Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Isabel López López[modifica]

Pàgina: Isabel López López (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Isabel López López · Isabel López López en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Que se li faci una entrevista pot ser una font primària i pot quedar el dubte de si el tema que rep cobertura és ella o el seu col·lectiu, o sigui, si senzillament l'entrevisten a ella per fer una història del moviment obrer com podrien haver entrevistat molts altres militants, però que dues institucions diferents facin una entrevista a la mateixa persona comença a ser indici que la persona és notable i no només una mostra representativa. La font secundària (que cita les entrevistes) hi afegeix cobertura. Queda el dubte de fins a quin punt és suficient i que part d'aquestes fonts són d'un sindicat escrivint la seva pròpia història, però això em sembla força menys greu que el cas habitual d'una organització parlant del seu present i els seus membres actuals.--Pere prlpz (disc.) 19:25, 12 oct 2019 (CEST)

Línia L76 d'autobusos de l'Àrea Metropolitana de Barcelona[modifica]

Pàgina: Línia L76 d'autobusos de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Línia L76 d'autobusos de l'Àrea Metropolitana de Barcelona · Línia L76 d'autobusos de l'Àrea Metropolitana de Barcelona en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 01:56, 12 oct 2019 (CEST) (proponent)
 • En contraneutral Consentible Hi ha fonts independents de la companyia d'autobusos i de les autoritats del transport que donen cobertura a la majoria de línies d'autobusos. Només en línia, ja n'hi ha com a mínim una que cobreix més que el recorregut.[1] Un altre tema és que l'article està força malament d'estructura i redacció.--Pere prlpz (disc.) 19:04, 12 oct 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari @Pere prlpz, Medol:. En principi un línea d'autobus referenciada pot ser admissible. Aquest article te molts vicis: tipografia malcurosa, cap ref. A més, seria útil tenir una nomenclatura uniforme per a les línies de busos, quan mirem la, és una mica bordèlic. Per a mi, és un dels rars casos en què una llista podria ser útil. Igualment, hauriem de pensar a una nomenclatura el mès concís possible i que correspón a l'oficial tot permetent desambiguar. Hi ha un expert en transport metropolità? --Flamenc (disc.) 11:51, 18 oct 2019 (CEST)
  • Diria que el nom no és original per manca d'uniformitat sinó perquè és el primer article d'una línia interurbana de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. Els altres noms de línies que veig són llargs però raonablement uniformes i no són ambigus. El problema és que quan qualsevol altra font esmenta una línia d'autobús el context permet reduir el nom a una cosa curta i pràctica que aquí sí que seria ambigua. El que no sabria dir és si es pot millorar la solució actual.--Pere prlpz (disc.) 12:41, 19 oct 2019 (CEST)
   • @Pere prlpz: Que penses de «L76 (AMB)» (per les línees d'Hamburg he fet «U2 (Hamburg)»?--Flamenc (disc.) 18:49, 19 oct 2019 (CEST)
    • @Flamenc: No sé què dir-te sobre si és millor o no, però no lliga amb la resta del que hi ha a Categoria:Línies d'autobús de Barcelona i a Categoria:Autobús. Si s'ha de reanomenar aquest article ha de ser en el marc d'una discussió sobre com cal reanomenar totes les línies d'autobús que tenim. Potser a qui els ho hauríem de preguntar és als editors que van crear aquests articles.--Pere prlpz (disc.) 18:57, 19 oct 2019 (CEST)
 • Objecció Objecció @Pere prlpz, Medol: He assajat fer-ne un article (per repte esportiu, no sóc coneixedor de línies de bus). Ja no queda gaire res de l'article original.--Flamenc (disc.) 13:42, 18 oct 2019 (CEST)

Ramon Jounou i Baldrich[modifica]

Pàgina: Ramon Jounou i Baldrich (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ramon Jounou i Baldrich · Ramon Jounou i Baldrich en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació CV. No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 16:23, 12 oct 2019 (CEST) (proponent)
 • Objecció Objecció Alcalde de Bellpuig.--Pere prlpz (disc.) 19:58, 12 oct 2019 (CEST)
 • Comentari Comentari caldria descurriculumitzar una mica.--Flamenc (disc.) 14:52, 15 oct 2019 (CEST)
 • En contraneutral Consentible No és un dels 100.000 articles indispensables de la viqui. Però tal com és ara, podria passar.--Flamenc (disc.) 08:44, 18 oct 2019 (CEST)

TOT TV[modifica]

Pàgina: TOT TV (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: TOT TV · TOT TV en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures