Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca
Drecera:
VP:EP/P
 • Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.

Amy Farrah Fowler[modifica]

Pàgina: Amy Farrah Fowler (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Amy Farrah Fowler · Amy Farrah Fowler en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Traducció automàtica infumable. «Per la pròpia admissió de Sheldon, ella és més com ell per qualsevol estàndard», «que data algú almenys un cop l'any perquè pugui continuar tenint accés a ella de la mare de George Foreman graella», «a través de la vuitena temporada a causa d'ells, discutir un futur i tenir fills junts», o «A més, ella té un problema menor amb el contacte humà físic que Sheldon, com es veu en " El 21-Segon excitació "quan ella, sense dubtar-ho, va intentar entaular" experimentació inofensiu amb el lesbianisme "amb Penny, a" The Love Car Displacement "quan ella va oferir Penny per compartir una habitació amb ella i en" La cohabitació Formulació "quan ella va abraçar a Penny per consolar-la, quan Penny es va molestar sobre Leonard trobar una nova promesa».—Leptictidium (digui) 17:57, 3 juny 2021 (CEST) --—Leptictidium (digui) 17:57, 3 juny 2021 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació--Pere prlpz (disc.) 19:53, 3 juny 2021 (CEST)
  • En contraneutral Consentible Per les millores de traducció i referències.--Pere prlpz (disc.) 13:31, 10 juny 2021 (CEST)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 20:16, 3 juny 2021 (CEST)
 • A favor Aprovació --Willy31igd (parlem?) Flag of Igualada.png Wikipedia-logo-v2-ca.svg 23:32, 3 juny 2021 (CEST)
 • Comentari Comentari Em pareix un article interessant a conservar per ser un dels personatges televisius més importants de la dècada dels 2010. L'he traduït de bell nou partint de zero des de l'en.wiki.--En cadufet (disc.) 00:50, 5 juny 2021 (CEST)
 • Comentari Comentari Si es vol mantenir amb les millores significatives de llenguatge d'@En cadufet:, caldrà documentar molt més exhaustivament l'article de referències. Perquè l'admissibilitat ara mateix hi justeja molt. Un cop més, traduir articles de qualsevol altre llengua amb seccions tan llargues sense gairebé ni una font bibliogràfica no és una bona pràctica, perquè el resultat és importar informació no contrastable i que és extraordinàriament improbable que un altre usuari en faci la recerca obligada per referenciar-la. Xavier Dengra (MISSATGES) 01:19, 5 juny 2021 (CEST)
 • Comentari Comentari Afegides un parell de referències més.--En cadufet (disc.) 12:30, 5 juny 2021 (CEST)
  • Comentari Comentari No crec que la manca de referències sigui un motiu per esborrar l'article, ara com ara, però la traducció necessita una llegida, si més no cap al final.--Pere prlpz (disc.) 13:23, 5 juny 2021 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Després de les millores estructurals d'En cadufet.--Jove (disc.) 15:14, 5 juny 2021 (CEST)
 • En contraneutral Consentible Caldria encara millorar una mica la redacció (jo acabo d'editar-ho per algunes qüestions ortogràfiques). Em sembla consentible. Jmrebes (discussió) 14:06, 10 juny 2021 (CEST)

La Prosa Mutante[modifica]

Pàgina: La Prosa Mutante (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: La Prosa Mutante · La Prosa Mutante en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat. Publicitat. esborrat a en i sense article a es --Amortres (disc.) 06:20, 10 juny 2021 (CEST) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. Promocional --Docosong (disc.) 07:21, 10 juny 2021 (CEST)
 • A favor Aprovació Davidpar (disc.) 16:43, 11 juny 2021 (CEST)
 • A favor Aprovació Willy31igd (parlem?) Flag of Igualada.png Wikipedia-logo-v2-ca.svg 12:08, 12 juny 2021 (CEST)

Noah Manni[modifica]

Pàgina: Noah Manni (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Noah Manni · Noah Manni en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació FVA des de 2015, sense biografia suficient. Publicitat --Amortres (disc.) 06:39, 10 juny 2021 (CEST) (proponent)
 • Comentari Comentari He posat un parell de referències, a veure què us sembla.--Sorenike (disc.) 11:54, 10 juny 2021 (CEST)