Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Escola Sant Gervasi Cooperativa[modifica]

Pàgina: Escola Sant Gervasi Cooperativa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Escola Sant Gervasi Cooperativa · Escola Sant Gervasi Cooperativa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Coral Cerdanya Canta[modifica]

Pàgina: Coral Cerdanya Canta (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Coral Cerdanya Canta · Coral Cerdanya Canta en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:23, 20 abr 2018 (CEST) (proponent)

Presidents Club Natació Banyoles[modifica]

Pàgina: Presidents Club Natació Banyoles (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Presidents Club Natació Banyoles · Presidents Club Natació Banyoles en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:28, 20 abr 2018 (CEST) (proponent)
 • Objecció Fusió Més aviat, fusionar-lo amb Club Natació Banyoles. Suposo que un llistat o la història dels presidents deu aparèixer a [1] --Docosong (disc.) 10:32, 21 abr 2018 (CEST)
Diria que aquesta no és una font fiable. Sembla autopublicat i només té dipòsit legal, ni tan sols ISBN. Pau Cabot · Discussió 10:38, 21 abr 2018 (CEST)
En certa mida, tens raó. No diria tant pels autors que no sembla que tinguin relació amb l'entitat (o potser si). Es dóna la circumstància que el director de l'obra, Joan Anton Abellan Manonellas, fou també director de l'entitat quan el llibre fou publicat.--Docosong (disc.) 11:52, 21 abr 2018 (CEST)

Ana López Navajas[modifica]

Pàgina: Ana López Navajas (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ana López Navajas · Ana López Navajas en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:32, 20 abr 2018 (CEST) (proponent)

Ignacio Vicent López[modifica]

Pàgina: Ignacio Vicent López (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ignacio Vicent López · Ignacio Vicent López en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:34, 20 abr 2018 (CEST) (proponent)

Juan Carlos Gafo Acevedo[modifica]

Pàgina: Juan Carlos Gafo Acevedo (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Juan Carlos Gafo Acevedo · Juan Carlos Gafo Acevedo en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Si es vol evitar la pèrdua d'informació referenciada, també es pot moure a Viquinotícies, canviant la redacció. Pau Cabot · Discussió 07:05, 23 abr 2018 (CEST)

Els que han de ser guardats[modifica]

Pàgina: Els que han de ser guardats (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Els que han de ser guardats · Els que han de ser guardats en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:59, 20 abr 2018 (CEST) (proponent)

Batalla de Geonosis[modifica]

Pàgina: Batalla de Geonosis (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Batalla de Geonosis · Batalla de Geonosis en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Maaron Business School[modifica]

Pàgina: Maaron Business School (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Maaron Business School · Maaron Business School en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 19:25, 20 abr 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 10:34, 21 abr 2018 (CEST)

Escola de Música Tradicional del Penedès[modifica]

Pàgina: Escola de Música Tradicional del Penedès (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Escola de Música Tradicional del Penedès · Escola de Música Tradicional del Penedès en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 00:07, 24 abr 2018 (CEST) (proponent)

Benvingut Conill[modifica]

Pàgina: Benvingut Conill (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Benvingut Conill · Benvingut Conill en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Docosong (disc.) 00:14, 24 abr 2018 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació Realment no sembla que hi hagi res més sobre aquesta persona que el que es diu a l'article, que per altra banda és reproducció literal (copyvio, doncs) de l'escrit de Francesc Civil esmentat. No sembla que pugui tenir article propi de cap de les maneres. Jordi Roqué (Discussió) 17:50, 24 abr 2018 (CEST)