Usuari Discussió:EVA (bot)

De Viquipèdia
(S'ha redirigit des de: Usuari Discussió:EVA2.0 (bot))
Salta a la navegació Salta a la cerca

Gentilicis[modifica]

La substitució de l'adjectiu "bizantí" per l'expressió "romà d'Orient" no és correcta (gairebé) mai. Podríem analitzar les modificacions i veure si són necessàries? Mercès.Pau Nemo (disc.) 17:43, 16 abr 2020 (CEST)

Al contrari. Per molt que lingüísticament sigui correcte (igual que ho són altres gentilicis considerats despectius, com ara «berber» o «esquimal», que ja s'estan substituint a la Viquipèdia), el mot «bizantí» té una sèrie de connotacions i biaixos que fan que l'expressió «romà d'Orient» sigui preferible en la immensa majoria de casos. Dit això, t'agraeixo que hagis desfet l'edició del bot a «Botànica»: en principi el bot només aplica coherència terminològica en el si d'un mateix article, és a dir, només intervé en articles en els quals ja es fa servir l'expressió «romà d'Orient», i sembla que en aquest cas s'ha comès un error (meu, evidentment, no del bot). Gràcies, salut i bon cap de setmana.—Leptictidium (digui) 09:27, 18 abr 2020 (CEST)

Plantilla segle[modifica]

No tinc clar que en general posar la plantilla segle tingui algun avantatge, però compte que a [1] el bot l'ha posat enmig d'un nom de fitxer. No sé si n'hi ha més casos.--Pere prlpz (disc.) 18:27, 27 jul 2020 (CEST)

Hola, @Pere prlpz:. Sí, ho tinc en compte. Són tan pocs casos que no surt a compte fer el control manual del bot, però de tant en tant faig un cop d'ull a Especial:Arxius demanats per comprovar que no n'hi hagi cap amb «segle».—Leptictidium (digui) 18:32, 27 jul 2020 (CEST)
Per si et fa servei, una altra però amb les categories: [2]--Pere prlpz (disc.) 13:42, 17 ago 2020 (CEST)

Discussions[modifica]

Compte que estàs editant discussions, que no s'haurien d'editar.[3]--Pere prlpz (disc.) 00:13, 7 ago 2020 (CEST)

No m'esperava que hi hagués discussions amb aquest error. A partir d'ara, quan faci canvis similars, posaré el -namespace:0, tot i que llavors no s'arreglaran els possibles errors de les plantilles.—Leptictidium (digui) 08:42, 7 ago 2020 (CEST)