Usuari Discussió:Walden69/2009

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Partits italians

Veig que estàs treballant en partits polítics italians. I amb tota la meva cara dura em demanava si tens en cartera els que em van quedar per obrir a l'article Ferrara. I que són:Io amo Ferrara (això suposo que és una raresa local), Comunisti Italiani, Verdi per la pace. Ja em diràs, sinó algun dia m'hi posaré.--Pallares (discussió) 23:20, 13 gen 2009 (CET)

Afroamericans

Hola, molt bones... T'envio aquest missatge perquè he vist que vas crear la pàgina sobre panafricanisme. Jo sóc africanista i estic molt interessat en la qüestió nacional. He tingut algun escull a l'hora de crear la categoria:afroamericans. Estaria bé que en diguessis alguna cosa, moltes gràcies. si pots mira't la pàgina de discussió que és molt llarga. --Pitxiquin (discussió) 16:34, 16 gen 2009 (CET)

Merci per la teva aportació... N'hagués estat agraït tot i que no m'haguessis donat la raó. Si no t'importa, intentaré ampliar el concepte d'afroamericans perquè no només inclogui als estatunidencs. Vaig cursar l'assignatura d'Afroamèrica amb le Doctor Laviña i tinc documentació. Si ho vols fer conjuntament, m'ho comentes i mira els canvis per si hi ha alguna cosa que no et sembla del tot bé. A hores d'ara m'estic intentant posar en contacte amb dos especialistes en afroamèrica de les universitats de barcelona i d'elx per si volen participar en el projecte. Si tornes a interessar-te en fer articles en aquet projecte, endavant.. --Pitxiquin (discussió) 22:37, 17 gen 2009 (CET)

Municipis, cantons, arrondisements i altres entitats locals

Hola:

Gràcies per la feinada d'iniciar els articles de la geografia espanyola i europea. Només et volia demanar que quan acabis de treballar les categories proposis quina és la subclassificació que se n'ha de fer i els marquis amb {{categoria massa plena}}. Suposo que després de crear tots els articles tens els coneixements frescos i pots donar una via per a que altres ho puguem fer si tu no t'hi vols o no t'hi pots entretenir.

Aprofito l'avinentesa per fer-te entrega d'una viquiestrella (primera vegada que l'atorgo). És en vermell per la tasca de reducció de possibles enllaços vermells.

Un "saludu". --Bestiasonica (discussió) 21:19, 23 gen 2009 (CET)

Guardó Per la seva tasca de cerca i captura dels municipis i entitats locals europees per a la Viquipèdia. --Bestiasonica (discussió) 21:19, 23 gen 2009 (CET)
Ok! Si no t'importa proposa els noms dels arrondisements a la discussió de la categoria. Darrerament m'estic dedicant gairebé amb exclusivitat a buidar categories massa plenes, cosa que m'obliga a fer un esforç a cadascuna d'elles i a tocar temes tant dispars com els cònsols romans, la lingüística i les plantilles. Per cert, avui ha aparegut una proposta d'esborrament d'una associació política juvenil ja desapareguda, passa't per la discussió si tens un moment. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:50, 24 gen 2009 (CET)
Quan copiis [[UDF]] intenta posar [[Unió per a la Democràcia Francesa|UDF]], per a que no redirigeixi a una desambigüació; evitant-me així la feinada de anar posant Unió per a la Democràcia Francesa|.el comentari anterior sense signar és fet per KRLS (disc.contr.) 21:48, 27 gen 2009 (CET)

És aquesta. Millor que vagis directament a Viquipèdia:Esborrar pàgines/Propostes. Salut! --Bestiasonica (discussió) 15:01, 24 gen 2009 (CET)

Falta justificar l'ús no lliure per Fitxer:PNE Logo.gif

Atenció! la imatge Fitxer:PNE Logo.gif que vàreu carregar a la Viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Justificació desconeguda}}. Les imatges no lliures només es poden usar en casos excepcionals amb una argumentació. Cal afegir una justificació que argumenti la seva exempció tal com està explicat a Viquipèdia:Justificació d'imatges no lliures. Us preguem que completeu la informació de la imatge. No cal que carregeu de nou la imatge, simplement editeu la pàgina de descripció. Moltes gràcies.--IradiBot (comentaris/incidències) 23:56, 27 gen 2009 (CET)

Categoria:Municipis d'Àvila

Ei:

Passa't quan puguis per la discussió de Categoria:Municipis d'Àvila per a proposar-nos possibles subcategories. Podria ser per comarques? Hi ha algun tipus de divisió administrativa actual? Salut! --Bestiasonica (discussió) 18:33, 30 gen 2009 (CET)

D'acord. Ho tindré en compte. Suposo que falt una mica perquè m'hi posi. --Bestiasonica (discussió) 20:37, 30 gen 2009 (CET)

Gustau Peyra

Hola, Walden69. He vist que ets l'autor d'aquesta entrada i volia saber si tens més informació del personatge. Gràcies Oriolus

Recorda posar la plantilla ORDENA a tots aquells articles amb caràcters especials (com ara Guémar) per evitar que apareguin a VP:CHVP. 88.19.139.227 (discussió) 19:17, 4 feb 2009 (CET)

Alsàcia

Hola Walden:

No sé com accedir a aquestes edicions. De totes formes i pel nom que té sembla que pertanyi a la wiki alemanya (Alsàcia és una regió germanòfona, no?). Potser està mirant de corregir alguns errors que hagi detectat, perquè tingui informació de primera mà. Potser ha fet edicions en altres viquis sobre el mateix tema. Si fos tu em miraria abans els articles del projecte en alemany a veure si és conforme. Si és un vàndal hauria d'haver realitzat els vandalismes de forma aleatòria sense triar tant el tipus d'articles, però si n'estàs segur hauries de notificar el fet a algun administrador. És la meva opinió. Evidentment em puc equivocar. Salut! somriure

--Bestiasonica (discussió) 23:51, 5 feb 2009 (CET)

Crec que ja has solucionat el tema de la plantilla. Em sap greu, tota la setmana he estat de viatge i només he pogut connectar-me d'aquella manera. Si necessites res més, digues-ho. Pau Cabot · Discussió 20:04, 7 feb 2009 (CET)

La Vall d'Aosta i el Tirol

Hola! No hi entenc gaire. Em sembla que el conveni per anomenar pàgines estava en discussió, però si hi ha dos noms oficials resulta difícil triar-ne un. En tot cas la GEC sembla que fa servir aquesta denominació i en l'àmbit catalanoparlant és una de les enciclopèdies més importants. La meva opinió és respectar el criteri d'aquesta font, si de cas, o bé buscar-ne una altra escrita en català que n'avali l'ús en un altre idioma. Salut! --Bestiasonica (discussió) 00:07, 13 feb 2009 (CET)

Manquen referències a Pere Bonnin Aguiló

Hola Walden69/2009,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Pere Bonnin Aguiló.


Àvila

Hola: He estat fent la subcategorització a partir de les llistes disponibles. No obstant m'han quedat aquests dos articles que no estan a cap d'aquestes llistes: El Fresno (Àvila) i Mingorría. Podries passar-te quan tinguis un moment per la Categoria:Municipis d'Àvila per veure si poden anar a alguna de les categories que he iniciat? Gràcies. --Bestiasonica (discussió) 15:38, 22 feb 2009 (CET)

Era per si en sabies alguna cosa. Deixem-ho així. --Bestiasonica (discussió) 22:37, 22 feb 2009 (CET)

Manquen referències a Enric Brufau

Hola Walden69/2009,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a treballar per millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre a citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte, podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió o traslladar-lo a la La taverna
Aquest recordatori és en motiu de l'article Enric Brufau.


KAS

Moltes gràcies per les teves paraules. Crec que seria millor que exposessis el teu punt de vista a La Taverna. Sempre es diu que per a discutir cal que hi hagi dues persones que vulguin fer-ho, però també és cert que si qualsevol fes qualsevol cosa, el conflicte entre usuaris es tancaria (d'una forma o d'una altra). Imagcat, amb la puntualitat d'un rellotge, arriva a la Viqui una vegada cada dues setmanes, m'imsulta a mi o a qualsevol, i després es retira tan ample. En fi, ben cordialment. Ferbr1 (discussió) 15:36, 28 feb 2009 (CET)

CRIT D'EMERGÈNCIA!

Bon dia a tots!

Un dels meus objectius en la Viquipèdia és patrullar tots els articles que s'han creat recentment. El problema és que NO dono l'abast i hi ha articles que es van crear fa un mes pendents de ser patrullats.

Alguns viquipedistes haurien de apartar per uns dies la seva feina i dedicar-se a posar al dia els articles i patrullar els que ens queden.

Molts dels que llegiu aquesta crida segurament haureu contestat a l'enquesta feta fa uns mesos sobre els hàbits, etc. dels viquipedistes. No sé si us en recordareu; però hi havia una pregunta que preguntava quant creiem que és d'important patrullar els articles. Jo vaig contestar que era molt important, i és que ho és. Imagineu-vos que la Viquipèdia no patrullés els articles nous: estaria tot ple de faltes, sense l'estil de la viquipèdia, miniesborranys, desordre, incongruències! És difícil d'imaginar-ho, no?

Doncs és per això que vull conscienciar als viquipedistes que s'ha de patrullar i controlar periòdicament que no quedi cap article erroni.

Ja podeu començar, com més aviat millor aquí. ÀNIMS!!

--Davidpar (discussió) 13:21, 2 març 2009 (CET)

Nacionalisme sudtiroles

M'he passat el matí repassant els articles nous si vols posa-hi l'{{inacabat}}, en aquests casos passo de llarg per fer la patrulla. Salut! Treu la plantilla quan afegeixis les fonts. --Bestiasonica (discussió) 17:38, 3 març 2009 (CET)

Hola.

Perdona pel meu pobre coneixement de l'idioma català.

El motiu del meu missatge és si podries traslladar el nom de l'article "Partit del Bierzo" pel que crec correcte "Partit d'El Bierzo", ja que el nom de la nostra regió és "El Bierzo" no "Bierzo" (reconegut per Llei).

Gràcies.--FCPB (discussió) 20:05, 3 març 2009 (CET)

Molt bon treball

Quan estic editant i veig les ciutats i regions que manquen a països com Alemanya, Polònia, EUA, etc... és llavors que me n'adono del gran treball que fas (com molts altres viquipedistes també). Tan sols he vingut per donar ànims i felicitar-te pel treball ben fet.--Mirall (discussió) 20:22, 3 març 2009 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:34, 6 març 2009 (CET)

Període

Hola Walden. Vés amb compte, que als articles que crees sobre municipis estàs repetint una falta d'ortografia moltes vegades a la secció d'administració: "Període" porta accent a la "i", i l'estàs posant sense accent. Ho estem arreglant amb el bot, però intenta no repetir la falta en el futur! Gràcies! – Leptictidium (discussió) 10:53, 11 març 2009 (CET)

Vés amb compte, que ja hi tornes: Gallio (Vicenza). – Leptictidium (discussió) 19:40, 11 març 2009 (CET)

Bonaventura Maria Plaja i Tapis

Hola Walden.

M'agradaria saber si tens més informació d'en Bonaventura Maria Plaja i Tapis. Busco la seva cronologia i m'agradaria saber si va ser regidor de Barcelona.

Gràcies.--Galazan (discussió) 17:23, 11 març 2009 (CET)

Bloqueig a la italiana

No sé qui et pot ajudar amb el tema del bloqueig. Et recomano que ho deixis a Viquipèdia:Peticions als administradors o que passis pel canal IRC on sovint s'en pot trobar algun. Si és alguna cosa puntual t'ho puc editar jo si et corre pressa. Bona sort! --Bestiasonica (discussió) 19:52, 18 març 2009 (CET)

Ok! Un malentès al capdavall! Salut! --Bestiasonica (discussió) 19:55, 18 març 2009 (CET)

Les infotaules les carrega el diable

Bona nit Walden! Em sap greu no poder ajudar-te amb el tema de la plantilla francesa. Malhauradament no sóc cap expert en sintaxi plantillaire. Normalment adapto alguna altra que ja existeixi a la catalana. Tens l'enllaç de la francesa? Miraré de fer-hi una ullada de totes maneres. Pots provar amb en Pasqual o en SMP o en Vriullop que crec que en saben i m'han ajudat en casos puntuals. Salut! --Bestiasonica (discussió) 23:50, 20 març 2009 (CET)

Crida Cristiano-Democràtica

Què et semblaria si canvio el nom de l'article Crida Cristiano-Democràtica a Crida Demòcrata Cristiana? Crec que la traducció més adequada seria seguint el patró ideològic del partit (democràcia cristiana) més que no pas els criteris literals. Pel que sembla la viquipèdia en castellà també va seguir aquesta línia.--Jove (discussió) 01:07, 25 març 2009 (CET)

A mi em sembla correcte com ha quedat. Dedueixo que l'error de reanomenament que comentaves anteriorment, ja s'ha subsanat. Gràcies per l'atenció.--Jove (discussió) 22:25, 25 març 2009 (CET)

Discutits

Hola,

Vist que ets l'autor principal de diversos articles discutits de fa temps, et recomanaria que te'ls miressis i hi diguessis alguna cosa:

--81.38.183.196 (discussió) 17:56, 28 març 2009 (CET)

bimensual vs bimestral

En diversos articles creats per tu sobre associacions i entitats es parla de revista de periodicitat bimensual. En els casos que he pogut comprovar no era així, sinó que la periodicitat era bimestral. És possible que hagis confós arreu "bimensual" (dos exemplars cada mes) amb "bimestral" (un exemplar cada dos mesos)?

--81.38.183.196 (discussió) 14:38, 29 març 2009 (CEST) Ei, he vist que ahir em vaig pensar que hi havia més casos, però al final he vist que n'eren pocs i els he arreglat gairebé tots. Només n'he trobat un que estigués bé, L'Éveil Catalan. A part. en queden dos de dubtosos: Le Bouts de la Terre, a Miquèu Camelat i la gaseta Drita, a Literatura albanesa, que diria que no era ni bimensual ni bimestral, ja que va ser fundat el 1901 i al novembre del 1903 anaven pel número 33,[1] de manera que més que res fa pinta de mensual. Tots dos els has creat tu. Podries mirar-t'ho i arreglar-ho si cal? I recorda la diferència entre els dos termes, a partir d'ara. --81.38.183.196 (discussió) 15:40, 29 març 2009 (CEST)

Municipis del districte de Saint-Brieuc

Bones! Veig que estàs creant diversos articles sobre municipis del districte de Saint-Brieuc, només volia comentar-te que s'ha creat la categoria Categoria:Municipis del districte de Saint-Brieuci que per tant estaria bé que hi afegissis directament els nous articles. Gràcies!--Quico (discussió) 17:30, 4 abr 2009 (CEST)


Proposta d'esborrat de la pàgina Los Baldíos

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Los Baldíos», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Bestiasonica (discussió) 12:43, 6 abr 2009 (CEST)

Passa't per Discussió:Llengües turqueses, que sembla que el que vas afegir el setembre del 2006 siguin violacions de copyright. --81.38.183.196 (discussió) 22:05, 6 abr 2009 (CEST)

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Yann-Vari ar Jan. --Bestiasonica (discussió) 20:44, 19 abr 2009 (CEST)

La francesa tampoc cita fonts. Suposo que deu existir, però fins a la troballa de treballs sobre el personatge hi hauria d'haver l'avís. No penso presentar-ne una proposta d'esborrament.

Regne Burgundi de Provença

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Regne Burgundi de Provença.


A la francesa l'han adaptat d'aquest article. Seria interessant que citessis almenys alguna referència que tracti el tema. Salut! --Bestiasonica (discussió) 13:46, 26 abr 2009 (CEST)

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Andreas Schleef. --Bestiasonica (disc.) 10:48, 16 maig 2009 (CEST)

Si saps on és el DOGC on se li atorga la creu de Sant Jordi i la part de la seva biografia estaria bé que ho poguessis citar. --Bestiasonica (disc.) 10:48, 16 maig 2009 (CEST)

Manquen referències a Maria Rúbies i Garrofé

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Maria Rúbies i Garrofé. --Enric Naval (disc.) 13:51, 12 juny 2009 (CEST)

Articles d'eleccions

Bona nit,

Només volia avisar-te que els articles que fas sobre eleccions surten a la llista VP:CHVP perquè tenen un enllaç al mateix article (és l'error 48, "títol en el text"). Els he anat retocant amb el bot, però estaria bé modificar la plantilla amb què els crees perquè no passi això.

Gràcies, i bona feina! --JoRobot (disc.) 23:11, 15 juny 2009 (CEST)

Infotaula

Tinc una miqueta de dificultat amb la plantilla {{grup humà}}. A valencians, no puc fer entrar a "image" la plantilla {{personatges valencians}}. Ara, he creat aquesta plantilla per poder aliniar totes les fotos. Provava de fer-ho directament a la plantilla, però tampoc. Algun suggeriment? --espencat (disc.) 12:29, 30 jul 2009 (CEST)

Fantàstic, gràcies! --espencat (disc.) 11:27, 10 ago 2009 (CEST)

1000 catalans

Hola Walden69, no sé si coneixies el Viquiprojecte:Els 1000 Articles sobre la cultura catalana que tota viquipèdia hauria de tenir. Ara ja té 1000 articles. Podries passar per la pàgina de propostes per opinar i votar sobre quins falten i quins sobren? Gràcies. Pau Cabot · Discussió 22:51, 4 ago 2009 (CEST)

Cos consular a Barcelona

Hola Walden69,

només era per dir-te que, com que has creat els articles de les Creus de Sant Jordi, si podries crear Cos consular a Barcelona.

L'he afegit a la llista del Viquiprojecte:Actualitat per si et vols afegir al viquiprojecte i crear articles d'actualitat. Ànims! --Davidpar (disc.) 22:55, 10 ago 2009 (CEST)

Hola!

Hola maco! Et devia una salutació de fa molt... Disculpa, la vida fora d'aquí i lluny d'ordinadors em té molt desconnectada :(, circumstancies salut, temps,...però... de tant en tant ja aniré passant,, per aquí, la viqui :). Una forta abraçada! --Yeza (disc.) 07:10, 11 ago 2009 (CEST)

Escut i bandera no oficials

Hola Walden69! Veig que has afegit l'escut i la bandera a la infotaula de municipi de Tarragona. No obstant no estan oficialitzats per la Generalitat. Si no s'ha modificat, crec que a la Viquipèdia es va establir com a política que en els municipis catalans només s'afegiria l'escut i la bandera a la infotaula si havien estat prèviament oficialitzats. Si t'hi fixes hi ha un apartat de l'article sobre els símbols de la ciutat (Tarragona#S.C3.ADmbols) que explica quin escut utilitza l'ajuntament i la proposta de l'assessor heràldic de la Generalitat que no accepta l'ajuntament. Salutacions cordials. --gpatgn (discussió) 11:58, 28 ago 2009 (CEST)

Infotaula eleccions

Hola Walden i enhorabona per la feinada silenciosa que fas dia a dia. He mirat en:Icelandic parliamentary election, 2009 i allà usen en:Template:Infobox Election, que, efectivament és molt complexa. Jo no m'hi veig en cor de traduir-la i, menys encara, de simplificar-la. Potser Joancreus et podrà ajudar ... Pau Cabot · Discussió 19:51, 28 ago 2009 (CEST)

Resolució

Hola, Walden. Podries reduir la resolució d'aquesta imatge, siusplau? No voldria que l'eliminessin per ser massa gran. T'estaré molt agraït si ho pots fer. --Xavier D. || A disposar! 19:37, 30 ago 2009 (CEST)

Moltes gràcies. A reveure! --Xavier D. || A disposar! 00:28, 31 ago 2009 (CEST)

Eleccions

Bon dia, Walden69

com que veig que estàs creant bastants articles de les eleccions a varia països, t'animo a que participis al Viquiprojecte:Actualitat per crear eleccions que s'estant produït. Pots veure els llistats d'eleccions a l'apartat "Elections" de Portal:Current events.--Davidpar (disc.) 13:37, 4 set 2009 (CEST)

No cal que ho diguis, ja que molts dels articles que patrullo són teus: Felicitats! No et preocupis, quan puguis ho fas, i si no ho fas, no passa res. OK? --Davidpar (disc.) 16:15, 4 set 2009 (CEST)

Alternativa Verda-Moviment Ecologista de Catalunya

Hola: Et podries passar per la discussió de Alternativa Verda-Moviment Ecologista de Catalunya per valorar la viabilitat de la fusió? Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 18:03, 7 set 2009 (CEST)

Ok. Miraré de deixar un avís a la taverna. Si d'aquí a un temps no hi ha cap mena d'input pot ser que m'hi posi i els fusioni. Si poguessis citar la font d'on vas adaptar la informació estaria molt bé. Salut! --Bestiasonica (disc.) 20:49, 7 set 2009 (CEST)

Plànols d'ultramar

No hi entenc gaire, però crec que et caldria adaptar la {{Location map}} amb una imatge adient tal com passa amb {{Location map França}}. No sóc expert en plantilles potser en Pasqual, en Leptictidium o en KRLS saben com fer-ho. --Bestiasonica (disc.) 10:12, 8 set 2009 (CEST)

Hola! Crec que es pot fer amb un bot. Quan estiguis disponible, m'ho dius i fem les primeres proves, així si alguna cosa surt malament m'ho pots dir abans que el mal s'estengui. – Leptictidium (auderiense) 14:57, 8 set 2009 (CEST)
Avisa'm quan hi siguis aquesta nit. – Leptictidium (auderiense) 21:13, 8 set 2009 (CEST)

Manquen referències a Emma Baker

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Emma Baker.

A la wiki en anglés no tenen aquest article. Podries citar d'on vas extreure la informació, si us plau? --Bestiasonica (disc.) 19:43, 8 set 2009 (CEST)

Manquen referències a Joan Olivares i Alfonso

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Olivares i Alfonso.

Aquí també manquen fonts. Si fossis tant amable les podries afegir. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 20:49, 8 set 2009 (CEST)

Manquen referències a Joan Cervera i Batariu

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Cervera i Batariu.

Suposo que en algun lloc a banda del DOGC devies cercar tot el que hi diu. Jo no ho sé. Salut! --Bestiasonica (disc.) 00:35, 11 set 2009 (CEST)

Partit Nacionalista Eslovè

En el teu article sobre el Partit Nacionalista Eslovè crec que no menciones certs aspectes que defineixen principalment el partit com el rebuig als gitanos, l'homofòbia, la seva posició en el conflicte fronterer amb Croàcia... No conec en profunditat el partit però per referències de coneguts eslovens i segons la informació de la versió anglesa sembla que aquests serien punts importants de la formació.

Enhorabona per la feina feta! --Guim (disc.) 12:00, 25 set 2009 (CEST)

Illes al canal de la Mànega

Hola Walden: He estat llegint els articles Sàrnia i Sark. Pel que s'explica a en:Sark (versió d'avui) i a Sark, sembla ser que hi ha un estudi "recent" que relaciona aquests dos llocs, però no està citat. Crec que si és cert es podria proposar la fusió dels dos articles. Però tinc dubtes, ja que a Sàrnia sembla que el lloc correspondria a Guernsey, tot i que tampoc està referenciat. Saps alguna cosa? --Bestiasonica (disc.) 00:13, 27 oct 2009 (CET)

He copiat aquest fragment a la discussió de "Sàrnia" (missatge en una ampolla) per a veure si algú el rescata d'aquí a un temps, potser jo mateix. De moment no m'atreveixo a plantejar una fusió en cap dels dos sentits. Gràcies per dedicar-hi un temps. Salut! --Bestiasonica (disc.) 00:28, 27 oct 2009 (CET)

feina

felicitats per tota la feinada que estàs fent, continua així! Per si vols incorporar-ho als teus projectes: entre els articles més demanats tenim molts municipis italians i les legislatures catalanes (que pots veure a la plantilla de Generalitat de Catalunya, per exemple. Crec que s'addiuen amb el que estàs fent --barcelona (disc.) 11:01, 11 nov 2009 (CET)

prefecte, a mi també m'agrada anar variant, vés fent i ja arribaràs --barcelona (disc.) 11:56, 12 nov 2009 (CET)

Viquimedia.cat

Hem creat l'associació Amical Viquipèdia perquè fa temps que anem al darrere de ser reconeguts com local chapter de wikimedia, aquí pots veure la nostra candidatura, potser pots considerar de donar-hi suport signant al corresponent apartat (cal haver-se registrat a Meta). --Jordicollcosta (discussió) 15:51, 14 nov 2009 (CET)

Thank you!

For this article! :-) --Vasyl` Babych (disc.) 14:01, 18 nov 2009 (CET)

Recordatori de notabilitat de Enric Marín i Otto

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Enric Marín i Otto. --Mgclape (disc.) 17:28, 26 nov 2009 (CET)

Potser si que entra dins els criteris de notabilitat però t'has afanyat molt a treure l'avis, no et sembla? Salutacions --Mgclape (disc.) 13:36, 28 nov 2009 (CET)

Manquen referències a Ferran Cuito i Canals

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Ferran Cuito i Canals. --Bestiasonica (disc.) 16:57, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Joan Loperena i Romà

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Loperena i Romà. --Bestiasonica (disc.) 17:38, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Joan Josep Permanyer i Ayats

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Josep Permanyer i Ayats. --Bestiasonica (disc.) 17:40, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Jaume Maspons i Camarasa

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Jaume Maspons i Camarasa. --Bestiasonica (disc.) 18:46, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Joan Sauret i Garcia

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Sauret i Garcia. --Bestiasonica (disc.) 18:59, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Montserrat Soler i Carnicer

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Montserrat Soler i Carnicer. --Bestiasonica (disc.) 19:11, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Miquel Sellarès i Perelló

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Miquel Sellarès i Perelló. --Bestiasonica (disc.) 19:50, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Joan Ventosa i Calvell

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joan Ventosa i Calvell. --Bestiasonica (disc.) 19:55, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Manuel Pagès i Mercader

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Manuel Pagès i Mercader. --Bestiasonica (disc.) 20:19, 15 des 2009 (CET)

Manquen referències a Manuel Cruells i Pifarré

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Manuel Cruells i Pifarré. --Bestiasonica (disc.) 20:20, 15 des 2009 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Maria Rosa Bueno Castellano

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Maria Rosa Bueno Castellano», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Ferbr1 (disc.) 09:53, 21 des 2009 (CET) .

Manquen referències a Joaquim Riera i Bertran

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joaquim Riera i Bertran. --Bestiasonica (disc.) 14:48, 21 des 2009 (CET)

Manquen referències a Joaquim Botet i Sisó

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Joaquim Botet i Sisó. --Bestiasonica (disc.) 14:49, 21 des 2009 (CET)

Manquen referències a Jordi Pedret i Grenzner

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Jordi Pedret i Grenzner. --Bestiasonica (disc.) 14:56, 21 des 2009 (CET)

Manquen referències a Roc Boronat i Font

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Roc Boronat i Font. --Bestiasonica (disc.) 18:16, 21 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Carner i Ribalta

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Carner i Ribalta. --Bestiasonica (disc.) 12:19, 22 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Lluís Vilaseca i Guasch

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Lluís Vilaseca i Guasch. --Bestiasonica (disc.) 13:06, 22 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Jové i Surroca

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Jové i Surroca. --Bestiasonica (disc.) 13:07, 22 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Fontbernat i Verdaguer

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Fontbernat i Verdaguer. --Bestiasonica (disc.) 13:26, 22 des 2009 (CET)

Manquen referències a Francesc Nogueroles i Casas

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Francesc Nogueroles i Casas. --Bestiasonica (disc.) 12:37, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Riera i Puntí

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Riera i Puntí. --Bestiasonica (disc.) 13:02, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Puigvert i Arnaus

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Puigvert i Arnaus. --Bestiasonica (disc.) 13:03, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Maria Trias i Peitx

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Maria Trias i Peitx. --Bestiasonica (disc.) 13:03, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Josep Maria Roca i Heras

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Josep Maria Roca i Heras. --Bestiasonica (disc.) 13:04, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Iivo Härkönen

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Iivo Härkönen. --Bestiasonica (disc.) 14:26, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Francesc Riera i Claramunt

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Francesc Riera i Claramunt. --Bestiasonica (disc.) 15:16, 23 des 2009 (CET)

Manquen referències a Francesc Xavier Casals i Vidal

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Francesc Xavier Casals i Vidal. --Bestiasonica (disc.) 15:17, 23 des 2009 (CET)

Bon Nadal!

Bon Nadal i bon any 2010, wikicamarada!
Fitxer:Wikisanta-no motto.png

Si sota abric i barret
i amb bufanda ben nuada
oblides que al parapet d'avançada
uns homes lluiten pel dret
de la terra amenaçada
i tens fred,
quin fred al cor, camarada!

Pere Quart
--Panellet (disc.) 18:33, 24 des 2009 (CET)

Bones festes, Walden69. Endavant amb la feina de sempre! --Josep Gustau3 anys - Discussió 18:48, 24 des 2009 (CET)

Manquen referències a Carmel Rosa Baserba

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Carmel Rosa Baserba. --Bestiasonica (disc.) 22:06, 26 des 2009 (CET)

Manquen referències a Esperança Esteve i Ortega

Recorda: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquest sentit. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Esperança Esteve i Ortega. --Bestiasonica (disc.) 15:48, 27 des 2009 (CET)

Manquen referències a Daniel Font i Cardona

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Daniel Font i Cardona. --Bestiasonica (disc.) 15:08, 28 des 2009 (CET)

Bon any

Que tingues un any 10!!! –Pasqual · discussió · xat 18:20, 31 des 2009 (CET)

Ètnies ugrofineses

Hola, ets tu el que ha escrit aquell munt de artícles sobre aquestes ètnies? Voldria felicitar-te sobre aquesta enorme contribució que has fet i donar-te les gràcies! A més estic fent un treball de recerca sobre elles i sense saber-ho m'has ajudat molt, gràcies de nou! jejeje

Jordiel comentari anterior sense signar és fet per 80.39.142.246 (disc.contr.) 15:44, 31 gen 2009 (CEST)

creació entrada Higini Clotas i Cierco

Benvolgut usuari,

M'adreço a vostè en referència a l'entrada creada en data 3 de gener de 2008 amb informació sobre el perfil públic del diputat y Vicepresident del Parlament de Catalunya, l’I. Sr. Higini Clotas.

Desconeixem quina ha estat la seva font d'informació però les dades que heu penjat són errònies i incompletes. És per aquest motiu que us preguem contacteu amb nosaltres per tal de solucionar-ho el més aviat possible.

Atentament,


Vanessa Pedret - Vicepresidència Primera- Telèfon. +34 93 304 65 00


Benvolgut,

Gràcies per modificar l'entrada. De totes formes hi ha algunes qüestions encara que manquen i d'altra d'incorrectes:

  • Polític català. Ha cursat estudis d'arquitectura tècnica(...)
  • Ha estat escollit diputat a les eleccions ... US FALTEN LES DE 1980.
  • A l'espai de càrrecs institucionals heu escollit dos actes a l'atzar de centenars, és per això que preferim que no surtin detallas. La informació relacionada amb tots ells es pot trobar a la web del Parlament de Catalunya o al seu blog particular.
  • Ha estat membre del Comitè Federal del PSOE, no pas "Comitè Electoral".
  • Caldria suprimir també la categoria "Arquitectes contemporanis de Barcelona".
  • L'enllaç amb la fitxa personal a la pàgina web del Parlament és incorrecte. S'ha d'actualitzar.

Atentament.el comentari anterior sense signar és fet per Vpedret (disc.contr.) 17:19, 18 nov 2009 (CEST)