Usuari Discussió:ESM/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure


Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola ESM! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Quan escriviu un article nou citeu les fonts. Així facilitareu la tasca dels companys que vulguin revisar la feina feta.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Salutacions cordials

--KRLS , (disc.) 12:58, 2 març 2011 (CET)

Bon dia i suport a Wikimedia CAT

Espero que em perdonis aquesta intrusió... Em dic Lluís i sóc soci de l'associació "Amical de la Viquipèdia" Amical Viquipèdia que està maldant per a ser un Chapter secció local de Wikimedia però fins ara no ho hem obtingut ja que es diu que només es poden crear chapters d'estat. Per tal de d'aconseguir el nostre reconeixement s'ha engegat una campanya de suport. Si vols donar suport, disposes de la plantilla d'usuari Wikimedia CAT que tens a la teva disposició per tal de posar-la a la teva pàgina d'usuari. Com que rebem suports globalment també pots signar al llistat de "Members and Supporters" seguint l'enllaç de la plantilla... Et necessitem, el suport de tots i cadascú de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Gràcies i perdona la intrusió a la teva pàgina, fins aviat, cordialment:--Lluis_tgn (disc.) 14:17, 29 maig 2011 (CEST)

Gràcies per la contestació, posar la plantilla a la pàgina d'usuari és molt fàcil només cal posar {{Wikimedia CAT}} a la plana del usuari i firmar seguint l'enllaç de la plantilla. Qualsevol dubte pregunta. --Lluis_tgn (disc.) 10:43, 30 maig 2011 (CEST)
Fet!CRPU Mascançà (disc.) 11:38, 30 maig 2011 (CEST)

bisbat

quan trobeu errors, podeu corregir-los directament, a la discussió es debat el que no està clar o és un canvi massiu a l'article --barcelona (disc.) 10:55, 17 ago 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Marc Marzenit

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Marc Marzenit. --Pau Cabot · Discussió 20:45, 8 gen 2012 (CET)

Estoy en ello i aniré traduïnt i afegint referències poc a poc. Té motius per estar a la viquipèdia en català i no només a la wikipedia en anglès. CRPU Mascançà (disc.) 08:37, 9 gen 2012 (CET)
Recorda de citar les fonts que puguin demostrar l'admissibilitat del personatge: VP:CF. Pau Cabot · Discussió 13:09, 9 gen 2012 (CET)

BCIN

D'on ho treus que el castell de Torres és BCIN? No hi és a la base de dades del ministeri ni a l'inventari de la Generalitat. Per incloure monuments a la llista es necessita conèixer el codi que tenen assignat. --V.Riullop (parlem-ne) 18:23, 21 març 2012 (CET)

Ja el veig, està com a jaciment arqueològic que és una altra base de dades. Els BCIN tenen diferents categories, monuments històrics i zones arqueològiques entre d'altres. En les llistes de monuments estem posant els que surten a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic, no de l'Inventari del Patrimoni Arqueològic que podria ser una altra llista. De totes formes, és interessant l'accés a l'eGIPCI per comprovar dades. Ho vam demanar i no ens el van donar per no ser professionals del ram. --V.Riullop (parlem-ne) 18:46, 21 març 2012 (CET)

Usurpation confirmation

Hey, it's ESM. Therefore I confirm I'd like to usurp the user ESM at nl.wiki so as to create a SUL account. Cheers! ESM (disc.) 12:34, 8 ago 2012 (CEST)

Confirming the account ownership for bureaucrats at da.wiki, fi.wiki and pt.wiki too. Cheers! ESM (disc.) 11:52, 10 ago 2012 (CEST)
Fet Fet! [1] Sorry for the delay.Érico Júnior Wouters (disc.) 00:54, 6 set 2012 (CEST)

Proof of ownership

I am requesting a rename on Commons. My current Commons name is CRPU Mascançà. ESM (disc.) 08:57, 16 ago 2012 (CEST)

Wiki Takes

Enhorabona per la iniciativa del WT Pla d'Urgell. Si necessites res, envia'm un correu. Hi ha previsió per alguna data? Ho podem publicar a wikilovesmonuments.cat. --V.Riullop (parlem-ne) 17:17, 26 ago 2012 (CEST)

És una bona data, millor un cap de setmana, millor que no coincideixi amb un altre WT i quan més aviat millor. La clau és fer promoció, per exemple als mitjans locals i comarcals (patrimoni.gencat hi pot ajudar si tenim alguna nota de premsa), tenir un lloc de reunió per rebre els novells, i animar a la gent a fer fotos, sigui per l'experiència compartida de descobrir el patrimoni o sigui per algun premi simbòlic o per participar en una iniciativa internacional. --V.Riullop (parlem-ne) 17:30, 26 ago 2012 (CEST)
Per cap de setmana volia dir dissabte o diumenge, però també podria ser els 2 dies si ho creus convenient. --V.Riullop (parlem-ne) 17:53, 26 ago 2012 (CEST)

El logotip de WLM és lliure, amb llicència CC-BY-SA i GFDL, i es pot utilitzar en qualsevol activitat relacionada amb Wiki Loves Monuments. Un exemple sobre com utilitzar-lo és a la pàgina http://www.wikilovesmonuments.cat/contacte/, al final on diu "Crèdits". Les fotos es carreguen en el marc de Wiki Loves Monuments, amb el seu codi de monument i la plantilla del concurs. El que cal pel Wiki Takes és afegir manualment una categoria més, que s'haurà de crear a Commons, "Category:Images from Wiki takes Pla d'Urgell". Jo portaré un registre de tots els fitxers carregats durant WLM. Puc treure una llista dels fitxers del Pla d'Urgell carregats entre l'hora d'inici i de clausura oficial del Wiki Takes, per si n'hi ha algun que s'hagi escapat. Tots els fitxers vàlids seran els que estiguin en aquella categoria. --V.Riullop (parlem-ne) 18:41, 27 ago 2012 (CEST)

Hola, felicito la iniciativa de la wiki takes. No ho sabia. No sé si podré venir, però ho tindré present. No tinc gaires fotos de la comarca, ja que vaig estar fa uns anys però era una sortida naturalista per fotografiar l'estany i, ja que passava... vaig fer alguna foto d'edificis. Per cert, et voldria demanar si em pots identificar una finca que vaig visitar i no sé on era ni com es diu. Era una antiga finca agrícola d'aquelles que tenen el barri amb els habitages dels treballadors dins un tancat. Veuràs la foto a aquest l'album; és la 9424. Si saps on són les ruïnes de la 9417, també m'aniria bé saber-ho, tot i que no crec que sigui un WLM !!!. Bé, tot el que sé és que jo partia d'Ivars, o sigui que no deu estar gaire lluny. Salut !--amador (disc.) 23:45, 9 set 2012 (CEST)

segur que et reconeixeré quan et vegi. Per cert, he vist que estàs en el VP:Gracmon. En Kippleboy m'havia parlat. Ja hi podeu comptar amb mi en el que us faci falta. Una bona part dels AdQ analitzats varen ser presentats per mi (Raspall, Jujol, casa Batlló, Milà, Hospital de Sant Pau, Muncunill, Maragall, Domènech, Puig i Cadafalch, Mansana de la discòrdia,...). Certament és un capítol a millorar. Ja em diràs si identifiques la foto.--amador (disc.) 00:09, 10 set 2012 (CEST)
Bé, doncs ja tinc dos més que les congelaré fins el 22. No obstant, diuen les bases que per optar a premis s'han de fer el dia del wiki takes, o sigui que no comptaran, :( Del tema fotos modernistes, has de comptar que quan vaig fer el Raspall era -viquipedisticament- jove. El tema Sant Pau (que és tema de qualitat) jo crec que té més entre els tres articles. He llegit un comentari a l'auditoria que m'ha semblat contrari a tenir moltes fotos als articles. Certament no soc partidari de que un article sigui un album fotogràfic, si bé defenso la confecció d'inventaris complerts de l'obra dels artístes, ja que si no et trobes articles que esmenten de forma desigual l'obra en funció de la importància que li dóna l'escriptor i, els no experts, poden ignorar la transcendència de l'artista o pensar que el que allà és diu és tot el que va fer, per això vaig fer tant llarg el Raspall, perquè enlloc es recollia de forma íntegra. Per exemple, l'article d'Enric Sagnier el va fer un company que va preferir no posar la llista dins i, tot i que l'article és correcte, els lectors continuaran veien edificis magnífics d'aquest arquitecte sense saber que són seus. La meva idea per determinar si ha d'anar dins o fora de l'article de l'artista és que, si la llista és curta i/o hi ha poc a dir de cada obra m'estimo més que estigui junt. En cas contrari dóna opció per a fer un article només amb l'obra i que no sigui una simple llista. Per a il·lustrar un exemple, mira el que he fet amb Hans Memling i Llista de quadres de Hans Memling. Per cert, espero que t'agradin els primitius flamencs que és la meva nova línia editorial. Gràcies per la info de les fotos.--amador (disc.) 10:38, 10 set 2012 (CEST)
Disculpa que no hagi assistit, però tenia una agenda complicada avui i m'hauria representat anar massa just. Tal com et vaig prometre, he pujat aquelles fotos (4 en total). Espero que la jornada hagi estat interessant. Fins la propera.--amador (disc.) 22:45, 22 set 2012 (CEST)

Demano perdó

Hola, Ester: Disculpa'm: estic en una edat en que si no contesto els missatges inmediatament, desprès me n'oblido. Observa que de les fotos que vaig posar a les llistes de l'Urgell no n'hi ha cap de meva: ja estaven a commons. I es que no soc del pla, sino més aviat de la muntanya, del nord de la Segarra, on sí en trobarás moltes de meves. Jo tembé et feia dels voltants de La Seu per les fotos teves (amb el nom anterior) que he vist a l'Alt Urgell. No descuidis el Pla, on hi han moltes mancances. Per això m'alegro de la teva iniciativa que desitjo molt exitosa. Per cert: dóna instruccions als teus col-laboradors per tal que prenguin model de les fotos que has pujat últimament de Montferrer i Castellbó: identificació completa del monument i coordenades corresponents situades al lloc correcte dónen com a resultat una caixeta d'informació molt vistosa. Potser hauríes de consultar amb algú (Vriullop?) per qué t'hi surten dues caixetes de "Llicéncia", a les meves nomès m'en surt la primera. No ho trobo normal. A reveure.--Isidre blanc (disc.) 11:54, 4 set 2012 (CEST)

He mirat el tema de les dues caixetes de llicències i crec que sé el que passa: quan tú pujes una foto utilitzant l'enllaç de la llista de monuments (jo també ho faig), si et fixes en la caixeta del resum veuràs que inclou la instrucció "== Llicència ==((Self|Cc-by-sa-3.0}))". Aquesta es la primera caixeta de llicència que sortirà automàticament a la foto. No cal que en seleccionis cap altra a l'última instrucció, si ho fas, t'en sortiràn dues. En les fotos actuals jo esborraría l'última que surt.--Isidre blanc (disc.) 07:21, 5 set 2012 (CEST)

Resposta

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, ESM. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 23:35, 8 oct 2012 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Corredors de la CdV

Sento decèbrer però finalment podré còrrer la cursa i no els hi faré el seguiment fotogràfic. No sé si sóc a temps perquè ho puguis fer tu però, en tot cas, ja demanaré que les faci algú altre o més endavant en una altra cita.--Jove (disc.) 01:25, 28 set 2012 (CEST)

Garba

Hola ESM! Quan vaig veure l'article ja em vaig suposar que molestaria l'esborrament (deu ser l'experiència :-) ). El vaig esborrar igualment per varis motius:

  1. . L'article estava buit, només tenia la plantilla d'inacabat i la categoria que hi havia afegit algú(crec que en Kippel, parlo de memòria). Si hi hagués trobat alguna cosa de contingut no l'hauria esborrat, però és que no hi havia res absolutament, llavors ja no és inacabat, és buit.
  2. . Feia dos-tres dies de la creació i seguia sense afegir-se res.
  3. . S'hauria d'anomenar 'Garba (revista)' o 'revista Garba' com preferiu, perquè garba també té altres significats com per exemple una garba (feix) de palla. Vaig valorar reanomenar-lo i vaig optar per l'esborrament perquè no hi havia res a salvar.

Dit tot això, si vols que el restauri o faig sense cap mena de problema, però crec que és més adient crear-lo directament amb el nom correcte. Si em trobo amb algun altre article que cregui que pot tenir relació amb el viquiprojecte ja t'avisaré abans de fer cap acció d'administrador, perdona les molèsties. Fins aviat! --Beusson (disc.) 23:05, 26 oct 2012 (CEST)

Perdona el retard a contestar, però no m'ha estat possible entrar a la viquipèdia abans. --Beusson (disc.) 23:06, 26 oct 2012 (CEST)
Cap problema. Si em trobo amb algun de semblant ja parlaré amb vosaltres abans de fer res. I si puc ajudar en alguna cosa pots comptar amb mi, ara ja saps que em pots trobar també al twitter ;-) Fins aviat! --Beusson (disc.) 17:47, 27 oct 2012 (CEST)
L'article Or y Grana té el mateix problema. Creat el dia 27 i sense cap més contingut que la plantilla d'inacabat. Ja em diràs que vols que fem. Fins aviat! --Beusson (disc.) 19:33, 31 oct 2012 (CET)
Fes el que vulguis, cap problema! Jo nomes t'he avisat, tal com et vaig dir que faria si en detectava cap més. --Beusson (disc.) 19:45, 31 oct 2012 (CET)
Ja son quatre els articles:‎Pau Gibert i Roig (2 dies), ‎Nu femení d'Antoni Esplugas (1 dia), ‎Or y Grana (12 dies) i ‎Garba (revista) (3 dies). O no t'expliques be o no et fan cas (XDDDDD). En el cas d'Or y Grana, si passa el cap de setmana i segueix igual l'esborraré, dues setmanes per posar una única plantilla ja és massa. Una cosa és tenir paciència i l'altre no complir les regles (és podrien esborrar tots pel procediment ràpid ja que no tenen cap contingut). . Ho comunico també al Kippelboy. --Beusson (disc.) 19:33, 8 nov 2012 (CET)

Benvolguda ESM, ens sap molt de greu no haver pogut posar res en la ressol·lució del nostre article (Revista Or y Grana), car que és complicat posar-nos d'acord per incompatibilitat horària, a més de que no ens aclarem gaire de com funciona tot plegat (estem mirant els tutorials, però jo sóc una negada i la meva companya té certa edat i també li costa). Gràcies per avisar-me, tot i que ja ens ho havia advertit la nostra professora. Només dir-te, que no cal que esborris la plantilla d'inacabat perquè de cara a la setmana que ve començarem a omplir l'article. Un petò! --Griselda Carbonell (disc.) 15:22, 18 nov 2012 (CET)

Eusebi Arnau

Ja fa dies que he intervingut en la pàgina de discussió d'Dibujaellugarperfecto, però no he tingut resposta, i el paquet de millores les va començar la usuària aviat farà un mes, però no ha avançat en les correccions, només en bolcar informació, molta d'ella important, però altra sense valor enciclopèdic que cal anar destriant si no es pot referenciar correctament, tot i que sempre es pot revertir afegint-ne.

Crec que puc parlar en nom de la Comunitat en agraïr-te l'interès i esforç per millorar la viquipèdia, però per altra banda també t'he de recordar que aquest és un projecte global i no particular, i és la obligació dels usuaris anar polint i documentant tot allò que sigui requerit. Per al proper curs, si prens una iniciativa semblant, cosa que t'encoratjo a fer, et recomano que els alumnes novells comencin creant els articles en pàgines d'usuari durant un temps, fins que tinguin una mica de soltura en el llenguatge i els articles tinguin, per exemple, 3000 octets, una plantilla identificativa, almenys una categoria, una referència per paràgref i un màxim d'un 20% d'enllaços interns en vermell: llavors se'ls podria canviar el nom i passar-los al principal. A part de ser bons articles, els altres usuaris dificilment hi interferirien, i si demanes tutors viquipedistes per ajudar-los, aqui en tens un, i segur que si en la taverna intervens en aquesta direcció, més en sortiran per ajudar-te en aquesta iniciativa. Crec que així es solventarien els problemes que hi ha hagut en aquesta edició de la teva magnífica iniciativa. --Panotxa (disc.) 17:20, 24 nov 2012 (CET)

La meva feina dins el col·lectiu és referenciar els articles als què es demanen, i la meva metodologia és fer-ho per ordre alfabètic i cada dia una per article, i per sort o desgràcia aquest comença per "A", així que cada dia em toca passar-hi per fer un retoc. I sóc un dels molt pocs que ho fa, de manera que després d'un parell d'anys de fer-ho et puc dir que les parts que es van esborrant son difícilment referenciables, i al fer-ne una al dia, l'usuari neòfit té temps de veure els canvis diàriament per aprendre, a part que envio missatges, crec que proactius, com en aquest cas, però en aquest cas sembla que la teva alumne o no l'ha llegit, o no l'ha entès en positiu o no ha estat massa col·laboradora. En altres circumstàncies, el temps de gràcia que s'ha considerat per casos com aquest és de dues setmanes, i el termini fa dies que s'ha exhaurit. --Panotxa (disc.) 14:21, 25 nov 2012 (CET)

Recordatori d'admissibilitat de: Marc Pinsach i Rubirola

Hola ESM/Arxiu 1,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Marc Pinsach i Rubirola. --Pau Cabot · Discussió 19:34, 8 des 2012 (CET)

Crec que la referència a Desnivel comença a anar pel bon camí. De totes maneres, és més una notícia que un article o monografia sobre la seva figura. Jo miraria de cercar més fonts que ajudassin a verificar la seva admissibilitat. Pau Cabot · Discussió 20:50, 9 des 2012 (CET)

Neus Buira Ferrer

He vist que Paucabot demana les referències sobre les exposicions de Neus Buira Ferrer. El primer de tot és que sempre la trobo com Neus Buira Ferré [2] o [3]. Suposo que la informació sobre les exposicions parteix del llibre de JM Nadal, però el tema rau en la importància de les exposicions, doncs sembla que només han tingut una certa repercusió Missatges Xifrats. Musée Khombol (1994). Per cert No ha fet res des de fa una dècada? --Panotxa (disc.) 11:18, 9 des 2012 (CET)

Artistes lleidatans

OLA KE ASE? He penjat unes quantes fotos de l'expo Lleida 1912 a Commons i les he enllaçat a l'article, ho dic per si les vols fer servir per millorar la taula o els articles dels artistes en qüestió. En total són unes 14 fotos.--Kippelboy (disc.) 21:45, 15 des 2012 (CET)

Revissió gramatical

Hola, he vist que repassaves l'ortografia dels articles dels "modernistes", bé el del Miralles, si més no. Hi ha una eina que ajuda força, tot i que doni algun fals positiu. A aquesta adreça trobaràs la revissió del Francesc_Miralles. Quan vulguis revissar un altre, escrius l'adreça URL a la caixa i ja està. Apa, Bon Nadal.--amador (disc.) 10:41, 21 des 2012 (CET)

Revista joventut

Hola ESM! Som les encarregades de redactar l'article sobre la revista modernista Joventut, dins de l'assignatura de Fonts per a la història de l'art amb la Irene. Hem anat penjant imatges a través de wikimedia commons; són imatges que estan retallades directament del pdf que conté la revista i, per tant, consten com a imatge de la nostra propietat. Tot i així, aquesta nit, tal i com pots veure al nostre historial, algú ens ha esborrat dues imatges de la wikimedia dient que no disposàvem de la llicència. Què hem de fer? Gràcies!--Helenapujol1992 (disc.) 13:56, 30 des 2012 (CET)

D'acord! Ja he llegit la teva resposta, moltes gràcies! Ara amb les imatges que ens han el·liminat només he de tornar-les a carregar seguint el que ens has dit, però que faig per modificar el dibuix de Picasso i posar que no és una obra meva sinó de l'artista? Creus que he de fer el mateix amb les altres imatges? Moltes gràcies!--Helenapujol1992 (disc.) 20:30, 30 des 2012 (CET)
Moltes gràcies!! Ara ho intentarem!! :) Seguim en contacte!!--Helenapujol1992 (disc.) 23:22, 30 des 2012 (CET)

Carnaval Solsona

Ep ESM! em sembla perfecte. Gràcies! Salut i bones festes! --Solde (disc.) 13:23, 2 gen 2013 (CET)

De res

La VP és un projecte cooperatiu. És la gràcia i la dificultat alhora. Desitjaria pensar que aquests alumnes s'acabaran engrescant a continuar, si bé no sembla que ho entenguin gaire. Dos exemples: alguns m'han desfet les correccions (estava treballant per ells) perquè "era el seu article"; he deixat missatges a les pàgines de 8-10 d'ells/es amb explicacions d'alguns canvis i recomanacions de "bones pràctiques viquipedistiques", doncs ningú m'ha respost res (ni que sigui una confirmació de lectura). Bé ja veurem, encara queda el pitjor, perquè els processos d'avaluació acostumen a ser força rigorosos. Pel que fa a les taules, jo els pinto però "els coordinadors" l'han de mantenir !!. No cal que sigui un sistema de puntuació, només un sistema d'estímul a la millora (com una mena de benchmarking). Bé, torno a veure si acabo. Apa, --amador (disc.) 20:39, 9 gen 2013 (CET)


Problemes amb les imatges

Hola ESM! Torno a contactar amb tu; quasi ja estem finalitzant l'article però he tornat a rebre avisos a la meva pàgina de discussió de wikimedia commons; vaig penjar una fotografia que havia trobat per internet on apareixien els redactors de la revista amb Verdaguer i vaig posar que no era un treball meu però vaig copiar l'enllaç de la pàgina web d'on l'havia tret (això va ser el 14 de desembre). La resta d'imatges que he anat enllaçant posteriorment, vaig posar el nom de l'autor i allò que em vas dir de la llicència que havia expirat als EUA, però sembla que algunes també tenen avisos de la fiabilitat de la llicència.

Què puc fer? Elimino les imatges dubtoses i les torno a penjar amb alguna altra llicència? Com les puc eliminar?

Gràcies de nou!--Helenapujol1992 (disc.) 15:53, 13 gen 2013 (CET)

Hola, jo si desconec la font (anònima) i fa +de 70 anys que és publicat faig servir la plantilla {{Anonymous-EU}}. --Kippelboy (disc.) 19:56, 13 gen 2013 (CET)
Moltíssimes gràcies!! Ara ho faré amb la resta d'imatges dubtoses i així m'asseguro que no passi res més! Moltes gràcies, ens esteu ajudant molt!--Helenapujol1992 (disc.) 20:39, 13 gen 2013 (CET)

Felicitacions

Hola ESM! Considero que ets una de les grans incorporacions semi-recents de la Viquipèdia i que estàs fent molt bona feina. Felicitats i gràcies per la teva feina feta i per la que et queda per fer. ;)--KRLS , (disc.) 14:30, 14 gen 2013 (CET)

La Ilustración de la Mujer

Hola, somos alumnas de la UB, Imma Rondan y Miriamvanu (nombres de usuario), estamos creando el artículo La Ilustración de la Mujer y necesitamos saber cómo se hacen los enlaces a la WIKIpedia. Gracias.

Muchas Gracias!! ya está hecho!!--Miriamvanu (disc.) 20:26, 18 gen 2013 (CET)

Doncs ara que ho dius....

Estic intentant que Alexia Core no em desfaci el que li estic arreglant, però no hi ha manera. Intenta comentarli que la taula l'havia deixat arreglada abans que la tornés a .... destarotar. Ara vaig a dinar, d'aquí una estona m'ho torno a mirar ;) --Anskar (disc.) 13:36, 18 gen 2013 (CET)

Arts visuals

Li vaig llevar l'article inicial i per error, veig ara, el vaig moure a l'espai de noms ajuda. Ja ho he arreglat. Pau Cabot · Discussió 17:14, 18 gen 2013 (CET)

Hola ESM. S'està discutint sobre l'admissibilitat de l'article de la ciclista Discussió:Mercè Petit i Llop i el Pau se'n havia oblidat d'avisar-te.--KRLS , (disc.) 23:17, 27 gen 2013 (CET)

Joventut

Hola ESM! Ens tornem a posar en contacte amb tu. La Irene Gras ens ha enviat un correu per saber com s'han de penjar les imatges correctament. Portem hores barallant-nos-hi. Com podem posar les etiquetes que ens has dit perquè la llicència sigui correcta? Com es poden editar les imatges sense haver de tornar-les a penjar? He tingut més reclamacions a la meva pàgina de discussió de wikimedia commons i ja no sé què més fer! Moltes gràcies --Helenapujol1992 (disc.) 20:34, 31 gen 2013 (CET)


Moltes gràcies! Crec que ara ho estic fent bé. Només una última pregunta: on posa source, enllaço la pàgina web de l'ARCA que és d'on hem extret la revista?--Helenapujol1992 (disc.) 15:13, 2 feb 2013 (CET)
Ara sí que ja està! Moltes gràcies!! --Helenapujol1992 (disc.) 16:27, 3 feb 2013 (CET)

Petició de traducció

Disculpes....

....per fer tante edicions a la teva pàgina de discossió i potinejar una estona amb el bot, però ara almenys ja t'avisa i treu la plantilla de petició tot solet :). Salut i bona feina., --Anskar (disc.) 09:31, 25 feb 2013 (CET)

Definició de Modernisme

Hola, crec recordar que l'Àlex em va dir que dins l'auditoria que havíeu fet des de Gracmon sobre l'estat dels articles, havien detectat l'embolic que tenim entre Modernisme, Modernisme català, Art Nouveau i els IW que apunten cap a llocs contradictoris. Passa't per la taverna i comenta com està (si és que es pot fer alguna cosa dins el Viquiprojecte, aprofitant la segona fase). Merci,--amador (disc.) 23:41, 28 feb 2013 (CET)

Drets de drets d'autopatrullada i reversora

Apa: ja ets un parell de cosestes més ... recorda el que deia l'oncle Ben: "Un gran poder comporta una gran responsabilitat", Tot i que no ho digué ell i tampoc és que tinguis gaire poderhehehe--Mafoso (Mani'm?) 11:49, 10 abr 2013 (CEST)

imatges obres Jaume Morera

Hola. Hauràs vist que m'hi he posat amb el Morera. Honestament, poca cosa podré fer, perquè aquesta branca no la toco gaire i no tinc documentació a casa, però miraré d'ajudar. Tens previst pujar imatges de les obres a commons ? He mirat d'agafar alguna de la web, però són molt petites i penso que vosaltres tindreu millor material, oi?. Merci,--amador (disc.) 08:45, 12 maig 2013 (CEST)

Ei, que el Picos de Najarra m'ho he reservat !!!. Com que em vareu dir que col·laborés, doncs he estat buscant documentació i penso que podré escriure alguna cosa digna.--amador (disc.) 23:37, 14 maig 2013 (CEST)

Per cert, hauràs vist que he identificat dues imatges de BCN i he reconfirmat una altra que ja estava identificada però amb dubtes. Quan tinguis més, ja saps.--amador (disc.) 20:54, 16 maig 2013 (CEST)

Esborrat imatges a commons

Esther, Passa per commons que us volen esborrar imatges pujades pel Museu. --amador (disc.) 16:43, 17 maig 2013 (CEST)

Hola altre cop, diga-li als del museu que es mirin Discussió:Jaume Morera i Galícia a veure que opinen. Jo continuo ampliant-lo. Apa,--amador (disc.) 23:26, 22 maig 2013 (CEST)

Bieber

Hola! recorda que els discos van En cursiva i les cançons van «Entre cometes». :-) fins aviat!--Arnaugir (discussió) 18:05, 3 juny 2013 (CEST)

Xat

Hola ESM! Estic al xat esperant la llista d'usuaris.--KRLS , (disc.) 17:53, 12 juny 2013 (CEST)

bloqueig d'una IP

Si es registren poden entrar sense problemes. Si tot i així prefereixes que la desbloqui, em dius quina és.--Lohen11 (disc.) 16:06, 13 juny 2013 (CEST)

He desblocat 85.192.70.253. A veure si encertem. Però pensa que si ho vaig fer era perquè hi havia vandalisme.--Lohen11 (disc.) 17:57, 13 juny 2013 (CEST)

Sobre algunes biografies

He vist la teva notícia. He intentat fer algunes aportacions a estones perdudes. Em sap greu, però, que coses que evidentment no m'invento es posin sistemàticament en dubte. Per millorar la Wiki vaig pensar que seria positiu posar la bibliografia d'en Prim Betran, que va ser professor a Lleida, de l'Imma Ollich, etc. Eren unes dades bàsiques, que després caldria anar millorant i ampliant. El fet que es posi tot el que faig en dubte, fins i tot la meva bibliografia (que surt també en francès, castellà i anglès), em va "emprenyar" molt. De fet és ridícul. El meu diccionari d'Història medieval s'ha copiat tranquil·lament (perfecte!), però si jo faig un article i em remeto a la web de la UB hi ha el perill que sigui fals...(?) El resultat és que he decidit de no fer res més. Si la meva signatura (no sóc un anònim) no té cap valor, plego. Ben cordialment. Jordi Bolòs Pots respondre'm a jbolos@historia.udl.cat

Bones ESM! Ja que comentes que forma part d'un projecte, de pas podríeu traduïr-lo i incorporar-lo també en l'idioma correcte a la nostra Viquipèdia, no? Com ho veus? --Judesba (digues...) 17:19, 17 juny 2013 (CEST)

Hola! Doncs en aquest cas és millor que traslladeu tot el text a una pàgina de proves i així eliminem l'"article". Espero que comprenguis que no es pot quedar així. Si no teniu cap pàgina de proves, simplement fas (per exemple): Usuari:ESM/proves, copiar-enganxar del text normal i corrent, i seguiu treballant en el text allà. Sempre tindreu a mà aquesta subpàgina. Avisa'm quan feu el canvi i fem l'esborrament de la pàgina, dons. Gràcies per la col·laboració. Salut! --Judesba (digues...) 17:29, 17 juny 2013 (CEST)
Sí, d'acord! Ara esborro l'original i ja no redireccionarà. Quan el tingueu traduït pots crear l'article novament (no es pot reanomenar una subpàgina d'usuari). O si vols m'avises i t'ajudo en el que calgui. Salut! --Judesba (digues...) 17:35, 17 juny 2013 (CEST)
Bones! Veig que aneu traduïnt mica en mica. Potser us interessaria utilitzar el traductor automàtic d'Internostrum, per exemple (www.internostrum.com); així després només s'ha de revisar que la traducció sigui acurada, però va molt bé i elimina feinada. :-) Salut! --Judesba (digues...) 17:44, 20 juny 2013 (CEST)

Joan Busquets i Jané

Es pot treure {{inacabat}} d'aquest article, oi? Joan Busquets i Jané :-) --Davidpar (disc.) 12:33, 22 juny 2013 (CEST)

Petició de traducció

Hola ESM, el bot no em troba la pàgina a es:wiki, potser té algun altre títol, caldria posar el títol correctament. Salut --Anskar (disc.) 16:26, 3 jul 2013 (CEST)
HORREUR 8$ estic tenint problemes amb el bot, vaig carregar un altre cop el programa de bots i no em funciona igual, hauré d'estar un dies mirant què m'han canviat, em sap greu fer-te esperar.--Anskar (disc.) 22:16, 8 jul 2013 (CEST)

Ja s'ha fet la traducció, continuo tenint problemes, però almenys ja acaba la feina :). Caldrà que posis la plantilla de traducció a la pàgina de discussió de l'article, és el que encara em falla quan es demana un títol diferent, com has fet amb aquest article, si en les següents peticions (encara mai ningú m'havia demanat un títol diferent) ho segueixes fent podré afinat el bot una micona més :). Apa, ja pots demanar el que vulguis. Salut --Anskar (disc.) 18:25, 10 jul 2013 (CEST)

Edward Snowden

He actualitzat i eixamplat l'article que vas iniciar. També he afegit unes referències ibèriques per tal d'«europeuitzar» l'article. Espero que pots entendre't-hi en les meves modificacions. El tema és prou important.——Flamenc (disc.) 23:51, 30 juny 2013 (CEST)

Imatges per articles del viquiprojecte: Viquimodernisme

Hola Ester, fa unes setmanes vas estar a la UB ajudant-nos amb amb tot això de crear articles a la Viquipèdia i sobretot amb el tema del drets de les imatges. Jo participo del viquiprojecte Viquimodernisme, però com al mateix temps treballo no vaig poder anar a cap de les reunions amb els meus companys de classe (a classe tampoc hi vaig) i estic una mica perduda amb el tema dels drets d'autor. El problema que tinc es que vaig pujar dues imatges per dos dels meus articles, i m'han fet l'advertiment que seran esborrades en set dies per manca de referències amb el drets d'autor. T'explico de quines imatges es tracten:

  • Una de elles, és la fotografia d'un compositor català que es diu Francesc Alió (1862-1908), la fotografia es troba a la biblioteca de l'Orfeó Català, aquesta fotografia va ser digitalitzada per la mateixa entitat que la custòdia, vaig posar l'enllaç al fitxer, i a més quan obres el fitxer s'indica "aquesta imatge es propietat de l'Orfeó i només es pot fer servir amb finalitats educatives i d'investigació". Es que hauria de explicar alguna cosa més? Pot ser, ho estic fent malament al moment de pujar l'imatge i m'estic deixant alguna cosa....
  • Una cosa similar succeeix amb l'altre imatge, en aquest cas es tracta d'una obra d'art. L'artista és Santiago Rusiñol (1861-1931) i la imatge la vaig treure de un lloc d'internet que té drets per publicar-les i fins i tot comercialitzar amb elles. La obra es troba en el museu del Can Ferrat de Sitges i representa a Enric Morera amb el cor Catalunya Nova.

En fi, tot això que t'estic explicant ho vaig posar en cada fitxer quan els vaig pujar. Em demanen que posi els drets de la web que poso com enllaç però jo trobo que els enllaços són prou clars i no sé on buscar el que em demanen. Gràcies per la teva ajuda i temps. --Erzebeth (disc.) 17:13, 1 jul 2013 (CEST)

Gràcies per la teva ajuda! M'has aclarit molts dubtes..!! Sobre les coses que em comentes: El museu Cau Ferrat està tancat per obres, però els he escrit un mail demanant-los una imatge de l'obra, no sé si em diran alguna cosa aviat o mai... I sobre la foto de l'orfeó, crec que hauria d'anar a parlar amb ells. Jo pensava que amb allò que posen que es pot utilitzar la imatge amb "finalitat d'estudi o recerca, citant la font "Biblioteca de l'Orfeó Català", ja teníem prou. La data en que es va fer la foto segur que és anterior a 1908, els preguntaré la data exacta de la foto. Però la data de publicació a la web no importa, oi? O es considera com a obra d'autor el fet de escanejar una foto i posar-la a internet? Aquests temes dels drets d'autor són tan complicats!! Gràcies de nou por tot..!! --Erzebeth (disc.) 12:55, 3 jul 2013 (CEST)

Ramon Monfà Escolà

Hola! Tenim un tal Joelmonfa que ha creat l'article Ramon Monfà Escolà. Llegint Esther Solé reivindica els curtmetratges de Ramon Monfà em fa pensar que en deus saber alguna cosa. Podries acreditar que el llibre que cita l'article existeix? Podries aportar-hi l'ISBN? Crec que ets la idònia per donar llum en aquesta qüestió.--KRLS , (disc.) 11:42, 7 jul 2013 (CEST)

Viquiestrella

Guardó Et concedeixo aquest guardó per la teva feina incansable dins i fora de la Viquipèdia. Ets ja tota una viquipedista experta.--KRLS , (disc.) 17:31, 12 jul 2013 (CEST)

Taller d'edició

Bones ESM! Perdona, però no sé si entenc gaire el teu missatge. Que "com ho tinc", el què? La meva disponibilitat? Per fer jo el taller dissabte, per passar pel xat avui, per organitzar alguna cosa...?? Ara mateix no et puc assegurar que dissabte a la tarda el tingui lliure; però on seria, de tota manera? I què em demanes, exactament? --Judesba (digues...) 22:47, 17 jul 2013 (CEST)

Hola! No ho he fet mai, abans, i tampoc no faig servir el xat, però si em dius com es fa cap problema! Així ja en sabré per una altra vegada! :-) --Judesba (digues...) 23:19, 17 jul 2013 (CEST)
Miraré de ser-hi. Pau Cabot · Discussió 08:49, 18 jul 2013 (CEST)

Torre del Puig

No crec que valgui la pena restaurar-lo. Només deia: "aquesta torre és una torre del Vendrell de l'edat mitjana". Pau Cabot · Discussió 18:33, 24 jul 2013 (CEST)

Palau Guell

Compro !. Segons la ubicació de les xemeneies, la foto estaria feta des de la terrasa del fons de la finca del carrer Lancaster n.9 (aquí tens el plànol de finques). El cercle marca l'entrada de la finca, però observa que al fons és torna més ampla; si segueixes en línia recta cap amunt, observaràs una línia blava que fa una mena de ziga-zaga, és el perfil de la façana posterior del Palau Güell. Actualment correspondria al punt d'aquest mapa. Et felicito, molt bon ull !!.--amador (disc.) 19:31, 2 ago 2013 (CEST)

Albert Coma Estadella

He ampliat l'article Albert Coma Estadella a partir del web del Morera i he trobat que el Premi Medalla Morera 1982 enlloc de 1983 com diu la referència Coma Estadella. Obra Recent 1990, ISBN- 84-77664-293-8. Podries mirar de treure l'entrellat i unificar-ho en el cos de l'article.--KRLS , (disc.) 21:40, 2 ago 2013 (CEST)

joancreus

Deu estar de vacances. No edita des del 10/7/2013. Paciència.--amador (disc.) 18:45, 5 ago 2013 (CEST)

Pla d'Urgell?

Hola ESM, sí sòc de Palau, ja m'havia fixat que ets de Mollerussa i que vas coordinar Viquipèdia:Wiki Takes Pla d'Urgell l'any passat, em va saber greu no poder assistir-hi! Com bé dius estic afincat als USA i em seria difícil assistir a l'event Wiki Takes Mollerussa. Tot i així, puc fer alguna cosa per ajudar-t´he? Jo he pensat que puc contactar la publicació de palau per a que s'en faci ressó i a veure si algú s´hi anima. Puc enviar missatges a amics/amigues a veure si algun s'hi anima, puc ajudar-te a redactar/traduïr/coordinar/contactar premsa el que et sembli. Quedo a la teva disposició pel que sigo menester, amb el handicap de que estic a 8 fusos horaris cap a l'est. --Xbosch (disc.) 18:16, 5 set 2013 (CEST)

Hola de nou, em va cridar l'atenció Viquipèdia:Wiki Takes Pla d'Urgell i vaig mirar qui ho organitzava ;-) Ok, aleshores puc contactar amb l'Avenç quan tu em diguis, suposo que he d'esperar al dia 10 de setembre que és quan fas el press release, oi? Em marcarè la pàgina Wiki Takes Mollerussa i així estic actualitzat, no dubtis en avisar-me si has de menester res!!! --Xbosch (disc.) 19:40, 5 set 2013 (CEST)

Viquirepte

Bones, com saps, és el darrer cap de setmana del Viquirepte d'estiu 2013. Des d'Amical Wikimedia et desafiem a posar-te a prova, un viquirepte contra tu mateixa, a veure si pots arribar a les 25 entrades revisades i deixar un número rodonet per a la història. La campanya ha sigut un èxit però necessitem una empenta final. Comptem amb la teva col·laboració ;)--Kippelboy (disc.) 08:42, 14 set 2013 (CEST)

BCIN Seu Vella

L'he tret per que era redundant... a la categoria:Monuments històrics del Segrià hi ha els BCIN (MH) i és continguda en la categoria general dels BCIN . --Mafoso (Mani'm?) 10:58, 20 set 2013 (CEST)

Dades WT Mollerussa

Ei! He afegit Mollerussa al programet que extrau dades de WLM 2013. Ja hi ha els primers resultats a Viquipèdia:Wiki Takes Mollerussa/Dades. Sembla clar quin serà el més fotografiat. Ara, a veure si em recupero i puc ordeno les que vam fer... inclòs Bellvís, el Poal, Linyola, Vila-sana :-) --V.Riullop (parlem-ne) 12:24, 22 set 2013 (CEST)

Jo m'ho vaig passar molt bé. Calculo que quedarà pendent:
  • Eix carrer Major et al. (Barbens)
  • Estació del Carrilet (Bellvís)
  • Dos capitells de creu de terme de Castellnou de Seana
  • Capelleta exterior (Ivars d'Urgell)
A més, el Molinet del Poal té una foto de lluny on no es veu res. Ens vam trobar que l'accés asfaltat és privat i no ens vam atrevir a apropar-nos perquè se sentia molt soroll de gent. En canvi, a Pobles de Catalunya hi ha unes bones fotos.
--V.Riullop (parlem-ne) 17:42, 22 set 2013 (CEST)
He carregat fotos dels participants a commons:Category:Wiki Takes Mollerussa. --V.Riullop (parlem-ne) 19:50, 22 set 2013 (CEST)
Bona nit tots plegats. M'ho vaig passar molt bé anant de safari, i a més a més això del GPS és un gran invent per poder arribar a racons insospitats. Per cert, a Bellvís no hi vam anar, vam anar als Arcs. Com que ara estic classificant les fotos, els llocs que vam visitar van ser el Palau d'Anglesola (només de passada: la creu de terme, el campanar de l'església i l'ermita del costat del cementiri), el Poal (on vam fotografiar del dret i del revés Cal Graells i el carrer Major, tot i que la llum a aquella hora no era gaire afavoridora i feia unes ombres de cal déu), també el Molinet (on jo em vaig arribar gairebé fins a tocar la granja, però només tindrem fotos de la part més tocant al camí asfaltat que va a parar a la carretera del Poal a Linyola, no sé si s'hi accedeix també per alguna altra banda), els Arcs (on vam fer tot el que hi havia, i encara tenim dubtes de què era realment el molí de l'Adam), Linyola (on jo vaig fotografiar el que sembla que deu ser l'única resta de llinda del carrer Llibertat, de les dues descrites a Patmapa; a més a més vam passar pel molí d'oli, per l'església i el carrer Major) i la torre del Fraret, ja en terme de Vila-sana. Mollerussa, tot fet i refet. Per tant, quedaran pendents de fer els que diu en Vicenç més amunt, acabar de treure l'aigua clara de què és realment el molí de l'Adam i, si pogués ser, millorar algunes fotos que hi ha ara, com per exemple Cal Bosch de Bell-lloc (el de Mollerussa segurament tindrà més fotos que l'Empire State Building), Cal Borràs i Cal Bufalà de Bellvís, el Molinet (si es pot accedir a l'interior sense problemes) i la torre del Xatmar, en terme de Vila-sana. Molt agraït pel teu guiatge de cicerone i per haver pogut fruir de la visita al teatre i, sobretot, de Cal Bosch. A reveure! --Enric (discussió) 21:33, 22 set 2013 (CEST)

Una pregunta: les fotos de les rescloses del canal (la de vora la Farinera i la de vora la Casa del Canal), entren a concurs amb el codi de cadascun d'aquests monuments, com a part de l'entorn, o no? --Enric (discussió) 23:00, 22 set 2013 (CEST)

Entrega de premis WikiTakesMollerussa

Si encara hagués estat un dissabte o diumenge m'ho podria haver plantejat, però un dijous al vespre impossible, perquè plego tard de la feina. Espero que tot vagi molt bé! --Enric (discussió) 20:45, 13 oct 2013 (CEST)

Pere Borrell

ESM, podries aclarir a quin Pere Borrell es refereix aquest article?--Davidpar (disc.) 22:24, 3 nov 2013 (CET)

wikilove WLB

fes un copy paste del missatge cap a la Mariona i en Vriullop, que és cosa seva, jo tampoc li he dedicat el temps que voldria :)--Kippelboy (disc.) 11:20, 6 nov 2013 (CET)

Viquitrobada 2013 - dinar?

Hola, t'escric perquè estàs apuntat/ada com a "potser" a la Viquitrobada 2013. M'agradaria saber si tens previst venir finalment per comptar-te o no pel dinar. Si pots, digues-m'ho el més aviat possible! Gràcies,--Arnaugir (discussió) 21:19, 15 nov 2013 (CET)

Ja arriben els Reis...

Duré la motxilla que duia quan vam fer el safari fotogràfic a Mollerussa, espero que hi càpiguen... --Enric (discussió) 14:36, 16 nov 2013 (CET)

Quinzena de la qualitat

Bones! Com es va comentar en la viquitrobada, aprofitem el Nadal per ocupar-nos més intensament del manteniment de la viquipèdia en el què s'anomena Gran Quinzena Anual de la Qualitat, que aquest any es celebra de 21 de desembre de 2013 al 5 de gener de 2014, a la que et convido a participar i apadrinar algun dels camps per procurar netejar-lo. Estem en fase de preparació i s'agrairan sugerències i comentaris. --Panotxa (disc.) 08:20, 14 des 2013 (CET)

Sant Julià del Montseny

Mira't Sant Julià del Montseny que et portaràs una sorpresa.--amador (disc.) 13:56, 22 des 2013 (CET)

@Amadalvarez: Oh!! :) Mil gràcies! He fet algunes correccions a la pàgina de descripció de Commons per a que consti que Baldomer Gili i Roig és l'autor de la foto. Tinc pendent tot el tema de bolcar a Commons totes les fotos de Gili i Roig que hi ha al Flickr del Museu, a veure si el joancreus té una estona i em pot acabar d'adaptar el robot… De totes maneres, moltes gràcies altre cop! --ESM (disc.) 17:51, 22 des 2013 (CET)

Festes

A la plaça de Sant Jaume de Barcelona, cada any fan un pessebre realitzats per diferents artistes, escoles d'art etc. Aquest any ha tocat un en "pla modern" i senzill. T'envio el que representa el "portal". Bon Nada!!--MarisaLR (disc.) 19:07, 22 des 2013 (CET)

















@MarisaLR: Moltes gràcies! Bones festes per a tu també! :) --ESM (disc.) 19:26, 22 des 2013 (CET)

Bon any 1714-2014

Continuem fent la viqui catalana la millora del món. Flamenc (disc.) 17:18, 1 gen 2014 (CET)

@Flamenc: Moltes gràcies! És un plaer formar part d'aquesta gran obra col·lectiva, entre tots ho aconseguirem :) Que el 2014 vingui farcit d'alegries! --ESM (disc.) 19:38, 1 gen 2014 (CET)

Benvinguts al Bus turístic de la Viquipèdia!

Hola ESM! Estem molt contents que hagis volgut participar en el nostre circuit de descoberta sobre la nostra comunitat i missió de forma entretinguda i divertida. Aquests són alguns enllaços que poden ser útils per quan vulguis començar:


Necessito ajuda
Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

Necessito ajuda

Sobre el Bus turístic | Una estona a la Parada d'esbarjo

-- Missatge automàtic enviat durant el circuit del Bus turístic per ESM (disc.) 19:51, 1 gen 2014 (CET)

Problema amb una plantilla

Bones ESM,

Sóc Cèlia Arjona, i estic treballant amb l'entrada de Viollet-le-Duc com a treball per l'assignatura de Patrimoni de l'Universitat de Lleida. Per a catalogar les restauracions que va dur a terme Viollet-le-Duc, estic fent servir una plantilla. No entenc perquè a partir de "Església de Saint-Sernin de Touluse", m'ha deixat de funcionar l'apartat descripció", no aconsegueixo trobar l'error. Si no et sap molt greu, em podries ajudar a descobrir perquè no funciona?, moltíssimes gràcies! el comentari anterior sense signar és fet per Cac6 (disc.contr.) 19:55, 9 gen 2014 (CET) el comentari anterior sense signar és fet per Cac6 (disc.contr.) 19:56, 9 gen 2014 (CET)


PD: Acabo de trobar l'error, em faltava un {. Disculpa la molèstia. Salut! el comentari anterior sense signar és fet per Cac6 (disc.contr.) 20:03, 9 gen 2014 (CET)

Referències

Hola sóc l'Anna Aragon, estic fent el treball de Camil Pallàs, quant intento posar les referències no apareixen a sota amb el númnero corresponent. Com puc fer per què apareguin? el comentari anterior sense signar és fet per Arasan (disc.contr.) 16:02, 10 gen 2014 (CET)

TREBALL JOSEP GUDIOL, CONSERVACIÓ

Hola Esther T’escric per comentar-te uns dubtes que tinc sobre la viquipèdia i el meu article que és Josep Gudiol. Ja em contestaràs quan pugui o et vagi bé. No t’amoïnis! 1)Com es fa per justificar el text, existeix alguna eina o no? 2)A veure, al meu article he posat uns subtítols ha dins d’un apartat més gran que hi posa, projecte museogràfic i projecte museològic. Resulta que jo vull crear una referència amb això a la viquipèdia, vull que aparegui blau però em surt roig. No obstant, jo he buscat a la viqui i museografia i museologia tenen un article. Com podem fer per unir museogràfic i museològic amb museografia i museologia? 3)Quan tingui l’article acabat, que suposo serà demà a ultima hora, i el tinc al meu apartat de proves com ho faig per fer una redirecció a l’article principal de Gudiol. Recordo que ho vas explicar a l’última sessió però ara no sé com fer-ho! 4)No tinc problema en penjar una foto del wiki common però com faig per pujar-ne una de meva? No ho recordo, no em surt. 5 i últim) quan fico una referència bibliogràfica i vull connectar el títol de l’article amb el RACO, per exemple, o una altra pàgina internet, com ho faig exactament? Ho he provat de moltes maneres o bé em surt amb una nota al peu o malament... No ho sé fet, crec. Tot lo altre cap problema. Gràcies --Bola de neu (disc.) 20:06, 11 gen 2014 (CET) Loreto

L'espectre de les tres gràcies dins l'aura subtil

Hola Esther,

A veure he copiat una cosa de l'article que t'he posat al títol i pensant que ere el meu article i he fet uns canvis que han afectat a la taula de les imatges externes. Ara no ho sé arreglar. Em sap greu.--Bola de neu (disc.) 10:12, 12 gen 2014 (CET)

gudiol

Gràcies, ho provaré i sino ja et diré algo. Però crec que ara ja esta

--Bola de neu (disc.) 11:08, 12 gen 2014 (CET)

Puig i Cadafalch

Hola, soc la Marga Escolà, tinc algun problema amb els enllaços, per exemple el de Viollet no es fica blau, però en canvi si que existeix l'entrada a la Viquipèdia. També tinc dubtes sobre com ampliar una imatge i no sé com modificar l'article de Puig i Cadafalch des del meu espai i com penjar el meu allí a on correspon. Gràcies pel teu interés, a reveure.--Meslo (disc.) 16:10, 13 gen 2014 (CET)

Esther: té un problema d'accents. Molts dels seus vermells són per això. Per cert, aprofita per ensenyar-li la {{sfn}} que li farà falta. Ptns, amador (disc.) 12:16, 14 gen 2014 (CET)

més coses del GUDIOL

Hola Esther, t’escric perquè tinc uns dubtes amb la bibliografia i les referències. T’explico. Jo per a escriure la bibliografia he fet anar la plantilla que em vas facilitar: * Bracons, Josep. «Mn.Gudiol y el Museo Episcopal de Vic. Contribución a la historia de la artigrafía en Cataluña». D'Art, 8-9, 1983, pàg. 169-192. M’ha anat molt bé perquè he pogut lindkar la referència a l’article i no al nom de la revista com em passava. També, com que al text he utilitzat les notes anglosaxones he pogut fer que en l’apartat de notes i referències en apretar a la referència es pugui anar a dalt al text i a baix a la referència bibliogràfica. Saps el que vull dir.? No sé si m’explico prou bé. Això que et dic de les referències em funciona molt bé amb totes menys amb les següents: SUREDA I JUBANY, Marc; GROS I PUJOL, Miquel dels Sants. «Josep Gudiol i Cunill. 1972-1931». A: La nissaga catalana del món clàssic. Barcelona: Auriga, 2011, p. 212-215 I • GUARDIA, Milagros; LORÉS, Immaculada. El pirineu romànic vist per Josep Gudiol i Emili Gandia. Tremp: Garsineu, 2013. És a dir quan hi ha dos cognoms. Com ho he de fer? Fico un cognom sol? Una altra cosa la referència bibliogràfica del Sureda no hauria d’anar com te l’he posat hauria d’anar així: SUREDA I JUBANY, Marc; GROS I PUJOL, Miquel dels Sants. «Josep Gudiol i Cunill. 1972-1931». A: TUDELA M; IZQUIERDO P. (ed.), La nissaga catalana del món clàssic. Barcelona: Auriga, 2011, p. 212-215 ÉS a dir, és un capítol a dins d’un llibre que dirigeixen uns altres autors. Això també em passa en un altre cas i no sé com arreglar-ho, no trobo la plantilla. Em pots dir com fer-ho? MOOOltes gràcies! —el comentari anterior sense signar és fet per Bola de neu (disc. • contr.) 20:55, 14 gen 2014 (CET)

La missió arqueològica de L'Institut d'Estudis Catalans

Hola, bona tarda Esther. Sóc María Sánchez. I em posa amb contacte, perquè jo faig el treball de "La missió Arqueològica de l' Institut d'estudis Catalans", després de llegir, he pensat o crec que potser, el meu apartat el podria ficar dins de "Institut d'Estudis Catalans" que ja esta entrat a la viquipèdia, ja que, fou una de les missions més importants que es va fer al 1907 per part de l'Institut. Si tu ho creus convenient. Ja hem diries alguna, cosa. En segon lloc, respecte a les referències, no hi ha manera de poder-les fer. No ho se, on me puc equivocar. I en tercer lloc, les fotos utilitzo com vas dir la wikimedia commons, però per algun motiu, no se hem copia la fotografia. Perdona per les molèsties, salutacions. el comentari anterior sense signar és fet per Mariasanchezmadrona (disc.contr.) 21:04, 15 gen 2014 (CET)

Viquiprojecte:Llegir en català

Ei, que no t'apuntes al Viquiprojecte:Llegir en català? Yes, això és SPAM :-)--Kippelboy (disc.) 10:34, 19 gen 2014 (CET)

No puc desar la pàgina

Hola,he realitzat alguns canvis en la pàgina de proves. Al moment que he intentat inserir una referència s'han esborrat les altres. A més, no hem deixa desar els canvis realitzats. Hem pots ajudar?. Moltes gràcies.--Arasan (disc.) 17:35, 19 gen 2014 (CET)

@Arasan: Hola, a veure si et puc ajudar. Si t'ha de ser més fàcil, connectat al xat que podrem parlar-ho més en directe. M'ho vaig mirant! --ESM (disc.) 17:43, 19 gen 2014 (CET)

Hola, si que m'ha funcionat. Moltes gràcies.

missió arqueològica

Bona nit Esther, crec que després de molt esforç he aconseguit fer la feina. Els consells que m'has donat i poder superar els problemes han estat de lo més satisfactori. Crec que lo de AUTOR, DATA. Ho he fet correcte. El corrector ortogràfic m'ha anat molt bé. Jo crec, que el treball estaria acabat. Se que em vas explicar com es publicava el article. Però, m'agradaria saber, com se, que el article un cop el fasa públic no me'l trauran o alguna cosa així. Si li poguessis donar una ullada. Per saber si tot esta correcte, abans de fer-ho públic. Moltes gràcies, bona nit :)

Missió acabat

Bona nit, Esther, moltes gràcies per tota l'ajuda oferida, la veritat es que la feina hagués estat molt més dificultosa sense el teu suport. La veritat que un principi pensava que la viquipèdia era un lloc on la gent anava penjant coses sense cap sentit. Però, la veritat que ha estat molt gratificant participar en ella i ser de alguna manera una mica part de ella, ficant el teu coneixement al abast de la gent. Espero tindre la oportunitat de continuar participat, encara que sigui en menor mesura, ja que lo primer son els estudis. Moltes gràcies, per tot :)

@Mariasanchezmadrona: Gràcies a tu per la feina feta, i molta sort! Ara bé, no t'oblidis de reanomenar l'article per a que sigui accessible a tothom! Fins aviat! :) --ESM (disc.) 09:06, 21 gen 2014 (CET)

AdQ

Hola, barcelonina: Veig que tot i estar apuntada al Viquiprojecte:Una Viquipèdia de qualitat no ets massa activa. Tinc una proposta per tu, si vols que ens organitzem en grup. Veuràs, la colla d'estudiants del modernisme van deixar un grapat d'articles que, amb una mica de repàs, es podríem aprofitar per presentar a votació. No em sembla prou ètic "aprofitar-me" a títol individual d'aquesta "feina acumulada", tot i estar abandonats dels seus autors que, un cop van aconseguir la nota, van fugir i no han tornat a editar. Ara bé, si fem un grup que permeti desatribuir-se a títol personal la presentació, permetria dignificar-los per la VP. Com ho veus ?. Si no acceptes, triaré algun que li tingui especial carinyo i ho treballaré particularment, però per fer una acció massiva m'estimo més treballar en equip. Apa, nanit.--amador (disc.) 23:58, 20 gen 2014 (CET)

@Amadalvarez: Hola Amador. Tens raó. En tot. Si tu passes al davant i em vas dient per on vols tirar, jo t'ajudo. Fins al març tenim temps de donar-li una bona empenta, a aquest tema. Salut! --ESM (disc.) 09:02, 21 gen 2014 (CET)
Doncs jo crec que hauríem de fer una llista (aquí mateix) de possibles, i posar-nos a currar. Si vols que ens repartim la feina et proposo que jo me'ls miro amb visió formal (com ho faig amb els meus) i si trobo a faltar parts vitals de caràcter tecnico-artístic, t'ho demano. En tot cas, tu li pots fer una segona lectura quan acabi. S'accepten altres fórmules. Primera llista:
Pendent revisió Amador
Pendent revisió Esther
  1. Alexandre de Riquer i Ynglada - Anna - Afergal. Sense activitat des de 7/1/2013. OK amador. @ESM:. Afegir refs. en seccions que no tenen cap.
  2. Lambert Escaler i Milà - Javiberbel. Sense activitat des de 20/1/2013. OK Amador
  3. Lluís Masriera i Rosés - Maria del Mar - mrovirma. Sense activitat des de 13/2/2013. OK Amador
  4. Joaquim Vayreda i Vila - Lcodinsa. Sense activitat des de 23/1/2013. OK Amador
  5. Santiago Rusiñol i Prats - Lola - loldona. Sense activitat des de 1/1/2013. OK Amador
  6. Teatre de Santiago Rusiñol (aquest és teu !), t'ho quedes tu o ho compartim?. OK Amador--amador (disc.) 14:15, 1 feb 2014 (CET)
Pendent posar en avaluació
  1. Gaspar Homar i Mezquida - Javiberbel. Sense activitat des de 20/1/2013. OK Amador. Fet Fet! @Amadalvarez: per mi ja el pots presentar.
Requereixen millora
  1. Joan Busquets i Jané - Lola - loldona. Incomplet
  2. Francesc Masriera i Manovens - Maria del Mar - mrovirma. Cal millorar
  3. Ismael Smith Marí - Ester Barón. Sense activitat des de 20/4/2013. Justet. Refs.
  4. Oleguer Junyent i Sans - Ester Barón. Sense activitat des de 13/1/2013. Justet.
  5. Carolina Montagne - Anna - Afergal. Sense activitat des de 1/1/2013. Incomplet
  6. Francesc Vidal i Jevellí - Cintia - CintiaTorres. Sense activitat des de 13/1/2013. Millorar

Apa, --amador (disc.) 19:53, 21 gen 2014 (CET)

@Amadalvarez: Ok, ja me'ls aniré llegint i adecentant el que em sembli. Ja veig que t'estàs dedicant força al Gaspar Homar :) Tu ves-me fent ping quan et faci falta alguna cosa, ok? --ESM (disc.) 19:56, 24 gen 2014 (CET)
@Amadalvarez: Vaig prenent nota però amb tants fronts oberts necessàriament aniré a poc a poc. A veure si avui puc fer una última llegida a Gaspar Homar per si el vols presentar a avaluació. Bona feina! --ESM (disc.) 10:04, 29 gen 2014 (CET)
@Amadalvarez: Quin ritme! No pensis que no et faig cas, últimament no he tingut ocasió de fer coses wiki que requerissin gaire concentració. Aniré fent, gràcies per passar al davant! :) ESM (disc.) 08:14, 3 feb 2014 (CET)

@ESM:My friend, tenim el temps just per entrar dins el concurs si comptem el termini d'avaluació i votació, ja que el concurs finalitza el 16/2/2014. O sigui que els poso tots en avaluació i ja faràs les teves revisions durant aquest tràmit. Vinga, anima't !!--amador (disc.) 08:51, 11 feb 2014 (CET)

@Amadalvarez: Ostras, no hi pensava, en el marge per l'avaluació! Avui i demà tinc un viatge llarg en tren, que me'n vaig a les Espanyes a explicar què és el GLAM :) A veure si puc llegir-me'ls tots i apuntar-me si s'ha de fer algun canvi. Mil gràcies per prendre la iniciativa! --ESM (disc.) 09:49, 11 feb 2014 (CET)
@ESM: Jefa !!, tenim feina en Viquipèdia:Avaluació d'articles que ja hi ha comentaris. --amador (disc.) 18:16, 11 feb 2014 (CET)
@ESM:. La Barcelona ha deixat una feina que millor la facis tu a Viquipèdia:Avaluació d'articles/Teatre de Santiago Rusiñol. Vinga, força !!. Per cert, aquest cap de setmana aniré a un enterrament a la teva terra. Ja em disculparàs que no quedi amb tu per fer unes copes !!. --amador (disc.) 12:54, 14 feb 2014 (CET)
@Amadalvarez: Ves no anem al mateix enterrament. En tot cas, tinc present tot el que s'ha de fer, però no m'hi podré posar fins la setmana vinent, tinc un pic de feina important i tot i que vaig seguint el tema dels AdQ, no puc intervenir-hi ara. Però ho faré. Gràcies per controlar-ho i anar-me fotent canya! --ESM (disc.) 12:58, 14 feb 2014 (CET)
Time goes flying, my friend !!. Em cal que et centris en els comentaris de Rusiñol, especialment en el teatre, perquè no domino gaire.--amador (disc.) 07:17, 25 feb 2014 (CET)

Meslo

Hola, ESM, gràcies pel comentari. Ja he desfet el meu canvi a Josep Puig i Cadafalch, és que estava en plena voràgine revertidora de vandalismes, i he vist aquesta eliminació de contingut i m'ha semblat que era la primera contribució a l'article, i vaja, he tirat pel dret. Cap problema, endavant!.--Carles (enraonem) 10:43, 3 feb 2014 (CET)

Hola Esther, crec que he penjat be la meva part de l'article de Puig i Cadafalch, però he observat que les referències de la part que ja hi havia estan molt desmadrades, no sé si per culpa meva. Si us plau, dona-li un cop d'ull i dis-me alguna cosa.--Meslo (disc.) 12:26, 3 feb 2014 (CET)

Gràcies pel teu suport, estaré pendent per si hi ha algun problema en l'article que he fet, si no hi ha res de nou, ja el dono per acabat. Quan vaig penjar l'article, van aparèixer les referències doblades perquè al copiar el text en codi anava tot junt, no sé com ho havia de fer. De moment no tinc temps per col·laborar amb vosaltres, perquè el pròxim semestre tinc el treball de final de grau a més de les assignatures, però he de dir que ha estat una experiència interessant i divertida i que potser faré alguna cosa més endavant. Si m'animo ja et diré alguna cosa. A reveure: Marga.--Meslo (disc.) 23:42, 4 feb 2014 (CET)

Hola, un comentari: he vist lo de la plantilla per fer les notes abreujades {{sfn}}, em pensava que seria molt difícil, però en veure la plantilla no ho sembla pas tant, quan tingui un moment miraré d'aplicar-ho a veure si me'n surto. OK: Marga

Arasan

Hola, sóc l' Anna Aragon i estic intentant posar unes referències al principi del text però hem surt amb un número diferent al que jo voldria ja que com és al principi hem surt com la 18 i hauria de sortir com la 1. Al igual hem succeeix amb dos referències més. Hem pots ajudar? Moltes gràcies. el comentari anterior sense signar és fet per Arasan (disc.contr.)

Article nou

Hola, per publicar un article nou tinc que anar a reanomena? o bé es fa d'una altra manera? Moltes gràcies--Arasan (disc.) 17:03, 6 feb 2014 (CET)

últims problemes de Gudiol

Hola Esther estic tancant l'article del Gudiol i tinc dos problemes

1- No recordo i no sé com he de fer pen penjar una fotografia meva, és a dir, una fotografia feta amb la meva càmara. Com ho faig?

2-A l'apartat que he fet d'obres principals vull que alguns articles estiguin enllaçats . ET fico un exemple:

Cliques a l'enllaç i et diu que la pàgina NO funciona però això és mentida. Què estic fent malament?

Ja em diràs quan puguis... Gràcies!

--Bola de neu (disc.) 18:21, 6 feb 2014 (CET)

Publicació

Hola, ja he publicat l'article però a dalt hem surt una cosa i no sé si ho fet correctament. Ho pots mirar? Moltes gràcies.--Arasan (disc.) 18:31, 6 feb 2014 (CET)

Article

Hola, ja m'he adonat després que m'havia deixat la plantilla. Suposo que s'ha publicat correctament si hi ha algun problema avisam que realitzaré els canvis corresponents. Moltes gràcies.--Arasan (disc.) 18:42, 6 feb 2014 (CET)

ARTICLE JOSEP GUDIOL I CUNILL FINIQUITAT!!!

Hola Esther,

Fa una estona he penjat l'article del Gudiol. Trobo que fa goig. Estic contenta. Moltes gràcies per haver-me ajudat aquests dies amb les referències,les imatges i altres coses que t'he anat demanant... No tenia ni idea com funcionava la Viquipèdia i ara veig que no és com em pensava. Té la seva lògica. Gràcies pel suport i l'ajuda prestada desinteressadament.

--Bola de neu (disc.) 21:27, 6 feb 2014 (CET)

Mentora

Hola mentora: T'escric per comentar-te que ahir va començar el Viquiprojecte:Museu del Disseny de Barcelona. Se que vas molt enfeinada aquests dies amb Moreres i Miró... mais.... encore une fois!!!. Gràcies per haver-te apuntat com a mentora:-)--Kippelboy (disc.) 07:58, 11 feb 2014 (CET)

@Kippelboy: Mais encore une fois! When there's a kippel embolat, ESM uses to be there, even if it's only as a cheerleader :)

Henry Moore

Bona tarda! Et podries passar a posar-me nota a Henry Moore? He vist al web de la Fundació Henry Moore que es va fer una expo a la Miró el 1981, però al seu web no hi surt (moltmalament!!). En saps quelcom? Salut! --Jey (disc.) 00:00, 21 feb 2014 (CET)

@Jey: Ep, i tant. M'ho miro aquest cap de setmana, i et pregunto això de l'expo de 1981 a la Fundació :D --ESM (disc.) 08:58, 21 feb 2014 (CET)

Hola. Ja em sembla bé que t'hi posis amb el tema dels atricles relacionats amb aquest megatema. Tractant-se d'un assumpte de tanta actualitat, és bo que tinguem un article presentable. De la meva part, ja aniré traduint i ampliant el que calgui.--MALLUS (disc.) 19:09, 21 feb 2014 (CET)

Ana Laura Aláez

Ei he vist alguns textos publicats on diu Alàez en comptes d'Aláez. Creus que hem de crear una redirecció per si de cas?--Kippelboy (disc.) 09:04, 13 març 2014 (CET)

Joan Miró Global Challenge

So, it starts officially on 10th may. Does this mean that the articles i have created now should have been done on 10th of may ? --Satdeep gill (disc.) 03:42, 15 abr 2014 (CEST)

Hi ESP, I'm from Kosovo and I'd like to visit Barcelona and edit together on 10 May. Can I? --Fjollabeqiraj (disc.) 21:47, 29 abr 2014 (CEST)

Joan Lluís Salvadó

Encara em costa una mica adequarme a les noves eines de treball, pero vaig fent, una pregunta creus que hauria d'utilitzar una secció tipus vida personal o posar família? I si es necessari en els articles de la wikipedia de tipus biogràfic? Joanls93 (disc.) 15:28, 22 abr 2014 (CEST)

Merci, seguire el teu consell Joanls93 (disc.) 21:48, 22 abr 2014 (CEST)

L'article de prova està quasi acabat li pots donar un cop d'ull quan puguis, mira si l'estructura l'he posat bé i si l'introducció caldria fer-la mes llarga.Gràcies.Joanls93 (disc.) 18:13, 27 abr 2014 (CEST) Una pregunta com és que no em surt el meu nom en blau quan ja he fet la contribució hauria de fer res més? Joanls93 (disc.) 23:30, 30 abr 2014 (CEST)

Catalan Culture Challenge Barnstar

The Catalan Culture Challenge Barnstar
Hi ESM!
Thank you very much for participating in the Catalan culture challenge, we hope you had a great time. As promised, here you have the Catalan Culture Challenge Banstar, show it with pride!

If you enjoyed this experience, you'll be most welcome to join us next 10th May at the Joan Miró Global Challenge. Moltes gràcies!

--Kippelboy (disc.) 06:06, 2 maig 2014 (CEST)

Sergi Martí Salvadó (Art i societat Udl)

Hola! Són un dels components del grup que hem fet els Sepulcres de Diego Girón de Rebolledo i els seus gemrans.

No ha trobat l'article ja creat de Martín Lutero fundador de l'església protestant. Que he de fer? Moltes gràcies!  :) el comentari anterior sense signar és fet per Semasa17 (disc.contr.) 17:47, 5 maig 2014 (CEST)

Viquiprojecte

Moltes gràcies per l'aportació! estem treballant en amb ganes per obtenir un bon article! --Lumo20 (disc.) 20:21, 8 maig 2014 (CEST)

Joan Miró Global Challenge - Dominik - esperanto

Hi! I cannot send you an e-mail, since I am not in users' group. Here is my physical address: (edited for privacy reasons)

Thanks. --78.243.1.150 (discussió) 15:31, 22 maig 2014 (CEST)

Espai 13

Bones, ja he acabat -per fi- de xuclar TOT el llibre del Segade. M'ha quedat un article tòtem: Espai 13. He hagut de reestructurar molt text i ctrlcevejar bastant. Li pots donar un cop d'ull? M'agradaria posar-li fotos i proposar-ho per ADQ, ja que és un article molt complet, però com que li he donat tantes voltes no sé si "s'entén" la foto genèrica.--Kippelboy (disc.) 00:56, 1 juny 2014 (CEST)

Miró Challenge

Al final sí que t'ho he pogut implementar, l'ordre és .repte <idioma>:<títol article català>. Per exemple per a l'article del Joan Miró en bengalí faries: .repte bn:Joan Miró i Ferrà. El geni t'ho dirà també quan entres al xat. –Cœt · mascletà 19:02, 23 juny 2014 (CEST)

Ana María Matute

Gràcies al projecte Museu Morera, ara tenim un article sobre Ana María Matute que fa goig :) --Davidpar (disc.) 11:48, 25 juny 2014 (CEST)

Eugeni_Roselló_i_Solé és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Eugeni_Roselló_i_Solé. --Bestiasonica: enraonem? 14:39, 13 jul 2014 (CEST)

@Bestiasonica: Ja me n'he adonat, que la majoria de corredors i esquiadors de muntanya són orfes, però no sé ben bé on posar enllaços per desorfenar-los. A falta d'articles monogràfics sobre les curses, és correcte col·locar-los al "vegeu també" o a la categoria de personatges destacats (si hi és) de l'article sobre el lloc on han nascut? Gràcies --ESM (disc.) 00:04, 14 jul 2014 (CEST)
Hola ESM: No m'he plantejat mai com buscar informació sobre els corredors de curses d'ultrafons. Suposo que si volgués buscar informació aniria a un article sobre l'ultrafons, però actualment no hi ha cap pàgina amb aquest títol a la Viquipèdia en català. Si existís estaria bé afegir unes ratlles esmentant els corredors d'ultrafons que destaquen sobre la resta. Afegir-los en una secció de vegeu també en el poble del que són oriünds és una solució d'últim recurs, però que actua desorfenant-los d'una manera un xic tangencial. Bestiasonica: enraonem? 08:33, 14 jul 2014 (CEST)

Thank you for contributing to the Learning Pattern library!

Hi ESM, Thank you for contributing an answer to the Learning Pattern called "fear of editing", during Wikimania London. I recently uploaded the pattern, as well as your response. You can now read it here. If you see fit to expand it in any way, please feel free to do so. Thanks! MCruz (WMF) (disc.) 04:48, 11 set 2014 (CEST)

Sitges

Ei, la vam presentar dimarts i va ser un èxit. Ara ja estic preparant el llistat d'obres que volen fer durant la següent fase. No problemo at all baby. A veure si ens veiem un dia. Cuida't! --Kippelboy (disc.) 14:49, 12 set 2014 (CEST)

Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya

Hola, he vist el comentari que em vas deixar sobre l'article Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya. Com ho he de fer per posar la caràtula del CD, si us plau? Tant la SCCC com la discogràfica Tritó em van donar permís, i el disseny és propi nostre. Suposo que em vaig saltar algun pas... Sobre els altres temes que comentes, no cal ni dir que agrairé moltíssim la teva ajuda --Eulalia Tomas (disc.) 13:52, 23 set 2014 (CEST)

@Eulàlia Tomàs: Si tens autorització de la discogràfica, convindria formalitzar-la per tal de poder penjar la imatge de la caràtula a Commons i després poder-la utilitzar per il·lustrar articles de la Viquipèdia. El que es necessita és que el titular dels drets d'autor de la caràtula enviï un correu a <info-ca@wikimedia.org> manifestant que està d'acord amb canviar-li la llicència per una que sigui compatible amb la Viquipèdia i els seus projectes germans. És una mica complex, però està tot explicat a Viquipèdia:Autoritzacions. Si et cal algun aclariment m'ho dius, un cop agafes el fil ja està, però entenc que no és del tot planer. Salut! --ESM (disc.) 18:14, 23 set 2014 (CEST)

See there please (I have notifications enabled). Cheers, Federico Leva (BEIC) (disc.) 18:55, 24 set 2014 (CEST)

Distinció d'articles

Hola bon dia, sóc en Manlleus, em passo per aquí per comentar que tenim propostes d'articles per a ser distingides com a Articles de Qualitat o Bo. Encara que no siguin temes que toquis o que en tinguis domini potser seria una bona idea ajudar als altres per a que prosperi el seu treball. Potser, et pot treure uns minuts a mirar o revisar alguns dels articles però tots sabem que comentar i finalment votar és gratuït, el que resultaria de gran ajuda i contribució als usuaris que hi han col·laborat. Si poguéssim reduir els articles en avaluació per encarar-los en la votació, deixaríem pas a nous articles, agilitzant el procés. Com que potser contribuiries en algun moment en els articles de qualitat, m'ha semblat bé comentar el seu estat actual. Actualment tenim 13 articles en avaluació i 9 en votació. Moltes gràcies per llegir. Salutacions,--Manlleus (disc.) 16:13, 10 oct 2014 (CEST)

Dona i Ocell

Bones ESM, tenim Dona i Ocell en el procés de ser declarat Article de Qualitat. Pots passar-te per allà i votar?--Kippelboy (disc.) 09:51, 17 oct 2014 (CEST)

Espais de Memòria- Memorial democràtic

Bones tardes Esther, Soc la Maria Sánchez (Usuari:mariasanchezmadrona) faig el treball de la viqui dedicat als Espais de Memòria. El passat divendres que vas venir a la Udl a explicar com funcionava la Viqui, no vaig voler preguntar alguns dubtes que tenia perquè creia convenient fer-ho per privat. En primer lloc, en la graella que he fet, vull col•locar les coordenades dels llocs indicats, però no ho se com trobar aquestes coordenades i tampoc se el codi que s'ha d'utilitzar (modifica codi). I en segon lloc, respecte a les fotografies és poden col•locar dues o més fotos en un mateix quadre de manera que quedessin separades. Aquestes fotos han de tenir una mesura establerta per a que quedi adequat, vull dir, alguna mesura "standard". En un principi les fotografies que he d'utilitzar són de creació pròpia perquè les he buscades per la wiki i no hi son. Ja per endavant, moltes gracies per l'ajuda que ens aportes en aquest procés.

Reposta Espais de Memòria

Bona tarda Esther, soc la Maria. Moltes gracies per l'ajuda. Lo que no acabo de entendre es lo de les coordenades. He estat mirant la plantilla de les coordenades i he mirat el ICC però no ho entenc. Gracies Esther. Ja vaig veure lo ràpid que hem van contestar a la taverna. --Mariasanchezmadrona (disc.) 18:33, 22 oct 2014 (CEST)

Setmana de la ciència

Com a participant en edicions anteriors, et convidem a una nova edició del Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2014, que enguany se celebra en col·laboració amb la Royal Society of Chemistry i el seu viquimedista resident. Apunta't-hi!--Kippelboy (disc.) 14:43, 27 oct 2014 (CET)

Hola ESM. Sóc l'Álvaro, i també estic treballant en el Viquiprojecte:Setmana de la Ciència 2014. He vist que has iniciat l'article sobre la Royal Society of Chemistry, i voldria que li fessis un cop d'ull a la traducció que estic fent. Què et sembla? Se'n pot aprofitar alguna cosa? Merci! --Álvaro (disc.) 17:50, 15 nov 2014 (CET)
Hola de nou! Ja ho hem parlat in person a la Viquitrobada, això d'ampliar l'article Royal Society of Chemistry. Ara li afegeixo contingut, i a veure què en penseu (tu i tothom, és clar). Merci! --Álvaro (disc.) 18:08, 16 nov 2014 (CET)
@Alvaro Vidal-Abarca: Caram quina feinada has fet! Ha estat un plaer poder-te desvirtualitzar a la viquitrobada, ens veiem a la propera! --ESM (disc.) 19:43, 16 nov 2014 (CET)

Joan Abelló

Hola Esther, he vist el teu missatge sobre les imatges de Joan Abelló. Resulta que estem en contacta amb la Fundació Municipal Joan Abelló, i que la família ha cedit els drets perqué ho puguem publicar.

Gràcies

artcelerat

Coordenades

Bona nit Esther, Pel que fa al tema de les coordenades, de aquesta manera que ho has explicat m'ha quedat del tot clar. He fet les coordenades a la meva taula de proves. Lo que no estic gaire convençuda es que siguin del tot correcte, es a dir: Si per exemple busco Martinet i Montellà, en concret el parc dels búnquers. Si que trobo Martinet i Montellà [1] amb les coordenades 1° 41′ 20″ N, 42° 21′ 47″ E. Pero aquestes coordenades no son del parc dels búnquers en concret. Llavors no se ho estic fent bé o per lo contrari esta tot malament. Gracies Esther. --Mariasanchezmadrona (disc.) 22:39, 5 nov 2014 (CET)

Joan Abelló

Hola Esther, vaig veure el teu missatge on em deies que calia formalitzar el permís que teniem de la família per publicar les imatges. M'ho he mirat, però no acabo de veure clar, en el nostre cas com ho hem de fer.... Ja que no extraiem les imatges de cap pàgina web...Em podries tirar un cable??

moltes gràcies ,

artcelerat

Frozen: El regne del gel

Hola! Per quan ampliar: Frozen: El regne del gel? Ja saps que és l'especialista en aquest camp.--KRLS , (disc.) 18:37, 3 des 2014 (CET)

@KRLS: M'ho apunto a la llista de to-dos. Abans, però, encara he d'actualitzar One Direction i Miley Cyrus. A veure si tinc temps aviat! --ESM (disc.) 19:08, 3 des 2014 (CET)

Usuari desconegut que m'he esta trastellan

Bona nit Esther, he estat mirant la pagina Historial. I he vist un usuari: Unapersona (Discussió | contribucions)‎ m . . (68.412 octets) (+241)‎ . . (Revertides les edicions de 176.84.17.149 (discussió) a l'última versió de Unapersona) (desfés | agraeix). Que hem toca lo que jo modifico. I no se perquè, això em va pasar durant el dia 12 de decembre. Pero vull saber si pot arribar a modificar tot lo que he fet fins ara. Salutacions. --Mariasanchezmadrona (disc.) 00:39, 16 des 2014 (CET)

@Mariasanchezmadrona:@Unapersona: Ja vaig veure que t'havia fet modificacions, però tot el que està revertint són edicions fetes des d'una IP, que pel que dius dedueixo que les fas tu mateixa sense iniciar sessió com a usuària. Suposo que ho fa per protegir la feina que estàs fent, eliminant participacions intruses a la teva pàgina d'usuari sense caure que resulta que ets tu mateixa. El notifico per a que n'estigui al cas, no crec pas que torni a revertir-te res més, però no t'oblidis d'iniciar sessió cada cop que facis coses perquè si no sembla que una tercera persona està trastejant amb la teva pàgina de proves i pot ser que altres usuaris facin el mateix pensant que t'estan ajudant. Ànims! --ESM (disc.) 06:57, 16 des 2014 (CET)

Gràcies Esther, ja m'havia espantat possiblement algun dia sense iniciar sessió a la Universitat hauré fet algo. Gracies--Mariasanchezmadrona (disc.) 17:41, 16 des 2014 (CET)

@Mariasanchezmadrona:Hola Maria, sóc el "trastellador" :) Mil disculpes per les reversions a la teva pàgina de prova. Normalment, quan algú edita una pàgina de proves d'algú altre és motiu de bloqueig. Per això ho vaig fer. Bé, ja vigilaré més a l'hora de revertir. Bona feina! :)--Unapersona (Sóc tot orelles!) 17:49, 16 des 2014 (CET)

Cap problema Usuari:Unapersona però com ja li he comentat a l'Esther em vaig espantar. Sóc nova en aquest món i pensava que ja havia tocat alguna cossa que no debia. Gracies i perdona les molesties--Mariasanchezmadrona (disc.) 21:45, 16 des 2014 (CET)

Referencia- Publicació

Bona nit Esther, estic fent el intent de referencia una revista de l'any 1940. Aquesta s'anomena Reconstrucción i esta digitalitzada a la universitat de Madrid. Però actualment estan fent modificacions i la revista no es pot veure i per tant no me deixa veure el autor. I alhora d'esmentar-la en la meva bibliografía no em surt com les altres referecies. Potser em deixo algun camp per omplir, però no se que faig malament. --Mariasanchezmadrona (disc.) 21:48, 16 des 2014 (CET)

@Mariasanchezmadrona: Hola Maria, jo crec que la cita a l'article de revista no et sortia com els altres perquè no el posaves dins la llista de punts. He aprofitat per fer-te uns retocs a la bibliografia (he tret els enllaços dels autors que no existeixen per a que no es vegi tan vermell) i ja t'he posat l'article de la revista com un punt més de la llista. Espero haver-te ajudat, seguim! --ESM (disc.) 22:39, 16 des 2014 (CET)

Dubtes

Bon dia ESM, sóc alumna de la Udl, estic en el Viquiprojecte de Conservació del Patrimoni i Museografia amb la Imma. Tinc un dubte: Els articles en línia també els hem de col·locar a la bibliografia, o a les referències?

@Vanemec: Hola! En principi tot depèn de l'ús que en facis: si són fonts sobre les quals estàs fonamentant l'article anuran com a referències (i les hauràs d'incardinar dins del text). Si són bibliografia complementària per si algú vol saber més sobre el tema aniran a la llista de bibliografia. Espero haver-te ajudat, si hi ha alguna altra cosa que no et queda clara del tot ja m'ho diràs :) Ànims! --ESM (disc.) 10:16, 23 des 2014 (CET)

Doble página de proves

Bona tarda Esther, com vam dir al final faria un altre article dedicat al Memorial Democràtic de Catalunya. Com faig per fer una segona página de proves on sol parla del Memorial Democràtic. Perquè la cque tinc creada es per als Espais de Memòria. Gràcies. PD:Bones Festes nadalenques!! --Mariasanchezmadrona (disc.) 15:13, 30 des 2014 (CET)

@Mariasanchezmadrona: Hola Maria, pots crear-te tantes pàgines de proves com vulguis. A la caixa de cerca només hi has d'escriure Usuari:Mariasanchezmadrona/nom de la pàgina nova. Com que segurament no existirà, et donarà l'opció de crear-la com si d'una pàgina nova es tractés. L'única diferència és que no hi tindràs un enllaç directe des del menú d'usuari, sinó que l'hauràs d'anar a buscar directament a la caixa de cerca, però no és complicat perquè el buscador et va suggerint resultats (espia les meves, si vols). Si et cal res més ja diràs! --ESM (disc.) 15:53, 30 des 2014 (CET)

Usuari:Amadalvarez????

Esther, He estat mirant el historial hi he vist que un usuari el "Amadalvarez" havia afegir 72 paraules, però ho he estat mirant i també m'havia tocant les notes i les referencies barrejant-les. Aixi que he desfet la seva contribucció. Saps perquè ha pogut passar?--Mariasanchezmadrona (disc.) 15:26, 30 des 2014 (CET)

@Mariasanchezmadrona: Hola, sóc l'amadalvarez. Disculpa pels canvis. Estic fent tasques de manteniment corregint les paraules que els hi cal desambiguació. Normalment no canvio pàgines d'usuari ni de discussions, però se m'ha passat perquè ho faig amb una eina de canvis massius i vaig a sac. Per si t'interessa, al teu article tens malament Martinet, que suposo que és Martinet de Cerdanya i memòria, que entenc pel context que hauria de ser memòria històrica. L'eina que faig servir aprofita per repassar algunes coses de sintaxi wiki i també ho arregla. La veritat és que no ho acostumo a revisar, però no descartis fer-li un cop d'ull que segur que t'ha millorat alguna cosa. Lo de les notes i les referències, tens raó; no ho fa bé. Disculpes i fins la propera.amador (disc.) 15:39, 30 des 2014 (CET)
@Mariasanchezmadrona: @Amadalvarez: Resolt, doncs! L'Amador és un súper editor, segur que pot resoldre't alguns dubtes si li demanes :) Ànims! --ESM (disc.) 15:54, 30 des 2014 (CET)

Començar a traduir la viquipèdia

Disculpa que t'abordi d'aquesta manera, però no trobava com fer-ho si no :(

M'agradaria començar a fer alguna aportació millor a la viquipèdia i he pensat a traduir la pàgina d'El Drogas: https://es.wikipedia.org/wiki/El_Drogas però no sé ben bé per on començar... pots donar-me un cop de mà?

Què he de fer? Una pàgina nova on anar traduint la que ja està feta o com he de fer-ho

Gràcies d'avançada--SiscoGarcia (disc.) 00:55, 31 des 2014 (CET)

Gràcies per la resposta.

He estat remenant l'eina content translation tool però no m'ha fet el pes, a més no he vist com fer-la servir. En qualsevol cas, m'hi he llançat a traduir-la de la primera manera (creant-la de nou amb l'avís que està en construcció). Pots veure-la a El_Drogas

El problema és que no he resolt bé el tema de l'edat (bloc de la dreta), on a més diu que el Drogas és viquipedista... no ho crec perquè ho diria la versió espanyola de la viquipèdia :(

D'altra banda, les referències no les llista bé... m'he posat a traduir més coses del compte, suposo. Vull dir que tot el tema de codi que té a veure amb els enllaços no l'hauria d'haver tocat, oi? Si és això, ara només cal «castellanitzar» les dates, però ja ho faré en un altre moment.

Finalment, el tema de les categories no el tinc gens clar, ja que des de la perspectiva de la viquipèdia en català no sé si té gaire sentit una categoria de «baixistes d'Espanya», per exemple. Com ho veus?

Disculpa de nou que t'emprenyi amb les meues històries però m'agradaria editar i fer-ho bé ;)

Salut!... i bon any!--SiscoGarcia (disc.) 16:35, 31 des 2014 (CET)

Re: Dubtes

Moltíssimes gràcies. Em semblen perfectes els canvis que has fet.

seguim! --SiscoGarcia (disc.) 16:56, 31 des 2014 (CET)

últims dubtes... espero

Bon dia, i bon any!

Espero que aquests siguin els últims dubtes referents a l'article d'El Drogas. Diria que ja el tinc però hi ha dues cosetes que m'agradaria resoldre abans de donar l'article per enllestit. La primera té a veure amb el que apareix a baix de tot (just abans de les categories) i és «Plantilla:NF», no sé què hi té a veure ni com treure-ho; i la segona és que no sé com s'ha de fer perquè aparegui a l'esquerra l'enllaç a les diferents llegües en què està l'article (de moment en espanyol i basc) com pots veure a https://es.wikipedia.org/wiki/El_Drogas

Gràcies d'avançada,

--SiscoGarcia (disc.) 11:26, 1 gen 2015 (CET)

@SiscoGarcia: Hola Sisco, feliç any nou! Bona feina amb l'article de El Drogas :) Sobre el que preguntes:
  • He vist que la plantilla:NF que s'utilitza a la Viquipèdia en castellà no té equivalent a la nostra i per això no es visualitza. No t'hi trenquis el cap, és qüestió d'esborrar el codi {{NF|1959||Drogas}} que hi ha a l'apartat d'enllaços externs.
  • Per a que a la barra de l'esquerra es visualitzin els enllaços al mateix article en altres llengües (els interwikis) cal fer clic a l'enllaç «afegeix enllaços» que hi ha a sota mateix del títol de l'apartat on hi hauria d'haver la llista d'interwikis i seguir les instruccions (a la caixa on hi diu «llengua» hi escrius «ca» i a la de sota el títol de la pàgina). Senzillament el que fas amb això és incorporar l'article en català al registre de El Drogas que hi ha a Wikidata, i llavors s'incorpora l'interwiki a totes les viquipèdies que tenen l'article de El Drogas. Mola, eh?
Espero haver-me explicat bé. Quan donis l'article per acabat pensa a traure la plantilla de la primera línia. Fins aviat! --ESM (disc.) 09:54, 2 gen 2015 (CET)

Acabant l'article

Moltes gràcies. Diria que ja tinc l'article d'El Drogas acabat i enllestit.

Espero haver-ho deixat ben polidet.

Moltes gràcies per tot... seguim!

--SiscoGarcia (disc.) 23:20, 3 gen 2015 (CET)

Discussions desateses

Hola ESM!

Ja torna a funcionar amb normalitat el Viquiprojecte:Discussions desateses, t'escric aquest missatge perquè molt probablament no hagis rebut cap notificació. Encara no sabem perquè no es reben les notificacions a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió), s'ha demanat a phabricator que s'ho mirin però de moment no hi ha resposta.

Moltes gràcies de participar!

--GerardBot (disc.) 16:19, 5 gen 2015 (CET)

Article Memorial Democràtic de Catalunya

Bon dia Esther, Avui he estat repasant i controlant una mica l'article sobre el memorial democràtic a Catalunya, que finalment vam decidir fer un article independent i ficar-ho dintre del article espais de memòria com AP. Finalment després de mirar i remirar, crec que l'article pot formar part del món Viquipèdia. Així doncs, he fet com ho vas explicar i he reanomenat l'article a (Principal) i l'article és diu: Memorial Democràtic de Catalunya. Ara que he de fer? L'únic que no me acaba de convèncer es l'apartat de la Llei 2007. Si creus que hi ha alguna cossa que no convé ja em diràs! Gràcies per tot. --Mariasanchezmadrona (disc.) 11:48, 7 gen 2015 (CET)

@Mariasanchezmadrona: Enhorabona, em sembla un article fenomenal! Es nota molt que t'hi has dedicat amb constància, i has omplert una mancança important de la Viquipèdia! Què cal fer ara? Gaudir de la feina feta :) Segurament alguns usuaris passaran i faran alguna modificació de forma, i suposo que l'apartat d'enllaços externs s'acabarà modificant perquè és força llarg. El que dius de la llei 2007 és cert, jo potser optaria per traure l'estructura de la llei i —si existeix, que no ho sé— potser incloure un recull de posicionaments, comentaris de premsa o efectes que ha tingut la proclamació d'aquesta llei. Sigui com sigui, has fet una feinada tremenda, et felicito! --ESM (disc.) 12:10, 7 gen 2015 (CET)

Notificacions de viquiprojecte

Hola ESM! Hem detectat un possible bug a l'espai de noms 103 (Viquiprojecte discussió:) que fa que les mencions no es notifiquin. Per investigar-ho s'ha fet una menció vostra a Viquiprojecte Discussió:Prova. Us agrairíem que allà mateix informessiu de si us ha arribat la notificació de la menció i si us arriben normalment les notificacions de Viquiprojecte discussió:Discussions desateses.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració, --GerardBot (disc.) 14:02, 8 gen 2015 (CET)

Article Espais de Memòria

Bona tarda Esther, Crec que després de tot l'esforç i treball l'article de Espais de Memòria queda finalitzat. En breus moments suposo que el reanomenaré. Si creus que hi ha alguna cossa que no convé fes-me saber. Moltes gràcies per tota l'ajuda que el grup viquipèdia feu possible que estudiants com nosaltres puguem realitzar aquests articles amb tota l'ajuda i facilitats del món. --Mariasanchezmadrona (disc.) 21:09, 8 gen 2015 (CET)

@Mariasanchezmadrona: Hola Maria, has fet una feinada tremenda, et torno a felicitar! Realment hi havia una mancança important sobre aquest tema a la Viquipèdia i gràcies a tu això s'ha resolt (i amb escreix) :) Espero que l'experiència hagi sigut positiva i que aquest cop hagis gaudit amb la proposta… I si t'animes a continuar editant de tant en tant (o explicar que això de la Viquipèdia no és tan complicat com sembla) ja seria espectacular. Gràcies a tu per la dedicació! --ESM (disc.) 10:18, 9 gen 2015 (CET)

Enllaços Externs, l'article espais de memòria

Bon dia Esther, ahir vaig estar mirant el article per acabar de modificar alguns petits detalls. Em vaig donar compte que el PauCobot (em sembla) em va ficar a la llista dels enllaços externs com una petita taula que fica que la llista s'ha de modificar o algo semblant. Hem sembla si no me equivoco vaig parlar amb un tal Arnau... (?) i hem deia que hauria de ficar com a molt 7 o 8 enllaços externs. Però per l'article Espais de Memòria, jo crec que alguns si que es poden treure, però hi ha molts altres que crec que són necessaris i son més de 8. Que faig? els trec? Gràcies :)--Mariasanchezmadrona (disc.) 12:30, 14 gen 2015 (CET)

@Mariasanchezmadrona: Hola Maria, és normal que t'hagin posat la plantilla de reduir l'apartat dels enllaços externs, i més o menys el que et va dir l'Arnau és el que s'acostuma a fer. Si després d'esporgar els enllaços (alguns potser els pots incorporar com a referències dins l'article) veus que la llista d'imprescindibles encara és molt llarga, la pots organitzar per apartats, i en lloc de formatar cada apartat amb el codi === Títol de l'apartat === pots fer-ho amb el codi ;Títol de l'apartat. Així no et sortiran els subapartats a la taula de continguts i potser la cosa quedarà més endreçada. Ja em diràs si et cal alguna cosa més, salut! --ESM (disc.) 10:35, 15 gen 2015 (CET)

imatges

Hola, estic fent l'article de Camil Pallàs. Tinc problemes quan intento posar les imatges dins de la casella corresponent de l'apartat altres restauracions i d'altres quan les poso desapareixen. Què puc fer?. També tinc un altre problema. He estat realitzant correccions en l'article, però quan vaig començar a inserir les imatges, aquestes correccions han desaparegut. Perquè passa? Moltes gràcies.--Arasan (disc.) 16:30, 19 gen 2015 (CET)

@Arasan: Hola, crec que ja he trobat perquè et petava la taula quan canviaves les fotos de lloc. Faltaven alguns encapçalaments, mira la modificació que acabo de fer ara mateix a l'article per a que m'entenguis. Pel que fa a això de les correcciones que comentes, no acabo d'entendre a què et refereixes: a l'historial de l'article no apareixen modificacions teves des de l'11 de gener. Ja em diràs! --ESM (disc.) 16:44, 19 gen 2015 (CET)

Correccions

Sí. Durant tot el dia 11 de gener vaig anar realitzant diferents correccions i apareixien com a desades. Però al intentar posar les imatges nosé perquè, aquestes correccions van desaparèixer. --Arasan (disc.) 16:48, 19 gen 2015 (CET)

Dubte sobre una imatge

Ja he corrgit els problemes amb les imatges, moltes gràcies. Tinc un dubte, pel que respecta a la imatge del Museu Episcopal de Vic, no correspon al mateix. Així doncs, la professora Imma Lorés hem va recomanar no posar una imatge sinó un enllaç amb el museu a fi de veure una imatg d'aquest. La meva pregunta és: Poso el link com a nota o bé en el lloc on hi ha d'anar la imatge l'enllaç?. Gràcies.--Arasan (disc.) 18:10, 19 gen 2015 (CET)

@Arasan: Hola, pel que dius entenc que la restauració del Museu Episcopal de Vic no és visible amb les fotos que hi ha disponibles a commons. Llavors, si vols enllaçar una imatge des de fora de la Viquipèdia jo potser posaria un text de l'estil «imatge externa» i enllaçar la imatge com una referència. Espero haver-me explicat bé, si et convé res més ja em diràs! --ESM (disc.) 20:19, 19 gen 2015 (CET)

Enllaç del museu episcopal de Vic

Ja he creat un enllaç exterior sobre el museu Episcopal de Vic. Com puc justificar el text?. Podries fer un cop d'ull a l'article per comprovar que tot estigui correcte?. Moltes gràcies.--Arasan (disc.) 13:42, 20 gen 2015 (CET)

@Arasan: Hola, t'hauries de tornar a mirar això de l'enllaç extern del museu episcopal de Vic:
  • Falta la URL de l'enllaç
  • Suposo que la vols posar en lloc de la foto. Si és així, a la cel·la on hi hauria d'anar la foto, hi pots posar un text com el que et deia, de l'estil «imatge externa» i posar el link a la foto com una referència.
  • Justificar el text: els articles a la Viquipèdia no es justifiquen perquè les línies es reorganitzen segons la resolució de pantalla amb la que es visualitzen. No hi pateixis, per això.
Vaig fent ullades ràpides als articles, ja aniré fent retocs a les coses que vegi. Enhorabona, has fet una feinada tremanda! --ESM (disc.) 17:48, 20 gen 2015 (CET)

Invitation to Medical Translation

Medical Translation Project

Invitation to the Medical Translation Project – a joint Wikimedia project started by the English language WikiProject Medicine!

Thank you for being one of the top Medical editors! I want to use this opportunity to introduce you to our most ambitious project.

We want to use Wikipedia to spread knowledge where it will be used. Studies have shown that Wikipedia is the most common resource of medical knowledge, and used by more people than any other source! We want high quality articles, available to everyone, regardless of language ability. It isn't right that you would need to know a major language to get hold of quality content!

That is why in the recent Ebola crisis (which is still ongoing) we translated information into over 70 languages, many of them small African languages. This was important, as Wikipedia was also shown to be the biggest resource used in Africa for information on Ebola! We see tremendous potential, but also great risks as our information needs to be accurate and well-researched. We only translate articles that have been reviewed by medical doctors and experts, so that what we translate is correct. Many of our translators are professionals, but many are also volunteers, and we need more of you guys – both to translate, but also to import finished translations, and fix grammatical or other style issues that are introduced by the translation process.

Our articles are not only translated into small languages, but also to larger ones, but as of 2015 this requires users to apply for an article to be translated, which can be done here (full articles, short articles) with an easy to manage google document.

So regardless of your background head over to our main page for more information, or to our talk page and ask us questions. Feel free to respond in any language, we will do our best to find some way to communicate. No task is too small, and we need everyone to help out!

I hope you will forgive me for sending this message in English – we also need translators for messages like this, and above all local language community managers, which act as a link between us and you. Also I can not reply on your talk page, so please go to our talk page!

Thank you for helping medical information on Wikipedia grow! -- CFCF 🍌 (email) 15:37, 28 January 2015 (UTC)

Google Translation of this message

molleguais

pots patrullar això una mica quan tinguis un minut?; Temple Parroquial Sant Jaume-> fet per les librarians de la teva vila del pingüí.--Kippelboy (disc.) 06:17, 11 feb 2015 (CET)

Casa Solà Morales

La Casa Solà Morales d'Olot no té veu a la Viquipèdia tot i formar part d'un episodi molt important en la història del MNAC i de l'art català durant la Guerra civil. Podries posar deures als assistents del taller qui -en agraïment per fer-ho de manera desinteressada- es podrien comprometre a fer un article cadascú. Un, dos, tres...edita otra vez ;)--Kippelboy (disc.) 07:29, 11 març 2015 (CET)

Saint George

Bones, t'escric com a participant del darrer Viquiprojecte:Llegir en català. Enguany hem organitzat el Viquiprojecte:Sant Jordi per traduir a d'altres llengües les biografies d'escriptors rellevants contemporanis. Ens hi ajudes? :-)--Kippelboy (disc.) 15:17, 8 abr 2015 (CEST)

@Kippelboy: Alguna cosa farem! --ESM (disc.) 15:32, 8 abr 2015 (CEST)

De res, Ester! Salut!! Maria

De res, salut! Maria

Kílian Jornet i Burgada

Kílian Jornet i Burgada cap a AdQ? per què no? :-)--Arnaugir (discussió) 13:31, 6 maig 2015 (CEST)

@Arnaugir: Hehe, no estaria malament, però crec que s'ha d'arreglar bastant, sobretot la part on es parla de la seva carrera com a corredor i esquiador de muntanya. Jo em dedico a tenir una mica actualitzat el medaller i l'apartat dels SoML, però bé, ho tindré en ment! --ESM (disc.) 16:08, 6 maig 2015 (CEST)

Llibres de text

Hola ESM,

Podries passar per Viquillibres a donar la teva opinió sobre aquesta proposta de projecte?

Moltes gràcies, --gerardduenasparlem-ne 20:00, 17 maig 2015 (CEST)

Gràcies a tu!, m.--Maria Fullana de València (disc.) 09:26, 9 juny 2015 (CEST)

27S

T'hi apuntes? Viquiprojecte:27S :-)--Kippelboy (disc.) 08:25, 17 jul 2015 (CEST)

Hola! Els canvis del VP:27S també els podries passar a l'article de les eleccions? Many thanks! --Davidpar (disc.) 09:36, 24 jul 2015 (CEST)
@Davidpar: Fet Fet! --ESM (disc.) 09:49, 24 jul 2015 (CEST)

Viquiprojecte:27S

Moltes gràcies per la teva col·laboració al Viquiprojecte:27S, que acaba avui. Esperem que hagi servit per donar una bona cobertura wiki el més neutral possible a totes les candidatures i candidats, així com informació de context. Gràcies un cop més--Kippelboy (disc.) 07:09, 27 set 2015 (CEST)

Wikimania 2016

Hi! Sorry for the English. Alex asked me to contact you to see if you would like speak about the Education program (high school and below) in Italy next year. You can contact me through my email at osamadre at hotmail dot com or you can get to my mail through my enwiki user page en:User:Thelmadatter Thelmadatter (disc.) 15:10, 30 set 2015 (CEST)

Infotaula d'obra artística

@ESM:, Ei !. Passa't per Plantilla Discussió:Infotaula d'obra artística i digues la teva, please.--amador (disc.) 07:25, 3 des 2015 (CET)

projecte en WD

Et suposo al cas, però per si de idem: Coneixes aquest Wikiprojecte de WD ?. Salut !--amador (disc.) 19:08, 5 des 2015 (CET)

Quinzena de la Qualitat de 2015

El 28 de desembre comença la Gran Quinzena Anual de la Qualitat. Et convido a participar, i a apadrinar, si ho creus convenient, alguna categoria específica. Si creus que hi ha coses a millorar, encara estem a temps! --Panotxa (disc.) 09:46, 7 des 2015 (CET)