Usuari Discussió:Toniher/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Toniher! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Podeu proposar una pàgina per a que un administrador l'esborri. Per a fer això, editeu la pàgina que voleu que s'esborri i poseu-hi {{destrucció|motiu per a esborrar la pàgina}}.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


http://ca.wikipedia.org/wiki/Viquip%C3%A8dia:Viquiprojecte_Municipis_de_Catalunya

Buròcrates a viquicites.

Al viquicites caldrien que hi hagueren buròcrates, no et sembla? --Joanot Martorell 09:10 31 oct, 2005 (UTC)

Sí, si tens temps i ganes, proposa't tu mateix a la taverna de Viquicites. No sé cuants usuaris actius hi hauran allà, si es podra fer una votació mínimament decent. Potser podriem avisar alguns via e-mail. Hi he deixat allà, a la taverna, un missatge al respecte. --Joanot Martorell 22:49 2 nov, 2005 (UTC)

Podria ser que un vàndal estigues canviant els noms dels usuaris

T'has adonat que t'han canviat el nom d'usuari. Hem de blocar l'autor?


Plàcid Pérez Bru 11:47, 8 nov 2005 (UTC)

Indicador de llengua

Ja sé com es podria fer el posar la imatge i que quan cliques et dirigisca directament a l'idioma. Es pot fer utilitzant una plantilla que s'utilitza en la viqui anglesa per a fer els enllaços als projectes germans de la portada. Es diu en:template:Click. Espere que et servisca. Per cert, la gent no comenta res sobre aquest tema. No crec que haja cap problema en fer aquetes plantilles i crec que fa més completa la Viquipèdia. Adéu i Sort. --Pepetps (Podem discutir-ho) 21:55, 16 des 2005 (UTC)

Candidatura meua per ser admin a Commons.

Hola! M'he presentat candidat per a ser admin a commons. La plana de votacions és a Commons:Administrators, concretament a Commons:Template:Administrators/Requests and votes/Martorell. Si ho creus convenient, m'agradaria rebre el teu suport, ja que ets usuari allà. Salutacions i bon any nou 2006!. --Joanot Martorell 17:46, 6 gen 2006 (UTC)

Ho veus com t'he dit que només era qüestió de temps?. Finalment ha estat aprovada la meua candidatura a commons. Encara que de coses que puc fer, i que tu no pugues, no és gaire, em pots trobar allà per a qualsevol problema. Siau!. --Joanot Martorell 09:35, 16 gen 2006 (UTC) PD: Ah! Se'm oblidava de donar-te les gràcies pel teu soport :P.

Blog/bloc

Has llegit el què diu un professor de llengua catalana de la univesitat de Mallorca (si no m'enganye)? Mira-ho ací. Pasqual · * 16:55, 26 gen 2006 (UTC)

Francesc Ferrer

Perdona que et trepitgi l'article, pero l'havia comensat de zero i en anar-lo a gravar he vist que m'havies passat al davant. Hi deixo el meu text que es una mica mes llarg, pots remenar el que vulguis que no pensava pas fer res mes ara mateix. Xevi 20:29, 17 feb 2006 (UTC)

Firefox

Acabo de descobrir un motor del Firefox a Softcatalà per a cercar els verbs del "Con Jugador". Me n'he hagut d'assabentar per tercers, però gràcies de totes formes. És útil.--VRiullop (parlem-ne) 17:49, 7 abr 2006 (UTC)

Reunión de lenguas minoritarias/minorizadas

Muchas gracias por la invitación, ya había mirado la forma para poder asistir a la Guadec este año, pero por motivos laborales me resulta imposible, de todas formas muchas gracias. Un saludo, Mikel.

Imatge amb origen desconegut

Atenció. La Imatge:Sant miquel cruilles.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Origen desconegut}}, ja que no s'indica l'origen ni la llicència d'aquesta. Us preguem que editeu la informació de la imatge i hi afegiu l'origen d'aquesta i la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. --VRiullop (parlem-ne) 16:27, 31 jul 2006 (UTC)

Una altra Imatge:Cruilles torre.jpg. --VRiullop (parlem-ne) 20:07, 2 ag 2006 (UTC)
Dues mes :-) Imatge:Sant sadurni heura.jpg i Imatge:Sant sadurni heura centre.jpg --Joanjoc (discussió) 18:33, 19 set 2006 (UTC)
Una altra; Imatge:La Bisbal Emporda.jpg --Joanjoc (discussió) 18:22, 17 oct 2006 (UTC)
hola :-) encara una altra; Imatge:Xemeneia ceramica bisbal.jpg, suposo que es nota que estem fent net amb les imatges ;-) --Joanjoc (discussió) 21:25, 18 oct 2006 (UTC)

Proposta d'esborrat de la pàgina castellanisme

Paperera
Paperera

Hola, la pàgina «castellanisme», que heu fet o en la que heu col·laborat significativament, ha estat proposada per a ser esborrada.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir les normes i polítiques a Viquipèdia:Esborrar pàgines. No us ho prengeu com una qüestió personal, intenteu entendre el motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Categoria: Pecílids

He vist que has posat la categoria pecílids al guppy i la gambússia. Aquesta categoria encara no existeix, i d'acord amb les normes (VP:LEC) no es poden crear categories si no tenen cinc articles. Crec haurien d'anar a la categoria Actinopterigis, que és la categoria més adient de la que hi ha creades, o, si hi ha prou espècies, crear la categoria Ciprinodontiformes.--Pere prlpz 16:07, 30 gen 2007 (CET)


Pàgines orfes

[[{{{1}}}]] és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)Jordi Coll Costa 12:52, 9 març 2007 (CET)

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç. Jordi Coll Costa 12:52, 9 març 2007 (CET)

Articles orfes
  • Sociovergència Fet Fet!
  • Tabule Fet Fet!
  • Corydoras
  • RuBisCo Fet Fet!

Imatge

Hola, aquesta imatge la vas fer tu? És per actualitzar la llicència. Si es teva, hauries de canviar el {{PD}} per {{PD-self}}.--Xtv (que dius que què?) 11:31, 11 març 2007 (CET)

No, avui ja no existia, però se li pot demanar a un administrador. Si no, com que n'hi ha de similars, es podria fins i tot esborrar.--Xtv (que dius que què?) 20:11, 11 març 2007 (CET)

Virus?

Hola, no sé si aquest és el millor lloc per a posar-ho, però t'ho explico. Em sembla que tens algun virus al teu ordinador, al menys m'ha arribat un missatge teu amb un virus. —Albertsab (Queixes - Queixa't) 08:18, 16 març 2007 (CET)

Vil·la

Ep, perdona, m'he precipitat! Sort que n'estaves a l'aguait.--Genís Jofre 19:15, 18 març 2007 (CET)

Afegint recordatori 20 usant els Viquiestris.

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si no enllaça cap pàgina a la que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.

Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Negociació de contingut.


--Jordicollcosta (discussió) 11:35, 16 maig 2007 (CEST)

L'internauta

Perfecte que hi puguis assistir i que en PauCabot també, encara que sigui per telèfon. S'ha quedat demà dijous, 17 a les 15:30 a la porta de Catalunya Ràdio (xamfrà diagonal/Betthoven). Jordicollcosta (discussió) 18:14, 16 maig 2007 (CEST)

internauta

Hola jo no hi aniré, ja he estat a l`'acte de presentació a l'escola , els alumnes comencen a editar articles :) --barcelona 13:35, 17 maig 2007 (CEST)

Internauta

Hola. Com que ja hàvia quedat amb en Jordicollcosta i, a més, ho tinc a 10 minuts de la feina, jo si que m'arribaré fins a Catradio per si cal dir alguna cosa sobre la nostra experiència amb els estudiants. Gràcies per l'avís.--pastilletes 14:23, 17 maig 2007 (CEST)


Imatge amb informació discutida

Algun usuari de la Viquipèdia ha posat en dubte el que afirmeu en la imatge Sant sadurni heura.jpg. Segons ell, la llicència, o la informació que heu donat per a justificar-la és dubtosa o incongruent. Llegiu els arguments que exposa en la pàgina de discussió i no us ho prengueu com una qüestió personal. Intenteu entendre'n els motius i doneu les explicacions adequades o bé rebateu-ne els arguments. No us avergonyiu de admetre el vostre error si aquest és el cas. Atenció: Si ningú no respon aquestes disconformitats en 7 dies, la imatge podrà ser destruïda.

Potser m'equivoco, però diria que {{GFDL}} i {{cc-by-sa-2.5}} no són compatibles.--Iradigalesc (discussions) 17:30, 24 maig 2007 (CEST)
Ja m'ha contestat en Vriullop. Perdona.--Iradigalesc (discussions) 19:31, 24 maig 2007 (CEST)
És curiós que la 3.0 sigui compatible i la 2.5 no. A commons, sembla que les 3.0 no les tenen confirmades. Per veure les diferències caldria llegir tot el text.... ja ho farà algú altre. En tot cas, Vriullop diu que és legítim posar-ne dues; per tant no les marcaré per esborrar ;)--Iradigalesc (discussions) 19:43, 24 maig 2007 (CEST)


Marató Viquipèdia

Hola, he proposat aquí de carregar amb un bot els articles des de 100 fins a 10.000 (que ja he fet) per a la marató Viquipèdia. Podries dir la teva opinió en el mateix lloc sisplau? La proposta no té prou consens per el moment. Moltes gràcies. Adéu, Claudi--Clamengh 14:24, 12 juny 2007 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina Paròdia de religió

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Paròdia de religió», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Jordicollcosta (discussió) 18:42, 14 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 13:28, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 juliol

Bones Toniher,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:08, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:29, 25 jul 2007 (CEST)

Recordatoris de Bot a Clot-Camp de l'Arpa

Recorda: Per canviar el nom dels articles has d'haver-te identificat i fer ús del botó «reanomena» de la barra de dalt. Si fas un trasllat manual amb una redirecció no es podrà veure l'historial ni comparar les versions anteriors. Si això no funciona (normalment, perquè ja existeix un article o una redirecció amb historial amb el nom nou), aleshores el reanomenament l'ha de fer un administrador (demaneu-lo a Viquipèdia:Petició als administradors). Trobaràs més informació a A:RP.

--IradiBot (comentaris/incidències) 20:53, 28 jul 2007 (CEST)

Bona nit, company. Si vols opinar o votar sobre la proposta d'esborrat, hauries de fer-ho a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes, que és on es decideix si s'esborra o no.--Pere prlpz 00:12, 30 jul 2007 (CEST)

Wikica-l

Enhorabona. Ja m'he subscrit. En pot fer cinc cèntims per novells? S'hauria de crear alguna pàgina com m:Mailing list, en:Wikipedia:Mailing lists o es:Wikipedia:Listas de correo. --V.Riullop (parlem-ne) 22:34, 6 nov 2007 (CET)

Bones festes

Feliç Nadal per a tu i per a tota la teva família. Què tinguis bon començament d'any! Una abraçada hahaha, --Josep Gustau - Discussió 09:23, 24 des 2007 (CET)

Moltes gràcies i feliç any per a ti també! Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 19:58, 30 des 2007 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden 15 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:11, 12 gen 2008 (CET)

Corrector ortogràfic

Ets tu en Toniher de SoftCatala?

Si encara ets, voldria et preguntar - quan funcionarà el corrector ortogràfic de Firefox en Firefox 3? --Amir E. Aharoni (discussió) 22:19, 7 jul 2008 (CEST)

Viquitrobada 2008

Hola:

Gràcies per informar-me d'aquest atemptat a la incultura que estem realitzant. Com podràs veure i tal com he amenaçat aquest matí he iniciat Viquiprojecte:Viquitrobada 2009 per tal d'anar pensant-hi tots plegats com volem fer-ho. Avui ha sigut esgotador i he superat el nombre de grams d'etanol als que estic habituat, pel que el meu fetge m'està demanant que m'en vagi a dormir. Resumint que avui no ho faré, però crec que ens ho podriem posar com a deures per al proper mes desenvolupar i estructurar aquesta viquitrobada.

Gràcies per tot.

--Bestiasonica (discussió) 00:47, 20 jul 2008 (CEST)

Betawiki

Hola. En esta edición te liaste ;) Un saludo. --Sanbec (discussió) 19:25, 7 ago 2008 (CEST)

Viquitrobada 2009

He deixat aquesta nota a la taverna, però com que no tothom ho llegeix amb regularitat i tu vas assistir a la segona viquitrobada et deixo aquest avís directament per si et plau de mirar-ho i participar-hi.--Gomà (discussió) 01:17, 26 des 2008 (CET)

Logo wikimedia català

He modificat el logo i jo al meu ordinador el veig bé, al pujar-lo a commons la zona on ha de dir català queda en negre però si em baixo de commons la imatge al meu ordinador la torno a veure be. Pots mirar que passa?--Gomà (discussió) 00:55, 22 feb 2009 (CET)

Wikimedia Català

Ja està penjada a meta la pàgina per defensar que ens reconeguin com a “local chapter” Si et plau, passa-hi i apuntat a la secció de membres / interessats en participar-hi: Wikimedia Català--Gomà (discussió) 01:56, 23 feb 2009 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:33, 6 març 2009 (CET)

Problema amb el Chatzilla

Hola Toni, En Jordi Coll, m'ha comentat al xat que ets de softcatalà i que et podria comentar un problema que he tingut amb la configuració del chatzilla. Te'l exposo:

En les preferències, a configuració global, pestanya General. a L'hora de configurar el Tipus de Servidor intermedi en l'ajuda "flotant" indica que podem posar el valor <<cap>> per a no utilitzar-lo, aquest valor no "funciona" (no deu estar traduït al codi, suposo) el que si que funciona es en anglès <<none>> ... Junt amb el tècnic de l'empresa varem trencar-nos les banyes, ja que no ens funcionava, unes horetes i al final ho varem descobrir de xiripa ...

Espero que us sigui d'utilitat, gracies--Marc (Mani'm?) 10:45, 3 abr 2009 (CEST)

Al contrari: Gracies a vós i a tota la gent de Softcatalà !!! --Marc (Mani'm?) 23:21, 17 juny 2009 (CEST)

Softcatalà

OK. Gràcies.--Davidpar (disc.) 12:51, 30 juny 2010 (CEST)

ImageAnnotator

Hola Toni,

Fa uns dies vaig descobrir aquesta funcionalitat i en Vriullop em va comentar que tu estaves al cas i que la seva activació a la VP requeria d'uns coneixements tècnics (en que ens podries ajudar) i una decissió col·lectiva mitjançant la Taverna, bàsicament per determinar el valor dels paràmetres que volem que tingui. Tot i que crec entendre mínimament les opcions de parametrització, no estic segur de poder explicar amb prou seguretat als companys què vol dir cadascún d'ells i m'agradaria la teva col·laboració en aquest sentit. Et proposo que exposis a la Taverna els punts sobre els que hauriem de decidir (espais on està activat, tipus d'imatges, etc..) i jo mentre preparo un exemple a commons del primer cas on m'agradaria aplicar-ho, per a que resulti il·lustratiu. T'animes ?. Salut !.--amador (disc.) 10:45, 1 set 2010 (CEST)

Em refereixo al que diu a la configuració del ImageAnnotatorConfig.js que afectaria al comportament de la visualització dins la CA.WIKI. A més, a la EN.WIKI, dins les preferències de cada usuari hi ha un flag per activar/desactivar a nivell particular el funcionament de ImageAnnotator. Entenc que, per coherència, també ho hauriem de fer nosaltres. Tens un exemple d'imatge a File:StPau-Administracio-façana-7179sh.jpg i el seu ús (que ara no funciona, of course) a Hospital de Sant Pau. El tema multilingüe es contempla dins de l'anotació. En aquest exemple que et passo està en CA i EN. Ja ho veuràs. Merci,--amador (disc.) 17:07, 6 set 2010 (CEST)
Toni, has pogut fer alguna cosa ? EM vas dir que ho miraves i penjaves alguna cosa a la taverna, però o se m'ha passat o no hi ha res. Ànim a veure si abans de la viquitrobada puc acabar l'artícle amb els gadgets i ho presento a la comunitat. Merci, --amador (disc.) 23:00, 24 set 2010 (CEST)
Esperarem a que es resolgui. Merci, --amador (disc.) 09:18, 25 set 2010 (CEST)
Ens veiem el 23 i comentem la jugada. Si creus que cal parlar/votar per determinar l'abast de funcionament i/o paràmetres, o si tenir-ho com un giny a les preferències o al monobook, etc...podria ser un bon moment per comentar-ho amb els assistents i veure les properes passes. Lo del video subtitles m'ho vaig mirant, però el nom ja és seductor. Merci, --amador (disc.) 23:07, 15 oct 2010 (CEST)

Viquitrobada

Hola Mestre en maquinari i programari: Les gestions vers la viquitrobada amb l'ajuntament de de Badalona han donat el seu fruit : ens reserven la sala d'actes al centre cívic de la Salut. No obstant l'únic dia disponible és el 23 d'octubre. Si us plau passa per la pagina de la viquitrobada per tal d'indicar si pots assistir-hi. Gracies . --Marc (Mani'm?) 08:29, 14 set 2010 (CEST)

Hola, Toniher. Hi ha novetats en el tema culinari. T'ho mires quan puguis i opines, si us plau? Gràcies :-) --Judesba (digues...) 19:09, 30 set 2010 (CEST)

Viquitrobada - dinar

Bones, Toniher. Per tal de poder assegurar el nombre de comensals necessito confirmació d'assistència o no al dinar al restaurant italià (votat per la majoria: 13 versus 8, 6 i 4). Si us plau, passa't per Viquiprojecte:Viquitrobada 2010#Teca/Dinar/Menja/Àpat i afegeix-te en una de les dues columnes. Gràcies, i fins dissabte. --Judesba (digues...) 11:39, 21 oct 2010 (CEST)

Hola novament, Toni. Les plantilles que et comentava ahir (tema gif "desanimat"): {{Regadera}} i {{Cinemaddicte}}. Ni FF ni IE. Ja diràs si es pot solucionar... Salut! --Judesba (digues...) 14:37, 24 oct 2010 (CEST)
Hola, Toni. Gràcies! Amb IE ho he provat i també es veu la "regadora". Ja he vist el teu comentari a cinemaddicte, també. El que passa és que no sé fer-ho... vull dir que no sé editar imatges que estan penjades i tornar-les a penjar. Sé fer-ho en local, amb el PhotoShop o el que sigui, però començo a llegir normatives i instruccions "informàtiques" i em perdo... Tu sabries donar-me un cop de mà? --Judesba (digues...) 00:56, 25 oct 2010 (CEST)
Moltes gràcieeees!! Ara sí que funciona perfectament! hahaha --Judesba (digues...) 12:34, 27 oct 2010 (CEST)

Stop-motion totalment aturada

Bones novament, Toni. M'he topat amb aquest article i evidentment m'ha cridat l'atenció que l'animació de la moneda no començava mai... És un gif animat, en realitat. Saps com pot solucionar-se el problema de visualització dins l'article? Gràcies. --Judesba (digues...) 14:09, 10 des 2010 (CET)

Ah, caram! Així, doncs, "?action=purge" és la solució? :-) Sembla senzill... Ja ho provaré la propera vegada jo mateixa, i així no t'he d'empipar. Moltes gràcies, Toni! Fins una altra! --Judesba (digues...) 22:28, 10 des 2010 (CET)

Tard, però...

Feliç felicitat!
Desitjo que tinguis unes molt bones festes, t'ho passis molt bé i comencis l'any nou amb bon peu! ~ Judesba.



La Pegatina - "Aquí és nadal i estic content!"
Sanjosex - "Polvorons amb mel"
"Quan somrius"
John Lennon - "Happy Xmas (War Is Over)"

Usuari Autopatrullat

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat.--Àlex Esp (Discussió) 21:52, 26 feb 2011 (CET)

Fotos Castellers de Barcelona

Ok, molt bé! Gràcies i fins dissabte!--Baggio (missatges) 20:30, 16 març 2011 (CET)

Manquen referències a 12Twelve

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article 12Twelve. --Pau Cabot · Discussió 11:09, 30 abr 2011 (CEST)

Tortell

Sí, la imatge del tortell era feta per mi i donada al domini públic, Si parlem de l'original d'aquesta imatge:

 http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Wiki-ca-tortell.png

(que veig que ha tornat a desaparèixer de la wikipedia en anglès...) Perique des Palottes (disc.) 13:52, 3 maig 2011 (CEST)

Manquen referències a BarCamp

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article d'una altra versió idiomàtica de Wikipedia penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article BarCamp. JaumeBG 09:06, 19 juny 2011 (CEST)

Hispalinux

Hola Toni, podries mirar de referenciar Hispalinux? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 10:40, 22 jul 2011 (CEST)

I també Racó Català? Pau Cabot · Discussió 16:49, 14 nov 2011 (CET)

Commons

Fitxer:Cruilles torre.jpg. Toniher trasllada-la a Commons per favor.--KRLS , (disc.) 13:00, 3 gen 2012 (CET)

Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Esborrany de bioinformàtica

Hola Toniher/Arxiu 1,

s'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Esborrany de bioinformàtica», que heu fet o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, pots deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica (disc.) 18:07, 23 març 2012 (CET)

llistat

potser podreu fer en tàndem els vermells de 100 Grans Romanesos, o enganxar a certa usuària perquè editi activament!--barcelona (disc.) 11:28, 15 juny 2012 (CEST)

Ep, merci pel suggeriment! --Toniher (disc.) 14:00, 14 jul 2012 (CEST)

Llista de correu

Hola Toni, una pregunta, la llista de correu de Viquipèdia en català segueix sent esta? Avia enviat un correu però no apareix enlloc. Gràcies. --Millars (disc.) 10:39, 10 jul 2012 (CEST)

Hola Millars. Sí, però No té gaire activitat… --Toniher (disc.) 13:59, 14 jul 2012 (CEST)
Hola Toni, podries passar a referenciar Lolcat? Pau Cabot · Discussió 15:31, 15 jul 2012 (CEST)

Hackathon

Hola toniher, em va agradar la proposta del hackathon. Quins temes més específics t'agradaria tractar? --Nknudsen · 20:27, 20 set 2012 (CEST)

Ja hi ha alguna data? És que tinc l'octubre ocupat i vull veure si tinc algun forat... --Nknudsen · 19:53, 12 oct 2012 (CEST)

traducció

estic intentant fer un torn de revisió de les traduccions del Mcapdevila (intento fer de tant en tant algun article, però n'hi ha massa!) M'he trobat amb Navegació per pestanyes que es pot corregir relativament ràpid però hi ha termes que desconec, com els "liniamentos" que diu i altres, te'n podries encarrgar?--barcelona (disc.) 08:43, 7 oct 2012 (CEST)

Salutacions i proposta d'un nou viquipedista de la Cerdanya

Hola, molt bones. Perdona que no t'havia respost. He estat força temps inactiu a la viquipèdia, sobretot per cansament en les discussions. Ara m'hi he tornat a agafar una mica fort, però anant directament a fer el Viquiprojecte:Àfrica, que molta falta fa. Si veig que hi ha possibilitats, també estaria molt bé fer algun viquiprojecte al Berguedà (no se si tens el contacte dels que han assistit als cursos de Berga, per a comenta'ls-hi). Ah, t'envio aquest missatge sobretot perquè hi ha un nou usuari de Puigcerdà que sembla ser que està prou interessat a participar a la viquipèdia i potser estaria interessat en organitzar un curs de viquipèdia, ja que és la Biblioteca. És Usuari:Biblioteca Comtat de Cerdanya. No se si us podeu posar en contacte amb ell o li dic jo mateix amb qui ha de parlar. Moltes gràcies i et desitjo un molt bon any nou. --Pitxiquin (disc.) 14:01, 3 gen 2013 (CET)

Tranquil. No passa res. Vaig anar al telecentre de Berga i hem van dir que es posarien en contacte amb tu. Com que a Berga l'ajuntament ha aprovat en ple el fer una enciclopèdia virtual de berguedà a través de la viquipèdia tirarà endavant. Ja demanarem col·laboració a la fundació viquimedia i jo m he presentat voluntari per ajudar-hi. Ah, una cosa, saps si feu algun taller especalitzat en carregar arxius al commons?? És una part que no domino gens i segurament enganxaré gent interessada en alliberar arxius i fotos--Pitxiquin (disc.) 12:43, 20 gen 2013 (CET)

Nova secció

Hola, Toni. En saps res d'això? He pegat una ullada a Translatewiki i no he trobat res ... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 21:33, 19 ago 2013 (CEST)

Wiki Loves Monuments 2013

Hola, com va tot? Et contactem per convidar-te a participar en l'edició d'enguany de Wiki Loves Monuments. Com sabràs, comença el proper diumenge dia 1 i s'allargarà tot el mes de setembre. Ens agradaria molt poder comptar de nou amb la teva participació. Pots llegir més sobre el concurs a Wikilovesmonuments.cat Sort! --Judesba (digues...) 02:42, 30 ago 2013 (CEST)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 21:49, 12 des 2013 (CET)

Taula rodona sobre Content translation

Estem organitzant una taula rodona on-line per parlar de la vostra experiència utilitzant la nova ferramenta de traducció. La idea és reunir (a través de Google Hangouts) alguns dels editors que han creat articles amb Content Translation. Així que ens agradaria que hi participares si fora possible.

Per poder unir-te necessitem que ens proporciones alguna adreça de correu. Amb aquest motiu, hem creat el següent formulari d'inscripció.

Tant si pots participar com si no, la sessió podrà seguir-se des de la pàgina de l'event.

Moltes gràcies!

--Pginer (disc.) 12:59, 29 ago 2014 (CEST)

Wikis

Hola!. Sóc en Jordi, que ens vam trobar el matí de dissabte a la Viquitrobada i que et vaig dir que havia tirat unes wikis mèdiques endavant, he estat enfeinat i no sé on vaig deixar la tarja on vaig anotar la teva adreça per posar-nos en contacte per si em pots ajudar. La meva adreça és jmarch@comg.cat. Moltíssimes gràcies. --Jmarchn (disc.) 08:21, 16 gen 2015 (CET)

Eina categories

Bon dia Toni! Hi ha alguna eina que permeti cercar articles de categories ordenats per mida d'octets? Moltes gràcies! --Baggio (missatges) 20:13, 23 feb 2015 (CET)

Viquimarató IEC

Bones Toni, com va tot? De cara al report del semestre estic començant a ordenar i documentar i no trobo cap foto d'aquest acte. En vau fer alguna? Tens alguna URL? Merci per endavant!--Kippelboy (disc.) 13:39, 19 juny 2015 (CEST)

Imatges

Hola Toni, sembla que les votacions a la presa de decisions són clares. Creus que seria possible fer el que fan a la Viquipèdia en suec? El seu gadget està programat només per imatges jpg, segons es va comentar a La taverna hauria de ser amb tots els formats. És possible? --Davidpar (disc.) 18:14, 1 jul 2015 (CEST)

Em refereixo a aquest gadget. --Davidpar (disc.) 12:13, 2 jul 2015 (CEST)

Hola

Bones, jo vaig fent articles de dones filòsofes, ok?--Kippelboy (disc.) 10:18, 18 nov 2015 (CET)