Usuari Discussió:Jordi Roqué/5

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Bot - punts suspensius

Hola,

El problema era que els punts suspensius eren després de la referència. Si són abans ja no surt a VP:CHVP i el bot ja no ho tocarà mes. De fet, un problema addicional és que, com que sovint, per error es posa puntuació abans i després de la referència, quan la moc al darrere quedarien comes i punts repetits i per això ho deixava en un sol punt. Miraré de modificar-ho perquè, en cas de punts suspensius, no ho faci. --Joancreus (discussó) 19:33, 5 oct 2011 (CEST)

Jo crec que segueix clar que és una violació de copyright mentre no es demostri el contrari. És a dir, qualsevol cançó que no es citi una llicència específica té tots els drets reservats. Així doncs, si les diferents wikis fan una mala praxis no ens hem d'encomanar. Si vols pots preguntar a en Vriullop per una segona opinió.--KRLS , (disc.) 02:41, 24 oct 2011 (CEST)

Isabel Medina i Cantón

Li he posat l'avís de {{FVA}} a Isabel Medina i Cantón. Mira si el pots mirar de referenciar. Pau Cabot · Discussió 11:16, 12 nov 2011 (CET)

Podries pegar una ullada a Collectanea Botanica, també? Pau Cabot · Discussió 16:36, 13 nov 2011 (CET)
De res. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 10:12, 17 nov 2011 (CET)

Coordenades

Hola, Jordi: celebro la teva aprobació a les petites recficacions de coordenades que he fet.

Voleiant per les discussions, vaig veure que un company wikipediste rebía alguns avisos de que alguns articles oberts per ell, sobre Catalunya, sotien a l'Aragó amb l'aplicació GMAPS:SOLSONÈS. Camviant la categoría per cada comarca de Catalunya els vaig anar localitzant i corretgint un per un. El més difícil va ser arreglar els que teníen coordenades defectuoses, ja que l'aplicació els enviava tots al mateix punt de l'equador, superposats. Però també, crec, m'en vaig sortir. Ara ja no veig "ovelles" esgarriades pel mapa. I, de passada, he fet un curset intensiu sobre coordeenades. A disposar,--Isidre blanc (disc.) 22:29, 14 gen 2012 (CET)

Discussió:Santa Calamanda

Hola. Pots passar per Discussió:Santa Calamanda? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 18:31, 2 gen 2013 (CET)

Bona feina, però ara hi han aparegut uns goigs, "edició del 19865" que potser caldria avançar al voltant d'uns disset mil·lennis (no sé si al 1986, al 1985, al 1965, al 1865 o algun altre any).--Pere prlpz (disc.) 21:40, 2 gen 2013 (CET)

Traduccións

Moltes gràcies :-) --Ecemaml (discusión) 23:20, 14 gen 2013 (CET)

Podries pegar una ullada a l'article d'aquest compositor? No hi he vist cap referència que en verifiqui la seva admissibilitat ... Pau Cabot · Discussió 20:23, 27 gen 2013 (CET)

Bona feina, Jordi. Pel meu gust, però, trob que encara s'hi haurien de fer unes quantes millores:
  • No fa falta posar la llista completa de les seves obres. Crec que potser tendria sentit en el cas de Bach, però no en aquest. Potser es poden remarcar les obres que tenguin qualque referència concreta.
  • S'haurien d'eliminar els enllaços externs que hi ha al mig del text.
  • S'hauria de fer neteja als enllaços externs del final.
  • S'haurien de separar les notes de les referències i no acab de veure clar que les biografies dels fills tenguin lloc en aquest article (i manco com a notes a peu de pàgina). Pau Cabot · Discussió 20:11, 28 gen 2013 (CET)
Jo els posaria dins l'article sota un epígraf de "fills", tot i que veig que cap dels tres té cap referència a font fiable que parli d'ells. Si no trobam cap referència amb cara i ulls, jo no els posaria. Pau Cabot · Discussió 07:24, 29 gen 2013 (CET)

No estic d'acord amb la teva opinió. Com t'he posat a la proposta d'esborrat, no hi ha cap font fiable que ha parlat sobre aquest compositor de manera significativa, per tant, l'article no és admissible. Si deman referències a un article que no sembla admissible, no crec que n'estigui fent un gra massa... Per moltes citacions trivials que tengui l'autor, si no es troba qualque font fiable que n'hagi parlat de manera significativa, l'article no serà admissible. Pau Cabot · Discussió 10:03, 7 març 2013 (CET)

Almanco intentaré fer-me entendre: les referències s'han de citar sempre, fins i tot si aquestes són públiques i estan a catàlegs de biblioteques públiques fàcilment accessibles. El problema, no obstant, i en la meva opinió, no està només en unes referències concretes sinó en l'admissibilitat de l'article. Pau Cabot · Discussió 10:30, 7 març 2013 (CET)

Els fatxendes

Bona feina, Jordi. Hi he fet quatre retocs més. Crec que s'hauria d'intentar millorar l'article afegint-hi referències de les fonts més fiables (per exemple els dos llibres que es citen). També crec que no fa falta posar el catàleg complet de l'orquestra. Més val intentar parlar més de l'entitat que afegir-hi aquesta llista llarguíssima d'obres. Per acabar, estaria bé aprofitar el que vaig comentar a Discussió:Els Fatxendes. Pau Cabot · Discussió 06:52, 29 abr 2013 (CEST)

Disculpa que no pueda responderte en catalán. Te agradezco mucho que hayas advertido mi error. Y prometo llevar al castellano, la lista de marras. Estoy profundamente agradecido a la Wiki català que me permite llevar a la Wiki castellana muchos artículos de biografías.

Adenda: mi hermano mayor, médico, trabaja en la estación estival en Catalonia; y su hijo Mauricio, también médico, ya está definitivamente radicado en Barcelona, trabajando exitosamente, y con su mujer, también médica, y sus dos pequeñinos guríes. Saludazos desde esta Rosario, tan amical con Joan Manuel Serrat. Luis Rosarinagazo (disc.) 02:20, 8 maig 2013 (CEST)

Proposta sobre icones de banderes

Hola! Estem debatent una proposta per a definir una guia sobre icones de banderes al Llibre d'estil. Com pots imaginar, en un tema com aquest no és senzill arribar a una posició de consens i és per això que estem buscant més veus. Com a participant en previs debats sobre aquest tema, la teva opinió és més que benvinguda: Viquipèdia:La_taverna/Propostes#Llibre d'estil per a icones de banderes. Moltes gràcies.--QuimGil (disc.) 16:40, 4 juny 2013 (CEST)

Anys

Has vist la resposta que li he fet a en KRLS a Usuari Discussió:KRLS#Anys? el comentari anterior sense signar és fet per Paucabot (disc.contr.) 11:08, 12 juny 2013 (CEST)

Toponímia de Cristòfor Colom

Certament hi han moltes coses a polir i treballar, quan Nito diu llevant es refereig al llevant espanyol Valéncia, Alecant. El més complicat és l'apartat de les Verges i Sants puig n'hi han per tot el mediterrani. Gràcies pels teus consells.--JoanKeops (disc.) 19:25, 17 juny 2013 (CEST)

Bordons

Gràcies per l'avís, Jordi! No en tenia ni idea, però m'ho aprenc per a la propera! Salut i endavant! --Sguastevi (disc.) 14:42, 25 juny 2013 (CEST)

Comença tu, que veig que tens un nivell més avançat que el meu! Fantàstic, a veure si aquest any aconseguim entre tos tenir una bona llista de lutiers catalans, per si t'interessa, estem desenvolupant el següent projecte (on hi ha un apartat de lutiers): Viquiprojecte: Museu de la Música de Barcelona --Sguastevi (disc.) 14:59, 25 juny 2013 (CEST)

Ricard Viladesau

Idò no sé que ha passat. El nom de Joan Periquito el vares posar tu en aquesta edició el 2006. Jo només volia canviar les categories i afegir un {{CN}} però es veu que he editat sobre una versió antiga. Desfaig els meus canvis i mir d'arreglar el desastre ... Pau Cabot · Discussió 10:40, 30 jul 2013 (CEST)

Idò sí, sembla un episodi de Terminator. Ja ho he arreglat ... Gràcies per la teva vigilància! Pau Cabot · Discussió 19:23, 30 jul 2013 (CEST)

Amical Wikimedia

Hola Jordi. Sé que coneixes Amical Wikimedia i les seves activitats. També recordo que vas venir a la Viquitrobada del nostre naixement, però que al final per les teves raons, no et vas acabar d'animar a entrar. M'agradaria convidar-te a col·laborar en les nostres activitats i si et ve de gust, a participar activament esdevenint membre de l'associació.--KRLS , (disc.) 20:46, 5 oct 2013 (CEST)

Potser t'interessarà subscriure't al butlletí d'Amical per estar alerta de les notícies i actes propers http://www.wikimedia.cat/contacte-i-premsa/ --Davidpar (disc.) 13:36, 6 oct 2013 (CEST)

Problemes amb imatges i signatura automàtica

Jordi Roquer,

Gràcies per la informació sobre com penjar fotografies, i el tema de la signatura. Ja l'he aplicat. Jordi Nyol (disc.) 18:12, 11 oct 2013 (CEST)

15 articles

No me'n recordava d'aquesta regla. Ho he consultat i la regla concreta diu que En el cas que veiem que una categoria té molts articles (15 o més) i que alguns d'ells (obligatòriament 5 o més) pertanyen a una àrea més particular d'aquella branca del saber, es pot obrir una nova categoria per contenir aquests articles (Viquipèdia:Categorització#Quan cal apuntar a una categoria nova). En aquest cas, idò, veig que no ho he fet bé. I crec que hi deu haver bastantes categories creades que no compleixen aquesta norma, ja que jo mateix, que em dedic bastant al tema, no n'era gaire conscient i me la dec haver saltada bastantes vegades. Miraré de tenir-la en compte a partir d'ara. Pau Cabot · Discussió 06:30, 17 oct 2013 (CEST)

Esglésies romàniques del Vallespir

Hola Jordi he explicat les raons a Categoria Discussió:Esglésies romàniques del Vallespir. Salut --Bestiasonica (disc.) 09:03, 17 oct 2013 (CEST)

Gaudérique Roget

El meu afegit a l'article de Gaudérique Roget no és informació duplicada; apareix quan t'atures amb el ratolí al damunt de la imatge; és el paràmetre "alt". A falta d'un text millor, hi poso el peu de pàgina. De fet, és un dels errors que surten al Check Wikipedia. El torno a deixar com estava.

--Joutbis (disc.) 19:18, 18 oct 2013 (CEST)

A mi sí que em funciona, potser és el teu navegador. De fet, posar el paràmetre "alt=" és opcional.

--Joutbis (disc.) 19:47, 18 oct 2013 (CEST)

Ah, això ja és més avançat, no és pas cosa de navegador. No sé exactament com va tot plegat, però sospito que si hi ha el paràmetre thumb, es veu el text normal, com a peu de foto, i l'alt només surt si no hi ha peu de foto, o si per qualsevol motiu no es pot visualitzar.

--Joutbis (disc.) 20:04, 18 oct 2013 (CEST)

No, jo tampoc no veig el text alternatiu a la foto del ruc. Crec que el text alternatiu seria el que surt, per exemple, si la connexió va molt lenta, i el navegador mostra la pàgina sense imatges, mentre es van carregant. O si carreguessis la pàgina des de Lynx, sense pantalla gràfica. En condicions normals, el text alternatiu no deu sortir. Però això no és codi wiki, sinó directament HTML. Aquí ho explica una mica.--Joutbis (disc.) 19:47, 19 oct 2013 (CEST)

Discussio: Músics catalans

Bones, veig que hi ha músics que no són compositors. Per això això de músics. Si creus que no és correcte del tot, doncs s'elimina i cap problema. Però després, on queden? Albertvilarmasso. el comentari anterior sense signar és fet per 87.235.48.57 (disc.contr.) 09:58, 22 oct 2013 (CEST)


Ja ho he vist. Gràcies per la informaicó. Entre tots anem aprenent! Albertvilarmasso.

Exposició Wiki Loves Barcelona

Hola Jordi, estem organitzant una exposició de les millors fotos de Barcelona a Wikimedia Commons, juntament amb l'Ajuntament de Barcelona, de cara al febrer (segurament durant el Mobile World Congress). Hem creat el Viquiprojecte:Exposició Wiki Loves Barcelona per convidar a tota la comunitat a participar en la tria de fotos de l'exposició: ens voldries donar un cop de mà proposant i comentant fotos? Gràcies! --Mariona Aragay (disc.) 13:53, 22 oct 2013 (CEST)

Músics de Calonge

Gràcies, d'entrada, pels consells de les biografies dels músics calongins. Sempre és bo veure gent interessada en ajudar a millorar els escrits. No sempre he tingut aquesta sort a viquipèdia!. D'altra banda, et volia comentar que la meva intenció era incloure els 75 o més músics calongins que ara per ara he anat trobant en una recerca interminable, primer amb un llibre i ara, per collita pròpia o d'altres calongins. La idea d'incloure tots els músics calongins era per demostrar la dita del poble: Calonge, terra de músics i de metges. Davant aquest fet, la meva pregunta és si veus bé o no el fet de fer la biografia de tots els músics. Ja sé que n'hi ha d'importants i altres que no, però volia posar-los tots. Si el teu consell és no posar-los tots, doncs, bé, acceptaré el teu consell. I, per endavant, moltes gràcies! Albertvilarmasso (disc.)el comentari anterior sense signar és fet per 83.54.236.161 (disc.contr.) 15:27, 29 oct 2013 (CET)

Moltes gràcies pels consells, Jordi. Els tindré en compte!Albertvilarmasso (disc.)


Proposta d'esborrament de la pàgina Ivan Joanals i Ametller

Hola Jordi Roqué/5,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Ivan Joanals i Ametller», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 19:54, 30 oct 2013 (CET)

No passa res. He fet uns retocs. El que no trobo enlloc és la referència discogràfica del duet Deriva Errant que en una intervista - de la qual vas treure per accident la referència - van dir que van triar el nom d'aquesta obra com nom del seu duet, per l'estima de l'obra epònima den Joan Ametller, del qual van executar l'obra a concerts i enregistrar al seu primer disc. No trobo tampoc el disc, car, amb tot el que he llegit, voldria comprar-lo. Uns petits consells tipogràfics: entre la puntuació i la ref, mai no hi ha espai, en en el codi ref name, les cometes són supèrflues. Jo penso, quan es cita un article, val sempre citar l'autor i el títol exacte de l'article entre «...», el títol de la revista en itàlic.--Flamenc (disc.) 13:54, 31 oct 2013 (CET)

Proposta llista de músics calongins

Bones, Jordi. Seguint els teus nobles consells, he començat a fer la llista, com la veus? Albertvilarmasso (disc.)

Ivan Joanals

Bones, Jordi! Per què m'haurien de semblar malament els teus canvis? Si estan molt bé! Entre tu i en Flamenc heu solventat el tema de manera positiva; jo em vaig limitar a millorar la introducció. Recupero un detall i ja està. L'enhorabona per la feina feta! --Judesba (digues...) 14:43, 31 oct 2013 (CET)


Llista de músics calongins

Quan acabi de posar tots els músics, posaré la referència dels llibres o articles on es referencien. espero fer-ho bé!Albertvilarmasso (disc.) el comentari anterior sense signar és fet per 83.40.88.118 (disc.contr.) 12:50, 1 nov 2013 (CET)

Esborrament pàgina Francesc Trillas i Jané

Krls, Pau Colomina, Judesba, Pere Prlpz, Jordi Roque, Panotxa, i Pau Cabot Ja he observat que em vau esborrar la pàgina Francesc Trillas i Jané. Hom ja sabia que l’article estava sentenciat des del moment que “el guardià de les essències” Pau Cabot era el promotor de l’esborrament. Però, nois i noia podíeu haver-ho fet amb més elegància i no “amb nocturnitat i alevosia” sense dir ni “asa ni bèstia” com sembla que es habitual en la vostra Viquipèdia. krls, Pau Colomina, Jordi Roqué on són les respostes a la meva resposta?. On van quedar las vostres ofertes i promeses ?. Del Panotxa, el Pere Prlpz, i clar, del Pau Cabot membres del sector talibà depredador del morro fort no es podia esperar res. Però, de vosaltres n’esperava quelcom més. Però, no patiu ho comprenc. El buròcrata administrador va dir fins aquí hem arribat, i clar tots calladets, no fora que... Quina panda tots plegats...Jordi Nyol (disc.) 01:20, 5 nov 2013 (CET)

Krls , Pau Colomina, Judesba, Pere Prlpz, Jordi Roque, Panotxa, i Pau Cabot

Bé jo si seré coherent amb les meves decisions. Vaig dir deixaria la Viquipèdia si executàveu l’esborrament. En conseqüència avui tanco la meva col•laboració amb la Viquipèdia. Abans però, us facilito el treball per què no perdeu el temps patrullant i us dediqueu a la vostra tasca de manipulació i d’esborrament d’articles que tant us encanta especialment al Panotxa, Pere Prlpz i clar el Pau Cabot. Us deixo agrupades totes les meves pàgines generades i/o en els que hefet alguna contribució. Aquí les teniu: Consell de la Joventut de Barcelona Albert Batlle i Bastardas Albert Fina i Sanglas.Antoni Batlle i Mestre Antoni Jutglar i Bernaus Antoni Roldós i Baleta Assemblea Permanent d'Intel•lectuals Catalans.Associació Catalana d’EscoltismeAssociació de Banquers de Barcelona Aurelio de Pino Gómez Banc de Madrid Banca Suñer Banco de Madrid Boy Scouts Radicales Buró Europeu de Coordinació de les Organitzacions Internacionals no Governamentals Juvenils (BEC) Buró Europeu de Coordinació de les Organitzacions Juvenils Internacionals no Governamentals Carta europea sobre la participació dels joves en la vida local i regional Centre Escolapi de Muntanya Centre d'Estudis Pastorals Claudi Colomer i Marqués Confraria de Virtèlia Confraria de la Mare de Déu de Montserrat de VirtèliaConsell Europeu de Consells Nacionals de Joventut Consell Europeu de Consells Nacionals de Joventut (CENYC) Consell de Forces Polítiques Juvenils de Catalunya 1976-1979 Consorcio de Industriales Textiles Algodoneros Cruz Martínez Esteruelas Daniel Cando Cando Daniel Fernández González David Vegara i Figueras Delegació Diocesana d'Escoltisme Demetrio Carceller Segura Dr. Lluís Carreras Editorial Molino Eladi Homs i Oller Enric Fontana Codina Enrique García-Ramal y Cellalbo Entronització de la Mare de Déu de Montserrat de 1947 Ernest Maragall i Mira Escola Virtèlia Escoles Virtèlia FOCSA FOPIMAFabián Mohedano Federació d'Escoltisme a Espanya Federació de la Banca Local a Catalunya Foment d'Obres i Construccions S.A. Foment de Pedres i Marbres S.A. Fomento de Obras y Construcciones S.A. Francesc Homs i Ferret Francesc Pardo i Artigas Fòrum Europeu de la Joventut Fòrum Europeu de la Joventut / European Youth Forum Fòrum de Joventut de les Comunitats EuropeesGermanor de Minyons de Muntanya Gremi de Fabricants de Sabadell Grup Castell Història de l'escoltisme català Isidor Boix i Chaler Isidor Boix i Lluch Jaime Roldós Ignasi Fina i Sanglas Jaume Castell i Lastortras Joaquim Piña i Batllevell Joan Fuster i Sobrepere Jordi López i Camps Jordi Menéndez i Pablo Jordi William Carnes i Ayats Josep Capmany i Casamitjana Josep Coll i Bertran José Ignacio Urenda i Bariego José María de Amusátegui de la Cierva José Ribas Seva José Antonio Díaz Valcárcel Josep Maria Guix i Ferreres Just Manuel Casero i Madrid La Caputxinada La Taula Rodona (1966-1973) Laureà López Rodó Les terceres vies a Europa León Roldós Lourdes Muñoz Santamaría Lluís Carreras i Mas Luys Santa Marina Manifestació de capellans de 1966 Manuel Fernández Márquez Manuel Murcia i Ros Manuel Ortínez i Mur Minyons Escoltes i Guies de Catalunya Minyons de Muntanya Minyons de Muntanya–Boy Scouts de Catalunya Miquel Casablancas i Juanicó Miquel Cors Montserrat Avilés i Vila Parròquia eclesiàstica Maria Ferret i Espanyol Marina Subirats i Martori Marquès de Cabanes Núria Carrera i Comes Núria Gispert i Feliu Pedro Cortina Mauri Pere Solà i Gussinyer Pastoral (religió) Pere Tena i Garriga Piera, Cortinas i Companyia Pilar Malla Escofet Portal Europeu de la Joventut Quim Boix Lluch RMS Titanic Ramon Daumal i Serra Ramon García-Bragado i Acín Rector (religió) Martí de Riquer i Morera Ricard Lobo i Gil Ricard Pedrals i Blanxart Robert Bassas Figa Santiago Udina i Martorell Servicio Comercial de la Industria Textil Algodonera Servicio Exterior de la Industria Textil Algodonera Tancada d'intel•lectuals a MontserratTaula de Joves de Barcelona Taula de Joves de Catalunya Tomàs Chicharro i Manero Tomàs Suñer i Ferrer Unió Sacerdotal de Barcelona Virtèlia Xavier Folch i Recasens Xavier Guitart i Domènech Alexandre Cirici i Pellicer Andreu Ribera i Rovira Anton Cañellas i Balcells Antoni Briva i Miravent Antoni Llonch i Gambús Antoni Maria Simarro i Puig CC (Catalunya) Carles Martí i Jufresa Carles Navales i Turmos Carles Trias Bertran Carlos Güell de Sentmenat Claudio Boada Villalonga Comissió Abat Oliba Comissió dels Vint Consejo Nacional del Movimiento Dolors Calvet i Puig Eduard Aunós Pérez Eduardo Martín Toval El Topo Obrero Enric Truñó i Lagares Eulàlia Vintró Castells Federico Mayor Zaragoza Felip Solé i Sabarís Ferran Valls i Taberner Francesc d'Assís Vidal i Barraquer Front Obrer de Catalunya Genís Samper Triedu ICESB Ignasi Agustí i Peypoch Irene Rigau i Oliver Jaume Aligué i Escudé Jaume Lorés i Caballería Jaume Sobrequés i Callicó Joan Codina i Torres Joan Pluma i Vilanova Joan Sardà i Dexeus Joan Subirats i Humet Joaquim Arana i Pelegrí Joaquim Nadal i Farreras Jordi Parpal i Marfà Jordi Pujol i Soley. Jordi William Carnes i Ayats Josep Andreu i Abelló Josep Benet i Morell Josep Burrull i Bonastre Josep Manuel Basáñez i Villaluenga Josep Maria Albert i Despujol Josep Maria Batista i Roca Josep Maria Bultó Marquès Josep Maria Marcet i Coll Josep Maria Martorell i Codina Josep Maria Triginer i Fernández Josep Riba i Ortínez Josep Sendra i Navarro Josep Solé i Barberà Josep Subirats i Piñana Josep Tuneu i Gassó Josep Valls i Taberner Josep Verde i Aldea Joventut Socialista de Catalunya Juan Alamillo Cuesta Juanjo Ferreiro Suárez Lluís Armet i Coma Lluís Bonet i Armengol Lluís Maria Xirinacs i Damians Macià Alavedra i Moner Manel Nadal i Farreras Manuel de Sárraga Gómez Marcel•lí Moreta i Amat Mercè Sala i Schnorkowski Miquel Roca i Junyent Miquel Àngel Essomba i Gelabert Montserrat Roig i Fransitorra Nacionalcatolicisme Narcís Serra i Serra Neus Sanmartí i Puig Oriol Bohigas i Guardiola Pasqual Maragall i Mira Pau Porta Bussoms Ricard Masó i Llunes. Estigueu tranquils ja no us molestaré més. Aquí finalitzo la meva col•laboració amb la Viquipèdia. Quin gran projecte sinó fos per la panda de talibans que la gestiona !!! Adéu.Jordi Nyol (disc.) 01:22, 5 nov 2013 (CET)