Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.


Jove Orquestra Simfònica de Castelló[modifica]

Pàgina: Jove Orquestra Simfònica de Castelló (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Jove Orquestra Simfònica de Castelló · Jove Orquestra Simfònica de Castelló en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. Les que hi ha no referencien el que s'hi diu. FVA des de 2012 --Medol (disc.) 20:27, 15 gen 2019 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari Fent una cerca al Google surten una pila de notícies. A més, els sis CD són tots autoeditats? Si un parell no ho són, ja compleixen les condicions particulars.--Pere prlpz (disc.) 23:15, 15 gen 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible Millorable però admissible, discs no autoeditats i moltes referències sobre concerts arreu a la península i al món.--Flamenc (disc.) 15:27, 18 gen 2019 (CET)
 • En contraneutral Consentible​ Pel que s'ha dit. --Ramon (disc.) 20:23, 18 gen 2019 (CET)

Federación Colombiana de Fútbol de Salón[modifica]

Pàgina: Federación Colombiana de Fútbol de Salón (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Federación Colombiana de Fútbol de Salón · Federación Colombiana de Fútbol de Salón en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació no s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. FVA des del 2013 --Medol (disc.) 21:37, 15 gen 2019 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari [1][2] De la selecció és més fàcil trobar cobertura que de la federació, però em sorprendria molt que d'aquesta federació d'un esport popular a Colòmbia amb una selecció que ha guanyat un grapat de títols, tingués menys cobertura que les 73 seleccions esportives catalanes que tenen article (i fins on he vist, referències).--Pere prlpz (disc.) 23:10, 15 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 08:23, 19 gen 2019 (CET)

Croada de l'Amor Diví[modifica]

Pàgina: Croada de l'Amor Diví (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Croada de l'Amor Diví · Croada de l'Amor Diví en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Etz Jaim[modifica]

Pàgina: Etz Jaim (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Etz Jaim · Etz Jaim en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 07:00, 17 gen 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Mal enfocat, segons la wiki anglesa, fa referència a un terme comú en el judaisme.--Docosong (disc.) 11:19, 19 gen 2019 (CET)

Revista Hidra[modifica]

Pàgina: Revista Hidra (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Revista Hidra · Revista Hidra en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 06:57, 18 gen 2019 (CET)
 • Objecció Objecció Per les millores --Panotxa (disc.) 11:27, 20 gen 2019 (CET)
 • Comentari Comentari he trobat dues referències primes. A la GEC a l'article Sergi Beser i Ortí parlen de la revista Hidra, a la web de la UAB parlen de Hydra amb i grega. Són proves d'existència, però pot ser amb aixó encara no n'hi ha prou per a l'admissibilitat.--Flamenc (disc.) 16:09, 18 gen 2019 (CET)
 • Comentari Comentari Potser es podria fusionar amb l'article de la Facultat, si existís.--Pere prlpz (disc.) 16:32, 18 gen 2019 (CET)
 • En contraEn contra Rebuig El tema té prou entitat, i ja no està mancat de referències. Fins caldria restituir-li i ampliar alguns fragments anteriorment suprimits. --Desesser (disc.) 19:27, 18 gen 2019 (CET)
 • Objecció Objecció. Fins i tot hi ha dedicat un capítol sencer d'una tesi doctoral. --Ramon (disc.) 20:46, 18 gen 2019 (CET)
 • Comentari Comentari @Llumeureka, Desesser: Penso que l'article és admissible, peró les fonts fiables es contridiuen Hidra o Hydra? que hem de fer? No he trobat enlloc (electrònic) un facsímil d'un frontís d'aquesta revista.--Flamenc (disc.) 01:28, 19 gen 2019 (CET)
@Flamenc: La revista és Hidra, en castellà. La font on apareix escrit «Hydra» fa una hipercorrecció per etimologisme. --Desesser (disc.) 02:12, 19 gen 2019 (CET)
 :: @Flamenc: A la font que es pot considerar principal i més elaborada, la tesi doctoral, parla de la revista "Hidra". L'entrada a l'Enciclopèdia Catalana també parla de la revista "Hidra". L'altra font és una notícia curta i ràpida, segurament poc elaborada. El que queda clar és que estan parlant de la mateixa revista, doncs, apareixen els mateixos noms de col·laboradors a ambdues fonts. Jo no li donaria gaire més importància. --Ramon (disc.) 15:08, 19 gen 2019 (CET)
 • Objecció Objecció pels canvis i els arguments superiors.--Flamenc (disc.) 18:25, 19 gen 2019 (CET)

Núria Estrach Mira[modifica]

Pàgina: Núria Estrach Mira (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Núria Estrach Mira · Núria Estrach Mira en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Currículum en tota regla --Pau Cabot · Discussió 16:23, 18 gen 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Currículum enganxat empastat sense ni respectar un mínim de les convencions tipogràfiques o editorials.--Flamenc (disc.) 01:31, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Desesser (disc.) 03:19, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 11:16, 19 gen 2019 (CET)

Catriona McKinnon[modifica]

Pàgina: Catriona McKinnon (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Catriona McKinnon · Catriona McKinnon en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 16:33, 18 gen 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació sembla molt a un currículum enganxat empastat sense ni respectar un mínim de les convencions tipogràfiques o editorials.--Flamenc (disc.) 01:56, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el comentari anterior. --Desesser (disc.) 03:24, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 11:16, 19 gen 2019 (CET)

Arasaac[modifica]

Pàgina: Arasaac (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Arasaac · Arasaac en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 16:41, 18 gen 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació d'acord amb en Pau.--Flamenc (disc.) 01:52, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 11:16, 19 gen 2019 (CET)

Llimoo Pole Fighter[modifica]

Pàgina: Llimoo Pole Fighter (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Llimoo Pole Fighter · Llimoo Pole Fighter en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Publicitat --Pau Cabot · Discussió 16:43, 18 gen 2019 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 22:15, 18 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació --Ramon (disc.) 23:12, 18 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent AlbertRA (disc.) 23:22, 18 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació aixó no és pas un article.--Flamenc (disc.) 01:29, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Desesser (disc.) 03:36, 19 gen 2019 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 08:22, 19 gen 2019 (CET)


Emboirats de la UVIC[modifica]

Pàgina: Emboirats de la UVIC (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Emboirats de la UVIC · Emboirats de la UVIC en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Marcat amb FVA des de 2013 --Panotxa (disc.) 11:53, 20 gen 2019 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció Només googlejant ja surt que van reben cobertura del que fan.--Pere prlpz (disc.) 17:06, 20 gen 2019 (CET)
 • Objecció Objecció--AlbertRA (disc.) 17:15, 20 gen 2019 (CET)
 • Objecció Objecció la plantilla FVA és del 2013 però fou suficientment esporgat al 2018, eliminant el text que no estava referenciat.--Kette~cawiki (disc.) 17:45, 20 gen 2019 (CET)

Categoria:Acrònims[modifica]

Pàgina: Categoria:Acrònims (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Categoria:Acrònims · Categoria:Acrònims en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació A la Viquipèdia categoritzem per conceptes, no segons les propietats lingüístiques dels seus noms. Aquesta seria una categoria apta per al Viccionari, no per a la Viquipèdia. A la pàgina de discussió ja fa una dècada que en @Bestiasonica:, entre d'altres, posava en dubte la utilitat d'aquesta categoria. Faig extensiva aquesta proposta d'esborrat a totes les subcategories que en pengen, excepte Categoria:Pàgines de desambiguació d'acrònims‎, que pot ser útil exclusivament per a manteniment.—Leptictidium (digui) 13:50, 20 gen 2019 (CET)
 • NeutralA favor Assumible D'acord al que vaig dir fa temps i que Leptictidium ha tornat a mencionar. Tanmateix existeix la possibilitat, remota però factible, que pugui resultar útil per a articles relatius als acrònims des del punt de vista de la lingüística. En qualsevol cas no li veig utilitat enciclopèdica a agregar tots els acrònims en una categoria. Bestiasonica: enraonem? 14:35, 20 gen 2019 (CET)
 • Comentari Comentari En aquest cas, s'hauria de canviar l'abast de la categoria perquè només inclogués diferents tipus d'acrònims des de la perspectiva lingüística (p. ex. «Acrònim», «Retroacrònim», «Acrònim recursiu»…) i no pas acrònims individuals, però no estic segur que n'hi hagués prou per complir la regla dels 5 articles.—Leptictidium (digui) 14:41, 20 gen 2019 (CET)
Viquipèdia:Categorització#Categorització de les redireccions. Pau Cabot · Discussió 17:53, 20 gen 2019 (CET)