Usuari Discussió:EVA (bot)

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Usuari Discussió:EVA2.0 (bot))
Salta a la navegació Salta a la cerca

Eliminació de claudàtors[modifica]

Vigila, que en canvis com aquest t'estàs carregant un claudàtor. He fet un bot per arreglar-ho ràpid, però revisa l'EVA, si us plau.

També hauries de vigilar de no utilitzar la plantilla {{segle}} als noms de fitxer, com aquí.--Joutbis (disc.) 12:57, 21 feb 2021 (CET)

@Leptictidium: Una altra sèrie que no ha sortit bé: les referències a municipis suïssos, com aquesta. Ho he vist perquè han aparegut aquí.
  • @Joutbis: Estic fent dues passades del bot pels municipis del cantó de Berna per arreglar els dos problemes. Gràcies per l'avís.
  • Pel que fa al fals positiu de la plantilla dels segles, és un cas extremament rar (és només el segon fals positiu que se'm notifica, juntament amb un fitxer sobre la batalla del riu Cefís) i ara hi he posat un comentari ocult perquè no torni a passar, però de nou, gràcies per l'avís.—Leptictidium (digui) 20:20, 21 feb 2021 (CET)
Ho he vist, gràcies! --Joutbis (disc.) 09:57, 22 feb 2021 (CET)

zoom[modifica]

Hola, @Leptictidium:. Per què l'EVA canvia el zoom en casos com aquest ?. Merci, --amador (disc.) 13:00, 21 feb 2021 (CET)

Bon dia. @Amadalvarez:. Fixa't en la versió anterior de l'article: el zoom és tan proper que no aporta absolutament cap informació al lector d'on es troba el municipi respecte a la resta del món i, fins i tot, d'Eslovàquia mateix. En canvi, el nivell de zoom més llunyà, com el que ha posat el bot, ens permet situar el municipi immediatament dins d'Eslovàquia i la regió europea que l'envolta.—Leptictidium (digui) 13:09, 21 feb 2021 (CET) PS: No he proposat automatizar-ho a la infotaula perquè és una cosa que cal anar veient regió per regió. A l'oest d'Europa pot ser útil un "zoom" de 5, mentre que a Sibèria o el Sàhara hem de pujar fins al nivell 3 per tenir una mínima idea d'on es troba l'entitat de població.—Leptictidium (digui) 13:11, 21 feb 2021 (CET)
@Leptictidium: Doncs, millor discutir-ho a Plantilla Discussió:Map draw. Sobre aquest tema s'ha debatut molt, fins que la plantilla map draw no va afinar el zoom que es volia en atenció a les queixes de "massa poc zoom". El resultat està explicat a Plantilla:Map_draw#Obtenció_del_zoom. Si hi ha noves consideracions, han de ser a partir d'aquest punt d'acord previ. Si et sembla, podries aturar aquesta funció del bot, fins reafirmar els criteris actuals o acordar uns altres de nous. Gràcies. --amador (disc.) 13:49, 21 feb 2021 (CET)
cc. @Vriullop:.
@Amadalvarez: D'acord, aturo aquesta funció del bot, tot i que veient el que diu Plantilla:Map draw#Obtenció del zoom no em sembla que hagi fet res que no estigués ja previst al punt 1 del procés i, per tant, en aquest acord previ que em comentes.—Leptictidium (digui) 14:05, 21 feb 2021 (CET)

Bon bot[modifica]

Bona feina, bot, gràcies. --E4024 (disc.) 14:02, 26 feb 2021 (CET)