Guanyà 33 títols en individuals durant la seua carrera. Dos d'aqueixos els va obtenir en el WTA Tour Championships de Los Angeles, Califòrnia en 2002 i 2003, quan va vèncer a la francesaAmélie Mauresmo. Un dels seus majors assoliments va ser obtenir el trofeu del US Open en l'any 2005.
Anuncià la seua retirada del tennis el 6 de maig de 2007, a causa de les contínues lesions que va patir durant els seus últims anys de competició.
En el 2007 inicia l'any del seu comiat del tennis competitiu guanyant el torneig d'exhibició en Hong Kong, derrotant en la final a la russa Maria Xaràpova. Després va assistir al campionat de Sydney, assolint una important victòria en aquest torneig preparatori per l'Australian Open; després d'un parell partit, enfront de la sèrbia Jelena Janković, assoleix alçar el seu trofeu nombre 34 en individuals. Estant les coses així, Clijsters es perfila com ferma candidata a guanyar l'Obert d'Austràlia, ja que en aquesta edició 2007 faltaria la belga Justine Henin, el que deixaria com favorites a Clijsters, Hingis, Xaràpova i Mauresmo. Davant la prompta caiguda de la francesa en vuitens de final, i davant el potent joc que la belga demostrava a aquestes instàncies, tot preveia un segon gran eslam per a la jugadora europea. Però les coses no se li van donar, ja que si bé va guanyar un excel·lent partit de quarts de final enfront de la suïssa Martina Hingis, cauria en dues sets enfront d'una inspirada Maria Xaràpova, qui arribava així al seu segona final consecutiva de gran eslam i la tercera de la seua carrera, trencant una seguidilla de partits guanyats de Kim Clijsters, en el que constituiria la seua primera derrota del 2007 i el seu últim partit com professional en el prestigiós torneig australià.
Sense importar el que va patir la jugadora belga en els últims anys de la seua carrera, va anar una de les jugadores més completes de la generació de jugadores del 90 i que es va mantenir en la primera dècada del segle xxi. Els seus forts colps, el seu potent servei, la seua gran flexibilitat i la seua velocitat la converteixen en una de les jugadores més difícils de vèncer en el circuit WTA. La belga va protagonitzar molts clàssics del tennis, enfront de jugadores com Xaràpova, Henin, i les germanes Williams, amb qui va compartir bona part de la seua carrera.
El 26 de març de 2009 a l'edat de 25 anys, fa oficial el seu retorn al circuit WTA. Aquest retorn es portarà a terme el pròxim 17 de maig amb motiu de la posada de llarg de la nova coberta instal·lada sobre la pista Central de Wimbledon.
El 10 d'agost de 2009 a l'edat de 26 anys torna a jugar un partit vàlid pel circuit WTA. En Cincinnati i per la primera ronda venç a la francesa Marion Bartoli, 13 del món, 6-4, 6-3, després de més de 2 anys d'inactivitat.
El rànquing WTA s'inicia el 3 de novembre de 1975 · (primer any que es va ostentar/últim any que es va ostentar – núm. de setmanes (s)) · Nº1 actual en negreta
El rànquing WTA s'inicia el 4 de setembre de 1984 · (primer any que es va ostentar/últim any que es va ostentar – núm. de setmanes (s)) · Nº1 actual en negreta