Noob Saibot

De Viquipèdia
Dreceres ràpides: navegació, cerca

Noob Saibot és un personatge de la sèrie de videojocs de lluita, Mortal Kombat. És el germà major de Sub-Zero i conseqüentment el primer Sub-Zero de la sèrie Mortal Kombat. Noob Saibot és un personatge del Netherrealm.

Història, el començament[modifica | modifica el codi]

Sub-Zero és un assassí dels Lin Kuei, una raça de guerrers semblants als ninjes, és el rival etern de Scorpion (Hanzo Hasashi). Va ser contractat per Quan Chi per a robar un amulet d'un temple Shaolin. No obstant això, Quan Chi va enviar a Scorpion a la mateixa missió per si en Sub-Zero fallava. Això va acabar en un enfrontament entre els dos rivals. Després d'una terrible lluita, Sub-Zero va assolir assassinar a Scorpion a sang freda. Sub-Zero va seguir amb la seva missió atacant els temples dels elements i eliminant-los, després en el passatge cap al Netherealm ell es troba amb Scorpion on els dos tenen una lluita novament. La baralla acaba en el que es podria dir un empat i Scorpion escapa mentre que Sub-Zero segueix amb la seva missió. Sub-Zero li roba l'amulet a Shinnok i escapa, no obstant això Quan Chi li diu que només va poder entrar al Netherealm perquè la seva ànima és malvada i li proposa unir-la al que Sub-Zero es nega després de l'impacte que va sofrir en assabentar-se d'això. Després va on Raiden, el déu del tro i confirma el que li va dir Quan Chi. Això va succeir a Mortal Kombat Mythologies: Sub-Zero.

El torneig Mortal Kombat[modifica | modifica el codi]

Més tard entra al torneig de Mortal Kombat on ha de lluitar amb molts guerrers del seu nivell. És aquí on torna a trobar a Scorpion que ha tornat per a buscar venjança d'en Sub-Zero. Es tornen a enfrontar en un combat mortal en el qual aquesta vegada Scorpion assassina a Sub-Zero. Aquests fets van ocórrer en el joc Mortal Kombat, el primer de la sèrie.

El retorn, Segon Torneig De Mortal Kombat[modifica | modifica el codi]

Igual que Scorpion, Sub-Zero torna misteriosament en aquest torneig, en què Scorpion decideix participar novament, llavors va creure que no havia complert amb la seva comesa, ambdós es tornen a enfrontar però no hi ha vencedor definitiu, i llavors en el combat aquest se'n a dóna que l'home davant ell no és l'assassí despietat que li va treure la vida una vegada, aquest s'assabentà que és el germà menor i que no té rastres de foscor i maldat com el ninja que va assassinar anteriorment, el que fa que Scorpion decideixi frenar la batalla i convertir-se en protector d'aquest (final de Scorpion en Mortal Kombat II).

Noob Saibot, El Guerrer De Les Ombres[modifica | modifica el codi]

Sub-Zero torna al Netherealm ara que Quan Chi l'ha seleccionat per a ser part de les seus guerrers més poderosos, Sub-Zero es transforma, és ara altra persona, consumida per l'odi i el poder maligne, com Scorpion que és només una ànima en pena. Ha nascut el guerrer de les ombres, Noob Saibot. Això ocorre just després del joc Mortal Kombat II.

L'Última Batalla[modifica | modifica el codi]

Després d'estar molt de temps a la disposició de Quan Chi i que aquest el traís al final de les sagues, Sub-Zero torna, és a dir, es torna a convertir en el que era abans i s'enfronta a la seva contrapart maligna, Noob Saibot. En l'enfrontament final, els dos lluiten i en estar completament igualats els dos usen el seu poder màxim i després d'un xoc d'energia, es tornen a unir els dos en un només ésser neutral, ni Sub-Zero ni Noob Saibot, ni més ni menys que un ésser neutral que viu semblant al que va ser al principi el primer i inigualable Sub-Zero. Això ocorre a Mortal Kombat: Armageddon.

Curiositat[modifica | modifica el codi]

L'anomenament de Noob Saibot és la inversa dels cognoms dels creadors de la saga: Ed Boon i John Tobias.