg de la Wiki Anglesa (que crec que és bastant probable), perquè surt al article Zant la meva captura de pantalla? No entenc exactament que ha passat aquí. Que caldria fer? Tindria que carregar la meva captura de pantalla de nou? Graciés per la teva ajuda. --Zant 15:24, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

Escut de Montgai[modifica]

Hola! Ja m'has fet ballar el cap... Jo no recordo haver carregat pas aquesta imatge, però al final fas tantes coses que moltes se t'obliden. Suposo que la meva contribució del 23 de gener del 2007 es refereix a quan vaig adjuntar la imatge a l'article Escut de Montgai, que sí que vaig crear jo. Si t'hi fixes, a l'historial de la imatge Escut de Montgai.jpg només hi apareix la teva contribució inicial i prou. Bé, suposo que és això, si no no sé pas què és. Enric 15:40, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

Veus? Això dels dos punts no ho sabia! Sempre se n'aprèn :-) –Enric 15:55, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

Avís de nova versió[modifica]

Ho he provat a l'anglesa i el missatge es mostra dues vegades, la primera és quan en deuria redirigir al butlletí de benvinguda, i la segon és per al butlletí actual. Si en les dues ocasions pitges a l'enllaç, aquest ja no apareix una tercera vegada, com era d'esperar. Ho has fet així?

Estava pensant que per algú que estiga actiu a la Viquipèdia el molestara trobarse el mateix missatge quan contribuïsca en altre projecte, però en cas que algú estiga més en altre projecte pot ser interessant que se l'avise, així que una solució pot ser indicar on volem que se'ns avise de les actualitzacions dels Viquiestris.

Pensa que en un futur els Viquiestris han de ser utilitzables en qualsevol projecte, cosa una mica utòpica, perquè si ja em costa fer les coses per ací imagina't adaptar-los a qualsevol projecte Neguit –Pasqual · discussió 21:21, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

He millorat el codi. Si vols que només t'aparega el missatge a cawiki pots deixar als teus paràmetres veProjecteHabitual = "ca.wikipedia.org".
A part d'això, supose que no errava quan et deia que no havies pitjat per segona vegada a l'enllaç d'avís de nova versió. Per evitar eixa confusió, en cas de ostrar la benvinguda als VE el missatge és diferent del missatge habitual d'una nova versió. –Pasqual · discussió 23:59, 11 juny 2007 (CEST)[respon]

Ajuda, siusplau.[modifica]

Hola de nou Iradialesc,

Si es possible i si no es una molèstia, et demano un favor que si és pogués realitzar t’estaria profundament agraït. M’agradaria demanar ajuda a la gent del Projecte Zelda de la Wikipèdia Anglesa, per si alguns usuaris d’aquesta entenguessin català i estiguessin interesats en ajudar-me en el meu projecte de aquí en la Viquipèdia. M’agradaria realment demanar-lo jo mateix, però no tinc un nivell suficient d’anglès per comunicar-me amb els usuaris de l’Anglesa. Per això demano ajuda a un usuari amb una parla anglesa més que suficient per demanar col•laboració alguns usuaris d’aquesta Wiki. Si no pots fer-ho per diversos motius, m’agradaria si es possible que ho consultessis amb un administrador o buròcrata perquè pogués realitzar-lo. Necessito més col•laboradors en el meu projecte. Moltes graciés per la teva ajuda. Salutacions cordials! --Zant 00:57, 12 juny 2007 (CEST)[respon]

Graciés per la teva ajuda. Salutacions cordials! --Zant 18:36, 13 juny 2007 (CEST)[respon]

Nombres[modifica]

Hola, d'acord, moltes gràcies.--Clamengh 14:15, 12 juny 2007 (CEST)[respon]

Però no crec que faré nous articles sobre els nombres, car ni ha ha prou consens. Adéu, --Clamengh 14:17, 12 juny 2007 (CEST)[respon]

Nombres 2[modifica]

Hola, he demanat a altres usuaris si estan d'acord amb la meva idea; en cas negatiu, podem discutir que fer dels articles fets fins ara. Cordialment, --Clamengh 14:57, 12 juny 2007 (CEST)[respon]

Estadistiques[modifica]

Doncs gracies per dirmo, haviam si aviat puc entrar a la llista.Salut--Dyvid 20:20, 13 juny 2007 (CEST)[respon]

Referències[modifica]

Al meu parer, la Gran Enciclopèdia Catalana és una referència bastant clara i rellevant. Potser caldria indicar el volum i la pàgina i comprovar la veracitat del que assegura l'autor, però jo no en tenc una a mà per comprovar-ho. Pau Cabot · Discussió 19:00, 14 juny 2007 (CEST)[respon]

Jo no he comprovat personalment totes les referències que hi ha als articles, però amb la cita, són fàcilment comprovables. A més, la cita m'ha semblat real des del moment en què citava l'autor d'aquest article (un tal JMA ). Pau Cabot · Discussió 19:15, 14 juny 2007 (CEST)[respon]

Bacouel[modifica]

Ei! Ho sento, no havia vist que eres tu, pensava que eres un anònim, i com que els anònims moltes vegades només es dediquen a tocar el que no sona... És un costum que tinc, creo la redirecció i llavors faig clic a l'enllaç en vermell per encetar l'article. Que vagi bé! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 13:01, 16 juny 2007 (CEST)[respon]

Home... depèn del cas. Jo si veiés que tu, el Llull, l'Oersted o algú així fa una redirecció trencada, em diria a mi mateix que saben el que es fan, perquè ja se'ls coneix de fa molt temps a la VP. Si fos un anònim, ho entendria, però... vaja, és igual. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 13:07, 16 juny 2007 (CEST)[respon]

Redireccions dobles[modifica]

Relacionat amb els teus darrers canvis al teu monobook, no modifiques la redirecció doble que hi ha de moment, la de Cabrerès, mira la discussió de l'article principal. –Pasqual · discussió 18:27, 16 juny 2007 (CEST)[respon]

No. Però, ja veus, s'ha d'anar en compte. Això sí funciona i molt bé! –Pasqual · discussió 18:37, 16 juny 2007 (CEST)[respon]

Redireccions trencades[modifica]

Jo no faig redireccions trencades a menys que sigui per error. El que si faig es abans de crear un article busco una mica i si trobo tres o quatre variants les redirigeixo al article a punt de crear. Així que quan vegis una redicrecció trencada no creis l'article sino que t'esperes cinc minutets i t'estalviaras la feina.--joc 01:15, 17 juny 2007 (CEST)[respon]

Signatura[modifica]

Gràcies. Ja la he traslladada. --SMP​·d​·+ 13:12, 17 juny 2007 (CEST)[respon]

plantilla inacabat[modifica]

Estic d'acord que si no col·loco la plantilla podeu pensar que els deixo inacabats però jo crec que mirant el historial i comprovant que l'he creat fa una o dos hores i tenint en compte que no he deixat cap article inacabat crec que es pot deduir de totes maneres per evitar polèmiques inecesaries ja l'he col·locat--Dyvid 21:37, 17 juny 2007 (CEST)[respon]

Efectivament me l'havia deixada però ja ho he rectificat. Salut--Dyvid 21:59, 17 juny 2007 (CEST)[respon]

Bandera de Lewis[modifica]

Please stop reverting the changes to Lewis - it has no flag. Why does Wikipedia Catalan think it knows better than the natives of the island?

You will see that the English article equating to Bandera de Lewis has been deleted already. My edits were in good faith and I take your reversions to be vandalism. Morrismaciver 23:43, 17 juny 2007 (CEST)[respon]

I have made the deletion request in Commons now, but it was not easy with people reverting and blocking so quickly. The English article was deleted without a commons request first, so I'm not at all sure why it had to be done in that order for the Catalan version. Anyway, looking back, I did realise that most of the bad behaviour came from Pau Cabot, and not yourself, so appologies for dragging you into it. I have applied a deletion template to [Bandera de Lewis] again. If it is not the correct one, please change it for the correct one rather than reverting it. My understanding of the Catalan pages is VERY limited and when there are subtle differences, such as between types of deletion template, I just cannot pick out the correct one with certainty; however, if I don't do it, no one will and this mistake will remain here forever.MacIomhair 08:37, 18 juny 2007 (CEST)[respon]

Triquinosi[modifica]

Doncs sí, va ser el meu primer article, i aleshores no sabia res de les normes. En tot cas, quan tingui temps, traduiré des de zero l'article de :es:. Ara estic entre exàmens i no puc. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 09:28, 18 juny 2007 (CEST)[respon]

Foto[modifica]

Hola! Sí, ara li poso la plantilla. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 22:19, 18 juny 2007 (CEST)[respon]

Imatge:Memo button.png[modifica]

Missatge enviat a Vriullop, SMP i Iradigalesc

Xics volen esborrar-me l'imatge a Commons, he entrat per casualitat, l'avís és del 9 de juny. Què he de fer, l'he creada jo tota sencereta, bé el fons és aquest , però l'espina és meua :) —Pasqual 11:37, 20 juny 2007 (CEST)[respon]

Supose que ho fan el millor que poden. Però des del 13 d'octobre 2006 que vaig penjar el cartell de {{delete|bad name}} a l'imatge:Unsupport vote button.png, i ningú a fet res al respecte, ni tals sols discutir-ho. Estic segur que la del memo_button haguera desapareguda en el temps especificat. –Pasqual · discussió 14:01, 21 juny 2007 (CEST)[respon]
Bé ara ja ho sé... Si que ha estat eficaç el canvi de plantilla, al moment ja no hi era. És que a Commons només entre per putjar alguna imatge, i molt de quan en quan per si tinc un missatge...
Pel que comentaveu al xat resulta que ahir em vaig armar de paciència i vaig decidir recuperar el meu primer malnom. Vaig podr contactar amb un staff de #freenode, anomenat nialeth, i a part de restablir el meu malnom em va informar que en Martorell és l'únic que pot donar l'auto-op. Resulta que Martorell és un admin del xat. Potser que ell o ho sàpia. –Pasqual · discussió 23:46, 21 juny 2007 (CEST)[respon]

Gracias[modifica]

Gracies per l'avís, m'havia despistat que la diferencia entre les dos paraules fos tan gran a partir d'ara ho tindre en conte.Salutel comentari anterior sense signar és fet per Dyvid6 (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions) 12:04, 20 juny 2007 (CEST)[respon]

Pregunta d'en Dyvid6[modifica]

Hola he creat l'article Innocenci II amb el traductor www.transledium.com i m'he trobat amb un nom propi que desconeixo totalment la seva traducció es aquest: Arnaldo de Brescia per lo que si tu coneixes la traducció en català t'estaria agraït que m'ho digesis ja que segurament aquest nom apareixerà en articles posteriors i l'he d'enllaçar respecte al article la gramàtica tindria que estar millor però suposo que amb el temps millorara.Salut--Dyvid 09:38, 21 juny 2007 (CEST)[respon]

Es que gracies al descobriment del corrector els beneficiats som tots: jo perquè m'estalvio temps traduint a ma com ho feia fins ara i vosaltres perquè entenc que el nivell d'ortografia ha millorat (això si:repasso les traduccions per corregir possibles fallos) ademes estic començant a agafar l'habit de enllaçar be els emperadors del Sacre Imperi que son els mes difícils d'enllaçar--Dyvid 12:46, 21 juny 2007 (CEST)[respon]
Ho he consultat a la GEC i, si bé hauria tirat pel dret i n'hauria dit Arnau de Brescia, l'Enciclopèdia ho deixa en la forma original italiana: Arnaldo da Brescia (com Leonardo da Vinci, que tampoc en diem Lleonard de Vinci). Enric 14:43, 21 juny 2007 (CEST)[respon]
OK, gracies a tots dos--Dyvid 15:36, 21 juny 2007 (CEST)[respon]

Canvis a la portada[modifica]

Hola Ivan, sóc l'Oleguer (Ula). Volia fer un parell de canvis a la portada de Viquidites, més ben dit, a l'encapçalat, què et sembla així:

Benvinguts a Viquidites
una col·lecció de dites i citacions lliure i que qualsevol pot editar


Avui és dissabte, 27 de abril de 2024 i actualment estem treballant en 750.508 articles.

Viquidites és un projecte col·laboratiu per produir una col·lecció de frases cèlebres, frases fetes, proverbis, dites i citacions lliure, originals en llengüa catalana i traduïts d'altres llengües. El projecte anglès va començar el juny del 2003 i la versió en català el 23 d'agost del 2004. Abans d'escriure res, però, visiteu la pàgina d'ajuda on trobareu unes normes bàsiques per elaborar Viquidites, i experimenteu a la pàgina de proves. És important que visiteu, també, la pàgina dins les polítiques i continguts de Viquidites: Continguts a evitar a les Viquidites.

Recordeu, també que per elaborar una Viquidita és important que reculli almenys quatre citacions del personatge, així s'evitaran Viquidites incompletes i categoritzades com a esborranys.

És que així podré treure del MediaWiki:Sitenotice el Viquirepte dels 500 articles i el podré posar al lloc on ara hi ha "Col·laboreu a Viquidites. Us necessitem!" (Aquesta frase es quedaria al Sitenotice.

--88.23.14.78 09:57, 21 juny 2007 (CEST)[respon]

Fada[modifica]

Vas posar aquest article en la categoria "Mitololgia catalana". La fada no només forma part de la mitologia catalana, caldria incloure l'article en una altra categoria apart d'aquesta. Tu que ets UN EXPERT EN CATEGORIES, et demano que ho facis tu, col·loque'l en alguna altra categoria que hi escaigui. --Andreu Vaqué 16:10, 22 juny 2007 (CEST)[respon]

Sí em sembla prou bé, --Andreu Vaqué 16:33, 22 juny 2007 (CEST)[respon]

2 edicio del Viquinconcurs[modifica]

Hola Iraglidesc, creus que es podia reactivar la 2 edició del viquiconcurs? ho dic perquè ara que hi han mes usuaris actius podria ser d'utilitat i si el tema de la 2 edició no agrada sempre es pot canviar.Fa uns dies vaig comentaro a la taverna (a la secció pluja d'idea's) però ningú no m'ha respòs i m'agradaria que els altres usuaris opinessin i es decidís d'una vegada que fer amb la 2 edició, si es reactiva o no però bans m'agradaria que em dongesis la teva opinió ja que no se per on continuar.Salut--Dyvid 18:59, 22 juny 2007 (CEST)[respon]

Ja els he deixat un missatge als cinc a pesar de que alguns estan inactius, respecte al 1 viquiconcurs opino que el problema va ser massa poca participació degut a que hi havien pocs usuaris actius aleshores, per lo que el principal problema de la 2 edició segurament serà portar-la fins al final i evitar que quedi oblidada cosa que es trinda que aconseguir amb molts participants.Salut--Dyvid 20:00, 22 juny 2007 (CEST)[respon]
Perdoneu que em fiqui a la vostra conversa, però crec que el problema principal de la primera edició ha estat que tampoc els concursants han tingut interès a trobar un nou jurat després de la desaparició del primer.--Pere prlpz 20:04, 22 juny 2007 (CEST)[respon]
Això de la desaparició del jurat em referia a que han desaparegut com a jurat, no com a viquipedistes, perquè no han aparegut per la pàgina del concurs ni han fet res al respecte tot i que ja els va avisar l'Aljullu fa tres mesos. No tinc cap informació que no es vegi a Viquipèdia Discussió:Viquiconcurs/edició 1.--Pere prlpz 20:13, 22 juny 2007 (CEST)[respon]
Aquí tens la resposta del Lectictidium, estava pensant que... ¿seria licit programar el teu bot perquè deixi un missatge a tots els usuaris actius perquè s'apuntin? i en tot cas l'error que comenta en Pere no crec que passi en la 2 edició havent-hi 5 membres del jurat--Dyvid 21:12, 22 juny 2007 (CEST)[respon]

Ja he fet la publicitat--Dyvid 21:34, 22 juny 2007 (CEST)[respon]

No voldria ser malastruc, però dels cinc membres del jurat, dos són el jurat de la primera edició...--Pere prlpz 21:38, 22 juny 2007 (CEST)[respon]

Python[modifica]

Se m'ha acudit fer els canvis al meu fixer i ha funcionat. Ara no sé si era correcte traslladar la Categoria:Plantilles de manteniment a Categoria:Viquipèdia:Plantilles de manteniment. HE invertit el procés. T'envie tot el arxius que tinc al respecte, tant el pywikipedia com el fitxer al que he posat el teu nom, bé el del teu bot. –Pasqual · discussió 00:51, 23 juny 2007 (CEST)[respon]

Has fet alguna cosa per refrescar la base de dades, o ha estat suficient amb l'esborrament de la categoria? Potser han canviat les coses des que SMP va dir allò. –Pasqual · discussió 18:36, 23 juny 2007 (CEST)[respon]

Portada sense javascript[modifica]

Hola :-) A mi em funciona bé amb el Firefox, amb el Javascript desactivat... Quin navegador uses? La teva proposta sobre l'aleatorietat a partir de timestamp, és correcta, però crec que innecessària... M'explico, la plantilla {{rand}} ja es basa en la hora del servidor, i per tant si inclous n vegades la plantilla en una pàgina et mostrarà el mateix valor... per exemple; 453, 453, 453 per tant m'inclino a pensar que és més aviat un problema del navegador, o del refresc de la pantalla o d'alguna plantilla... --14:39, 23 juny 2007 (CEST)el comentari anterior sense signar és fet per Joanjoc (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions) 15:33, 23 juny 2007 (CEST)[respon]

Grups valencians[modifica]

Estàs categoritzant uns músics valencians que ha fet un usuari que no entén la polítca d'inclsuió de la viquipèdia, em pots donar un cop de mà explicant-li? No vull que s'enfadi i perdem un col·laborador valuós, sembla que hi entén de música i té ganes de treballar però si no segueix les convencions s'esborraran aquests articles. Gràcies! --barcelona 17:21, 23 juny 2007 (CEST)[respon]

Hola, em referixo a la política de notabilitat i allò que la viquipèdia no és, és a dir, el criteri que fem servir per veure quins articles s'han d'esborrar per no ser rellevants. Mira els missatges que m'ha deixat l'anònim a la meva discussió i les seves contribucions --barcelona 17:28, 23 juny 2007 (CEST)[respon]
Ok, només és perquè vegi que no és cosa d'uns administradors capficats, gràcies, deixem estar ja el tema :) --barcelona 17:40, 23 juny 2007 (CEST)[respon]

Candidatura[modifica]

Ja ho he fet. Ara tot queda en les vostres mans. fa l'ullet –Pasqual · discussió 01:09, 25 juny 2007 (CEST)[respon]

Ser el primer usuari que és proposara a si mateix era el meu somni, ja que és difícil destacar per grans obres, em contente amb estes nimietats. Però un dia, de sobte, m'ho va arrebatar en Daniol, almenys em queda ser el primer usuari que entrava dins dels requisits. –Pasqual · discussió 01:16, 25 juny 2007 (CEST)[respon]

Bot excessivament ràpid[modifica]

Diria que el teu bot va massa ràpid a posar etiquetes de millorar en articles que s'estan creant. Mira't http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Interacci%C3%B3_dipol-dipol&diff=1187565&oldid=1187557 i el seu historial.--Pere prlpz 16:21, 26 juny 2007 (CEST)[respon]

A mi no m'ha molestat, que el que estava editant no era jo, però el problema diria que no són els esborranys (els esborranys també han de portar la categoria que toqui, a més de la d'esborrany) sinó que era un article acabat de crear, que s'estava editant i que potser el que l'escrivia li anava a posar categoria en els propers minuts. Crec que li hauries de dir al teu bot que no posi etiquetes d'aquestes fins al cap d'una estona (una hora o dues, per exemple) de la darrera edició.--Pere prlpz 16:28, 26 juny 2007 (CEST)[respon]

QDOS[modifica]

He trec la plantilla destrucció de QDOS que el teu bot ha marcat no sé ben bé per quin motiu. Si hi ha alguna raó m'ho dius.--Lohen11 18:48, 27 juny 2007 (CEST)[respon]

Se m'ha anticipat en Pasqual, que te l'havia robat.--Lohen11 18:49, 27 juny 2007 (CEST)[respon]
Disculpeu noi, pensava que el teu mòdul seria semblant al de l'original, que necessitava una resposta. No havia caigut que havies modificat la part de (ho faig d memoria) answer = wikipedia.input(...) i assignaments anteriors de la variable answer.
He hagut de revertir els canvis del meu bot, que Lohen ha pensat que era teu perquè no he modificat el teu missatge, un altre fallo!
No sé encara que passa amb self.length, està agarrant la longitut de la primera paraula? No sé si hi ha relació amb el fet que la codificació de la pàgina no és correcta.
Estos dies no tinc temps de res estic preparant un esdeveniment molt important per al meu lloc de treball, així que entre feina i feina extra... –Pasqual · discussió 19:35, 27 juny 2007 (CEST)[respon]
Allò de dels espais també s'ha d'arreglar amb regular expressions. Algun vàndal podria crear una pàgina amb el mot a soles i no seria detectable. Bé, per hui jo no prodré seguir, fins aviat. –Pasqual · discussió 21:49, 27 juny 2007 (CEST)[respon]
No. si fiques els espais, haura de buscar una cadena amb espais, per tant si un presumpte vàndal crea una pàgina en el qual l'únic contingut és "puta" (amb o sense guionets fa l'ullet), el bot no el detectaria. Amb regex es pot especificar on comença i acaba el mot. No ho he provat però em sembla que es pot fer amb destruirsi = r"(?i)(\bputa\b|te quiero|fuck)" i alguna modificació al respecte. Tanmateix és pot aplicar a altres variables com x = r"\{\{([Dd]estrucció|[Mm]illorar)", no m'enrecorde del contingut però supose que et servira per entendre la sintaxi. El que és clar és que acurta el codi i per tant el temps d'execució.
T'exlpiq un poquet:
  1. (?i) marcador per no diferenciar entre maj/min
  2. \b marcador per senyalar el límit de la cadena.
  3. [] elegix entre els caràcters que s'inclou dins.
Hi ha moltes pàgines sobre el reg exp, en un altre moment et puc deixar enllaços. –Pasqual · discussió 10:48, 28 juny 2007 (CEST)[respon]
Els enllaços de la enwiki són bons, tant de en:regular expression com de en:Python.
Tens raó en una cosa, però si s'introdueix una frase amb 51 caràcters contenint "puta" (amb guionets) ja no passaria, es veritat que se'm pasava allò de la llargària.
Ups... el masca... Neguit–Pasqual · discussió 11:15, 28 juny 2007 (CEST)[respon]
Vull també puntualitzar que una cadena de reg exp en python s'introdueix entre cometes prefixant una r (r"..."). –Pasqual · discussió 13:23, 28 juny 2007 (CEST)[respon]
Crec que ja ho tinc, t'ho envie... –Pasqual · discussió 21:31, 28 juny 2007 (CEST)[respon]

Bé, ja funciona[modifica]

Ara ho he aconseguit! Te l'envie! –Pasqual · discussió 00:03, 29 juny 2007 (CEST)[respon]

Si has vist les darreres modificacions de l'usuari Pasqual, hauràs vist que per fi he aconseguit el que volia, no t'he enviat el mòdul, però, ara ho faig, esborra tots els missatges i mòduls que has rebut meus de hui per evitar confusions. Eixe sí que sí, t'ho prometo! ;) Ara te l'envie, estic afegint-li fotre i tota la seua conjugació, t'ho pots imaginar com seria amb un Array?! –Pasqual · discussió 01:43, 29 juny 2007 (CEST)[respon]
He demanat ajuda a en:User talk:Bakashi10, no el conec de res, l'he buscat a la categoria de programadors de Python, mirant si havia estat actiu els darrers dies. Ja vorem... –Pasqual · discussió 13:44, 30 juny 2007 (CEST)[respon]
PD.: Ho he fet en nom dels dos, espere que no t'importe. Això li pot donar més valor, els punts en contra és el meu anglès fa l'ullet. –Pasqual · discussió 13:45, 30 juny 2007 (CEST)[respon]
Jo seré absent fins el dilluns o dimarts. Vagi bé! –Pasqual · discussió 15:25, 30 juny 2007 (CEST)[respon]

Bot[modifica]

De res! Bona nit. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 22:47, 30 juny 2007 (CEST)[respon]

Juliol[modifica]

Xarxes[modifica]

Aquest article ja s'ha esborrat almenys una vegada. És spam pur i dur. No té res a veure amb la notabilitat... De totes formes, si creus que he actuat incorrectament, digues-m'ho i restauraré la pàgina esborrada. Pau Cabot · Discussió 20:03, 1 jul 2007 (CEST)[respon]

Exacte. El criteri emprat era el correcte, doncs. Pau Cabot · Discussió 20:12, 1 jul 2007 (CEST)[respon]

Imatges[modifica]

He penjat la imatge de la comarca de Terol per al municipi d'Alfambra extreta de la vikipèdia, concretament d'un altre municipi aragonès. No sé com posar tot allò dels drets d'autor, m'ho he mirat i remirat i no sé com fer-ho, si em pots ajudar t'estaré agraït. --Emporda profund 16:48, 2 jul 2007 (CEST)[respon]

L'he treta de la viquipèdia en català, concretament de l'article sobre Terol, que està a la mateixa comarca.

Negretes a les llistes[modifica]

No et preocupis, no és un gran problema! Poster hauríem de classificar les llistes en una Categoria:Llistes com fan a altres viquis, i fer que el bot ignorés tot el que està dins aquesta categoria. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 13:44, 4 jul 2007 (CEST)[respon]

Bona idea! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 13:52, 4 jul 2007 (CEST)[respon]

WAMP[modifica]

He reinstal·lat l'Apache, i tot bé (ja m'ix el it works). Després el PHP i després el MySQL. El MediaWiki l'he descomprimit en la carpeta de l'Apache, però, ja no sé què més he de fer. –Pasqual · discussió 22:23, 4 jul 2007 (CEST)[respon]

Posters pel·lícules[modifica]

A quina et refereixes? No veig que hi pugui posar més del que hi poso després de llegir el que em proposes.--Lohen11 00:33, 5 jul 2007 (CEST)[respon]

Corregit Imatge:Blooddiamondposter.jpg. No m'hi posis més plantilles d'aquestes, ja corregiré els errors. Perquè emplenant la graella es poden carregar no? no estaré perdent el temps oi?--Lohen11 00:58, 5 jul 2007 (CEST)[respon]

Entès, gràcies i bona nit.--Lohen11 01:11, 5 jul 2007 (CEST)[respon]

reversions no comentades[modifica]

vist que has eliminat la funció del regexp per detectar usuaris anònims, no sé si ha estat un descuit, o si és que dona problemes, però com no m'has dit res i semblava que ho havies corregit... Ja ens veiem al xat cawiki –Pasqual · discussió 20:47, 7 jul 2007 (CEST)[respon]

No pasa res.[modifica]

Tranquil que no passa res. :) Salutacions cordials! --Zant 14:24, 8 jul 2007 (CEST)[respon]

Pregunta[modifica]

Hola, soc el Chabi. Voldría demanar-te si jo puc poner en un article informació en altra llengua con un códic per a que no es vea en el article però mentres el tradueix al català. Hi aun exemple del que vol dir en la wikipedia en aragonés. (Pardó per la meva espressió en català).-- Chabi

Bot[modifica]

Ajusta al teu robot que jo no escric paraulotes ;)--Lohen11 15:56, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Salutacions cordials[modifica]

Moltes gràcies per las tevas salutacions cordials. Sóc Occità. Parlo només un xic de català, però l'entenc. Amistats occitanas Raidako 16:06, 11 jul 2007 (CEST)[respon]

Toolserveraccount[modifica]

Hello Iradigalesc,
please send your real-name, your wikiname, your prefered login-name and the public part of your ssh-key to . We plan to create your account soon then. --DaB.

Província de Bolzano[modifica]

I see, my apologies. I was only trying to do a nice cleanup. I will register an account.

Flag[modifica]

No, no, no em sap greu, cap problema. Ja ho entenc. És que com que sóc administrador allà segueixo els canvis per RSS, i havia detectat una certa activitat inusual, és clar ;). Però no passa res, ho comprenc perfectament. Salutacions i gràcies per col·laborar en la millora de Viquillibres :) --Álvaro M 21:41, 15 jul 2007 (CEST)[respon]

Iradigalesc bot[modifica]

No sé si has vist la meua intervenció a Iradigalesc Bot –Pasqual · discussió 01:58, 16 jul 2007 (CEST)[respon]

Les frases del tipus Robot marcant pàgina de 83.58.148.193 (contribucions · discussió) per millorar a causa dels enllaços interns. No són del tot intel·ligibles, s'hauria de dir:
Robot marcant pàgina per millorar a causa dels enllaços interns editada per 83.58.148.193 (contribucions · discussió).
–Pasqual · discussió 22:17, 16 jul 2007 (CEST)[respon]
D'acord Iradigalesc, quant més curt millor, però de l'atra manera (diguem de la primera, o la que criticava jo) semblava que la pàgina fóra de l'usuari. –Pasqual · discussió 21:34, 17 jul 2007 (CEST)[respon]

Pregunta Metacaixa[modifica]

Tinc una pregunta sobre la Metacaixa. Us la poso a en Pasqual, en Joanjoc, en Martorell i en Iradigalesc. Disculpeu el "spam" i si veieu que ja me l'han contestat passeu-la per alt.

Vull fer servir la metacaixa en un altre MediaWiki, el del projecte Germinador. He instal·lat les ParserFunctions i em funcionen bé. Ara vull fer servir la metacaixa però no entenc lo de posar els fragments de codi a "common.css" i "common.js". Bé, no és que no ho entengui, és que el meu "skins/common.css" és diferent del vostre. I no tinc un "common.js". La versió que faig servir de MediaWiki és la 1.10.

Gràcies i felicitats per la feina feta.

--Dvdgmz 10:00, 17 jul 2007 (CEST)[respon]

Ep!, la metacaixa mig ja funciona al Germinador Wiki. Però no acaba de funcionar del tot: [3]
Saps per què pot ser?
--Dvdgmz 01:44, 20 jul 2007 (CEST)[respon]
Ara sí, la metacaixa al Germinador ja és una realitat.
Moltes gràcies per l'ajuda.
--Dvdgmz 16:33, 24 jul 2007 (CEST)[respon]
Metacaixa al GerminadorWiki; possibles bugs[modifica]

Hola Iradigalesc; ja fa un temps que faig servir la metacaixa al GERMINADOR Wiki. Pots veure-ho a la portada, al subprojecte PLANTER, a la pàgina del taller de net.art o a la plantilla de la pròpia metacaixa (on per cert he traduït la informació al castellà).

Hi ha un parell de possibles bugs que he detectat:

  • En la pàgina del taller de net.art un estudiant navegant amb IExplorer 6 (IE 6.0.2900.2180.xpsp_dp2_gdr.070227-2254) s'ha trobat que en la pestanya de "calendari" li sortia exactament el mateix contingut a la pestanya "Semana 3" que a "Semana 4". En la mateixa màquina en Firefox no li passava.
  • Quan una plantilla que subministra el contingut a una pestanya comença per * o === el sistema no el processa com a codi wiki per fer llistes o titulars sinó que ho mostra tal qual. Ho pots veure clarament en la plantilla de la metacaixa on passa a les pestanyes "Exemple" i "Posa-la al teu wiki". Crec que en versions antigues de MediaWiki això passava amb totes les pàgines.

A part d'això només reiterar que com més utilitzo la metacaixa més em sembla una eina útil per enfocs de portada o subportada en el wiki.

Faig còpia d'aquest missatge a en Pasqual.

Salut.

--Dvdgmz 11:06, 21 set 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada 2007[modifica]

Bones company,

He fet un comentari a la Taverna de juliol al respecte de quan, on, com i perquè hauriem de fer la trobada Viquipèdia 2007. Espero la teva resposta i aportacions.

Gràcies --Hugoaes 11:28, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:30, 19 jul 2007 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina sisena hora[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «sisena hora», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.el comentari anterior sense signar és fet per Barcelona (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions) 19:13, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Bot aturat[modifica]

He blocat el teu bot ja que tens diversos comentaris a la pàgina de discussió sobre les negretes fora de l'espai principal. --V.Riullop (parlem-ne) 15:44, 21 jul 2007 (CEST)[respon]

Ja estat desblocat, encara que ho has demanat a tot déu excepte a mi :-( --V.Riullop (parlem-ne) 19:53, 21 jul 2007 (CEST)[respon]
De fet estic de vacances i només de pas entre viatge i viatge :-) Per cert, m'agrada el teu bot... quan va bé. --V.Riullop (parlem-ne) 19:57, 21 jul 2007 (CEST)[respon]

No em recordo mai de desconectar l'estat. Estaria millor que informés de l'hora de l'última contribució. --Jordicollcosta (discussió) 22:25, 21 jul 2007 (CEST)[respon]

Bot[modifica]

El bot sobre la negreta al principi de l'article té un problema. Al crear una Categoria s'envia tanmateix. La pagina de discussió de l'ussuari al rebre la notificació (on s'esmenta ....la pagina que heu creat [[Categoria: xxxx] passa a estar a la categoria xxxx. Has de mirar d'excloura que s'envii quant es crea una categoria. --joc 02:39, 22 jul 2007 (CEST)[respon]

Gracies noi, això es eficàcia. No ho deia per governadorat de Kef, ho deia per Categoria:Illes de Tunísia. Ara creare Categoria:Caps de Tunísia. --joc 04:35, 22 jul 2007 (CEST)[respon]
He, he, he... és el bot Follonero! Jo només tinc poder per desbloquejar a Viquitexts. En teoria està desbloquejat (l'únic bloqueig va ser el primer de tots i per un dia de durada). Si cal fer alguna cosa més, digues-m'ho, please, mai abans havia bloquejat. Salutacions. Aleator 20:27, 22 jul 2007 (CEST)[respon]

Walden69 i jo[modifica]

Hola! No, el Walden69 i jo no som la mateixa persona. Pel que es veu, ell ve de l'Hospitalet de Llobregat i jo vinc de Sabadell. A més, si suméssim les seves contribucions i les meves, voldria dir que no em moc de davant l'ordinador! Tot i que sí que és cert que estic d'acord amb ell amb el que diu a la seva pàgina d'usuari. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 21:19, 22 jul 2007 (CEST)[respon]

Bot i enllaços[modifica]

Com que estic treballant per las ruta de la seda, estic obligat a fer els enllaços molt fins i el teu bot no els detecta!--Lohen11 16:19, 23 jul 2007 (CEST)[respon]

Cap molestia, al contrari, bona feina.--joc 00:43, 24 jul 2007 (CEST)[respon]


Article "de" o "del" davant l'any[modifica]

Al final, entre uns i altres m'he fet un embolic, i ara, de debò, ja no se com ho he de posar, si Gran Premi de Mònaco de 1999 o Gran Premi de Mònaco del 1999 per exemple. Com ho solucionem?, jo fins ara, els creava amb el "de" però ara estic reanomenant-los al "del" i els nous articles els creo amb el "del" i amb la redirecció desde el "de". Jo crec que la solució és com estic fent ara, però no se que us sembla a tots. Que faig? continuo com ara? canvio? ja m'he perdut! --Beusson 21:45, 24 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte[modifica]

Bones Iradigalesc,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 18:50, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Consultes SQL[modifica]

Hola :-) Als enllaços externs d'es:SQL hi han alguns tutorials. Qualsevol dubte, no dubtis a demanar-m'ho. Ja veuràs, és un tema força divertit i que permet de consultes molt simples a consultes recargoladissimes :-) --Joanjoc (discussió) 19:05, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:02, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

CA Sant Boi[modifica]

Corregit, graciés per recordar-me que tinc que posar la categoria, son els meus primers articles i a vegades m’oblido de fer algunes coses. La meva intenció es promoure l’ampliació dels articles relacionats amb l’atletisme o fer-lo jo mateix, poc a poc per què no disposo de massa temps. M’he trobat un problema, l’article es diu Club Atletisme Santboi, o Club Atletisme Viladecans però la gent del mon atlètic els coneix com CA Sant Boi i CA Viladecans, però si els busques a la Viquipèdia amb aquets noms no et surt res, com puc posar remei. --Cembo123 01:16, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

Bot[modifica]

Estic encantat amb el bot. L'havia acabat i m'havia oblidat la categoria i em va advertir inmediatament; fantastic!. Cada descuit t'avisa perfectament i no em dona cap problema. M'agradaria saber-ne tant d'informatica.--joc 13:26, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

Bones mestre![modifica]

Com va tot? Jo si que portaré el Portatil, tenim wifi i ens agradi o no haurem de prendre algunes notes i que millor que fer-ho amb ordinador. A més podrem conectar-nos des de allà i saludar als companys viquipedistes que estiguin per la Viquipèdia en aquell moment. Ens veiem dissabte!!

Salut!!!

--Hugoaes 17:07, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

Bona idea[modifica]

Bones. Veus com t'he de dir que ets un mestre!!! Qui si no ha tingut la idea de poder seguir la trobada, be com a minim el temps que estiguem al Cibernarium per IRC.

Jo no patiria pel tema del portatil (en el sentit de que t'el treguin), potser pots anar en autobús i així aniràs més tranquil. Si vas a la pàgina de Transports Metropolitans de Barcelona pots mirar quins busos arriben allà. En quin barri vius? Crec que tens transport allà, no?

Per cert que tal el teu nivell d'anglès, estic a la feina i he de traduir un document. Et veuries en cos de traduir-lo avui mateix, es que el necessito. Ja se que és una mica "patillero" això, però es que ja no se a que recorrer i em temo que si recorro a aquests traductors el remei sigui pìtjor que l'enfermat!

Diguem quelcom si us plau!!!

Salut!

--Hugoaes 18:36, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

aniversari[modifica]

Gràcies!! Aquests dies no he pogut entrar a la viquipèdia per problemes amb la connexió, però ara ja la tinc arreglada. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 22:30, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

Confusió de dates[modifica]

Tal com pots comprovar, no sé ni a quin dia visc. Evidentment em referia a dissabte al matí, que no hi podia ser present. De tota manera avui divendres també m'hauria estat impossible, ja que treballo fins a les sis de la tarda fa l'ullet . A reveure! Enric 10:07, 27 jul 2007 (CEST)[respon]


Gràcies![modifica]

Seguint la teva proposta, m'he procurat un compte d'usuari i un nom més adient i més curt (fins ara feia servir un pseudònim IP poc pràctic: 85.178.8...). I sí, intentaré ser més categòric d'ara endavant (vg. comentari sobre Daniel Kehlman). També m'he permès agafar la teva plantilla per a la pàgina personal (sorry!), perquè no en tenia ni punyetera idea de com es feia. En fi, gràcies i fins a la propera! --Corb 12:33, 28 jul 2007 (CEST)[respon]

Reanomenaments incorrectes[modifica]

Caldrà distingir dos tipus de reanomenaments manuals ja que no sempre cal fusionar els historials:

  1. Quan es fa un copy&paste i redirecció, l'historial queda trencat i es pot fusionar.
  2. Quan tenim dos articles amb historials independents i es fusionen en un de sol, crec que no es poden fusionar els historials ja que les diff anirien saltant incomprensiblement d'una revisió a una altra.

No sé si és una apreciació meva o si caldria ser més rigorós amb les fusions, però les últimes que ha detectat el teu bot no s'han fet. Si no està clar ho podem plantejar a la taverna per veure quan cal i quan no. Un altre tema és que no sé com te les arreglaràs, o potser ja està bé que algú s'ho miri. --V.Riullop (parlem-ne) 21:41, 28 jul 2007 (CEST)[respon]

No tinc clar com diferenciar els casos de fusió de contingut o de reanomenament manual. Potser, de moment, es podrien afegir a alguna pàgina per anar-los comprovant i no generar missatges innecessaris. --V.Riullop (parlem-ne) 12:39, 29 jul 2007 (CEST)[respon]

Bot en esborranys[modifica]

Hola noi. El teu bot em salta quan faig un article curt i poso esborrany de.... (en aquest cas de mitologia). Em diu que al ser un article curt l'haig de qualificar com esborrany, cosa que ja està feta. Segur que trobes una sol·lució per aquest punt. Adeu --joc 02:10, 30 jul 2007 (CEST)[respon]

Ajuda!!!![modifica]

hola mestre, com va tot?

Saps si em pots donar un enllaç per descarregar-e un compresor d'arxius gratuit? Es que estic buscant i no trobo res que no sigui pagant i no estic disposat a donar ni un duro!!!

Si ho tens a ma bé, però si has de buscar-ho es igual! Diguem quelcom!!!

--Hugoaes 19:56, 30 jul 2007 (CEST)[respon]

Gràcies!!![modifica]

Gràcies mestres!!!!

--Hugoaes 20:05, 30 jul 2007 (CEST)[respon]

Salutacions[modifica]

Hola! m'he trobat amb dos articles Premi Crexells i Premi Joan Crexells de narrativa, crec que són el mateix. No se que s'ha de fer en aquest cas Podries arreglar-lo? Salutacions--MarisaLR 00:05, 31 jul 2007 (CEST)[respon]


Grcies[modifica]

gràcies!, Ja he vist que està fusionat. Perdona les molèsties. Fins aviat--MarisaLR 00:25, 31 jul 2007 (CEST)[respon]

Bot canviant infotaules[modifica]

Vaja que casi ho tenies. Al final sembla que has aconseguir crear "{{Infotaula del municipi valencià|de |Vila-real|de |Plana Baixa|de la |Plana Baixa", i el que necessitem és lleugerament més simple: "{{Infotaula del municipi valencià|de |Vila-real|de la |Plana Baixa|" (posant com a 3 i 4 el que han esdevingut 5 i 6). Sembla que ho tenim; moltes felicitats! :) → ebrenc · 00:59, 31 jul 2007 (CEST)[respon]

Agost[modifica]

Monobook[modifica]

Ei! Gracies per l'informació. Un dubte, en la versió de Wikipedia en castellá, quand u possa el rató sobre un enllaço apareix un pop-up que mostra l'informació, davans de fer el click en el enllaco. El monobook d'aci te esa posibilitat? Es molt util per a revertir vandalismes, perque fa que no es perda temp obrin les pagines. Adeu. Ferbr1 16:34, 2 ag 2007 (CEST)

Pop-ups[modifica]

Gracies! ara em sent igual que Harry Potter! Ferbr1 16:56, 2 ag 2007 (CEST)

Estic voren els canvis recents amb els pop-ups (les edicions de IPs), i puc comprobar que practicament no hi ha vandalismes. Una Viquipèdia sense vandalismes masius, quina meravilla. Ferbr1 17:17, 2 ag 2007 (CEST)

Leider Silva Só[modifica]

Moltes gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per Leider Silva Só (disc.contr.) --Iradigalesc (discussions) 15:43, 3 ag 2007 (CEST)

bot coordenades[modifica]

El bot que has engegat per afegir coordenades a partir d'altres wikis, està posant un nom incorrecte de plantilla: fa servir la "coor title d" i passa els paràmetres pròpis de la "coor title dms". Quan vols fer servir l'enllaç afegit, com que te mes parametres que els que esperava,és fa un lio. Simplement canviant el nom de la plantilla, he comprobat que funciona, es a dir, les coordenades que estan posant SI SÓN Correctes. Et felicito per la feina. --amador 06:30, 4 ag 2007 (CEST)

Recategorització per Bot[modifica]

Ens podries informar a Usuari Discussió:Jolle de les posibilitats de recategoritzar per Bot? --Jordicollcosta (discussió) 11:53, 4 ag 2007 (CEST)

Bot[modifica]

Et desbloco el bot? Ja l'has aturat?--Xtv (que dius que què?) 14:44, 4 ag 2007 (CEST)

Ai, ja ha expirat el blocatge! XD --Xtv (que dius que què?) 14:46, 4 ag 2007 (CEST)

Bot coordenades[modifica]

Ja t'he debloquejat el bot després de que fins i tot ha vingut la policia. L'explicació de perquè l'he bloquejat la tens a la taverna. Ara he de marxar, ja em diràs què he fet malament.--Lohen11 18:43, 4 ag 2007 (CEST)

Sento molt tot el desgavell que he provocat a la wiki de mig món. Ja he entès tot el que ha passat i aniré amb més de compte. No cal que et digui que tot ha estat de bona fe.--Lohen11 20:47, 4 ag 2007 (CEST)

Iepa la Cabra![modifica]

Gracies per preocupar-te per mi al deixar aquesta, la nostra viquipedia, passava per mals moments, i vaig precipitar les coses. No vaig deixar la viquipedia per tu, ni molt menys, apart, observo que has fet una gran feina en aquesta viquipedia, açi que, tingues la meua enhorabona :D

Salutacions, i Endavant !--Marc 04:42, 6 ag 2007 (CEST)

hahaha Per cert, tu que saps tant de llicencies sobre fotografies, estic millorant els articles sobre la Saga Half-Life 2, però, no hi ha cap imatge disponible a wikipedia Commons, si açi a la Wikipedia Anglesa, i es tan tots els permisos en regle.

La meua pregunta es, ¿ Les puc penjar a commons sense que m'inflin a avisos ? ¿ O Consulto al autor de se fotografies ?

Gracies :) --Marc 19:37, 6 ag 2007 (CEST)

Vale... algo açí? http://ca.wikipedia.org/wiki/Imatge:421px-HL2box.jpg#Sumari si hi ha alguna cosa que no esta be, comunicam-ho per favor. --Marc 22:10, 6 ag 2007 (CEST)
A la viqui anglesa sí que demanen una justificació: en:Wikipedia:Non-free use rationale guideline, i és motiu de destrucció ràpida si no hi és. El que passa és que només la demanen per les imatges noves i moltes de les velles no la tenen. --V.Riullop (parlem-ne) 23:08, 6 ag 2007 (CEST)
De fet, la nostra justificació està basada en el seu rationale. Sobre les imatges lliures continuen anant per lliure i fins i tot en tenen moltes duplicades a commons. --V.Riullop (parlem-ne) 10:41, 7 ag 2007 (CEST)
A Treballar s'ha dit ;) Gracies per tot. --Marc 23:22, 6 ag 2007 (CEST)

Que estàs actiu?[modifica]

Si estàs actiu hauries d'aturar el bot. A la taverna t'he indicat un petit error de format que està cometent. Llull · (vostè dirà) 15:28, 7 ag 2007 (CEST)

Edat antiga i moderna[modifica]

Gràcies! --Meldor 22:09, 7 ag 2007 (CEST)

Avisos de robot respecte a l'article Nova Icària[modifica]

Només comentar-te que he rebut un avís per no categoritzar una redirecció (Nova Icària).--Paco 10:16, 14 ag 2007 (CEST)

Jo no ho trobava ni bé ni malament. T'informava. En tot cas, m'en alegro d'haver col·laborat.--Paco 16:28, 14 ag 2007 (CEST)

Bot[modifica]

No entenc el missatge del teu "bot". Diu que una pàgina que és una simple redirecció a una altra no té entrada cap categoria i que no té el seu nom destacat en negreta ??el comentari anterior sense signar és fet per Gazophylacium (discussió • contribucions) 15:40, 14 ag 2007 (CEST).

Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació d'Espanya[modifica]

El teu bot ha considerat diverses redireccions a Ministeri d'Afers Exteriors i Cooperació d'Espanya com a incorrectes. Les reversiono, d'acord?

Sempre fa el mateix amb les redireccions? si és així és una incorrecció..., hauria de considerar el paràmetre REDIRECT com a únic en aquella pàgina i per tant no li fa falta ni millores de format ni redacció. Salut! --Gcm 16:36, 14 ag 2007 (CEST)

Falcons de Vilafranca[modifica]

Hola! El teu Bot ha posat un avís a la meva pàgina de discussió que no entenc, tenint en compte que fa referència a una redirecció que he creat. Salut! --Hug 21:55, 14 ag 2007 (CEST)

Més sobre les coordenades[modifica]

Sembla ser que a la versió en anglès han aconseguit una plantilla unificada que substitueix al mateix temps a {{coor d}}, {{coor dm}}, {{coor dms}}, {{coor at d}}, {{coor at dm}}, {{coor at dms}}, {{coor title d}}, {{coor title dm}} i {{coor title dms}}. És la plantilla {{coord}}. Aquí l'hem intentada fer anar (Dragonera) però per algun motiu no va. La qüestió és que si funcionés potser seria encara més fàcil fer anar el teu bot, ja que hi hagués el model de plantilla que hi hagués a la versió en anglès aquí es podria fer anar amb la mateixa plantilla. Tu que ets el que saps programar podràs mirar què és més difícil de fer. Llull · (vostè dirà) 23:25, 14 ag 2007 (CEST)

M'imagino que no deu ser fàcil, però cada cop anava millor. Pots anar fent proves d'engegar-lo, processar-ne diguem-ne una cinquantena, després els revisem i mirem si hi ha res a millorar, en comptes de deixar-lo llarg temps funcionant. Pensa que és moltíssima la vida útil que poden tenir aquest bots. El del nomenclàtor de Catalunya té quasi 40.000 articles a georeferenciar (actualment només tenim georeferenciats uns 3.600 articles i dubto que la meitat sigui del nomenclàtor), i el dels enllaços a altres llengües ja no et dic. Aquest ens seguirà sent útil mentre segueixi en peu el projecte. Llull · (vostè dirà) 10:55, 16 ag 2007 (CEST)

Gràcies[modifica]

Al principi creia que era la llista de pàgines de discussió sense article principal i estava al·lucinant una mica, però m'ho he tornat a llegir bé i ja he vist que la llista va de conya. Ja m'he posat a eliminar-ne algunes. Moltes gràcies! :-) --Xtv (que dius que què?) 10:08, 16 ag 2007 (CEST)

Viquiestrella[modifica]

Per la teua creació en els bots que tant vandalisme ha desfet, estalviant d'aquesta manera molta feina als viquipèdistes et concedeixo la viquiestrella anti vandalisme :D --Marc 18:50, 22 ago 2007 (CEST)[respon]

Et concedeixo una Viquiestrella

Felicitats ! hahaha te la has guanyat :) --Marc 18:50, 22 ago 2007 (CEST)[respon]

Norabona. --V.Riullop (parlem-ne) 17:07, 23 ago 2007 (CEST)[respon]
Te la has guanyat noiet ;) --Marc 17:13, 23 ago 2007 (CEST)[respon]
Primer que res, l'enhorabona! Bé, crec que no és la primera vegada que ho faig fa l'ullet
Quant al tema del desbloqueig, pense que l'únic culpable sóc jo, jo sóc qui va actuar, el responsable, m'hauria hagut d'entretindre més en el que estava fent. Espere no tornar a cometre un altre error d'eixe tipus. Però com diu en Vriullop, ja està tot aclarit. –Pasqual · discussió 23:17, 24 ago 2007 (CEST)[respon]

Plantilles de municipis[modifica]

Ets el puto amo. ;) → ebrenc · 05:29, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Recorda que caldria fer el mateix amb {{taucatCapE}} i {{taucatCapBE}}. Tens més informació a la meua subpàgina Usuari:Ebrenc/Canvis_de_plantilles. Salutacions cordials. → ebrenc · 05:41, 26 ago 2007 (CEST)[respon]
Sí; el cartellet que informa que manca una imatge apareix per defecte en tots els usos de la nova plantilla de taula (d'acord amb el que vam parlar aquí). Salut (i bona nit!). → ebrenc · 05:48, 26 ago 2007 (CEST)[respon]
No hi apareix perquè els he posat una plantilla diferent. No puc posar-los la "infotaula del municipi català" si no ho són; els he posat "infotaula de municipi", que és la més neutra i crec que l'única que poden rebre donat el cas que un és occità i l'altre és holandès. Ara sí; me'n vaig a dormir; ens parlem cap al tard; bona nit. → ebrenc · 06:08, 26 ago 2007 (CEST)[respon]
Lliçà d'Amunt Fet Fet! → ebrenc · 17:23, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Usuari Discussió:80.38.67.99[modifica]

He mirat les normes i enlloc veig que no es puguin esborrar acusacions sense fonament, per tant esborra tu tota aquella pàgina entre altres coses perquè escric des d'un ordinador públic, per tant qualsevol que es connecti a la viquipèdia des d'aquí li sortirà el missatge. A més a més, el problema del missatge no és l'acusació sense fonament d'un gos policia que vigila que ningú li editi res de seu (ara mira't tu les normes de la viquipèdia on diu que el que no vulgui que li editin els seus treballs que canviï de web) sinó que per molt que el llegeixi em continua sortint, a cada pàgina que vaig, "Teniu missatges nous (diferències respecte l'anterior)." cosa que és FALSA perquè ja m'he llegit tot el que m'heu de dit. I ara, com administrador, respecte a tothom començant per mi. --80.38.67.99 12:15, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Viquipèdia:Discussions#Convencions punt 8: No editeu els comentaris d'altres persones. A diferència dels articles, les contribucions en les discussions reflecteixen les opinions dels usuaris. Per tant, si us plau no les editeu, encara que sigui per millorar-ne la ortografia o la gramàtica. Tot i així, si creus que s'ha d'esborrar, posa-hi {{destrucció|Motius}}; aquesta és l'única manera perquè no aparegui el cartellet groc a altres usuaris.--Iradigalesc (discussions) 14:01, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Problemes amb el canvi automàtic de plantilles[modifica]

  • Queden mantingudes les imatges de localització dels municipis. Això impedeix l'aparició dels dos mapes de localització comarcal i municipal per defecte. A més, pot ser un greu problema quan s'hagin de canviar "de plantilla" els mapes de localització en PNG pels fets en SVG.
  • Romanen les seqüències "&nbsp;" rere la preposició+article de la comarca, les quals no donen bon resultat pel que fa a generar les imatges de localització de la comarca (que demanen un espai de barra senzill).
  • Es preferible que omplim degudament els camps 1, 2, 3 i 4 de les plantilles noves, i no pas fer el que ha resultat a articles com ara el de l'Arboç. L'eliminació (natural) del paràmetre del mapa de localització específic no resulta fructífera; ¿per què?, doncs perquè, principalment, hi manquen el primer i el segon.

→ ebrenc · 21:46, 26 ago 2007 (CEST)[respon]

Intenta també, alhora, de traure tot el paràmetre "localització" sencer. → ebrenc · 21:49, 27 ago 2007 (CEST)[respon]
Si n'hi hagués, serien excepcions comptades amb els dits d'una mà. → ebrenc · 21:54, 27 ago 2007 (CEST)[respon]
Sí... Tot ha anat prou bé. Hi havien errors amb la Baixa Cerdanya i amb la Vall d'Aran, però ja ho he corregit manualment. → ebrenc · 22:55, 28 ago 2007 (CEST)[respon]

Xavier Vendrell[modifica]

En el seu currículum oficial justament diuen "inacabats". El que potser hi faltava eren unes comes. Ara, sembla que encara els estigui estudiant... --81.38.185.125 15:47, 27 ago 2007 (CEST)[respon]

Potser tens raó; reverteix si vols.--Iradigalesc (discussions) 15:49, 27 ago 2007 (CEST)[respon]

Canvis[modifica]

Merci pels canvis! :-) --Xtv (que dius que què?) 02:29, 28 ago 2007 (CEST)[respon]

Es que hem de moure les categories?[modifica]

Segons el que dius a Categoria_Discussió:Viquipèdia:Articles destacats hauria de moure les categories. Crec que esperaré una setmaneta, a veure si hi participa algú més, encara que sembla ja estancada. –Pasqual · discussió 15:52, 28 ago 2007 (CEST)[respon]

Commons[modifica]

Hola! Moltes gràcies per la teva ajuda per obtenir la meva "salvació" del bloqueig. Com li he dit a Lohen, no sé si serà possible, però almenys ho haurem intentat, i vos agraeixo de veritat l'ajuda.

Gràcies,

--Gabino 23:45, 28 ago 2007 (CEST)[respon]

Ja està! Ho hem aconseguit. M'ha dit que gràcies a que vosaltres ho heu demanat i que jo també a la meva discussió, ja no estic bloquejat. Ara aniré molt més amb compte! Gràcies!

--Gabino 09:25, 29 ago 2007 (CEST)[respon]

Hola! Gràcies per avisar, però no entenc com ho he de fer, pensava que ara si estaven bé... Bé, qué faig? Quan "entro" a la foto, he de carregar una nova versió? O com puc canviar només la llicència? I quina llicència he de posar? A mi em dóna igual quina, però si pot ser, la més lliure possible i la que no em borrin. Espero resposta, avanç que no serveixi per res...

Gràcies

--Gabino 13:45, 29 ago 2007 (CEST)[respon]

Ei, crec que ja ho ho fet! Pot ser que només s'hagi d'anar a la foto, editar la llicència i canviar la que jo havia posat per la que m'has dit? Espero que sí. I s'anirà el cartell en vermell o l'he de treure jo?

--Gabino 13:56, 29 ago 2007 (CEST)[respon]

Almeria[modifica]

Jo havia posat el nom en castellà, no sabia que tengués tradició en català. Ara ho canviï. Pau Cabot · Discussió 17:09, 29 ago 2007 (CEST)[respon]

Llista de coordenades[modifica]

M'has deixat un missatge que crec que no anava dirigit a mi. --Jordicollcosta (discussió) 18:48, 29 ago 2007 (CEST)[respon]

La llista és molt útil, però de moment no l'utilitzo. --Jordicollcosta (discussió) 21:48, 29 ago 2007 (CEST)[respon]

Infotaules municipis del Bages[modifica]

Hola! He vist que al teu bot també li has ensenyat a canviar la infotaula antiga de municipis per la nova. Estic arreglant els municipis del Bages i abans de canviar totes les taules et voldria demanar si ho pots fer automàticament.--Lohen11 00:09, 30 ago 2007 (CEST)[respon]

Fet Fet! → ebrenc · 07:35, 1 set 2007 (CEST)[respon]

Logos[modifica]

El cas és que no sé si la llicència ja està bé o de si poden anar a Commons o no. :P → ebrenc · 21:19, 30 ago 2007 (CEST)[respon]

Zelda[modifica]

El teu bot ja ho feia be, hi ha un usuari amb ip anònima, que em sembla que es el mateix Zant, que està entosut en treure una part de l'article que està ben possada. Ja es va parlar a la discussió i la lametablement si no entra en raó la sol·lució acabarà sent en el bloqueig de la pàgina. --Baggio (missatges) 23:01, 30 ago 2007 (CEST)[respon]

M'estic liant[modifica]

Ni que ho juris! fa l'ullet Em sembla que m'estàs ficant en un embolic que no em pertoca. Jo només li he cridat l'atenció per no ser educat, no en tinc ni idea d'escarabats, bé ni idea tampoc..., negres i corren per la cuina.--Lohen11 00:59, 31 ago 2007 (CEST)[respon]

La veritat és que jo també m'estava liant. L'anònim eixe ja no sé si era vàndal o era algú que passava per allí o què. El que compta és que ara l'article està ja tot bé. El que li deia a l'anònim era que es registrara perquè tinguera una pàgina de discussió i comentar les seues edicions però ara ja està tot bé. Ara, a banda d'açò, el teu bot és la canya: frena el vandalisme com cap usuari. Felicitats. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 17:07, 31 ago 2007 (CEST)[respon]

Localització que sí que hi és[modifica]

Image:Localització de les Franqueses del Vallès.png

Has editat l'article les Franqueses del Vallès treient el link vermell al mapa de localització, però el mapa sí que existeix a commons i a les versions antigues de l'article.--Pere prlpz 22:11, 31 ago 2007 (CEST)[respon]

Setembre[modifica]

Coordenada incorrecta[modifica]

Per si et fa servei saber-ho, el bot va posar malament la plantilla de coordenades a Universitat de Harvard.--Pere prlpz 15:02, 2 set 2007 (CEST)[respon]

li pots fer una ullada[modifica]

Vaig deixar aquest comentari a la La taverna. Li podries fer una ullada? Merci. Salut! --Gcm 19:21, 2 set 2007 (CEST)[respon]

Fet Fet! mentre t'ho escribia ja ho han solucionat. Deu ser que no tinc espera. Salut! --Gcm 19:23, 2 set 2007 (CEST)[respon]

Plantilla commons amb el bot[modifica]

Hola :-) En primer lloc, felicitar-te per la feinada que estàs fent amb el teu bot!! En segon lloc una suggerència de millora :-) Crec que els articles quedarien més polits si et fos possible programar el bot per a posar la plantilla en algun dels llocs següents (el primer que es doni);

  1. Immediatament després de la capçalera ===Enllaços externs===
  2. Immediatament abans d'una plantilla d'esborrany {{Esborrany ...}}
  3. Immediatament abans d'una plantilla de categoria [[Categor(ia/y):...]]

--Joanjoc (discussió) 17:14, 3 set 2007 (CEST)[respon]

Al final de Viquipèdia:Registre de pàgines sense commons/que tenen commons a en, existeix la consulta sql que es va usar per a generar la pàgina. No sé si et serveix? --Joanjoc (discussió) 10:01, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Bot demogràfic[modifica]

Una de les coses que he comentat a la taverna a propòsit de l'ús de bots és la possibilitat d'incloure a cada municipi de Catalunya un apartat amb una taula d'evolució demogràfica, cosa que han fet per exemple a la francesa. Un parell d'exemples: fr:Llauro o Malgrat de Mar. Les dades del 1990 al 2006 en excel i acces són al municat. Digue'm com ho veus. --V.Riullop (parlem-ne) 17:37, 5 set 2007 (CEST)[respon]

Abans de seguir s'hauria de consultar a la taverna per si hi ha terceres opinions o cal fer alguns ajustaments. En un ullada aleatòria he vist que Olvan dóna error, Verges no surt, Barcelona té dues gràfiques i Tarragona ja tenia una taula que es pot complementar amb la gràfica. --V.Riullop (parlem-ne) 10:11, 8 set 2007 (CEST)[respon]
Houston, tenim un problema. No es corresponen les dades amb els anys. Els anys són els parells però la població és del 1990 al 1999 correlatius. --V.Riullop (parlem-ne) 10:44, 8 set 2007 (CEST)[respon]
He revertit les 500 últimes, des d'Olvan, ja que algunes es començaven a editar i serà més fàcil corregir i carregar-ho de nou. Em falten les 500 primeres, però ja estic cansat. Algunes coses més que he vist: si existeix l'apartat "Vegeu també", hauria d'anar abans; les províncies cal carregar-les a "província de...", no a la capital; cal desambiguar "Jesús (Tortosa)". A més, he vist que en el fitxer del municat alguns municipis no tenen tots els anys. Cal vigilar que això no sigui un problema. --V.Riullop (parlem-ne) 13:09, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Noms i apellidos[modifica]

Hola com pots veure ja hi tornat a la Viquipedia a pesar que les meves contribucions seran mes esporadicas per falta de temps, com que he perdut una mica de practica amb el Catala et volia preguntar si els noms i apellidos s'han de traduir sempre i si es aixins si em pots donar un consell per quan no sapiga la seva traducio corecta ja que mestic fent un lio amb el tema i m'agradaria que m'ajudesis.Salut--Dyvid 11:49, 6 set 2007 (CEST)[respon]

Gracies per l'informacio, la pagina m'anira be.Salut--Dyvid 15:49, 6 set 2007 (CEST)[respon]

Nou administrador a Viquidites[modifica]

Hola, Iradigalesc!

Com a usuari de Viquidites, t'he d'anunciar que l'usuari Allman s'ha presentat com a administrador per a Viquidites. T'agrairia que donessis la teva opinió votant aquí --Ula 13:54, 6 set 2007 (CEST)[respon]

Hola![modifica]

Hola Iraglidesc permetem que et pregunti una curiositat que tinc:|aquesta pagina cada quan s'actualitza mes o menys?Salut--Dyvid 12:13, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Presa de decisions[modifica]

Perdona que et molesti tant, és que últimament hi han hagut molts canvis.

He vist que ja has votat per l'administrador a Viquidites. Gràcies per votar. En part, crec que tens tota la raó en el que dius, no ha contribuit en res, per això he obert una presa de decisió sobre quines normes calen perquè un usuari pugui esdevenir administrador. Si tens temps, t'agrairia que et miressis una altra proposta que he fet sobre el portal comunitari i donguessis les teves opinions. --Ula 13:01, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Un reanomenament de categoria[modifica]

Caldria moure la categoria:Província de Guipúscoa a la categoria:Guipúscoa. Ho pots fer amb el bot? Cal que crei primer la categoria nova? Gràcies.--Pere prlpz 16:52, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Gràcies.--Pere prlpz 18:41, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Tercer Viquiconcurs[modifica]

He vist que vas participar a la primera edició del Viquiconcurs. El 15 de setembre començarà la tercera edició consistent a crear articles nous i potser t'interessarà participar-hi, pots veure'n tots els detalls aquí. --Aljullu (+) 18:08, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Debian[modifica]

Hola!

He vist que m'has revertit el canvi interès->interés a l'article del Debian. Crec que hauria d'estar com a interès, ja que, encara que com dius, sigui correcte en valencià, el text no està pas escrit en valencià, i tinc entès que cal mantenir la mateixa variant dialectal al llarg de tot l'article. Si es posa interés, resulta confús, no se sap si és una falta o no.

Per cert, has vist que m'he fet un bot? ;P --Meldor 21:47, 7 set 2007 (CEST)[respon]

Una gràfica que no ha funcionat[modifica]

He revertit la gràfica a Olivella perquè no ha funcionat (hi surt una mena de codi d'error en comptes de la gràfica). En d'altres municipis sí que ha anat bé. Bona feina.--Pere prlpz 10:51, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Els exs[modifica]

Hola! Et responc des de Split, a Croàcia. Arran de la nova normativa de l'IEC, els guionets després de prefix, com és aquest cas, s'han suprimit, per tant la forma correcta és exfutbolista. --Enric 23:04, 8 set 2007 (CEST)[respon]

Bot imparable[modifica]

M'he vist obligat a aturar el teu bot perquè no s'ha aturat després de modificar Usuari:Iradigalesc Bot/Actiu, supose que això haguera tingut que estar implementat.

D'altra banda he detectat un error, les pàgines de discussió les obre sense ":" o sia que crea un article. això és un error teu, crec.

Jo també n'he tingut un, el problema ha vingut en quant TonToni ha introduït el seu nom a la pàgina, almenys això crec. Pel que no he sabut implementar l'autorització d'un nou usuari correctament.

He limitat el bloqueig a 9 hores, espere que a les 14:20 pugues restablir almenys l'altre bot. El de l'estat, no sé si val la pena, la veritat el que acaba de passar m'ha desanimat prou. (sóc un exagerat! Necessitaria més temps per assegurar-lo –Pasqual · discussió 05:43, 10 set 2007 (CEST))[respon]

Buf! Vaig a gitar-me –Pasqual · discussió 05:38, 10 set 2007 (CEST)[respon]

Ja veus, no puc dormir de pensar en la malesa!
Una de les coses que hauries de comprovar és el contingut de registre.py
Supose que hi haurà gent repetida, i eixa és una de les raons per les que el bot no parava de desar missatges.
Una altra és que en la variable abonats estan tots i per tant la línia que diu if abonat in abonats sempre es complirà al menys mentre idx1 < len(registres)-1. En fi no sé com va poder passar els meus controls abans de passar-te'l. Disculpa pel mal ratet. –Pasqual · discussió 12:51, 10 set 2007 (CEST)[respon]

Bot xassís municipis[modifica]

Hola! No t'animes a fer el bot pel viquiprojecte de municipis? He estat uns dies fora i no sé si hi ha algú que se'n cuidi. Si et puc ajudar en temes no tècnics, ja ho saps.--Lohen11 18:25, 12 set 2007 (CEST)[respon]

Plantilla:Communefra[modifica]

Hola Ivan, aquesta plantilla que has creat ha d'estar d'acord amb el viquiprojecte:Unificació de plantilles usant la plantilla de municipis que hi ha. Pots fer una herència usant els camps que hi ha en la plantilla que has creat però sobre la plantilla estàndard de municipis. Tens exemples en la resta de plantilles d'estats estrangers per a seguir. Si vols que t'ajude, avisa'm. Gràcies. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 22:51, 14 set 2007 (CEST)[respon]

He fet algun canvi: coordenades, altitud, web i categoria. En la població s'hauria de canviar l'espai en blanc pel punt de milers, però a les coordenades ha d'anar sense punt ni espai. És millor que s'ho miri en Pepetps o els altres del viquiprojecte de plantilles. Ves mirant Viquiprojecte:Municipis del món on s'apunten coses. --V.Riullop (parlem-ne) 10:26, 16 set 2007 (CEST)[respon]

Gràcies[modifica]

M'has saludat... però encara estic mirant com funciona tot açò i no sé ni on respondre't. He intentat entrar a l'IRC, però no puc. Bo... sols volia donar-te les gràcies per la coordialitat... vaig a intentar seguint aprenent coses del Viquipèdia. Ara mateix intente localitzar a l'autor de l'entrada web 2.0 que li he afegit unes cosetes i volia comentar-li-ho. A poc a poc aniré aprenent. --PAU BIV 23:27, 16 set 2007 (CEST)[respon]

Articles demanats[modifica]

Hola,

Que saps com actualitzar Viquipèdia:Articles demanats/es? Ha quedat molt obsolet... :/ --Meldor 01:52, 17 set 2007 (CEST)[respon]

Estava feliç revisant-la quan he vist que tots els articles (he arribat fins a la H, crec) tenien interwiki en català! Massa bo per ser cert, suposo que no s'ha generat bé la llista :( Si es dóna el cas que amb més de 25 interwikis en castellà i sense article en català la llista és massa curta, si vols es podria fer amb 20+ iw. --Meldor 20:18, 17 set 2007 (CEST)[respon]
Ok! No passa res, vaig a preguntar al Joanjoc si ho sap actualitzar. Gràcies igualment! --Meldor 11:14, 18 set 2007 (CEST)[respon]
Hola :-) Podries provar d'executar aquesta consulta sobre la base de dades "es" si et plau? És la consulta usada per a trobar Viquipèdia:Articles demanats/en i crec que hauria de funcionar amb la nova estructura de base de dades. Gràcies. --Joanjoc (discussió) 19:19, 25 set 2007 (CEST)[respon]
SELECT p.page_id, p.page_title, COUNT(l.ll_from) AS repe 
FROM langlinks AS l,page AS p
WHERE l.ll_from = p.page_id 
AND p.page_id <> ALL (SELECT ll_from FROM langlinks WHERE ll_lang = 'ca')
GROUP BY l.ll_from HAVING ( COUNT(l.ll_from) >= 30 ) 
ORDER BY repe DESC
Hola :-) He reescrit la consulta, podries provar aquesta a veure si funciona ? Gràcies. --Joanjoc (discussió) 13:42, 26 set 2007 (CEST)[respon]
 select concat('* ',count(*), ' [[', p.page_title, ']]')
 from page p,  langlinks l1 
 where p.page_namespace=0
 and p.page_id = l1.ll_from 
 and not exists (select 1 from langlinks l2 where l1.ll_from=l2.ll_from and l2.ll_lang='ca')
 group by p.page_id, p.page_title
 having count(*) >30
 order by count(*) desc, p.page_title

curts[modifica]

M'ha dit el Jordi Coll que el teu super bot pot fer un llistat dels articles curts SENSE comptar les pàgines de desambiguacó, podries penjar-la al projecte de manteniment? --barcelona 11:17, 18 set 2007 (CEST)[respon]

Potser tens alguna cosa a dir...[modifica]

Gràcies per llegir fins el final,(PUNT 2.9) on se't menciona. --Capgròs 21:16, 18 set 2007 (CEST)--Capgròs 20:17, 18 set 2007 (CEST)

Sí, es clar... De totes maneres em referia a si volies afegir quelcom a la tertúlia. Gràcies !!--Capgròs 20:47, 19 set 2007 (CEST)

Errors a corregir a bot municipis francesos[modifica]

  • Bobigny, l'he hagut d'esborrar, no ha funcionat.
  • Quan les coordenades ja estan traduïdes, el bot les torna a traduir.
  • Les dades que no troba les hauria de deixar en blanc, p.e. altitud mitjana {{{alt_moy}}}
  • El punt dels milers
  • El camp de cantó hi tenim una mica de xou. Chef-lieu el traduiria automàticament per capital, i canton per cantó.
  • Mirar d'incloure la plantilla demografia automàticament.el comentari anterior sense signar és fet per Lohen11 (disc.contr.) 14:20, 19 set 2007 (CEST)[respon]

Em sembla que les he deixat totes presentables.--Lohen11 01:15, 19 set 2007 (CEST)[respon]

Bagnolet[modifica]

Enhorabona pel teu bot. Sembla que fa molt bona feina. Només he hagut d'arreglar Bagnolet, que tenia un problema amb les coordenades. Pau Cabot · Discussió 07:50, 19 set 2007 (CEST)[respon]

...un BOT per cercar paraules amb Ela Geminada dins la Viquipèdia...[modifica]

Hola a tothom,

Un Viquipedista m'ha suggerit que aquesta era una bona adreça on exposar aquesta proposta:

Implicats en un projecte orientat a restablir la dignitat tipogràfica del signe Ela Geminada, estem bastint un diccionari de paraules que la continguin (més que un diccionari, és un llistat per al corrector tipogràfic que estem desenvolupant). Llavors havíem pensat que la Viquipèdia també caldria ser 'pentinada' per cercar sobretot paraules en l'àmbit més especialitzat (els neologismes van curulls d'Eles Geminades!).

Per tal de poder fer una cerca exhaustiva per totes les gairebé vuitanta mil entrades en català (i treure'n un resultat en text pla), se suposa que cal fer-ho amb un BOT programat especialment o potser existeix algun altre mètode ?

Moltes gràcies a l'avançada pel suport.

--85.50.142.2 11:40, 19 set 2007 (CEST) Marc Antoni Malagarriga i Picas[respon]

Si ho he entès bé, vols una llista de totes les paraules amb ela geminada... Això serà una llista llarguíssima i trigarà una bona estona a realitzar-se... t'ho has pensat bé? De tota manera, si vols la puc fer... Envia'm un correu a iradigalesc <arrova> ts <punt> wikimedia <punt> org i em posaré en contacte amb tu per enviar-te-la per correu; el resultat serà massa gran per publicar-lo a la Viquipèdia.--Iradigalesc (discussions) 20:20, 19 set 2007 (CEST)[respon]

pàgines curtes[modifica]

Sí, és justament això, gràcies --barcelona 19:44, 19 set 2007 (CEST)[respon]

Categoria:Viquipèdia:Articles destacats[modifica]

Voldria la teua opinió: Categoria Discussió:Viquipèdia:Articles destacats. JA tinc bona part del codi. Ah! i he descobert com funciona el touch.py per actualitzar una pàgina quan no s'hi vol editar res, no sé si t'enrecordes del cas en que vas modificar una plantilla i els articles seguien en una altra categoria fins que ningú els editara. –Pasqual · discussió 15:23, 21 set 2007 (CEST)[respon]

Reanomenament de categories[modifica]

Hola Ivan,

Em podries fer els reanomenaments de categories que hem decidit aquí amb un bot? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:15, 23 set 2007 (CEST)[respon]

Bona feina! No sabia que es poguessin fer redireccions de categories ... Des de quan? Una altra cosa: al resum d'edició del teu bot posa "cambiada" la categoria ... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:50, 23 set 2007 (CEST)[respon]
Podries fer una segona tongada de reanomenaments de categories: Usuari:Paucabot/Més categories per reanomenar?. Aquesta vegada són bastant evidents ... Pau Cabot · Discussió 17:44, 28 set 2007 (CEST)[respon]
Gràcies. Aquest bot teu fa molt bona feina! Pau Cabot · Discussió 19:30, 28 set 2007 (CEST)[respon]

Joves d'Esquerra Verda[modifica]

Hola Iradigalesc. Podries mirar d'arreglar el despropòsit que el redactor de l'article eixe que he proposat per esborrar està fent amb Joves d'Esquerra Verda? Aquest article, sobre les joventuts d'Iniciativa, l'està redirigint al de la seua organització, i a més amb un autèntic laberint de redireccions. No sé molt bé com arreglar-ho. Moltes gràcies. --Comandant Rampas 21:03, 23 set 2007 (CEST)[respon]

Mmm, t'ho he demanat perquè pensava que eres administrador, però m'he equivocat, no? No sé, em sonava hahaha. No sé si caldrà ser-ho per fer-ho. --Comandant Rampas 21:06, 23 set 2007 (CEST)[respon]
Ok, gràcies, ja ho he demanat on em deies. No sé per què pensava que eres administrador. Si algun dia et proposen, compta amb el meu vot! hahaha. Fins ara. --Comandant Rampas 22:34, 23 set 2007 (CEST)[respon]

Saint-Dizier[modifica]

Aquest no ha anat bé: Saint-Dizier. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 07:37, 24 set 2007 (CEST)[respon]

Re: Avís automàtic de robot per tres vandalismes de 168.9.64.246[modifica]

No és cap molestia, agraeixo l'avís. --Jordicollcosta (discussió) 18:17, 25 set 2007 (CEST)[respon]

Forjat[modifica]

Vaig esborrar la pàgina, però enganxant el contingut a forja i fent una redirecció. Si no es fa així, com carai vols que es fusionin dos articles? Entenc que el robot detecti si s'esborren articles i enviï missatges per defecte, però tu no ets un robot. --Jss 15:16, 26 set 2007 (CEST)[respon]

Bot[modifica]

¿Podries, amb el bot, canviar això arreu? Gràcies. ;) → ebrenc · 20:03, 26 set 2007 (CEST)[respon]

Foto[modifica]

Lo fotografia del logo ja l´he ficat la justificacio. Ja he tret l´avis que m´havies ficat. Gracies per avisar-me.--Pollastre 94 14:35, 27 set 2007 (CEST)[respon]

Ajuda...[modifica]

Hola,

Tinc dos problemes, que si em poguessis resoldre t’estaria molt agraït. No se que podría fer. Intento que la aquestes plantilles em funcionin correctament. Però no se que dec fallar. La primera, la e extreta d’aquí, i la e simplement traduïda al català. Però al l’hora de colocar-la a un article, no es veu correctament. Que dec fallar? He comés algún error però se quin és. Lo mateix pasa aquí, i està extreta dela Wiki Anglesa. Que podría fer? Necessito ajuda. Moltes graciés, company. Salutacions cordials! --Zant 14:22, 28 set 2007 (CEST)[respon]

Moltes graciés, company. Salutacions cordials! --Zant 15:42, 28 set 2007 (CEST)[respon]