Usuari Discussió:QuimGil/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

comentari

mirant canvis recents m'he trobat al l'esborrany que assages ... Sols un comentari: procura evitar mencionar la "comunitat internacional Wikimedia" desprès del que hem tragat uns quants entorn el reconeixement d'Amical i la franca merda resposta dels "voluntaris" visibles de la cúpula a llarg de tot el procés en que s'ha reproduït un desmembrament de la realitat catalana donant primacia als badius Estatals Sobirans es demanar a crits que es desvii molt la discussió (i com exemple el meu comentari que tot i amistós queda rude)--Mafoso (Mani'm?) 19:04, 24 maig 2013 (CEST)

Gràcies pel marcatge, de veritat!  :) Viquipèdia forma part de Wikimedia. Si hem de discutir aquesta obvietat llavors no ens estranyarem si no arribem a cap conclusió amb el tema de les banderes o tants altres. Vinga, deixem de banda els detallets i centrem-nos en la teca.--QuimGil (disc.) 19:25, 24 maig 2013 (CEST)

Un altre comentari

Bona nit, de fet diria que la viquipèdia lliure (a priori gairebé totes ho són, no?) que fa una gran contribució ja hi és... Altrament, tot i que mire d'entendre el teu punt de vista no veig on arribarem ja que supose que si el sondatge no (t')és favorable (el que sospite), els canvis continuaran endavant (llavors quina utilitat té el sondeig... sobretot si resulta negatiu) ja que Viquipèdia no és una democràcia... Alhora ja ens has dit la causa de la teua fal.lera (els comentaris de diversos viquimedistes, probablement arran de l'intervenció de l'anònim esp-lanad-avilat). Després d'haver llegit el teu "Oda a Catalunya" he d'afegir que existeix vida (catalanoparlant) més enllà de Catalunya, el que jo (i alguns altres ací) acostume a anomenar "Països Catalans" (designació que potser serà "intervinguda" també d'ací a uns quants mesos, qui ho sap, si ho demana algú vehentment a Meta...), o siga el "País Valencià" (encara anomenat així a la Viquipèdia tot i ser juridicament "Comunidad valenciana", ja veurem que farà l'anònim d'ací a poc temps...), les Balears, la Franja, Andorra, Catalunya del Nord, l'Alguer i fins i tot un bocinet de la província de Múrcia: el Carxe. Ho dic per a que quede més clar que la Viquipèdia catalana va més enllà del Principat i fins i tot dels catalans stricto sensu. Bona sort per als nous embolics que suposarà aquest sondatge... Que et vaja tot molt bé i records a la burgesia benpensant de Wikimedia. Claudi/Capsot (disc.) 23:31, 6 juny 2013 (CEST)

Moltes gràcies per les lliçons. Recordo que a tercer de BUP, a finals dels 80, entregava com a treball de final de curs de Geografia i Història un mapa dels Països Catalans, quan això encara podia ser un tema polèmic.--QuimGil (disc.) 00:06, 7 juny 2013 (CEST)
Un usuari es queixa de la manipulació nacionalista de la wiki catalana, que censura banderes ESPANYOLES EN LLISTATS INTERNACIONALS substituint-les per les catalanes o per l'estat fictici "Països Catalans" i canviant fets de la història inventándoselos, i aquest usuari que intenta ser neutral i aporta fonts com la CONSTITUCIÓ ESPANYOLA o el ESTATUT D'AUTONOMIA DE LA COMUNITAT VALENCIANA, i resulta que intenta "intervenir" aquesta web de Wikimedia ... em sembla que és al revés ... el comentari anterior sense signar és fet per 93.114.44.59 (disc.contr.) 11:45, 11 juny 2013 (CEST)
Jo el que penso és que obtindries millors resultats si fossis un usuari registrat utilitzant un to pacient, respectant diferents punts de vista i centrant-te en els punts on pots contribuir a un canvi positiu. Per exemple, el problema objectiu de relacionar la Segona divisió espanyola de futbol B amb els Països Catalans no és si aquests són un estat o no, sinó el fet que la Segona B inclou l'Aragó sencer. Algú pot argumentar que el Real Zaragoza B és un equip dels PPCC? Mentre siguis un anònim amb to eixalabrat serà massa senzill ficar-te en el mateix sac que els trolls explícits, i la gent veurà pocs incentius en fer-te costat fins i tot a discussions sobre si 2+2=4. Pensa-t'ho.--QuimGil (disc.) 18:18, 11 juny 2013 (CEST)
Encara que el més fàcil PER A MI seria permetre les galetes i registrar per poder editar articles (que estan protegits per evitar que s'editen), crec que acabaria en guerra d'edicions, i acabaria perdent una possible compte que seria censurada a cawiki. El adoctrinament en escoles i altres continuaria. Crec que és preferible defensar els fets, l'enciclopedisme i la neutralitat des de la mateixa posició d'un USUARI corrent i no d'un wikipedista expert, perquè l'usuari final és el que flipa quan veu certes coses com les banderetes dels Jocs Olímpics o quan veu que el nom que va votar en la Constitució i en el seu Estatut d'Autonomia ha estat canviat en una enciclopèdia que la FEM TOTS, fins i tot les IPs anònimes.
Si per exemple, a un usuari anònim qualsevol no li està permès dir que Espanya és un estat a causa de que "l'USUARI normal i corrent ho deu saber d'antemano" perquè "HA pertànyer a Catalunya", prefereixo donar-me compte ara i elevar la meva queixa a un altre lloc.
I perdoneu la meva alta activitat. És deguda a opinions externes que diuen que a Catalunya si parles castellà et parlen en el mateix idioma perquè "no es mengen a ningú" i blablabla..., i després li fan un "ZAS! en tota la boca".
També és deguda a les dentegades sofrides per intentar posar la bandera d'Espanya en llistats internacionals de banderes a la Viquipèdia. Per no parlar de coses més perilloses que mai acaben bé. Espero que cap "consens" prohibeixi l'enciclopedisme i els fets. "CONSENSUS CAN NOT CHANGE FACTS". Com crec que tinc raó (no aquesta, sinó la bona), seguiré intentant fins a l'infinit i més enllà. Gràcies per tot el teu treball i comprensió amb tots. el comentari anterior sense signar és fet per 93.114.43.155 (disc.contr.) 07:27, 13 juny 2013 (CEST)
Gràcies a tu també per les lliçons... però ja me les sé també. El tema està en què per cada enllaç que vingui per una banda se'n poden trobar un parell en la direcció oposada (siguin quines siguin les bandes i les direccions). Molt possiblement cap dels que estem discutint banderetes canviarem una opinió per un vídeo o un article. Tampoc repetir més vegades "Països Catalans" o "Comunitat Valenciana" o ni tant sols "Wikimedia" o "2+2=4", o editar/revertir banderetes generarà cap conversió, entesa, aproximació. Ja que estem de dites en anglès aquí va una que m'ha servit molt: "Do you want to be right or do you want to be happy?". Si t'interessa aquest tema i vols contribuir al debat et continuo recomanant que apareguis com a usuari registrat i diguis la teva, mentre contribueixes amb edicions sobre els temes que t'agradin. Deixa de banda les guerres d'edicions de banderes. Total, el que facis com a anònim i en contra de la pràctica actual quedarà revertit tant sí com no. Pèrdua de temps per a tu i per als altres, i cap ajuda (al contrari) per als que estem intentant trobar un consens.--QuimGil (disc.) 07:55, 13 juny 2013 (CEST)
Ho sento, no donaré les meves dades perquè en la història democràtica d'Espanya el nacionalisme ha fet prou mal i no vull ser perjudicat, perquè tinc familiars que han estat obligats a aprendre català en perjudici de l'espanyol i no vull sortir més perjudicat encara veient com són adoctrinats també. i si no em fio d'aquesta web de Wikimedia (no de CíU) és perquè segons certs articles i els seus respectius bloquejos indefinits per evitar edicions, sembla ser propietat d'una empresa nacionalista, quan el que hauria és a dir la veritat i no mentir descaradament tapant a "consensuar" si els JJ.OO. del 92 es van fer a Espanya o no. Em nego a debatre aquests FETS amb votacions restringides o amb crítiques a la meva 2 +2. PERQUÈ AL FINAL SON 4. "A mesura que avança una discussió, retrocedeix la veritat".
Bé, tu mateix. Cadascú aporta el que sap i el que vol a aquest projecte i el resultat és el que és cada matí, sense cap contuberni operant uns suposats fils. Mantinc la recomanació de no perdre el teu temps ni fer-lo perdre als altres, si és que t'interessa més el progrés que la pataleta. El consens sobre "País Valencià" en el context i entre els usuaris de la Viquipèdia és ampli i la pèrdua / distorsió d'informació és mínima: mateix territori, mateixa bandera, mateix gairebé tot, només dues denominacions que, tot i tenir connotacions diferents, són habituals i conegudes per qualsevol catalano/valencianoparlant. Mantenir una picabaralla durant mesos pot indicar una certa obsessió que tens tot el dret a tenir però altres tenen un dret similar a ignorar donat que aquí tots som voluntaris i hi ha molta feina a fer. I pensa que "2+2=4" pot ser un argument fals si la pregunta anava sobre la configuració electrònica del Plom. I bé, sembla que aquest microdebat, com d'altres similars ha quedat exhaurit. Gràciel pel diàleg.--QuimGil (disc.) 16:17, 13 juny 2013 (CEST)
El problema és que no crec que estigueu parlant sobre la Configuració electrònica del Plom. Es tracta de la negació d'un estat reconegut internacionalment (España). Es tracta la negació d'una camarilla d'administradors (com diu Jimbo Wales) la què busca enrevessades excuses per evitar que s'editi la Wikipedia en Català que Espanya existeix en els llistats internacionals, usant bots i bloquejos dels que Ceaucescu estaria bé orgullós.
"2+2 SÓN 4" (excepte si mai juga Espanya contra Catalunya, aquí tindreu raó en enfrontar les joioses banderetes). el comentari anterior sense signar és fet per 79.141.173.62 (disc.contr.) 16:59, 13 juny 2013 (CEST)

Bona feina

Hola Quim. Només unes petites paraules d'agraïment per la ingrata tasca que fas i amb la qual t'has proposat millorar aquesta enciclopèdia. A veure si, intentant asserenar una mica els ànims, podem arribar a una solució de consens. Gràcies i enhorabona per la teva feina. Pau Cabot · Discussió 09:08, 10 juny 2013 (CEST)

Dons sí senyor, faig meves les paraules d'en Pau. Breus paraules, valuós contingut. Ànims! -Aleator (disc.) 18:29, 12 juny 2013 (CEST)
On és l'Extension:Thanks quan més falta fa?  :) Hi ha dies on els ànims escrits de veritat animen. Seguim aprenent... --QuimGil (disc.) 20:18, 12 juny 2013 (CEST)
Gràcies. De part d'un que opina que l'idioma català no entén de polítiques, ni el seu coneixement és propietat d'un sol territori.
Gràcies.
el comentari anterior sense signar és fet per 93.114.43.155 (disc.contr.) 07:46, 13 juny 2013 (CEST)

Revisió newsletter, gràcies

Hola Quim, està bé retrobar-se per aquests barals! Gràcies per la teva revisió i millora del newsletter d'educació. Abusant de la confiança et proposaria de traduir a l'anglès un text una mica més llarg que no em veig capaç de traduir jo mateix (a més ja has vist que si ho fes necessitaria revisió): Explicar Naica infogràficament per a Viquipèdia i que podria anar al blog de Wikimedia. Entenc que és un text una mica extens i que potser vas molt liat, per tant, sense compromís. Abraçades. David Gómez -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 09:18, 13 juny 2013 (CEST)

Ha! O sigui que Dvdgmz == File:David Gómez with Wikipedia in EDRA.jpg!!! Doncs sí, quina sorpresa. I el que és més fort és que havia vist el teu usuari aquí i allà, i fins i tot havia llegit el tema wikiArs diverses vegades veient el nom de "David Gómez" totalment desplegat i no hi havia caigut. Només fa 14 anys des que van treballar plegats... Però bé, feta la connexió tot quadra perfectament. Me n'alegro moltíssim que la Wikimedia se'n beneficiï de les idees, el temps i la bona execució d'una persona com tu!
Hm, havia fet un cop de mà amb aquell text breu per amor a l'art (literalment) però ara que hi ha confiança mnosé, no sé...  ;) La sort és que la família marxa aquest dissabte i tindré més temps lliure de l'habitual. Dóna'm una mica de marge i m'hi poso. Gràcies per la confiança! --QuimGil (disc.) 16:32, 13 juny 2013 (CEST)
Jo també m'alegro molt que estiguis per aquí i vetllant per les coses per les que estàs vetllant (i bregant!). En algun moment em posaré a activar el tema professional MediaWiki per Catalunya/Espanya; però una cosa darrera l'altra que ara tinc el focus posat en lo de wikiArS.
Uf! 14 anys, és veritat, la meva filla en va fer 13 al desembre i va néixer just al final de la casa d'oficis. No ens hem vist des de llavors? Jo he vist de tant en tant que estaves ficat en coses de software lliure.
El text, doncs si ho post fer seria fantàstic, però com vegis. Fins aviat! -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 10:59, 14 juny 2013 (CEST)
Moltíssimes gràcies per haver-te posat amb la traducció.
Sobre lo dels retrats i el Jueves t'ho he comentat a la meva discussió per tal de mantenir el fil de conversa. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 23:36, 17 juny 2013 (CEST)
Has pogut treballar en la traducció de outreach:WikiArS/Case Studies/Explaining Naica infographically/ca ? -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 18:09, 27 juny 2013 (CEST)
Podria ser més curt en anglès, però traduir i resumir no serà més feina encara? Com vegis. Si no puc fer un intent de crida a veure si algú altre s'hi pot posar. -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 20:07, 28 juny 2013 (CEST)

Jo hi trob a faltar qualque referència externa (que no sigui la base de dades de tots els autors valencians) que en verifiqui la seva admissibilitat. També veig l'article molt curriculumesc, en citar totes i cada una de les seves conferències, entre d'altres. Un article més enciclopèdic no m'hagués fet dubtar de la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 07:03, 19 juny 2013 (CEST)

Tu ets l'expert en la matèria! Gràcies per la resposta detalada, he après una cosa més.--QuimGil (disc.) 18:11, 19 juny 2013 (CEST)
He posat això a la discussió. Pau Cabot · Discussió 18:14, 19 juny 2013 (CEST)

Referèndum d'autodeterminació de Catalunya

Hola, t'he respost en Discussió:Referèndum d'autodeterminació de Catalunya sobre el biaix nacionalista, i sobre la dificultat d'afegir enllaços no-nacionalistes i treballar sobre l'article en qüestió. Gràcies.

Gràcies per l'avís, ja segueixo aquell article (i tots en els quals hi he participat). He respost allà.--QuimGil (disc.) 18:10, 19 juny 2013 (CEST)

Nois

Per què no us dirigiu a Discussió:Guerra Civil Espanyola?--KRLS , (disc.) 19:15, 22 juny 2013 (CEST)

Fet. Disculpes, pensava que Galazan només intentava fer una correcció semàntica a "lumpen" i no comptava amb que hi hauria insistència.--QuimGil (disc.) 19:57, 22 juny 2013 (CEST)

Una petita ajuda?

Bones QuimGil! A veure si és possible que poguéssis ajudar-me amb unes traduccions que se'm resisteixen... Es tracta de:

  • Digital camera back, que en castellà és "respaldo digital" i que en català "respatller" em sona fatal.
  • Hot shoe, que en castellà és "zapata" i que en català sempre hem dit "sapata" però no em sembla correcte.

... alguna idea? Gràcies de bestreta! --Judesba (digues...) 01:27, 29 juny 2013 (CEST)

Fet Fet! aquí.--QuimGil (disc.) 02:17, 29 juny 2013 (CEST)
Vaja! Us heu posat d'acord a respondre'm alhora, no? :-) Moltes gràcies per la consulta, Quim! Intentaré fer servir el Termcat més sovint. Suport digital no em sona precís (però si ho diu el Termcat mutis), ja que un suport digital és també una targeta gràfica, per exemple: qualsevol cosa que serveixi de suport per a imatges digitals o qualsevol altre tipus de fitxer digital. "Respaldo" sí em sembla més adient ja que en realitat aquesta cosa es posa a la part del darrere de la càmera (com un respatller). Però veig que ho haurem de deixar com a "suport"... a contracor, això sí. I això de sòcol veig que ja ho sabia, però no ho recordava. Així que moltes gràcies per tot!! :-) --Judesba (digues...) 02:32, 29 juny 2013 (CEST)
El cas és que no sabia que t'agradéssin aquestes coses, només sé que edites a aquestes hores i que vius en algun lloc anglòfon... he decidit provar sort!! hahaha M'ha anat molt bé la teva resposta detallada, també. Estic preparant un viquiprojecte des de fa uns dies i voldria enllestir-lo aquesta nit. Com et pots imaginar, va sobre plantes! Hehehehe :-P Salut! --Judesba (digues...) 02:35, 29 juny 2013 (CEST)

Bandera d'Azerbaijan Meridional

Fixa't aquest enllaç al FOTW com a bandera del Southern Azerbaijan National Awakening Movement.Walden69 (disc.) 20:50, 29 juny 2013 (CEST)

Revertint

Hola! he vist que et dediques a revertir (bona feina). Un apunt: quan reverteixis, hauries de marcar com a patrullades les edicions dels anònims perquè sinó, els que venim al darrere i revisem els canvis dels anònims "perdem" uns valuosos segons. Et recomano que si t'hi vols dedicar "regularment" demanis les eines de VP:RR, que desfan els canvis i marquen tot com a patrullat amb un sol clic. Fins aviat!--Arnaugir (discussió) 13:14, 30 juny 2013 (CEST)

VisualEditor

Estic provant l'editor Visual i fent proves m'ha generat un bug. Aquí; en aquest cas jo no havia tocat res de la plantilla superior. En principi crec que s'ha generat quan estava editant una cita d'una de les cites més inferiors de l'article. Encara hi queda feina.--KRLS , (disc.) 18:19, 30 juny 2013 (CEST)

Topo Obrero

Espero que hagi fet servir la via correcta per comunicar-me amb tu. He vist (en el meu mail) que en Quim Gil havia modificat l'article Topo Obrero i que el "robot" no sé que havia fet per evitar el vandalisme. Si no té res a veure amb tu , demano disculpes i , en cas contrari, exactament ¿què ha passat? És que no tinc clar de què va el missatge que he rebut. Sort que la meva senyera no es veu (de moment) però entenc el problema d'un possible mal ús i fer-la servir en batalles que avui no toquen. Per acabar, veig que finalment, es va produïnt un efecte bola de neu i ja van apareixent articles que es relacionen amb el Topo. Espero, aviat, saber l'origen exacte del nom (hi ha dues versions). Atentament,

Moritz Corominas

Hola Moritz! T'he respost a la teva pàgina de discussió. Seguim allà.--QuimGil (disc.) 16:29, 2 jul 2013 (CEST) el comentari anterior sense signar és fet per QuimGil (disc.contr.) 08:32, 14 nov 2013 (CET)

Banderes

Un plaer :). Per cert, com es pot resoldre el tema de Malta? Actualment és una pàgina de desambiguació. Salut! --Jey (disc.) 10:30, 5 jul 2013 (CEST)

Resposta.--QuimGil (disc.) 15:20, 5 jul 2013 (CEST)

PrepWikiRef 0.2

He afegit unes explicacions a: Viquipèdia:La_taverna/Novetats. --Jmarchn (disc.) 00:30, 6 jul 2013 (CEST)

Portal anarquisme

No crec que sigui necessari esborrar el portal anarquista. El que faria falta es completar-lo i inscriurer-lo dins un més ample viquiprojecte sobre l'anarquisme. Aries (disc.) 11:40, 10 jul 2013 (CEST)

Suposo que m'has enviat el missatge per les meves col·laboracions. El meu interès se centra més en l'anarcosindicalisme i el moviment obrer, per això vaig fer les biografies dels secretaris generals de la CNT. Puc elaborar biografies de dirigents obrers d'ideologia anarcosindicalista, si cal. De fet ja n'he fet moltes. I pel que fa al portal, és força millorable ...Walden69 (disc.) 16:02, 10 jul 2013 (CEST)

Plantilla:Banderes

Hola Quim, com estàs?

Estava treballant amb els JJOO i m'han sortit banderes, per la qual cosa voldria fer servir {{banderes}}. Tot va bé excepte quan he de fer servir una variant. Per exemple, el que en anglès és {flagicon|Greece|old} aquí no funciona de cap de les maneres següents: {banderes|Grècia|old} ni {banderes|Grècia|antiga}. On s'han d'indicar les variants? No es podria fer que almenys agafés la variant en anglès de Mòdul:Flags/MasterData?--Arnaugir (discussió) 21:28, 18 jul 2013 (CEST)

Ara veig que {banderes|Grècia|old} sí que funciona, ahir devia estar encantat. Ara bé, per fer {banderes|Grècia|antiga} i similars (afegir variants), com s'hauria de fer?--Arnaugir (discussió) 10:11, 19 jul 2013 (CEST)
He acabat i n'hi ha algunes que no funcionen, aviam si m'ajudes! Usuari:Arnaugir/Traduccions5 --Arnaugir (discussió) 18:46, 19 jul 2013 (CEST)
Fet Fet! - Gràcies, ha estat un bon testeig.  :) --QuimGil (disc.) 13:16, 20 jul 2013 (CEST)
Gràcies, Quim. Crec que la única que encara no està bé és la de l'imperi del Japó (fixa't que el "sol" té un color lleugerament diferent: en:Template:Country data Japan i en:Template:Country data Empire of Japan). La resta perfecte!--Arnaugir (discussió) 14:12, 20 jul 2013 (CEST)

Bon dia i gràcies!

Bon dia Quim, espere que les coses vos vagen bé per a tu i tota la teua família. Gràcies per les respostes i aclariments, sobretot s'agraeix el to serè (que no han usat altres que teòricament haurien de ser exemplars però bé, qué hi farem...) malgrat les tensions que he causat. Entenc el que dius, tot i que no m'acaba de convéncer. Trobe que bàsicament, pel que he llegit i veig ets una persona honesta, treballadora que pot portar coses molt positives, engrescar la gent i crear sinergies positives. Tampoc no dubte de la teua catalanitat i/o (pan)catalanisme com poden fer-ho alguns, i el fet de voler neutralitzar o arreglar les coses en si no em sembla tant malament (ara bé com ho he dit més d'una vegada la imparcialitat, com la perfecció, no es poden haure completament, ens hi hem de dirigir de la millor manera possible però alhora no podem esborrar els integrants culturals o identitaris que ens caracteritzen i que fan que els lectors es reconeguen/identifiquen a la Viqui; hi ha d'haver codis comuns i un d'aquest és la llengua catalana i certa (pan)catalanitat expressada de manera diversa com ara mitjançant banderetes).

Alhora sé que les opinions canvien, que un "Angry young man" sol amainar-se amb el temps ("a la velle(s)a el dimoni es fa sabater" diuen popularment), i diria que amb el pas del temps apareix cert pragmatisme que en si tampoc no és cosa negativa; és bàsicament una evolució, una manera de viure (/veure les coses) diferent. I llavors pense que t'interessa molt tindre resultats favorables a la teua causa, a les eleccions i és ben legítim; ho entenc molt bé, he fet campanyes esgotadores i desitge obtenir certs resultats que paguen la pena en retorn. Entenc molt bé que et frustre tenir tanta poqueta participació, la implicació a "les causes" de la Viquipèdia o fins i tot d'Amical ben sovint m'han decebut (bé de fet és com a la societat, molt de conformisme i cadascú va a la seua... hi ha participació essencialment quan les coses pinten malament...); ara bé en aquest cas arriba a ser pitjor encara, ja que alguns que haurien votat en cas normal (com jo tot i la meua desafecció actual) consideren que la base de les votacions no tenen gran validesa. Jo personalment considere (i no crec ser l'únic) que s'han fet a base de l'"esverament" que va crear el vàndal anònim/probablement l'Esplanada/Dyvid, i un anònim (o la por) no hauria de poder exercir un poder prou important per a canviar polítiques de la Viquipèdia (que en general ja són prou madures), doncs no era el moment adequat ni tampoc (perdona'm que t'ho diga) per una persona com tu que en aquell moment no era prou coneguda per la comunitat.

A més "has triat" el tema que més pot fer mal i s'ha d'anar amb peus de plom amb coses així... Tot i que aprecie la teua implicació en molts aspectes i valentia, trobe que tradicionalment hi ha pautes que s'han de seguir, que són d'ordre "moral" o potser "consuetudinari"; així quan arribes en terreny alié o una casa que no és teua, no acostumes a canviar-ho tot, t'esperes una miqueta abans d'emetre opinions o el que siga; tot i que entenc que probablement no siga normal, que pugues tenir idees millors que el que es fa usualment; és així, és un costum societal però sé que estic dient evidències. A més al meu parer la teua implicació amb Wikimedia dificulta el fet que puga/puguem pensar que pugues ser neutral; els papers sempre es barregen, sóc professor i tot i que (crec que) no faja com els estereotips/caricatures de personal docent, supose que en algun moment actue com a tal a fora de l'esfera professional. Pel que fa a les eleccions, tens un agreujant més: ets el promotor i aleshores coneixes perfectament les regles i no podem pensar que hages oblidat un paràgraf o que no t'has llegit bé alguns punts o el que siga... i no puc ser tant indulgent com devers algun altre votant, em sap molt de greu... no va dirigit cap a la teua persona sinó com a promotor del debat tot i que rols i persona es barregen.

T'he de dir francament que tampoc no em satisfan els teus aclariments (però bé... podria ser el meu costat paranoïc... i/o certa desconfiança deguda a la meua vellea i l'evolució d'aquesta societat cada dia menys humana i més materialista...), crec al capdavall que és cosa d'estratègies, jo també n'he hagut de fer servir (com ara la foto amb la meua mainada a les eleccions per exemple) i a la vida real no sóc tant bel.ligerent (tot i que m'emprenyen les injustícies...). Sé que tens experiència internacional, costums d'adaptació cultural/social a models anglosaxons i altres i que actualment vius als Estats Units, i aleshores trobe que has copsat molt bé com són d'importants el somriure (tot i que en el teu cas probablement també hi ha molta naturalitat) i el fet de caure bé, qualitat molt valuosa en situacions difícils. Així em sembla que has cultivat molt acuradament el pragmatisme que he esmentat abans, que per exemple t'ha permés acceptar tants canvis en la presentació del sondatge (no sé si jo hauria fet tantes concessions...) amb molta acceptació, comprensió i calma.

Per a resumir-ho tot, ja que ho faig molt llarg, crec que la votació tardana ha estat una manera d'evitar - en un punt en el qual no volies intervenir inicialment (crec que hauries d'haver-ho votat en els primers dies com els altres punts per a evitar aquesta situació però bé...) per a evidenciar la "neutralitat" i "exterioritzar-te" del punt més fotut de la proposta - un percentatge de 33%-66%, reduint-lo a 40%-60%, percentatge més adequat moralment (ho entenc...) i sobretot més valuós per a negociacions posteriors ja que les coses/la iniciativa no s'aturaran amb el sondatge. Com que no tinc gaire temps per a més debat (tinc la mainada al voltant tot i que per ara he tingut sort només hi ha la xiqueta i està mirant la tele, algunes traduccions i una tesi per fer entre més coses) i que no crec tampoc que pague la pena, tancarem el tema ací; només volia fer constar la meua disconformitat per aquest vot tardà i no crear tant de rebombori tot i que em puga afalagar esdevenir centre d'atenció de quan en quan... M'han "divertit" les reaccions irades de gent que saludava, es veu que "censurar" deu crear problemes morals quan de fet, per a mi (auto)censura i correccions són relativament "normals"... però bé cadascú té les seues sensibilitats... i en el fons m'agrada ser irritant... i vaja m'he d'autocensurar per a no anar més lluny... per a no caure en el costat fosc i transformar-me en el Darth Vader que dorm a dintre meu.

L'altre punt problemàtic que ja havia esmentat anteriorment és que no sé si paga la pena "arreglar", "neutralitzar" coses que poden afectar tant greument la comunitat i crear tantes crispacions sobretot en un ambient en que les viquipèdies no creixen tant bé i falten mans; jo mai no hauria continuat després de les reaccions/comentaris adverses/os i irritats que vas generar, però bé... això/els resultats només ho veurem amb el temps; nadar a contracorrent no és una faena alegre, les inèrcies són sovint pesants però pots tindre certs resultats a llarg o mitjà termini.

Perdó si el missatge és molt llarg, tinc el (mal) costum/vici d'escriure molt i densament, la qual cosa pot arribar a ser molesta per a copsar les idees principals. Una abraçada ben bona a tu i a la teua família, que tingueu un estiu excel.lent i que vos ho passeu bé per Amèrica o Europa, Claudi/Capsot (disc.) 09:47, 31 jul 2013 (CEST) PD: Espere haver-ho deixat clar que no pense malament de tu (espere haver-ho expressat bé i sense cap agravi o cosa ofensiva) i aprecie moltes facetes de la teua personalitat, molt del que has fet abans i del que estàs fent ara, però trobe que vas per un mal camí que espere no portarà conseqüències més greus per a la comunitat més endavant... i perdó per la llargària del missatge... Ai, i by the way, records a tots els "meus amics" de la Fundació! --Capsot (disc.) 07:47, 31 jul 2013‎ (CEST)

Bon vespre Quim, et responc ara durant una estoneta de calma casolà... de fet ja havia signat però una miqueta més amunt, no passa res... és veritat que el meu addenda era una miqueta llargot... Certament es pot votar quan es vol, no faltaria més..., ara bé discrepe en el fet que el moment en que es fa no siga important i no tinga significat... fins i tot podries votar deu segons abans si no tens cap problema d'ordinador i/o connexió, i qué podríem dir... és legal, sense cap mena de dubte... Probablement no tinga transcendència el moment en un procés de votacions en que no veus els colorets que s'amunteguen positivament o negativament però bé... amb tot no vull debatre-ho ad vitam aeternam; el que s'ha fet s'ha fet i els debats ja han generat massa maldecaps, capteniments i tensions. Supose que deu ser, en gran part, a causa de la meua personalitat encantadora que crea passions roents i demostracions d'un afecte descomunal que ja s'ha prodigat d'ençà anys i panys mitjançant missatgets tan simpàtics... qué hi faré. Tornem al nus de l'afer per a evitar el totxo de la darrera vegada, només volia dir-te (i ja ho he dit en alguns missatges que potser has vist/llegit) que no participaré a les votacions (entre més coses) que em semblen que van amb molt mals fonaments/bases (tot i que vos ho heu fet molt bé per a redactar els apartats arran de debats fructífers), i sobre bases trontolladisses no crec que pugues bastir cases bones. Amb tot ja saps el meu parer, i vaja a conseqüència alegrar-te de no tindre un vot negatiu més, enregistrat en l'apartat més crucial de l'afer. Un detall/consell amb tot si me'l permets, si fos tu deixaria una data ben clara i determinada i no el "finals de setembre" que no significa gran cosa per a un perepunyetes (com jo potser...) i no t'oblides del 2013 alhora a la taverna i en gran a la part de dalt del sondatge (probablement amb la data de principi també). Que vos vaja tot molt bé a tu i a la teua gent, et desitge francament que tingues més participació tot i que sospite que n'hi haurà molt poqueta més a desgrat de la durada molt àmplia (ja ho he evocat abans, és un tema molt fotut i que pot crear més divisions ulteriors sabent qué has votat i enganxant-te una etiqueta a l'esquena). Fins una altra, Claudi/Capsot (disc.) 21:03, 1 ago 2013 (CEST) PD: Pots dir el que vullgues, diria que no et pots queixar, no has patit cap esborrament, oi :)

presa de decisió

És un tema que caldrà parlar amb calma i no enmig del sondeig però crec que per desconeixement s'ha embolicat molt un tema cremants usuaris i això no paga mai la pena, sigui per les banderetes o per qualsevol altre afer. Quan s'intenta canviar un consens (lloable i necessari) d'un tema sensible cal entendre primer per què hi ha aquest consens i després mirar com es fa el procés per no despertar el costat més agressiu d'alguns. Ara només espero que s'arribin a acords que no causin més baixes... No acostumo a ficar-me en temes de banderetes mai, si veus el meu historial com a editora i administradora a les polèmiques on sí intervinc no figura mai l'etern tema cat/es, esgotador i que provoca reaccions irracionals d'ambdós bàndols, però encara menys en un moment de màxima efervescència, només es pot prendre mal. Una cosa positiva ha estat allargar el termini del sondatge, esperem que es refredi tot una mica i la gent pugui expressar la seva.Ja trobarem l'espai per entrar-hi més a fons, salutacions --barcelona (disc.) 22:27, 31 jul 2013 (CEST)

Banderes?

Hola QuimGil, Et volia preguntar sobre el canvi de plantilla a l'article de la Secció d'handbol del Futbol Club Barcelona. A què es deu la necessitat de sbustituir arreu la de {{bandera}} per {{banderes}}. Moltes gràcies.--Jove (disc.) 19:01, 6 set 2013 (CEST) Entesos! Moltes gràcies.--Jove (disc.) 14:31, 7 set 2013 (CEST)

Canvis a Mòdul:Flags/LocaleData

Bé, mancaven per a certs articles les banderes de URSS (amb les sigles, no com a Unió Soviètica), RFA, RDA, Iugoslàvia i Txecoslovàquia. Tots aquests són noms o acrònims catalans. Potser sobra SFR Yugoslavia. Bé, revisa-ho i si veus quelcom erroni ho modifiques. Gràcies.--Felato (disc.) 22:55, 14 set 2013 (CEST)

Si us plau, atura't

La teva edició en la que proposes una alternativa per a l'ús de les banderes a en funció dels resultats és clarament disruptiva i provocadora de tensió, en la línia d'altres accions que has pres unilateralment en el passat, algunes de les quals ja has hagut de rectificar. Vist el teu historia de provocacions, que han dut a situacions de malestar en la comunitat, en les què insisteixes, la entenc com un nivell 1 de vandalisme. Per evitar que destrueixis la convivència i l'ambient pacífic que s'havia recuperat, et demano i recomano que retiris tot el contingut de la pàgina de discussió en la que fas propostes d'anàlisi (com també faria jo), i deixis que sigui un tercer qui faci una proposta de consens. Et proposo dos noms: arnaugir, com a president d'amical, i vriullop, com a administrador veterà de referència, junts o separats. --Panotxa (disc.) 17:47, 4 oct 2013 (CEST)

Panotxa, com a administrador que ets em prenc molt seriosament el fet que entenguis les meves edicions d'ahir com a vandalisme i (el que m'ha fet rumiar més) que en general m'acusis de disruptiu, provocador i generador de malestar. No estic d'acord amb aquest judici, però tampoc tinc cap interès especial en ser jo qui dirigeixi la presa de decisió. L'únic que vull és que aquesta vegada acabi amb una solució consensuada i una decisió presa.
No crec que les meves edicions d'ahir siguin vandalisme. Són unes secciones titulades "Proposta..." en una pàgina de discussió d'una presa de decisions. Són clarament opinions personals signades i fetes sense tocar cap article ni cap text acordat o d'altres. A més, fan referència explícita al Punt de Vista Neutral i a l'intent de trobar un consens. Pots estar perfectament en desacord i fins i tot personalment indignat amb això, però és la meva opinió (enquadrada en les polítiques i normes del projecte) i no trobo que estigui vandalitzant res pel fet d'expressar-la.
El tema del debat és delicat i complex i és difícil intentar trobar activament un consens sense incomodar o crear alguna tensió en algun moment. Tinguem un xic de comprensió i paciència? A mi també m'han incomodat coses que has dit o has fet que he trobat personalment incorrectes, però he intentat respondre sempre de manera constructiva, o simplement he callat i he esperat a terceres veus.
Sincerament, tampoc no entenc per què t'has de posar així per uns comentaris o unes edicions, diguin el que diguin i vinguin de qui vinguin. No és la primera vegada que m'acuses públicament amb reaccions dràstiques. No és necessari. Si us plau, tornem a la calma i la coŀlaboració. Malgrat totes les diferències ja he dit repetides vegades que aprecio tota la teva feina i esforç.--QuimGil (disc.) 09:01, 5 oct 2013 (CEST)
Com considero que, per acció o omissió de la resta de companys ets un abanderat d'una de les postures, i jo d'una de les divergents, crec que cap dels dos som els més adients per formular propostes consensuables i hem de deixar que siguin altres, des d'una perspectiva més neutre que la nostre, qui siguin capaços de trobar l'equilibri acceptable per les parts. Si no et semblen bé els noms i els criteris que he proposat, només has de fer una proposta alternativa, que segur que la comunitat (i jo m'hi contaré) acceptarà. --Panotxa (disc.) 00:14, 6 oct 2013 (CEST)
Panotxa, tot i que en un món ideal tothom hauria de poder participar en debats de consens activament tot i considerant les seves idees explícites, estic d'acord que tu i jo hem de canviar alguna cosa en la nostra participació en aquesta presa de decisió. Espero poder seguir llegint les teves opinions, i espero poder seguir tenint l'oportunitat de manifestar les meves, però accepto la teva proposta de deixar de dur la iniciativa. No sento que jo tingués un rol especial, i no crec que hagi de proposar ningú per a tenir un rol especial. Simplement vaig passar a la iniciativa per a tirar la presa de decisió endavant. Si tu i jo passem a una banda espero que d'altres faran el pas endavant. El que sí penso que podem fer és contribuir a tenir un bon clima de debat que permeti a d'altres intentar redactar la proposta sense por a veure's embolicats en una altra enganxada. Per la meva banda no faré cap edició a la pàgina de presa de decisió i no deixaré caure cap idea nova per sorpresa a la pàgina de discussió (les dues accions meves que han provocat enganxades). Vinga, moltes gràcies per la sinceritat i els intents de seguir avançant.--QuimGil (disc.) 17:28, 7 oct 2013 (CEST)
Crec que és una bona i assenyada decisió que t'apartis, igual que jo he dit que faria. Però també crec que obert el meló hem de fer l'esforç de trobar qui trobi la fòrmula que menys desagradi a tothom, tancar aquest tema i passar a coses més productives. Els noms que vaig proposar, i amb qui em vaig posar en contacte, com segur que saps, no son precisament adalids de la meva postura. --Panotxa (disc.) 19:27, 7 oct 2013 (CEST)
Panotxa, trobo que en Vriullop i l'Arnaugir són efectivament editors ideals per a dur aquesta presa de decisió a bon port juntament amb en {Mafoso (qui no ha tingut una tasca senzilla). Hi ha més possibles candidats: KRLS, Paucabot, Kippelboy i en general qualsevol administrador. Però la tasca pot ser potencialment crematística, i no vull posar a ningú en cap compromís personal. Penso que el millor que podem fer és deixar clar a qui vulgui fer el pas que posarem tot l'esforç en ajudar-los a finalitzar la presa de decisió en pau.--QuimGil (disc.) 19:53, 7 oct 2013 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
BQUB13-Fangas (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 00:05, 22 oct 2013 (CEST)

He estat modificant una entrada per a un treball de la universitat, en el treball he afegit un .gif mab la mol·lècula rotant sobre si mateixa, que he realitzat a partir de la formula i que posteriorment he pujat a https://ca.wikipedia.org/wiki/Fitxer:GefitinibMolecule.gif. Entenc que ja que aquesta representació l'he feta jo, la manera de pujarla ha estat l'adient. Per una altra banda, a l'article he afegit la Chembox, que he trobat a la entrada de wikipedia en angles sobre el farmac que estic treballant, tot i que no he utilitzat la entrada web anglesa per aconseguir informació si ho he fet per copiar la chembox i em pregunto si en pertanyer a wikiproject no cal fer menció/cita o si pel contrari ho he fet malament i cal citar d'on ha sortit, per altra banda voldria orientacions per procedir a citar/mencionar la font en cas de que procedis. el meu article https://ca.wikipedia.org/wiki/Gefitinib Moltes Gracies!

Fet Fet! a Discussió:Gefitinib.--QuimGil (disc.) 08:26, 22 oct 2013 (CEST)

Editor visual a Viquiprojecte

Quim, ho saps tu? Dins del camp de noms "Viquiprojecte:" no funciona l'editor visual? Es pot fer que funcioni? També per a editors anònims? -- Dvdgmz fent observació participant (Escriu-me) 13:19, 22 oct 2013 (CEST)

Fet Fet! Respost a Viquipèdia:La taverna/Ajuda.--QuimGil (disc.) 18:42, 22 oct 2013 (CEST)

Bandera Líbia

Hola Quim! La plantilla de país (Líbia Líbia) i la Plantilla:Bandera/Líbia fan referència a la bandera actual de Líbia. Per la bandera de 1977-2011 no se hi ha actualment una plantilla. El problema és que molts artícles que feien referència a la Líbia d'aqueslls anys, ara surten amb la nova bandera. També passaria amb els anys 1969-72 i 1972-77 . No se si la solució seria crear unes noves plantilles o canviar una a una les pàgines que tinguin la bandera errònia. Com ho veus tu? Moltes gràcies. Bona feina amb el tema banderil! Gràcies Herodotptlomeu (disc.) 11:13, 12 nov 2013 (CET)

Fet Fet!Hola Herodotptlomeu! He afegit les banderes històriques a Mòdul:Flags/MasterData i ara pots fer servir:
  • {{Banderes|Líbia|1951}}
  • {{Banderes|Líbia|1969}}
  • {{Banderes|Líbia|1972}}
  • {{Banderes|Líbia|1977}}
Moltes gràcies pels comentaris. Si trobes a faltar banderes pots demanar-les directament a Plantilla:Banderes.--QuimGil (disc.) 06:45, 13 nov 2013 (CET)
Hm, el que no tinc ni idea és perquè no es veuen les variants de 1969 i 1972. He repassat tot i no trobo cap errada. Aviam si demà aquests o altres ulls són capaços de trobar el problema...--QuimGil (disc.) 07:04, 13 nov 2013 (CET)
Ostres! Que ràpid! Bona feina! Herodotptlomeu (disc.) 09:51, 13 nov 2013 (CET)
Ja funcionen totes les banderes, Herodotptlomeu. Les variants del 69 i el 72 tenen un guió llarg al nom de fitxer, mentre que les del 51 i el 77 tenen un guió curt... A vegades no hi ha res com dormir una mica per a veure els problemes davant del teu nas.  :) --QuimGil (disc.) 08:40, 14 nov 2013 (CET)

Molt bona la pàgina!

Gràcies! l'univers Wikimedia és una font inesgotable d'informació xD . Per traduir-la el procediment és igual que les pàgines de la Wiki o cal alguna consideració addicional? --papapep (disc.) 14:52, 29 nov 2013 (CET)

papapep, gràcies a tu per la bona feina feta! Les pàgines a Meta han de ser primer marcades com a traduïbles, i llavors es poden traduir... amb un sistema que és ben senzill quan el veus però que ara no tinc temps d'explicar.  :) Vegeu m:Meta:Babylon i específicament m:Translation requests.--QuimGil (disc.) 16:43, 29 nov 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 09:10, 18 des 2013 (CET)

Vellesa

Bon any! Aquest, i uns pocs milers més de l'autor, son traduccions d'articles de l'edició castellana, amb informació banal, mal traduïdes, amb sintaxi pèssima (perquè està fet amb traducció automàtica) i manca total de referencies, quan en general hi ha altres idiomes amb molt millors articles. Tens el llistat de les mancances de tots els seus articles en la seva pàgina de discussió, en la que molts editors i en moltíssims missatges li hem demanat que parés i rectifiqués. Fins i tot s'han fet dues campanyes en 2013 en les què es demanava a la comunitat que reparés els articles, però ell va passar olímpicament, tot i que la resta d'usuaris vam fer (i potser jo qui més articles va fer) centenars de reparacions d'articles. Al final, després de donar-li durant un parell d'anys terminis per reparar, se li va dir, en persona, fa cosa d'un any, que se li donava mig any per reparar els articles amb deficiències o es passarien a espais d'usuari. Quina va ser la conclusió? De nou ninguna edició de reparació. Ara bé, si et sembla que l'article és correctre, passa'l a l'espai principal, però en general, i t'ho dic amb molta experiència, amb els articles d'aquest autor en general és sempre millor començar de nou la traducció. Per si de cas, t'he marcat les afirmacions subjectives i punts que necessiten referència. --Panotxa (disc.) 15:13, 2 gen 2014 (CET)

Enllaços interns a la Quinzena de la Qualitat

Descrius el mateix que vaig pensar l'any passat. Malgrat que va acabar la quinzena de qualitat, vaig seguir fent feina durant la resta de l'any per col·laborar una mica en aquesta feina tan poc vistosa, però amb menys dedicació que aquest període. T'animo a seguir endavant, ja sigui en aquesta tasca o en qualsevol altra. A veure si entre els dos ho enllestim per la següent quinzena.--kxont (disc.) 19:37, 6 gen 2014 (CET)

Un parell de mancances tècniques a la Viquipèdia

Com que veig que estàs molt ficat amb temes tècnics potser t'interessa saber dues mancances de la Viquipèdia que em molesten:

  • Que no es puguin copiar les taules a un processador de texts.
  • Que amb IP dinàmica de tant en tant t'avisi que tens un nou missatge que no era per tu.

--Salvi «Ssola» (discussió) 00:32, 19 gen 2014 (CET)

Hola Ssola! Mai no m'havia parat a pensar això de les taules. Quin seria el teu objectiu per a copiar una taula a un processador de texts? Pots assenyalar una taula que voldries copiar però que no rutlli?
Pel que fa a rebre missatges accidentals com a usuari anònim... Bé, no hi ha solució tècnica a partir del moment on dos usuaris diferents poden compartir la mateixa IP. Aquí sí que no se m'ocorre una altra alternativa que... identificar-se. De fet la paradoxa és que amb un compte qualsevol ets més anònim que amb una IP...--QuimGil (disc.) 08:58, 20 gen 2014 (CET)
Ui, ara ho he provat i sí que puc copiar taules i editar-les amb Word. Jo recordo haver-ho provat de moltes maneres fa anys, per un treball, i no poder i haver-la de reescriure tota.
Això de les IP no es podria fer que l'avís de "Tens un missatge nou" desaparegués per IPs al cap d'un any? Jo m'he trobat amb avisos de fa molts anys que no tenien res a veure amb mi i pot molestar (pot ser que hagis entrat a la Viquipèdia només per llegir i no sàpigues ni que s'edita). De vegades t'acusen de vandalisme, i l'avís que el missatge podria no ser per tu és poc visible. No sé si això de les IP dinàmiques és molt comú ni si ja s'ha discutit o hi ha solució tècnica. --Salvi «Ssola» (discussió) 01:05, 21 gen 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Jordi Sanz (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 12:58, 28 gen 2014 (CET)

Fusió

Mogut a Discussió:Catedral de Toledo#Fusió per a què quedi constància per al futur.--QuimGil (disc.) 23:50, 31 gen 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Noemí Garcies (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 19:04, 2 feb 2014 (CET)

Hola! Som nouvinguda i necessit ajuda per a començar a publicar. He trescat per les opcions que veig però no tenc ni idea de com sol·licitar que es publiqui un article. He començat fent proves, però ara ja no sé com tirar endavant. De fet, no sé ni com veuré la teva ajuda :) Gràcies!

Compilador Haskell de Glasgow - GHC

M'alegro que t'agradi l'article del GHC. S'admeten coŀlaboracions. El de Haskell és molt complet però em vaig passar amb consideracions inicials i més endavant l'aprimaré una mica. S'admeten crítiques.

Grup del Haskell: Haskell, Compilador Haskell de Glasgow, Haskell concurrent, Mònada (programació funcional), Fletxa (programació funcional), Hugs. Altres compiladors haskellians: Frege (llenguatge de programació), Elm (llenguatge de programació).

Pendent de passar al català la plataforma de desenvolupament web en Haskell en:Yesod (web framework) (el vaig fer jo l'article anglès).Griba2010 (disc.) 14:03, 3 feb 2014 (CET)

Mentor

Hola Quim, com va tot? T'escric per comentar-te que ahir va començar el Viquiprojecte:Museu del Disseny de Barcelona i que durant els propers dies és possible que s'incrementi molt l'activitat dels novells, et contacto pq et vas apuntar com a mentor del projecte. A veure com va. Gràcies per tot i molta sort!--Kippelboy (disc.) 08:03, 11 feb 2014 (CET)

Muchas gracias! Rei Momo (disc.) 10:11, 26 feb 2014 (CET)

Icones de banderes en infotaules

Bé, QuimGil, com vulguis. Si consideres que cal anar traient banderes (després, tot s'ha de dir, d'una presa de decisió polèmica i amb poca participació), endavant. Suposo que la part positiva del tema és que a partir d'ara tindrem menys vandalisme de trolls espanyolistes... es allò tan català d'oferir rebaixes abans ningú no ens les demani. El que em sobta és que sembla que les banderes que més et molestin siguin les catalanes. Hi ha infinitat d'articles que potser seria més urgent deixar sense banderetes: Guillem Timoner Obrador, Melcior Mauri i Prat, Juan Carlos Ferrero Donat o Carles Moyà Llompart sense anar més lluny.

D'altra banda, si vols veure banderetes a dojo no cal dir que a totes les wikis n'hi ha a bastament, i curiosament la que se n'enduu la palma és l'espanyola (casualitats). Mira sinó: Marc Coma, Laia Sanz, etc. Per això a mi em semblava interessant que a la nostra s'hi aclarís l'autèntica nacionalitat dels personatges, més que res per compensar. Però res, si no hi ha d'haver banderetes cap problema. Així serem més políticament correctes!

Gràcies pels teus comentaris i una salutació cordial.--Peprovira (disc.) 07:47, 28 feb 2014 (CET)

Peprovira, efectivament, una motivació del tema de banderetes és posar l'atenció en els continguts dels articles i no en picabaralles que no aporten res. No és un tema de rebaixes, i personalment tinc coses millors a fer que comparar, emular o competir amb els qui van penjant banderetes a la Wikipedia en espanyol. La Wikipedia en anglès s'estalvia banderetes en la majoria de casos i no sembla que això hagi afectat la seva popularitat, utilitat o qualitat de continguts. La Wikipedia en alemany també les utilitza amb molta mesura i és un altre dels projectes potents. De fet, després d'haver editat un grapat d'articles de temàtica diversa em refermo en l'opinió que el canvi és positiu per a la Viquipèdia en català, no només per a estalviar-nos problemes improductius sinó sobretot perquè la impressió que donen els articles és més seriosa i enciclopèdica. Tema de gustos i subjectiu, si vols, però és la meva sincera opinió. Gràcies pels articles amb banderetes. Editats.--QuimGil (disc.) 08:10, 28 feb 2014 (CET)

Bon dia Quim, ahir em demanaves que t'expliqués perquè havia canviat l'article de cap a peus. L'article es titula 'llista', mentre que la introducció ja es pot trobar idèntica a Comarques d'Occitània, i vaig trobar més útil fer-ho d'aquesta manera. Salut,

Servitje! 09:51, 3 març 2014 (CET)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Fxvm (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 16:59, 6 març 2014 (CET)

Hola, estem creant l'article d'Aurea Rosa Clavé i no sabem com posar les referències. Ens pots ajudar? Gràcies!

Hola Fxvcm! La referència que hi ha actualment a Aurea Rosa Clavé i Bosch és correcta. Què us cal saber? La manera més senzilla d'afegir plantilles de referència és seguint aquestes passes:
  1. Modifica
  2. Insereix
  3. Referència

Llavors a la finestreta que acabeu d'obrir podeu afegir una plantilla de referència com Plantilla:Ref-llibre, Plantilla:Ref-web...

  1. Insereix
  2. Inclusió
  3. Introduïu el nom de la plantilla desitjada a "Afegeix una plantilla"
  4. Ompliu els camps
  5. Deseu els canvis.

Això ho podeu fer també a pèl via "Modifica el codi", però personalment us recomano el primer mètode. Més sobre tot això a Viquipèdia:Guia per referenciar. Si teniu més preguntes, jo encantat de fer un cop de mà.--QuimGil (disc.) 17:15, 6 març 2014 (CET)

Revolució d'Astúries

A l'edició [1] crec que has desfet accidentalment moltes correccions ortogràfiques i de traducció. He desfet l'edició, però amb això suposo que també he desfet canvis que sí que volies fer. Pots mirar-t'ho tu i tornar a fer aquests canvis?--Pere prlpz (disc.) 11:03, 10 març 2014 (CET)

Gallery a la Lleó Morera

Quim, ha quedat molt bé la gallery packed que has posat. Jo l'havia provat fa uns mesos quan ho vas comentar a la taverna, però no em va fer el pes en aquell moment, o perquè no funcionava fina o perquè no ho vaig saber fer. Miraré de trobar oportunitats per a fer-la servir, i si volem promocionar-la, hauríem de mirar d'explicar-la a l'ajuda, oi?. Salut !--amador (disc.) 06:32, 12 març 2014 (CET)

amador, me n'alegro que t'agradi. Digues on vols que estigui documentada. Jo, per costum, sempre tiro de mediawiki.org, en aquest cas de mw:Help:Images#Mode_parameter.--QuimGil (disc.) 07:23, 12 març 2014 (CET)
En general, tenim bastant pobres les ajudes. Per exemple, quan haig de fer alguna taula i no me'n recordo bé dels paràmetres, me'n vaig a la WP-EN perquè la nostra és minimalista. Suposo que requereix un redisseny integral tot el tema d'ajudes i mai ho hem abordat. En el cas de galeria, jo penso que el seu lloc seria aquest. Merci,--amador (disc.) 20:47, 12 març 2014 (CET)

Hola, QuimGil. He seguit tot el (llarg) procés que ha dut a finalment posar el text que dius a Viquipèdia:Llibre_d'estil#Icones_de_banderes. Tot i que tard, et felicito per haver mantingut sempre un to conciliador, de vegades deu ser difícil. Nogensmenys, no estic d'acord amb la posició dels qui opteu per no posar banderes a la infotaula, podriem dir que sóc un "abanderat" de la causa contrària, hehehe. El text del llibre d'estil em sembla bé com a opció mínima de consens, però no em sembla bé si es fa servir per treure banderes allà on un altre usuari que ha treballat l'article les hi hagi posades. El famós "es recomana" pot estar bé per esgrimir-lo davant un usuari novell, o davant un vàndal que passi cojunturalment per aquí a tocar la pera (o la bandera, hehe). Però no n'hi ha prou, en la meva opinió, per llevar la bandera en aquest cas. És només la meva opinió, però crec que està fonamentada pel fet que hi va haver molts usuaris que optaven per permetre les banderetes (fins i tot més usuaris dels que optaven per no permetre-les, i ja sé que això en cap cas és una votació). En definitiva, jo crec que podem fer servir el text del llibre d'estil de manera prudent i amb molt de compte, i sobretot per articles nous, i no per dedicar-nos a llevar banderetes de llocs on d'altres les hi han posades. En fi, no ho sé, segur que no estem d'acord, però almenys podem optar per no fer-nos mal, és una llàstima que estiguis (em sembla) a molts km. i no ho poguem parlar amb una cerveseta: segur que llavors et convenço!.--Pere Sallavinera (disc.) 11:50, 1 abr 2014 (CEST)

Banderes i Frederica Montseny

Gràcies per la informació sobre les minibanderes a les infotaules de biografia. Pel que fa a l'article Frederica Montseny, és una llàstima que només hi hagen dues imatges lliures, hi ha alguna possibilitat d'aconseguir alguna de l'etapa de la Guerra Civil d'algun fons fotogràfic? --Túria (disc.) 15:30, 7 abr 2014 (CEST)

Hola Túria, sí que és una llàstima però en això estem. Fes un cop d'ull a Viquipèdia:La taverna/Multimèdia ("Buscant imatges legals de Frederica Montseny") i la llista de "Deures" a Usuari:QuimGil. Gràcies al teu ping, aquest vespre enviaré una soŀlicitud a l'arxiu que té els drets d'aquest retrat gens artístic que pertanyia a la seva acreditació com a ministra. Aviam què tal. Si vols fer un cop de mà, jo encantat de coordinar esforços. Continua amb el fil de la Taverna/Multimèdia, o a la pàgina de discussió. Moltes gràcies pel feedback i la conversa!--QuimGil (disc.) 16:43, 7 abr 2014 (CEST)

Kílian Jornet i Burgada

Hola, Referent a l'article Kílian Jornet i Burgada, veig que hi has aplicat la política de les banderes que s'ha estat discutint durant l'últim any aproximadament. Personalment sempre havia teorificat sobre el tema, és a dir, mai ho havia vist aplicat. Crec que eliminar la bandera catalana i deixar "Nacionalitat: Catalana", no soluciona res de res, fa el "problema" menys visual, però el problema segueix existint. Crec que la problemàtica/discussió/presa de decisions de les "banderetes" s'hauria d'estendre a nacionalitat també. Si decidim que la nacionalitat és catalana, no crec la bandereta afegeixi més problema i per tant la hi podem deixar. Atentament, --Xbosch (disc.) 21:37, 23 maig 2014 (CEST)

Vaja, si hagués sabut que hauries fet un ús tant restrictiu d'aquesta norma probablement la meva posició hauria estat una altra, així com tampoc hauria intentat desencallar/re-iniciar el debat. Bé, ja ho sé per la pròxima. :-) --Xbosch (disc.) 17:12, 27 maig 2014 (CEST)
Cap problema Xbosch, del que es tracta és d'aclarir-nos. En la línia d'allò que deies, el problema és que seguim discutint la punta de l'iceberg, quan el problema de fons és un altre. El que també et diré és que si per la punta de l'iceberg el debat va com va, fa cosa tocar els temes de fons. D'altra banda, si no ens atrevim a parlar dels temes de fons, en la pràctica tenim un tema tabú. De fet agraeixo la teva participació al llarg de tot el debat, cridant a la participació quan hi havia silenci i disposat a moure peça per arribar a acords. Em sap greu si hi ha hagut un malentès en les expectatives, a mi em semblava clar que els canvis a la Guia d'estil són per dur aquests canvis als articles en la mesura i a la velocitat que sigui possible. En fi, seguim. Gràcies de nou per tot.--QuimGil (disc.) 17:27, 27 maig 2014 (CEST)
Com he dit a Banderetes i potser millor seguim allí si hem de continuar parlant allí sobre aquest tema. Subrallo les parts que considero clau: "La meva posició és que cal solucionar d'una vegada per totes el problema banderetes/nacionalitat però cal fer-ho en la seva dimensió global, no només restringit en les banderetes. Siguem coherents, si posem el camp nacionalitat no ve d'un pam i podem deixar-hi la bandereta (la quina sigui). Si no volem banderetes, per coherència hem d'eliminar el camp nacionalitat, perquè desenganyem-nos, aquí el que fa mal és que es digui que la nacionalitat catalana existeix. Insisteixo el problema s'ha d'avaluar de forma global, perquè si ho expressem així les implicacions de les decisions preses canvien i per tant les posicions dels editors poden ser diferents. A mi em sembla bé, em sembla assumible, no posar banderetes, però em sembla fer-ne un gra massa no poder dir a la Viquipèdia en català que algú és de Catalunya." No és un problema lineal, solucionar-ho per parts donarà una solució al problema diferent de si ho solucionem en global. --Xbosch (disc.) 17:36, 27 maig 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Acaselles (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 16:43, 27 maig 2014 (CEST)

Hola Bona tarda, tinc un problema a l'hora de penjar fotografies, ja m'he llegit tot allò de la licencia, etc, i tinc una fotografia (la mateixa que estava penjada en l'article que estic modificant) i tot i amb els permisos no em deixa penjar-la. Què faig, o com? Gracies

Hola Acaselles, moltes gràcies per a contribuir a la Viquipèdia. Aviam si entenc què vols fer. Monegros Desert Festival existeix i té fotografies. Si vols fer millores a aquest article el millor és fer-les directament en aquesta pàgina, passet a passet, clicant "Modifica". Ho dic perquè he vist que estàs treballant en un text apart a Usuari:Acaselles. La foto que has pujat ja existeix a Wikimedia Commons, no cal tornar-la a pujar. Si tens una imatge nova, la pots pujar a Commons seguint Ajuda:Carregar imatges i altres fitxers multimèdia. Per a publicar una imatge ja disponible a Commons només has de fer "Modificar" > "Insereix" > "Fitxer multimèdia". Espero que la cosa quedi més clara. Reconec que la primera vegada no és senzill! Si tens més preguntes, ja ho saps.--QuimGil (disc.) 17:43, 27 maig 2014 (CEST)

Comentaris poc adients

Hola, Quim.

Entenc el cansament, i entenc que hi ha motius per emprenyar-se amb alguns comentaris poc adients, però crec que responent amb uns altres comentaris poc adients (fins i tot si ho són menys que els dels altres) només podem desviar la discussió cap al tema dels comentaris en comptes de parlar del tema.--Pere prlpz (disc.) 18:23, 11 juny 2014 (CEST)

Ratificació llibre d'estil

Hola: he iniciat Viquipèdia:Presa de decisions/2014/Llibre d'estil sobre icones de banderes: ratificació, reversió, modificació apartat ús limitat d'icones de banderes. Recullo bé el sentit de les preguntes?. Fem una redacció entre varies mans?. Gracies.--Mafoso (Mani'm?) 12:30, 17 juny 2014 (CEST)

Esborrant comentaris a Confederació Nacional del Treball

  • Vaig esborrar comentaris a partir d'una intervenció meva (CNT-AIT) resultat dels quals el tema està resolt des de fa ¡ 8 anys !!. D'altra banda també un comentari completament anònim que polemitza sense donar cap referència, com si això fos un xat d'opinió. Crec que per ambdós casos val la pena restablir l'edició, on jo feia una nova aportació. --Libero (disc.) 16:55, 1 jul 2014 (CEST)

Agermanaments

Hello QuimGil. Sorry for answering in English, but even if I can read catalan, I can't really write it (but I'm learning). Thank you for your answer about flags in the text, I understand now why you removed it. It's OK. Even though my catalan is not very good, I live in Ceret, so I'm trying to do what I can for articles about Catalunya nord & Fenolledes. Culex (disc.) 00:07, 25 ago 2014 (CEST)

Viquirepte a Viquidites

Hola QuimGil!

Ja ha passat una setmana de l'inici del Viquirepte de Viquidites, i encara no has fet cap edició! Ànims, t'hi esperem!--Unapersona (Sóc tot orelles!) 11:05, 31 ago 2014 (CEST)

Obra en gallec de Carles Riba

Bon dia, Quim!

Gràcies per revisar el meu text i pel comentari. Veuràs que vaig citar-ne la font després d'una transcripció textual: "Escrits quan el poeta tenia 18 anys, aquestes cantigues d'amor i d'amic «podrien alterar o modificar la cronologia de la poesia neotrobadoresca a Galícia i, també, ampliar-ne els anys d'existència, malgrat que hagués sorgit fora de l'espai gallec»[5].".

Vaig dubtar com ho havia de fer perquè necessitava marcar la referència del text entre cometes i, en acabat, tornar a dir que el text és un resum del contingut d'aquella mateixa introducció? (És a dir, del tipus "obra citada", etc.).

Igualment, pensava ampliar una mica la secció així que pugui.

Salut i gràcies!

--Eduard-Gz-Cat (disc.) 13:35, 6 set 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que has contribuït en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 17:46, 3 oct 2014 (CEST)

Hovercards

[Hi, I sent this via email on September 10, but haven't heard back yet, so I'm copying it here just in case it got spam-filtered. :) ]

Thank you again for your interest in the Hovercards feature. We believe it is now ready to be more widely enabled for readers, and we would like to invite your editor community to test out Hovercards more thoroughly over the next few weeks. This will be a critical step in ensuring the feature is ready for everyone.

Depending on feedback during this trial, we could enable it for all users (logged-in and logged-out) in the near future. Please let us know if there are any critical bugs that need to be fixed prior to a full launch. While you will see open issues in bugzilla,[2] none are considered blockers - rather they are things that will be worked on, alongside feature requests, over the coming months.

Please let us know if you have any other questions, either on the Hovercards talkpage or ping me here.

Thanks again! on behalf of the group working on Hovercards, Quiddity (WMF) (disc.) 02:05, 5 oct 2014 (CEST)

Cercant un mentor

Sistema de mentorització
Saraga ei (disc.) és novell a la Viquipèdia i desitja l'ajuda d'un mentor.
Data del missatge: 21:46, 3 des 2014 (CET)

Hola! Un dubte, qui revisa el que s'escriu a wikipedia?

Hola! Respost a Usuari_Discussió:Saraga_ei#Hola.21.--QuimGil (disc.) 22:45, 3 des 2014 (CET)

Totalment d'acord. Memòria és el que ens cal.Walden69 (disc.) 15:53, 10 des 2014 (CET)

Quinzena de la Qualitat

Bones! El 22 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, en la que espero que participis. Encara som a temps d'afegir modificacions, si ho creus necessari, i et recordo que pots apadrinar categories. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 07:07, 16 des 2014 (CET)

Bug?

Hi, do you also have this bug? Best, --Elitre (WMF) (disc.) 12:13, 16 des 2014 (CET)

Discussions desateses

Hola QuimGil!

Ja torna a funcionar amb normalitat el Viquiprojecte:Discussions desateses, t'escric aquest missatge perquè molt probablament no hagis rebut cap notificació. Encara no sabem perquè no es reben les notificacions a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió), s'ha demanat a phabricator que s'ho mirin però de moment no hi ha resposta.

Moltes gràcies de participar!

--GerardBot (disc.) 16:19, 5 gen 2015 (CET)

Notificacions de viquiprojecte

Hola QuimGil!

Hem detectat un possible bug a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió:) que fa que les mencions no es notifiquin. Per investigar-ho s'ha fet una menció vostra a Viquiprojecte Discussió:Prova. Us agrairíem que allà mateix informessiu de si us ha arribat la notificació de la menció i si us arriben normalment les notificacions de Viquiprojecte discussió:Discussions desateses. 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració,  --GerardBot (disc.) 14:02, 8 gen 2015 (CET)

Corc marí

Queda un problema amb Corc marí i broma (mol·lusc). El nom antic, «cuc de barca» no existia enlloc fora de la wikipedia, era una traducció literal de l'anglès, sense verificar en cap diccionari. L'he canviat i és aleshores que he descobert que existeixen dos articles sobre el mateix tema. El GDLC, sí que dóna broma com a entrada, i redirigeix per corc marí «corc marí». Gran Diccionari de la Llengua Catalana. Barcelona: Grup Enciclopèdia Catalana. cap a broma (3) per a mi són sinònims segons les fonts que he consultades de Teredo Navalis L.. No encara he trobat info sobre l'existència d'una família (al sentit biològic). Recentment, en refer un article mal traduït del castellà amb moltíssims errors de llengua i de contingut (corc de la fusta), he començat interessar-me per als corcs. Cal una mica d'orde.--Flamenc (disc.) 15:29, 7 feb 2015 (CET)

He desambiguat la cosa, em va caldre temps, hi havia confusió entre l'espècie, el gènere i la família, a més d'una mala traducció de l'anglés.--Flamenc (disc.) 20:18, 7 feb 2015 (CET)

Hovercards translation assistance request

Hi, Quim. The Hovercards trial is almost ready, as the developers are nearly finished setting up the analytics (per phab:T88164).

We've got the explanatory message ready to go out, but I need help translating it: m:User:Quiddity (WMF)/Hovercards trial. Could you take a look, or help me find some willing translators? Much thanks! Quiddity (WMF) (disc.) 21:24, 1 març 2015 (CET)

Fet Fet!--QuimGil (disc.) 20:49, 6 març 2015 (CET)

Notificacions de reversions

Vaig una mica perdut de temps i amb phabricator. A meta hi ha una discussió que potser t'interessa: Revert notifications encourage revert warring. Es tracta de traslladar-ho a qui correspongui sobre les notificacions per a un rewording del missatge i afegir algun suggeriment per discutir-ho de forma que tot plegat sigui més amigable. --V.Riullop (parlem-ne) 16:33, 7 març 2015 (CET)

Vriullop Fet Fet! [3] i phab:T91909.--QuimGil (disc.) 00:05, 8 març 2015 (CET)

CobainBot

Hola Quim, tens raó respecte els minuts. Era simplement per experimentar el funcionament de les dates i hores amb python ;) realment no cal i ho treuré. També afegiré el punt. Tot això quan trobi el moment. Nanit! --gerardduenasparlem-ne 00:00, 8 març 2015 (CET)

De res, Quim! salut! Maria

spans

hola Quim, com va? Una cosa, tu saps perquè hi ha usuaris que els apareixen spans com aquests? és normal?--Arnaugir (discussió) 20:05, 8 abr 2015 (CEST)

Arnaugir, ni idea, però si això ve causat per l'editor visual potser en Marcoil sap veure-hi alguna cosa. Caldria veure més diffs d'aquests, per a veure si (per exemple) això és un copi-pega d'un altre lloc on l'editor ha estat treballant amb el text, o si aquests spans també apareixen amb petites edicions. Ho parlem a Tecnicismes? --QuimGil (disc.) 23:33, 8 abr 2015 (CEST)
D'acord. És cert, potser en Marcoil pot saber-ne alguna cosa.--Arnaugir (discussió) 08:47, 9 abr 2015 (CEST)
Hola! Sembla que l'usuari ha seleccionat explícitament l'idioma mitjançant l'eina al menú de format… Si no ha estat així, és una errada, però no sé com s'ha poguda produir. --Marcoil (disc.) 11:40, 9 abr 2015 (CEST)

Gràcies

Hola, moltes gràcies.--Biblioaprenent (disc.) 23:52, 13 abr 2015 (CEST)

Plantilla de millores ortogràfiques

Hola, Quim: perdona que t'escriga tan tard; no sé com es treu l'etiqueta que diu que l'article necessita correcció. Vols fer-ho tu, sisplau? gràcies, m.

Maria Fullana de València, a quin article et refereixes?--QuimGil (disc.) 20:44, 19 abr 2015 (CEST)

Al del Llibre de la certesa.

De res, Quim, salut!, m--Maria Fullana de València (disc.) 10:28, 28 abr 2015 (CEST)

Hola, Quim: no puc corregir-ho perquè no tinc davant l'original.--Maria Fullana de València (disc.) 16:41, 15 juny 2015 (CEST)

Imatge valuosa

Bon dia Quimgil, he intentant proposar una imatge com a valuosa però crec que m'he deixat alguna pas. Perquè no surt a la pàgina d'imatges pendents d'avaluar https://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Valued_image_candidates/Ceba_de_Figueres.jpg Que em falta fer?--Paputx (disc.) 12:04, 8 jul 2015 (CEST)

@Paputx: et manca només Step 3 a c:Commons:Valued image candidates.--QuimGil (disc.) 12:26, 8 jul 2015 (CEST)
@QuimGil:Fet, moltes gràcies! Per cert, en tinc 4 o 5 més, les proposo totes de cop o de mica en mica?--Paputx (disc.) 13:10, 8 jul 2015 (CEST)
@Paputx: jo deixaria passar un parell de dia entre proposta i proposta, com a mínim mentre et familiaritzes amb el procés. --[[Usuari:QuimGil|QuimGil][ (disc.) 14:07, 8 jul 2015 (CEST)
@QuimGil: En un altre fil de discussió em demanaves que puges el pdf de la solució de la piràmide de d'aliments.Fet Fet! També l'he afegit a l'article Gastronomia de l'Empordà i Piràmide dels aliments--Paputx (disc.) 15:33, 8 jul 2015 (CEST)

Fets de la Fatarella

FYI, he hagut de refer Fets de la Fatarella, que era copyvio de [4], publicat per @Josep Gironès: --Panotxa (disc.) 19:28, 12 ago 2015 (CEST)

Gràcies a tu, m.--Maria Fullana de València (disc.) 09:24, 26 nov 2015 (CET)