Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Ardena[modifica]

Pàgina: Ardena (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ardena · Ardena en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 13:07, 25 nov 2019 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció He refet i referenciat l'article, objecció també a la fusió (l'article sobre Barcelona ja és massa llarg), i topònims són un patrimoni.--Flamenc (disc.) 15:44, 25 nov 2019 (CET)
 • Objecció Objecció Per les millores--Pcm (disc.) 16:14, 25 nov 2019 (CET)
 • Objecció Objecció Si mai algú afegeix aquesta informació a l'article Barcelona o un altre ja parlarem de si és redundant i es pot fusionar.--Pere prlpz (disc.) 23:10, 4 des 2019 (CET)

Francesc Comas i Singla[modifica]

Pàgina: Francesc Comas i Singla (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesc Comas i Singla · Francesc Comas i Singla en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 11:57, 3 des 2019 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Alcalde de Terrassa.--Pere prlpz (disc.) 17:51, 5 des 2019 (CET)
  • I què?--Medol (disc.) 10:18, 7 des 2019 (CET)
   • Doncs que no hàgim buscat les referències que en verifiquin l'admissibilitat no és motiu per suposar que no existeixen, si més no en el cas d'un càrrec important en que és molt raonable suposar que existeixen. De fet, quan hem buscat referències d'alcaldes de llocs menys importants, han sortit, i això que gairebé mai hem buscat gaire.--Pere prlpz (disc.) 21:06, 8 des 2019 (CET)
    • Si no hi ha referències és perquè no s'han buscat prou? Hahhahhaahhaha, amb aquest argument mai podríem esmenar res. Fa sis anys que hi ha la plantilla FVA i ningú n'ha trobat, i tot i que no caldria jo només porto articles aquí després de buscar referències i constatar que no se'n troben. Si cadascú esmenta els seus criteris imaginatius propis o vota segons les seves sensacions en cada moment passant dels criteris establerts per la comunitat estem arreglats.--Medol (disc.) 19:49, 9 des 2019 (CET)
     • L'objectiu és millorar la Viquipèdia (suposo) eliminant els articles no notables, per fer una enciclopèdia més interessant i més útil. Si sabem que un personatge de fa un segle no ha estat esmentat en cap font fiable podem fer una millora eliminant-lo, però per això cal saber que no ha estat cobert en fonts fiables, i saber-ho només ho podem saber amb una certesa raonable o bé essent uns experts en el tema i coneixent les fonts, o bé com a mínim anant a cercar les fonts que en podrien haver parlat, però proposar esborrar un alcalde de Terrassa sense ni haver obert un llibre d'història de Terrassa em sembla temerari i té molt poques probabilitats de millorar la Viquipèdia. És com si ara jo ara em posés a empastifar tots els articles on no vegi referències ni sàpiga que n'hi pot haver amb una plantilla FR o FVA, que senzillament estaria cartografiant la meva ignorància, que és immensa, no millorant una enciclopèdia.--Pere prlpz (disc.) 22:27, 9 des 2019 (CET)

Unión Deportiva Horadada[modifica]

Pàgina: Unión Deportiva Horadada (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Unión Deportiva Horadada · Unión Deportiva Horadada en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 12:01, 3 des 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació--Flamenc (disc.) 22:40, 4 des 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible Equip de 2a B, encara que ho fos una sola temporada.--Pere prlpz (disc.) 23:12, 4 des 2019 (CET)
  • I què?--Medol (disc.) 10:19, 7 des 2019 (CET)
   • Doncs que els equips de categories professionals solen rebre cobertura, encara que sigui en mitjans en paper dels anys 90 que no trobarem al Google i en mitjans locals.--Pere prlpz (disc.) 13:34, 8 des 2019 (CET)
    • Criteri molt original, però la costum no fa la cosa. Ara mateix ningú ha trobat cap font fiable que en parli de manera significativa, ni que digui que en algun moment va ser un equip professional.--Medol (disc.) 19:54, 8 des 2019 (CET)
     • Tenia entès que la Segona B era una categoria semiprofessional, i sóc pessimista en pensar que la categoria durant els anys 90 tingués algun aspecte professional. Sense estar d'acord del tot amb el criteri d'en Pere prlpz, he trobat alguna font fiable: [1] (bescanvio l'enllaç, l'Agencia ISBN fa time out...). M'ha recordat el cas del Polvoritense que té més cobertura en mitjans impresos i audiovisuals.--Docosong (disc.) 23:14, 9 des 2019 (CET)
      • Amb l'exemple del Polvoritense i uns quants més que surten remenant, sembla que tots els clubs de futbol catalans que algun cop han arribat a regional preferent són notables. Aleshores, assumir que un club valencià que ha arribat dues categories encara més amunt (si no em descompto) no és notable, em sembla molt agosarat.--Pere prlpz (disc.) 23:33, 9 des 2019 (CET)
 • Objecció Objecció D'acord amb Pere prlpz.--Edu Rne (disc.) 00:08, 11 des 2019 (CET)

We art Festival[modifica]

Pàgina: We art Festival (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: We art Festival · We art Festival en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Medol (disc.) 11:48, 8 des 2019 (CET) (proponent)

Ambiguous solutions pvt ltd[modifica]

Pàgina: Ambiguous solutions pvt ltd (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Ambiguous solutions pvt ltd · Ambiguous solutions pvt ltd en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Docosong (disc.) 23:44, 10 des 2019 (CET) (proponent)
Comentari Comentari Sembla un cas de publicitat o spam, ni idea.--Docosong (disc.) 23:44, 10 des 2019 (CET)

Under the Same Stars[modifica]

Pàgina: Under the Same Stars (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Under the Same Stars · Under the Same Stars en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que en verifiquin l'admissibilitat --Docosong (disc.) 23:53, 10 des 2019 (CET) (proponent)