Usuari Discussió:Lohen11/2011

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Òpera

Finalment s'ha tancat la votació i amb unanimitat. Ha perdut la distinció fonamentalment per una important manca de referències. Em sap greu ja que recordaràs que vaig impulsar que l'aconseguís. Tot i així, és un gran article. Que tinguis un bon començament d'any.--Peer (disc.) 16:41, 2 gen 2011 (CET)

Discussió:Sognefjord

Hola. Pots passar per Discussió:Sognefjord? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 18:40, 3 gen 2011 (CET)

Canvis

Saps una cosa? M'agradia molt si la gent m'ajudi amb els meus articles, com que no soc catalanoparlant. I això no passa. El que passa és que la gent canvia on és una foto, o canvia Skyline Drive (Passeig de la línia del cel) a Skyline Drive (Passeig de la línia del cel) i al mateix temps canvia, per exemple, (Cresta Blava) a (Resta Blava) perque la punctuació és el seva obsessió i no el contingut. No entenc això. Em sembla, bé, desagradable, quan la gent fa canvis, no fan cap mena d'explicació, i al mateix temps fan faltes quan abans no existia. No era una cosa d'ortografia, com que va ser CRESTA BLAVA abans d'aquesta mena de canvis ximples. Vols criticar, o vols ajudar?? Rebo molta crítica, i molt poc ajut. Molt desagradable. Ranger8 (disc.) 16:34, 4 gen 2011 (CET)

Admin

T'agraeixo la veu crítica. Intentaré fer un bon ús de les eines d'admin. Espero que hi hagi algun company que em faci tocar de peu a terra. T'hi apuntes? Salut! --Bestiasonica (disc.) 18:03, 8 gen 2011 (CET)

Moltes gràcies Lohen. Acepte qualsevol vot en contra raonat, com el teu :) Espere contribuir a alleugerar el treball i a demostrar-te que et vas equivocar hahahahahahahahaha Gràcies de nou i bona nit! --Fajardoalacant (disc.) 01:17, 9 gen 2011 (CET)

Lohen, moltes gràcies pel teu suport i confiança. Ara espero fer-ho molt bé i treballar de valent. Si vols supervisar la feina que faig al principi, endavant; també acceptaré consells de tot tipus de part d'un administrador amb més experiència que jo. Salut, i fins aviat! --Judesba (digues...) 17:09, 9 gen 2011 (CET)

Au Moulin de la Galette

He trobat Au Moulin de la Galette al registre de Museus en línia: http://museusenlinia.gencat.cat/eMP/eMuseumPlus?service=ExternalInterface&module=collection&objectId=1118640&viewType=detailView&lang=ca però allà hi posa el títol Madeleine. L'absenta. --V.Riullop (parlem-ne) 21:25, 10 gen 2011 (CET)

categories per actors

em pregunten si mai s'havia debatut el tema d'obrir categories de pel·lícules per actors, similars a les que existeixen per directors. En principi, jo no hi veuria cap problema, però sempre hi han discussions anteriors...--Pallares (disc.) 18:11, 11 gen 2011 (CET)

Esborrar pàgina d'usuari

Benvolgut Lohen,

Acabo de veure que un usuari ha escrit per erro –o això vull suposar– a la meva pàgina d'usuari, que tenia esborrada. Com que ets un administrador que ara corre per aquí et voldria demanar que m'esborressis la pàgina i que bloquegessis la creació de noves pàgines. Si es pogués esborrar l'historial (com s'ha fet amb usuari:Pasqual) seria ideal.

Moltes gràcies i fins aviat,

Vilallonga · (digui digui) 17:35, 13 gen 2011 (CET)

Moltes gràcies Lohen! ;)
Vilallonga · (digui digui) 18:38, 13 gen 2011 (CET)

Petició de traducció

  • La vostra petició de traducció de l'article Sonata per violí i piano (Ravel) no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 18:09, 19 des 2010 (CET)

Nydia

Hola Lohen! M'adreço a tu com a creador de l'article Nydia. Caldria afegir referències independents del programa per a verificar la seva admissibilitat. Gràcies.--Àlex Esp (Discussió) 13:17, 1 feb 2011 (CET)

Articles esborrats d'en Josep Xicota

Bon dia, m'adreço a tú perquè ets l'únic que diu alguna cosa coherent a la discusió sobre els meus articles. Senzillament unes petites reflexions (soc en Josep Xicota, clar). "La Princesa de Moctezuma" i "Lo Cavallot i la Balladora d'Organyà" són sengles treballs periodístics que, en el seu moment, vaig publicar als diaris Segre i Regió7. Més tard els vaig penjar a la meva web: http://alturgell.orgfree.com/. Ningú va tenir la gentilesa de preguntar abans ni de comunicar-ho. Només cal mirar els Meta Tags de la dita web. En ells haguessin trobat: "<meta name="Author" content="Josep Xicota">". El que significa que en cap cas vaig beure d'una font que no fos la meva pròpia. Tal és el cas de: http://alturgell.orgfree.com/Moctezuma.html i de http://alturgell.orgfree.com/Cavallot.html. Aquí s'em va acusar, a més, de manca de referències quan ja en principi s'havia admés que el text no estava publicat en cap llibre. Els articles de Franco i... estan extrets del llibre de Paul Preston "Franco Caudillo de España". Aquest té més de mil pàgines. Caldria suposar que la capacitat de sintesi està més que demostrada. Josep Xicota. --87.219.118.207 (discussió) 09:07, 5 feb 2011 (CET)

Wiki Loves Monuments

Bones ... incursió ràpida: s'està gestant un concurs a nivell europeu de fotografia amb el tema de fotografiar monuments ... la idea general es a partir de les llistes de patrimoni demanar fotos dels monuments, fer un concurs "nacional" i les sel·leccionades van al concurs Europeu (http://commons.wikimedia.org/wiki/Commons:Wiki_Loves_Monuments_2011) ... Voldries participar-hi?. Si trobem uns quants voluntaris a priori ens hi llençarem --Marc (Mani'm?) 18:26, 7 feb 2011 (CET)

Gracies per la resposta... El missatge inicial respon a un globus sonda per mirar si els que teniu art a l'hora de fer fotos participaríeu en el concurs. Des d'amical estem mirant d'organitzar-ho a nivell català però abans de llançar-nos-hi volia mirar de mesurar un xic si tindríem ressò intern: si els que sou actius fent fotos de qualitat no us interessa trobo que no té sentit anar-hi ... Pel que sembla si que tindrà sentit, per tant mirarem de crear en breu el viquiprojecte i tenir-vos informats. Lo dit Gracies--Marc (Mani'm?) 09:39, 9 feb 2011 (CET) (pd: Ja sé que ho saps tot, però com diuen al costat: "lo cortès no quita lo valiente")
Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Lohen11. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 17:10, 10 feb 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

A la babalà

Com es fa ara, amic meu, per signar les edicions? M'hi he estat una bona estona a Rudolf Bahro, i no me'n he sortit. No fem canvis com aquell qui res, que anul·len tot el que maldestres com jo hem anat aprenent. Aviat semblarem la RAE. Encaixada.--Cel·lí (disc.) 09:51, 12 feb 2011 (CET) (Aquí sí que es pot, cony!)

Ah, coi

Ara sí que ens hem embolicat. Potser perque no entenem el mateix per "signatura". Jo he signat cada una de les meves edicions/correccions, i a l'historial de cada article, cada modificació està signada i, en general explicada. Al cap d'amunt existia l'icona amb la signatura. En el cas de Rudolf Bahro no hi és. Aquest cop, el que feia jo sempre, no ho he pogut fer. Això és tot. Segueix signatura: --Cel·lí (disc.) 06:06, 13 feb 2011 (CET)

simfonia en mi bemoll

Quan devia posar l'avís devia ser orfe. Tot i així ja està resolt i s'ha tret l'avís. Potser ho vaig fer jo mateix o algú altre. De totes maneres gràcies per preocupar-te'n. Salut! --Bestiasonica (disc.) 22:55, 15 feb 2011 (CET)

problema que tinc

Sóc l'usuari Jordibuma. Em vau avisar una vegada, fa mesos, d'haver fet spam, i ara em trobo que pel mateix motiu tinc, a més a més, el compte blocat. No me'n queixo, ho entenc. (He incorregut en el mateix error per distret, d'una banda, i per no haver-me llegit acuradament les condicions que han de complir els enllaços externs, de l'altra. Aquestes condicions són clarament necessàries. Evidentment, tot ha de tenir un límit) Em sap greu per les molèsties que tot plegat us hagi pogut portar. Perdoneu. En aquests moments, el meu problema és que em van blocar el compte l'11 de febrer per una setmana, és a dir, fins al 18 de febrer, i resulta que avui, dia 20, encara el tinc blocat. Com que per mitjà del compte Jordibuma no em puc adreçar a ningú, ja que el tinc blocat per a tot, fins i tot per a entrar a cap "discussió", m'he n'he hagut de crear un de nou, el de Jobuma (que és des del que ara us estic escrivint), per tal de poder-me comunicar amb vosaltres. M'agradaria saber si és que podré tornar a fer servir el compte de Jordibuma i, si és que sí, quan seria. Mercès per l'atenció, i per la blocada, que me la mereixia.el comentari anterior sense signar és fet per Jobuma (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 20:38, 21 feb 2011 (CET)

Aportacions que m'acabes d'esborrar

Els enllaços externs que havia afegit a la Viquipèdia entenia que eren articles de qualitat i que com a enllaços externs eren adequats. Veig que he perdut el meu temps posant aquestes aportacions a la Viquipèdia, fa un temps em vau esborrar un article sencer perquè vau valorar que estava fent propaganda quan es tractava de l'explicació d'un programari lliure "Classic Ladder" no comercial que és disponible per a la comunitat. Suposo que sou conscients que esteu desanimant la gent i que a aquest pas us quedareu sols quatre gats editant la Viquipèdia... Oriol López, 21 de febrer de 2011el comentari anterior sense signar és fet per Oriollopez (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 22:15, 21 feb 2011 (CET)

problema que encara tinc

Perdoneu les molèsties. Em dieu que no he estat mai blocat. Per vosaltres, ja ho sé, que no. Crec que m'han blocat des de la diguem-ne coordinadora de totes les viquipèdies, o potser des de l'anglesa, amb efectes damunt totes. Probablement ha estat l'usuari MrOllie o bé l'usuari Savh. Com que en anglès no m'hi sé expressar amb seguretat, us agrairia, si us va bé, que us assabentéssiu de com tinc el meu compte de Jordibuma, perquè continuo tenint-lo blocat tot i haver-se'm dit que me'l desblocarien el 18 de febrer. Us estic escrivint des del meu segon compte, el de Jobuma--no sé pas si se'n poden tenir dos, però és l'única manera d'entrar en contacte amb vosaltres, ja que des de Jordibuma no puc fer res. Mercès per l'atenció. Jobuma (disc.) 17:19, 22 feb 2011 (CET)

Només està blocat a an.wiki. No veig res més. Els usuaris MrOllie i Savh no són administradors en cap wiki. L'única manera d'esbrinar què passa és que ens digui exactament quin missatge li surt. --V.Riullop (parlem-ne, WLM) 23:07, 22 feb 2011 (CET)

sobre el problema que encara tinc -- missatge que em surt

a la viquipèdia catalana, quan provo d'entrar en una entrada per fer-hi una modificació, em surten, de missatge, les tres frases següents: [No teniu permís per a modificar aquesta pàgina, pel motiu següent:] [No podeu editar perquè el vostre compte està blocat. ] [En podeu veure i copiar el seu codi: ]. això em passa també en qualsevol de les altres viquipèdies (ho he provat en moltes), escrites llavors aquestes tres frases en la llengua respectiva. gràcies per ajudar-me. Jobuma (disc.) 16:34, 24 feb 2011 (CET)

Re: Felicitats

Què va, home! No has d'anar pas amb compte en això! Accepto abraçades físiques i també virtuals! :-) jeje. Gràcies, Lohen. Fins aviat! --Judesba (digues...) 00:30, 4 març 2011 (CET)

Suport a Wikimedia CAT

En resposta al missatge que he rebut: "Espere que em perdonaràs aquesta intrusió... Em dic Claudi Balaguer i sóc membre de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia (...)". Voldria preguntar: perquè hauria de donar suport a Wikimedia CAT a través d'algú que escriu en valencià? Gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Oscaroe (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 15:08, 7 març 2011 (CET)

Supressió article biogràfic

Heu eliminat un article biogràfic (Montserrat coll i mañosa) suposo que perquè segons vosaltres no supera els criteris d'admissiblitat atès que estem parlant de la candidata d'una formació política , portaveu d'un grup municipal i regidora a un Ajuntament, i per tant un càrrec electe, però no és pas alcalde. Cercant però, he vist que aquest criteri no s'aplica de la mateixa manera a tothom, doncs per exemple el Sr. Portabella, cap del grup municipal d'Erc i regidor a l'Ajuntament de Barcelona sí que apareix al viquipèdia. Em podreu explicar el criteri que heu seguit doncs?

Moltes gràcies.el comentari anterior sense signar és fet per Caldesdemontbui (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 11:59, 15 març 2011 (CET)

Alan Smithee

Té la importància que li vulguis donar. Ha estat un pseudònim àmpliament usat en la indústria cinematogràfica per a camuflar el nom d'un director de cinema, pel que la relació és clara. Em sembla destacable pel fet que els directors perdin el control artístic sobre les seves obres. Si hom cerca el títol en cercadors pot obtenir diversos milers de resultats (inclús a les sacrosantes IMDB i Allmovie!) i aquest pseudònim ha estat usat en algunes pel·lícules. Crec recordar d'algun programa presentat per en Gorina que el director d'American History X va voler demanar un Alan Smithee per discrepàncies amb Edward Norton. No obstant, si creus que és tant descabellat i la relació és forçada retira-ho. Tanmateix l'article director de cinema és molt curt, possiblement per això et dona la sensació que afegir l'enllaç és sobredimensionar-ne la seva importància. T'entenc i t'animo a ampliar l'article. --Bestiasonica (disc.) 11:01, 21 març 2011 (CET)

Gràcies pel copet de mà

Hola Josep. Ja he vist que m'has arreglat la pàgina d'usuari. Gràcies. Evidentment, no et tallis en arreglar també bestieses més grans que pugui estar fent. Intento fer les coses amb cura, però no hi ha res més perillós que un usuari inexpert amb ganes de fer coses. Has deixat el llistó molt amunt amb totes les teves edicions sardanistes i no voldria carregar-m'ho tot en quatre dies. --Joanaranda (disc.) 19:15, 23 març 2011 (CET)

Cordenades

Apreciat tutor: Estic penjant l'arxiu de l'Església de Santa Maria de Porqueres al Pla de l'Estany i no tinc idea de com assolir les coordenades. Hem pots ajudar??.--Vulcano (disc.) 11:11, 29 març 2011 (CEST)

Hey

Fitxer:HeestersaufderBuhne.png
A stage actor from 1923 with an adrogynous look

Why do you revert my changes? All I did was include this image of famous actor and opera singer Johannes Heesters. 84.87.138.125 19:28, 6 abr 2011 (CEST)

Patinet

Hola! Ha esborrat l'article patinet? Té més de 20 interwikis (inclòs el castellà)... - Al Lemos (disc.) 02:38, 7 abr 2011 (CEST)

Gràcies! - Al Lemos (disc.) 01:43, 8 abr 2011 (CEST)

Proposta d'esborrament de la pàgina Adele di Lusignano

Paperera
Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «Adele di Lusignano», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.el comentari anterior sense signar és fet per Pitxiquin (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 13:00, 14 abr 2011 (CEST).

No se pas com s'anulen les propostes d'esborrament d'una pàgina. Crec que com estava quan he trobat l'article aleatòriament (cerca a l'atzar) no complia els criteris d'admissibilitat. Encara ara hi manca una segona referència, segons el que diu Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat (llibres), que parla de referèncieS (en plural). Per això dic que almenys n'hi ha d'haver dues, ja que una seria singular. Jo no he fet les normes, però segons el que posa, ja es va consensuar. Sempre es poden canviar les normes tornant a fer un nou consens o buscar una segona referència, que crec que ha de ser fàcil de trobar, però no és un tema que domini.--Pitxiquin (disc.) 15:07, 14 abr 2011 (CEST)

Gotmar de Vic

Hola. Pots passar per Discussió:Gotmar de Vic? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 18:52, 16 abr 2011 (CEST)

infermeria

he vist que m'has respost que no puc escriure a sobre del que ja està escrit i que he de seguir el llibre d'estil però i si el que està escrit no correspon amb la realitat, i si el que està escrit ha variat i simplement s'ha de modificar o s'ha de tornar a estructurar??? perquè no ho puc fer.el comentari anterior sense signar és fet per Carles estrada (disc.contr.) --Lohen11 (disc.) 13:33, 17 abr 2011 (CEST)

Disculpes per no firmar. Soc nou i vaig un pel perdut. Anem a veure, sobre l'article de la Virginia Henderson, la segona necessitat (alimentació i beguda), en realitat enlloc de beguda és hidratació. Per tant s'ha de modificar. És impossible no modificar-ho sense canviar el text actual. Com ho he de fer??--Carles estrada (disc.) 13:55, 17 abr 2011 (CEST)

Canvis a la babalà?

--Bestiasonica (disc.) 22:37, 29 abr 2011 (CEST)

Noi... més d'un mes sense editar-lo... Em pensava que l'havies abandonat. Quan tinguis un moment fes-li una introducció mínima. Veig que hi has posat un llibre al final, si el tens a ma podries explicar si hi surten totes les esglésies de la llista. Si us plau, enllaça'l a articles que es relacionin. Ara això de revertir l'edició, és perquè em tens mania o perquè et fa mandra solucionar els aspectes que he constatat? Viquipèdia:Estructura d'un article#Secció inicial. --Bestiasonica (disc.) 22:59, 29 abr 2011 (CEST)

plantilles per a obres de referència

He tret l'asterisc perquè si algun cop es vol citar com a nota incrustada en el text no doni problemes:

Exemple amb asterisc: <ref>* {{Plantilla:Buron}}</ref> <references />

[1]

  1. * Buron, Vicenç. Esglésies romàniques catalanes: guia.. 2a ed.. Barcelona: Artestudi, 1980. ISBN 84-85180-24-0. 

Exemple sense asterisc: <ref>{{Plantilla:Buron}}</ref> <references />

[1]

  1. Buron, Vicenç. Esglésies romàniques catalanes: guia.. 2a ed.. Barcelona: Artestudi, 1980. ISBN 84-85180-24-0. 
Ho he especificat a Viquipèdia:Plantilles per a citar fonts. Ja fa uns dies en Jolle també em va fer el mateix comentari. Espero que quedi més clar així. Fes-hi una ullada i retoca-ho si ho creus convenient. A vegades quatre ulls hi veuen millor que dos. ;-) --Bestiasonica (disc.) 15:29, 1 maig 2011 (CEST)

Depth

Havia tingut problemes amb el depth, eren coses que no podia comprendre de cap manera... Ho he solucionat. En teoria a partir d'ara deuria funcionar correctament. –Coet · BANG · blablabla 02:57, 5 maig 2011 (CEST)

Petició de traducció

Carmina Burana

Amb qui i on has acordat el reanomenament de Carmina Burana (Carl Orff)? Crec que s'hauria d'haver deixat alguna nota a la pàgina de discussió. Gràcies per endavant. --Bestiasonica (disc.) 00:51, 9 maig 2011 (CEST)

Seria una bona pràctica afegir els acords o discussions que modifiquin o afegeixin especificacions a directrius a partir de subpàgines adscrites a cada política o directriu. Tanmateix no sembla una presa de decisió formal i queda penjada segons el darrer comentari ("Però acordem-m'ho sense dubtes. Abans de començar a reanomenar, caldria que quedés ben clar i que no hi hagi desfer el que s'hagi fet." Peer). A més estic d'acord amb l'opinió que vas expressar d'utilitzar el llenguatge natural “Majoritàriament sempre hem optat per no utilitzar el parèntesi” en comptes dels parèntesis “David (Miquel Àngel)”. En tot cas en aquesta discussió no s'esmenta que s'hagi d'utilitzar el cognom entre parèntesi en comptes del nom. --Bestiasonica (disc.) 12:32, 9 maig 2011 (CEST)
En fi, no hi ha evidència documentada sobre haver assolit consens en fer aquesta mena de reanomenaments, no es tracta de suposar-lo si no d'evidenciar-lo. Crec que fora bo afegir aquesta especificació a VP:AP per tal de minimitzar la creació de títols i que no haguem d'anar fent reanomenaments i evitar discussions recurrents. Tanmateix em sorprèn que vagis fent aquesta mena de reanomenaments quan no s'ha consensuat explícitament fer-los i veient que no hi estaves del tot d'acord. El problema és que es parlen massa coses a la taverna i després no es documenten pel que es xerra molt i les poques coses que es parlen queden entre uns quants en discussions arxivades de la taverna i no a disposició de la resta d'editors. Fa poc he redactat Viquipèdia:Anomenar pàgines#Ús de majúscules a partir d'algunes fonts que he trobat. De moment ho estic comentant amb experts que conec per a fer-ne una lectura crítica i si es pot en un futur presentar-ho a la resta de comunitat per a que es pugui validar. Pots fer-hi una ullada? --Bestiasonica (disc.) 13:14, 9 maig 2011 (CEST)
Pel que fa a les «cometes» ho afegeixo per delimitar el nom d'una obra a mi em sembla una forma més visual que la simple cursiva, però tampoc hi ha rés explicitat a Viquipèdia:llibre d'estil al respecte. --Bestiasonica (disc.) 13:14, 9 maig 2011 (CEST)
Si creus que s'ha de fer així miraré de no fer-ho, però argumenta-m'ho. Jo crec que pot tenir una certa utilitat. Vols que torni a editar un altre cop expressament els articles on les he fet servir? --Bestiasonica (disc.) 17:14, 10 maig 2011 (CEST)

La Passione di Cristo secondo San Marco

Creia que els títols d'obres havien d'anar en cursiva, la política VP:AP no indica quan emprar cursives. D'altra banda he ajuntat paràgrafs que tractaven sobre l'impacte social de l'obra i m'ha semblat que no es canviava el sentit del discurs. He deixat les anotacions en gran perquè tampoc ocupen tant. Creus que es pot reanomenar al títol en català? Veig que s'empren les cursives del títol traduït com per indicar que és un títol més o menys canònic. En fi, si creus que són defectes greus reverteix l'edició, però jo crec que no ho és tant. He buscat els iw per it.wiki i no els he trobat. Salut! --Bestiasonica (disc.) 19:20, 14 maig 2011 (CEST)

Em sona que es va mig parlar a la taverna això de les cursives pels títols dels articles, i que, si la memòria no em falla crec que vaig coincidir amb en Lepti amb això de fer-les servir en les espècies i gèneres tal i com és comú en taxonomia per a les designacions en llatí. No sé si es va acabar fixant un criteri estable. En fi, m'ha semblat que era adequat ja que la designació és d'una obra "escrita" i d'un títol en una llengua diferent del català. --Bestiasonica (disc.) 19:59, 14 maig 2011 (CEST)
Fet Fet! Entenc que no vols que hi vagi. --Bestiasonica (disc.) 20:09, 14 maig 2011 (CEST)

Que no s'hagi acordat que s'hagi de fer no vol dir que no es pugui fer VP:5P. Cedeixo per les teves pressions, entenc que no vols que es faci en aquest cas. --Bestiasonica (disc.) 20:43, 14 maig 2011 (CEST)

Viquiprojecte Òpera

En parlarem dimecres.--Vulcano (disc.) 10:47, 20 maig 2011 (CEST)

Suposo que ja has vist que he passat per la discussió sobre els noms dels teatres d'òpera... A reveure! --Enric (discussió) 16:01, 23 maig 2011 (CEST)

Hello, Lohen11. Excuse me if I write in English, but unfortunately I can't speak Catalan. I believe there may be an inaccuracy in the main image (the cover page of a printed edition of the opera) you posted in the article Orfeu i Eurídice (Gluck). When I edited the same article in the Italian Wikipedia, I noticed it must not be the cover page of the 1774 Paris version, but that of the score of the original Vienna version which was printed in Paris in 1764. I can’t now recollect very well how I got to ascertain it, but you can see the online site Austria-Forum, which is given as the source of the Commons article Gluck’s Orphée – title page illustration (lightened and cropped).jpg. Cheers.--Jeanambr (disc.) 19:38, 29 maig 2011 (CEST)

Svirídov

Hola! El Gueorgui ja estava bé, però a l'Svirídov li faltava l'accent per pronunciar-ho pla. Ja ho he reanomenat. A reveure! --Enric (discussió) 09:23, 1 juny 2011 (CEST)

Imatges

Hola Lohen! Volia demanar-te si podries penjar Fitxer:Sant Esteve d'Olius.JPG i Fitxer:SPG2.JPG a Commons. Bàsicament perquè estem organitzant les imatges que ja disposem dels monuments que entren a concurs al Wiki Loves Monuments, i necessitaríem tenir-les a Commons. Si ho fas, avisa'm que hi afegiré la plantilla BIC.--KRLS , (disc.) 13:51, 3 juny 2011 (CEST)

tot ok?

fa moltíssim que no parlem, vindràs el dia 12?--barcelona (disc.) 19:38, 4 juny 2011 (CEST)

SIGYN

Voldria protestar enèrgicament perquè ahir a la tarda em vas esborrar el meu treball de correcció de l'article SIGYN, en què hi havia esmerçat massa temps. Això no són formes d'actuar. Si les correccions són lògiques, deixa-les. Aquest és l'esperit de Wikipedia. L'article actual conté massa inexactituds i, t'agradi o no, el que has fet, no és ètic. Aprèn a ser més respectuós amb la feina dels alres. L'usuari 83.33.216.156el comentari anterior sense signar és fet per 88.3.128.44 (discussió • contribucions) 09:55, 5 juny 2011 (CEST).

Petició de traducció

Brahms

per això l'esborro, es pot posar en una més genèrica seguint la norma general dels cinc articles, si et cal tenir-la per algun motiu, ja saps, restaura. Estic esborrant les que marca el bot després d'un marge de temps--barcelona (disc.) 11:13, 17 juny 2011 (CEST)

evidentment no tornaré a desfer un canvi si la tornes a crear, però no entenc la necessitat de la categoria, per què hauria de ser una excepció a la norma? no es troben igual dins la categoria superior? tu ets l'expert, endavant amb la decisió que creguis convenient--barcelona (disc.) 11:57, 18 juny 2011 (CEST)

Esborrament de la discussió de Discussió sobre Milton_Friedman

Hola, ja se que faltava informació i per això no ho he afegit directament a l'article però crec que està bé que quedi alguna referència al tema del frau a la discussió per tenir alguna informació per començar a investigar-ho i si hi ha bones referències afegir-lo a l'article. Ho pots restaurar?. Salut!--158.109.62.215 (discussió) 17:50, 21 juny 2011 (CEST)

La Ciutat Invisible de Kitege

Sempre ho tinc en conte; El que passa en aquest cas que el que jo faig és molt més extens i complert i no se si ho podré respectar. Ja mirare d'encabir-ho. Sinó que puc fer una altra arxiu??.--Vulcano (disc.) 10:45, 28 juny 2011 (CEST)

Norma de Bellini

Ok. Miraré de refer les edicions que se m'hagin passat. --Bestiasonica (disc.) 16:41, 13 jul 2011 (CEST)

Jordi Vilaró i Sarradell

Hola Lohen, podries mirar de referenciar l'article Jordi Vilaró i Sarradell? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 13:45, 15 jul 2011 (CEST)

He vist els teus canvis. No em sembla que es pugui treure el cartell. La llista de sardanes i la biografia de la seva cobla no verifiquen la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 14:43, 15 jul 2011 (CEST)
No hi ha consens per treure el cartell, idò. Pau Cabot · Discussió 15:02, 15 jul 2011 (CEST)

Paràmetres buits

Potser si que potencialment es poden fer servir, però també és cert que hi ha altres infotaules que són més apropiades (p.ex.: {{Infotaula artista}} amb els que no sempre hi ha una correspondència semàntica amb els títols dels paràmetres. Si no s'ha completat possiblement no hi hagi informació per afegir-la. En tot cas hi mancaven diversos altres paràmetres. S'hi han d'incloure si no hi són tots? Llavors queda un carro de paràmetres que dificulta una futura substitució de la plantilla. --Bestiasonica (disc.) 16:24, 15 jul 2011 (CEST)

Els anònims

Hola! Lohen, els anònims també fan aportacions positives per esmerçar errors d'altres (aquí). Error que duia 2 anys. Algun dia els hauràs de donar una oportunitat. Jo crec que l'Abuse Filter era el que necessitàvem.--KRLS , (disc.) 03:31, 17 jul 2011 (CEST)

Encara sóc ací

Hola Lohen. M'ha agradat molt rebre el teu missatge. Tot i que les meues aportacions han disminuït moltíssim, encara em considere un membre més de la Viquipèdia. Raons professionals i personals fan que no dispose del temps que m'agradaria. Supose que algun dia reprendré una participació més activa. Ben cordialment, Corretger (disc.) 18:15, 20 jul 2011 (CEST)

Alvaro Palacios

Hola Loren. La fotografia que heu penjat com a Celler Alvaro Palacios es errònia. Es el celler Mas Igneus. Sius plau podeu despenjar-la i posar-vos en contacte amb nosaltres. laboratori@alvaropalacios.com el comentari anterior sense signar és fet per 80.34.224.214 (disc.contr.) 11:43, 26 jul 2011 (CEST)

Rockwell Blake

Hola Lohen. Nella voce su Rockwell Blake esiste una sezione intitolata, chissà perché, El Liceu, mentre sarebbe molto più logico intitolarla qualcosa come "La carriera" o "Biografia". Nella stessa sezione si asserisce che Blake debuttò in Europa nel 1983 con il Mitridate, re di Ponto, ed a Pesaro l'anno successivo. Non sono stato in grado di verificare la prima parte dell'asserzione (non si dice in quale teatro avrebbe recitato l'opera di Mozart), di certo però Blake esordì al Rossini Opera Festival nello stesso 1983 (e non nel 1984) con il Mosè in Egitto (fonte: sito ufficiale del ROF). Sarebbe poi opportuno aggiungere che fu in seguito uno dei protagonisti principali delle stagioni del Festival, soprattutto negli anni '80, ma anche negli anni '90, e fino alla sua ultima apparizione nel 2001 ne Le nozze di Teti e di Peleo (fonte: sito ufficiale del ROF). Purtroppo non me la sento proprio di provare a modificare io stesso il testo della voce in catalano. Se potessi occupartene tu ...! Ciao. --Jeanambr (disc.) 07:35, 1 ago 2011 (CEST)

Perfetto! --Jeanambr (disc.) 14:11, 1 ago 2011 (CEST)

Fiòdor Ivànovitx Xaliapin

Bon dia, Lohen. Estava navegant per la viquipèdia anglesa i m'he trobat que encara ens falta l'article sobre Fiódor Ivànovitx Xaliapin, que existeix a 30 viquipèdies diferents. Com que ets "l'amo de l'òpera a la Viquipèdia", em preguntava si potser voldries fer un article sobre aquest cantant baix. Gràcies i bon cap de setmana. – Leptictidium; what else? 15:40, 5 ago 2011 (CEST)

Aquí tot va be, i tu? He creat les redireccions necessàries, el nom de l'article ja era correcte. Suposo que ja has posat els interviquis, no? Bona tarda. – Leptictidium; what else? 16:15, 5 ago 2011 (CEST)

Fotògraf de monuments

Enhorabona! Surts entre els fotògrafs destacats d'imatges de monuments Viquiprojecte:Monuments/Estadístiques, encara que no estan tots els fitxers identificats a Commons però ja són dades significatives. És un recompte previ i el que comptarà de veritat són les que es carreguin durant setembre. --V.Riullop WLM (parlem-ne) 16:21, 5 ago 2011 (CEST)

Wagner

Està al top 10 d'extensió de les biografies dels 1000, estaria bé que arribés a ser de qualitat, o és massa feina? Crec que dins aquest projecte ara toca millorar articles i no solament pujar-los per poder seguir-los ensenyant com a prova de com treballem de bé ;) --barcelona (disc.) 12:58, 7 ago 2011 (CEST)

Una pena, perquè ja veig que és un article genial, per això t'ho deia... A veure si coincidim aquest estiu i podem parlar --barcelona (disc.) 18:03, 7 ago 2011 (CEST)

Proposta taverna

No em vaig adonar que t'havia revertit la proposta a la taverna. Llegia la llista de seguiment des d'un portàtil que m'anava lent i devia clicar "reverteix" sense voler. Em sap greu.--Salvi "Ssola" (discussió) 23:25, 10 ago 2011 (CEST)

Reversió títol cursiva

[1] per què m'ho has revertit? Els títols d'obres artístiques no van en cursiva ([2]: Títols de llibres, obres teatrals, obres musicals, pel·lícules, publicacions periòdiques.)? Gràcies --Arnaugir 15:26, 12 set 2011 (CEST)

Doncs en les obres artístiques en general s'ha anat posant des que jo vaig arribar a aquí... és convenció tipogràfica que els noms d'obres artístiques hi vagin (ex. El gran dia de Girona). No sé d'on ve el consens però ho posaré a la taverna o presa de decisió perquè el que no pot ser és que n'hi hagi que estiguin en cursiva al títol i d'altres no (dins el text és una altra cosa). Gràcies--Arnaugir 18:13, 12 set 2011 (CEST)
PD. a l'anglesa, segons entenc, sí que els posen en cursiva si dins el text ha d'anar en cursiva (en:WP:ITALICTITLE)--Arnaugir 18:15, 12 set 2011 (CEST)

Un petit salut

Fa molt de temps que no ens hem parlat. Com vas? --Flamenc (disc.) 22:05, 20 set 2011 (CEST)

Discussió:Castell de Gurb

Pots passar per Discussió:Castell de Gurb? Gràcies.--Pere prlpz (disc.) 00:00, 28 set 2011 (CEST)

Traductor

Hola Lohen. Actualment el bot està en funcionament sense problemes. El que passa és que ni el traductor de la Generalitat ni el de Lucy Software funcionen. Una cosa que pots fer si no et fa les traduccions és demanar-li que faci servir Google. La funcionalitat està en fase de proves de fa molt de temps i no tinc temps per acabar-la però pots provar-la. EL que has de fer és posar Traductor = Goolge al lloc del 5è paràmetre. Per exemple {{Petició de traducció|en|Nom_article|||Traductor = Google}}. Fixat en els dos paràmetres en blanc, encara que siguin opcionals cal deixar-los en blanc perquè agafi el traductor en la 5ena posició. Els idiomes que admet de moment són: "it", "fr", "de", "pl", "pt", "ru", "en", "es" --Gomà (disc.) 09:21, 5 oct 2011 (CEST)

Aquí tens un exemple: Usuari:Jrgoma/Laboratori.--Gomà (disc.) 10:11, 5 oct 2011 (CEST)
Ho he tornat a demanar amb el Lucy que ara està online. Per problemes com aquest es pel que està en proves. Quan pugui ho miraré de moment és qüestió de sort, moltes vegades funciona bé però encara no sé exactament què és el que fa que es descontroli.el comentari anterior sense signar és fet per Gomà (disc.contr.) 15:23, 8 oct 2011 (CEST)

traducció

No entenc els paràmetres de la teva petició. On es l'article a traduir? {{Petició de traducció|id|Títol|Pàgina ER|--~~~~|Traductor = Google}}. A veure si funciona, que el traductor Lucy està més caigut que dret. Gràcies.--Pallares (disc.) 15:07, 5 oct 2011 (CEST)

Ara he vist el fil anterior. ja m'ha contestat la maquineta. sorry.--Pallares (disc.) 15:24, 5 oct 2011 (CEST)

Stravinski

Jo tampoc he vist cap consens per no fer-ho (laissez faire, laissez passer). Tanmateix el nom en rus confon la lectura ja que no tothom sap llegir els caràcters ciríl·lics. Crec que tal com estava redactat
«Ígor Fiodorovitx Stravinski (rus: И́горь Фёдорович Страви́нский "Igor' Fjodorovič Stravinskij") (Oranienbaum, ara la ciutat de Lomonóssov, 17 de juny de 1882Nova York, 6 d'abril de 1971) fou un compositor rus.» queda més clar així, no creus?
«Ígor Fiodorovitx Stravinski (Oranienbaum, ara la ciutat de Lomonóssov, 17 de juny de 1882Nova York, 6 d'abril de 1971) fou un compositor rus.» . Igualment el nom en rus ja queda constatat a la infotaula. A més si t'haguessis pres una mica de temps abans de revertir l'edició hauries vist que hi havia més coses en l'edició que no pas aquesta tonteria, com enllaços a pàgs. de desambiguació, enllaços innecessaris a anys des de citacions bibliogràfiques... --Bestiasonica (disc.) 11:01, 13 oct 2011 (CEST)

Això no és motiu suficient per revertir l'edició. No creus que el text és més llegible? Estic d'acord que hi ha molts articles que comencen així i ho trobo un nyap sintàctic. Sembla que simplement vols encaparrar-te a fer-ho d'una determinada manera en comptes d'intentar veure altres maneres igualment aptes i sense pèrdua d'informació. La Viquipèdia hauria de ser prou oberta com per poder admetre això. Quin problema hi tens? “Si les normes us impedeixen millorar la Viquipèdia, simplement ignoreu-les i llanceu-vos a editar!” Home! que crec que millorava l'aspecte de l'article Viquipèdia:Pressuposeu bona fe. Últimament només em fots canya per temes banals. Que et molesten els meus arguments d'alguna manera? --Bestiasonica (disc.) 13:39, 13 oct 2011 (CEST)
Bé no val la pena seguir donant voltes sobre el mateix, ja que hi ha molts biaixos cognitius al respecte, i les argumentacions comencen a derivar a altres històries fent judicis de valor sobre les meves edicions que no tenen res a veure amb Ígor Stravinski. No vull entrar a la roda ni que ningú es faci mala sang i si seguim per aquí no en traurem aigua clara. Si vols pots donar la opinió sobre la proposta de redactat de la introducció de l'article en el comentari que t'he fet cap a les 11. Sinó més val que ho deixem aquí. Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 17:07, 13 oct 2011 (CEST)
No et fa mal a la vista veure els parèntesis així: [...] "Igor' Fjodorovič Stravinskij") (Oranienbaum, [...] ? et sembla adequat que es pugui afegir la grafia ciríl·lica i la transliteració entre comes després del nom catalanitzat i abans de l'incís sobre la naixença i defunció que aniria entre parèntesi? O és massa innovador i contrari al consens. --Bestiasonica (disc.) 18:40, 13 oct 2011 (CEST)
Suposo que ho hauràs vist ja. A mi em sembla una bona solució. Celebro que haguem arribat a una solució. --Bestiasonica (disc.) 12:41, 14 oct 2011 (CEST)

Lohen, si tens un moment i ganes, crec que et pot interessar vigilar l'article titulat Josep Fadó Bruguet que precisament està essent editat per un usuari homònim amb moltes ganes. Jo no domino tant de música lírica. Hi pots fer una ullada? Gràcies. --Bestiasonica (disc.) 19:50, 14 oct 2011 (CEST)

Entesos, ho deia perquè hi va haver una sèrie d'edicions de retirada i afegit d'informació. Podria ser que acabés en una guerra d'edicions. --Bestiasonica (disc.) 23:11, 14 oct 2011 (CEST)

Òperes

Doncs és veritat, en aquest cas se m'havia passat. Aquestes edicions són semiautomàtiques, les fa el bot, però amb supervisió humana. En aquest cas, hi havia un "thumb" com a paràmetre que feia que es dupliqués el missatge. Si ho veig, vaig al darrere i ho canvio, però no sol ser freqüent, perquè ja queda malament el "thumb" dins d'una plantilla i la gent no ho sol fer. He mirat altres edicions, però sembla que estan bé, com Simon Boccanegra. Si en veus cap més, digues-m'ho.

Tal com has deixat ara Fra Diavolo, sense el thumb, ja quedarà bé a la propera passada. --JoRobot (disc.) 00:23, 20 oct 2011 (CEST)

Com a

Efectivament, com a vol dir 'en qualitat de': «Van venir com a emissaris de sa majestat», per tant és equivalent en aquest cas. Tot i amb això, també es poden fer altres construccions; fixa't com t'ho he deixat dins l'article. En teoria, la construcció com a + article (tant definit com indefinit) no és correcta, i llavors cau la a; però en casos com aquests, i en d'altres, hi ha moltes més possibilitats per tal que el text no sembli tan repetitiu. Per cert, t'he reanomenat la Margarita com a Lilova, igual com també la ciutat on va néixer, segons la transcripció internacional del búlgar (no segons la transcripció alemanya, com estava ara). --Enric (discussió) 17:14, 20 oct 2011 (CEST)

Ajuda

A l'arxiu (Ostiacs (ètnia)) per raons del idioma que ja hi era i l'altra del país, he posat == Per saber-ne més == però voldria que fos un enllaç i això no ho se fer. Fes-ho per favor hi ha per una altra vegada ja ho sabre fer. Mercès.--Vulcano (disc.) 11:17, 23 oct 2011 (CEST)

Vegeu també

Que senzill, i que "tontet" que soc: gracies.--Vulcano (disc.) 17:12, 23 oct 2011 (CEST)

Petició de traducció

  • La vostra petició de traducció de l'article Ignaz Holzbauer no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 22:28, 2 oct 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Carl Heinrich Graun no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 12:52, 2 oct 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Domenico Sarro no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 22:32, 1 oct 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Giovanni Battista Pescetti no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 16:04, 1 oct 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Francesco Mancini no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 14:38, 30 set 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Federico Ricci s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 16:43, 29 set 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Luigi Gatti s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 22:13, 28 set 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Véronique Gens s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 08:03, 26 set 2011 (CEST)
  • La vostra petició de traducció de l'article Véronique Gens no s'ha pogut completar perquè en aquest moment el traductor automàtic no està disponible, es tornarà a intentar més tard. Si voleu podeu traduir-la amb un altre traductor automàtic i canviar la plantilla a 'Petició de tradució c' llavors el robot amical-bot continuarà el postprocés.--Amical-bot (disc.) 19:26, 24 set 2011 (CEST)

Avaluació Louise Michel

He sotmès a avaluació l'article Louise Michel, t'ho pots mirar, si us plau? Aries (disc.) 17:54, 23 oct 2011 (CEST)

On puc trobar el correu electrònic d'un altre usuari ?Walden69 (disc.) 17:01, 31 oct 2011 (CET)

Radom (Polònia)

He penjat Radom (Polònia) perquè aquest nom ja hi era. Però ara hem trobo que en posar-hi (Polònia) no enllaça amb les altres Viquis. He volgut treure (Polònia) però no m'ho accepta i hem diu que ho consulti amb un administrador. Fes quelcom. Gracies.--Vulcano (disc.) 17:15, 1 nov 2011 (CET)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Lohen11. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 19:38, 3 nov 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Formatges (i vins)

Els noms de formatges, que com els vins procedeixen d'un topònim, s'escriuen amb minúscules: «el gruyère», «el brie», «un priorat», «un bordeus», etc. --Enric (discussió) 15:52, 4 nov 2011 (CET)

Mira com t'he deixat l'article del harzer. Una coseta: a la taula s'hi classifica el Harz com a "ciutat", però més aviat és una regió natural muntanyosa, un massís (i forma un districte administratiu amb aquest mateix nom). La referència dins l'article al Harz te l'he redirigida a districte de Harz, que és l'únic existent fins ara, però més aviat se n'hauria de crear un de general que anés sobre el massís i un d'específic sobre el districte (o reconvertir el que hi ha actualment on parlés de tot plegat una mica). El quark te l'he passat a "quark (formatge)", encara no creat, perquè si no portava al quark, partícula física. --Enric (discussió) 13:04, 6 nov 2011 (CET)

Bourrée

Amic Lohen avui he estat agosarat i he penjat l'arxiu de la bourrée, amb música adient que he trobat a commons. Mira si ho he fet bé. Si hi fas algun retoc ja el copiaré per altres vegades. Gracies per la molèstia. --Vulcano (disc.) 13:30, 8 nov 2011 (CET)

Cursiva en els títols d'articles

Hola! arran d'una participació teva fa unes setmanes en un fil de discussió sobre les cursives en títols, et convido a participar a Viquipèdia:Presa de decisions/2011/Cursiva en els títols d'articles. Gràcies!--Arnaugir 14:44, 9 nov 2011 (CET)

Autopatrullat

He vist que has fet autopatrullat Mcapdevila. La cosa es va discutir aquí i el consens era de no fer-lo. Potser s'hauria de reobrir de nou el debat ... Pau Cabot · Discussió 20:33, 11 nov 2011 (CET)

Te sembla bé que ho demani a VP:PA? Pau Cabot · Discussió 20:57, 11 nov 2011 (CET)
Viquipèdia:Sala dels administradors#Mcapdevila. Pau Cabot · Discussió 21:13, 11 nov 2011 (CET)

Despertat

Mira que només amb la teua mirada fixa tinc prou! He trigat tres dies en respondre a la teua crida... El cas és que pensava que s'arreglaria a soles, pensava que era cosa d'un servidor caigut, com indique a la meua discu, però quan he vist que la cosa no variava m'he decidit a investigar. Només he tingut que apretar un tornillet, però clar has de saber quin... –Coet · BANG · blablabla 10:34, 16 nov 2011 (CET)

Dictadura wiki

Per a la teva informació, copio part d'un correu rebut a OTRS, amb el mateix títol que he posat a dalt: "Estic una mica tip del senyor LOHEN. Intento accedir a Wikipedia i cada vegada surt que la meva Ip està encallada. No he fet mai cap cosa per sabotejar la Wiki, al contrari.." --V.Riullop (parlem-ne) 14:10, 18 nov 2011 (CET)

Ja l'he contestat i miraré d'aclarir quin és el problema, però... què vols dir que t'has retirat? --V.Riullop (parlem-ne) 15:07, 18 nov 2011 (CET)
Sens dubte, és imprescindible. Jo mateix me n'he cansat de moltes coses però n'he buscat d'altres procurant no capficar-me amb res. L'any passat em vaig dedicar al Viccionari, aquest any a WLM i potser l'any que ve a Commons, ja veurem. El dia que no m'hi trobi a gust potser me'n vaig a cals veïns a que em donin marxa :-9 --V.Riullop (parlem-ne) 18:03, 19 nov 2011 (CET)

ho veig ara, què vol dir retirat?? no em diguis això!! Què hi podem fer? --barcelona (disc.) 10:30, 23 nov 2011 (CET)

acabo de llegir-ho, em sap greu, si es pot fer res...--Pallares (disc.) 16:22, 23 nov 2011 (CET)

Pel·licules del 1950 doblades al català

He anat a Pagines demanades hi he trobat aquesta petició que a mi m'encanta. Perquè no mi poses un organigrama amb les quatre seccions i així ja ho sabre fer un altra volta. Gracies--Vulcano (disc.) 18:08, 25 nov 2011 (CET)

Pel·lícules del 1950 doblades al català

Lohen 11, sembla que ja he solvatant el problema. repareu si pots--Vulcano (disc.) 18:07, 25 nov 2011 (CET)

Per si passes per aquí

Lohen, He acabat el Retaule del Sant Esperit de Manresa. Gràcies per la teva aportació fotogràfica; li he tret molt suc. Salut ! --amador (disc.) 19:25, 6 des 2011 (CET)

M'afalagues. Gràcies per les teves paraules d'ànim. Fins la propera, amic !.--amador (disc.) 20:18, 7 des 2011 (CET)

Coordenades

On i com he de cercar les coordenades dels pobles??.--Vulcano (disc.) 19:52, 13 des 2011 (CET)

Bones festes

Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 15:50, 23 des 2011 (CET)

Bones Festes

Bones Festes!!

--Beusson (disc.) 11:09, 25 des 2011 (CET)

Mireia Barrera

No entraré en cap guerra d'edicions, però evidentment no té res a veure que sigui una biografia oficial i que estigui a diversos llocs amb que sigui copyvio. Pau Cabot · Discussió 20:50, 25 des 2011 (CET)

Els textos que copiam a la Viquipèdia han de ser lliures (llicències GNU FDL, CC-BY-SA o similars). Les lleis no entenen de donar la seva biografia per tal de que es publiqui cada vegada que es parla d'ell. Si no hi ha llicència explícita lliure, el text té copyright. Te recoman aquesta animació que explica molt bé aquest fet. Pau Cabot · Discussió 09:59, 26 des 2011 (CET)

Petició de traducció

Júnior Club

Viquipèdia:Verificabilitat#Principis. Bones festes a tu també! Pau Cabot · Discussió 20:44, 25 des 2011 (CET)

Entenc el teu punt de vista, Lohen, però no ens posarem d'acord aquí. L'usuari que va crear l'article tenia l'obligació de citar les fonts. Es van demanar referències i durant mig any ningú hi va fer res. Segons la normativa, s'ha d'esborrar. I crec que no som jo el que s'hagi de carregar la responsabilitat de referenciar aquestes i altres coses (encara que moltes vegades ho faig). Si qualcú hi està interessat, hi ha feina per donar i vendre. Resulta que a Mallorca el dia només té 24 hores i jo ja he apadrinat Categoria:Articles mancats de referències sobre la seva admissibilitat. fa l'ullet De totes formes, una de les gràcies d'aquesta santa casa és que les coses mai no s'esborren per sempre. Els historials estan per això: per consultar-los si algun dia els necessitam (per exemple, per recuperar informació que no estava referenciada). Pau Cabot · Discussió 10:28, 26 des 2011 (CET)
PS. He fet investigacions sobre d'on ve aquesta informació i prové de Secció Escènica del Júnior Futbol Club i l'usuari que el va crear (80.174.183.80), ja no ser on deu ser. Pau Cabot · Discussió 10:28, 26 des 2011 (CET)
Acab de descobrir que aquest també un copyvio flagrant. Pau Cabot · Discussió 10:33, 26 des 2011 (CET)
Res més enfora de la realitat considerar-me dels bons. Jo procur cenyir-me a la normativa precisament perquè crec que la meva opinió no té cap tipus d'importància. Aquesta divisió que has fet tu entre els bons (els que editau) i els dolents (els malvats que posam plantilles) no m'ha agradat gaire. Jo em consider un editor com un altre. Pau Cabot · Discussió 10:51, 26 des 2011 (CET)
PS. El que va crear l'article no és un viquipedista. Aquest fragment és un copyvio de la pàgina que tu has posat com a referència. No deu ser en Bocachete, idò.
La figura impulsora d’aquesta activitat fou Teodor Torné, un metge i músic barceloní que tant excel·lia al piano, com caracteritzant un personatge o dirigint l’escena. Segons Albert Jubierre, a través del qual aquests discos i altre material gràfic i documental ha arribat a la Biblioteca de Catalunya, el doctor Torné viatjava per molts països europeus i dedicava part del seu temps a la localització de partitures d’òperes que mai no s’haguessin representat a Espanya. Un cop localitzades les partitures, reunia els socis –tots ells grans aficionats a l’òpera, amb algun cantant professional inclòs- i posaven mans a l’obra. Per a la direcció d’orquestra es comptà, fins a la data de la seva jubilació, amb la col·laboració del que aleshores era el titular de l’Orquestra del Teatre del Liceu, el mestre Josep Sabater. A partir d’aleshores el substituí Antoni Carbonell Costa, director de la Coral Polifònica del Col·legi de Metges. Tot això ho és. No he revisat la resta. Pau Cabot · Discussió 11:23, 26 des 2011 (CET)
Perfecte. Tot va bé si acaba bé. Pau Cabot · Discussió 16:44, 27 des 2011 (CET)

Futbol Club Junior

Em sembla que sí; podria ser que em conectés i no posés el nom. Em sona. De tota manera, no veig jo que la font que es diu que hagi estat "violada" ho sigui, realment. A banda que la font és citada, la redacció és diferent i introdueix algunes dades que a la BC no hi són. Sí que les tres línies que parlen de Jubierre són gairebé idèntiques. Fora d'això, és un text reelaborat, amb la llista ampliada (mencions d'estrena...). En fi, si s'ha de canviar alguna cosa, ja direu. Bocachete (disc.) 22:55, 26 des 2011 (CET)

Bé, he modificat el paràgraf, afegint-hi bibliografia que no havia estat citada abans (les mencions d'estrenes i coses així vénen d'aquestes altres fonts).

Ja posats, he modificat més coses. Jo diria que ara, qualsevol semblança amb el text de la BC és pura coincidència. I el poso al final de l'article del club, que la part esportiva és més lògic, ara, que estigui abans. He vist la discussió mantinguda arran de l'article: perdoneu, que no me n'havia adonat de l'anonimat i, certament, va haver-hi un paràgraf calcat. Gràcies, igualment, per la defensa de l'article, que ara veig que va estar a punt de desaparèixer... Realment, potser ara no té rellevància, però històricament, aquesta secció va tenir el seu paper. El que no recordo era si l'havia fet en article separat... De tota manera, ja està, diria. En tot cas, disculpa l'enrenou. Bocachete (disc.) 13:16, 27 des 2011 (CET)

Imatge discutida

[Aquesta imatge] que vas penjar la pots passar a commons i sol·licitar la destrucció en la viqui catalana? Està marcada com discutida, i no està lligada a cap article, però com desconec els temes d'autoria de la imatge, no he gosat fer-ho i volia netejar la categoria en la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Gràcies! --Panotxa (disc.) 07:19, 28 des 2011 (CET)