Usuari Discussió:Oneta

  De Viquipèdia
  Us donem la BENVINGUDA
  Ajuda
  Manteniment
  Comunitat
  Polítiques
  Modifica


  Hola Oneta! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

  Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

  També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

  Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

  Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

  Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


  Crystal Clear app ktip.png
  Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

  Gnome-globe.svg
  Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

  Voleu comentar aquest missatge?


  Salutacions cordials

  --Pau Cabot · Discussió 21:20, 10 abr 2012 (CEST)Reply[respon]

  Recordatori d'admissibilitat de: Gegants Vells de la Plaça Nova[modifica]

  Hola Oneta,

  Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

  Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
  Aquest recordatori és en motiu de l'article Gegants Vells de la Plaça Nova. --Pau Cabot · Discussió 21:20, 10 abr 2012 (CEST)Reply[respon]

  Candy Crush Saga[modifica]

  Candy Crush Saga es un juego de vídeo para smartphones y Facebook que fue lanzado el 14 de noviembre, 2012.It fue desarrollado por King.com. En marzo de 2013, "Candy Crush Saga" superó FarmVille 2 como el juego más popular en Facebook, con 45,6 millones users.It mensual promedio es de una variación en su navegador juego Candy Crush.

  Gameplay

  Una mujer que juega caramelo Crush Saga en un iPad. El juego es una variación de "partido" tres juegos como Bejeweled. Cada nivel tiene una rejilla en forma diferente lleno de dulces de entre tres y seis colores diferentes y, a veces obstáculos. El movimiento básico del juego consiste en intercambiar posiciones dos caramelos 'para alinear grupos de tres del mismo color, con lo cual desaparecen, causando caramelos por encima de ellos colapsen en el espacio que queda detrás, resultando a menudo en reacciones en cadena. Movimientos y alineaciones deben ser horizontal / vertical. Los objetivos del nivel se deben cumplir antes de que el jugador se queda sin movimientos (o el tiempo de los niveles cronometrados), en cada caso, el jugador debe ganar los puntos suficientes para conseguir la primera estrella (de 3) en el sistema de puntuación. Hay cinco tipos diferentes de niveles:

  Movimientos: El jugador tiene un número determinado de movimientos y debe cumplir con la puntuación mínima antes de ejecutar fuera de movimientos.
  Jalea: Algunos, si no todos los caramelos de la placa están encerradas en "jalea" y el jugador debe coincidir con los caramelos para eliminar una o dos capas de gelatina de la placa utilizando un número determinado de movimientos.
  Ingredientes: piezas de juego inigualables especiales (cerezas y castañas) aparecen en el tablero y el jugador debe limpiar las piezas por debajo de ellos para llegar a un punto de entrega con un número determinado de movimientos. Aparecerá un menú en pantalla para decirle al jugador la cantidad de ingredientes se necesitan para ganar el juego.
  Gana: El jugador debe alcanzar la puntuación 1 estrella dentro de un plazo determinado. Piezas especiales aparecen en el tablero para añadir tiempo al reloj.
  Dulces Orden: El jugador debe reunir un determinado número de caramelos de colores, dulces especiales, o combinaciones especiales de caramelo con un número determinado de movimientos.
  
  

  Si el jugador tiene éxito en alcanzar el objetivo de la jalea, los ingredientes, o los niveles de pedidos de caramelo, el juego hace un "Crush Sugar", a partir de una ronda de bonos automática cuando se utilizan jugadas restantes del jugador para aumentar el marcador a través de la creación de diversos dulces especiales de el tablero. Si el jugador no gana 1 estrella desde su puntuación, se deduce una vida. El jugador tiene un número predeterminado de cinco vidas, con cada vida restaurada después de una media hora. El jugador tiene la opción de pedir a los amigos de más vidas, la compra de un artículo de la restauración de la vida, o la compra de un artículo especial que amplía el número de vidas que el jugador tiene por defecto.

  Los niveles se organizan en "Episodes" de 15 niveles cada uno, con el tema de fondo a un cierto ajuste. En la actualidad (a partir del 18-May-2013) que contiene 380 niveles en la versión Facebook y 335 niveles en la versión de smartphones.

  Los caramelos especiales se crean cuando las combinaciones de cuatro o más caramelos del mismo color se corresponden entre sí.

  Caramelo Rayado: Cuando cuatro caramelos del mismo color se combinan en una fila o columna de un caramelo rayado se crea. La orientación de las rayas depende de la forma en que los cuatro caramelos fueron alineados. Por ejemplo: la creación de un caramelo rayado del 4 del mismo color en una fila crea un caramelo rayado vertical, mientras que la creación de un caramelo rayado del 4 del mismo color en una columna crea un caramelo rayado horizontal. Cuando esta obra se corresponde, borrará todos los dulces, en sentido horizontal o vertical.
  Wrapper Candy: Cuando cinco caramelos del mismo color se corresponden ya sea en una L o formación de forma de T un caramelo envuelto se crea. Cuando este dulce se corresponde explota dos veces en una fila, eliminar un 3 por 3 caja alrededor de sí mismo cada vez.
  Bomba de Color: Cuando cinco caramelos del mismo color se combinan en una sola línea se crea una bomba de color. Cuando este dulce se intercambia con otros dulces, todos los dulces de ese color se retiran del tablero.
  Jelly Fish: Sólo aparecen en Crush azúcar (o puede ser comprado por el Yeti Shop), y si coinciden se desactive 3 dulces (con gelatina) al azar en el tablero. Incluso puede borrar la gelatina detrás de los caramelos de obstáculos.
  
  

  Otra característica en Candy Crush está intercambiando 2 caramelos especiales que crean un efecto más poderoso que el juego solo.

  Cuando se intercambian dos Caramelos de rayas, se borrará una columna vertical y fila horizontal, incluso si las rayas se enfrentan a la misma dirección.
  Cuando un caramelo a rayas y Wrapped Candy (de cualquier color) se intercambian entre sí, se crea un caramelo a rayas gigantes. Tras su creación se mueve en una dirección horizontal y a continuación, una dirección vertical, despejando 3 filas de caramelos y luego 3 columnas de caramelos.
  Cuando una bomba de color y Candy Stripped se intercambian, convertirá todos los caramelos del mismo color que el caramelo rayado en otros caramelos rayados y detonar todos a la vez.
  Cuando se intercambian dos Candies envoltura, el radio de la explosión se dobla para formar un cuadro de 5 por 5 por dulces alrededor.
  Cuando una bomba de color y un caramelo envuelto se intercambian, borrará todos los caramelos del mismo color y desactive otros caramelos de colores al azar.
  Cuando se intercambian dos bombas de color, todos los dulces se borrarán a partir de todo el tablero de juego.
  Cuando una medusa y Candy Striped se intercambian, se convertirá 3 dulces (con gelatina) al azar en las rayas y los detonaron al mismo tiempo. Si el pescado va a una piedra, simplemente borrar el detrás de mermelada.
  Cuando una medusa y la bomba de colores se cambian, van a borrar 9 dulces (con gelatina) de forma aleatoria.
  
  

  Otros varios "Boosters" se pueden comprar en la tienda de Yeti, como el Lollipop Hammer, que puede borrar un caramelo a la junta directiva, o el aumento del tiempo o movimientos propulsores.

  Obstáculos también aparecen en niveles. Estos incluyen los dulces inigualables regaliz, los caramelos de chocolate en expansión, los caramelos bomba que terminan el juego si no se limpian antes de que acabe el tiempo y los dulces taza de crema batida que requieren varias coincidencias para eliminar. La junta también contendrá caramelos litoral, caramelos de regaliz en "jaulas" que no se puede mover hasta que se emparejan y mermelada, que tiene un dulce especial.

  Popularidad

  El juego ha tenido más de diez millones de descargas.

  Caramelo Crush Saga es popular en Facebook con más de 20 millones de gustos en la página de la aplicación. Es la aplicación más popular en Facebook y la aplicación de mayor recaudación en la tiendas de Apple y Google Apps.

  El juego hace un cameo en el video musical de "Gentleman" de Psy.

  Caramelo Crush Saga ha sido objeto de especial atención en los medios de Hong Kong, con informes de que uno de cada siete Hongkongers juega el juego, que un conductor de autobús de la ciudad se vio en el juego durante el trabajo, que se puede mejorar o dificultar las relaciones interpersonales, causa tensión en el cuello debido a la postura incorrecta durante el juego, o incluso provocar ansiedad en los que no puede pasar de cierto nivel.

  Manquen referències a Candy Crush Saga[modifica]

  Hola Oneta,

  recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

  Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
  Aquest recordatori és en motiu de l'article Candy Crush Saga. --Bestiasonica (disc.) 00:29, 26 maig 2013 (CEST)Reply[respon]

  Proves revertides[modifica]

  Stop hand.svg

  Hola i gràcies per experimentar amb la Viquipèdia. La vostra prova ha funcionat, però malauradament l'hem hagut d'esborrar o revertir. Si us plau feu servir la pàgina de proves per a qualsevol altra prova que vulgueu fer. També podeu fer una ullada a la pàgina d'acollida si voleu saber més sobre com contribuir a la Viquipèdia. Endavant!--Docosong (disc.) 19:43, 20 des 2017 (CET)Reply[respon]

  Nous articles[modifica]

  Hola Oneta. Abans de seguir fent més articles, estaria bé que mirassis de repassar els que ja has fets. Almenys els manquen:

  Si tens dubtes, demana el que faci falta. Gràcies, Pau Cabot · Discussió 20:22, 20 gen 2019 (CET)Reply[respon]

  Hola Oneta. Has llegit el paràgraf anterior? Pots respondre a aquests missatges en aquesta mateixa pàgina. L'alternativa és traslladar els articles al teu espai d'usuari/a per que els acabis d'elaborar.--Kette~cawiki (disc.) 09:57, 21 gen 2019 (CET)Reply[respon]

  Community Insights Survey[modifica]

  RMaung (WMF) 18:18, 9 set 2019 (CEST)Reply[respon]

  Reminder: Community Insights Survey[modifica]

  RMaung (WMF) 21:47, 20 set 2019 (CEST)Reply[respon]


  Proposta d'esborrament de la pàgina «Jordi Dalmau»[modifica]

  Hola,

  S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Jordi Dalmau», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

  Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Medol (disc.) 14:15, 10 maig 2020 (CEST)Reply[respon]