Tema de Viquipèdia:La taverna/Novetats

[51a setmana] El diumenge de les referències

16
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon vespre a tothom. La setmana passada, 120 articles que no tenien fonts van ser referenciats durant «El diumenge de les referències». En total, la iniciativa ja ha servit per referenciar 2.165 articles de diferents temes.

La cinquanta-unena edició comença demà, 30 de gener. Aquesta setmana col·laborem amb el viquiprojecte 1Lib1Ref 2022 (vegeu les explicacions en el següent missatge). Podeu consultar a Categoria:Articles sense referències, o fer cerques a partir d'aquí per als articles sense referències.

Notifico els participants anteriors (@TaronjaSatsuma:, @Sorenike:, @Beusson:, @Alvaro Vidal-Abarca:, @Jaumellecha:, @Pere prlpz:, @Pcm:, @Amadalvarez:, @Laurita:, @Townie:, @Medol:, @Willy31igd:, @Cataleirxs:, @Pallares:, @Castellbo:, @Jordi escarre:, @Lluis tgn:, @Vallue:, @Darth vader 92:, @Xavier Dengra:, @Rocafera:, @Davidpar:, @Mercè Piqueras:, @Magenri:, @Flamenc: i @Robertgarrigos:) i animo tota la comunitat a participar-hi.

Recordeu-vos d'afegir un comentari nou aquí sota amb tots els articles que referencieu!

Leptictidium (discussiócontribucions)
FAQs
  • Quin és el tema d'aquesta setmana? Aquesta setmana tenim tema lliure… o gairebé. Es tracta d'agafar llibres, revistes, enciclopèdies… que tingueu a casa i fer-los servir per referenciar tots els articles que pugueu amb aquestes obres.
  • Així doncs, puc referenciar qualsevol article? Els criteris són els mateixos que per a les altres edicions del Diumenge de les referències: articles que o bé no tinguin cap font o bé en tinguin alguna, però en nombre clarament insuficient per la seva longitud. Podeu jugar amb els paràmetres del PetScan per trobar articles sense referències corresponents a la temàtica de les vostres obres (feu clic a l'enllaç proporcionat, canvieu «Compostos orgànics» per la categoria que us interessi i feu clic a «Executa»).
  • Puc triar qualsevol obra que tingui per casa? Mentre sigui una font fiable, sí. I si pot ser una font que estigui en català, millor que millor!
  • No sóc gaire de tenir llibres, o em vaig vendre tots els que tenia a casa per poder comprar-me una butaca de massatge, què puc fer? Podeu participar-hi amb obres disponibles a Google Llibres, Revistes Catalanes amb Accés Obert, les bases de dades catalanes de les universitats públiques catalanes, Recercat, TDX i MDC, JSTOR o qualsevol altra col·lecció de fonts en línia. De nou, si són fonts que estan en català, encara millor!
  • Entesos, alguna cosa més? Sí. Com que aquesta edició del Diumenge és una col·laboració amb el Viquiprojecte:Bibliowikis/1Lib1Ref/2022, recordeu-vos de posar #1lib1ref al resum de les edicions que feu en el marc del Diumenge!
Pere prlpz (discussiócontribucions)
Mercè Piqueras (discussiócontribucions)
Socialdilema (discussiócontribucions)
Amortres (discussiócontribucions)
Pcm (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

Bon dia, tornem-hi! Ja en portem 14 de bon matí!

Vallue (discussiócontribucions)
Cataleirxs (discussiócontribucions)
Dragonfly137 (discussiócontribucions)

Articles referenciats per Dragonfly137 (1):

Pallares (discussiócontribucions)
Flamenc (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

57 en el que portem de dia! Avui no he pogut participar-hi per culpa d'una connexió a Internet força dolenta, però m'alegra veure tants articles fets.

Alvaro Vidal-Abarca (discussiócontribucions)
Leptictidium (discussiócontribucions)

99, aquesta setmana! Ens vam (us vau) quedar a només un article d'un 100 ben rodó, però continua sent molt bona feina. La setmana que ve tornem amb la "programació habitual", ens veiem diumenge que ve!

Resposta a «[51a setmana] El diumenge de les referències»