Vés al contingut

Usuari Discussió:Pedraferit

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure
Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Pedraferit! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint perfectament l'esperit del projecte. Per fer traduccions us pot ajudar l'Amical-bot. Visiteu la seva pàgina on s'explica com fer-lo servir.


Consell del dia: Un cop l'any es convoca la Gran Quinzena Anual de la Qualitat, però si esteu molt interessat en augmentar la qualitat de la Viquipèdia, no dubteu a seguir en qualsevol moment de l'any la llista de tasques de manteniment de la pàgina.}}

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


--barcelona 16:28, 1 nov 2007 (CET)[respon]


Recordatoris

[modifica]

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això als articles televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Jacob do Bandolin.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 763.388 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Jacob do Bandolin.


--Pau Cabot · Discussió 16:49, 16 abr 2011 (CEST)[respon]

Estàs fent una feina excel·lent amb el Castell de Fénis, però t'he fet algunes correccions de format perquè s'adiguin millor amb l'estil de la Viquipèdia. No les he acabades, t'ho deixo com a mostra perquè continuïs. Bàsicament, és:

  • els enllaços dins de la Viquipèdia es fan directament amb el doble claudàtor.[[]]
  • val més no fer servir el tag small, tenim una plantilla {{mida|text}} que fa el mateix en XML i és més estàndard per tot tipus de navegadors i dispositius.
  • els encapçalaments s'han de deixar amb la mida estàndard, sense afegir-hi negretes ni tags <big>
  • T'he canviat algunes referències de llibres perquè facin servir la plantilla {{ref-llibre|}}, amb l'opció que el llibre serveixi com a referència (en el cas de Tersillia Gatto Chanu)
  • Per les transcripcions, crec que és més apropiat utilitzar {{cita|}}, amb la plantilla {{mida|}} a dins, si cal.

Ànims, i bona feina! Si tens qualsevol dubte, estic a la teva disposició. --Joutbis (disc.) 14:10, 22 abr 2011 (CEST)[respon]

Consultes

[modifica]
  1. Per fer servir la mateixa referència unes quantes vegades, li has de donar un nom, fent <ref name=elquesigui>la referència sencera</ref>; llavors, als altres llocs només has de posar <ref name=elquesigui/> amb la barra després del nom.
  2. No entenc això que dius que passant el cursor s'obre una caixa amb el text. A mi no em passa. Potser fas servir la traducció de pàgines de Google?
  3. A la Viquipèdia hi ha la norma que no es creen categories amb menys de cinc articles. Per tant, si encara no hi ha cinc castells d'Itàlia, caldrà esperar. Quan estiguin creats, la creació de la subcategoria és fàcil. Has de crear una pàgina que es digui Categoria:Castells d'Itàlia i, a dins d'aquesta pàgina, posar-hi només les interwikis (si n'hi ha) i el nom de la categoria pare, així: [[Categoria:Edificis d'Itàlia]]. El contingut s'omplirà automàticament amb les pàgines que hi facin referència.
  4. a la plantilla no està contemplat que hi pugui haver el blasó del municipi. Caldria modificar la plantilla, i això és força complicat. Jo no en sé prou.
  5. les pàgines de desambiguació són per significats d'importància similar, com per exemple Geòrgia (desambiguació). En aquest cas, jo potser crearia una pàgina que fos Tribunal (arquitectura) i a la pàgina Tribunal, al capdamunt, hi posaria la plantilla {{vegeu|l'entitat jurídica|Tribunal (arquitectura)}}. Si et cal crear una pàgina de desambiguació no tenen res d'especial, només que hi utilitzes la plantilla {{Desambiguació|}}

Més coses: quan escriguis en una pàgina de discussió, el costum és signar a la part de baix, amb el codi wiki. Si t'hi fixes, a la caixa d'edició, d'esquerra a dreta tens dues A (per la negreta i la cursiva), una imatge (per incloure imatges), i un llapis signant. Si cliques el llapis, surten uns codis que inseriran automàticament el teu nom i la data, amb un enllaç a la teva pàgina d'usuari. --Joutbis (disc.) 22:40, 1 maig 2011 (CEST)[respon]

Ja veig que l'article està agafant molt bona forma, felicitats! Ara entenc a què et referies, i m'ha deixat perplex, perquè no ho havia vist a cap viquipèdia de les que miro de vegades, ni l'anglesa ni la francesa. Crec que no es pot fer, perquè no és una cosa d'edició sinó alguna personalització del programari Wikimedia que s'han fet els italians. O això, o tenen alguna cosa a la plantilla de citar webs que fa aquest efecte. Miro d'assabentar-me'n, i et dic alguna cosa. Sobre plantilles, hi ha una altra cosa que convindria millorar perquè l'article quedi perfecte: les cites de llocs web és millor fer-les utilitzant la Plantilla:Citar web. Tal com ho estàs fent, t'està generant números d'enllaç automàticament, i (tot i que hi ha molts articles que ho tenen així), no és aconsellable per articles de qualitat. És millor utilitzar aquesta sintaxi, que genera l'enllaç extern directament. I, si es tracta d'una referència, millor la plantilla: quedaria una cosa així:

«Il recupero ottocentesco» (en italià). Regione Autonoma Valle di Aosta. [Consulta: 4 maig 2011].

Finalment, fixa't que encara queda un encapçalament amb <big>. I normalment no s'utilitza la ratlla horitzontal per separar seccions.

Ànims, a aquest pas, aquest article pot perfectament arribar a ser de qualitat. --Joutbis (disc.) 23:52, 4 maig 2011 (CEST)[respon]

T'he fet un canvi a la segona referència bibliogràfica d'en Zanotto. Pensa que aquest nom és un identificador intern per la teva comoditat, no ha de ser tot el nom de l'autor. Ara tens dos identificadors diferents, un per cada obra, i t'he posat un exemple d'ús de Zanotto2 (potser no es refereix a aquesta obra, corregeix-me si m'he equivocat).

També m'he fixat que utilitzes el nom de referència "castellivaldostani" diverses vegades per pàgines diferents. Això no és bo. Si és una altra pàgina de la mateixa obra, han de ser noms de referència diferent, p.ex. valdostani26, valdostani64, ... Pensa també, que no és obligatori posar nom a les referències, si no es repeteixen. --Joutbis (disc.) 00:31, 5 maig 2011 (CEST)[respon]

Màxima

[modifica]

Si Màxima i Adagi són el mateix, jo faria una redirecció: Viquipèdia:Redirecció. Pau Cabot · Discussió 10:39, 8 maig 2011 (CEST)[respon]

veig que ja t'han respost ;)--barcelona (disc.) 16:34, 8 maig 2011 (CEST)[respon]
has de treure el contingut d'un article i redirigir cap a l'altre, de forma que el lector es trobi amb la mateixa informació inependentment de quin dels dos noms cerqui. --barcelona (disc.) 19:10, 8 maig 2011 (CEST)[respon]

Imatges

[modifica]

Tranquil, que no destorbes pas. Per això estem, i si algun cop trigo a contestar-te, també tens la taverna, és clar. L'article està quedant de por, planteja't de presentar-lo com Article de Qualitat.

Sobre els dubtes: des d'una viquipèdia no pots agafar imatges d'una altra. Només pots agafar les de la mateixa viquipèdia, i les de commons:, on es pengen imatges que segur que no tenen problema de drets d'autor. A la viquipèdia catalana ja fa temps que es va prendre la decisió de no penjar-hi imatges noves, sinó que totes havien d'anar a Commons, perquè així ens assegurem que les imatges que reproduïm no tenen el més mínim problema legal.

Les imatges que dius estan en domini públic segons la llei italiana, i per això allà les hi tenen, però no està clar que sigui viable de penjar-les a Commons. El millor que pots fer és preguntar a la taverna, i allà segur que hi ha gent amb més criteri que jo, que et dirà el què.

Sobre l'efecte aquest en passar el cursor, el més probable és que sigui una personalització del Javascript. Això t'ho pots fer com a usuari, editant el fitxer "Common.js". Llavors, quan facis logon, les pàgines de la viquipèdia que vegis et sortiran així. Perquè sigui accessible per tothom, ho ha de fer un administrador, al "Common.js" global. Un altre cop, això ho pots suggerir a la Taverna.

Tribunal

[modifica]

He vist que has creat Tribunal (arquitectura), però hi veig un problema. Els interwikis són els corresponents al tribunal de justícia. Caldria buscar un article d'alguna altra wiki que correspongui a la paraula nostra, i posar aquest com a interwiki (mentre en posis un, n'hi ha prou; la resta ho faran els bots). He estat buscant candidats, però no en sé prou del tema com per assegurar-ho. Pot ser el francès fr:Jubé o castellà es:Coro alto? --Joutbis (disc.) 00:01, 10 maig 2011 (CEST)[respon]

Mira el que diu l'article francès: "Le jubé se compose de trois éléments : la tribune (le jubé proprement dit), la clôture (dite « chancel ») et le groupe sculpté de la crucifixion.". Si pròpiament dit, en francès és sinònim de tribuna, crec que caldria canviar els interwikis actuals i posar [[fr:Jubé]]

--Joutbis (disc.) 15:52, 10 maig 2011 (CEST)[respon]

En aquest cas, val més deixar un sol interwiki (o copiar els interwikis de en:Courtroom. Tal com estava ara havia agafat alguns interwikis del tribunal de justícia, i s'estava fent un embolic, amb el resultat que les altres viquipèdies no agafaven l'enllaç a la catalana. Crec que tal com ho he deixat ara, no pot trigar a quedar bé.

--Joutbis (disc.) 00:05, 11 maig 2011 (CEST)[respon]

Bon dia i suport a Wikimedia CAT

[modifica]

Espero que em perdonis aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc simpatitzant de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per tal de d'aconseguir el nostre reconeixement s'ha engegat una campanya de suport. Si vols donar suport, disposes de la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teva disposició per tal de posar-la a la teva pàgina d'usuari. Com que rebem suports globalment també pots signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 13:38, 11 maig 2011 (CEST)[respon]

Bé, primer el que has de fer és treure la plantilla {{inacabat}}, perquè és evident que està a punt. Després, l'has de posar en avaluació seguint les instruccions de la pàgina. Fixa't que has de clicar "mostra" als "procediments: orientació per l'avaluació" per veure'n el text complet. Per començar, has de crear la pàgina de Discussió de l'article, que ara no existeix, clicant-hi i escrivint-hi directament el text {{avaluació}}.

Un cop desada la pàgina d'avaluació, veuràs que s'ha creat una caixa de text amb un enllaç a la demanda d'avaluació. És el que ara has d'omplir; el segueixes, i ja t'ho trobaràs a mig fer: simplement expliques una mica les circumstàncies de l'article: que és una traducció d'un altre article de qualitat, que és extens i ben referenciat, i en general, per què creus que pot ser article de qualitat.

Si vols, aquest procés te'l puc fer jo, cap problema. A partir d'aquí, pensa que rebràs força suggeriments de gent per modificar detallets, o possiblement t'hi faran canvis. És perfectament normal. Passat un temps prudencial, se sotmet a votació, però ja hi arribarem, aquí.--Joutbis (disc.) 00:04, 4 juny 2011 (CEST)[respon]

Proposta d'avaluació

[modifica]

Hola Pedraferit!

Felicitats per l'article del Castell de Fénis. Trobo que t'ha quedat molt bé. Veig que vas crear la proposta d'avaluació, però et vas descuidar d'afegir-la a la pàgina Viquipèdia:Avaluació d'articles. S'ha de fer així:

Afegeix el codi

{{Viquipèdia:Avaluació d'articles/NOM_DE_LA_PÀGINA}}

----

a la secció corresponent de Viquipèdia:Avaluació d'articles. Aquest cop, però, ja t'ho he fet jo.

Si necessites alguna cosa, avisa'm. --Townie (Discussió) 20:03, 6 juny 2011 (CEST)[respon]

feina?

[modifica]

veig que ja estàs més que llançat així que em permeto suggerir-te feina, si en tens ganes: ens faltarien moltes esglésies, per què no començar per les basíliques italianes? --barcelona (disc.) 19:19, 13 juny 2011 (CEST)[respon]

Historial

[modifica]

De desastre, res. Això és el més normal del món. Recordo algun article que m'havia repassat del dret i del revés, i després venia algú i encara em feia correccions de coses ben trivials. És molt fàcil que se t'escapin coses, i de fet per això hi ha el pas de l'avaluació. Per veure els canvis que he fet a l'article, segueix aquest enllaç. No t'has d'embolicar mai amb phps. Simplement, a la pàgina de l'historial, prems el botó de "Compara les versions seleccionades". Per defecte, t'ho fa de les dues últimes, però pots marcar qualsevol altra parella de versions i t'ho farà. Juga-hi una mica i ja ho veuràs.--Joutbis (disc.) 13:58, 14 juny 2011 (CEST)[respon]

Categoritzacions

[modifica]

Hola! Et felicito pel Castell de Fénis. Veig que t'agraden els Longobards, mira que hi ha gent estranya al món!.hahaha Et volia dir que he categoritzat a Categoria:Longobards alguns articles que has fet tú, i que havies categoritzat només per criteri diguem-ne "artístic", és a dir, només dins la categoria:Escultura, per exemple. Això de les categoritzacions no és massa evident al principi, però quan ja duus un temps aquí, acabes adonant-te que (llevat que existeixi una categoria super-específica pel tema de l'article), normalment un article sempre es pot categoritzar a dos o més categories, perquè sempre hi ha dos o més criteris a partir del qual buscar-lo, i un d'ells és gairebé sempre el geogràfic. Vull dir: si fas un article sobre una escultura que és a un museu, categoritza'l llavors tant des del punt de vista de l'escultura (tipus, corrent artístic, període), com des del punt de vista del lloc on es troba (ciutat, regió, país del museu, per exemple, si és que el museu no té categoria pròpia). Per exemple, també he afegit la Categoria:Vall d'Aosta a Castell de Fénis. En fi, si discrepes en algun dels canvis que he fet, ja saps on sóc.--Carles (enraonem) 04:27, 23 juny 2011 (CEST)[respon]

Ep!, sí que hi ha mètodes pràctics per categoritzar, quan estàs perdut i realment no saps per on començar a pensar quina és la categoria adient en un cas concret:
  • Mètode 1: buscar a la nostra viqui algun article semblant, i mirar quines categories té. Per exemple, si fas "Castell de Fénis": és un castell, no?, doncs escrius al buscador "Castell de", i n'apareixen uns quants. Per exemple, Castell de Windsor. Mires llavors quines categories té, i les dues principals són Categoria:Edificis d'Anglaterra i Categoria:Castells de Gran Bretanya. Això vol dir que el de Fénis podria anar, com a mínim, a les categories equivalents d'Itàlia, si existissin.
  • Mètode 2: buscar el teu article a d'altres viquis i mirar com ho han categoritzat ells. En aquest cas, per exemple, a la viqui italiana és categoritzat a "Castells de la Vall d'Aosta". Nosaltres no tenim una categoria equivalent, perquè no tenim un mínim de 5 articles que hi puguin anar. Llavors, cal pujar un nivell de categories, i veiem que els castells de la Vall d'Aosta són subcategoria de "Castelli d'Italia per regione" i de "Architetture della Valle d'Aosta". Si nosaltres tenim les categories equivalents, aquí el col·loques. Si no les tenim, llavors puges un altre nivell, i així anar fent fins que trobis una categoria a l'altra viqui que tingui correspondència (interviqui) amb una de nostra.

Uf, quina parrafada, no?; no sé si m'he explicat bé.--Carles (enraonem) 03:57, 24 juny 2011 (CEST)[respon]

Molt bé!. Però a Castell de Fénis "Edificis d'Europa" i "Edificis d'Europa per estat" són categories reduntants. Has de deixar la més específica (Edificis d'Europa per estat) i treure la més genèrica (Edificis d'Europa), perquè l'una és subcategoria de l'altra. El mateix passa amb "Edificis d'Itàlia" i "Edificis d'Itàlia per tipus", cal treure la primera i deixar la segona, són reduntants. A Arquitectura_longobarda, fixa't que hi ha una categoria en vermell (no existeix). Si poses una categoria que no existeix, procura crear-la aviat (calen 5 articles mínim per encabir-los-hi), perquè si no algú te l'esborrarà. En aquest cas, però, diria que el problema és només un error en un accent, perquè la Categoria:Estils arquitectònics sí que existeix !.--Carles (enraonem) 19:43, 24 juny 2011 (CEST)[respon]
OK !.--Carles (enraonem) 13:39, 25 juny 2011 (CEST)[respon]

canvis redacció

[modifica]

t'animo a fer els canvis de redacció directament a l'article, si són suggeriments opinables o canvis de contingut que no controles, sí que és millor posar-los a l'avaluació però sí es tracta per exemple d'errades sintàctiques o de millores evidents en la facilitat de lectura, toca el text, que aixó és un wiki i estalvies temps i espai a les avaluacions. Avisa-ho si vols, jo sempre ho faig com veuràs per exemple a la darrera sobre la batalla romana --barcelona (disc.) 20:02, 30 jul 2011 (CEST)[respon]

no, ho dic per a futures vegades, per estalviar temps de correcció, no cal que toquis res. Estàs fent boníssima feina tant creant com millorant articles dels altres, continua així! --barcelona (disc.) 20:15, 30 jul 2011 (CEST)[respon]

Castell de Fénis

[modifica]

Te vaig deixar uns comentaris a Viquipèdia Discussió:Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article/Castell de Fénis. Pau Cabot · Discussió 12:11, 2 ago 2011 (CEST)[respon]

Crec que les referències que et coment no són gaire fiables. Segur que han tret la informació d'altres fonts més fiables com llibres i enciclopèdies. Jo usaria aquests altres, si és possible. Molt millor usar llibres i estudis seriosos que webs d'informació turística i pàgines personals. Respecte de les notes, veig que encara queda l'enllaç a :pms. S'hauria de substituir. Pau Cabot · Discussió 13:37, 2 ago 2011 (CEST)[respon]
Idò la subtil introducció a la llengua piemontesa crec que no s'entén gaire. Sembla una referència a una Wikipedia en un altre idioma (o a mi m'ho havia semblat així).
Me dius que diverses fonts són creïbles. No t'ho nec. El que jo pos en dubte és que siguin fonts fiables, de tercers i publicades, amb una reputació de revisar la informació i la precisió (VP:FF). El millor que es podria fer seria substituir aquestes referències per d'altres més fiables com les que hi ha a Castell de Fénis#Bibliografia, si és que hi pots tenir accés. Pau Cabot · Discussió 16:53, 2 ago 2011 (CEST)[respon]
Tema piemontès: la Viquipèdia en piemontès (com totes les altres Viquipèdies) no és una font fiable: la pot modificar qualsevol persona. És per això que no s'hauria d'usar com a referència. Tema altres fonts: si no pot ser, no pot ser i, a més a més, és impossible. fa l'ullet Bona feina! Pau Cabot · Discussió 14:47, 3 ago 2011 (CEST)[respon]

{{subst:Imatge retirada|

Salutacions cordials

--Beusson (disc.) 08:49, 5 ago 2011 (CEST)}}== Endavant amb la batalla ==[respon]

Remena, toca i destrossa i més si és en temes de redactat. :) --Castor (disc.) 22:22, 4 ago 2011 (CEST)[respon]

No ho podriadir millor, remena el q vulguis08:49, 5 ago 2011 (CEST)

És cert, "guerrer" hi ha de constar en tant que militar que prenia part activa al camp de batalla. Pel que fa a l'adjectiu "famós", veig com una possible decissió de consens intregrar-lo fins que no existeixi l'article biogràfic que deixi a criteri del lector, tenint en compte els mèrits aconseguits, la qualificació de "remarcable en alt grau".--Jove (disc.) 01:26, 8 ago 2011 (CEST)[respon]

Si-us-plau llegiu fins el final és el més bó

[modifica]

Abans de desaparèixer per sempre de la Wiquipèdia us vull fer un seguit de reflexions. Crec que calen atés el mal tracte que he rebut per part de gairebé tothom, amb honroses excepcions. Amb el tema fotogràfic vaig caure de quatre potes al principi com a novell, malgrat això segueix-ho dient i assegurant que a l’article Fàbrica de llanes d'Arsèguel les dues fotos esborrades de Commons per no se qui són meves i només meves, fetes amb una webcam Kodak EZ-200. Es tracta dels arxius: Llanf.jpg i maquinaria.jpg, les podeu veure a la meva web, que, si l’haguessi-ho consultat abans no hauria-ho esborrat, una de tantes: Princesa de Moctezuma . De nou us convido a veure els Meta Tags d’aquesta Princesa de Moctezuma, absolutament meva. D’altres van ser cedides per a la seva publicació, que no cal ni entrar-hi perquè fa pena l’actuació d’alguns. Va quedar en entredit, de tots els articles sobre el franquisme, només un! Els altres: Franco, de la infantesa a la guerra d'Àfrica, Franco, Segona República y Guerra Civil i finalment Franco i la guerra civil espanyola (1936-1939) ningú, ara per ara, pot decidir de manera totalment arbitraria si ha existit o no copyvio. Repeteix-ho ‘’’Ningú!!!’’’ Ara s’em parla de que el meu to no és l’apropiat, ara!!! I quant vaig ser un wiquipedista absolutament actiu i amb unes inmenses ganes d’aprendre, què? Per cert, he estat consultant diverses pàgines i m’ha sobtat que, a qui més o qui menys, algú li ha penjat algún cartellet, que si referencies, que si punyetes. Actualment navegar per la Wiquipèdia és absolutament fastigós. Poques pàgines no tenen algún cartellet. En canvi n’hi ha alguna que l’hagués redactat millor un minyó de parvulari. Voleu riure? Doncs, per favor, mireu aquesta entrada, són quinze segons. Ah!!! Jajajaja!!! Aquesta no té cap cartellet. Finalment vull aclarir una cosa, atés que a mi s’em ha acusat gairebé de tot. Hi ha un alturgellenc, en Vilarrubla... actualment Ermengol Patalín, que ha estat treien pit com el que més a la proposta AdQ de Ball Cerdà de la Seu d'Urgell. Que si jo he fet, que si no he fet, que no voto això perquè voldria allò altre... etc. Heu de saber, a mi que tant de mal m’heu fet, que jo, en Josep Xicota, va escaneijar un llibre que tinc a la meva biblioteca per a fer-li un favor a en Vilarrubla, fotos incloses. Es tracta del llibre “La Ciutat i el riu: la Seu i el Segre, dels miracles al canal”. Ell de tot el material que li vaig facilitar va redactar l’article Aiguats del 1982. No cal que ningú em dongui les gràcies de res i, segurament, ell ja ho va fer en el seu moment. El que realment em va sobtar va ser que a totes les fotografies de l‘article digui “’’’Orígen: Treball pròpi’’’”. Algú li pot preguntar a en Ermengol Patalín (Vilarrubla) quina edat té??? Crec que a l’any 1982 no havía ni nascut. Crec, sincerament, que li cal una repassada i, sobretot, a Wiquipèdia s’hi diu que la bona fe es dona per suposada, només, pel que he vist, en alguns casos. No voldria deixar de banda un fet que crec absolutament real, esteu acabant amb el projecte Wiquipèdia, ho dic amb tota la sinceritat del món, és el que crec que esteu fent i, encara no us ho cregueu, amb dol molt!!! No parlo de mi, estan marxant els millors!!! Això serà repartit a ‘’’tots’’’ aquells que crec han intervingut en els meus treballs, amb mà dura i sense pietat... però ja veieu, qui estigui lliure de culpa que tiri la primera pedra. L’ex wiquipedista --Josep Xicota (disc.) 12:41, 26 ago 2011 (CEST)[respon]

Protocol d'esglésies

[modifica]

Dons, sé que alguna vegada s'ha discutit això del protocol per titular les esglésies, no et sé contestar si es va arribar a una conclusió. Podries portar la consulta a la Taverna o també mirar les categories de les esglésies:

  • categoria: Esglésies d'Itàlia
  • categoria: Esglésies de Roma
  • categoria: Esglésies de la Baixa Cerdanya

I veuràs que hi ha de tot?? També podríes consultar a algú administrador, Pau Cabot, Barcelona, Beusson etc. Salutacions. --MarisaLR (disc.) 12:38, 30 ago 2011 (CEST)[respon]

Nou AdQ

[modifica]

L'article Castell de Fénis que vas presentar ja té la distinció AdQ! Bona feina. -- Ermengol Patalín (xerrem) 14:49, 9 set 2011 (CEST)[respon]

A la teva discreció... ;-) gràcies per la bona feina --Arnaugir 21:48, 11 set 2011 (CEST)[respon]
No sé què ha passat amb Venècia, ja ho arreglaré. Sobre el que dius d'ampliar la imatge, a mi sí que m'ho fa. Endavant!--Arnaugir 18:42, 24 oct 2011 (CEST)[respon]

Arqueta

[modifica]

Pots fer-les tu directament. No hi ha cap problema. :) --MarisaLR (disc.) 17:29, 28 set 2011 (CEST)[respon]

Moltes gràcies per la teva avaluació, ha estat tot correcte. He copiat i pegat a la pàgina d'avaluació de l'article. --MarisaLR (disc.) 19:52, 29 set 2011 (CEST)[respon]

Xoro

[modifica]

T'equivoques en Discussió:Xoro.--KRLS , (disc.) 20:38, 1 oct 2011 (CEST)[respon]

Doncs afegeix també Choro. Has de tenir en compte que aquest web és una traducció automàtica (bastant deficient) de l'article en castellà. Tot i així, pot facilitar la traducció al català si si fa una bona revisió de llengua.--KRLS , (disc.) 02:58, 2 oct 2011 (CEST)[respon]

Foto

[modifica]

Has pogut accedir a la pàgina de commons? --Anskar (disc.) 09:54, 26 oct 2011 (CEST)[respon]

Missatge?

[modifica]

Hola Pedraferit! Em vas deixar tu aquest missatge? En cas que sí, el vaig traslladar aquí perquè fos visible. Salut! --Townie (Discussió) 20:13, 3 nov 2011 (CET)[respon]

Tens resposta aquí.--Townie (Discussió) 19:21, 10 nov 2011 (CET)[respon]

Usuari Autopatrullat

[modifica]

Apreciat company via petició prèvia se us han concedit els drets d'usuari autopatrullat. Pau Cabot · Discussió 14:16, 10 nov 2011 (CET)[respon]

Bones festes

[modifica]
Bon Nadal!! --MarisaLR (disc.) 16:13, 23 des 2011 (CET)[respon]

Arquitectura longobarda

[modifica]

Ep, com tens Arquitectura longobarda? fa dies que no hi ha comentaris, potser el podries acabar de polir i passar a votació. --Arnaugir 15:29, 24 des 2011 (CET)[respon]

Perfecte, benvingut de nou :-) --Arnaugir 11:44, 1 feb 2012 (CET)[respon]

Novament al "tajo"

[modifica]

Benvingut novament al món viquipedista! --MarisaLR (disc.) 09:54, 1 feb 2012 (CET)[respon]

Em pots escriure un correu, fes clic a la part esquerra de la meva pàgina de discusió al apàrtat Eines i trobaràs el meu e-mail. --MarisaLR (disc.) 18:23, 7 feb 2012 (CET)[respon]
Pensa i tremola, que jo he acabat a Sant Andreu de Palomar...--MarisaLR (disc.) 17:55, 10 feb 2012 (CET)[respon]
Corpus de Sang a Sant Andreu de Palomar
  • Ja he vist les teves correccions a l'arquitectura paleocristiana, pots posar el dubte on vulguis. Quan vinguis per Sant Andreu, em fas un xiulet i podrem fer un viquiminiencontre --MarisaLR (disc.) 22:56, 10 feb 2012 (CET)[respon]
Totes les correccions són correctes, ... coberta de fusta i envoltada per una reixa

Em sembla que ja l'ho he dit diverses vegades, els meus estudis fets fa anys i anys, van ser en castellà (el català, diguem, no s'utilitzava per a coses oficials) així que per més que m'esforço, les meves edicions necessiten paciència i bones repassades. El viquimini em decanto per la xocalata... em perd! --MarisaLR (disc.) 00:14, 11 feb 2012 (CET)[respon]

Tres dies porto pensant qui és el Peris... punyeta! amb les teves pinzellades d'humor!! --MarisaLR (disc.) 23:37, 12 feb 2012 (CET)[respon]
Un veritable escàndol per al barri --MarisaLR (disc.) 11:47, 13 feb 2012 (CET)[respon]

Arquitectura longobarda

[modifica]

L'article Arquitectura longobarda, ja és de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 12:02, 26 feb 2012 (CET)[respon]

Moltes felicitats ! --MarisaLR (disc.) 23:12, 26 feb 2012 (CET)[respon]

Referències

[modifica]

Hola company. Aquí trobaràs els meus comentaris i un article de mostra sobre el que hem comentat avui de la {{sfn}}. Espero que et serveixin. A més relatiu al que hem parlat, aquesta és la pàgina amb la llista dels 1000 articles i la seva llargada actual. Existeix un Viquiprojecte per ampliar-les i millorar-les, on pots veure el que està fent cadascun dels participants sense trepitjar-se els uns als altres. Ara mateix, es tracta d'aconseguir tenir el major nombre d'articles de la llista per sobre dels 30.000 octets. Si vols saber alguna cosa més, ja saps, es pregunta i llestos. Salut ! --amador (disc.) 20:20, 3 març 2012 (CET)[respon]

Els 1000

[modifica]

Tu ves fent al teu aire. Roma no és de les que treballo, però en tot cas, l'objectiu és ampliar els que estiguin per sota de 30.000 i tots hi podem ajudar. Gràcies per avisar !.--amador (disc.) 22:23, 9 març 2012 (CET)[respon]

Verrès

[modifica]

Fa molt que no hi ha comentaris, què tal si l'arxivem i cap a votació?--Arnaugir 21:26, 25 març 2012 (CEST)[respon]

Jo arxivo l'avaluació. Quan vulguis el poses a votació, hi ha les instruccions explicades pas a pas :-)--Arnaugir 18:53, 26 març 2012 (CEST)[respon]


Castell de Verrès

[modifica]

El Castell de Verrès ja és article de qualitat, felicitats.--Mbosch (会話) 11:35, 8 abr 2012 (CEST)[respon]

Arquitectura dels Hoysala

[modifica]

Hola: estic traduint a la wiki és. l'article d'Arquitectura dels Hoysala, veig que la tens aturada, penses continuar? Una abraçada. --MarisaLR (disc.) 11:37, 23 abr 2012 (CEST)[respon]

Doncs de taules no en sé gaire, hauria de posar-m'hi a fer proves. Ja repassaré el que has posat novament. Però la traducció a la castellana ja l'he donada per acabada. I per exemple aquesta taula no crec que de moment la posi ja que no hi ha la majoria dels enllaços fets. Jo allà si he tret el cartell i quan s'hagi d'afegir alguna cosa ho faré. Aquí fes el que et sembli millor. Continuaré estant alerta de tot el que facis. Gràcies per tot. --MarisaLR (disc.) 21:09, 1 maig 2012 (CEST)[respon]
Perdona que em fiqui pel mig pel tema de la taula. Si la vols copiar tal qual, ves a aquesta plantilla, l'edites i et copies el contingut allà on vulguis que aparegui. Si tens dubtes, t'ho faig jo. Tu només cal que em senyalis on la vols. --amador (disc.) 21:50, 1 maig 2012 (CEST)[respon]
Oido cocina!! --MarisaLR (disc.) 22:41, 1 maig 2012 (CEST)[respon]


Proposta d'esborrament de la pàgina Rastellera

[modifica]

Hola Pedraferit,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Rastellera», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Salvi "Ssola" (discussió) 20:56, 11 ago 2012 (CEST)[respon]

Benet Viñes

[modifica]

Hola, m'alegra tenir notícies teves. L'article de les figures reclinades de Moore, m'ha portat un gran feinada, no tinc accés al catàleg general de Moore i no hi ha cap llibre monogràfic sobre les «reclinades». Així que ha estat com anar cercant una agulla en un paller. Al final ha quedat força acceptable i crec que complet. Aquesta és la satisfacció que es pot tenir. L'article de Benet Viñes m'ha semblat molt interessant i complet. Veuràs que t'he afegit les referències en «sfn» i a més a més he buscat una fotografia i l'he possat a commons. No et preocupis pels articles retirats, eren llargs i portaven prop d'un any sense revisar. Comprenc que és un treball que no ha de ser molt agradable. De nou dir-te que estic contenta de veure't per aquí. Una abraçada --MarisaLR (disc.) 13:18, 31 oct 2012 (CET)[respon]

La bibliografia d'un mateix autor, ha de ser per ordre cronològic, però la bibliografia de referència, sempre l'he vista en ordre alfabètic. --MarisaLR (disc.) 19:20, 31 oct 2012 (CET)[respon]

Arquitectura dels Hoysala

[modifica]

L'article està bé però necessita millores, retocant la taula he vist coses que encara estan en anglès. Un cop revisat per mi sí que el podries presentar :-)--Arnaugir 18:44, 31 oct 2012 (CET)[respon]

Estratus

[modifica]

Per altres casos la font que s'ha de fer servir amb preferència és el diccionari normatiu de l'IEC. Aquest fa servir estratus però també reconeix com a forma secundària la paraula estrat. Això si stratus, el qual és la forma llatina original, no és correcte de cap de les maneres. Per cert, això afecta també a les formes compostes: estratocúmulus (estratocúmul), cirrostratus (cirrostrat )... --Cameta (disc.) 21:53, 8 nov 2012 (CET)[respon]

Vigila també amb els plurals. Les formes acabades amb us no en tenen, però en canvi estratocúmul té com a plural estratocúmuls. --Cameta (disc.) 17:36, 9 nov 2012 (CET)[respon]

Bones festes, David

[modifica]
Bon Nadal i Cap d'any !--MarisaLR (disc.) 10:26, 18 des 2012 (CET)[respon]

Bon dia David, sisplau, ajuda'ns!

[modifica]

Benvolgut company, primer de tot perdona'm (de nou...) aquesta intrusió. T'escric per a demanar-te ajuda. Ja fa molts anys que l'associació Amical de la Viquipèdia mira de donar al català un estatus equivalent al de les altres llengües demanant la creació d'un Chapter català, cosa que fins ara ha estat denegada pretextant el fet que els catalans no tenen estat propi. La nostra llengua catalana i els companys d'Amical que treballen de valent per a la promoció del català i alhora del coneixement lliure de pertot, necessiten la teua ajuda. Sisplau/fes-nos el favor, signa a l'enllaç següent per a que es puga veure internacionalment que existim i tenim empenta i sobretot que els catalanoparlants han/hem de rebre el mateix tracte que tots els altres, tinguen estat o no. Gràcies per endavant, que et vaja tot molt bé. Records, Claudi/Capsot (disc.) 16:06, 29 març 2013 (CET)[respon]

Santa Eugènia i més...

[modifica]

Hola David! Gràcies per posar ordre, jo en commons sóc una calamitat. És veritat que surto en una fotografia, pensava que ningú no se n'adonaria. M'alegra tenir notícies teves i veure't per aquí. Avui és el meu primer dia de tornada de vacances, ja ens "anirem veient" --MarisaLR (disc.) 14:01, 31 ago 2013 (CEST)[respon]

Arquitectura romànica

[modifica]

Hola! Recorda que tens l'article Arquitectura romànica inacabat i que és molt complet, per cert! ;-) Salut, --Davidpar (disc.) 20:56, 17 gen 2014 (CET)[respon]

Viquiprojecte:Llegir en català

[modifica]

Hola, fa un parell de dies va començar el Viquiprojecte:Llegir en català a la Viquipèdia, un viquiprojecte per animar-vos a llegir en llengua catalana i a conèixer els autors que publiquen llurs obres en català. He vist que tens l'etiqueta {{Plantilla:Lector}} al teu perfil d'usuari i he pensat que potser et podria interessar col·laborar-hi. Els 3 participants més actius del concurs tindran 3 lots de llibres en català. T'hi apuntes? Fins aviat! --Kippelboy (disc.), en nom d'Amical Wikimedia, 10:03, 21 gen 2014 (CET)[respon]


Cantates

[modifica]

Moltes gràcies pels comentaris. Jsalescabre (disc.) 18:03, 24 nov 2014 (CET)[respon]

Spoilers

[modifica]

Viquipèdia:Revelació de l'argument. Pau Cabot · Discussió 18:23, 22 des 2017 (CET)[respon]

Bon dia!

[modifica]

Espere que et vaja tot molt bé i moltes gràcies per tota la faena que fas! Organitzem amb companys viquipedistes i membres d'Amical Wikimedia (la nostra entitat que es farà càrrec de les despeses de transport i àpat), una trobada el 27 d'agost d'enguany a Calonge (Viquiprojecte:VENI VIDI VIQUI). Espere que pugues venir-hi, ens faria goig poder comptar amb la teua presència!:) Ja ens ho comentaràs, molt bona setmana i tant de bo continues editant molt de temps! Una abraçada! Fins ben prompte! Claudi/ Capsot (disc.) 15:41, 14 ago 2022 (CEST)[respon]