Usuari Discussió:Vriullop/2008 07-09

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Traducció pàgines especials

No té res a veure, els missatges que m'indiques són traduccions del contingut d'aquestes pàgines especials, encara que siguin frases curtes (perquè normalment són titulars o alguna cosa així). La traducció dels títols de les pàgines (allò que hem d'escriure després del prefix «Especial:») és força moderna i es fa a part del sistema de missatges MediaWiki. Concretament es fa des de [(aquest enllaç s'ha autodestruït)] i la vaig fer jo en el seu moment una mica a la meva manera. Trigaran força en actualitzar-ho però si ho creus necessari es pot demanar. --SMP​ (+ disc. xat) 11:19, 1 jul 2008 (CEST)

D'acord, però exactament què és el que fas? On vols posar això dels special: en anglès? --SMP​ (+ disc. xat) 11:41, 2 jul 2008 (CEST)

Josep Martí i Bofarull (consulta Otrs)

Hola Vicenç, en Josep (Lohen11), hem comenta que ets l'especialista en Otrs i commons.

Fa uns dies vaig iniciar l'article de Josep Martí i Bofarull i intentant seguir el tema de les Autoritzacions li vaig demanar aquesta per tal de poder posar els quadres en l'article. amablement el pintor m'ha enviat l'autorització i avui he penjat les fotos a commons i he enviat el correu amb l'autorització. Tinc dubtes de si ho he fet bé. Hi podries fer un cop d'ull i comentar-m'ho? (així aprenc...). Gracies. --Marc (Mani'm?) 10:11, 2 jul 2008 (CEST). a [1] hi veuràs les preguntes que li trames a en Lohen i a la pagina del article Josep Martí i Bofarull les imatges que he posat.

Ja deia jo... Amb la bona fe del novell + la complexitat en el tema llicencies es de xamba que l'encertis a la primera, o a la segona, ... . Gracies pels comentaris. Espero la resposta dels Otrs i desprès miro que farè. Prenc nota del tema de les critiques i les modificaré, així com tot l'article (en pau cabot m'ha fet altes suggeriments). Pel que es veu haig de replantejar-lo tot. --Marc (Mani'm?) 09:38, 3 jul 2008 (CEST)

Sostres (2)

Aquí has esborrat una referència però has esborrat també un tros de text. Tal com ara queda el text no té sentit, i no sé si volies esborrar tot el paràgraf o només volies esborrar la referència. Salut!--Xtv (que dius que què? - Potser em trobes al xat...) 10:46, 2 jul 2008 (CEST)

Estic d'acord que potser s'hauria de suavitzar l'estil o buscar més referències, però molt em temo que bona part del contingut de l'article és verídica (encara que el "em temo" no és suficient per incloure-ho, tal com dic s'haurien d'aportar referències si és cert que no ha fet la carrera, etc). Salut!--Xtv (que dius que què? - Potser em trobes al xat...) 15:21, 3 jul 2008 (CEST)
Home, segons quines conclusions sí que poden ser assaig, però si als seus texts diu que és convergent o que els gais o les lesbianes són això o allò, crec que es poden usar directament aquests escrits per dir que és convergent o (potser no per dir que és homòfob), però per poder dir que té un tractament poc respectuós vers els homosexuals. No veig perquè cal que una tercera persona digui: en Sostres és convergent, si hi ha textos on ell mateix es manifesta que ho és. Potser el que vols dir és que es pot treure informació dels seus texts, però no conclusions...--Xtv (que dius que què? - Potser em trobes al xat...) 10:33, 4 jul 2008 (CEST)

Afegir codi al Common.css

Podries afegir el codi següent a MediaWiki:Common.css?:

#Cerca { background: url(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/ae/MP-magnifying-glass.png) no-repeat top right; }

Estic fent un experiment amb una nova portada: Usuari:Joancreus/Laboratori/Portada/3.

--FreeciverCat 20:26, 3 jul 2008 (CEST)

També podries afegir el text següent a MediaWiki:Common.css:
#EnWpMpBook { background-image: url(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/7e/MP-open-book.png); }

--FreeciverCat 20:31, 3 jul 2008 (CEST)

Buròcrata

Gràcies pels consells. Esper que em donis una mà almenys al principi. Bones vacances per Formentera! Pau Cabot · Discussió 11:08, 5 jul 2008 (CEST)

<>== Entrevista Avui ==

Hola Vicenç. La delegada del diari Avui a València ens vol entrevistar el proper dimecres a mi i a Espencat (per parlar de la viquipèdia en català i dels articles que fem sobre València ciutat), i m'ha demanat si pot entrevistar algú de Catalunya, i, entre altres, havia pensat en tu. Si em dónes el teu consentiment, li dic que es pose en contacte amb tu (via la pàgina de discussió) per fer-te l'entrevista (crec que són poques preguntes). A qui més li ho podria proposar, el tema de l'entrevista?

Per cert, canviant de tema, la densitat de població de la infotaula de Catalunya apareix desplaçada i és confusa, però no la puc modificar perquè l'article està bloquejat. Amb la de les Illes Balears passa igual. A Galícia li ix una densitat superior a Bangla Desh. Salutacions.--Felivet (discussió) 23:17, 7 jul 2008 (CEST)

ICC

Hola Vicenç. Tot i buscant mapes en l'ICC he vist que en les decripcions dels mapes "antics" (exemple), en el premís d'us diu: "Còpia permesa amb finalitat d'estudi o recerca, citant la font Institut Cartogràfic de Catalunya. Per a qualsevol altre ús cal demanar autorització.". Es pot considerar una autorització genèrica per poder pujar els mapes que ens interessin a commons?. Gracies --Marc (Mani'm?) 18:25, 8 jul 2008 (CEST)

Imatge de Miacis

Hola, Vicenç, com va? Podries passar a mirar-te aquesta discussió? Porto cinc mesos buscant una imatge lliure sobre un cert animal i no en trobo enlloc. M'he esforçat molt per trobar-la i fins i tot així, res de res. Per això penso que carregar una imatge amb copyright cauria dins l'ús legítim perquè és raonable pensar que no es pot obtenir una imatge lliure. Com ja et dic, he buscat a catàlegs de museus, recursos d'imatges lliures, Flickr i molts altres llocs, tant a Internet com en la vida real. Voldria saber la teva opinió. Gràcies. – Leptictidium (pm!) 21:28, 8 jul 2008 (CEST)

Drets d'imatges

Hola!

Que em va dir Pere prlpz que tu controlaves el tema dels drets de les fotos i tot això. Estic pensant de, més endavant, pujar fotos a la viquipèdia. I m'agradria saber si es cedeixen a totes les wikis o com fer per cedir-les només a la viquipèdia catalana. Ja sé que et sonarà sectari... però vista la política de la wikipedia espanyola (amb els topònims catalans, etc.) no em ve de gust que fer-hi cap aportació, ni que siga involuntària. Malgrat el meu sectarisme, em podries fer cinc cèntims de la cosa?

Gràcies,--Ferran (discussió) 18:52, 9 jul 2008 (CEST)

Per cert, què fem amb l'eterna discussió dels valencians de l'urbs?

Que moltes gràcies per la informació... he trigat a contestar (perdó) perquè porte uns dies que no venia per la wikipèdia...--Ferran (discussió) 17:53, 16 jul 2008 (CEST)

Entrevista avui

Hola vicenç, Sóc Ester Pinter de l'Avui a valència, vaig a fer un reportatge sobre la vikipèdia i m'agradaria fer-te algunes preguntes perquè segons m'ha comentat Felivet, que tinc ara ací al meu costat, a l'igual que a Espencat, m'ha dit que ets administrador. M'agradaria saber perquè has decidit ser administrador i què és el que trobes més gratificant d'aquesta feina. Altres punts sobre els que m'agradaria que em donares la teua opinió és: l'anonimat dels autors que fan, justament, l'enciclopèdia més consultada ara mateix, la politització dels articles. Moltes gràcies per la teua atenció Ester.--Primavera (discussió) 20:07, 9 jul 2008 (CEST)

codi

Hola, em passa una cosa estranya, en les pàgines que edite, però no en d'altres, apareix al costat de la paraula "editar" dos < small >< /small >. Ho veus tu o és que només sóc jo? un exemple: Octubre Centre de Cultura Contemporània. --espencat (discussió) 09:26, 11 jul 2008 (CEST)

Miacis

Gràcies. Com ja dius, el tema ja està solucionat, però almenys ho sabré per si mai torno a tenir el mateix problema. Ara, a trobar informació! – Leptictidium (pm!) 13:22, 14 jul 2008 (CEST)

Quant als municipis francesos, d'acord, vejam a veure si el Pasqual té temps. – Leptictidium (pm!) 12:50, 15 jul 2008 (CEST)

Grups de Mallorca

No trob l'article 'Musnok' que acab d'escriure. Ja va ser escrit i eliminat una vegada. He obert aquest usuari per anar penjant articles de grups de Mallorca, m'agradaria que no fóssin esborrats!el comentari anterior sense signar és fet per Musicamallorca (disc.contr.) 09:38, 15 jul 2008 (CEST)

/* l'etern conflicte */

l'etern conflicte

Este missatge s'enviarà a una sèrie d'usuaris, ben actius i amb experiència, en principi adminitradors d'ací.

Supose que tots coneixeu el conflicte latent que tenim a Cristòfol Colom i si vos faig aplegar este missatge es per a demanar la vosta participació per poder frenar estos actes. La manca de civisme i la continua guerra d'edicions mantinguda en l'article s'està excedint des del meu punt de vista, els enfrontaments van començar en una altra viquipèdia i ja duren com a mínim un any.

En altres ocasions haguera almenys protegit la pàgina, ho he fet per qüestions molt menys greus, com un vandalisme reiterat. Potser com a part implicada en cert grau no actue per que no se m'acuse d'amiguisme i favoritisme.

Pense que blocar els usuaris XproferenS i Jacquard és donar un tracte de favor a M.A. fotografo, però en canvi evitarem l'autobombo de Xproferens i els atacs del Jacquard que fins ara no aporta gran cosa que no s'haja dit. Protegir la pàgina és el que pretén Jacquard el qual com he dit no sembla que estiga fent res per millorar l'article.

En MiguelAngel fotografo ha demostrat al xat de se'n penedix de la seua actitud, que en tot cas ha sigut una reacció a les provocacions dels altres.

En tot cas cal recordar que esta és la meua perspectiva, potser resulte parcial i no sé vore-ho. Per això mateix us demane la vostra participació a Discussió:Cristòfor Colom#protecció de pàgina i bloqueig d'usuaris, encara que ho entendré si no s'hi voleu acostar, però és que este assumpte necessita ja una resolució. –Pasqual · discussió · xat 13:15, 16 jul 2008 (CEST)

Quan les fonts es contradiuen

Mira si pots comentar-me alguna cosa sobre açò o a qui puc acudir. Que fa un quan les estadístiques de la diputació d'Alacant diuen que a Alcoi hi ha 0 places de turisme rural (any 2005) i llig en el periòdic de la seua ciutat que en l'entorn del Parc natural de la Font Roja hi ha 224 places hoteleres. No crec que s'hagen creat tantes places en tres anys.--Rafa (discussió) 16:58, 18 jul 2008 (CEST)

en la plana web de turisme de l'ajuntament d'Alcoi apareixen 4 masos dedicats a turisme rural crec que les estadístiques de la diputació estan un poc passades, segur que la notícia inclou altres tipus de places hoteleres. Gràcies. Bona Viquitrobada, intentaré estar connectat.--Rafa (discussió) 17:23, 18 jul 2008 (CEST)

plantilles

Fet Fet! L'he passat a l'espai de PasqualBot. Ara hauré de modificar el bot somriure –Pasqual · discussió · xat 18:21, 18 jul 2008 (CEST)

Imatge

Estimat company,

Tot bé? Mira he detectat que l'imatge Imatge:Smgboxartwii.jpg de l'article Super Mario Galaxy no és cap captura de videojoc, sinó una coberta de videojoc. Segons Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Imatges de cobertes i portades que tu mateix em vas explicar, no es poden tenir aquestes imatges sense cap autorització a la Viquipèdia. Per tant considero que segons la política d'aquesta norma que es va imposar l'any passat, aquesta imatge es tindria que esborrar quan abans millor. Moltes gràcies. Salut! fa l'ullet --Zant (discussió) 14:08, 19 jul 2008 (CEST)

Viquitrobada 2008

Hola:

Gràcies per informar-me d'aquest atemptat a la incultura que estem realitzant. Com podràs veure i tal com he amenaçat aquest matí he iniciat Viquiprojecte:Viquitrobada 2009 per tal d'anar pensant-hi tots plegats com volem fer-ho. Avui ha sigut esgotador i he superat el nombre de grams d'etanol als que estic habituat, pel que el meu fetge m'està demanant que m'en vagi a dormir. Resumint que avui no ho faré, però crec que ens ho podriem posar com a deures per al proper mes desenvolupar i estructurar aquesta viquitrobada.

Gràcies per tot.

--Bestiasonica (discussió) 00:44, 20 jul 2008 (CEST)

Espanya a les Constitucions

Hola Vicenç, en Friviere em demana què hem de fer amb el seu article esborrat. No tenim cap tipus de norma per a restaurar articles esborrats. Què te sembla, si, per començar, traspàs la informació a una subpàgina d'usuari seva perquè, en tot cas, els usuaris no administradors puguin veure l'article del qual estam xerrant? Pau Cabot · Discussió 12:41, 20 jul 2008 (CEST)

Moltes gràcies, Vicenç. Li he fet arribar la teva resposta al Friviere. Vist l'article i les raons, no estic gens d'acord en restaurar-lo, però, almenys, que tengui clar el camí que ha de fer per reclamar ... Pau Cabot · Discussió 13:21, 20 jul 2008 (CEST)
Hola Vriullop, saps quina era la normativa aplicable en aquell moment, que necessito per aclarir l'eventual error?--Paco 14:39, 20 jul 2008 (CEST)

Plantilla

Crec que ja no s'utilitza per res. Es pot esborrar. – Leptictidium (pm!) 21:45, 22 jul 2008 (CEST)

Plantilla Babel ca

Ja està. Era un tema de sincronia. Simplement els he "purgat". --SMP​ (+ disc. xat) 01:29, 25 jul 2008 (CEST)

Tortellà

Bones! T'escric aquest missatge perquè m'agradaria que fessis una lectura d'avaluació de l'article Tortellà, per veure les mancances o altres suggeriments sobre aquest poble de la Garrotxa. Gràcies per endavant i salut! --Spinguet7 (discussió) 14:07, 25 jul 2008 (CEST)

IRC

ja sé q estàs de vacances però si pots entrar un moment a wp-sysop hem de donar-te una notícia. –Pasqual · discussió · xat 18:53, 25 jul 2008 (CEST)

Plàcid

Te pareix que pots fer res per això: Viquipèdia:La taverna/Arxius/Novetats/Recent#Dret a la propia imatge i propietat moral de les obres d'art, científiques, Viquipèdia:La taverna/Arxius/Novetats/Recent#Drets dels autors i, finalment, Usuari Discussió:Paucabot#Ja no col·laboraré més amb Viquipèdia? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 12:05, 28 jul 2008 (CEST)

Ho entenc. Jo també he estat incapaç d'entendre res ... Pau Cabot · Discussió 15:21, 3 ago 2008 (CEST)

Tahitià

Hola! Seguint amb el treball per revisar els articles de qualitat que no tenen referències, em vaig trobar l'article Tahitià, que amb una longitud de 52.000 octets només té cinc referències. Vaig demanar-li a l'editor principal de l'article, en Vilallonga, si podria posar més referències per complir els criteris de qualitat. Tanmateix, com que no el vaig tractar de Sa Majestat o d'Altesa Reial, en Vilallonga es devia ofendre i ha dit que no pensa posar més referències. Encara que, davant de la seva resposta innecessàriament hostil, tinc moltes ganes de proposar la retirada de la distinció de l'article (en el seu estat actual, segur que la perd), voldria saber si tu, que entens dels temes polinesis, podries afegir referències a l'article perquè compleixi els criteris de qualitat actual. Gràcies. – Leptictidium (pm!) 17:39, 1 ago 2008 (CEST)

Bon dia Vicenç,
Encara que fa força temps que no parlem per les nostres coses, t'escric per protestar pels comentaris de Leptictidium. No pot ser que em caigui de cop un missatge tan breu i tan exigent. Potser és que ara a la Viquipèdia les relacions s'han relaxat tant que un missatge ja no duu context –no cal ni explicar per què cal posar citacions–, ni un trist si-us-plau. Hi coses per les quals no hi passo i aquesta n'és una. Si això pot ser considerat aristocratisme, tampoc em sembla malament. Ja em coneixes.
D'altra banda, aprofito l'avinentesa per saludar-te com cal, preguntar-te com estàs i com va la teva vida (i els teus projectes). Igualment, et comento que al novembre hi haurà a Girona una sèrie de conferències-seminari sobre la Polinèsia que hem organitzat des de la Càtedra Maria Àngels Anglada de la UdG, amb professors d'aquí i d'allà (la Polinèsia). No cal dir que hi estàs convidat. Quan tingui el programa te l'envio.
Fins aviat,
Vilallonga · (digui digui) 14:22, 6 ago 2008 (CEST)
Em sembla molt correcte, Vicenç. Veig difícil que pugui posar més referències durant les dues properes setmanes, ja que sóc fora per motius de feina (on són les vacances?!) i no tinc els llibres a l'abast. També espero que tot plegat no sigui res, però cal millorar la comunicació, sobretot amb usuaris que només passen de tant en tant –com jo– i no sabem gaire de què va la pel·lícula. Quant a la Polinèsia, celebro que t'agradés el catàleg. Va ser una bona feina. Esperem que ens puguem veure –i conèixer- a Girona d'aquí ben poc!
Fins aviat,
Vilallonga · (digui digui) 20:09, 6 ago 2008 (CEST)

Nova redacció entrada Cristòfor Colom

He redactat totalment de nou l'entrada Cristòfor Colom. Podeu llegir-la aquí : Usuari:XpoferenS/Cristòfor Colom Us prego la repaseu, i si troveu quelcom d'inexacte em deixeu el vostre comentari a la pagina de discusió.Usuari Discussió:XpoferenS/Cristòfor Colom Molt agraît Salutacions --XpoferenS (discussió) 15:09, 4 ago 2008 (CEST)


Benvolgut company: T'agrairia llegisis aixó http://ca.wikipedia.org/wiki/Discussi%C3%B3:Crist%C3%B2for_Colom#Absud Salutacions --XpoferenS (discussió) 05:48, 29 ago 2008 (CEST)

Sembla que no hi ha remei

Acabo de mirar la pàgina http://ca.wikipedia.org/wiki/Usuari_Discussió:XpoferenS/CristòB2for_Colom#Se_me_invita_a_opinar_.. de l'usuari Xpoferens, el qual està re-redactant l'article sobre Cristòfor Colom en una sub-pàgina seva, i, he estat observant com els ànims (que ja estàven calents) han anat pujant de to. Aquest esboç d'article, perquè, de moment és això, un esboç, que, s'ha de discutir sobre si aquesta informació s'ha d'incloure o no, o l'estil cal millorar-lo... (defectes que s'han de polir per aconseguir claredat, presentació, etc...) ja ha començat esgarriat donat que ja han començat fortes discussions que, de no fer-se un seguiment, podria acabar en una batalla campal "virtual". Al meu entendre, que, no obstant per què ja vaig tenir una forta enfrontada amb l'altre usuari implicat, podria resultar parcial, llegint la última discussió, es que ni que aparegués un geni que concedís tres desitjos, ni que succeís un miracle, aquests dos usuaris arribarien a una consiliació. Per una banda tenim l'usuari Xpoferens que està fent un intentant ampliar l'article i per altre banda tenim al usuari MiguelAngel fotografo que tot el que es fa poques coses li poden semblar bé, i moltes li semblen horribles, o bé perquè no li agrada la informació que hi figura, o bé perquè troba que determinat article ha de figurar més determinat nom (cosa que personalment desaprobo ja que al final l'article semblaria un altre article), o bé...

Potser són imaginacions meves però mirant en altres articles (tant de la wiki catalana com d'altres wikis) em sembla que en cap altra s'ha armat tant de follón com en aquest article (sigui català com castellà) i, mai havia vist a un mateix usuari anar de prepotent, fer comentaris que practicament ratllarien l'insult, per més bones intencions que es vegin, aquest usuari no canviarà mai la seva forma de enfocar les coses, per ell tot és o acceptes això en la seva majoria, o no permeto que se li facin modificacions. --Jacquard (discussió) 01:45, 6 ago 2008 (CEST)

Benvolhut companym estic dormit i seré breu. Tranquil, he après molt aquets dos sies. He demanat la col.laboració a tots els usuaris que havien intervingut en la redacció de la pagina. Tot els arguments que ha dit la gent els he tingut en compte i he refet l'article Qui no ha volgut argumentar, i ha perdut el temps en altres coses, no es culpa meva. Passssso de discusions esterils demà començaré l'esborrany de l'article de la Catalanitat I anar hi anant. Nanit --XpoferenS (discussió) 01:14, 9 ago 2008 (CEST)

Infotaules

Totalment d'acord. Ja m'hi havia trobat amb aquesta problemàtica, però em feia peresa rectificar-ho. Hi ha molta feina a fer a les plantilles ... Pau Cabot · Discussió 16:17, 6 ago 2008 (CEST)

Gràcies ...

.... moltes gràcies. Te has percatado muy bien. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 19:09, 8 ago 2008 (CEST)

Una pregunta

Els administradors de la wikiCAT podeu fer d'administradors a la wikiESP? Ho dic perque avui algun gamberro ha escrit noseque a la meva pagina de discusió a la wikiESP, veig que el mafoto ha muntat un pollastre per no se que de el seu nom, profesió, adreça , domicili, email, que son tant supersecrets que si poses el seu username al google et surten, i ara veig que tu li esborres a la meva pagina d'usuari en castellà. Ei, que per a mi esta be que ho esborris, eh. Jo nomès pregunto si podeu actuar allí Em sembla que m'en vaig a dormir que ja no veig clar. Salut i peles --XpoferenS (discussió) 01:07, 9 ago 2008 (CEST)

Aquell comentari estaba a la wiki espanola. No entenc perque es va esborrar la rssta del comentari, no tenia res extrany. El senyor que te com a nick el seu nom real i el seu ofici, i que si ho posses al google et surt l'adreça i la foto, ahir va copiar la meva suposada web i fins i tot el nom comercial de la meva suposada empresa. Evidentment jo ho vaig esborrar, deixant la resta del comentari. http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari_Discussi%C3%B3:XpoferenS/Crist%C3%B2for_Colom&diff=2481555&oldid=2480369 Si per aquell comentari va demanar el bloqueix de tres usuaris, quan ho fa ell, que es fa ? Es una pregunta retorica, no estic demanant res, pero una mica de coherencia ens aniria be. --XpoferenS (discussió) 09:36, 13 ago 2008 (CEST)


La questió no es si la web es meva o no, sino que va copiar fins i tot el nom comercial de l'empresa. no entro en si s'havia d'esborrar o no el comentari, aixó es questió teva. Si entro en la queixa per fer publiques dades privades, i en els criteris d'actuació en un cas i en l'altre. No s'està copiant res d'aquella web tal i com ja li he aclarit al sr amb nick de nom real i professió. Amb el meu nick pots trobar a internet fins i tot grups musicals, i jo no se ni tocar la flauta. --XpoferenS (discussió) 11:49, 13 ago 2008 (CEST)

correcció ortogràfica

Hola! No sé com ho he de fer, però he vist una errada prou greu en la pàgina de la Muralla Xinesa, concretament en l'apartat d'Origen, on apareix "llançes" amb ç en lloc de c! Qui sigui el responsable per poder modificar errades, doncs que ho faci.

Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per 81.41.242.224 (disc.contr.) 14:31, 9 ago 2008 (CEST)

Municipis d'Albacete

he vist que molts dels municipis d'ALbacete els havies redireccionat cap a la Llista de Municipis d'Albacete. Els estic desredireccionant, afegeixo la infobox i una plantilla de municipis de la meva creació (com déu mana). EL que em sembla estrany es qué no apareguin com a nou article. A què es deu això ? Walden69 (discussió) 16:14, 9 ago 2008 (CEST)

Gràcies, t'ho agrairïa moltíssim, ja que tú en tens més pràctica i jo ara estic molt ocupat amb els municipis. Per cert, hi ha un anònim que em diu que no poso les plantilles de coordenades on hi ha la població del municipi. La veritat, no sé de què m'està parlant. Quan puguis, em fas cinc cèntims--Walden69 (discussió) 20:34, 9 ago 2008 (CEST)

Pregunta al Déu de les Llicències

Vicenç, M'interessa aquesta foto que només diu "share alike", però no se si aixó és prou. Jo pensava que el Panoramio era una web comercial i mai m'havia interessat, però veig que és de l'estil Flickr. Si és així, creus que podriem fer alguna cosa com amb Flickr?. Darrerament he fet servir les eines de càrrega i verificació automàtica i són molt potents i pràctiques. Bé, ja em diràs si la puc copiar i quin és el millor camí. Salut !! i bones vacances. --amador (discussió) 11:25, 10 ago 2008 (CEST)

Ús de plantilles

Idò no hi havia pensat gens amb la plantilla {{Subpàgina de plantilla}}. Miraré de posar-la... Gràcies, Pau Cabot · Discussió 14:41, 10 ago 2008 (CEST)

Encara existeix? el Patuet

Doncs, ara he vist un anònim a afegit a Patuet a l'article Català, em podries posar una referència sobre l'edició que ha fet l'anònim. Segur que ho sabràs fer al ser tu qui va crear aquell article.--KRLS , 16:53, 11 ago 2008 (CEST)

Veganisme

Gracies per restaurar-me l'edició. Com quedava molt buit he traduit part de l'article en espanyol y l'he posat perque quedi més complet. Tracaré en un futur próxim de traduir la restai posar referencies, i sobretot de cometre menys faltes de ortografía, que com veurás, en cometo moltes. Salutacions. Akhran (discussió) 12:38, 12 ago 2008 (CEST)

Vriullop

Necessito parlar amb tu al xat un moment. Pots?--KRLS , 19:57, 12 ago 2008 (CEST)

Coordenades

No és vritat que el paràmetre city ha deixat de funcionar. El Google Maps en fa ús. I també en pot treure profit qualsavol altre que vulgui incorporar aquesta informació a la seva pròpia base de dades.el comentari anterior sense signar és fet per 83.49.224.104 (disc.contr.) 22:45, 12 ago 2008 (CEST)

Ok. Ha deixar de funcionar en l'enllaç al toolserver, però és possible que s'usi en altres sistemes. --V.Riullop (parlem-ne) 09:04, 13 ago 2008 (CEST)

Plantilles de successions

Hola, he creat les plantilles que comencen per S- de Categoria:Plantilles de filera de successions perquè he cregut que, tot i que nosaltres ja tinguem una forma adaptada de les fileres de successions, sempre va bé que la forma anglesa també funcioni aquí: és molt més fàcil crear l'article copiant directament el que hi ha allà (s'ha de dir que les plantilles S-off, S-ppo i S-par no les teníem, i crec que queden bé, i no sé si és compatible amb el nostre mètode). Quan ja havia creat quasi totes les plantilles corresponents i anava a crear la {{S-inc}}, he vist que tu ja la vas esborrar fa més d'un any, conjuntament amb unes plantilles més de successions (segons posa a l'historial). Per tant he parat de crear-les. Es va decidir que aquest sistema de còpia de les angleses no era vàlid? Per què es van esborrar? Espero la resposta per acabar de crear-les, o bé esborrar-les i adaptar-ho a la nostra forma (la qual cosa no em convenç perquè es perd massa temps, i l'important de l'article és com es llegeix, no pas com està fet). Tot això, per cert, venia per la creació de l'article James Knox Polk.--Xtv (que dius que què?) 11:50, 13 ago 2008 (CEST)

Sí, estic d'acord que és millor si existeix la versió catalana, però crec que ha de ser compatible amb l'anglesa. Sobre la compatibilitat amb les altres viquipèdies... home, sent realistes, l'anglesa passa la mà per la cara a totes encara... En tot cas, jo per les ciutats alemanyes sí que he creat la plantilla que es pugui aprofitar de l'alemanya, perquè justament com que crec que a la viqui alemanya és on tindran més informació, és interessant que aquest cas es pugui aprofitar d'allà. Bé, ara no puc, però intentaré moure les plantilles de tal manera que el nom sigui en català i hi hagi redireccions, i si puc, crearé una pàgina explicant les dues modalitats de fer fileres de successions: la còpia de l'anglesa i la genuïna catalana.--Xtv (que dius que què?) 12:24, 13 ago 2008 (CEST)

Importació d'historial

En Resped m'ha deixat aquest missatge: Quan es fa una traducció de una altra wikpèdia cal importar l'historial per acomplir la llicència GFDL. no fer-ho de eixa manera és un problema per viquipèdia molt greu Quan tradueixo algun article d'una altra wikipedia, poso la plantilla de traducció. No sé que vol dir aquest amb això, ja que he intentat copiar i enganxar l'historial d'altres wikipèdies i no hi ha hagut manera. Per cert, és un col·laborador de la wikipedia espanyola. Tenim algun problema amb ells per les traduccions o se m'escapa alguna cosa. He vist traduccions fetes entre les diferents wikipèdies i algunes no posen res, o només posen alguna referència, però no diu res de l'historialWalden69 (discussió) 22:48, 13 ago 2008 (CEST)

PEC

Hi havia pensat, el que passa és que l'objectiu d'aquesta plantilla és poder fer les coses ràpidament, i si cada vegada he d'escriure Usuari:Leptictidium/PEC, es fa més complicat. Si faig un enllaç des de la meva pàgina d'usuari perquè la plantilla no quedi òrfena, se soluciona el problema? – Leptictidium (pm!) 11:22, 16 ago 2008 (CEST)

D'acord, ara ho arreglo. – Leptictidium (pm!) 11:28, 16 ago 2008 (CEST)

Ptbotgourou

Gratias per della informatio (I hope it's catalan or spanish ;-)) --Gdgourou (discussió) 12:42, 17 ago 2008 (CEST)

"Youtube"

Bones, no estic gens d'acord amb la modificació que as realitzat a l'article del FC Barcelona treien les referències amb el motiu que "youtube". Estem al S.XXI i el youtube és una eina mundial d'informació amb similituds fins i tot de la mateixa viquipèdia. Entenc que hi hagi material al en aquesta web youtube que no sigui gens vàlid com a font d'informació objectiva i rigorosa i que hi hagi d'altre que es pugui dubtar però també s'ha de saber diferenciar aquesta mena de material amb peces (vídeos) que són de extrets de mitjans internacionals reconeguts i que si que son indubtablement útils com a referències. Al meu parer els vídeos d'un canal informatiu com el History [2] son fonts d'informació molt valides. --Baggio (missatges) 17:34, 17 ago 2008 (CEST)

No sabia de les discussions referents al youtube tot i que estava segur que hi havien. Com as ben dit la mateixa viquipèdia no és una font fiable d'informació. Malgrat això per a molta gent aquest fet no representa un greu obstacle. La gent segueix informant-se i crec que la gran majoria sap diferenciar el que pot ser un contingut/article amb certa credibilitat i objectiu amb un altre de dubtós o vanal. Més o menys el mateix que passa al youtube, l'usuari és qui te el poder de avaluar la credibilitat del material.
Com te dit hi han vídeos que no acceptaria com a referències a la viquipèdia però hi han d'altres que son una sort que estiguin disponibles a la xarxa. Hi ha casos que costa trobar altres referències, al mateix article del Barça passa. Tenim referències de l'afer Di Steffano on les millors i poques referències són uns vídeos penjats d'un programa especial que va fer TV3 dirigit pel Basses. Jo em crec molt més aquesta informació que no pas la de molts altres mitjans. Bé no se que hauríem de fer la veritat és un tema interessant i força !discutible".
PD: No se si as vist el comentari de'n Leptictidium però sí, tenen canal propi [3]. --Baggio (missatges) 19:53, 17 ago 2008 (CEST)

Plantilles

Estava ordenant les plantilles i m'he trobat amb problemes de nomenclatura. Al que ja vàrem comentar de Categoria:Plantilles d'informació, que conté infotaules i bastantes altres coses, s'hi han afegit més dubtes:

He mogut coses com {{imdb}} a la Categoria:Plantilles d'enllaç perquè n'hi havia molts d'aquest estil, però després me n'he adonat que el nom estava pensat per coses com {{Pdf}}. He mogut aquests darrers a Categoria:Plantilles d'informació d'enllaços. Un efecte col·lateral d'això és que, ara, no sempre és fàcil diferenciar entre Categoria:Plantilles de referències i Categoria:Plantilles d'enllaç (veges {{FishBase genus}}). També he creat Categoria:Plantilles d'autoritzacions. Què en penses de tot plegat? Pau Cabot · Discussió 11:11, 18 ago 2008 (CEST)

Així, la teva idea passa per reanomenar Categoria:Plantilles d'enllaç a Categoria:Plantilles d'enllaços externs i penjar-hi les referències, les autoritzacions? I les que ara són a Categoria:Plantilles d'informació d'enllaços, on anirien? Pau Cabot · Discussió 11:46, 18 ago 2008 (CEST)
Idò te sembla que puc crear Categoria:Plantilles d'enllaços externs i Categoria:Plantilles d'enllaços i anar fent amb l'ajuda de bots? Pau Cabot · Discussió 12:12, 18 ago 2008 (CEST)
I les plantilles de cites o de bibliografia que ara són a Categoria:Plantilles de referències, les categoritzaries com a "enllaços externs"?
I si la Categoria:Plantilles de referències, la penjam directament de Categoria:Plantilles per tipus? Pau Cabot · Discussió 14:25, 18 ago 2008 (CEST)
Idò jo veig que es necessita un calçador molt gros per fer entrar una referència bibliogràfica o una autorització com un "enllaç extern", no sé ... fa l'ullet. Pau Cabot · Discussió 14:36, 18 ago 2008 (CEST)
Ok. Ho deixarem així, idò. Per cert, tu que en saps més, podries fusionar/redirigir les plantilles duplicades de Categoria:Plantilles d'enllaços externs? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 15:24, 18 ago 2008 (CEST)

I {{Amg}} i {{Allmusicguide}}? Pau Cabot · Discussió 16:34, 18 ago 2008 (CEST)

Gràcies. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 16:45, 18 ago 2008 (CEST)

Reunió

Hola Vicens, si et plau t'estem esperant.el comentari anterior sense signar és fet per Gomà (disc.contr.) 19:19, 18 ago 2008 (CEST)

Cànids

Bon dia. Em sembla que el trasllat de cànids a cànid és ben evident; els noms dels articles els posem en singular, tret d'algunes excepcions com ara els grups ètnics. Aquesta norma s'estén als articles d'éssers vius. – Leptictidium (pm!) 10:40, 20 ago 2008 (CEST)

T'he respost a la plana de discussió corresponent. – Leptictidium (pm!) 10:46, 20 ago 2008 (CEST)

Notabilitat

Vicenç. He passat per la pàgina d'esborraments i, com és corrent, he vist unes baralles per demostrar la notabilitat (o no) d'uns grups musicals. Com que aixó va a batzegades perque imagino que algú repassa les categories i fa net, doncs l'animació és màxima. Se que aquest no és el lloc per a fer una discussió de criteris, però abans em volia informar i t'ho pregunto perque no estic al cas d'aquestes coses: Amb els temps de gloria efímera que vivim, com hem de fer per avaluar no ja la seva notabilitat present, sinò si han d'estar inmortalitzats en una enciclopèdia. Ja se que si s'obren els criteris, s'aumenta l'spam d'autobombo, però exigim menys per a articles de videojocs que, probablement, seran més efímers. De les moltes biografies que he escrit sobre personatges medievals, sovint m'he preguntat si eren prou notables i si algú demanaria el seu esborrament. Però no hi ha res com està mort i haver tingut la sort de fer de picapedrer a la catedral, o fer d'oïdor de comptes de la Generalitat (avui és diu interventor i, segur que no cola que penjem la biografia de l'actual). En fí, crec que ens fa falta una reflexió (no discussió) d'alt nivell, sobre la idea de "a qui (que, si parlem de jocs, pelicules, cançons, etc..) volem tenir en una enciclopèdia dintre de vint anys". Si tens temps i ganes, pensem si paga la pena, i com, abordar el tema. Salut ! --amador (discussió) 06:21, 21 ago 2008 (CEST)

Colom

No estava correcte com ho he fet? Ara si no bloqueges l'entrada, i algú es posa a fer correccions o a omplir els falta citació que fem? I si ara ningú intervé per a proposar correccions, que fem? Tu mateix, tu en saps mes, però la meva solució a mi em semblava mes positiva Ja em diràs --XpoferenS (discussió) 13:49, 21 ago 2008 (CEST) En concret vull dir que: Jo he posat la nova versió de l'entrada colom al seu lloc He guardat a la pagina de discussió

  • 1) la vella pagina de discussió
  • 2) la discussió de la meva pagina d'usuari/colom
  • 3 ) la vella entrada colom

A tu no et deu haver agradat i has tornat a deixar la vella entrada de Colom que es plena de NECESITA CITACIO's. De la manera que jo ho havia fet, a la pagina de discussió es podia discutir la nova versió i anar-la arranjant. En canvi, tal i com ho has deixat tu, poden passar dues coses:

  • 1) que la gent es perdi i no s'enteri, i ningú intervingui en l'entrada
  • 2) que algu, amb molt bona voluntat, es posi a arranjar la versió vella i despres serà una feinada de nassos.

Tu mateix, tu en saps mes, però la meva solució a mi em semblava mes positiva Ja em diràs --XpoferenS (discussió) 15:53, 21 ago 2008 (CEST)

Perdona, m'he equivocat. Be, la qüestió es que si no substituïm l'entrada per la nova, pot passar que hi hagi usuaris que facin correccions a la vella i despres sigui una feinada ensamblar les dues versions. Series tant amable de copiar la entrada corregida damunt la versió antiga si us plau. No vull entrar en reversions ni discussions amb ningú O si m'aconselles un altre opció millor serà benvinguda Salut --XpoferenS (discussió) 19:14, 21 ago 2008 (CEST)

  • A veure, jo en cap cas em nego a que MAfoto faci les seves aportacions a l'entrada, només faltaria.
  • El que jo us plantejo es si no seria mes operatiu posar ja l'esborrany a l'entrada i a partir d'aquí que tant ell com altres que vulguin col·laborar ho fessin.
  • Deixar-la en esborrany es, per un cantó deixar-la en el limb indefinidament, i per un altre córrer el risc de que hi hagi gent que faci esmenes a l'entrada vella, i ens podem trobar aleshores, d'aquí a un temps, amb dos versions corregides de la mateixa entrada, i tenir el nou problema ( i feinada) de tenir que fusionar-les.
  • Ei dic jo eh.
  • Jo crec que es maximitza el teòric conflicte amb en MAFoto. No es això el que em preocupa.
  • No era això el que jo plantejava.

--XpoferenS (discussió) 11:34, 22 ago 2008 (CEST)

Benvolgut company, nomès tres preguntes:

  • 1_ Se sap quant de temps mes haurem d'esperar per la famosa proposta del sr MAfoto, per altra part innecesaria, perque la seva proposta ja era la entrada que hi havia?
  • 2_ Si l'entrada que hi havia ja era obra del sr MAfoto, i en la meva proposta ja s'incloia la majoria dels textes de l'entrada, no es mes llogic pensar que la meva proposta ja era la de CONSENS, al haver participat molta gent propossant correccions, que s'han fet, propossant referencies, que s'han possat, i fent correccions ortografiques i gramaticals al texte de consens?
  • 3_ Es pot saber en que tenim tant ocupat al sr MAfoto mentres esperem?

--XpoferenS (discussió) 16:08, 20 set 2008 (CEST)

Dubte copyright

Bones, m'agradaria saber si em pots ajudar en un tema d'imatges i copyrights. Hi ha una plana web que te aquesta imatge de llicencia creative commons [4] abaix de la web però no l'enllaça a la plana on donen la informació completa del tipus de llicencia. Així que em pregunto quina llicencia és exactament per saber que em permet fer; si puc agafar imatges per penjar a la viquipèdia i sota quines condicions. Moltes gracies. --Baggio (missatges) 14:43, 25 ago 2008 (CEST)

Canvi de nom d'usuari

Hola Vriullop! Perdoname por escribir en una espécie de castellano, pero soy portugués, y aún qe pueda compreender el catalá, no lo sé escribir. Gracias por tu respuesta a my pedido de cambio de nombre de usuario. De facto aún no sabia que podia tener um mismo login para las várias wikis, por esso é tratado, erradamente, de registrame separadamente en várias wikis. Crees tu que, ahora, puedo pedir para que my nombre sea cambiado al original inglés (en:User:The Ogre), para que puessa hacer un login unificado (através de Special:MergeAccount), lo que implica terer el mismo username entre diferentes wikis? Gracias! El Ogre (discussió) 17:52, 25 ago 2008 (CEST)

Gracies! The Ogre (discussió) 20:50, 25 ago 2008 (CEST)

Si us plau, ho voleu posar així com jo ho havia posat: és estrella de Barnard, un estel és qualsevol astre, una estrella és un cos amb llum pròpia. Aries (discussió) 23:05, 25 ago 2008 (CEST)

Post Data, bé ja ho pos jo.Gràcies pels vostros esforços per conservar el contingut de Viquipèdia. Aries (discussió) 23:07, 25 ago 2008 (CEST)

Sisplau: Vriullop, no ho canviis, l'estrella de Barnard és una estrella, no un estel. Aries (discussió) 23:15, 25 ago 2008 (CEST)

Café-licor

Benvolgut Vicenç He llegit la discussió de l'article Café-licor i he afegit el següent comentari:

la Denominació Geogràfica del café-licor és licores tradicionales de la provincia de Alicante, la denominació Aperitiu Cafè d'Alcoi no existeix. L'ajuntament no va voler saber res de la denominació café d'Alcoi a pesar de la insistència de les dos marques principals d'Alcoi per la fama de beverris dels alcoians. M'imagine que la marca contestana i la de Monfort molt van haver de veure. Tradicionalment a Alcoi se l'anomena café-licor (no cafè) o café gelat per a diferenciar-lo del de cafetera. Crec que ha de fer-se la redirecció a Café-licor que és lo propi a Alacant, dic Alacant per evitar discussions escatològiques, evidentment la major producció es realitza a Alcoi. I afig és com si t'anomenes Vicenç o Vicent.--Rafa (discussió) 17:01, 26 ago 2008 (CEST)

Aquesta és nova per a mi, la propera vegada em fixaré més amb l'etiquetat... que en el contingut, però juraria que no apareix per cap lloc..., del que si que em recorde perfectament és de la negativa del PSpv que apareguera el nom d'Alcoi in illo tempore. Una abraçada.--Rafa (discussió) 18:52, 26 ago 2008 (CEST)

viquienllaços

Hola,

He estat arranjant els enllaços de l'esquerra, pots refrescar la teua memòria cau ([Ctrl] + [Maj] + [R]) i comprovar que també està tot bé per als que tinguen el FireFox 2.0? –Pasqual · discussió · xat 21:26, 26 ago 2008 (CEST)

No Fusión ...

... de Colom, de momento, por los motivos que explico aquí. Saludos. Miguel Ángel "fotógrafo" ( Dí lo que quiera, killo) 12:33, 27 ago 2008 (CEST)

No ho entenc. Algú m'ho pot explicar? Si no recordo malament el que hi havia abans en MAfoto ja hi estaba d'acord. Jo no he fet cap proposta nova, sino que vaig treure les coses que no venien al cas a l'entrada i la vaig ampliar amb mes informació. De fet la meva redacció ja s'ha possat totes les referencies solicitades. Jo no he fet cap nova redacció. De fet ara hi ha gent que demana "citacions" a coses que ja hi eren. No entenc que es que vol fer en MAfoto, per a mi es molt mes sencill possar la versió actualitzada per mi a l'entrada i si en MAfoto te algun dubte dons que ho escrigui a la pagina de discusió i es valora.I evidentment no tinc cap inconvenient en acceptar esmenes o millores com ja he demostrat abastament mentres es redactava. No he vist encara cap opinió de en MAfoto en el sentit de que jo hagi afegit cap dada incorrecta. Em sembla a mi que ens estem complicant molt la feina Bé, com volgueu Salut --XpoferenS (discussió) 21:09, 28 ago 2008 (CEST)

La Garriga

OK, tens raó, però passava que la pàgina Estació de La Garriga la vaig crear jo fa unes quantes setmanes i ahir un anònim va crear la pàgina amb el topònim correcte, però era més simple de la que ja existia, i el que he fet era borrar la pàgina repetida, però veig que ho he fet malament. Gràcies i ara ho arreglo. --Davengum (discussió) 12:35, 28 ago 2008 (CEST)

Escut de l'Uruguai

Hola amic. Quant de temps! Podries revisar aquest article que acabo de crear? Moltes gràcies. Una abraçada! --Josep Gustau - Discussió 20:44, 28 ago 2008 (CEST)

Ja ho he vist. Moltes gràcies! --Josep Gustau - Discussió 21:49, 28 ago 2008 (CEST)

Imatges de llicència lliure

Hola! Si tens temps, pots fer una ullada a la categoria d'imatges que ara estan a Commons, n'hi ha algunes que ja porten temps i es poden esborrar. A veure si poc a poc aconseguim moure totes les imatges de llicència lliure a Commons! Fins aviat. – Leptictidium (pm!) 14:05, 30 ago 2008 (CEST)

ajuda

Enhorabona per la tasca que estàs fent a les pàgines d'ajuda. He vist que estàs continuant el que vam parlar fa temps de com crear arbres genealògics, continua sent confús per a mi, crec que ha d'estar explicat més bàsicament. I si vols fer arbres, ens falta el de Mahoma, que es pot traduir dela versió anglesa. Jo de moment no em barallo amb cel·les i altres --barcelona (discussió) 20:42, 30 ago 2008 (CEST)

ho provo, gràcies, no sabia que eren idèntics --barcelona (discussió) 12:25, 31 ago 2008 (CEST)

Ajuda:Categoria

Bona nit:

Fa dies vaig estar escrivint-me amb en Pere prlpz sobre aquest tres articles. Crec que és interessant fer només dos articles. Un d'ajuda ràpida (l'actual Ajuda:Categoria) i fusionar els altres dos, de manera que si algú vol consultar els mètodes de categorització propis de la viquipèdia en català els tingui a la vista. No crec que haguem de fusionar Ajuda:Categoria a aquests primers, ja que és preferible deixar-ho com una ajuda de codi/llenguatge per a fer les categoritzacions i detalls associats (infocats, subcategoritzacions...). Tu que en penses? Vols que ho discutim a Ajuda:discussió:Categoria? --Bestiasonica (discussió) 18:15, 1 set 2008 (CEST)

Imatge:Pista copa amèrica 2008.jpg

Et semblen justos els canvis introduïts? Podria conservar-se--Jey (discussió) 18:35, 2 set 2008 (CEST)

Doncs justament penso que no es pot crear perquè el campionat ja s'ha acabat.--Jey (discussió) 19:00, 2 set 2008 (CEST)

Hola, he deixat un comentari a Discussió:Verb irregular relacionat amb allò que l'altre dia vaig llegir al Viccionari de les teves taules de verbs. I justament et volia preguntar: has tingut en compte a les teves taules les diferències (com la que comento a la discussió mencionada) entre el DIEC, el Xuriguera i el GDLC?--Xtv (que dius que què?) 12:38, 3 set 2008 (CEST)

AdQ a Eleccions municipals espanyoles del 2007

He vingut a buscar-te ja que com a editor de l'article Eleccions municipals espanyoles del 2007, vull que opinis i que miris a veure si hi ha algun error a aquest article ja que vull intentar-lo distingir com a article d'alta qualitat. Si trobes que hi falta algu no dubtis a ampliar-lo.

Vegeu: Viquipèdia:Avaluació d'articles/Eleccions municipals espanyoles del 2007

--Davidpar (discussió) 21:15, 3 set 2008 (CEST)

Tapís de la Creació

Volia fer-te una pregunta, es pot usar una fotografia d'un segell? Seria el del Tapís de la Creació. Salutacions.--MarisaLR (discussió) 12:43, 4 set 2008 (CEST)

Uff!! Ho deixaré córrer. A veure, si jo faig un dibuix esquemàtic del tapís per numerar-ho sense cap imatge, i ho fotografio , el puc pujar com una fotografia d'obra meva?--MarisaLR (discussió) 13:16, 4 set 2008 (CEST)
Gràcies --MarisaLR (discussió) 13:38, 4 set 2008 (CEST)

Acupuntura

Gràcies per desbloquejar acupuntura. Ara potser algú s'atreveix a millorar-lo. La meva postura en la guerra d'edicions anava a favor de l'usuari anònim que era el que aportava més arguments per a la verificabilitat més que Hinio. Espero poder aportar les millores d'aquí a poc, ni que sigui traduïnt d'altres viquipèdies.

--Bestiasonica (discussió) 11:28, 6 set 2008 (CEST)

Llibre d'estil de categorització i catgeorització

Hola:

No vaig respondre't l'altre dia. Crec que opinem el matiex pel que fa a Viquipèdia:Categorització i Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització. La meva opinió és que les normes sobre la categorització i el llibre d'estil haurien d'estar unificades en un mateix "article". Quan pugui intentaré realitzar aquesta fusió si no hi tens res en contra. De moment els marcaré per a fusionar-los. Un cop arregli els problemes de programari del meu equip m'hi posaré. Com a administrador m'agradaria que supervisessis les meves tasques per tal de no crear més problemes dels necessaris o bé que ho derivessis a un altre admin o burocrata per a que "vigili" les meves edicions i que m'ajudi a coordinar aquests canvis.

Salut!

--Bestiasonica (discussió) 11:51, 6 set 2008 (CEST)

Plantilla:Infotaula Vena

Moltes gràcies! Com que no entenc massa de codis i coses d'aquestes una petita cosa és tot un món per a mi. A la mateixa pàgina ( Plantilla:Infotaula Vena ), es podria fer que el text es llegís a continuació de la taula? Ara queda a la part superior, però les demés infotaules les tenim al revés. Gràcies altra vegada per la teva ajuda! --Grieret (Parlem?) 17:31, 7 set 2008 (CEST)

Foto de Montellà

M'he mirat aquesta foto i els mapes i fotos aèries de la web de l'ICC i crec que es poden identificar molts dels edificis i els arbres que surten a la foto de la Marisa, i també el camp que surt a primer terme. Els edificis que no surten a la foto, que són els edificis moderns que hi ha als dos costats del poble també ajuden a confirmar la direcció. A més, la Marisa m'ha confirmat el lloc des d'on és feta la foto. La muntanya no estic segur de quina és, tot i que mesurant angles i fent ratlles sobre el mapa ho podríem acabar sabent.--Pere prlpz (discussió) 23:45, 13 set 2008 (CEST)

CC No derivades

Bones, he vist que la plana de commons no accepta imatges CC que no permetin fer obres derivades, he estat mirant i no he vist que es prohibeixi (ni que es permeti) carregar aquesta mena d'imatges a la nostra viquipèdia. Es pot? Salut i moltes gracies --Baggio (missatges) 18:28, 15 set 2008 (CEST) PD:La llicencia en si: http://creativecommons.org/licenses/by-nd/3.0/deed.ca. S

Bots

Això de "eliminar el <code>" va ser un error d'escriptura! Em referia a eliminar el codi de les taxocaixes que fa que surtin roses (com es va acordar a la votació corresponent). Ja he afegit la versió catalana al replace.py. Per cert... com t'ho fas perquè el bot editi totes les pàgines que continguin el text buscat, i no només les que tu li indiquis? Fins una altra. – Leptictidium (discussió) 11:50, 16 set 2008 (CEST)

Bot

Hola. He vist que estàs corregint tots els títols (====Títol=== a ==Títol==) que es mencionen a Viquipèdia:WikiProject_Check_Wikipedia. Un cop hagis acabat la llista, pots anar directament a les categories Categoria:Segle XIV aC, Categoria:Segle XV aC etc. i trobar més casos d'elements per corregir (ara que m'hi fixo, em sembla que ja ho estàs fent, però m'estranya haver trobat articles sense els "Esdeveniments" corregits, quan sembla que ja has fet la passada en aquest cas). També, no sé quin tipus de bot fas servir, però segurament és probable que puguis fer més d'un canvi al mateix temps, així amb una sola repassada pots canviar el títol d'"Esdeveniments", "Personatges importants", "Necrològiques" etc., amb la qual cosa el bot aniria més ràpid i no et caldrien fer tantes passades. En qualsevol cas, molt bona feina!--Xtv (que dius que què?) 15:09, 17 set 2008 (CEST)

Per canviar dues coses alhora (la qual cosa veig convenient, perquè si no necessitaràs 3 passades per eliminar els problemes de la Headline hierarchy, i així guanyes temps) ho sé fer amb l'AWB, però no amb la funció "replace" de python. En tot cas, he obert una pregunta a meta. A veure si donen una solució positiva... Salut!--Xtv (que dius que què?) 13:51, 18 set 2008 (CEST)
Disculpeu que em posi a la conversa però crec que puc ajudar. Es poden substituir diversos errors a la vegada de la següent manera:

replace.py -subcat:Efemèrides "Errorr" "Error" "Ekivocació" "Equivocació" "Ortografía" "Ortografia" -always

Després d'afegir el "replace.py" i la categoria on vols que treballi, pots anar afegint un nombre [gairebé] ilimitat d'errors a substituir. Simplement t'has d'assegurar que cada error estigui seguit immediatament pel text correcte. – Leptictidium (discussió) 01:22, 26 set 2008 (CEST)

imatjes wiki en

Hola. M'estic documentant i preparant per a fer una tanda d'articles vers personatges de còmic (concretament superherois de l'editorial Marvel) he estat tafanejant per la en: on tenen tot un projecte dedicat al tema. He observat que hi ha moltes imatges que podria emprar però no estan a Commons. No se si les puc emprar (ja que d'entrada considero que tenen copyrigth però al mateix temps hi son...). Un exemple: en:Hulk (comics), per l'imatge complerta [5]. Com creus que ho haig de fer per tal de poder-les utilitzar? (si es possible). Gracies.--Marc (Mani'm?) 09:40, 19 set 2008 (CEST)

Gracies per la ràpida resposta. Un cop llegits els enllaços considero que emprar com a ús legitim, ja que, a l'estil de la wiki en:, m'interessa descriure la publicació i el personatge. Amb tot tinc un parell de dubtes:
  • On haig de pujar el dibuix ( i com ho faig...)
  • En el text de l'ús legitim indica que no es pot emprar en plantilles. Suposo que es refereix a emprar la imatge com a disseny de la plantilla no com a "argument"/"variable" dins de la plantilla, oi?. (més que res, el dubte ve per que ahir vaig estar una bona estona creant la meva primera plantilla, Plantilla:Superheroi, amb la intenció de posar una imatge del personatge en ella).--Marc (Mani'm?) 10:28, 19 set 2008 (CEST)

Re:Imatge:Jurassic Park Operation Genesis.jpg

Ostres, m'he equivocat en això de substituible, creia que es referia a que la imatge podria ser substituida per un altre, però amb la mateixa llicència, la de no lliure es clar, això té drets d'autor, però publicar imatges de captura de pantalla aquí de moment es tolera.--Manlleus (discussió) 13:15, 19 set 2008 (CEST)

El robot i l'eta

L'eta només es fa servir per la partícula interrogativa "´oe", o també es fa servir per altres casos? Si es fa servir en altres casos, explicar-me'ls per favor perquè pugui polir el bot. De moment li dic que no toqui els articles on hi posi "tahitià". – Leptictidium (discussió) 11:05, 21 set 2008 (CEST)

Recordo que una vegada el Llull va aconseguir solucionar això dels accents i apòstrofs sense posar ni accent tipogràfic, ni <nowiki>. No recordo com ho va fer, així que de moment elimino la funció substituïdora d'accents. – Leptictidium (discussió) 11:50, 21 set 2008 (CEST)
Ja està arreglat! – Leptictidium (discussió) 20:00, 21 set 2008 (CEST)

Anys

He vist que has canviat els formats d'alguns anys, no se si ho fas molt sovint però els següents fica la plantilla any i elimina:

Pàgines que s'hi relacionen

   * Calendari d'esdeveniments
   * Taula anual del segle XX

Per que això seria informació redundant,  ;) Mikibc (discussió) 20:12, 23 set 2008 (CEST)

¿Buenas tardes, por favor, podrías traducir al catalán los artículos es:Martin Weinek y es:Kaspar Capparoni? ¡Te agradezco en antelación!

Buenas tardes a ti y a saludos de Campora San Giovanni. Te escribo respecto a los artículos de una conocida serie televisiva policíaca: Kommissar Rex. Mejor dicho de los actores principales de la serie internacional. Martin Weinek y Kaspar Capparoni. Weinek es el veterano de la serie austríaca, ahora mebro efectivo de la serie internacional, además de excelente empresario agrícola y teatral y un experto viticultor. Capparoni es el new entry de la serie, pero él ya ha trabajado y él trabaja por producciones internacionales y con directores famosos, cito entre todo: Darío Plata. Pienso que la serie llegará dentro del invierno 2008 gracias también a Rai Internacional, que será transmitido en 150 países y en más que 60 lenguas, entre cuyo el catalán. Naturalmente si me ayudaras en eso, yo ricamberò realmente el favor traduciendo una biografía o un artículo geográfico en italiano y siciliano. En efecto sobre la edición italiana soy biógrafo y geógrafo. En la espera de una tuya cierta respuesta te agradezco en antelación y te saludo de Campora San Giovanni, mi aldea nativa. Gracias todavía por la paciencia y la comprensión--Lodewijk Vadacchino (discussió) 21:22, 23 set 2008 (CEST)

Muntanyes... el bot

Hola Vriullop! tenies raó, ha sigut una errada meva (m'he confós amb dues pàgines...). Les modificacions que m'han fet provenen de l'usuari (entenc que no registrat) 193.152.143.236.

Aprofito per a fer-te una segons consulta: estic treballant amb el tema "muntanyes", especialment de Catalunya, i al categorització que ara mateix es segueix no em sembla la més correcta de totes. Principalment, crec que per exemple, la categoria "Muntanyes del Pallars Sobirà", que ara mateix penja de "Muntanyes del pirineu català", hauria de penjar de "Muntanyes de Catalunya", ja que al Pallars i poden haver muntanyes que no siguin del Pirineu (p.ex. Prepirineu, etc).

Per a realitzar aquesta modificació, ho he de fer directament (que es el canvi que m'ha desfet l'anterior usuari), o bé he de plantejar la consulta en algun lloc?

Moltes gràcies i perdona el rotllo :-) --Solde (discussió) 08:50, 25 set 2008 (CEST)

Acceptant que els Prepirineus formin part dels Pirineus, el problema vindria quan tinguem més categories com per exemple, "Muntanyes del Segrià". Aquesta última no podria penjar dels "Pirineus catalans" sinó de "Muntanyes de Catalunya" directament, amb el que les "Muntanyes per comarca" quedarien separades en diferents categories.
--Solde (discussió) 09:41, 25 set 2008 (CEST)

Imatge:Lisa-gerrard.jpg

Hola. I uploaded the picture wrong. I didn't understand the language. Is it ok to upload it again? Thank you. Meeka (discussió) 16:33, 25 set 2008 (CEST)Meeka

RE:Viquipèdia has a problem

He modificat el codi de l'IradiBot i actualitzat el pywikipedia al tools.

Espere que els canvis siguen suficients, encara que en teoria en cas de detectar la presència de una determinada frase, típica d'eixa pàgina, l'únic que faria el bot seria deixar a banda la notificació i reversió del vandalisme, el que hauré de millorar és que en eixe cas faja un quan intents més en diferents intervals, per a que quede constància del que ha detectat el bot. –Pasqual · discussió · xat 01:14, 26 set 2008 (CEST)

Bon dia. He observat que des de fa uns dies, tot i que m'he escarrassat en fer municipis de Salamanca, no augmentem en nombre d'articles. Que és el que passa ? hi ha algun problema intern ? O es que potser que l'amic Leptictidium ha tornat a fer neteja¿--Walden69 (discussió) 14:41, 27 set 2008 (CEST)

Ja em semblava a mi. Quan passa això, tinc la sensació de ser el protagonista de la pel·lícula El dia de la marmota.--Walden69 (discussió) 14:51, 27 set 2008 (CEST)

Al/la web

Sabia que això podria passar, així que m'ho he muntat de manera que amb el primer llistat d'errors que faig servir, el bot canviï "la web" per "el web", i amb el segon llistat d'errors corregeix "a el web" per "al web". El problema és que calen dues passades de bot, però el tema acaba correcte.

Quant a això que dius que en alguns casos és correcte "la web"... Creus que val la pena aturar el bot? Em sembla que la quantitat d'errors que quedarien corregits és molt superior al de no-errors que quedarien malament, car el 99% dels casos en què surt web és en el sentit de "lloc web", no de "pàgina". – Leptictidium (discussió) 10:49, 29 set 2008 (CEST)

IRC i chatZilla

No sé si t'has enterat que he tingut problemes estos dies per a entrar al xat. bé, La veritat és queem fallava la connexió, se'm desconnectava constantment, intermitentment, ara sí, ara no!!!

Bé, doncs crec que he trobat el causant, i sembla que és el chatZilla.

Hui he pogut entrar gràcies a que m'han deixat un PC al qual li he instal·lat el chatZilla, i sembla que funciona bé. Intentaré desintal·lar i reinstal·lar-li'l al meu.

Supose que haspogut tindre el mateix problema. intenta des- i re-instal·lar-lo. –Pasqual · discussió · xat 00:25, 30 set 2008 (CEST)

Uhm... Potser que no siga tot cosa del xatZil·la, també desconfie de la meua targeta de xarxa. –Pasqual · discussió · xat 11:03, 30 set 2008 (CEST)
Buf! això pinta mal, recorde que tens IP estàtica segur que la tinc en algun dels meus registre del canal, parlaré amb els de #freenode, espere que no em diguen que t'han blova't... –Pasqual · discussió · xat 11:58, 30 set 2008 (CEST)
eps, has intentant entrar amb el Java de VP:X? –Pasqual · discussió · xat 12:02, 30 set 2008 (CEST)
Última oportunitat que sigui problema del client: Pots entrar-hi amb http://embed.mibbit.com/?server=irc.freenode.net&channel=%23wikipedia-ca&noServerTab=false ? --SMP​ (+ disc. xat) 19:53, 30 set 2008 (CEST)

El ball dels escuts

Bon dia, Vicenç. Gràcies per la feinada de recuperar els escuts a la taula dels municipis, jo hi hauria trigat molt més; de fet, ahir m'hi vaig estar tot el dia buscant-los al commons per restituir-los als articles de cadascun dels escuts... Ara m'hi anava a posar, després de buscar-li tot de noms russos al Lohen, i he vist que la feina ja era feta. Veuràs que he canviat el de Murla per una versió més nova en .svg - A la Viqui espanyola hi ha un taller d'heràldica i van substituint els antics escuts en .jpg o .png per aquestes noves versions, tal com els van dibuixant... A reveure! –Enric 12:58, 30 set 2008 (CEST)

M'ha arribat una queixa per utilitzar material sense autorització i volia preguntar que he de fer jo ara. He sol·licitat que s'esborri la pàgina però pareix que no ho han acceptat i no se que fer. Moltes gràcies i perdó per les molèsties.el comentari anterior sense signar és fet per Guillem Marco (disc.contr.) 13:14, 30 set 2008 (CEST)

Fotos de la llibreria del congrés d'Estats Units

Hola Vicenç. A la imatge imatge:Sergei Prokofiev 02.jpg veig que hi ha una plantilla que diu que és de domini públic i que alhora hi ha un enllaç que porta a aquí. He buscat una mica i realment hi ha meravelles per aquí dins. Realment es poden pujar a commons? depèn del cas? depèn de la data de publicació?, de què depèn?, tampoc tinc ganes de perdre el temps. Quan et vagi bé.--Lohen11 (discussió) 20:50, 30 set 2008 (CEST)

llengua murciana

querria discutir la redirecció de l'articulo llengua murciana a panocho la llengua murciana és diferent al panocho el panocho és una varietat del murcià com per exemple el valencià és una varietat del català la qual cosa no significa que siguin la mateixa llengua et agradeceria que no els tornessis a redireccionar salut --Blas de Lezo (discussió) 21:25, 30 set 2008 (CEST)