Usuari Discussió:KRLS/2007

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Sobre els interwiki de ensalada

He estat mirant els enllaços anglès i neerlandes i em sembla que no tenen res a veure amb l'ensalada. Creus que seran útils?

Steven Spielberg

Hi ha uns quants "menjo" entremig del text, la veritat és que no sabia com corregir-ho, o sigui que podries fer-ho tu? Discussió 17:50, 2 gen 2007 (CET)

Plantilles en general

Hola KRLS, veig que has estat fent plantilles per a pobles bascos. Possiblement t'interessarà el Viquiprojecte:Unificació de plantilles. És un projecte on intentem que totes les plantilles sobre un mateix tema tinguen la mateixa aparença. El tipus de plantilla que has fet per als pobles bascos adaptant les de Catalunya estem eliminant-lo per un de comú, estem adaptant les plantilles del País Valencià i la Catalunya Nord, i properament a les Illes i Catalunya, a {{Infotaula de municipi}}. Bé, consulta la pàgina del viquiprojecte per a més informació o qualsevol dubte o, si vols, consulta a qualsevol del grup. Gràcies. Adéu-siau. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 00:36, 4 gen 2007 (CET)

Amb la nova que et dic jo no hi ha cap problema. El bo que té és que si l'escut o la bandera quadra amb el que hi ha al català és posa només l'extensió de l'arxiu (png, svg), si no quadra (com és el teu cas) poses el nom de la imatge i ja està. Et recomane que compares les diferents plantilles infotaules que hi ha a la pàgina del viquiprojecte i que a partir d'ací crees la teua pròpia infotaula de pobles bascos heretant la d'{{infotaula de municipi}}. Adéu. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 00:56, 4 gen 2007 (CET)
La mostra la tens a {{Infotaula de municipi basc}}. Ja està col·locada a Sant Sebastià. Només cal que seguisques el codi i ja està. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 16:42, 5 gen 2007 (CET)
Waw, m'havia espantat i tot!!! Ja està arreglat. Un consell de la nova plantilla: quan no hi haja bandera o escut, no poses el nom de l'arxiu de "sin bandera" o de "sin escudo", no cal. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 18:15, 5 gen 2007 (CET)

Categories municipis del País Basc

He vist que has començat a fer els articles dels municipis del País Basc. Un suggeriment: a l'hora de posar categories, potser hauries de seguir el mateix sistema que als municipis catalans: és a dir, especificar una sola categoria per comarca, que després pot ser una subcategoria de la província i a la vegada de [[Categoria:Municipis del País Basc]]. Per exemple, Aia tindria només la categoria [[Categoria:Municipis d'Urola Kosta]], aquesta seria subcategoria de [[Categoria:Municipis de Guipúscoa]] i aquesta de [[Categoria:Municipis del País Basc]]. Per altra banda, falta crear totes aquestes categories. --Gpatgn 01:26, 4 gen 2007 (CET)

Bot

Hola :-) Dóna un cop d'ull a en:Wikipedia:Creating a bot per a crear un bot nou o en:Wikipedia:AutoWikiBrowser per a un semi-bot. Jo faig servir l'AWB que va de perles :-) --Joanjoc (discussió) 20:09, 9 gen 2007 (CET)

Si, pots fer reemplaços del tipus "francès" per "{{fr}}" :-) --Joanjoc (discussió) 11:26, 12 gen 2007 (CET)

Infotaula municipi basc

Hola!! No sé què passa amb eixos codis. El de densitat sé que no va però m'ha sorprés el de fundació. Volia dir-ho a qui ha fet les plantilles, que és Martorell, perquè ho intente arreglar però fa temps que no es passa per la Viquipèdia. Hi ha molts temes de les plantilles que encara no domine del tot, encara estant ací des de fa 1 any i mig. Ho he intentat de totes les maneres però no sé que falla, açò ja supera les meues capacitats. Ho diré a SMP a veure si ell sap com arreglar-ho, que ell hi té més traça, o fins i tot, pots dir-li-ho tu mateix per no fer tant de cadena de missatges. El que pots fer amb la densitat, mentre apareix una solució, és posar-la tu mateix a la taula amb el codi |densitat = . Espere que no falle hehehe. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 22:03, 9 gen 2007 (CET)

Anoeta

La redirecció existeix perquè es va crear amb aquest nom l'article sobre l'estadi i el vaig reanomenar. No hi cap problema en que treguis la redirecció i hi posis l'article sobre el municipi.--VRiullop (parlem-ne) 16:15, 13 gen 2007 (CET)

Sysop

Ja ho he sol·licitat. Amb la rapidesa habitual de meta en minuts o com a molt hores ja tindràs el nivell.--SMP​·d​·+ 16:23, 18 gen 2007 (CET)

Jo ho ets. Tot i això, d'aquí tres mesos hauràs de tornar a certificar que ets actiu.--SMP​·d​·+ 17:44, 18 gen 2007 (CET)


Proposta d'esborrat de la pàgina Lizzie Olsen

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Lizzie Olsen», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.

Pau Cabot · Discussió 18:00, 11 febr 2007 (CET)

Recorda: Per poder crear una nova categoria, ha d'encabir almenys cinc articles ja creats prèviament. Pots trobar més informació aquí.

Les que en el moment de la seva creació en tinguin menys seran eliminades per sistema. --88.19.136.157 09:20, 12 febr 2007 (CET)

GH

Jo li posaria el nom de Gran Hermano, si el que vols fer és xerrar del programa espanyol. Si a l'article cites els antecedents, pots posar un enllaç a Big Brother (programa), que crec que seria un article diferent, que xerraria més aviat sobre la franquícia en general. La meva opinió ... Pau Cabot · Discussió 11:20, 17 febr 2007 (CET)

Barra d'eines

Idò me sembla que la barra d'eines depèn de la versió del Mediawiki. Es pot ampliar per a un usuari determinat amb els Usuari:Pasqual/viquiestris, però no sé si es pot fer amb tots. Jo xerraria amb en Pasqual, a veure si et sap donar més pistes ... Pau Cabot · Discussió 21:38, 18 febr 2007 (CET)

El Pau té raó, es pot fer modificant el Mediawiki depén de quins botons voldries afegir, saps més o menys què és el que vols fer? També, com t'ha dit es pot incloure un joc d'eines semblant als Viquiestris, de fet acabe d'incorporar els Viquiestris al meu compte d'allà. No es necessita tornar a fer les mòduls per allà, els carrega directament dels d'ací.
En qualsevol cas et puc tirar una maneta però m'hauràs de dir què és el que vols aconseguir, això sí vaig una mica estressat però faré tot el que estiga al meu abast. –Pasqual · bústia 18:18, 19 febr 2007 (CET)
Acabe de veure el teu monobook.js. El monobook.css no s'ha de implementar al teu monobook.js sinó al monobook.css i segurament tens el tag <nowiki> que ha impedit que se substituïra el codi {{subst:Usuari:Pasqual/scripts/monobook.css}} per la pàgina corresponent. –Pasqual · bústia 18:23, 19 febr 2007 (CET)
Si no he entès malament voldries afegir el botó de redireccionament, el de subratllat (o et refereixes a la barra horitzontal, ben pensat serà esta) i el de les llistes amb enumeració. Supose que ho hauràs vist en altres viccionaris, seria interessant que em digueres en quin, perquè no acabe d'entendre allò de la plantilla, si que em faig una idea, però com que no estic massa familiaritzat amb el Viccionari, quanta més informació em dones més ens ajustarem al que em demanes.
En alguns casos només hauràs de copiar alguna part del Mediawiki d'un altre vicionari.
Bé, fins ací la informació, espere poder continuar oferint-te'n més i millor, fins l'altra fa l'ullet –Pasqual · bústia 02:40, 20 febr 2007 (CET)
Tu tranquil, mentre vaja jo entenent-te to el que vols afegir, no hi ha cap problema, i de moment està tot ben clar, menys allò de les plantilles que no has tornat a parlar-ne, et repetisc el fragment:
A més m'agradaria preguntar com puc fer per crear un botó que fes com una plantilla: que ja t'escrivis: una plantilla que a seguir que sempre es compleix en totes les entrades del diccionari. Es que ho he vist en un wiktionary, alguna variant d'això.
Com comprendràs és prou enigmàtic de per si. Posa'm un exemple o enllaç d'eixa plantilla que vols que s'incorpore al text quan cliques sobre el botó. Et refereixes a un botó que afegisca automàticament els claudàtors?
Ja et dic que en principi tot és possible, inclús es podria incorporar totes les possiblitats dels Viquiestris, però no ho veig escaient. Encara que pel tema de les plantilles sé que són molt utilitzades en el Viccionari potser es podria fer alguna cosa.
Ara mateix et deixaré les instruccions en la teua pàgina de discussió del Viccionari sobre que s'ha de fer allí per afegir els botons de barrat, i redireccionament, el tema de la llista d'enumeració no està en el Viccionari en castellà, l'he vist en el de l'edició en francès, però no funciona correctament...
–Pasqual · bústia 13:25, 20 febr 2007 (CET)

Galetes

L'opció d'habilitar les galetes en el FireFox 20 es troba en Eines/Opcions.../Privadesa/Galetes. Si tens un altre navegador fes-m'ho saber... –Pasqual · bústia 17:39, 20 febr 2007 (CET)

Primer que res el FireFox el tinc en català... No sé si per a tu la cosa té importància però jo crec que sí és realment rellevant que puguen fer un recompte de les versions en català que es descarregue la gent. I per contestar a la teua pregunta doncs he seleccionat fins que vencin. –Pasqual · bústia 22:34, 20 febr 2007 (CET)
Compte, acabe d'anar al Viccionari, has llevat part del codi del Mediawiki anterior, s'ha de restablir la part que has eliminat! Un momentet hi ho fem entre els dos ja que en Llull no està present, que jo sàpiga. Paciència i tranquilitat! OK? –Pasqual · bústia 22:42, 20 febr 2007 (CET)
Demà si puc ho canvio el monobook.js Cada vegada que el deixo un 15 min el ordenador i torno entrar em canvien les coses. Ara m'entre al viquipèdia i el viccionari no. Dec tenir un virus perquè sinó no ho entenc. Demà ho arreglo --KRLS (Podem discutir-ho?) 23:29, 20 febr 2007 (CET)
Pel tema q em comentes dalt, un virus es limita a destrossar-te el teu disc dur no a entretindre's, però mai se sap, pots tindre algun bitxo (sempre els anomene així perquè hi ha tanta cosa diferent...) encara que eventualment és alguna cosa q afecta les teues galetes, algú q usa el teu PC sense cap coneixement?
Tema foto, supose que et refereixes al logo, el que ací anomenem la viquibola, oi? Doncs això crec q també és cosa del Mediawiki, ací la canvien cada dos per tres. No sé molt bé com va el tema perquè no l'he hagut de canviar mai, Martorell o Pepetps et podran dir alguna cosa més concreta.
M'alegre que et preocupes pel Viccionari, és una cosa que ha estat molt abandonada i és una llàstima, t'aconselle paciència i constància, però sobre tot moderació perquè no t'en canses mai.
Hi ha gent suficient per tirar-te una maneta quan ho necessites, només has de saber on trucar. –Pasqual · bústia 02:13, 23 febr 2007 (CET)

Viquiestris - Butlletí núm. 1

Aquest és el primer missatge del butlletí dels Viquiestris.

Heu rebut aquest butlletí perqué esteu registrat a la pàgina d'usuari dels Viquiestris. Si no voleu rebre'n cap més podeu eliminar-vos vosaltres mateixos indicant-ho com a mínim en el resum d'edició.

Pasqual

Contribució

Acabo de veure la teva proposta per a contribució de la quinzena. Estic d'acord amb tu però trobo que és massa àmplia, si es vota en 15 dies no es faran tots els països etc. És millor (crec) canviar-la per articles concrets per anar fent--barcelona 11:54, 2 març 2007 (CET)

T'escric

La veritat és que a història d'Egipte no vaig corregir gran cosa (perquè estava força bé i perquè no vaig tenir temps de mirar-me-la gaire a fons).

La traducció de la plantilla està molt bé. Ara no sé si cal adaptar-la, canviar-li el títol, o fer-la desplegable. A veure què en diu la gent.--Pere prlpz 18:14, 9 març 2007 (CET)

Li he canviat una mica el títol, perquè de moment conté una selecció per a turistes (com és lògic a la viqui anglesa) i l'he convertida en desplegable, perquè no sigui més gran que els articles on es posa. Ho he fet d'una manera una mica barroera (tallant i enganxant codi de la plantilla de presidents de la Generalitat) perquè no en sé més, i suposo que es podria fer més maco. Mira que et sembla.--Pere prlpz 19:54, 9 març 2007 (CET)
Posar la plantilla de navegació a la dreta pot ser útil per articles amb molt de text i poques fotos, com els de mitologia, però els articles sobre Barcelona tendeixen a ser a l'inrevés, i crec que la plantilla a la dreta més aviat fa nosa perquè treu espai a les fotos. Fer la plantilla trossos pot estar bé, perquè és gran quan està desplegada. Potser l'opció que m'agrada més és fer una cosa com la plantilla que hi ha als reis de la corona d'Aragó (pots veure Pere el Cerimoniós), que té diferents parts desplegades però en començar només està desplegada la que correspon a l'article. També es podria acabar de fer plegable la plantilla: aleshores ocuparia molt poc lloc i podria posar-se a tot arreu. El problema és que tot això jo no sé fer-ho.--Pere prlpz 23:49, 11 març 2007 (CET)

Fundació Natura

Tens un avis de violació dels drets d'autor al article Fundació natura.Jordi Coll Costa 18:39, 9 març 2007 (CET)

Cap problema i gràcies. Jordi Coll Costa 10:40, 10 març 2007 (CET)

Pàgines orfes

[[{{{1}}}]] és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET)

Orticles orfes

Viccionari i articles duplicats

Estic mirant allò del Viccionari, però crec que té a veure amb la funció addLoadEvent(). Hauré de consultar-ho amb programadors d'altres projectes, a mi això ja em supera.

Quant als article, Catalunya i la resta, ni idea... –Pasqual · tertúlia 21:02, 24 març 2007 (CET)

Índex categòric

Ehh, ja ni m'enrecordava de la pàgina!!! Volia traduir-ho i adaptar-la a la nostra Viquipèdia. Ja que existeix el portal dels portals, volia fer un per a les categories. Si et sents dispost, pots començar, jo t'aniré ajudant. --Pepetps hehehe (Podem discutir-ho) 15:13, 1 abr 2007 (CEST)

CDLQ actual

La Viquipèdia:Contribució de la quinzena actual és cinema, proposta en la que vas participar. --VRiullop (parlem-ne) 18:12, 2 abr 2007 (CEST)

Vàndal a la teva pàgina, o no

He revertit una edició anònima a la teva pàgina d'usuari perquè m'ha semblat que era un vàndal. Espero que et sembli bé.--Pere prlpz 13:48, 3 abr 2007 (CEST)

Viccionari

Hola,

Hauries de carregar el logotip amb les mides correctes. Així ho demanaré tot alhora.--Iradigalesc (discussions · +) 21:38, 9 abr 2007 (CEST)

He obert un nou tema a la taverna del Viccionari; si a cas, ho parlem allí.----Iradigalesc (discussions · +) 21:47, 9 abr 2007 (CEST)
Per què no proves de copiar el Monobook al lloc correcte en un moment! Tinc curiositat per veure si funciona hahaha.--Iradigalesc (discussions · +) 16:30, 13 abr 2007 (CEST)


Demana-li-ho a en Llull. Pregunta-li si es veu en cor de dur les feines d'administrador d'allà, digues-li que et vem elegir per a ajudar-lo i si cal ensenya-li el link de la votació. Digues-me qualsevol cosa que feu. --SMP​·d​·+ 18:48, 16 abr 2007 (CEST)

Galeria de banderes

De moment jo ho tinc fet amb les que es referixen a les comarques centrals dels Països Catalans; ho tinc fet a tall pràctic perquè vigilo i intento ampliar tot el referent a aquest conjunt de pobles. No sé si això que em demanes de fer-ho de tots els PPCC hauria d'anar plenament en format d'article; no t'ho sé contestar. De moment, ara m'agafes amb força feina de la uni i no sé què dir-te; pel que fa a la Viquipèdia estic liadet (en estones mortes) en fer mapes de localització de municipis en SVG, com aquí: Viquiprojecte:Mapes de localització de municipis en SVG, i sobretot perdo més temps en la meua wiki particular de Wikia. M'ho aniré rumiant, però no puc assegurar-te'n res avui mateix, hehe, que he de marxar. A Hotmail.com i amb el mateix nom d'usuari em pots trobar pel Messenger, i en seguim parlant en un altre moment. Salutacions cordials. → ebrenc (¿?) 14:29, 13 abr 2007 (CEST)

Això no ho podies fer fins avui! I conjuntament amb això i això. El procés d'esborrat s'explica a VP:EP; si us plau no treguis la plantilla abans d'hora (7 dies) i ho deixis a mitges (sense arxivar la proposta i deixar la discussió) ja que es pot considerar Vandalisme.--Iradigalesc (discussions · +) 19:37, 19 abr 2007 (CEST)

Admin Viccionari

Què ha passat al Viccionari? Veig que ja no apareixes a wikt:Especial:Listadmins i que t'has tret la plantilla wikt:Plantilla:Administrador. Pensava que en Llull t'havia donat el càrrec per sempre.--Iradigalesc (discussions · +) 16:32, 27 abr 2007 (CEST)

Investigant, he vist que a meta s'han fotut un lio, suposo. Qui et va donar els permisos (meta:User:Drini) te'ls ha volgut treure més tard però no sabia que ja te'ls havia pres en meta:User:Pathoschild i que en Llull te'ls havia tornat a donar. Li ho he comunicat a en meta:User:Drini perquè vegi l'error i te'ls torni a donar. Si compares els dos registres veuràs l'error en dates similars. El que no entenc és perquè no t'has queixat si no erets sysop. Perquè suposo que no m'equivoco i realment hi ha una discussió darrera que no he vist, oi?--Iradigalesc (discussions · +) 17:02, 27 abr 2007 (CEST)
Fet Fet! Ja tornes a ser administrador del Viccionari. Efectivament era un error de l'steward de meta. Estic content perquè és la primera vegada que em fan cas des de meta (al cas Uriol em van ignorar totalment) somriure. A, benvingut de nou després del viatge!--Iradigalesc (discussions · +) 23:56, 27 abr 2007 (CEST)

banderes

No crec que hi hagi problema, sols que és una feinada! Endavant! –Pasqual · discussió 16:48, 2 maig 2007 (CEST)

Viquiprojecte educatiu

I perquè no t'apuntes a Viquiprojecte:Estudiants/Viquipedistes col·laboradors? Pau Cabot · Discussió 23:16, 4 maig 2007 (CEST)

Carl Gustav Jung

Jo crec que el criteri és posar el títol en la seva versió original si l'obra no ha estat traduida al català. El tal Jung escrivia en alemany? Jo posaria els títols en alemany, i, en tot cas, una traducció aproximada al català. En quant a les obres que té traduïdes al català, no n'he trobada cap per internet, però he he trobat dos llibres (un de paper i un electrònic) sobre Jung en català, que ens serviran per adaptar l'article a la nostra realitat:

De totes maneres, pels teus dubtes, jo contactaria amb l'Institut Carl Gustav Jung de Barcelona. Segur que t'ajudaran. Pau Cabot · Discussió 09:10, 6 maig 2007 (CEST)

PS: T'he corregit quatre faltes a la teva pàgina d'usari. Esper que no et faci res (i si t'agradava amb les faltes, sempre pots revertir-ho...)

Enhorabona per l'article, va quedant prou bé. Ara hi he fet quatre retocs. A mi em sembla bé posar el títol original i una traducció catalana i també només posar la traducció catalana. En tot cas, s'hauria d'unificar. Pau Cabot · Discussió 11:11, 19 maig 2007 (CEST)

foto llibre

Si, però només es podrà utilitzar per un article del llibre en qüestió i a baixa resolució. La plantilla és {{Coberta de llibre}}.

Corecions

Gracies per les corecions de la meva pagina d'usuari quan em vaig instalar el mozilla firefox em vaig oblidar de pasar el corrector(el del word no acaba de funcionar).Salut--Dyvid 22:12, 14 maig 2007 (CEST)

Aprofito per dir-te que no està gire ben vist modificar les pàgines d'usuari dels altres sense avisar prèviament a l'usuari en qüestió. A Usuari Discussió:Marc CAT#Ortografia es va donar un cas similar i en cap moment vam modificar-li la pàgina d'usuari. Salut!--Iradigalesc (discussions · +) 19:36, 17 maig 2007 (CEST)

Jung

He traduït bonament com he pogut els dos primers punts i falta el darrer paràgraf. Abans d'atacar-lo, m'agradaria que revisessis la traducció que he fet. He deixat alguna cosa amb interrogant perquè no domino del tema psicologia i no sé quina és la terminologia que se sol usar (no m'he llegit la resta de l'article, així psicologia profunda, per exemple, és possible que en català es tradueixi d'una altra manera, però espero que amb aquesta traducció tinguis una idea del terme al qual fa referència). Així mateix, hi haurà frases que segurament seran gramàticament forçades o que el sentit no és exactament el de l'original. Així, et prego que et prenguis la traducció com un esbós a partir del qual treballar. Quan ho hagis repassat i jo mateix ho entengui una mica millor, faré el darrer tros. Salut.--Xtv (que dius que què?) 04:04, 17 maig 2007 (CEST)

No havia vist que ja ho havies corregit. Quan pugui continuaré (ara no tinc temps). En tot cas, he de dir que la darrera frase "Això significa que les pressuposicions fonamentals d'aquest paradigma..." i fins el final, és una mica complicada d'entendre i que aniria bé reformular-la. No s'acaba d'entendre si els paradigmes es refereixen als de la psicologia profunda o als dels altres mètodes. Així, també crec que s'hauria de posar la referència (vegeu...) com a la resta de referències de l'article. Espero poder-ho acabar entre avui i demà. Salut!--Xtv (que dius que què?) 16:04, 18 maig 2007 (CEST)
No, perdó, no m'he explicat bé. El que vull dir és que hi ha un llibre (Samuels, Jung und seine Nachfolger ...) que crec que s'hauria de posar com les altres referències de l'article. Bé, ja ho faré jo :P --Xtv (que dius que què?) 16:33, 18 maig 2007 (CEST)

Re: Els articles dels estudiants

Evidentment que els pots millorar. Si cal avaluar-ne el desenvolupament de l'alumne, el professor sempre pot mirar l'historial.--Iradigalesc (discussions· +) 16:01, 18 maig 2007 (CEST)

Què et sembla si poses els títols només en català (igual que ho fan a es:Carl Gustav Jung)?--Iradigalesc (discussions· +) 16:41, 18 maig 2007 (CEST)

Justament et volia comentar que les referències no estan ben usades. Has de posar-les amb el codi <ref></ref> i no pas tal com estan posades ara. I si les referències no són notes particulars a una frase, aleshores s'han de posar a l'apartat de bibliografia.--Xtv (que dius que què?) 16:47, 18 maig 2007 (CEST)
Ja he acabat de traduir el darrer paràgraf. Ara falta, igual que amb els anteriors, repassar-ho que no hagi posat cap disbarat. Això ja t'ho deixo per tu ;-) Salut! --Xtv (que dius que què?) 19:36, 18 maig 2007 (CEST)

Nàutil

Ho he vist, però s'ha de deixar passar un mes, i encara no el fa. Falten tres dies. ;) Pau Cabot · Discussió 12:55, 26 maig 2007 (CEST)


Proposta d'article de qualitat de Carl Gustav Jung

Hola KRLS, He estat llegint l'article Carl Gustav Jung i et vull proposar una millora d'estil abans de donar l'aprovació total. Bàsicament penso que el fet de traduïr un article llarg d'una altra wiki no el converteix automàticament en un article de gran qualitat, però estalvia molt de camí. Tot i que m'hi podré dedicar poc m'ofereixo per fet petites correccions. Salutacions --Loquetudigas 01:38, 27 maig 2007 (CEST)


Tinc que...

KRLS, recorda que la expressió "tinc que" que he vist a la teua pàgina d'usuari no és pas correcta en català, sinó que és un castellanisme. La pots substituïr per "he de". traxtorm (?)

El teu article sobre el català és boníssim i molt enriquidor per als que l'hem consultat. Jo el considero com un dels articles fonamentals de la nostra Viquipèdia. Pel que fa al document més antic, crec que caldria donar un cop d'ull al link que et passo. És un dels que sintetitzen millor els treballs que han dut a terme Moran i Rabella. És clar que molts dels textos dels que fan esment no són "literaris", com el Forum Iudicum, però són textos en català, és a dir, proves de que llavors s'escrivia en la nostra llengua. El link és aquest (perdona si falla, però és que sóc molt nou - una setmana- en el camp de la Viquipèdia. No he sabut on encabir-lo i l'he posat a la cua, darrera d'un d'altra temàtica): http://www.llibreriapedagogica.com/butlletins/revistes55/els_primers_textos_en_catala_tex55.htm Cordials salutacions,--Ochoajuli (discussió) 16:23, 28 nov 2007 (CET)

Tempesta

Pel que he vist, s'et dóna força bé la meteorologia, per el que podries ajudar a editar l'article tempesta ja que és força pobre

Moltes gràcies!el comentari anterior sense signar és fet per N'andreu (disc.contr.) 19:12, 27 des 2007 (CET)


uep!

moltes gràcies, ja he fet el que em vares dir de les llengües... però te volia demanar una altra cosa: sovint tenc problemes amb les plantilles i amb les imatges. Com ho puc fer per a que les plantilles d'altres llengües que no em funcionen en passar-les al català vagin bé? I amb les imatges?

I una altra cosa: puc pujar fotos al commons?

Gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Leardeia (disc.contr.) 14:16, 2 des 2007 (CET)

Resposta

Hola! Gràcies per escriure'm! Ja fa temps que participava però sense registrar-me... ara que més o manco control una mica he decidit fer la passa, però encara em queda motl per aprendre. He fet quasi tot l'article sobre Deià i els enllaços que hi ha, i vaig traduint coses del castellà, l'anglès, el gallec i el portugués, que són les llengües amb què em sent més segur, però sense seguir cap criteri. Agrairia que m'ajudàssiu en la mesura que pogueu i creieu que ho necessit. Salut! Lluísel comentari anterior sense signar és fet per Leardeia (disc.contr.) 03:02, 1 des 2007 (CET)


Marató Viquipèdia

Hola, he proposat aquí de carregar amb un bot els articles des de 100 fins a 10.000 (que ja he fet) per a la marató Viquipèdia. Podries dir la teva opinió en el mateix lloc sisplau? La proposta no té prou consens per el moment. Moltes gràcies. Adéu, Claudi--Clamengh 14:24, 12 juny 2007 (CEST)

Biblioteca virtual

Vaig treure-ho de la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives. Em sembla que el vaig prendre per què era una versió antiga del text. Si hagués estat actualitzada, no hagués pogut. Llull · (vostè dirà) 20:12, 28 juny 2007 (CEST)

Estic fent campanya

Hola KRLS,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:50, 12 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada

Hola KRLS,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:47, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:39, 25 jul 2007 (CEST)

Assistència Trobada dissabte

Bones,

Aquest dissabte a les 11 hores fem al Cibernarium de Barcelona la primera trobada informal de viquipedistes. Si us plau confirma la teva assistència a aquesta Viquitrobada en cas que estiguis interessat en assistir i hi puguis venir. També et demanaria si us plau que en cas de que no puguis venir també comuniquis la teva absència a la mateixa pàgina de la Viquitrobada.

Perdona les molèsties que t'hagi provocat i gràcies per tot!!!!

--Hugoaes 21:11, 25 jul 2007 (CEST)

Bones!!!

Hola,

Et volia preguntar si el proper dissabte vindras a la Trobada al Cibernarium. Et comento això per saber si estaves interessat en anar-hi i crec que seria important comptar amb la teva presència.

Perdona les molèsties i si pots diguem quelcom al respecte.

Gràcies per tot i a veure si ens veiem dissabte!

--Hugoaes 17:00, 26 jul 2007 (CEST)

Rubió

Pots posar-ho tot a l'article Rubió o enllaçar a altres articles després d'una breu descripció o posant directament una llista d'enllaços a articles (mira per exemple l'article Espolla com és l'apartat d'elements d'interès). Però el que no hi pot haver és un article que sigui una còpia d'una part d'un altre. Si el que et preocupa és que sigui article de qualitat, no hauria d'importar que no fos molt llarg si els enllaços que té són bons i estan ben enllaçats. De fet, si el presentessis per a això segur que algú ho comentaria demanar dividir-ho en articles. Llull · (vostè dirà) 19:21, 19 ag 2007 (CEST)

Amb allò que deies de què a aquest poble no se'n pot treure gaire més suc, al Nomenclàtor oficial (aquí) hi ha molts més llocs per descriure. Teníem pensat fer articles i georeferenciar tot el que aparegués allà, encara que entenc que fer articles sobre boscos o antigues masies, pot ser ja una feina força especialitzada. Llull · (vostè dirà) 11:37, 20 ag 2007 (CEST)
Tenim força articles de masies (Categoria:Masies). Normalment quan apareixen en el nomenclàtor oficial és per què ja tenen la seva història. N'hi ha que no ho aparenten per què han estat constantment remodelant-se però que hi són des de fa un mil·lenni, però clar, treure'n informació per a un article pot representar furgar força. T'ho pots mirar i veure si en pots treure alguna cosa. Llull · (vostè dirà) 11:54, 20 ag 2007 (CEST)
Aquella pàgina només és el nomenclàtor oficial de Catalunya, o sigui els topònims oficials, per tant hi pot haver molts edificis que no siguin considerats toponímics i que no hi apareguin. Quant als teus dubtes sobre el que hi ha d'haver o no, pensa simplement que és una enciclopèdia i que hi pot anar el que apareix en una enciclopèdia. El mode de contacte d'un restaurant, no hi apareix. Llull · (vostè dirà) 12:17, 20 ag 2007 (CEST)
Ja posats a millorar l'article, per cert, hi podries posar la plantilla de població més moderna que fa servir Barcelona. Llull · (vostè dirà) 12:19, 20 ag 2007 (CEST)
Tu mateix. El problema de les estadístiques és que després s'han d'anar mantenint per què no quedin massa endarrerides. Llull · (vostè dirà) 12:35, 20 ag 2007 (CEST)
El que tu creguis convenient per a l'article. Llull · (vostè dirà) 13:12, 20 ag 2007 (CEST)

Coordenades extra

Jo vaig fer una plantilla {{coor extra dms}} i la vaig posar a l'article Catalunya (a l'apartat de geografia, pels límits). A l'article funciona i en principi els bots i la base de dades del Wikipedia-World no l'haurien de confondre amb la plantilla de les coordenades "principals" de l'article, però això últim és difícil de comprovar. A {{coor extra dms}} les coordenades s'entren igual que a {{coor dms}}.--Pere prlpz 19:05, 24 ago 2007 (CEST)

Per no trobar-me amb aquests problemes i per fer-ho més curt, a mi m'agrada més buscar el punt amb els mapes de l'ICC (o un altre mapa amb topònims suficients) i aleshores trobar-lo a ull al giswiki, que ja et dóna la plantilla feta (encara que s'hagi de corregir el format i treure decimals).--Pere prlpz 19:28, 24 ago 2007 (CEST)
Em sap greu, però no acabo d'entendre la pregunta, i del que entenc no estic segur de la resposta:
  • La plantilla {{coor extra dms}} hauria de funcionar igual que la {{coor dms}}, però sense posar les coordenades a dalt de tot a la dreta. Aleshores, per posar les coordenades a la dreta es deu fer com amb qualsevol altre text, que suposo que hi ha una manera de posar el text aliniat a la dreta, però no sé quina.
  • Al giswiki no cal escriure les coordenades, que les escriu ell. Només has de saber on és el punt que t'interessa i anar movent el mapa i fent zoom fins que el trobes, i aleshores clicar-hi (va com el GoogleMaps) i després premer el botó {{coor dms|.... A la banda de baix (editable) et sortirà la plantilla preparada, i només hi hauràs d'afegir la paraula title o extra, i treure decimals de les coordenades (amb deixar els segons amb un sol decimal ja tens una precisió de tres metres, suficient per gairebé tot). El camp type de vegades surt malament però es pot canviar a mà.--Pere prlpz 19:53, 24 ago 2007 (CEST)
Jo també faig servir el Firefox (la meva versió és la Firefox 2.0.0.6, però no sé si la versió afecta), i jo sí que veig el mapa.--Pere prlpz 20:00, 24 ago 2007 (CEST)
He mirat l'adreça i veig que està bé. No sé que et deu passar. Jo comprovaria si el GoogleMaps el veus bé, perquè el mapa és el mateix. El que no sé és si per veure-ho cal tenir el Java actualitzat o alguna cosa així, perquè no hi entenc.--Pere prlpz 20:05, 24 ago 2007 (CEST)
Si vols posar coordenades als articles, crec que hauries de mirar d'arreglar això del GoogleMaps, com a mínim per poder provar que funcionin les coordenades que has posat, tot i que per això també et podria servir tenir el GoogleEarth. Ara mateix, les coordenades de les dues masies que has posat a Rubió apunten a llocs on no hi ha cap casa. Jo crec que el problema pot ser de datum equivocat.--Pere prlpz 20:28, 24 ago 2007 (CEST)

Banderes i escuts

Idò em demanes per una cosa que no tenc gaire clara. Potser Ebrenc et pot ajudar? Pau Cabot · Discussió 15:28, 31 ago 2007 (CEST)

Si no ets l'autor del dibuix serà (bastant) impossible que els pengis a Commons (és a dir, que hi resisteixin gaires dies allà :P) sense un document que acrediti expressament que l'autor te l'hi deixa penjar. Si les imatges dels que has trobat són prou grans o "ampliables en lupa" dins d'un PDF, intentaré donar-te algun cop de mà. Salutacions cordials. → ebrenc · 17:12, 31 ago 2007 (CEST)
Fem una cosa. Les penjaràs de manera provisional, i si no està permès ni això, doncs ja ho borrarà algun administrador dels nostres al cap de poc. Puja-les a la nostra Viquipèdia (no pas a Commons) posant-hi a la descripció de la imatge la seqüència "{{insígnia}}{{logo provisional}}". No crec que hauria d'haver-hi cap problema; entre tots ho aclarirem. Salutacions cordials. → ebrenc · 17:48, 31 ago 2007 (CEST)
Altrament, quan acabem el procés quedaran com he fet jo esta tarde als articles corresponents de Binissalem, Marratxí, Muro i sa Pobla; amb la infotaula nova. Salut! → ebrenc · 20:06, 31 ago 2007 (CEST)

Coordenades del Raiguer

Jo li vaig fer una pregunta semblant a en Llull sobre les coordenades de rius i camins i em va contestar això http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Usuari_Discussi%C3%B3:Pere_prlpz&diff=cur#Coordenades . O sigui, en aquests casos el que fem és posar-hi les coordenades d'algun punt del mig perquè els lectors tinguin una idea de per on cau. A mi m'agrada que el punt que poso sigui especialment representatiu del tema (els bisbats miro d'enviar-los a la porta de la catedral, per exemple), però realment no és necessari.--Pere prlpz 20:55, 8 set 2007 (CEST)

Fora de servei

Ho senc, estic fent proves. –Pasqual · discussió 00:35, 11 set 2007 (CEST)

Re: Sobre les taules

El problema és que la taula la presenta a sota de la taula anterior, no la pot posar més amunt. El text és flotant i independent de taules i imatges. El que se m'acut és posar sota la taula <br clear=all/> i així el text que hi ha a continuació anirà desprès de la taula. --V.Riullop (parlem-ne) 15:22, 15 set 2007 (CEST)

Sobre les coordenades

Hola! Jo hi posaria city(nombre d'habitants).--Lohen11 23:31, 16 set 2007 (CEST)

Re: treball de recerca.

Hola,

Sí que en vaig fer un de treball sobre la Wikipedia. Ja t'he enviat un correu. Considera, però, fer servir un compte de correu diferent de @hotmail.com, perquè sovint els missatges queden atrapats al pèssim filtre antispam que fan servir la gent de Hotmail :). Si no t'ha arribat el meu correu, aquesta en pot ser la causa --Álvaro M 17:41, 17 set 2007 (CEST)

Sobre l'Espanyol

En tot cas, la política és deixar el nom original, ho veuràs a la discussió sobre el Real Madrid, on es va plantejar el mateix debat sobre real i reial. --Panotxa 06:18, 25 set 2007 (CEST)

Perdoneu que m'hi fiqui, però a part de dir que crec que té raó en Panotxa, us deixo un altre enllaç al DIEC: http://dlc.iec.cat/results.asp?txtEntrada=deport&operEntrada=0 .--Pere prlpz 11:12, 25 set 2007 (CEST)

Rubió

A veure, tal com dius el poble aquest és molt petit i a l'article es veu reflectit; hi ha gairebé més referències i enllaços externs que no pas continguts molt més importants com història, festes, geografia i economia. Poder resta poca informació més d'aquests temes per posar però pel meu parer, el fet de que pugui estar gairebé tota la informació a l'abast publicada a l'article, no vol dir que pugui ser considerat de qualitat. A les viquipèdies hi ha articles "petits" molt treballats de grups de música, esportistes, escriptors, etc... amb gairebé la informació i molt ben estructurats. Pèro igualment els hi mancarà la rellevància i el material històric, gràfic i estadístic per poder arribar a ser de qualitat. M'imagino que si m'has escrit per les meves votacions vol dir que gran part de l'article l'has treballat tu; et torno a dir que està molt be i tot i que a les meves votacions hi han 4 vots en contra, et recordo que hi han 5 a favor ;) Salut. --Baggio (missatges) 20:03, 1 oct 2007 (CEST)

Votació mofificada

Hola, avui 5 de octubre una ip anònima ha modificat la teva votació a l'article de proposta d'article de qualitat del Setge de Barcelona, t'ho comento per confirmar que eres tu pq. sinó s'haurà de revertir l'edició aquesta. Salut! --Baggio (missatges) 18:04, 6 oct 2007 (CEST)

Re: Rubió

Ho comento a la discussió de l'article per veure si hi ha terceres opinions. --V.Riullop (parlem-ne) 17:50, 11 oct 2007 (CEST)

Qualitat de la Wikipedia

Per mi un article de qualitat ha de ser extens, i ha de tractar tots els temes que tenen relació amb l'article, ha de tenir material fotogràfic o figures o quadres de disseny propi, o lliures, i és molt important que reuneixi totes les referències relatives al tema que es tracta, també es important posar enllaços externs, i bibliografia complementària (que no ha de tenir relació amb el que es diu a l'article, poden ser lectures complementaries relacionades amb l'article), també és útil que remeti a altres termes relacionats amb l'article. Encara que que un article de Wikipedia no ha de suposar investigació nova (hi ha altres eines wiki per posar els resultats nous de la investigació) hauria de suggerir idees per fer investigacions noves.

Un bon exemple del que són articles bons de Wikipedia es pot trobar a [Wikipedia:Featured content] o a [Viquipèdia:Articles de qualitat].el comentari anterior sense signar és fet per Plàcid Pérez Bru (disc.contr.) 10:04, 12 oct 2007 (CEST)

Aquí hi trobaràs totes les comparacions que es fan. Per a mi el més fiable seria octets per article.--Lohen11 10:19, 12 oct 2007 (CEST)

quin tema més interessant! Si necessites ajuda per enfocar el treball, m'ho dius. Quin índex tens? M'interessa Apart del que t'han dit i que compartiexo, per a mi un article de qualitat ha de llegir-se de forma fàcil i amena de manera que el lector senti que està aprenent mentre s'informa sobre el seu contingut; ha de ser autònom en ell mateix encara que enllaci cap a altres temes que el complementin; ha de tractar un tema rellevant i mantenir-se mínimament estable en el temps. --barcelona 10:27, 12 oct 2007 (CEST)
Si parlem de la qualitat d'una viquipèdia i no d'un article, és un tema que ha provocat discussions i no és fàcil. El paràmetre més usat és el nombre d'articles, evidentment és quantitat i no qualitat però s'ha d'usar per fer una valoració relativa. El nombre d'octets per article ja dóna una quantitat relativa, de com són plens els articles. El nombre d'edicions pot ser un altre indicador d'activitat: quantes més edicions per article se suposa que més milloren. A meta fan servir una complicada fórmula per calcular el depth m:List of Wikipedias. Aquest paràmetre s'ha posat en discussió aquí Viquipèdia:La taverna/Arxius/Polítiques/2007/06#Reflexions sobre quantitat-qualitat. El que intenta reflectir el depth és activitat. Se suposa que quanta més discussió hi ha més milloren els articles. Un exemple extrem és vo: amb molts articles però poques edicions i depth mínim. També es podrien valorar paràmetres de "no qualitat" com els de Viquiprojecte:Manteniment de la Viquipèdia#Indicadors: articles buits, orfes, cul de sac, o redireccions dobles, rompudes. En fi, si en treus conclusions espero que ens les expliquis. --V.Riullop (parlem-ne) 11:05, 12 oct 2007 (CEST)

Sens dubte en la qualitat global del projecte hauríem d'incloure el grau de fiablitat que li atorguen els seus usuaris i la comunitat lingüística general, així com les comparacions amb les edicions en altres llengües. L'ús per part de la població, el nombre d'articles de qualitat, el nombre i abast de les revisions, els criteris d'organització i els projectes de millora i manteiment serien altres indicadors per tenir en compte --barcelona 11:09, 12 oct 2007 (CEST)

Sens dubte que els articles de qualitat són un factor important, sobre tot si són de la llista Viquipèdia:Els 100 articles fonamentals, però el conjunt documental a base d'articles molt petits sobre una temàtica com potser l'historia antiga, també és un factor rellevant d'una viquipèdia; per valorar-ho cal observar:
  • nombre d'articles
  • Defth o millor el nombre de edicions per pàgina que casi totes les viquipèdies tenen actualitzat a Especial:Statistics, i jo no he trobat encara cap llista que les classifiqui.
  • Eliminació d'articles ferralla, desconec si existeix una llista de nombre d'articles destruïts, el que sí tenim és el nombre d'articles sotmesos a proposta d'esborrament, que és la pàgina més popular de la viquipèdia en català.
  • L'activitat de la comunitat viquipedista en el manteniment de la qualitat de la viquipèdia queda reflectida als Indicadors
  • Un factor difícil de mesurar, però per mi molt important, és tenir el arbre de categories ben endreçat.
--Jordicollcosta (discussió) 12:48, 12 oct 2007 (CEST)

RE: millor que Defth

Hem refereixo a la quarta dada de la la pàgina Especial:Statistics (des de casi totes les viquipèdies s'hi arriba des de la portada clicant sobre el nombre d'articles), on la primera dada (en negreta) és nombre d'articles; la segona és nombre de pàgines incloent articles, pàgines de discussió, pàgines sobre la Viquipèdia, pàgines d'ajuda, pàgines atzucacs, redireccions, pàgines d'usuari, pàgines de desambiguació, pàgines de descripció d'imatges, plantilles i portals; la tercera és nombre d'edicions de pàgines i la quarta edicions per pàgina.

Per exemple el Defth en llengua hebrea es desorbitat, en canvi el factor edicions per pàgina és més creible. --Jordicollcosta (discussió) 14:43, 12 oct 2007 (CEST)

No tinc n'idea de quina formula té el depth, en Lohen havia comentat alguna cosa.
L'utilització de l'eina de navegació Article a l'atzar és molt popular, per una primera impressió de la qualitat d'una viquipèdia. --Jordicollcosta (discussió) 15:06, 12 oct 2007 (CEST)
Hola, he estat uns dies fora i veig que quan he tornat ja tothom t'ha respost abastament sobre el tema. Ara no tinc més idees, però si se m'acut quelcom més t'ho faré saber. Molta sort amb el treball!--Xtv (que dius que què?) 17:21, 16 oct 2007 (CEST)

Article autobús

Fa uns vint dies que vas posar la plantilla millorar a l'article de l'autobús, però no sé si ja està acabat per poder-la llevar.--ToNToNi 03:00, 13 oct 2007 (CEST)

Petit error

Quan has penjat els nous mapes de localització de municipis de l'Anoia has oblidat de posar a la descripció dels fitxers "[[Category:Maps of Anoia]]". Compte! ;) → ebrenc · 16:39, 13 oct 2007 (CEST)

Estaria bé que t'encarreguessis de la Segarra i l'Urgell. A part que són les comarques que més ràpid faries (perquè són, de les que queden, les que tenen menys municipis), aleshores esmenaríem el petit problema que vaig tenir a l'hora de posar-los nom (allò que els mapes estan intercanviats per error i tal). Salutacions cordials! → ebrenc · 17:12, 13 oct 2007 (CEST)
Per cert, de l'Anoia manquen Sant Martí Sesgueioles i els Hostalets de Pierola. Salut! → ebrenc · 17:15, 13 oct 2007 (CEST)
Sembla que ho has fet tot bé. Jo passaré fora la setmana...; continua sol en la mesura que et vaja bé. Thanks! ;) → ebrenc · 14:56, 14 oct 2007 (CEST)

Qualitat

Ja que ho demanes, no crec que existeixi "la formula perfecta de la qualitat d'una viqui". Si en tens ganes, pots fer tantes formules com vulguis, pero no deixen de ser subjectives i qui sap quin sentit tenen en comparar viquipedies en diferents llengues. Un sistema que funciona prou be: pitja "article aleatori" 10 vegades o mes, i ves classificant els articles que et surtin en 3 o 4 nivells de qualitat, i a veure quins percentatges surten. Estic segur que a la viquipedia en catala no sera per tirar-hi cohets. salut, Xevi 22:22, 14 oct 2007 (CEST)

Hola company viquipedista.

Hola KRLS agreix molt que t'hages fixat a la forma de parlar i que de vegades afecta a la meua escriptura. Sóc valencià-alacantí del sud, la veritat es que de vegades tinc faltes d'ortografia principalment a l'accentuació, però es perque sóc un poquet com els anglesos i me'n menje els accents. No passa res si fas correccions a l'accentuació d'alguns articles no em molesta per a res. Ara respecte a si pose seua o seva. Doncs com tu ho veges, però crec que son valides o correctes les dos.

Si es per donar suport a qualsevol article o per al que fasa falta aquí tens un company viquipedista.

Gracies i Salutacions NeVic, 00:36, 15 oct 2007 (CEST) ;)

Gracies per tot.

Moltes gracies per tot KRLS, he de procurar instalar-me el traductor, però la veritat es que també aporte articles per a d'altres viquipedies. Això no me'n rectificara totes les coses que escriga al català? Supose que sera possible activarlo i desactivar-lo. Tindre que fer-lo encara que l'equip que utilitze generalment no te molta capacitat, però de vegades em pose al portatil i també aporte articles i tota l'informació que puc.

Gracies i Salutacions company --- NeVic, 00:46, 15 oct 2007 (CEST) ;)

PD: A més si no faig una correcció a world tinc la costum de posar ({Millorar ortografia}) a l'article enciclopedic ;)

Mapa comarcal de Catalunya

Potser és que no has desat bé el fitxer al disc dur. Intenta fer-ho a partir d'aquest. Salut. → ebrenc · 12:31, 15 oct 2007 (CEST)

Drets d'autor d'una foto

No m'has donat gaire temps per contestar... No som el millor especialista en coses d'aquestes. Jo ho demanaria a algú del Viquiprojecte:Revisió d'imatges. Pau Cabot · Discussió 22:47, 15 oct 2007 (CEST)

Qualitat d'una viquipèdia

Hola :-) Hi han molts factors que influeixen en la qualitat d'una viquipèdia; nombre d'articles, mida mitjana d'aquests, que estiguin ben escrits, sense faltes d'ortografia, que segueixin el llibre d'estil, que siguin neutrals, que estiguin categoritzats, que continguin imatges, enllaços externs, referències i interwikis. Que tingui una bona portada, un bon sistema d'ajuda, que totes les imatges tinguin els drets d'autor clarament indicats. Que tingui un arbre de categories coherent... Que no hi hagin gaires articles orfes, culs de sac, buits,... Suposo que ja coneixes la pàgina Viquipèdia:Estadístiques amb enllaços a diferents estadístiques de la viquipèdia :-) --Joanjoc (discussió) 17:20, 16 oct 2007 (CEST)

Re:Rubió

Hola KRLS, no m'oposo que aquest article sigui de qualitat, malgrat haver-hi tanta informació sobre un poble tant petit, el qual es mereix un gran reconeixement. Però, pel que he vist en apartats com la història ho veig massa curt (però com he dit abans és un poble petit, com hi pot haver-hi gaire més història?). Però el que m'ha cridat més l'atenció és que hi ha un seguit de taules sobre la demografia però sense text per comentar-les, com també passa en l'apartat de política. També m'hagués agradat veure quines vies de comunicació i transport hi ha, però, repeteixo, com que és tan petit, no s'hi pot fer gaire, però almenys una o dos carreteres locals i deuen connectar com també tot un seguit de senders o camins. No et seré tant estricte en aquests temes s'hi et molesta, però, s'hi han presentat articles per ser de qualitat que feien una mica pena, aquest, potser no és el cas. Ja canviaré la opinió sobre completesa, no pateixis. --Manlleus 16:40, 17 oct 2007 (CEST)

Crec que sí es pot millorar, és a dir, modificar l'article si està proposat perquè en la valoració de l'article també puc canviar d'opinió, no? De totes maneres ja t'he canviat lo de completesa i llargària. --Manlleus 19:29, 18 oct 2007 (CEST)

font útil

Em sembla quw aquesta fórmula mesura la popularitat d'una pàgina dins la comunitat de parlants, però no la utilitat. Evidentment entren perquè creuen que és útil però... troben el que busquen? tornen? la recomanen? s'inscriuen? aquests factors indiquen realment la utilitat, argumenta millor les fórmules o t'ho desmuntaran a la presentació; és un bon començament però. Que et diu el tutor? ja em comentaràs --barcelona 22:19, 18 oct 2007 (CEST)

Rebut?

Has mirat l'adreça?--Xtv (que dius que què?) 20:15, 21 oct 2007 (CEST)

Vídeos d'Obrint Pas

Haha, doncs sí que són meus. Gràcies! --Sàntxez (Digues!) 21:21, 21 oct 2007 (CEST)

Vídeos d'Obrint Pas

Sí, si una cosa té Obrint Pas és que et deixa la pell de gallina. És el grup que més m'ha marcat, fins i tot ideològicament. Quan els vaig començar a escoltar tot eren péls de punta xD. No faig gaire cosa a la viquipèdia, només he fet l'article del meu barri i he traduït alguns del castellà, però s'intentarà col.laborar. Salut! --Sàntxez (Digues!) 00:30, 23 oct 2007 (CEST)

quinzena

Hola, s'ha escollit com a quinzena la categoria d'escoltisme, per la qual vas votar. Espero que ens ajudis a ampliar-la i millorar-la! --barcelona 11:58, 23 oct 2007 (CEST)

Re: Sobre els bots

Hola,

Per fer un bot has de ser buròcrata; tu només ets administrador al Viccionari, per tant no pots fer bots. Els únics que ho podrien fer són en Llull o qualsevol steward de meta. A VP:TU trobaràs més informació. Salutacions!--Iradigalesc (discussions) 03:28, 27 oct 2007 (CEST)

Sobre la qualitat

Hola KRLS, a meta s'està discutint la clausura de la Viquipèdia en Volapük degut a la seva poca qualitat (creada per bots) malgrat tenir més de 100.000 articles. Hi ha un apartat (How do we measure quality in Wikipedias?) que es discuteix explícitament com calcular la qualitat d'una viquipèdia. Crec que et pot interessar :-) Molta sort! --Xtv (que dius que què?) 22:15, 31 oct 2007 (CET)

Òpera...

Com potser saps, quan s'estava a punt d'arribar als 10 vots es va retirar la proposta de votar l'article Òpera com a article de qualitat. Com crec que s'ho mereix, he tornat a obrir un nou període de votacions a veure si aquest cop s'accepta. T'animo a participar. Cordialment.--Peer 23:52, 31 oct 2007 (CET)

Ja hi ha 8 usuaris que han votat. Si tens un moment i ganes de fer-ho, participa en la votació de l'article òpera un altre cop. Ah! Bona feina amb els 100. Crec que serà un referent de la qualitat de la viquipèdia en articles bàsics.--Peer 20:24, 5 nov 2007 (CET)

Viquipèdia Volapük

Gràcies per la teva ajuda amb la qüestió de la clausura de la Viquipèdia Volapük! Veig que t'interessa també la qüestió de qualitat en Viquipèdias. Estic treballant amb unes idees (l'utilització de la llista d'articles que totes les llengües haurien de tenir com a punt de comparació: quines Viquipèdies ja tenen aquests articles? Són grans o petits (esborranys)? Smeira 23:01, 1 nov 2007el comentari anterior sense signar és fet per 83.85.142.49 (disc.contr.) 23:02, 1 nov 2007 (CET)

A què es deu http://ca.wikipedia.org/w/index.php?title=Fort_Pius&diff=1558649&oldid=1435897 ? Has revertit sense deixar cap comentari d'edició i sense llegir-te l'article?--88.14.235.180 04:14, 2 nov 2007 (CET)

Sobre Permisos de l'usuari

Hola :-) Si el projecte disposa de buròcrates actius, ho poden fer aquests, sinó se'n encarreguen des de meta. De quin projecte i idioma estàs parlant? --Joanjoc (discussió) 19:06, 5 nov 2007 (CET)

Re: Sobre Permisos de l'usuari

No estic segur del que em preguntes. Els canvis de permisos a usuaris els fan els buròcrates. Ho pots veure a Viquipèdia:Buròcrates. Per un projecte on no hi hagi cap buròcrata en actiu s'ha de demanar a m:Requests for permissions. --V.Riullop (parlem-ne) 19:08, 5 nov 2007 (CET)

Viquiestris

si em permets, t'arregle jo el teu monobook. Vols afegir-te els Viquiestris, oi? –Pasqual · discussió 19:57, 6 nov 2007 (CET)

HE aprofitat el codi que ja tenies. Refresca la teua meòria cau, i ja em diràs que tal. –Pasqual · discussió 20:12, 6 nov 2007 (CET)
Bé, ara no deuria donar-te cap problema! Potser no havia introduit correctament els noms de les meues subpàgines. Si trobes a faltar el corrector ortogràfic ja et dic com afegir-lo (o t'ho faig, jo). Bé, ara a refrescar la cau, i a disfrutar! fa l'ullet –Pasqual · discussió 22:13, 6 nov 2007 (CET)
Benvingut als Viquiestris hehehe, ja ho he vist –Pasqual · discussió 23:24, 6 nov 2007 (CET)
uhm... no és diu, així... Hauria de ser...
Enhorabona per haver triat el nostre producte hahaha –Pasqual · discussió 23:25, 6 nov 2007 (CET)
Mira si pots entrar clicant a l'enllaç de la caixa de la comunitat, on diu Canal IRC, o provant aquest enllaç. –Pasqual · discussió 23:43, 6 nov 2007 (CET)
OK, vés al menú de dalt, on diu Eines, mira si després figura ChatZilla, pel que dius no hauria d'estar. Llavors vas a Complements, que és la tercera opció del menú d'Eines. Se t'obrià una finestreta. Dirigeix te a aconsegueix més extencions, aleshores entraràs en la pàgina on trobar el ChatZilla. I si t'esperes un ratet, t'aconseguisc l'enllaç per baixar-te el chatZilla en català. –Pasqual · discussió 23:55, 6 nov 2007 (CET)
Ho trobaràs al softcatalà: [1]
O directament: [2]
T'esperem... fa l'ullet –Pasqual · discussió 00:00, 7 nov 2007 (CET)
Supose que ahir no tenies ganes de romanços, o la son se t'havia apoderat. El xat sempre serà més distret que les discussions de la Viqui.
Diria que KRLS està registrat a freenode, per això no el podies usar, si l'ha registrat tu en alguna ocasió tens oportunitat de recuperar-lo.
Amb el Viquiestris tens l'escrutini, que apareix a la pàgina de VP:EP/P, va molt bé per no perdre's entre tanta proposta. –Pasqual · discussió 09:25, 7 nov 2007 (CET)

Alcoi

Oído cocina! El tema d'Alcoi. WikiAlcoy té una maquinària impressionant.el comentari anterior sense signar és fet per RafaRufino (disc.contr.) 21:48, 12 nov 2007 (CET)

Benvolgut: de moment no usaré la imatge de la piràmide de població d'Alcoi ja que li falten moltes dades d'autoria, quan tinga temps faré una.
--Rafa (discussió) 19:40, 13 gen 2008 (CET)

travian

No ho sé, ho sento, pregunta al fòrum --barcelona 22:48, 15 nov 2007 (CET)

Rubió

Quan va néixer aquest projecte ja vaig dir que no participaria votant, prou que avaluo en la vida real... Com `portes el treball? Quan acabis exàmens posa-t'hi de valent, que el temps passa! --barcelona 18:58, 18 nov 2007 (CET)

això que dius aniria dins de la gramàtica catalana, tema que sens dubte s'haurà d'ampliar. Ja m'explicaràs com va la teva marató, que sàpigues que hi ha molta gent pendent del teu treball. Ja em diràs si necessites alguna cosa! --barcelona 19:42, 18 nov 2007 (CET)
Et faig més comentaris a la pàgina de discussió de AdQ --Panotxa (discussió) 14:18, 7 des 2007 (CET)

Arxivar propostes

Hola KRLS. No és res en personal contra teu. Crec que hi ha molts usuaris com ara tu capacitats per dur a terme aquest tipus d'accions, però en principi la normativa només permet als administradors arxivar les propostes d'esborrat. Ja sé que ho has fet per col·laborar i per treure'ns feina, i t'ho agraeixo, i jo personalment crec que molts usuaris hauríeu de poder també fer-ho, però les normes de moment són aquestes. Espero que no t'ofenguis per aquest comentari. I per cert, no m'has dit res d'allò de les qüestions de qualitat que es debatien a meta arran de la proposta de tancament de la viqui en Völapuk. Ho vas veure? et va ser útil? Apa, fins aviat. Salut.--Xtv (que dius que què?) 02:54, 19 nov 2007 (CET)

Valoracions 100

Em sembla bé. De moment crec que el més important és que aparegui una primera valoració orientativa i aquesta feina que has fet és necessària. A mesura que es desenvolupin cadascun dels articles es podran valorar amb més precisió. Salut--Peer (discussió) 00:18, 21 nov 2007 (CET)

Contribució de la quinzena

Em sembla que tu ja saps quina és l'actual contribució de la quinzena, però et deixo el mateix missatge que a tothom: L'actual contribució de la quinzena és Història dels diferents països d'Europa (vegeu Categoria:Història per territori i Categoria:Història d'Europa per estats), proposta en la que tu vas participar.

Com que aquesta contribució no té un article o una categoria de referència l'hem explicada com millor ens ha semblat a en Peer i a mi. Mira si lliga amb la intenció de la teva proposta.--Pere prlpz (discussió) 22:20, 22 nov 2007 (CET)

Intel·ligència

Em sembla bé la reestructuració que estàs fent, però els títols haurien de tenir tots un = més em sembla, queda estrany de format. Les intel·ligències múltiples haurien d'estar dins psicologia i no apart, ja que són una teoria més d'aquesta disciplina. I se solapa una mica amb els tipus de l'home, funcional i demés. Faltarien també aportacions des del punt de vista de l'educació i l'aprenentatge. Què et fa pensar que puc escriure sobre biologia ? haha no en sé més que tu. Bona feina, continua ampliant l'article i quan estiguis ficaré cullerada on pugui aportar alguna cosa --barcelona (discussió) 10:04, 23 nov 2007 (CET)

emocional a psicologia, educació apart, col·lectiva o social depèn de com en parlis. Tu vés fent, tranquil, ja ens ho mirarem després a veure si podem tocar alguna cosa, tampoc no sóc cap experta --barcelona (discussió) 21:45, 23 nov 2007 (CET)

Sondeig AdQ

Hola KRLS,

He iniciat un sondeig a Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article. Que podries passar-t'hi, si us plau?

--Meldor (discussió) 11:17, 27 nov 2007 (CET)

Big Bang

L'anglès és el de referència i l'espanyol és una traducció de l'anglès que ens pot ajudar.--Peer (discussió) 21:39, 28 nov 2007 (CET)

Ara que me l'he mirat amb més detall, l'espanyol no han fet la traducció literal (d'entrada). I com hi ha conceptes físics complexos, costarà més del que em pensava. Però endavant. Fes el que puguis; poso la plantilla d'inacabat i començo a treballar. He amagat l'anterior text per si es pot aprofitar.--Peer (discussió) 23:12, 28 nov 2007 (CET)
No entenc el problema dels nanosegons... Jo traduiria el que sigui més clar (year=anys, etc.) i a veure al final quines qüestions queden pendents. Faré algunes coses també a la taula. EL proper article el fem més fàcil, eh?.--Peer 17:50, 1 des 2007 (CET)
No pateixis. Anem més bé del que em pensava. Jo també ho deixaré una mica aparcat perquè ara tinc altres coses. Però ja hem fet gairebé la meitat.--Peer 18:19, 2 des 2007 (CET)
He demanat un cop de mà a en Plàcid Pérez Bru perquè ha fet una bona feina en articles d'aquest àmbit (per ex., estrella binària) i pot ajudar en qüestions més tècniques.--Peer (discussió) 17:55, 30 des 2007 (CET)

Viccionari

No t'acab d'entendre bé. Això significa que no podrem moure res de la Viquipèdia al Viccionari? Així doncs, tant la plantilla Plantilla:Moure a Viccionari com la categoria Categoria:Viquipèdia:Moure a Viccionari, s'haurien d'eliminar, no? Amb el teu raonament, crec que tampoc hauria d'existir cap article a la Viquipèdia: els articles tenen pressumpció d'innocència (no infracció de copyright, en aquest cas) si ningú demostra el contrari, no? Pau Cabot · Discussió 19:22, 29 nov 2007 (CET)

Si hi ha infracció de copyright, mai s'acusa a ningú: simplement s'esborra. Els copyvios flagrants estan molts dies a la Viquipèdia i no passa res. No veig perquè ha de passar res amb un article que (fins que no es demostri el contrari) no és un copyvio. Si mai es demostrés que és un copyvio, s'esborra i ja està. De totes formes, si no ho veus clar, comenta-ho a la taverna. Pau Cabot · Discussió 20:00, 29 nov 2007 (CET)
Idò la cosa és fàcil: es comprova amb els principals diccionaris si tenen copyright. Si en tenen, {{destrucció}}. Si no en tenen, es traslladen. Pau Cabot · Discussió 20:03, 29 nov 2007 (CET)

treball

mira això, potser t'interessa: http://www.rebelion.org/noticia.php?id=59732 --barcelona (discussió) 23:07, 29 nov 2007 (CET)

suposo que ja ho tens, però per si un cas, més enllaços per al treball (no et queixaràs, espero que acabis amb una obra d'art que pugui ensenyar al departament!): http://www.aaronsw.com/weblog/whowriteswikipedia --barcelona 23:02, 30 nov 2007 (CET)
només et deia que no posis "treballs seriosos" quan parles dels de paper, perquè sembla que els online siguin "de broma" per comparació. Què et sembla el que t'he posat? com ho portes? --barcelona 17:01, 2 des 2007 (CET)

Copyright

No et sabria dir si és copyvio o no. Als llibres o als articles científics és normal fer cites breus d'altres llibres o articles; si és per comentar-los (em penso que la llei diu fer-ne un comentari crític o alguna cosa així), està emparat pel dret de cita. Ara, copiar una entrada sencera d'un diccionari no sé si és excessiu o no, però suposo que no és greu. Li pots preguntar a en Vriullop, que és l'expert en drets d'autor.--Pere prlpz 17:55, 1 des 2007 (CET)

Interwikis

Hola, estás tergiversando mis palabras, escribí (se olvidan o pasan), y eso no es una acusación, es un interrogante, y no por eso dejo de añadir interwikis en artículos y categorías, y seguiré haciéndolo. Tenéis, como le dije al otro usuario, artículos buenísimos, he traducido un montón, y en algunas categorías superáis a los ingleses. Así que no lo tomes por ese lado. Un abrazo.--Dorieo21 03:32, 2 des 2007 (CET)

Plantilla: 100

Ja he revertit els meus canvis i l'he deixada amb el br clear. Però hem de refer aquesta plantilla, tal com està ara, deixa un gran espai en blanc al començament dels articles (Religió, Demografia) que es veu molt malament. Jo preferiria posar una plantilla a la pàgina de discussió, enlloc de posar més i més plantilles (portals, llengua i tal) en la pàgina principal. Si els usuaris veuen una plantilla així probablement pensin que la qualitat de l'article és molt dolenta, tot i que ja hi hagin contribuït molts usuaris i ja hagi aconseguit un grau acceptable de qualitat. --the Dúnadan 04:33, 2 des 2007 (CET)


Atemptat de l'Hipercor

Hola KRLS, esteia passejant per la teva plana d'usuari i he vist que tenies pendent crear un article sobre l'atemptat de l'Hipercor. Bé, doncs només comentar-te que l'he començat, així que serà genial si hi fas una ullada i hi afegeixis el que consideris convenient. Salut, Webe 01:48, 4 des 2007 (CET)

Categories cataloparlants

S'ha anul·lat el procés de votacions a Viquipèdia:Presa de decisions/2007/Categorització de balears, catalans i valencians i demà s'inicia de nou formulat com a sondeig de consens. Lamento les molèsties i et convido a participar-hi. --V.Riullop (parlem-ne) 17:26, 5 des 2007 (CET)

més articles per al teu treball

http://www.patriciolorente.com.ar/2007/12/05/wikipedia-en-la-revista-stern/, costa d'entrar-hi a vegades però fes-hi un cop d'ull. --barcelona (discussió) 11:22, 7 des 2007 (CET)

Traducció al castellà

De moment no el traduiré pas al castellà, perquè la meva prioritat és acabar de crear tots els articles de municipis de Catalunya a la Wikipedia.es i encara en falten un pilot. Però sí que és veritat que l'article de Viquipèdia és força bo. "Hasta" m'han vingut ganes d'anar-hi a conèixer el poble! Salutacions. --80.102.224.82 (discussió) 19:24, 7 des 2007 (CET)

L'article cultural més representatiu de les Illes?

Uf. Això és, de ben segur, molt subjectiu. Jo te'n propòs uns quants i vosaltres triau: Ramon Llull, Mossèn Alcover. Ball de bot, Possessió, Cant de la Sibil·la, Catedral de Palma (que és de qualitat), Sobrassada, Ensaïmada, Festes de Sant Joan a Ciutadella, Talaiot, Mateu Orfila, Uc ... Pau Cabot · Discussió 19:32, 10 des 2007 (CET)

Sense a

Ei, KRLS. M'agrada agradar-te. No soc pas traductora. Si li treus la "a" et diré que sí, de tant en tant. No he entès el teu comentari al troll. És en alguna participació antiga? Au, fins ben aviat, espero. --Cel·lí (discussió) 15:30, 16 des 2007 (CET)

Senyera a la Viquipèdia gallega

Tienes una respuesta en la página de discusión de la Galipedia.el comentari anterior sense signar és fet per 213.60.64.252 (disc.contr.) 23:50, 20 des 2007 (CET)

En defensa dels trolls

Ei krls..! Mercès pel teu comentari i aclariment. Perfecte. Finalment he entès el que era un troll. Em semblava un mot català (hauràs de reconèixer que ho sembla), i em sentia molt acomplexat per que ni en Fabra ni jo sabiem què volia dir. Tanmateix no estic del tot d'acord en que no haguem de cultivar-los. Tal com diu l'entrada que em vas recomanar, poden ser d'utilitat. I poden servir de pretext per dir les coses que s'han de dir. Au, una abraçada estreta. --Cel·lí (discussió) 12:50, 21 des 2007 (CET)

Rubió

Et comunico que he votat per que l'article de Rubió sigui acceptat com article de qualitat. Et felicito pel treball portat a terme.--MarisaLR (discussió) 14:03, 21 des 2007 (CET)

Felicitats.--Peer (discussió) 09:44, 22 des 2007 (CET)

Altres definicions

Ja he donat un cop d'ull però una mica ràpid. Ara marxo. A veure que et semblen els canvis; són articles molt tècnics i amb un llenguatge molt especialitzat.--Peer (discussió) 13:33, 22 des 2007 (CET)

Ho vaig fer amb presses, vaig patir un conflicte d'edicions i no vaig saber ben bé com havia anat tot. Per tant, la referència deuria esborrar-se accidentalment. Ja em miraré l'article en calma. Bona feina... i bones vacances.--Peer (discussió) 08:29, 23 des 2007 (CET)
"...goal-directed adaptive behavior" ho ha de traduir algun psicòleg especialitzat; deu ser una cosa com "desenvolupament adaptat a objectius directes", però no en tinc ni idea. Davant del dubte, la treuria; ja n'hi ha d'altres. "Leadership Intelligence", si no saebm la traducció ho deixaria igual ja que deu ser un invent "made in USA".--Peer (discussió) 17:46, 23 des 2007 (CET)

treball

a veure, hauríem de parlar abans de comentar cada cosa perquè no sé com l'estàs enfocant, què dius de l'enquesta? apart de la teoria general i de les referències, quins altres factors has comentat? quins creus que són rellevants i per què? el dia 8 què has d'entregar? estaré pel xat mentre treballo, a veure si et connectes i en parlem amb calma perquè el tema va més enllà d'un comentari a cada factor--barcelona (discussió) 15:37, 23 des 2007 (CET)

Feliç Nadal i Nou Any

Feliç Nadal per a tu i per a tota la teva família. Què tinguis bon començament d'any! Una abraçada, --Josep Gustau - Discussió 09:19, 24 des 2007 (CET)

Treball de recerca

Hola KRLS,

T'he enviat un correu elecrònic per allò que havíem comentat del treball de recerca, però com que la teva adreça és @hotmail.com el més probable és que no l'hagis rebut. És així?

Salutacions cordials, --Álvaro M (discussió) 10:01, 24 des 2007 (CET)

Responc aquí que sempre pateixo que no arribin els mails a Hotmail, val? :) Sempre que el teu professor no ho vegi amb mals ulls, si com dius ja tens escrita la història i només et serviria per completar, jo no tinc cap inconvenient en què copiïs el que et calgui, però particularment útil crec que et seran les adreces que hi ha a mode de notes a peu de pàgina, perquè enllacen amb missatges de les diferents llistes de correu en què s'anunciaven canvis i esdeveniments que han estat importants per a la història de la wikipedia, així que podràs accedir a fonts d'informació primàries. Ànims amb el treball! --Álvaro M (discussió) 10:22, 24 des 2007 (CET) (PD: Sóc al xat, si vols res :))
Perfecte, ja saps on sóc :) si cal res, a disposar. --Álvaro M (discussió) 10:35, 24 des 2007 (CET)

Enquesta

No et preocupis, la faig tot seguit! Bona sort amb el treball de recerca. -- Leptictidium - Epistula Eoceni 16:42, 24 des 2007 (CET)

Molt bona feina per l'enquesta i tots esperarem en candeletes els resultats. Això és, de molt, el més important. Però no estic d'acord amb fer públics dades personals en una enquesta. Si les necessites, te les donaré a títol personal però les enquestes han de respectar l'anonimat (això no vol dir que l'investigador tingui un mecanisme per saber qui és l'autor de les respostes per possibles aclariments o ampliació de les dades). I més en un espai com la viquipèdia que tot és virtual: el país, l'edat i el sexe.--Peer (discussió) 10:42, 28 des 2007 (CET)

Ajuda enquesta

Jo he fet el que dius. He copiat i he respost. Ara les dades no es veuen, segurament degut al codi "menys que ! -- xx -- més que". Hauras d'editar per veure els resultats.--joc (discussió) 17:14, 24 des 2007 (CET)

Taulell de consultes

Hola! He obert una subpàgina d'usuari perquè tothom pugui dir la seva sobre la proposta d'obrir una nova secció de la VP anomenada Taulell de consultes, a l'estil de en:Wikipedia:Reference desk. Si vols, pots passar a fer-hi una ullada o a dir què en penses. La subpàgina és: Usuari:Leptictidium/Taulell de consultes Gràcies! -- Leptictidium - Epistula Eoceni 18:31, 24 des 2007 (CET)

Enquesta

Ja l'he respost. Molta sort amb el treball de recerca! --Meldor (discussió) 19:33, 24 des 2007 (CET)

Ja està, he respost a ambdues enquestes: en català i castellà. Bon Nadal i gràcies per avisar-me sobre el tema. Sort! --Josep Gustau - Discussió 23:50, 24 des 2007 (CET)

tranquil que tindràs prou resposta, aquests dies són complicats però queda marge. Usa la de Gustavo 86 en castellà, per exemple, si te'n falten i mira usuaris com l Xtv que són força actius a l'anglesa perquè t'ajudin. Torna a enviar enquestes més separades en el temps perquè no et digui que ets spam. I mentre a redactar els punts que et queden i a gaudir de les festes, ens veiem per aquí!--barcelona (discussió) 12:08, 25 des 2007 (CET)
veus? i encara tens dies, amb les que obtinguis podràs tenir pru per a fer molts numerets i gràfiques! Però avança l'altra part, que et queda poc temps (especialment l'apartat 5 que et portarà força estona) --barcelona (discussió) 15:47, 27 des 2007 (CET)

References

Hey, I saw the reflist on your survey was getting longer and longer nad thought I would show you how it could be solved. -- 62.16.152.96 (discussió) 23:38, 26 des 2007 (CET) aka no:User:Atluxity

Agh

això no es fa als amics >:( –Pasqual · discussió 01:10, 28 des 2007 (CET)

Tranquil, no passa res fa l'ullet. De l'any passat jo no tenia res a veure hahaha. En hora bona per demostrar que en Pere no té a Guillem com usuari titella. Jo no em crec res del Socarrat, no ho pot demostar i està actuant prou malament, però com diu en Guillem no ho deu fer de mala fe, és només el que pensa, no és conscient del mal que està fent no sols als directament afectats sinò als possibles lectors, o sia a la Viquipèdia. Espere que es puga arreglar i oblidar aquest afer el més aviat possible. –Pasqual · discussió 01:35, 28 des 2007 (CET)

Enquesta

I don't quite understand question 18. I answer twice (eo fr). My answers are different following the language. ArnoLagrange (discussió) 11:10, 28 des 2007 (CET)

(francès) : D'évidence la situation n'est pas la même si je considère fr:Wikipédia et eo:Vikipedio aussi bien en terme de nombre d'articles, de leur qualité, du nombre de contributeurs (actifs) qu'en ce qui concerne les modèles de maintenance et de nombreux autres points de ton questionnaire. C'est pourquoi j'ai répondu de façon très contrastée en espéranto et en français dont les projets sont des dans des états très différents. ArnoLagrange (discussió) 14:03, 28 des 2007 (CET)
(anglès) : Evidently situation is not the same considering fr:Wikipédia and eo:Vikipedio as well talking about articles number and quality, (active) users number as maintenance template and other points of your survey. It's why I answered rather differently in Esperanto and in French which projects are in very unsimilar state. ArnoLagrange (discussió) 14:03, 28 des 2007 (CET)
(francès) Excuse-moi, je n'avais pas compris qu'il fallait évaluer les critères et non les projets. Je trouve que ce n'est pas très explicite. Il te faudrait peut-être le préciser. J'ai donc corrigé mes appréciations en conséquence. ArnoLagrange (discussió) 10:31, 1 gen 2008 (CET)
(anglès) I'm sorry, I didn't understand the indicators should be evaluated and not the projects. I feel it's not quite explicit. Maybe you should explain that. I thus corrected my appreciations consequently. ArnoLagrange (discussió) 10:31, 1 gen 2008 (CET)

Re:Traduction

Thx ;). Tomorrow I will proceed for the translation for the Japanese language ;). Goodnight. --83.184.116.231 (discussió) 23:16, 28 des 2007 (CET)

Noticia Portada

Hola KRLS! He tret una de les dues noticies que has posat a la portada (la del discurs del Montilla). El motiu: el contingut d'aquest discurs no té la notabilitat (novetat + importància) que han de tenir les noticies de portada (encara que aparegui a la portada d'algun diari...). Crec que fas una molt bona feina, si vols discutim el tema. Perdona per les molesties i gracies per tot!! Eutopio (discussió) 01:59, 31 des 2007 (CET)

Hola. De declaracions en fa cada dia i no crec que aquestes que posem siguin més rellevants o interessants (si no és des d'un punt de vista partidista, que ho podríem discutir, però la viquipedia -que ha de ser neutral- no em sembla una plataforma adient). Eutopio (discussió) 02:01, 1 gen 2008 (CET)