Osem Investments Limited

De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Infotaula d'organitzacióOsem Investments Limited
אסם
lang=ca
Modifica el valor a Wikidata
Dades
Tipusnegoci Modifica el valor a Wikidata
IndústriaProcessament d'aliments Modifica el valor a Wikidata
Història
Creació1942
Activitat
Produeixcafè Modifica el valor a Wikidata
Governança corporativa
Seu
Entitat matriuNestlé Modifica el valor a Wikidata
Filial

Lloc webosem.co.il Modifica el valor a Wikidata

Osem Investments Limited (en hebreu: אסם) juntament amb les seves empreses filials, desenvolupa, fabrica, ven, comercialitza, i distribueix productes alimentaris a Israel, Europa, i Estats Units. El departament d'alimentació de la companyia produeix pasta, cuscús, sopa, productes per fornejar, salses, productes enllaunats, menjars preparats, substituts de la carn, i amanides.

El departament de forn de pa, begudes, snacks i cereals per esmorzar produeix: productes de forn de pa, crackers, pastissos, galetes, cafè instantani, càpsules de cafè, xarop per a begudes, xocolata desfeta, cereals per esmorzar, barres de cereals i snacks amb: blat, cacauet, patata, i blat de moro.

El departament internacional de la companyia fabrica productes alimentaris congelats i refrigerats, entre ells les amanides de la marca Tribe.

El departament d'aliments infantils produeix productes de nutrició infantil, cereals per a nadons, puré, galetes, i pasta per a infants. El departament de regals de la companyia fabrica productes que es venen en indrets com: hotels, cafeteries, restaurants, empreses de càtering, i en comerços. El departament de serveis produeix te, gelats, menjar per animals, i altres productes. La companyia va ser fundada en 1942, i la seva seu central es troba a Shoham, Israel. Osem Investments Limited funciona com una empresa filial de Nestlé.[1]

Referències[modifica]