Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes

De Viquipèdia
Salta a: navegació, cerca
Drecera:
VP:EP/P

Aquesta és la pàgina per a discutir les propostes d'esborrament de pàgines. Per a incloure una proposta vegeu els tres passos a seguir a Ajuda:Esborrar pàgines. Si heu arribat aquí per completar el segon pas, feu servir l'enllaç següent i ompliu la informació que se us demanarà en la plantilla precarregada. Recordeu complir el tercer pas després d'efectuar el segon!

Llegiu la pàgina proposada a esborrar i llegiu-ne els motius. Mentre el procés estigui obert podeu expressar les vostres opinions i votar. Només s'accepten vots d'usuaris amb més de 30 dies antiguitat i més de 100 contribucions en l'espai principal (articles) durant els darrers tres mesos abans de la data de la proposta. Com a excepció es permet votar al creador de l'article si era un usuari registrat quan el va crear. Per emetre el vostre vot inicieu una nova línia amb un asterisc (*)

 • La vostra votació
 • Els motius que us porten a emetre tal vot i la vostra firma (~~~~). Si la vostra opinió simplement coincideix amb la d'un altre votant expliciteu-ho. Digueu, per exemple, «Opino igual que el proponent» o «Comparteixo el punt de vista de l'usuari tal». Si voleu participar en diverses propostes, editeu-les d'una en una perquè quedi a l'historial i al resum d'edició el títol de la pàgina que esteu valorant.

Si una votació ja ha complert els terminis corresponents perquè es pugui considerar acabada, afegiu-hi una línia amb el resultat. Si han guanyat els vots favorables a l'eliminació de la pàgina, un administrador procedirà al seu esborrament i traslladarà la proposta d'eliminació a l'arxiu històric corresponent. Si s'ha optat per mantenir la pàgina, també traslladarà la proposta a l'historial i, a més, deixarà un enllaç a la pàgina de discussió de l'article que es pretenia esborrar per a informar-ne en vistes de posteriors processos d'eliminació.Lot d'Enemics de The Legend of Zelda[modifica]

Pàgines: Onox (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Vaati (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Twinrova (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) / Zant (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Onox · Onox en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Vaati · Vaati en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Twinrova · Twinrova en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures / Cerca fonts: Zant · Zant en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat.--Docosong (disc.) 10:49, 29 des 2017 (CET)
 • Objecció Fusió Crec que en aquest cas seria més útil una proposta de fusió que una proposta d'esborrat.—Leptictidium (digui) 10:54, 29 des 2017 (CET)
 • Comentari Comentari Puc estar d'acord en la fusió però dos apunts: fa temps que tenen l'avís de millora i no s'han millorat i, segon, no tenen referències que validin la seva admissibilitat. Fusionar-los a l'article The Legend of Zelda, afegiria mancances que ara mateix no en té.--Docosong (disc.) 12:35, 30 des 2017 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 00:56, 30 des 2017 (CET)
 • Objecció Fusió d'acord amb les opinions d'en Leptictidium--Pcm (disc.) 14:27, 3 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació--Medol (disc.) 15:45, 12 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Intentaré fer les fusions aviat per poder arxivar la proposta. --Townie (discussió) 18:04, 15 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari De moment és el més pràctic... Gràcies!--Docosong (disc.) 23:30, 19 gen 2018 (CET)

Enrique Bofí Planes[modifica]

Pàgina: Enrique Bofí Planes (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Enrique Bofí Planes · Enrique Bofí Planes en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 20:47, 9 gen 2018 (CET) (proponent)
 • Comentari Comentari tret elements currículumescs, afegit primera ref.--Flamenc (disc.) 21:55, 16 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció he tret molts elements no pertinents o referenciats, sembla un artista admissible, que té obres reconegudes en col·leccions públiques, i una monografia a l'ocasió d'una exposició. L'article anterior era un copiar-enganxar del currículum a la web del pintor.--Flamenc (disc.) 15:19, 17 gen 2018 (CET)

Dominicans Don't Play[modifica]

Pàgina: Dominicans Don't Play (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Dominicans Don't Play · Dominicans Don't Play en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:45, 9 gen 2018 (CET) (proponent)
 • En contraneutral Consentible L'article està mal enfocat, no és cap grup de música sinó una tribu urbana. Hi ha suficient cobertura significativa per millorar-ho: [1], [2], etc. Incloc en el mateix paquet l'article Ñetas--Docosong (disc.) 23:48, 9 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció He refet l'article amb les noves referències.--Medol (disc.) 17:26, 17 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció He afegit unes refs més.Flamenc (disc.) 13:45, 18 gen 2018 (CET)

IE Jacint Verdaguer (Sant Sadurní d'Anoia)[modifica]

Pàgina: IE Jacint Verdaguer (Sant Sadurní d'Anoia) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: IE Jacint Verdaguer (Sant Sadurní d'Anoia) · IE Jacint Verdaguer (Sant Sadurní d'Anoia) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Comentari Comentari Ja havia considerat aquesta referència però com diu en Pau, l'article només parla de la relació amb les TIC. Un article sobre els Premi Catalunya d'Educació tindria més sentit.--Docosong (disc.) 12:44, 11 gen 2018 (CET)
Segueixo pensant que és admissible, però s'hauria de refer l'article. Que no es mantingui per mi.--Medol (disc.) 10:50, 22 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació Una sola ref (que a més parla només d'una vessant molt particular de l'escola, la de la seva relació amb les TIC) per tant no assoleix els mínims d'admissibilitat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:17, 11 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent --Panotxa (disc.) 19:35, 13 gen 2018 (CET)

Patrícia Riveras Tobia[modifica]

Pàgina: Patrícia Riveras Tobia (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Patrícia Riveras Tobia · Patrícia Riveras Tobia en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 18:46, 13 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Metralleta95 (disc.) 15:37, 14 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent.--Docosong (disc.) 01:03, 15 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Pau Colominas (t'ajudo?) 09:17, 15 gen 2018 (CET)
  • En contraneutral Consentible Per les referències aportades. Però justet, perquè només una parla directament de la biografiada. Gràcies per l'esforç, Flamenc. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:00, 22 gen 2018 (CET)
 • @Pau Colominas, Panotxa, Metralleta95, Docosong: Participació en dues exposicions al Museu Europeu d'Art Modern a Barcelona i una exposició a la casa Museu Can Prunera de Sòller, per a mi, fan el subjecte admissible. Podeu mirar els canvis? He tret molta info no referenciada del típic currículum i afegit refs.--Flamenc (disc.) 19:11, 21 gen 2018 (CET)
  • Comentari Comentari Trobo que les fonts parlen d'ella d'una forma força indirecte, tant sols tres es podrien considerar més directes i una és la que anuncia que es casa amb Tomeu Penya (que sembla que el protagonisme de la noticia no sigui ella), l'altre desconec la font i la última de UH és la única que consideraria bona que parla més centrada en ella sola i la seva exposició.--Metralleta95 (disc.) 19:23, 21 gen 2018 (CET)

Día de la mocedá revolucionario[modifica]

Pàgina: Día de la mocedá revolucionario (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Día de la mocedá revolucionario · Día de la mocedá revolucionario en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 18:58, 13 gen 2018 (CET) (proponent)
 • Objecció Objecció he aportat més referències, encara que són de fonts minoritàries, com ho és el nacionalisme d'esquerres asturià.Walden69 (disc.) 19:24, 13 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Es podria fusionar a Darréu, que també té problemes d'admissibilitat, i si aquest tampoc no és admissible, a Andecha Astur, a la qual també li he posat l'avís de que manca verificar l'admissibilitat però que supòs que serà més fàcil de verificar-ne l'admissibilitat que els altres dos. Pau Cabot · Discussió 07:42, 14 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció Per les millores fetes, i perquè crec que cal conservar articles que parlen de fets que formen part de la memòria històrica. --Ramon (disc.) 12:57, 14 gen 2018 (CET)
Les millores no han aportat cap font fiable que parlàs de l'esdeveniment de manera significativa. Si el que es vol és conservar la memòria històrica en lloc de fer un article enciclopèdic, s'hauria de moure a un altre projecte com Viquillibres. Aquí no hi tenen lloc treballs inèdits com aquests basats en fonts no fiables. Pau Cabot · Discussió 15:50, 14 gen 2018 (CET)
Com que el 90% de l'article tracta de l'edició del 2006, també es podria moure a Viquinotícies. Pau Cabot · Discussió 15:54, 14 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari D'acord amb la fusió, en contre de l'esborrat complet.--Metralleta95 (disc.) 15:36, 14 gen 2018 (CET)

Àlex Sibils i Ensesa[modifica]

Pàgina: Àlex Sibils i Ensesa (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Àlex Sibils i Ensesa · Àlex Sibils i Ensesa en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Clarament, això demostra que aquesta simplificació dels criteris d'admissibilitat generals necessita revisió. En realitat, era un dels casos citats a Tema:Tpy9qaxejmll0kyd. Pau Cabot · Discussió 17:25, 19 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció si compleix el requisit, es pot quedar--barcelona (disc.) 09:09, 23 gen 2018 (CET)
No compleix els criteris generals d'admissibilitat: no hi ha fonts fiables que parlin de manera significativa d'aquesta persona. Pau Cabot · Discussió 12:54, 23 gen 2018 (CET)

Carrer de Menorca (València)[modifica]

Pàgina: Carrer de Menorca (València) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Carrer de Menorca (València) · Carrer de Menorca (València) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Gonzalo García Rodríguez[modifica]

Pàgina: Gonzalo García Rodríguez (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Gonzalo García Rodríguez · Gonzalo García Rodríguez en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Àrea Central d'Identificació[modifica]

Pàgina: Àrea Central d'Identificació (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Àrea Central d'Identificació · Àrea Central d'Identificació en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 21:00, 16 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. Pau Cabot · Discussió 21:33, 16 gen 2018 (CET)

Plans de la Tuta (Castellcir)[modifica]

Pàgina: Plans de la Tuta (Castellcir) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Plans de la Tuta (Castellcir) · Plans de la Tuta (Castellcir) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat --Pau Cabot · Discussió 18:36, 17 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. I diria que en general tota la Categoria:Camps de conreu de Castellcir està en situació semblant --Panotxa (disc.) 22:17, 17 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció Topònim reconegut. Els meus arguments per la protecció de topònims són coneguts.--Flamenc (disc.) 09:54, 18 gen 2018 (CET)
 • Objecció Fusió a llista de topònims municipals.--Ssola (disc.) 19:22, 21 gen 2018 (CET)
Sí, podria anar a Topònims de Castellcir. Pau Cabot · Discussió 19:57, 21 gen 2018 (CET)

Francesc Xavier Hernàndez Cardona[modifica]

Pàgina: Francesc Xavier Hernàndez Cardona (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Francesc Xavier Hernàndez Cardona · Francesc Xavier Hernàndez Cardona en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • Comentari Comentari Paucabot Metralleta95 i Pau Colominas consideren que no és admissible, segons manifesten en la discussió --Panotxa (disc.) 20:58, 17 gen 2018 (CET) (proponent)
  • Comentari Comentari Això és mentida. He dit (cito textualment): Les referències que hi ha ara mateix no en garanteixen l'admissibilitat. Això és molt diferent a dir que no existeixen o que el vulgui esborrar. Només he dit que, en el moment de fer el comentari, no hi havia referències d'admissibilitat, no pas que no sigui admissible. I, ja que hi som, no m'agrada que portis a proposta d'esborrament un article que ningú (ni tu mateix) ha demanat esborrar. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:33, 18 gen 2018 (CET)
   • Comentari Comentari Pau Colominas Jo he dit que tu hagis proposat l'esborrat? Ja que em titlles de mentider, em pots dir on i quan ho he dit, si et plau? Si no vaig errat, que em puc equivocar com tots, el què he dit (mira el primer comentari de la proposta) ...i Pau Colominas consideren que no és admissible..., i com be remarques, dius Les referències que hi ha ara mateix no en garanteixen l'admissibilitat, cosa que s'hi assembla molt, molt. Amb aquesta ja van dues faltes notables a la veritat en aquesta discussió. I com a tercera falta a la veritat, hi ha DOS usuaris que si que han parlat d'esborrar l'article: Metralleta95, quan diu a la discussió de l'article es pot presentar per esborrat i veure que n'opina la resta, i Fxhernandez que en conversa amb Paucabot manifesta Prego procediu a l'esborrat de l'entrada de Viquipèdia de "Francesc Xavier Hernàndez Cardona". Entenent que la petició de Fxhernandez no encaixa amb els Criteris de supressió ràpida, que és el propi biografiat qui vol que s'esborri, i que el blocatge de la pàgina no permet a l'usuari presentar la proposta d'esborrat que ha manifestat explicitament que vol que es dugui a terme, crec que la proposta és prou legítima. Potser no ben explicada en la presentació, d'acord, però crec que prou justificada. --Panotxa (disc.) 13:10, 19 gen 2018 (CET)
    • @Panotxa: Vull aclarar que jo no vaig dir que no fos admisible (per tant al teu comentari primer de proposta d'esborrat on dius que els usuaris consideren que no és admisible no és cert. En tot cas parlant amb en @Paucabot: vaig insinuar que no veia clar que la referència fos suficient per a l'admisibilitat, però no veure-ho clar, és tenir dubtes i no, posicionar-se en un sentit de l'afirmació com m'has fet tu. En segon lloc, sí, vaig proposar que es podria plantejar com esborrat i veure que opina tothom, però en cap moment vaig dir-ho perque es proposes ni en boca meva ni amb una afirmació no feta per mi.--Metralleta95 (disc.) 13:24, 19 gen 2018 (CET)
    • @Panotxa: No has dit que jo hagi proposat l'esborrament, la teva mentida és "Pau Colominas no el considera admissible". I sí, que un article no tingui referències d'admissibilitat és molt diferent a no ser admissible. Per exemple, Proveta, Polinomi quadràtic o Ma Ying-jeou no tenen cap referència que en garanteixi l'admissibilitat i són clarament admissibles. De la mateixa manera, reconec que no és cert que ningú n'hagi proposat l'esborrament: com bé dius el biografiat ho ha fet fora de la discussió de l'article, fet que desconeixia. En el futur, seria més agradable que el paràmetre "motiu" fos aquest i no pas l'actual. --Pau Colominas (t'ajudo?) 13:43, 19 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció D'acord als motius exposats en la discussió, l'article disposa d'entrevistes fetes en Catalunya Ràdio, Directe.cat, El Periódico i Vilaweb (semblen fonts fiables) en virtut de la seva feina, i en elles es dona part de la biografia, s'adjunten llibres on es cita i detalla part de la seva obra (la que fa referència al llibre), i fins i tot tenim un centenar d'articles de viquipèdia que hi enllacen a bibliografia, i un bon fotimer que les referències no hi son enllaçades. Un parell dels seus càrrecs son de rellevància, i la seva marxa del DURSI va ser molt comentada (com no m'agrada sobrereferenciar, n'he posat una només al respecte) --Panotxa (disc.) 21:06, 17 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Vaja cosa més estranya. Fer una proposta d'esborrat però no votar-hi a favor. Quina és la intenció de fer la proposta d'esborrat? Si qualcun dels tres que cites volgués fer la proposta d'esborrat, se suposa que ja la faríem, no? Afegesc aquí que el que sí que va demanar l'esborrat va ser el propi biografiat. Pau Cabot · Discussió 21:16, 17 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Se n'han fet unes quantes, de propostes així. On s'és dit que les propostes han de tenir el primer vot a favor? --Panotxa (disc.) 21:52, 17 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Paucabot Crec que és més que obvi que el biografiat va proposar que s'esborrés l'article com a reacció per la guerra d'edicions entre tu i ell, i que has bloquejat l'article a usuaris no administradors. --Panotxa (disc.) 21:56, 17 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Es diu aquí, Panotxa. Cito de la normativa: Es posarà al final de la pàgina de discussió de propostes Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes la plantilla {{subst:esborrar2|pàgina|motiu}}. I no l'has posada. Perquè aquesta plantilla conté un "aprovació" com una casa. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:38, 18 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari La discussió de si aquesta proposta té algun sentit o no, és interessant, i la de si un resultat a favor de conservar hauria de tenir algun efecte o no, també, però interpretar al normativa al peu de la lletra com si fos obligatori fer servir la plantilla fins al punt de poder votar només el que diu la plantilla em sembla passar-se. Per la mateixa regla de tres, la proposta d'esborrat col·lectiu que hi ha al principi de la pàgina no es podria fer (tot i estar explícitament permesa per la normativa) perquè la plantilla està feta per un sol article.--Pere prlpz (disc.) 22:48, 18 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari En tota la teva argumentació has explicat moltes coses que no afecten a la seva admissibilitat però tampoc no has comentat quina o quines són les fonts fiables, que, segons tu, parlen significativament d'aquesta persona. Pau Cabot · Discussió 21:21, 17 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Les fonts que parlen significativament del biografiat estan incloses en l'article. --Panotxa (disc.) 21:52, 17 gen 2018 (CET)
 • Objecció Objecció afegit refs, autoritat.--Flamenc (disc.) 23:54, 17 gen 2018 (CET)
He afegit tres llibres que tenen ressenyes significatives i un enllaç cap a una bibliografia més extensa a Dialnet.--Flamenc (disc.) 00:58, 18 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari Demano que s'anul·li aquesta proposta pel defecte de forma que he explicat més amunt. Si algú en vol proposar l'esborrament, que ho faci. Si no aquí no hi ha res a dir ni a debatre. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:40, 18 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari @Pau Colominas: D'on ho treus, que no l'he fet servir, el {{subst:esborrar2|pàgina|motiu}} I tant que l'he fet servir, mira l'historial. I que la plantilla tingui prefixat un vot, no implica que cap política estableixi que el primer vot hagi d'anar en cap sentit, a [[Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes]] s'estableixen ONZE tipus de vot o intervenció, i només hi ha restriccions al dret de vot, però no al sentit de vot en si. --Panotxa (disc.) 18:12, 18 gen 2018 (CET)
 • Comentari Comentari @Metralleta95, Pau Colominas, Panotxa, Paucabot: Mentre vau discutir sobre sobre comes, paràgrafs i procediments, he refet molt de l'article. Encara que @Paucabot: tingui raó que a un cert moment l'article semblava a un currículum, el conflicte d'edicions no ens va ajudar i no serveix per crear simpatia per a la viquipèdia. Cal més prudència, més amabilitat i més diàleg abans de posar plantilles. Segur que la llista de publicacions que es fa en un cv acadèmic, no cap en una enciclopèdia. Peró això s'ha d'explicar. N'hi ha prou amb una ref vers, per ex, Dialnet o altres. L'he posada i he afegit tres llibres, que sí, van tenir projecció i ressenyes. Doncs proposo que tanquem la discussió i treuen les dues plantilles de l'article.--Flamenc (disc.) 22:07, 18 gen 2018 (CET)
 • @Paucabot: Gràcies per deixar les meves referències. Són sengles ressenyes interessants amb contingut. Em podràn servir si un dia faig un article sobre el llibre. No mengen pà i són correctes. --Flamenc (disc.) 13:53, 20 gen 2018 (CET)
 • @Paucabot: Jo trobo que tenen sentit, com que contenen molta informació suplementari sobre els llibres i els autors. Gràces per deixar aquestes referències. Per a mi tenen sentit i no fan mal a l'article que ja va sofrir prou. --Flamenc (disc.) 16:21, 20 gen 2018 (CET)

*Comentari Comentari Demano que s'aixequi el bloqueig de la pàgina a admins i passi a ser a usuaris autopatrullats o confirmats. Hi ha més 'guerra' d'edicions entre admins que si no estigues bloquejat, podriem donar un cop de mà.--Metralleta95 (disc.) 16:49, 20 gen 2018 (CET)

Comuns de la XOLN[modifica]

Pàgina: Comuns de la XOLN (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Comuns de la XOLN · Comuns de la XOLN en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:06, 17 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació No he trobat referències independents del subjecte que en parlin de manera significativa. --Pau Colominas (t'ajudo?) 11:43, 18 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. --Docosong (disc.) 23:33, 19 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació No explica el que és i no té ref.--Flamenc (disc.) 10:35, 21 gen 2018 (CET)

Esport de la dècada del 1970 als Estats Units[modifica]

Pàgina: Esport de la dècada del 1970 als Estats Units (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Esport de la dècada del 1970 als Estats Units · Esport de la dècada del 1970 als Estats Units en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Llistat parcial de quatre esports, i sense referències d'admissibilitat --Panotxa (disc.) 22:08, 17 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Sense cap introducció ni criteri de selecció. --Docosong (disc.) 23:34, 19 gen 2018 (CET)
 • A favor Aprovació --Flamenc (disc.) 10:38, 21 gen 2018 (CET)

CES Bosco Rocafort[modifica]

Pàgina: CES Bosco Rocafort (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: CES Bosco Rocafort · CES Bosco Rocafort en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 01:22, 20 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació Pels motius exposats. --Pau Colominas (t'ajudo?) 10:02, 22 gen 2018 (CET)

Creeper (Minecraft)[modifica]

Pàgina: Creeper (Minecraft) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Creeper (Minecraft) · Creeper (Minecraft) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 01:22, 20 gen 2018 (CET) (proponent)

Bob (Tekken)[modifica]

Pàgina: Bob (Tekken) (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Bob (Tekken) · Bob (Tekken) en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 23:37, 20 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. Pau Cabot · Discussió 09:29, 21 gen 2018 (CET)

Odessa Cubbage[modifica]

Pàgina: Odessa Cubbage (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Odessa Cubbage · Odessa Cubbage en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació No s'han trobat referències que verifiquin la seva admissibilitat. --Docosong (disc.) 23:49, 20 gen 2018 (CET) (proponent)
 • A favor Aprovació D'acord amb el proponent. Pau Cabot · Discussió 09:30, 21 gen 2018 (CET)

LaceNet[modifica]

Pàgina: LaceNet (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: LaceNet · LaceNet en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

World Mobile City Project[modifica]

Pàgina: World Mobile City Project (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: World Mobile City Project · World Mobile City Project en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

Club Esportiu Handbol BCN Sants[modifica]

Pàgina: Club Esportiu Handbol BCN Sants (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre)
Cerca fonts: Club Esportiu Handbol BCN Sants · Club Esportiu Handbol BCN Sants en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures

 • A favor Aprovació Editat amb CI, publicitari. No s'han trobat fonts que en verifiquin l'admissibilitat. --Pau Colominas (t'ajudo?) 15:00, 23 gen 2018 (CET) (proponent)