Usuari Discussió:Manu bcn

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Manu bcn! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Majúscules[modifica]

Dius que en llatí els gentilicis van en majúscules, però la distinció entre majúscules i minúscules és molt moderna... D'on ho has tres? Alguna font? --83.36.163.77 12:02, 16 abr 2006 (UTC)

Roine[modifica]

Gràcies, ja m'ho semblava però és que s'han fet tants canvis amunt i avall que per això ho preguntava. No es pot fer un reanomenament a una pàgina que ja existeixi. La solució és copiar i enganxar d'una a l'altra. Ja està fet.--VRiullop (parlem-ne) 19:31, 23 abr 2006 (UTC)

Estat regional[modifica]

Sé que definir o classificar un estat com a estat regional, unitari o federal és molt complicat, i si els experts en política no es posen d'acord, serà molt més difícil que nosaltres arribem a una conclusió. Quant a França, (a més de que vaig traduir l'article de la viqui castellana, i França hi sortia), l'he afegida a la llista d'exemples perquè, encara que l'autonomia de les regions és molt més limitada en comparació a les comunitats autònomes espanyoles, hi existeixen Consells Regionals (encapçalats per un president) els membres dels quals són electes pels ciutadans de les regions, i gaudeixen de alguns (encara limitats) privilegis en el pressupost i les despeses regionals (fins i tot tenen la capacitat de cobrar impostos). Aquests canvis són part de la política de descentralització de 1982-1983, o política de "devolució". És clar que França era l'exemple par excellence del centralisme, però, almenys, complix un requisit per ser designat com a estat regional: ha iniciat una política de descentralització. Xile, per contra, és un estat unitari: les regions són governades per intendents designats pel president de la república; les regions es divideixen en províncies les quals són governades per governadors provincials, també designats pel president de la república, cada província es divideix en comunes governades per "conejales", els quals hi són elegits pels residents.Veus la diferència entre França i Xile? Ara bé... no sóc un expert de la política francesa... que en saps tu? Alonso 23:00, 23 abr 2006 (UTC)

Hola!

A la pàgina del PSE, jo no he posat res del Partit Socialista d'Euskadi, només he fet un redirect al Partit Socialista Europeu, desprès un "anónim" ho ha canviat.

Saluts, Suricata 11:38, 1 mai 2006 (UTC)

Poemes home-terra[modifica]

Hola, estic començant a editar a la Viquipèdia i este ha sigut un dels meus primers articles. El que desitge es poder ficar-hi poc a poc tota l´informació que puga. I puc assegurar-te que aquest article no és cap spam. M´alegre de vore que gent com tu està a punt per detectar i nejetar la basura que mala gent puja deixar a aquesta pàgina. Fins un altra.

Etiquetes[modifica]

Això passa perquè hi ha gent que en comptes d'escriure l'etiqueta que es vol posar (per exemple escriure {{Culer}}) el que fa és anar a la plana de l'etiqueta i copiar-ne el codi. Això fa que es copiin també la categoria a la que no haurien de ser-hi. La veritat és que no sé per què ho fan, però jo ara hi he passat per corregir-ho a tots els que ho tenien.--SMP (missatges) 19:20, 14 mai 2006 (UTC)

Som Campions![modifica]

Hem guanyat la copa!!! Moltes felicitats a tots els culers!!!! --SMP (missatges) 22:52, 17 mai 2006 (UTC)

Bartolomeu[modifica]

Hola, Manu. Gràcies per indicar-me l'error. Revisaré on pot estar l'origen; pobre bot, no entén suficient semàntica com per a apanyar-se-les. Salut, Taragui 20:10, 25 mai 2006 (UTC)

Sighisoara i categories redundants[modifica]

Hola Manu, em dic Hugo Alvira i sóc l'autor de les pàgines de Sighisoara i de Dorbeta-Turnu Severin. Vull comentar-te que em sembla molt bé que tu creguis que el fet de possar aquestes ciutats a la categoria de Romania o consideris redundant. Jo no ho crec i per tant he tornat a possar-les com a tal. Els motius?

Primer: Les he possat en Categoria Romania, ja que formen part d'aquest país i crec que fos bó que algú que entres a la web de Romania i consultes les categories pugues veure les ciutats. el vincle de Ciutats de Romania per crear una categoria on sortin totes les ciutats d'aquest país.

Segon: No és l'unic cas, nomès has de mirar altres planes per veure que estan aquestes categories i ningú les ha tret.

Per quin motiu les has tret així com si no res, no has pensat que si algú les ha possat es per alguna cosa? O es que no respectes el treball dels altres? no ho se però a mi no em cau molt bé que es modifiquin els treballs sense tant sols començar una discussió al respecte.

No em sembla lògic aquesta actitutd. Jo particularment estic treballant en aquests articles i d'altres i crec que faig aportacions possitives, però aspectes com aquests em treuen les ganes. Actualment estic d'examens, però tot i això a la que puc aporto alguna coses.

Per acabar t'he de dir que penso de nou torna a establir aquestes categories i espero que no s'em tracti de "vandal" perquè no es així. T'he donat els meus arguments. Al menys que em puguis convencer o continuaré fent.

Hugoaes 14:10, 7 juny 2006 (UTC)


Resposta[modifica]

Hola Manu, sóc Hugo Alvira. Et vull respondre al teu missatge. A vegades tinc la sensació de que normalment nomès volem entendre part del que els altres ens volen dir o també de que no ens sabem explicar bé. Crec que és el meu cas.

Per començar t'he de dir que no considero que t'hagi de demanar disculpes, si jo creguès que en algun cas t'he ofès ho reconeixera i per tant et demanaria disculpes, però com crec que no t'he ofès en res crec que no calen disculpes.

Pel què fa al tema de les categories i el que m'has dit, doncs crec que puc arribar a entendre el que em dius. Anteriorment he de dir-te que un altre company de la Viquipèdia (tal i com pots comprovar a la meva plana de discussió) anteriorment m'ha comentat alguna cosa respecte al motiu de que perquè modificava la pàgina.

I és aquí on vull arribar. Hi ha un codi d'estils en tots els sentits per fer de la Viquipèdia quelcom uniforme, cosa a la que estic d'acord. Ara bé hi ha algun codi de conducta o de procedir amb els altres?, em referixo a tal i com hem d'entendre un principi de cortesia i de camaderia entre companys de projecte. Aquí es quan apareix el meu disgust i fins i tot empipament. Per què resulta que s'inverteixen hores en fer articles, més grans o més petits, però crec que quan fem un canvi, doncs no esta de més possar un comentari en la plana de Discussió personal i així ja que aquells que saben poden instruir i ensenyar a aquells que com jo volem millorar. Però això es una questió d'actituds i l'actitud de canviar quelcom sense fer un comentari pot arribar a empipar, ja que es pot arribar a no entendre el que l'altre fa, més quan creus que el que fa l'altre es un perjudici al teu article.

La meva actitud no respon a la voluntat de fer d'aquesta pàgina un Regne de Taifes on tothom escrigui els seus articles i els demes no els podem tocar. No ho crec ni molt menys, de fet sóc el primer en aportar quelcom si ho puc fer als articles dels altres i esperar que la gent aporti quelcom als articles que he començat. Ara bé, crec que s'hauria de fer un comentari a aquell usuari que ha començat l'edició per comentar el canvi i evitar els malsentesos d'una banda i assegurar que la gent sap les normes de la web. A mi m'ha semblat molt bé l'aportació feta per Oersted, que em fa un comentari al respecte i que jo com a membre d'aquesta comunitat he d'acceptar, tal i com accepto els teus al respecte quan m'envies el primer comentari. Ara em sap greu que no sigui el teu cas, que facis un comentari, que costa fer una aportació, per què no ho has fet?. Les coses a vegades s'han d'explicar perquè els altres les puguem entendre. Si no ho expliquem no podrem esperar comprensió per part dels altres.

Perquè ho entenguis el que em mou a mi fer diferents categories d'entrada és la voluntat de difondre millor la informació. I ho faig des del desconeixement i des de la bona voluntat. Puc o no estar d'acord amb les normes, però les acato i per tant actuo en consequència quan les conec. No creguis que actuo amb premeditació, però si que em molesta el que ha passat, que no s'hem digui el perquè de les coses, o és que és dolent aspirar a rebre explicacions?

Per acabar t'he de dir que totes les postures son comprensibles, la teva al considerar que t'he ofès, la meva al considerar que em mereixo un comentari, sense que això signifiqui que no accepto aportacions o modificacions d'allò que aporti a la Viquipèdia, que es un projecte de tots.

Finalment gràcies per dedicar-me sort de cara als examens.

Hugoaes 23:00, 7 jun 2006 (UTC)

Plantilla Quebec[modifica]

Arreglat. Si veus els canvis no cal que t'expliqui res més. Gràcies pels ànims, ets el primer. Passat per la taverna i demana una copa de cava (beguda) al meu compte ;-) --VRiullop (parlem-ne) 18:27, 12 jun 2006 (UTC)

Proposta[modifica]

Hola company, volia proposar-te quelcom. Avui mateix he acabat l'article de Guerres Napoleòniques. M'agradaria que el miris i consideris si es mereix la qualificació d'article de qualitat. Gràcies pel teu comentari.

Hugoaes 18:05, 23 jun 2006 (UTC)

Imatges escuts municipis valencians[modifica]

Estan tretsd'un document de la generalitat valenciana que els reculls, no hi entenc de llicència pel que fa a aquest PDF que trobaràs a internet, però a veure si em pegues un cop de mà. http://www.cjap.gva.es/civis/docs/Descargas_Civis_Castellano/descargas_consejo_tecnico_de_heraldica_castellano/escudo_1_14042003_084226.pdf Ebrenc 23:46, 26 jun 2006 (UTC)

Escuts del País Valencià[modifica]

Tenim centenars d'imatges sense especificar l'origen o la llicència. De moment m'he guiat per la prudència abstenint-me si no ho veig evident. Dels quatre casos que em dius hi ha dos que són a commons Imatge:Escudo de Albocácer.gif i Imatge:Escudo de Benafigos.gif. Estic a l'espera que en Pepetps m'expliqui la plantilla {{Símbols del municipiBE}} per poder-los canviar i liquidar-los. El problema és que en alguns casos encara que tinguin copyright es pot aplicar l'{{ús legítim}}. Jo estic per esborrar-los si no s'especifica la llicència o l'autorització, però no vull córrer massa amb aquest tema ja que, com et dic, se'n poden trobar centenars. Et suggereixo que ho proposis al Joanjoc que té més experiència en el tema, o bé, hauriem d'obrir un debat més ampli per atacar el problema com ja vaig intentar a Plantilla Discussió:Captura de pantalla, Viquipèdia:La taverna#Llicències i Viquipèdia Discussió:Esborrar pàgines#Imatges sense ús. --VRiullop (parlem-ne) 16:11, 27 jun 2006 (UTC)

Pàgines històriques[modifica]

Revisa't Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes#Viquipèdia:Block log. En Plàcid m'ho ha fet repensar i he fet una contraproposta per conservar-la. --VRiullop (parlem-ne) 20:42, 29 jun 2006 (UTC)

Northern Exposure[modifica]

Arreglat. Un bot havia espatllat la plantilla {{spoiler}}. --VRiullop (parlem-ne) 10:18, 30 jun 2006 (UTC)

Portal França[modifica]

Hola company. gràcies pel teu comentari del Portal de França. Ara ja està acabat un part del articles sol·licitats. Momès falta el directori del mateix. Bé i més altres coses!!! Diguem si pots fer quelcom!!!

--Hugoaes 09:35, 2 jul 2006 (UTC)

Oiquipedià:Presa de decision/Nom del projècte Oiquipedià bis[modifica]

Hola! Adieu!

Hola Manu. Fa temps que ja no t'hi passes, per la oiquipedia, i ara mateix ens cal tota la gent possible. Estem intentant canviar el nom, ja que, no se sap perquè, es va anomenar L'OIQUIPEDIÀ, etc etc. Com podràs notar, aquest mot és incoherent, ja que és accentuat segons les regles del francès (wikipedié). Ja sé que no s'accentua en francès, però aquesta es la pronunciació. Per això, ara intentem, mitjançant una votació, canviar-li el nom, però ens cal un mínim de 8 vots a favor, i perilla de fer aigües!


Adieu Manu Fa de temps que vénes pas per l'oiquipedia, e ara nos cau tota la gent possibla. Volèm chamjar lo nom, pr'amor que, se sap pas perqué, se ié balhèt lo nom d'OIQUIPEDIÀ. Coma poiràs véser, aqueste nom es pas logic, pr'amor que seguís lei nòrmas d'accentuacion dau francés (wikipedié). Ja sabi que en francés a pas d'accent, mas la prononcacion es aquesta. Es pr'aquò que volem, mejançant d'una votacion, ié chamjar lo nom, mas nos cau un minim de uèch vòtes a favor, e es en perilh de partir al país de las talpas!

Vaquí era direccion d'era presa de decision;

http://oc.wikipedia.org/wiki/Oiquipedi%C3%A0:Presa_de_decision/Nom_del_proj%C3%A8cte_Oiquipedi%C3%A0_bis

T'ié esperam! T'hi esperem! KekoDActyluS 19:27, 4 jul 2006 (UTC)

Autocrom dels germans Lumière[modifica]

Gràcies per les correccions ortogràfiques- no he tingut temps de comprovar-les però confio en que siguin correctes, pot ser que alguna cosa se m´hagi escapat- però la categoria de l´article havia de ser fotografia no cinema, doncs l´autocrom, tot i ser inventat pels germans Lumière, no tenia a veure res amb el cinema :D

--Florenci Salesas 11:34, 9 jul 2006 (UTC)Florenci Salesas

Hahaha tranquil, i moltes gràcies! Sóc una mica desastre encara, la veritat. Miraré d´anar posant lo de les categories, a més d´altres cosetes, com per exemple links a pàgines webs que parlin més extensament sobre cada tema, bibliografies, etc. que , de moment, he deixat per a més endevant.

Qualsevol crítica positiva és molt ben rebuda: són un gran ajut :)

--Florenci Salesas 13:40, 9 jul 2006 (UTC) Florenci Salesas

Constitucions[modifica]

Hola mestre, sóc el Hugo Alvira. Tu ets l'expert en Constitucions, ja que ets jurista ;-))

Com vulguis tu mestre!!!

--Hugoaes 09:09, 13 jul 2006 (UTC)

Contracte[modifica]

Sembla que has creat un parell d'articles sobre contractes... podries crear també contracte?? Crec que seria molt útil i em sembla que tu estas capacitat per a fer-ho. Gràcies!! --Javi Sorribes 19:48, 13 jul 2006 (UTC)

Ourense[modifica]

Bon dia, Manel. Respecte a la teva pregunta, com que la forma "Orense" és la castellana i "Ourense" la gallega, i no tenint un nom tradicional en català (com sí que el té la ciutat de la Corunya), jo ho deixaria en la forma oficial gallega. Crec també que al nom de la província i a la llista de municipis hi hauria de dir Ourense... ––Enric 09:23, 20 jul 2006 (UTC)

Festuc[modifica]

Sí, és veritat, són el mateix arbre. Llull · (vostè dirà) 12:30, 6 ag 2006 (UTC)

Llista d'Autopistes i Autovies Catalanes i Valencianes[modifica]

Hola Manel, He vist la pàgina de discussió del títol del meu missatge que et deixo aquí, el que dius tú, dels noms de les autopistes interurbanes, ho vaig posar, doncs perquè no sabia en definitiva que posar-hi, així que ja ho treuré i ja hi posaré algun nom més raonable. També he canviat el nom de la pàgina fent-ne una altra, es titula així Llista d'Autovies i Autopistes dels Paísos Catalans. Ja em diràs que et sembla.

Gràcies pel teu suggeriment. Usuari: Nil Monsó Ramon 20:43, 6 ag 2006 (UTC)

romanogermànic[modifica]

Manel, No cal que em convencis de res. De fet quan he creat Llista de reis germànics, m'he trobat un desgavell de nomenclatures com sufixes dels nom dels reis. Hi han "reis d'Alemanya", "emperador romanogermànic" i "del Sacre Imperi Romano-germànic". Ho he anat salvant com he pogut per evitar canviar-ho tot amb la feinada i, especialment, trasvals que suposa reanomenar, redireccionar, etc. Precisament per aixó propossava canviar el sentit de la votació i, si s'ha de canviar, ja m'ofereixo a fer-ho, però amb el recolzament de la comunitat, no sigui cas que a meitat de fer-ho algú entri en crisi de "per qué ho faig". Ja saps que a vegades passa. Be, si penses que he de traslladar la discussió a algun altre entorn millor, digam-ho. No tinc massa clar si es un tema Taverna, coordinació, pressa decissions, ...Salut !--amador 12:40, 31 ag 2006 (UTC)

Consell General[modifica]

Fet. Com que l'historial era a Consell General (França) simplement he revertit la redirecció i he deixat preparat Consell General per la desambiguació. Tu mateix, acaba-ho. --VRiullop (parlem-ne) 15:05, 7 set 2006 (UTC)

Eleccions autonòmiques catalanes (2003)[modifica]

Tens raó. A mes aquesta diferència va formar part dels retrets entre els dos partits. Ja està arreglat. No obstant, quan vegis alguna cosa d'aquestes, canvia-la sense cap problema. M'agrada veure en que milloren els meus articles els demes viquipedistes. Salut !.--amador 19:21, 11 set 2006 (UTC)

eleccions 2006[modifica]

Impecable. Gràcies, per que amb l'ortografia acostumo a ser una mica destraler.--amador 15:02, 13 set 2006 (UTC)

eleccions 1999[modifica]

El text es una traducció de l'espanyol i només ho vaig mirar per sobre. Ja em va semblar be perque el que dius tu es cert, però, segons tinc entés, és la llei d'Hont la que fa aquesta compensació entre circumscripcions mes poblades i menys. Potser la redacció no es prou explicita i sembla que "haguem triat un mal sistema" quan en realitat es el mateix per tot el nostre sistema electoral. De fet, la reivindicació de circumscripció única per Catalunya te a veure amb això en el cas de les generals. Miro de canviar-ho i que s'entengui millor. Merci. --amador 16:21, 13 set 2006 (UTC)

Sigles de l'infotaula[modifica]

Ja està arreglat. Però de segur que la universitat d'Orleans no té cap sigla ni cap contracció? M'extranya. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 10:46, 23 set 2006 (UTC)

Educació diferenciada[modifica]

Mira l'article, no sóc una experta però crec que és més neutral per treure el cartellet --barcelona 12:04, 23 set 2006 (UTC)

Segona Guerra Sinojaponesa[modifica]

El nom de Xinojaponesa me'l vaig trobar linkat sense contingut en l'article Segona Guerra Mundial, i com estic desenvolupant els articles referenciats de toa la pàgina, el vaig fer tal cual, però en les referències que trobava sempre era sinojaponesa. Em sembla bé posar-lo com has fet, i he resseguit els links que quedaven amb xino... i els he canviat, com ja s'havia començat a fer.--Panotxa 14:02, 23 set 2006 (UTC)

Constantinoble[modifica]

Gràcies. És allò que te n'adones en el mateix moment de premer desar.--1997 12:15, 29 set 2006 (UTC)

Translation Request[modifica]

Hola Manu bcn!

Can you please help me translate these passages into the Catalan language?


"El bautismo en agua es el sacramento para la remisión de los pecados para la regeneración. El bautismo debe ocurrir en agua corriente natural, tal como el río, el mar, o el manantial."

"El sacramento del lavado de pies permite a uno tener una parte con el Señor Jesús. También sirve como recordatorio constante que uno debe tener amor, santidad, humildad, perdón y servicio."

"La santa comunión es el sacramento para conmemorar la muerte del Señor Jesucristo. Nos permite participar de la carne y de la sangre de nuestro señor y estar en comunión con él para poder tener vida eterna y resucitar en el último día."


Any help at all would be very gratefully appreciated, Gràcies. --Jose77 07:48, 30 set 2006 (UTC)

THANKYOU VERY MUCH Manu bcn for the excellent translation effort!
I am very grateful.
May God bless you!
(In the future, if you ever need any article to be translated to the Chinese or Taiwanese language, then I would gladly help you)
Yours Sincerely, From --Jose77 23:03, 30 set 2006 (UTC)

Proposta de modificació sobre la qualificació d'articles[modifica]

Hola! Com a viquipedista que sovint participa en la valoració de la qualitat dels articles a la nostra enciclopèdia, m'agradaria que opinares sobre una proposta que he fet per a modificar la política de valoració de la qualitat dels articles a la Viquipèdia. I, si hi tens alguna cosa per dir, comenta-ho, per favor, i així intentem fer que l'enciclopèdia puga tenir com més articles de qualitat millor, sense que això implique baixar el seu nivell. Salut! --Joanot Martorell 08:52, 3 oct 2006 (UTC) PD: Per altra banda, t'abelliria jugar a la viquiloto grossa dels 50000 articles? jeje.

Comunicar-te que ara s'ha de prefixar l'expressió subst: al introduir la plantilla {{esborrar3}} en una pàgina de discussió d'usuari. –Pasqual · bústia 10:52, 4 oct 2006 (UTC)

Remugant[modifica]

T'he deixat un missatge a l'entrada Rumiant, gràcies per la correcció.

Plantilla Cromel[modifica]

Per la participació que vas tenir a la Taverna en setembre, sobre la proposta de bloqueig del Cromel et t'agraïria que participares en este nou debat. –Pasqual · bústia 23:54, 24 oct 2006 (CEST)[respon]

Aumale versus Aumâle[modifica]

Suposo que al fer la revisió a les genealogies de la web en algun lloc apareixia com Aumâle, crec que s'escriu de les dos maneres perque si busques "Aumâle" (entre cometes per que sigui exacta) apareixen tantes pagines com "Aumale". Al escrit surt com Aumale però al titol com Aumale. Jo no se tant de francès com per dir quin es el correcte, primer haure d'aprendre a accentuar en català, que per cert, gracies per l'esforç de correccíó que estas fent.

Si et sembla fes una redirecció sense l'accent però es posible que el correcte sigui amb accent, aquest signes estranys s'eliminen sobvint a Internet perque compliquen a l'hora de buscar. Mira per exemple a la viquipedia tenim alguna entrada en caracters xinesos pero a la practica ningu podria buscar-los perqué no té ordinador amb caracters xinesos. Als anglesos ho tenen molt millor, sense accents no s'equivoquen...i es troba tot.--joc 00:27, 25 oct 2006 (CEST)[respon]

Delfinat[modifica]

Hola noi, crec que tens raó, quant vaig escriure això el de vienès no em sonava be, mai havia sentit o llegit el nom en catala, només en castella o francès, pero com que després vaig descobrir que el Viennois es el Vienès, considero que tens molta raó. Faig el canvi rapidament. --joc 20:30, 28 oct 2006 (CEST)[respon]

Video de J. lopez[modifica]

Només volia fer arribar aquestes imatges... Digues! L'has pogut veure sencer? Jo no, perquè és inaguantable!!! Tranquil, no ho faré més! Crec...?

En Manlleus.

Ambers (Anvers)[modifica]

Si, es tracta d'Amberes. Sorry noi; menys mal que hi ha qui conserva la llengua, perquè si fos per mi, ja hurien triomfat en el seu llenguicidi .--joc 20:26, 3 nov 2006 (CET)[respon]

Olimpíada Popular[modifica]

Gràcies per la correcció. Ho he escrit tal com jo ho pronuncio. Em fot molt que l'error sigui en el títol, però, altre cop, aniré amb més compte. Salut! --amador 13:03, 6 nov 2006 (CET)[respon]

Reial Club Deportiu Espanyol de Barcelona[modifica]

T'agraïria que em diguis quins aspectes concrets son els que es poden millorar per canviar la teva valoració d'aquest article (de la mateixa manera que he fet jo amb el del FCB) perquè crec que és interessant que FCB i RCDE siguin pàgines de qualitat i van per bon camí.--Panotxa 06:49, 7 nov 2006 (CET)[respon]

Fliscorn versus Fiscorn[modifica]

El tema ja va sortir anteriorment. El fliscorn és un instrument de les bandes de música, i el fiscorn és un instrument de cobla. Encara que exteriorment semblen iguals per a un no professional, són diferents en afinació i altres característiques. Faig un esborrany de fiscornJordi Roqué 19:55, 14 nov 2006 (CET)[respon]

Contracte i societat col·lectiva[modifica]

En primer lloc, no sóc estudiant de dret, i si m'atreveixo a ficar cullerada en el tema és perquè en tenim tant poca cosa que sembla que qualsevol aportació mínimament correcta és un avanç. Pel que fa a la responsabilitat subsidiària, suposo que havia interpretat malament el tema, i amb la millora que li has fet a l'article no puc aportar res més. Pel que fa als contractes, estem d'acord a mitges:

  • És veritat que en un article "madur", com és el de la societat col·lectiva, el millor és fer primer uns apartats generals i després un apartat concretant el tema per cada legislació. En un esbós com és ara el dels contractes, no té sentit fer aquests apartats, però sí que cal marcar que és universal i que és local (i jo no ho he fet gaire). Ara bé, per fer això és suficient posar al principi de la frase "A Espanya", o bé al principi de la referència "Principi recollit en el dret espanyol a ..." (això ve a ser el que vaig fer a l'article Escala (element constructiu), per deixar clar quan estava donant dades de normes aplicables només a Catalunya). Jo no hagués tret la referència sinó que hi hagués posat l'aclariment. En aquest fase de desenvolupament de l'article, també s'hi podria posar la cita de qualsevol altra norma de qualsevol legislació que es consideri interessant.
  • Els diferents tipus de contractes haurien de tenir un article ben complet per cada un. Mentrestant, en comptes de fer-ne petits esbossos d'un sol paràgraf, crec que haurien de tenir un apartat a l'article contracte dins de Tipus de contracte. Jo he mirat de fer el primer.

Salut.--Pere prlpz 16:52, 4 des 2006 (CET)[respon]

Viquiprojecte de música clàssica i Portal musical[modifica]

Abans de res, perdona que et molestem amb aquest missatge que no ens has demanat.

Per si no ho sabies a la Viquipèdia hem començat un nou Viquiprojecte, aquesta vegada sobre Música clàssica. Pel que hem vist al teu perfil d'usuari tens coneixements o estàs interessat en la música, així que creiem que potser t'interessa saber això que et comentem.

Al mateix temps hem encetat la ordenació del articles i material existent a la viqui en català a través d'un portal de música, obert a tothom i a tot el relacionat amb la música. Aquí esperem mantenir "net i polit" el que existeix a la viquipèdia referent a la música. Si creus que aquesta és una iniciativa interessant ajuda'ns a créixer col·laborant-hi. Pots fer-ho de moltes maneres: a les pàgines de discussió, editant els articles, com a participant regular, o com vulguis. Esperem que aquest missatge no t'hagi semblat una molèstia (si és així, si us plau, digue'ns-ho i ho tindrem en compte pel futur) i t'hagi servit alhora per conéixer una mica més la viquipèdia i els projectes que s'hi fan.

Moltes gràcies i fins una altra! --estemon - (parlem-ne) 01:19, 14 des 2006 (CET)[respon]

contribució[modifica]

Hola, He proposat com a article de qualitat el Palau de la Generalitat. Pots col·laborar amb el teu vot a la seva avaluació ? Merci.--amador 23:23, 19 des 2006 (CET)[respon]

Et concedeixo una Viquiestrella[modifica]

Pels mèrits fets com a vigilant de l'ortografia, les categories, els interwikis i de la qualitat dels articles en general.

Salut :-) --Joanjoc (discussió) 23:43, 23 des 2006 (CET)[respon]

Drets d'autor i Propietat intel·lectual[modifica]

Els articles Drets d'autor i Propietat intel·lectual són molt semblants, i a sobre no estan enllaçats i estan en categories diferents. Crec que s'haurien de fussionar, però com que no són exactament el mateix concepte, preferiria que abans s'ho mirés algú que hi entengués de dret.--Pere prlpz 16:33, 29 des 2006 (CET)[respon]

Partit de Tahití[modifica]

Em sap greu però totes les fonts que m'has passat estan equivocades. El tahitià té una consonant (la ’eta, escrita com una ) que representa una glotal. A les primeres transcripcions del tahitià, com que la pronúncia del cop de glota pot ésser molt suau, els occidentals van creure que els tahitians pronunciaven dues vocals seguides, amb una breu pausa al mig. Tot i que l'Acadèmia Tahitiana ha publicat un diccionari i una gramàtica, gairebé cap institució i organització de la Polinèsia ha adoptat les grafies correctes. Sota el govern Temaru hi va haver intents tímids (i fallits, ja que els tahitians no saben on posar les ’eta). En fi, podràs trobar la grafia correcta al diccionari de l'acadèmia (http://www.farevanaa.pf/dictionnaire.php). A continuació et poso les entrades dels dos mots del nom d'aquest partit. Veig, que caldrà canviar de nou el nom, ja que m'he deixat una glota i els macrons:

HUIRA’ATIRA

n.c. Ensemble des citoyens, ensemble de la population. TINO HUIRA’ATIRA = Citoyen. Cf. RA’ATIRA.

TĀHŌ’ĒRA'A

n.c. Union.

Parahi!

Vilallonga · (digui digui) 19:40, 18 febr 2007 (CET)

Fes el que creguis convenient. Vilallonga · (digui digui) 21:00, 18 febr 2007 (CET)
Em sembla que Unió del poble pot ésser correcte, tot i que també podria ésser Unió de ciutadans (o Unió de ciutadania). Pel que fa a l'entrada, em sap greu que un nom més en tahitià perdi la normativització que li toca, però bé, suposo que ha d'ésser així. Ara bé, cal que quedi ben clar que és una mala ortografia. Vilallonga · (digui digui) 21:09, 18 febr 2007 (CET)
Em sembla que cal cercar el significat del nom al model que en Flosse tenia al davant: Union pour le mouvement populaire. Doncs, la traducció podria quedar així: Unió popular. Vilallonga · (digui digui) 21:18, 18 febr 2007 (CET)

Sup, explica quina és la solució consensuada perquè no em queda clar què fer amb Tahoera'a Huiraatira i Tahoera’a Huira’atira. --VRiullop (parlem-ne) 18:56, 19 febr 2007 (CET)

Redirecions[modifica]

Bon dia i vist que a revertir les meves redirecions li agraira que m'expliques amb quines referencies las ha fet cert que yo tampoc no i ficat referencias(ara les anava a buscar)per aixo li demano que m'indiqui alguna referencia amb la cual basarse al revertir.(Carles II de Castella parlo d'aquet article).--Dyvid 18:40, 20 febr 2007 (CET)

Hola[modifica]

Gracies per l'explicacio l'usuari vilallonga ya m'havia explicat perque era de Castella i no D'España i gracies per avisarme que no son permesos els titols castellans ya que segurament haura comes moltes vegades el mateix eror--Dyvid 13:41, 21 febr 2007 (CET)

nova contribució[modifica]

Hola, torno a contactar amb tu per demanar la teva avaluació/aportació sobre un article de qualitat qué he proposat sobre el Rococó. Pots col·laborar amb el teu vot a la seva avaluació ? Merci.--amador 14:04, 9 març 2007 (CET)[respon]

Inquisició[modifica]

Fa dos mesos que he descobert Viquipèdia. Una enciclopèdia que tots voldriem referència de qualitat. Dies enrera tenia necessitat d’ informar-me de la Inquisició i vaig notar de que en català la pàgina era minsa. He recollit dades d’ altres “wiquis” i externes. Encara que he notat de que és una pàgina polèmica, he procurat de fer un extracte, em sembla que molt objectiu per editar-lo. Ho penso fer tot seguit. Demano ajuda.

Comiat[modifica]

Companys,

Després d'un breu retorn del treball viquipèdic, he pogut comprovar que hi ha tot un seguit de personatges que floten per ací que trenquen l'harmonia d'antany. Malauradament, m'hi he vist embolic i ja no vull continuar en aquestes condicions. Segurament, el fet de no usar l'anonimat hi influeix. Ara prefereixo de deixar-ho refredar tot i, si s'escau, tornar de manera anònima com aquests personatges tristos que omplen cada cop més la nostra viquipèdia. Amb tot, queden les bones estones i els grans moments en els quals la viquipèdia era una "entranyable anarquia d'amics". Gràcies per tot el que feu i per tota l'ajuda i bona amistat que m'heu donat aquest temps.

A reveure,

Vilallonga 81.38.208.204 18:11, 25 març 2007 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrat de la pàgina Amplitud tèrmica[modifica]

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Amplitud tèrmica», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Mapa de elecciones españolas del 79[modifica]

Hola Manu, muchas gracias por informarme del error del mapa. Me basé en los datos del libro "Atlas histórico de España y Portugal", de Julio López-Davalillo Larrea, pero se ve que tenía algunas erratas en el mapa de las elecciones del 79. Intentaré corregirlo lo antes posible, y si ves cualquier otro error por favor avísame para que lo solucione. Un saludo, Rodriguillo

Santa Bárbara de Casa[modifica]

Sr. Manu bcn, el problema es que en mi navegador "firefox" no veo el mapa con la modificación que Ud. ha hecho, por eso lo cambié la otra vez. Pero si Ud. considera que debemos quedarnos sin verlo, por mi sin problema. Saludos. --MiguelAngel fotografo 14:11, 14 maig 2007 (CEST)[respon]

Article de qualitat de Sant Celoni[modifica]

Hola Manel_bcn, no creus que t'has passat una mica amb la votació de l'article de qualitat de Sant Celoni?

Penso que hauries de refer la votació.

Gràcies. --Twinmos 22:09, 3 juny 2007 (CEST)[respon]

Destruccions de categories[modifica]

Hola,

És cert que segons VP:LEC les categories han de tenir un mínim de 5 articles, i està molt bé que marquis per destruir les que en tenen menys. D'altra banda, per estalviar feina als administradors, estaria bé que moguessis tots els articles de les categories que marques per destruir a les seves categories superiors. Si no ho fes ningú, en esborrar la categoria, apareixeria un enllaç vermell a la part inferior de l'article (el mateix que passa si afegeixes una categoria inexistent en un article).

D'altra banda, també et recomano que esperis un o dos dies abans de marcar-les per destruir, ja que moltes vegades l'autor crea les categories primer i després els articles. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 21:19, 25 juny 2007 (CEST)[respon]

Estic fent campanya[modifica]

Hola Manu bcn,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 00:20, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Administrador[modifica]

La discussió sobre si necessitàvem més administradors o no va acabar en no res i crec que hi ha un parell (mallorquí) d'usuaris que podríeu fer bé d'administradors (si és que acceptau). Concretament, havia pensat en Jolle, en Walden69, en Gcm, en Leptictidium i amb tu, que compliu les condicions i teniu moltes edicions. Pel que t'afecta a tu, com ho veus? Pau Cabot · Discussió 22:45, 12 jul 2007 (CEST)[respon]

Idò jo sí que t'hi veig, per això t'he proposat, és clar! De totes formes, no és urgent. Tens tot el temps del món per contestar (i no fa falta que sigui demà). fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 23:45, 12 jul 2007 (CEST)[respon]
Bé, d'acord. T'ho tornaré a demanar més endavant. De totes formes, i respecte del debat que comentaves, he escrit això: Usuari:Paucabot/Sobre el nombre d'administradors. Podries dir-me què te sembla? (si la cosa madura, ho presentaré a VP:PD). Sort amb la feina! Pau Cabot · Discussió 11:21, 16 jul 2007 (CEST)[respon]

Condecoriació[modifica]

Fitxer:Hero of the Soviet Union medal 3.png
Distinció de Heroi Socialista del ViquiTreball atorgada a Manu bcn de forma totalment subjectiva pel Politburó Central per distingir-se en el seu treball a favor del conèixement i de la Viquipèdia en català

El Polítburó Central de la Viquipèdia desprès d'una llarga deliberació ha decidit otorgar-te la Distinció de Heroi Socialista del ViquiTreball que s'otorga de forma totalment subjectiva a tots aquells i aquelles que es distingeixen en el seu treball a favor del conèixement i de la Viquipèdia en català.

La deixem aqui i la pots col·locar a la teva pàgina d'usuari, sempre i quan ho consideris oportú i acceptis aquesta humil condecoració!!

--Hugoaes 17:01, 16 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquitrobada[modifica]

Hola Manu bcn,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:48, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Viquiprojecte Viquitrobada 2007[modifica]

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:09, 19 jul 2007 (CEST)[respon]

Trobada dissabte 28 de juliol[modifica]

Bones Manu bcn,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:39, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Assistència Trobada dissabte[modifica]

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:32, 25 jul 2007 (CEST)[respon]

Bones[modifica]

Hola Manu bcn,

Et volia preguntar si el proper dissabte vindras a la Trobada al Cibernarium. Et comento això perquè inicialment estaves interessat en anar-hi i crec que seria important comptar amb la teva presència.

Perdona les molèsties, ja que sovint no em respons al missatges que t'envio, però si no es masssa molèstia et demanaria que em diguis quelcom a mi o que confirmis la teva asistència o absència a la pàgina del Viquiprojecte de la Viquitrobada.

Moltes gràcies per tot i a veure si ens veiem dissabte!

--Hugoaes 18:43, 26 jul 2007 (CEST)[respon]

mestre[modifica]

Bones mestres,

A veure si pots venir dema al Cibernarium!

Salut!

--Hugoaes 20:09, 27 jul 2007 (CEST)[respon]

Tens raó. Vaig tenir el dubte en crear la categoria. Ja ho he canviat. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 18:31, 11 ag 2007 (CEST)

Esborrany de filòsof de l'Antiga Grècia[modifica]

Hola,

Què et semblaria transformar la plantilla en esborrany de filòsof? (deixant la mateixa imatge i tot igual). Es que he vist que només un article fa servir la plantilla, i no aniria malament per a molts d'altres filòsofs que no són de l'Antiga Grècia.

--Meldor 11:28, 5 set 2007 (CEST)[respon]

Recorda: Les categories que es posen als articles han d'estar creades a la Viquipèdia. Si una categoria apareix en roig, cal canviar-la per una altra dels milers de categories que existeixen a la Viquipèdia. Pots trobar més informació aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Categoria:Municipis de la regió de Brussel·les-Capital. --Joanjoc (discussió) 17:42, 4 nov 2007 (CET)[respon]

Taulell de consultes[modifica]

Hola! He obert una subpàgina d'usuari perquè tothom pugui dir la seva sobre la proposta d'obrir una nova secció de la VP anomenada Taulell de consultes, a l'estil de en:Wikipedia:Reference desk. Si vols, pots passar a fer-hi una ullada o a dir què en penses. La subpàgina és: Usuari:Leptictidium/Taulell de consultes Gràcies! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 18:33, 24 des 2007 (CET)[respon]

Llengües finopermianes[modifica]

Benvolgut amic, quan vaig fer l'article el vaig traduir de la viqui anglesa, i sincerament, no vaig consultar la terminologia a la GEC. Podem canviar-ho si hi ha consens, per mi no hi ha cap problema. Només observar que no tothom està d'acord amb alguna de la terminologia usada en la GEC, que tot i ser el meu principal referent, sovint he trobat errades grosses. Com vulguis Walden69 (discussió) 13:02, 6 gen 2008 (CET)[respon]

checkusers inicials[modifica]

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 12 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:08, 12 gen 2008 (CET)[respon]

Articles a suprimir[modifica]

Hola, He donat alguns arguments en contra de suprimir alguns articles dels que havies votat a favor de fer-ho. Podries mirar-ho per veure si son prou consistents per fer-te reconsiderar el teu vot?

Propostes de supressió

Salut!

arbocenc (discussió) 18:01, 3 abr 2008 (CEST)[respon]

El vostre vot compta[modifica]

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:27, 6 març 2009 (CET)[respon]

Viquimedia.cat[modifica]

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 20:49, 26 nov 2009 (CET)[respon]

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Eleccions municipals a l'Hospitalet de Llobregat (2003). --Àlex Esp (Discussió) 18:29, 1 gen 2011 (CET)[respon]

Patrullatge[modifica]

Hola Manu,

siusplau, quan patrullis els canvis recents (gràcies per la feina!!!), pots marcar com a patrullades les edicions que revisis i reverteixis? si no, a la resta encara ens surten a la llista per patrullar, i fem la feina dos cops inútilment.

Per facilitar això et recomano que demanis els drets de reversor (VP:RR), facilita molt la feina contra el vandalisme.

Salutacions!!--Arnaugir (discussió) 11:16, 25 oct 2018 (CEST)[respon]

Bon dia Usuari:Arnaugir, fas bé de dir-m'ho. No hi havia caigut. Fa poc que he tornat i moltes coses encara se m'escapen. Salutacions, Manu bcn (disc.) 11:31, 25 oct 2018 (CEST)[respon]
Reitero el meu agraïment per la feina, i bentornat!!! qualsevol cosa amb la qual et pugui ajudar només ho has de dir. Hauràs vist també que he demanat a VP:PA que siguis autopatrullat, així totes les teves edicions ja es marcaran com a tal directament. Per cert, per patrullar els canvis recents, jo faig servir directament aquest enllaç, que filtra les edicions recents deixant només les que tenen números de ser vandalisme. Salutacions--Arnaugir (discussió) 12:58, 25 oct 2018 (CEST)[respon]

Hola de nou Manu, només et volia dir, que quan reverteixes diverses edicions vandàliques s'han de marcar totes com a patrullades (p.ex.[1]), si només marques l'última, la resta segueixen sortint als canvis recents. S'han de marcar una a una, excepte que demanis els drets de reversor ràpid, que amb un botó et reverteix tots els canvis de cop, i els marca tots com a patrullats. Per això et vaig dir que et seria una eina útil! Salut,--Arnaugir (discussió) 10:10, 26 oct 2018 (CEST)[respon]

Bon dia Usuari:Arnaugir, gràcies per la informació! Manu bcn (disc.) 10:34, 26 oct 2018 (CEST)[respon]

Hola, venia a recomanar-te l'eina de reversió ràpida i veig que se m'han avançat. Realment t'estalvia molt temps i és molt pràctica. Si vols, la pots demanar a VP:PA. Gràcies per la feinada que fas patrullant! --Townie (discussió) 20:33, 11 nov 2018 (CET)[respon]

Acabo de demanar tenir accés a l'eina! Moltes gràcies per la informació Townie i Arnaugir. Manu bcn (disc.) 09:28, 12 nov 2018 (CET)[respon]

Usuari autopatrullat[modifica]

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 16:25, 26 oct 2018 (CEST)[respon]

Usuari reversor[modifica]

Apreciat company/a, via una petició prèvia heu estat marcat com a revertidor ràpid. Pau Cabot · Discussió 20:55, 12 nov 2018 (CET)[respon]

Gràcies company! Manu bcn (disc.) 08:27, 13 nov 2018 (CET)[respon]

Terme carlí[modifica]

En català, carlista és carlí

carlí | carlina

   Història

Partidari de Carles Maria Isidre de Borbó o dels seus successors que han pretès la corona d’Espanya.

... Diccionari iclopèdic Gran iclopèdia catalana Història Lèxic història substantiu substantiu masculí femení Partidari de Carles Maria Isidre de Borbó o dels seus successors que han pretès la corona d’Espanya. | carlina dilluns, 1 desembre, 1986 EC-GEC ...

   Gran enciclopèdia catalana 

--Vxurro (disc.) 12:06, 14 feb 2020 (CET)[respon]

Ho sé, li he donat a revertir per error mentre patrullava els canvis recents. Ja ho he esmenat. Salutacions --Manu bcn (disc.) 12:15, 14 feb 2020 (CET)[respon]


Bon dia, jo vaig modificar l'article sobre l'api. El concepte de calories negatives i d'aliments que gasten més calories en digerir-se de les que aporten és fals.

Documentació: https://ca.wikipedia.org/wiki/Aliments_amb_calories_negatives

https://en.wikipedia.org/wiki/Negative-calorie_food amb una línia concreta dedicada a l'api.

Font mèdica: https://www.mayoclinic.org/healthy-lifestyle/weight-loss/expert-answers/negative-calorie-foods/faq-20058260

Article d'un diari relativament seriós amb entrevistes a nutricionistes: https://www.bbc.com/news/magazine-21723312

@Aufrany: Tingues en compte que als articles de la Viquipèdia cal citar les fonts, és a dir, donar referències que puguin ajudar el lector a verificar la veracitat de l'article. Els canvis que vas introduir en l'article no incorporaven cap font que permetés verificar la veracitat de les afirmacions que hi feies. Pots consultar la política de la Viquipèdia al respecte a VP:REF. Espero que et sigui d'utilitat per a futures edicions. Manu bcn (disc.) 17:29, 30 abr 2020 (CEST)[respon]

Bon diumenge Manu[modifica]

Molt bon dia! Espere que vos vaja tot molt bé a tu i tots els teus durant aquest peri'ode molt complicat. Veig que fa una estoneta que no edites, espere que estigues bé de salut i tant de bo pugues tornar a contribuir amb tots nosaltres! :) Gràcies per tota la gran faena que fas amb gran qualitat i la teua constància! T'escric ja que s'estan fent les eleccions de la Junta de la Fundacio' Wikimedia (però potser ja ho saps) i crec que hi tens dret de vot, si no has votat ja. Trobe que hem de demostrar que la nostra comunitat té molta força, empenta i vitalitat mitjançant una participacio' important; ja som 6ens i gràcies a tots vosaltres podem pujar encara si no has votat. Espere que hi votaràs, si encara no ho has fet i t'ho agraisc. Per a entendre de qué es tracta (molta gent no en té ni idea dissortadament), he elaborat una mena de balanç amb el meu parer sobre els candidats amb un enllaç penjat a la Taverna (segon apartat, Viquipèdia:La_taverna/Novetats). De nou moltes gràcies per les teues contribucions constants i de qualitat. Et desitge un molt bon cap de setmana i un excel.lent estiu. Fins ben prompte! Una abraçada! Claudi/Capsot (disc.) 16:56, 29 ago 2021 (CEST)[respon]