Usuari Discussió:Ssola/2013-2015

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Apostrofació

Hola, he vist els teus canvis a l'article d'en Naismith, on has canviat "de Springfield" per "d'Springfield". Diria que no és correcte; mira't Apostrofació ("de" davant d'essa líquida no s'apostrofa).--Arnaugir 18:04, 1 feb 2013 (CET)

Ostres... xD això d'editar amb febre no pot pas ser bo! disculpa! ficada de pota :-)--Arnaugir 18:59, 1 feb 2013 (CET)

Bessons no resolts

Hola, com va tot? Fa segles que no em passo per aquí. Et ve de gust encetar conjectura dels nombres primers bessons? És un vermell demanat als 1000 i estaria bé tenir tots els problemes no resolts fets, són articles "curiosos" que atreuen visites--barcelona (disc.) 19:26, 9 feb 2013 (CET)

Pràctiques amb plantilles

Hola comapny, he vist que has intentat arreglar alguna cosa d'una plantilla. Cal que sàpigues que hi ha una forma de eremenar plantilles sense que quedin afectats els articles que les fan servir, de vegades és inoportú tocar directament les plantilles perque molts articles queden destarotats. Es fa de la següent manera. Abaix de tot de la pàgina de cada plantilla hi ha una caixa que marca

La documentació de més amunt està transclosa de Plantilla:Traduït de/ús. (modifica | historial)
Els editors poden fer proves amb aquesta plantilla al seu espai de proves (crea | modifica)
Afegiu categories i interwikis en la subpàgina /ús. Vegeu les subpàgines d'aquesta plantilla.

La part important és:

Els editors poden fer proves amb aquesta plantilla al seu espai de proves (crea | modifica)

cliques a crea i et crea una còpia de la plantilla a una subpàgina del teu compte d'usuari, així pots fre totes les proves que calguin, per provar els resultats d'aquesta còpia només cal cridar-la {{Usuari:El_teu_nom/proves/nom_de_la_subpàgina}}. Salut --Anskar (disc.) 17:38, 22 feb 2013 (CET)

Gràcies Anskar!--Salvi "Ssola" (discussió) 17:49, 22 feb 2013 (CET)

Re:Commonscat amb bot

Gràcies per desfer l'edició.

Aquesta edició és de quan vaig començar a copiar la plantilla Commonscat amb bot. Amb els mamífers vaig adonar-me que estava copiant algunes plantilles que estaven equivocades d'origen i des d'aleshores el bot comprova que la categoria de Commons existeixi abans de copiar la plantilla. Hauria de tornar a passar el bot als mamífers per treure les que no existeixin, però com que els errors són pocs de moment estic donant prioritat a posar-la en altres llocs on encara falta.

Sobre això de penjar els codis, vaig tenir la mateixa idea, i per això penjo sistemàticament els codis que funcionen. Els pots trobar aquí, però compte que no en sé gaire i no deuen ser un exemple especialment bo. A més, a Usuari:PereBot hi ha algunes instruccions i enllaços a un parell de llocs més amb codis d'altra gent.--Pere prlpz (disc.) 00:03, 26 feb 2013 (CET)

matemàtics

hola, com va tot? Des que vas a la universitat se' veu menys per aquí. Potser voldràs ajudar-nos amb els teus coneixements matemàtics, per exemple crec que hauríem de tenir tots els noms dels guanyadors de la Medalla Fields en blau, no trobes? Et ve de gust fer-los una empenteta?--barcelona (disc.) 18:23, 30 març 2013 (CET)

Sí, Barcelona, ara tinc més feina, però el problema rau sobretot en la procrastinació que tinc a l'hora d'estudiar, i el sentiment de culpabilitat que tinc si faig una altra cosa. Un professor em va demanar que fes els articles dels matemàtics que tenen Premi Abel, que també estaria bé. I em sap greu el Gomà perquè sembla que mai em veig prou capaç de ficar-me en l'article triangle. En fi, potser faig alguna cosa o potser no.--Salvi "Ssola" (discussió) 18:38, 30 març 2013 (CET)




Pàgines regex del bot de traducció

Hola, company, les paines que comentes s'haureien de passar al format paraula o grup de paraules incorrectes;paraula o grup de paraules correctes, com pots veure sí que es pot posar un grup de paraules. Només cal tenir en compte que si la paraula d'inici o final poden ser considerades com el principi o final d'una altyra paraula s'ha de començar o acabar amb una espai... per exemple:

el mar azul;la mar blava

i ho fem sense espais ens podríem trobar que la frase bagatel mar azulada es traduiria per bagatla mar blavaada, són pocs el casos que es poden donar, però millor fer les llistes de paraules:

el mar azul ; la mar blava 

, Si edites el meu comentari podràs veure la diferència entre una i altra. És possible que hagi de canviar totes les entrades, però per ara no m'he trobat amb cap desastre derivat d'això. El problema és que d'aquesta manera queden caixes, però no só com arreglar-ho, tampoc és gaire important visualment, per que ningú ho ha de consultar. salut. --Anskar (disc.) 16:02, 3 abr 2013 (CEST)

Petició de traducció

Avantatge del primer moviment en escacs

Hola, Ssola, t'agraeixo molt els teus comentaris sobre l'article. Com veus, ja fa tres mesos que està al mateix lloc i segurament ets el primer que se l'ha llegit amb calma!. Trobo molt pertinents les teves observacions sobre les interferències gramaticals, però és quelcom que realment és molt difícil de detectar, em sembla, per la mateixa persona que ha fet la traducció. Vaja, m'ho miraré amb una mica de calma, però serà al juny, que ara tinc altres feines. Vaja, que molt agraït, a reveure!.--Carles (enraonem) 01:27, 23 maig 2013 (CEST)

Request: Catalan photo description for File:Andreu Martín.jpg

Hi! Are you interested in adding a Catalan photo description to File:Andreu Martín.jpg? I found out about him, so I started his English article. WhisperToMe (disc.) 18:20, 28 jul 2013 (CEST)

Fet Fet! --Salvi "Ssola" (discussió) 18:42, 28 jul 2013 (CEST)
Thank you! The author's article is at en:Andreu Martín WhisperToMe (disc.) 04:34, 29 jul 2013 (CEST)
Nice article. I've read at least one book of him, Muts i a la gàbia, and I think he is renowned and for sure one of the 50 best writers in Catalan of the 20th century. Well done!--Salvi "Ssola" (discussió) 04:55, 29 jul 2013 (CEST)
Thanks :) WhisperToMe (disc.) 06:52, 5 gen 2014 (CET)

Referència

Sí! Era per referenciar "el diumenge que segueix el 15 d'agost a la Plaça de la Vila" perquè amb la notícia queda clar. No és la millor referència, però abans que no n'hi hagi cap... ;-) --Davidpar (disc.) 00:25, 19 ago 2013 (CEST)

Finlàndia sol ser femení

Hi ha una regla no escrita que diu que els topònims acabats en -a solen ser femenins, mentre que els acabats en consonant o amb les altres vocals actuen com a masculins. Quan porten davant l'adjectiu tot, però, són sempre masculins: «tot Barcelona», «tot Argentina», «tot Finlàndia» (en el sentit de «tothom de Finlàndia», «tota la gent de Finlàndia»). Aquesta regla es pot comprovar amb el fet que els acabats en -a, quan porten article, duen el femení (la Provença, la Xina, la Noguera, la Llombardia, la Toscana, la Bretanya...), mentre que la resta duen l'article masculí (el Perú, el Vietnam, el Paraguai, el Congo, el Iemen, el Tirol, el Tibet...). Pel que fa a la frase que esmentes, jo diria «El 30 de novembre de 1939, la Unió Soviètica va atacar Finlàndia amb la intenció d'envair-la», sens dubtes. --Enric (discussió) 10:26, 26 ago 2013 (CEST)

Autobusos nocturns a l'Àmbit metropolità de Barcelona

Hola Ssola: Em sembla correcte tot el que has dit. Els dos avisos són relatius a la contextualització i entenibilitat de l'article. Jo he trobat l'article per casualitat, no perquè hagi buscat específicament aquesta pàgina. Pensa que un article amb un nom tant llarg és difícil que sigui trobat a través d'un cercador a no ser que la persona utilitzi exactament els termes continguts al títol de l'article. Estaria bé que poguessis definir clarament a les primeres frases de l'article de quina organització depenen aquests autobusos, quina gestió té, quins són els propietaris o quin abast territorial tenen les seves activitats, per exemple. Espero que els comentaris siguin profitosos. Salut! --Bestiasonica (disc.) 10:39, 4 set 2013 (CEST)

Viquitrobada 2013

No et decideixes pas a venir aquest diumenge a la Viquiprojecte:Viquitrobada 20131? :-) Va, que ens ho passarem molt bé!! --Arnaugir (discussió) 22:37, 15 nov 2013 (CET)

Per/d'altra banda

Bona tarda! No, no és un castellanisme. Fins aviat! – Leptictidium (digui, digui) 16:44, 18 nov 2013 (CET)

Photo and article requests

Hi again! I started an article on a Japanese school near Barcelona: Colegio Japonés de Barcelona/バルセロナ日本人学校. Are you interested in taking a photo of the school? It is at: Can Graells 61, 08174, Sant Cugat del Valles, Barcelona, Spain. Also, are you interested in starting a Catalan stub? The school's website uses the Castillian name instead of the Catalan name, but I assume you just translate the name to Catalan and write the article with that name.

In addition, are you interested in getting some shots of the Martorell factory of SEAT? It is at Autovía A-2, Km 585 – 08760 Martorel - Some possible views to photograph:

Thanks, WhisperToMe (disc.) 06:55, 5 gen 2014 (CET)

Categoria Ateneus

Gràcies, ho desconeixia -- Vàngelis Villar

Dones

Gràcies pels teus aports a la discussió de la taverna--barcelona (disc.) 20:07, 26 gen 2014 (CET)

Salvi

Hola Salvi, com va tot? T'escric per demanar-te ajuda. Coneixes algun profe de la UPC que estigués dispossat a engegar algun Viquiprojecte docent sobre Mates? És un tema que tenim pendent de fa temps i l'altre dia hi vaig pensar en tú. Com ho veus?--Kippelboy (disc.) 06:01, 7 març 2014 (CET)

Question about obtaining Catalan source

Ssola, do you know where one can find a scan of this source?

I would like to expand the article on en:Japanese School of Barcelona which is why I would like a copy WhisperToMe (disc.) 16:34, 6 juny 2014 (CEST)

Estiu

Espero que t'hagis posat deures viqui per a l'estiu, siguin sobre el triangle o no! Si no tens idees, ja saps--barcelona (disc.) 11:38, 20 jul 2014 (CEST)

UTC

Hola Ssola: Després de repassar el que hi enllaça i corregir alguns enllaços interns (especialment en plantilles) veig que hi ha força enllaços interns de l'estil [[UTC]]+1 o [[UTC]]+8 que realment haurien de ser [[UTC+1]] o [[UTC+8]]. Suposo que la majoria d'enllaços tracten sobre temes de temps universal coordinat, però ja que tenim la "sort" de tenir un article per a pràcticament tots els fusos horaris penso que aquesta situació permet detectar enllaços interns incorrectes. Si després d'aquest raonament continues pensant com has dit abans, si us plau, fes tu mateix el reanomenament que proposes i afegeix {{redirecció}} a la capçalera de temps universal coordinat. Salut! :-) Bestiasonica: enraonem? 19:26, 27 jul 2014 (CEST)

Viquiprojecte:Viquirepte/estiu2014

Potser t'animes a donar-nos un cop de mà amb el Viquiprojecte:Viquirepte/estiu2014 que tot just comença!--KRLS , (disc.) 18:12, 18 ago 2014 (CEST)

Article idea: Col·legi Japonès de Barcelona

Hi, Salvi! Are you interested in starting Col·legi Japonès de Barcelona? I got a copy of the Makiko Fukuda article on the school, and I can e-mail you this article if you want it. I think it may be an interesting subject!

The English article is at the Castillian name, es:Colegio Japonés de Barcelona, because the school uses that name on its website. If you want you may translate from English to Catalan.

Also, if you are interested in photographing it, it is at Can Graells 61, Sant Cugat del Valles (Map) WhisperToMe (disc.) 17:54, 11 gen 2015 (CET)

Amadeu-Jesús Soberanas i Lleó

Entre l'edició de viquipèdia, i l'edició de l'Enciclopèdia, no hi plagi. Si tu n'hi veus, refés el text. A mi em sembla que hi ha coses que només es poden dir d'una manera, més encara quan es tracta d'una bio superesquemàtica. Salutacions. --Georg-hessen (enraona'm) 10:13, 23 gen 2015 (CET)

re: Imatge del mes

Hola Salvi, gràcies per proposar-la ;) la foto és de l'any passat, encara que carregada enguany. La d'enguany és esta foto. Ocorre que tinc més fotos que temps per pujar-les... --pacopac (disc.) 09:59, 30 gen 2015 (CET)

Invitation

A gummi bear holding a sign that says "Thank you"
Thank you for using VisualEditor and sharing your ideas with the developers.
Hello, Ssola,

The Editing team is asking for your help with VisualEditor. I am contacting you because you were one of the very first testers of VisualEditor, back in 2012 or early 2013. Please tell them what they need to change to make VisualEditor work better for you. The team has a list of top-priority problems, but they also want to hear about small problems. These problems may make editing less fun, take too much of your time, or be as annoying as a paper cut. The Editing team wants to hear about and try to fix these small things, too. 

You can share your thoughts by clicking this link. You may respond to this quick, simple, anonymous survey in your own language. If you take the survey, then you agree your responses may be used in accordance with these terms. This survey is powered by Qualtrics and their use of your information is governed by their privacy policy.

More information (including a translateable list of the questions) is posted on wiki at mw:VisualEditor/Survey 2015. If you have questions, or prefer to respond on-wiki, then please leave a message on the survey's talk page.

Thank you, Whatamidoing (WMF) (talk) 19:12, 23 març 2015 (CET)

Missatge de Maria Fullana de València

De res! gràcies a tu, M. el comentari anterior sense signar és fet per Maria Fullana de València (disc.contr.) 10:12, 13 abr 2015‎

Viquitrobada jove 2015

Aquest dissabte fem la Viquiprojecte:Viquitrobada jove 2015. T'hi apuntes? --Davidpar (disc.) 11:16, 14 abr 2015 (CEST)

Taules

Ei, gràcies per substituir amb el bot les plantilles prettytable obsoletes!. Jo ho hagués hagut de fer a mà.--Carles (enraonem) 09:58, 28 maig 2015 (CEST)

@CarlesMartin: De res, així vaig practicant amb el bot. Quan et trobis amb coses d'aquestes pots demanar-les a Viquipèdia:Bots/Sol·licituds. --Salvi «Ssola» (discussió) 18:53, 28 maig 2015 (CEST)

Proposta d'esborrament de la pàgina «Llista de topònims catalans d'origen mossàrab»

Gràcies per la informació. En tot cas, una pregunta: quan se m'ha avisat prèviament? Em sembla més pràctic completar i referenciar la pàgina. D'altra banda, tan sols una qüestió: el mossàrab o mossàrabs (també conegut per romanç andalusí, eren llengües romàniques procedents del llatí. Certament no hi ha referències. Ja les hi posaré. Però, efectivament, aquests topònims catalans són mossàrabs i d'origen llatí.--Rotget (disc.) 23:08, 17 juny 2015 (CEST)

@Rotget: Tens raó en què no se t'ha avisat prèviament, ho sento, he seguit el procediment d'Ajuda:Esborrar pàgines i no m'he fixat que el missatge d'avís predefinit deia això. Possiblement hauria d'haver posat un avís (i avisar-te) per la manca de referències. Com que veig que no has abandonat la intenció de referenciar-lo, anul·lo la proposta i deixo un avís. Però tampoc crec que s'hagi de mantenir a la Viquipèdia tal i com està. --Salvi «Ssola» (discussió) 23:34, 17 juny 2015 (CEST)
@Ssola: Gràcies per anular la proposta. Esper completar d'immediat l'article.--Rotget (disc.) 00:08, 18 juny 2015 (CEST)

Medalla W_ields

Hola, Et quedo molt agraït per la distinció que m'has entregat per ¨que tots els guanyadors de la Medalla Fields tinguin article.¨ La llueixo amb orgull a la meva pàgina d'usuari! Moltes gràcies pel reconeixement. --Xbosch (disc.) 18:52, 22 juny 2015 (CEST)

Em sembla fantàstica la nova traducció de Iàkov Sinai. Per cert, ahir vaig començar Louis Nirenberg però no està acabat, falta treballar la traducció una mica. Ho faré avui. Encantat de poder col·laborar amb tu, si tens idees de com podem millorar el contingut de matemàtiques i/o matemàtics estaré encantat d'ajudar-t´hi. --Xbosch (disc.) 16:53, 30 juny 2015 (CEST)

Ampliar

Podries millorar una mica Principi de les caselles, per favor? Gràcies.--KRLS , (disc.) 19:29, 26 juny 2015 (CEST)

@KRLS: Fet, una mica. --Salvi «Ssola» (discussió) 02:40, 27 juny 2015 (CEST)
@KRLS: Ara millor, i així ho deixaré.--Salvi «Ssola» (discussió) 13:47, 27 juny 2015 (CEST)
I l'article nou d'avui?--KRLS , (disc.) 01:18, 7 jul 2015 (CEST)
@KRLS: Avui no tocava, però tu sí que has de seguir un ritme m'han dit ;) --Salvi «Ssola» (discussió) 01:24, 7 jul 2015 (CEST)
Hi estic treballant.--KRLS , (disc.) 01:29, 7 jul 2015 (CEST)

Llibre d'estil

Hola, Ssola. No recordo si hi eres o no quan hi va haver tot el debat sobre les icones de banderes, però la veritat, va cansar molt i tothom en va acabar fins als nassos. En resum, jo no interpreto que Viquipèdia:Llibre_d'estil#Icones_de_banderes prohibeixi posar una icona de bandera a les infotaules dels jugadors d'escacs. Ja me les vaig tenir amb l'usuari per culpa del qual ara el llibre d'estil està redactat d'aquesta manera, redacció amb la qual mai no hi vaig estar d'acord en absolut, hi va haver moments tensos. Això sí, quan jo vaig insistir en que, ja que la redacció semblava prohibir les icones de banderes però no ho deia explícitament, que hi posés explícitament que està prohibit posar-les-hi, tampoc no hi va haver collons de fer-ho. En conseqüència, jo interpreto que no està prohibit, i les infotaules de totes les biografies de jugadors d'escacs que he fet (són unes quantes) tenen la seva bandereta corresponent, a mi m'agrada que sigui així. És per això que, en el cas dels escaquistes, et demanaria que les hi deixessis, siusplau. Salut.--Carles (enraonem) 11:31, 8 jul 2015 (CEST)

@CarlesMartin: ho tindré en compte, ara he llegit la discussió i veig que va quedar embarrancada cosa de fa un any. El llibre d'estil és una guia a seguir i no m'agrada que hi hagi coses sense consens, però entenc que una discussió com aquesta cansi a tothom. Ara bé, personalment estic en contra de l'ús de banderes perquè no queda clar què representen: un territori, un estat independent (associat a uns territoris i períodes concrets), una nació o poble...? Una persona pot haver tingut diverses ciutadanies jurídiques, diverses nacionalitats culturals i a més haver viscut en llocs amb identitats nacionals diferents a les pròpies. A un gitano de Perpinyà on li posem la bandera? Al camp "nació jurídica / ciutadania" (francesa), al camp "poble / ètnia" (gitana) o al camp "país / nació cultural" (catalana) o a tots alhora? I a la infotaula d'un poble on posem la bandera, al municipi, al país, a l'estat o a tots alhora? Per no dir que hi haurà nacions i ètnies sense bandera, o banderes discutibles, amb significació política, no oficials, etc. --Salvi «Ssola» (discussió) 17:58, 8 jul 2015 (CEST)
Gràcies per la teva comprensió. Haig de dir-te que estic d'acord amb tu en la idea general que l'ús de banderes és, diguem-ne, perillós, tot i que no estic en contra del seu ús, sinó més aviat del seu abús. I precisament perquè hi ha moltes opinions divergents, i perquè de vegades podria ser dubtós / generar conflicte posar una bandereta o una altra, i perquè no està clar com jutjar què és un abús i què no ho és, jo que patrullo molt, intento no ficar-me en les banderes o no banderes dels articles en general, i deixo que la gent faci el que li sembli millor, hi ha qui les posa, hi ha qui no (el que si que faig és revertir els canvis de banderes, o bé llevar de vegades l'excés de banderes, com per exemple quan en una infotaula de biografia les hi han posades pel lloc de naixement, de defunció, de residència, de nacionalitat, etc..., totes alhora). En aquesta viqui, on tenim tants articles que falten, i tantes carències en els articles existents, no em sembla un tema prioritari la baralla sobre si bandereta sí o bandereta no, tot i que seria un tema interessant per quan tinguem la viquipèdia acabada, com els anglòfons hahaha. D'altra banda, molt abans del canvi en el llibre d'estil jo ja havia fet molts articles de biografies d'escaquistes, i com que en el tema hi estava jo sol, vaig consensuar amb mí mateix que a tothom li posaria la bandereta del país de la federació o federacions escaquístiques que hagués representat, i pels del nostre àmbit lingüístic, preferentment la nostra. És un criteri tan absurd com qualsevol altre, però mira, tothom té les seves rareses. En definitiva, gràcies per entendre'm. Salut!.--Carles (enraonem) 08:30, 9 jul 2015 (CEST)

Revisió dels articles amb bot

He vist que has estat revisant articles de monuments amb bot i els comentaris que has deixat a Usuari_Discussió:Vriullop#Monuments_2. Per si et pogués ser útil, tinc un bot que fa alguns canvis mecànics als articles de monuments abans de la revisió manual, però que només el passo si ho demana qui després farà la revisió manual perquè no sé si aquests canvis poden no ser del gust de tothom i a algú encara li poden fer nosa. En tens unes mostres a https://ca.wikipedia.org/w/index.php?limit=500&tagfilter=&title=Especial%3AContribucions&contribs=user&target=PereBot&namespace=&tagfilter=&year=2014&month=9 .

Dels canvis que deies tu, crec que uns quants són errors de Patmapa que van per municipi, i que és difícil que tornin a sortir als monuments que es xuclin en el futur.--Pere prlpz (disc.) 10:39, 11 jul 2015 (CEST)

Categories per Any

Vaja! Ara si que m'has mort!! Pràcticament tots els idiomes ho fan! Bé, no seré jo ara qui ho canviï tot allò ja decidit per la comunitat. Les categories ja creades i assignades a biografies, les borro jo o ho fa algun administrador? Picapedres 17:30, 30 jul 2015 (CEST)

D'acord. Paro el que estava fent ... encara que ho tenia força avançat. De totes formes he plantejat la problemàtica a la Taberna. Picapedres 17:42, 30 jul 2015 (CEST)

Hola, Salvi: les dates no porten punts. --Maria Fullana de València (disc.) 17:55, 30 jul 2015 (CEST)

Franquisme a Catalunya

Bones Ssola. Soc l'editor d'aquest article que esmento. He anat veient com les tisores de la censura viquipedista han retallat, enganxat o apedaçat tot el que han volgut (no et queixis que és pitjor), i fins aquí hem arribat. Saps alguna cosa del perquè s'ha eliminat i creat un altre article sobre el "Diccionari català-valencià-balear"? Ara mateix una persona poc amant del català (fora de la Viqui, clar) ha esmentat precisament aquest tema com un motiu per defendre que el valencià era un idioma sense arrels, únic vaja, catalanes. Ja fa anys que vaig haver de canviar d'identitat i, t'ho juro, ja s'ho faran... no n'esperis res. Però aquest tema m'ha tocat la moral, sincerament! Res, rep una abraçada Ssola!!! --Josep Xicota M. (disc.) 15:09, 6 ago 2015 (CEST)

@Josep Xicota M.: Doncs això, ja s'ho faran. No cal gastar energia en discutir en certs llocs. Una abraçada! --Salvi «Ssola» (discussió) 12:11, 10 ago 2015 (CEST)

Hola: Veig que li has canviat la categoria al article Alexander Grothendieck canviant la de matemàtics per la de matemàtics europeus. Grothendieck sempre va ser un antinacionalista; malgrat que tenia passaport francès, el tenia en qualitat d'apàtrida. Jo crec que posar-li qualsevol etiqueta nacional o geogràfica és un atemptat contra la seva memòria. Per tant, la categoria matemàtics a seques em sembla més apropiada.--Ferran Mir (disc.) 16:39, 27 ago 2015 (CEST)

@Ferran Mir: D'acord.--Salvi «Ssola» (discussió) 16:44, 27 ago 2015 (CEST)

Gràcies a tu!, m.--Maria Fullana de València (disc.) 17:19, 8 set 2015 (CEST)

Viquitrobada 2015

Biblioteca Carles Rahola de Girona

Bones Salvi, com va tot? Ens veurem enguany a la Viquitrobada 2015 els propers 14 i 15 de novembre a Girona? No t'he vist a la llista d'inscrits encara. Vine! que la farem grossa! :-)--Kippelboy (disc.) 17:29, 23 oct 2015 (CEST)

constants

Per ajudar al repte 500mil podries crear tots els vermells de Constant matemàtica, com ho veus? el comentari anterior sense signar és fet per Barcelona (disc.contr.) 22:51, 18 nov 2015 (CET)

encara tens vermells i temps per fer-los :) Però m'agradaria que en el marc de la QQ revisessis això: Distància de Manhattan--barcelona (disc.) 14:04, 31 des 2015 (CET)

Desambiguador

Gràcies per l'eina!--Kippelboy (disc.) 06:42, 13 des 2015 (CET)

Pots actualitzar Viquipèdia:Enllaços incorrectes a pàgines de desambiguació de cara a la Gran Quinzena Anual de la Qualitat? Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 06:40, 23 des 2015 (CET)
@Panotxa: D'acord! Actualitzaré els dies 27, 3 i 12 amb el recompte per fer el seguiment. --Salvi «Ssola» (discussió) 22:26, 23 des 2015 (CET)
Quan puguis, recorda actualitzar per a fer el recompte. Moltes gràcies! --Panotxa (disc.) 00:38, 4 gen 2016 (CET)
Hola Salvi. Podria ser que s'actualitzés la llista incloent també les {{biografies }} i els {{acrònim}}s? Gràcies. Bestiasonica: enraonem? 01:55, 5 gen 2016 (CET)
Fet! --Salvi «Ssola» (discussió) 05:50, 5 gen 2016 (CET)