Usuari Discussió:Griba2010

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Griba2010! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


He vist el teu missatge per casualitat ja que no m'has escrit a la pàgina de discussió i per tant no m'ha aparegut el cartell d'avís de nous missatges que deus haver vist tu. La plantilla que vaig fer servir per a l'eliminació, és la dels esborrats ràpids, per a casos en què l'eliminació és evident i no cal fer votacions. El que havies de mirar és on diu "Motius" que explica per què. Sento no haver-ho posat més clar, però aquestes coses es veuen de seguida anant a la pàgina de canvis recents. La signatura l'has de col·locar en les pàgines de discussió on participis. És el que faré en acabar aquest missatge. Llull · (vostè dirà) 08:13, 10 ag 2006 (UTC)

 Entesos i gràcies per atendre'm. (Gabriel Riba) 15:56, 10 agost 2006 (CET)

Hola! He reanomenat l'article a Ascensor espacial amb redireccions des d'Ascensor de l'Espai i Ascensor de l'espai. Ara s'hauria d'anar a parar a l'article l'escriguis com l'escriguis. Per cert, potser ja ho tenies pensat, però estaria bé afegir-hi informació sobre els fonaments físics i els problemes tecnològics que comporta, la versió anglesa Space elevator és molt detallada i completa. I gràcies per col·laborar a la Viquipèdia! --Oersted (parlem-ne) 12:55, 16 oct 2006 (UTC)

Eris[modifica]

Acabo de reanomenar-lo i fer-ne la redirecció. El que dius de crear una entrada separada per Dysnomia em sembla bé. Recorda que la convenció que seguim amb els planetes menors és utilitzar el nom oficial (sigui anglès, llatí, alemany...) amb redirecció des de la versió catalanitzada. Per exemple Hektor i no Hèctor, Lutetia i no Lutècia, Pallas i no Pal·les, etc. --Oersted (parlem-ne) 23:44, 20 oct 2006 (UTC)

Ja està, he creat Eris com a pàgina de desambiguació, ja que pot tenir altres significats. --Oersted (parlem-ne) 11:44, 28 oct 2006 (CEST)[respon]


Imatge amb informació discutida[modifica]

Algun usuari de la Viquipèdia ha posat en dubte el que afirmeu en la imatge Sexagesimal-1-sumeris.jpg. Segons ell, la llicència, o la informació que heu donat per a justificar-la és dubtosa o incongruent. Llegiu els arguments que exposa en la pàgina de discussió de la imatge i no us ho prengueu com una qüestió personal. Intenteu entendre'n els motius i doneu les explicacions adequades o bé rebateu-ne els arguments. No us avergonyiu de admetre el vostre error si aquest és el cas. Atenció: Si ningú no respon aquestes disconformitats en 30 dies, la imatge podrà ser destruïda. --VRiullop (parlem-ne) 12:40, 5 gen 2007 (CET)[respon]

Són dues imatges molt simples que es poden fer noves fàcilment amb un editor d'imatges. Per exemple amb Inkscape. Fa una setmana que el vaig baixar i ja em veuria capaç de fer-les. Si no saps com o si prefereixes demanar l'autorització a l'autor, les instruccions són a Viquipèdia:Autoritzacions. Si necessites temps, sigui per refer-les o per demanar-ne l'autorització, deixa una nota a la pàgina de discussió explicant que estàs buscant una solució.--VRiullop (parlem-ne) 21:16, 2 febr 2007 (CET)


Proposta d'esborrat de la pàgina Linux a la PlayStation 3[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Linux a la PlayStation 3», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

L'avís que surt al reanomenar és per revisar que no quedi cap redirecció doble. Ja està arreglat: http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Playstation_3_linux&action=history --VRiullop (parlem-ne) 17:25, 7 febr 2007 (CET)

Imatge amb llicència desconeguda[modifica]

Atenció! la imatge Imatge:Sexagesimal-1b-sumeris.jpg que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --SMP​·d​·+ 16:48, 9 febr 2007 (CET)

Hola! El que s'hauria de fer és quedar-nos la teva i eliminar l'altra. I si no has trobat cap llicència per a les imatges de creació pròpia és perquè aquestes en teoria s'han de carregar a commons:. De totes maneres, has d'indicar amb quina la cedeixes. Donada la simplicitat del dibuix crec que {{DP-propi}} seria la més adequada.--SMP​·d​·+ 17:13, 9 febr 2007 (CET)

Linux PS3[modifica]

Hola. Jo no he tocat eixe article i més he deixat una nota de millora. T'has equivocat d'usuari. He mirat a l'historial de l'article i ha sigut un anònim qui ha ficat la plantilla de millora. Bé, sort amb l'article. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 13:17, 12 febr 2007 (CET)

Sobre els enllaços externs[modifica]

VP:EE. Aquí tens la política d'enllaços externs. Fixa't que es demana la moderació en la quantitat d'enllaços (una petita secció, etc...). Salut! :-)--Xtv (que dius que què?) 15:01, 15 febr 2007 (CET)

L'article PS3[modifica]

Hola, em presento, sóc en Manlleus i et volia felicitar pel que has aportat a l'article PS3 (com també en altres articles...). Jo vaig iniciar aquest article fent una simple traducció de la wiki castellana i anglesa, però ara ha evolucionat molt i sembla un article de categoria, potser l'hauríem de presentar com a article de qualitat. Estic a la teva disposició. --Manlleus 15:04, 20 març 2007 (CET)[respon]

Pàgines òrfenes[modifica]

[[{{{1}}}]] és un article orfe[modifica]

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»[modifica]

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)[respon]

  • Profibus Fet Fet!
  • Erlang Fet Fet!
  • Variador de velocitat

Jordicollcosta (discussió) 23:33, 30 abr 2007 (CEST)[respon]

Categories[modifica]


Escoltisme[modifica]

Hola Griba2010. Veig que avui estàs editant l'article escoltisme, precisament també em disposava a editar-lo i t'aviso perquè no et vull dificultar l'edició. Em podries avisar quan consideris que has deixat algun apartat més o menys acabat? Si puc el complementaré sense que ens trepitgem. Moltes gràcies i segueix editant! --Loquetudigas 18:19, 16 ag 2007 (CEST)

Jo no he tingut cap relació directa amb l'escoltisme, no pateixis perquè no dubtaré en cap moment del que hagis escrit (i dubto que pugui matisar millor que tu). El que tinc és algun article i entrevista que potser ajuda a complementar el que tu saps, tot i això t'agraïria que li donessis un cop d'ull al que faci per si dic alguna barbaritat. Un plaer treballar amb experts! --Loquetudigas 12:51, 17 ag 2007 (CEST)

Nous articles a la Categoria:Escoltisme[modifica]

He creat uns quants articles nous del tema: Scouts de Balears, Federació d'Escoltisme i Guiatge de les Illes Balears, Agrupament escolta, El Protocol, Federació d'Escoltisme a Espanya, Comité d'Enllaç del Guiatge a Espanya, Associació Mundial de Noies Guies i Noies Escoltes, Éclaireuses et Éclaireurs de France, Federació Espanyola de Guiatge, Moviment Scout Catòlic, Llista d'associacions escoltes i guies dels Països Catalans, Federación de Asociaciones Scouts de España, Scouts Valencians, Associació Guiatge Valencià, Federació d'Escoltisme Valencià. També he creat {{Esborrany d'escoltisme}}, {{Organització escolta}}, {{Escoltisme als Països Catalans}}, Categoria:Viquipèdia:Esborranys d'escoltisme, Categoria:Escoltes, Categoria:Associacions escoltes de Catalunya i Categoria:Associacions escoltes de les Illes Balears. Hi podries pegar una ullada? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 21:14, 7 des 2007 (CET)[respon]

Himne dels escoltes dels anys 60[modifica]

Hola Griba2010,

Podries donar-me més informació de l'himne que vas afegir a Escoltisme? [1] Necessitaria saber l'autor o autors i l'any en què fou creat. Gràcies. -Aleator (disc.) 19:51, 19 gen 2008 (CET)[respon]

Lego Mindstorms[modifica]

hola, he vist això Existeix una traducció al català del programari per a RCX (RIS 2.0). Mentre no estigui en cap web, el podeu sol·licitar a l'adreça *griba2001(a)ya punt com*. has provat d'enviar-ho a softcatala? potser així ho veu més gent i de pas, treiem aquesta frase tan poc estàndard xd :) --Josepsbd (discussió) 10:56, 29 des 2008 (CET)[respon]

Correccions[modifica]

Emfasitzar és correcte http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=emfasitzar&OperEntrada=0 (pensa que deriva de èmfasi). Per altra banda, crec que certes paraules en anglès, com ara timer, en un camp tan tècnic de vegades van bé (així com es posa el nom de les plantes en llatí) per fer-ho més entenendor.--Josepsbd (discussió) 00:52, 4 feb 2009 (CET)[respon]

ok. sento si ho he dit borde :)--Josepsbd (discussió) 14:37, 4 feb 2009 (CET)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:24, 6 març 2009 (CET)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 10:14, 23 nov 2009 (CET)[respon]

Desambiguacions[modifica]

Hola: No cal que totes les pàgines de desambiguació duguin la cueta (desambiguació) en la denominació de l'article. Et recomano que llegeixis Ajuda:Pàgina de desambiguació. --Bestiasonica (disc.) 14:08, 7 feb 2010 (CET)[respon]

Mònada[modifica]

Com ja deus haver vist, he reanomenat la pàgina que has creat accentuant Mònada amb accent obert (com la el terme filosòfic ja existent) i posant el que diu dins el parèntesi en minúscules, ja que només hauria d'anar en majúscula si fos un nom propi; per exemple: Oix (Kirguizstan). A més a més, mònada s'ha d'escriure en minúscula també (a dins el text, vull dir), ho dic perquè he començat a corregir el text però com que no hi entenc res no sigui que ho desmanegui tot. Per cert, t'he passat una indicació del començament, allò de "Tot sobre les mònades", als enllaços externs, al final de tot, que és on ha d'anar; ara veig que hi ha una cosa sobre el "control monad" que també hi hauria d'anar... Pots fer tu els canvis, que t'hi guiparàs millor que no pas jo? fa l'ullet Gràcies! --Enric (discussió) 18:04, 14 maig 2010 (CEST)[respon]

Plantilla Wikimedia CAT[modifica]

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta es mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com d'altres projectes, si no és molt demanar). El suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia. Gràcies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment --Capsot (disc.) 15:17, 7 juny 2010 (CEST)[respon]

Bon dia[modifica]

Perdona'm una altra vegada la intrusió però s'estan fent eleccions ara mateix per al Board (Consell d'Administració) però probablement ja has votat. En cas que no fes-ho sisplau ja que aquestes eleccions seran significatives per a la nostra comunitat (i per a totes les de llengües minoritzades) que hi presenta dos candidats... Si has votat doncs gràcies i perdona'm les molèsties, si no ho has fet, sisplau fes-ho. Gràcies, records, Claudi/Capsot (disc.) 14:49, 6 juny 2011 (CEST)[respon]

videojocs[modifica]

t'animo a fer articles sobre videojocs i relacionats, com maquinetes, perquè anem molt coixos en comparació a altres viquis en aquesta àrea --barcelona (disc.) 17:24, 6 ago 2011 (CEST)[respon]

no ss perquè has desfet el meu reanomenament de PP (desambiguació) cap a PP, a la pàgina PP tè més de 3000 pàgines que hi enllacen i casi totes van a Partit Popular (Espanya). Es una feinada de dies posar totes les reedireccions amb ordre i això es pot solucionar només amb el petit canvi que vaig fer jo. Parlem'ne. --Pdg (disc.) 10:46, 13 nov 2011 (CET)[respon]

Hola de nou, el cas de PP la majoria de redireccions volen anar a partit popular (espanya), les desambiguacions que van al propilè son casi be nules. Les altres exepcción són Partits Autonomics del Partit Popular, que les que van a Partit Popular (Espanya), dona una informació més correcte dels partits popular que Presidents de les Comunitats Autònomes. A més a més hi ha la desambiguació del Partit Popular, que dona casi bé la mateixa informació una mica més ampliada. A més a més si una article vol redirigir cap a Partit Popular de Catalunya hauria possat PPC en comptes de PP. Totes aquestes raons, que són tan vàlides com les teves, es la que em van fer reanomenar PP.--Pdg (disc.) 19:17, 13 nov 2011 (CET)[respon]
A mi tambè em fan repelus, si guanya el PP no sé a on anirem a parar, però aquí intentem fer una enciclopèdia i jo em dedico bàsicament a fer desambiguacions i que a una desamgiguació hi que hi hagi més de 3000 pàgines que hi enllacin no es logic. --Pdg (disc.) 19:40, 13 nov 2011 (CET)[respon]

Si/No[modifica]

En principi la modificació no ha d'afectar en res, doncs l'únic que s'ha fet és afegir una categoria, i està marcat en<noinclude></noinclude>, de manera que no ha d'afectar al funcionament. Prova de revertir, a veure què passa. --Panotxa (disc.) 06:20, 29 des 2011 (CET)[respon]

Manquen referències a Jacint Dunyó i Clarà[modifica]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Jacint Dunyó i Clarà. --Pau Cabot · Discussió 17:18, 26 gen 2012 (CET)[respon]

Bona tarda i gràcies per avisar-me. He canviat el codi del bot i en teoria ja no hauria d'eliminar més aquests espais en blanc. Fins aviat,– Leptictidium nasutum 20:31, 16 abr 2012 (CEST)[respon]

Hola Griba2010,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Processos comunicants seqüencials. --Pau Cabot · Discussió 18:22, 20 ago 2012 (CEST)[respon]

Projecte nou[modifica]

No sé si coneixes Viquiprojecte:Un article al dia, crec que hi ha temes del teu interès --barcelona (disc.) 14:11, 15 set 2012 (CEST)[respon]

Bon dia, sisplau, ajuda'ns![modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 10:02, 28 març 2013 (CET)[respon]

Motora[modifica]

Motora és totalment correcte, a diferència d'actor o emperador, que com a substantius fan el femení amb actriu i emperadriu respectivament, l'adjectiu motor en femení és motora. Motriu és un cultisme i potser siga més correcte el seu ús en articles d'àmbit científic on s'empra un llenguatge i un registre més sostingut, més tècnic. És sols una observació al que comentes als resums d'edició, em sembla correcta la feina que estàs fent.

Salutacions cordials,

–Cœt · mascletà · blablabla 18:57, 24 maig 2013 (CEST)[respon]

Existeiox C--?[modifica]

Hola, company. Veig que estàs fent una feina fantàstica amb els llenguatges de programació, però hi ha hagut una cosa que m'ha cridat l'atenció... existeix el llenguatge C--? de primeres he pensat en vandalisme d'algu altre, però després, mirant l'historial he vist que gairebé ets l'únic editor de l'article, em refereixo a Glasgow Haskell Compiler, salut --Anskar (disc.) 17:50, 1 des 2013 (CET)[respon]

Global account[modifica]

Hi Griba2010! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (disc.) 01:26, 14 gen 2015 (CET)[respon]

Invitation to Medical Translation[modifica]

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

Viquitrobada 2015[modifica]

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:43, 23 oct 2015 (CEST)[respon]

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[modifica]

WMF Surveys, 20:40, 29 març 2018 (CEST)[respon]

Reminder: Share your feedback in this Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 03:39, 13 abr 2018 (CEST)[respon]

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[modifica]

WMF Surveys, 02:48, 20 abr 2018 (CEST)[respon]

We sent you an e-mail[modifica]

Hello Griba2010,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (disc.) 20:47, 25 set 2020 (CEST)[respon]

feina?[modifica]

Hola, no sé si ens podries fer un cop de mà per millorar Història dels llenguatges de programació, que li cal molt i molt --barcelona (disc.) 08:41, 4 nov 2020 (CET)[respon]

Bon dia![modifica]

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància durant tots aquests anys! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja hem assolit un 25% de participacio' i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna on es diu diverses coses sobre les eleccions (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats o directament al meu enllaç: Usuari:Capsot/Eleccions). De nou, moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge una molt bona setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot (disc.) 12:06, 30 ago 2021 (CEST) PS: Escolta, no sé si coneixes Amical i si t'interessa fer-te'n membre; si no de vegades/darrerament tenim problemes de caire informàtic i tenim gent superinteressant que mira d'apanyar-ho (i potser fari'eu un bon grup junts! :) ) però una ajuda puntual també ens aniria bé de quan en quan! Espere que ens pugues ajudar! :)[respon]

OCERA[modifica]

N'he proposat l'esborrat --Amortres (disc.) 17:11, 29 juny 2023 (CEST)[respon]

Viquiprojecte: Articles absents[modifica]

Bon dia,

com a participant del Viquiprojecte d'Articles absents de l'any 2012 t'informem que es reprèn el Viquiprojecte. T'animem a participar de nou per a fer crèixer la Viquipèdia en català.

Gràcies. Marti.bdb (disc.) 12:01, 12 març 2024 (CET)[respon]