Usuari Discussió:Pere Serafi/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

ARXIU DE LA MEVA PÀGINA DE DISCUSSIÓ DE ENTRE FEBRER DE 2006 I DESEMBRE DE 2011.--Pere Serafi (disc.) 22:04, 11 des 2011 (CET)

Benvinguda

Us donem la BENVINGUDA
Ajuda
Manteniment
Comunitat
Polítiques
Modifica


Hola Pere Serafi! Sigueu benvingut/da a la Viquipèdia i al coneixement lliure. Us encoratgem especialment, abans de res, a visitar la introducció per a un començament fàcil en tres senzills passos somriure. Si preferiu aprendre mitjançant un tutorial, podeu seguir el curset d'autoaprenentatge.

Aquesta és la pàgina de discussió del vostre compte d'usuari, que us servirà per a rebre missatges d'altres col·laboradors. Per a contestar, no ho feu a la vostra pàgina de discussió sinó a la pàgina de discussió de l'usuari que us ha escrit. A més, teniu la vostra pàgina d'usuari, on podeu posar les vostres dades, interessos, etc.

També seria convenient que llegíssiu els Cinc Pilars de la Viquipèdia i el llibre d'estil per a tenir una visió general i sintètica de les polítiques elementals que cal respectar per a poder editar en aquest projecte. És molt fàcil; bàsicament, cal utilitzar el sentit comú, respectar tothom, fonamentar les edicions en fonts comprovables i de qualitat i respectar el punt de vista neutral.

Si voleu trobar idees per a contribuir al projecte, visiteu el Portal del Viquipedista, on podreu coordinar-vos amb la resta dels viquipedistes. Així mateix, disposeu també de la taverna, per plantejar-hi els vostres dubtes, suggeriments o comentaris. Podeu signar en les discussions amb el botó de signatura de dalt de la barra d'edició Icona per a signar, o bé amb el codi --~~~~.

Podeu visitar el Viquiprojecte Babel per a classificar-vos segons els idiomes que conegueu o a la pàgina d'Etiquetes d'usuari per a descriure-us. També podeu afegir-vos a la llista de viquipedistes, o connectar-vos al xat per a coordinar la feina de forma ràpida.

Viquipèdia és un projecte col·laboratiu multilingüe. Si voleu traduir un article d'un altre idioma abans d'ampliar-lo i millorar-lo esteu seguint l'esperit del projecte.


Consell del dia: Si no esteu segur de com quedarà una pàgina amb els canvis que li heu fet, abans de desar podeu pitjar mostra previsualització, botó que apareix just al costat de desa la pàgina. Així us apareixerà una versió de la pàgina amb les modificacions que hi heu introduït i que ningú més serà capaç de veure. Així és molt fàcil evitar mil edicions per evitar errors.

Non-Catalan? Ca-0? See Babel ca-0 and our welcome in English.

Voleu comentar aquest missatge?


Hola :-) només dir-te que ja esxiteix la Template:Infobox Movie que es pot copiar directament des de les pàgines de la viqui anglesa sense haver de traduir el nom de tots els paràmetres... Com a AI (pel·lícula)... --Joanjoc (discussió) 15:43, 21 feb 2006 (UTC)

Les imatges de pel·lícules no poden penjar-se a la Wikimedia Commons per problemes de llicència. Per tant, si vols que aparegui una imatge de pel·lícula que es troba una viquipèdia en un altre idioma, l'hauràs de guardar-la al teu ordinador i després carregar-la a la viqui catalana. Com per exemple a Malson abans de Nadal. Si necessites més ajuda, no dubtis a preguntar :-) --Joanjoc (discussió) 16:56, 21 feb 2006 (UTC)

Redireccions

Hola, veig que està fent moltes redireccions de pel·lícules, però no funcionen perquè el codi està mal escrit. S'ha de posar #REDIRECT [[el que sigui]], tal com les estàs fent ara no funcionen. --Oersted 10:22, 24 feb 2006 (UTC)

Shin-chan

Hola, sembla que t'agraden les pel·lícules, oi? Algunes cosetes: 1) Els títols de les secciones principals comencen per dos signes == en lloc d'un =. Mira't Ajuda:Com_s'edita_una_pàgina#Encapçalaments. 2) Si utilitzes un editor extern per preparar els articles mira de treure la correcció de caràcters tipogràfics perquè et surtin els apòstrofs rectes i els punts volats no surtin gruixuts. Mira't a Viquipèdia:Convencions tipogràfiques els apartats Apòstrof i Punt volat. 3) A l'article Shin-chan: La invasió a passat alguna cosa estranya al afegir la taula. Ho he revertit i ho he comentat a Discussió:Shin-chan: La invasió. Bé, res més. --VRiullop (parlem-ne) 18:55, 24 feb 2006 (UTC)

Articles Començats

Categories

Hola :-) Només recordar-te que el Viquipèdia:Llibre d'estil de categorització, recomana crear una categoria més específica d'un tema, quan s'hi poden encabir 5 o més elements... --Joanjoc (discussió) 16:50, 8 mar 2006 (UTC)

Criteri

El criteri ja el tenim. El títol ha de tenir el nom català. Si s'ha de desambiguar es pot posar un parèntesi, però mai no es posarà si no és per desambiguar. Llull · (vostè dirà) 16:01, 25 mai 2006 (UTC)

Studio City

Sempre és preferible enllaços externs en català i limitar els d'altres llengües als imprescindibles. És normal que els enllaços a un barri de l'altre món (sic) siguin en anglès, però no cal copiar tots els que tinguin a la wiki anglesa. Tú mateix, com creguis més oportú. Per cert, a l'historial de l'article surt un anònim. Si ets tu mira que estiguis registrat a l'hora d'editar. Salut. --VRiullop (parlem-ne) 15:55, 29 mai 2006 (UTC)

Pots marcar la casella "Recorda la contrasenya entre sessions". Ho guarda en un cookie, però val la pena per no haver de registrar-se cada cop. --VRiullop (parlem-ne) 16:02, 29 mai 2006 (UTC)


Si falta una Imatge

Manca1.png

Imatges de commons

Ei! Les imatges que ja són a commons: no cal que les pugis a la Viquipèdia. Simplement posa-hi el seu nom. Ho dic per la imatge de l'anell de NBA i de les conferències que acabes de pujar.--SMP (missatges) 14:21, 16 jun 2006 (UTC)

Imatges

Tranquil, asumeixo la bona fe i el problema és genèric perquè no el tenim ben explicat. Una captura de pantalla és com un fotograma. És una instantània d'un video, d'un programa d'animació o d'una aplicació d'usuari. Pujar una imatge trobada en una web, en principi no es pot fer. Condicions per fer-ho 1) que la web indiqui que la imatge és de domini públic o GFDL (quasi cap ho fa), 2) que t'hagin donat autorització (és la millor opció ja que obres portes a altres usuaris), 3) si no hi ha cap alternativa lliure es podria asumir l'ús legítim, però és un tema discutit que comporta algunes limitacions. --VRiullop (parlem-ne) 12:39, 6 jul 2006 (UTC)

La millor opció primer és mirar si serveix alguna imatge de commons. Encara que no sigui la imatge ideal, totes són imatges lliures que no cal carregar. Si no hi ha més remei es pot carregar una imatge d'una altra wikipedia d'ús legítim indicant sempre l'origen i la mateixa llicència original. Personalment penso que no cal capficar-se en trobar una imatge i que és millor no posar-ne cap que una discutible. Pots seguir la discussió que hi ha actualment a Viquipèdia Discussió:Presa de decisions/2006/Política d'imatges. --VRiullop (parlem-ne) 17:36, 6 jul 2006 (UTC)

Hola Pere, m'agradaria que hi diguessis la teva a la pàgina de discussió de GALEUSCA. Algunes de les coses que es deien a l'article em van sobtar una mica i així ho vaig dir a la discussió. Salut --Manu bcn 08:20, 15 jul 2006 (UTC)

Eric Castel

M'he posat a buscar com un desesperat en catàlegs bibliogràfics per acabar d'omplir els buits, i he trobat coses inesperades, com títols que no corresponien amb els que havies escrit tu, com ara Coup dur! (que correspon a Expulsat!), o Le plan de l'Argentin (Segrest!), Droit au but! (De dret a gol!), etc. Pel que fa als tres últims, Du côté de l'Alfa és Aventura a Tunis, Cinquième but pour Lille! és Alarma en el museu!, i Le message du Maltais he deduït que El missatge del maltès (com he trobat en una pàgina d'internet... tot i que enlloc més); d'aquest últim no n'estic gens segur. Fins i tot, com que era d'un editor diferent (Dupuis), a diferència dels altres (Fleurus i Novedi), vejam si no es va arribar a traduir en català... –Enric, 14:10, 21 jul 2006 (UTC)

he canviat els noms dels corredors per tal que només ocupessin una línia de la taula. Crec que així queda molt millor. La taula però està situada al final de l'article i no pas al lloc on li tocaria. He intentat posar-la al seu lloc però no ho he aconseguit. Sabries fer-ho? Per cert, molt bé per haver canviat la taula, jo estava també a punt de fer-ho però t'has avançat... Salut! --Gcm 12:40, 24 jul 2006 (UTC)

Ara que estas creant la pàgina del tour any per any, en l'apartat de maillots no creus que seria millor posar:
  • lunars o muntanya
  • verd o regularetat
  • blanc o joventut
tot i què vols dir que lunars és gaire català? --Gcm 21:54, 24 jul 2006 (UTC)

Imatge amb llicència desconeguda

Atenció; La imatge Imatge:Jazminmonaco.jpg que vàreu carregar a la viquipèdia, ha estat marcada amb la plantilla {{Llicència desconeguda}}. Us preguem que editeu l'informació de la imatge i i afegiu la llicència que correspongui a la imatge. Moltes gràcies. Vilallonga · (digui digui) 18:37, 4 set 2006 (UTC)


Manca d'informació amb el fitxer Imatge:Joanlluis.jpg

العربية | Català | Dansk | Deutsch | English | Español | Français | Magyar | 日本語 | 한국어 | Nederlands | Norsk (bokmål) | Polski | Русский | Slovenčina | Slovenščina | Suomi | Türkçe | 简体中文 | modifica

Warning sign
Aquest fitxer podria acabar suprimit.

Gràcies per carregar la imatge Imatge:Joanlluis.jpg. Ens hem adonat que, ara com ara, la pàgina de descripció d'aquest fitxer no especifica qui n'ha creat els continguts, per tant l'estat de drets d'autor no és clar. Si heu creat la imatge vós mateix, aleshores cal que expliqueu perquè es pot fer servir a la Viquipèdia (vegeu l'enllaç d'etiquetes de drets d'autor més avall). En cas contrari heu d'especificar on l'heu trobat, en la majoria dels casos amb un enllaç cap a la web d'on l'heu agafada i les condicions d'ús del contingut d'eixa web.

Si la imatge no té un senyal de dret d'autor també hauríeu d'afegir-lo. Si l'heu creat vós aleshores podeu fer servir {{GFDL}} per posar-la sota els termes de la GFDL o bé {{PD}} per a deixar-la en domini públic, indicant tot seguit que en sou l'autor material. Podeu llegir la llista completa de plantilles que es poden utilitzar.

Adoneu-vos que qualsevol imatge sense indicació de l'origen o sense senyal de llicència d'ús serà esborrada una setmana després de l'avís, segons els criteris per a la supressió ràpida. Si heu carregat altres imatges, si us plau, comproveu que hi heu especificat també el seu origen i el senyal de drets d'autor. Podeu trobar tots els fitxers que heu carregat fent servir l'eina de la Galeria. Gràcies. --VRiullop (parlem-ne) 19:50, 14 nov 2006 (CET)

Imatge

Hola! Et puc preguntar la raó d'aquesta edició?--SMP·d·+ 15:26, 20 des 2006 (CET)


Imatge de Sam Doumit

He anul·lat la Imatge:Sdhotchick.jpg de la teva pàgina d'usuari ja que segons VP:RUL#9 una imatge d'ús legítim no es pot usar en pàgines d'usuari.--VRiullop (parlem-ne) 21:14, 25 febr 2007 (CET)

Pàgines orfes

[[El Calentito]] és un article orfe

Recorda: En crear un article, comprova a l'enllaç de l'esquerra "Què hi enllaça" que no estiguis creant una pàgina òrfena. Si cap altre article no enllaça cap a la pàgina que has creat, cal cercar almenys un article adequat des d'on crear-hi un enllaç.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article [[El Calentito]].


Proposta d'esborrament de la pàgina «Iruka Umino»

Hola,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Iruka Umino», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Pau Cabot · Discussió 12:01, 11 nov 2017 (CET) Jordi Coll Costa 13:30, 12 març 2007 (CET)

Viquiestris

Amb els mòdul dels Viquiestris avançats és necessari el mòdul paràmetres.js, o bé canvies l'assignació de vePropi a false si vols els valors estàndards. Jo diria que no has llegit l'inici del mòdul on diu, si no resulta d'utilitat digues-m'ho intentaré arreglar la redacció. Bé ja he llegit que falta alguna coseta més entenedora, a més a més este més intentaré acabar el tutorial i la documentació necessària a Viquiestris.

–Pasqual · tertúlia 13:46, 2 abr 2007 (CEST)

Leishmaniosi

Mira't els canvis que té fet a l'article leishmaniosi. Més que res és que són algunes coses bàsiques i si les saps no les repetiràs. La cosa és que els termes definits no tenen per què anar en majúscules, si no és que cal per les normes d'ortografia usuals. I la negreta, està reservada per a només el primer cop que el terme definit apareix a l'article (a la primera frase). Els altres cops, van en normal. --81.38.171.93 16:54, 2 abr 2007 (CEST)

A part, he demanat la destrucció immediata de l'article leshmania. Per una banda, té una falta d'ortografia en el nom (és leshmània) i per una altra banda no arriba ni a definició de diccionari. És una única frase, i curta. --81.38.171.93 18:03, 2 abr 2007 (CEST)

Re: You Tube

Per un fotograma d'un video està prevista la plantilla {{Captura de pantalla}}. És fair use si compleix VP:RUL, especialment en aquest cas si és una imatge irepetible com a lliure.--VRiullop (parlem-ne) 12:37, 16 abr 2007 (CEST)

Per cert, Pere, he vist en la teva pàgina que et consideres una ciutadana del món. Bé, no m'hi fico, cadascú es considera el que vol, però m'ha sorprès la falta de concordància, sigui volguda o no. --VRiullop (parlem-ne) 13:02, 16 abr 2007 (CEST)

Leishmània

M'agradaria que participessis a la pàgina Discussió:Leishmània. Llull · (vostè dirà) 21:30, 2 maig 2007 (CEST)

Re: Imatge:Capa2004.jpg

He completat la justificació de la imatge. Com pots veure tota informació que es pugui aportar no està de més. Per acabar-ho d'arrodonir crec que seria millor substituir la portada d'un llibre per la fotografia directament evitant un dels dos copyrights. De fet, a l'article es cita la foto i no el llibre. També seria convenient comentar alguna cosa més de la foto (hi ha molta informació al respecte) per acabar-ho de justificar per la citació que se'n fa. Per últim, al peu de foto diu que és el front d'Aragó i en canvi el Cerro Muriano és a Còrdova. Més informació a en:Federico Borrell García. --VRiullop (parlem-ne) 13:22, 28 maig 2007 (CEST)

Guardó animarval

Tens l'orgull de ser el primer usuari en rebre el Guardó d'animarval:

Per la teva contribució en l'article sobre Charles Manson i la Família Manson.
Perquè llegint-lo vaig poder distreure'm força estona, i això és quelcom que valoro.


Si vols conèixer més sobre aquest guardó otorgat per animarval, dirigeix-te aquí.



Que el gaudeixis, i te'n sentis orgullós d'haver-lo rebut. --animarval (discussió) 13:25, 13 juny 2007 (CEST)

Estic fent campanya

Hola Pere_Serafi,

M'he presentat com a candidat a administrador. No és molt habitual que un candidat perda el temps promocionant-se però sempre hi ha una primera vegada. No sé quina va a ser la teua reacció, simplement et demane que passes per allí i dones la teua opinió. El teu vot compta, sia positiu o negatiu, t'estaré igualment agraït. El meu proposit és coneixer la vostra opinió i que la votació sia per part de tota la Comunitat.

Si creus que no reuneixes els requisits necessaris per poder votar fes m'ho saber, este missatge te l'ha deixat un bot i potser no haja fet la seua feina correctament (encara que la tria d'usuari l'he feta jo, però potser hage errat).

Si penses que no s'ha de fer este tipus d'accions no dubtes a comunicar-m'ho també. El meu propòsit és donar a conéixer la meua candidatura a tots el que tinguen dret a vot, tenint en compte que hagen participat en altres candidatures o que estiguen actualment actius. —Pasqual 23:51, 12 jul 2007 (CEST)

Viquitrobada

Hola Pere_Serafi,

Estem intentant organitzar una trobada, en la que es parlaran de tota mena de temes viquipèdics, el primer pas ha estat comunicar-lo a la taverna, el segon ha estat intentar concretar alguna data i un lloc. Finalment podrem tractar de tot el que volem abordar en eixa reunió.

Si penses que és una bona idea i vols participar-hi dirigeix te a esta secció de la Taverna i apunta-t'hi.

Este és un missatge enviat a tots els usuaris més actius o que han col·laborat en mantes ocasions a la viquipèdia i que per tant considerem que podran sentir-se involucrats en esta pròxima trobada.

L'objectiu d'este missatge és aconseguir el màxim possible de participants i que se n'assabente quanta més gent ja que en moltes ocasions els temes de la Taverna passen desapercebuts, si creus que no hauries d'haver estat avisat pots comentar-ho amb el Pasqual que n'és l'autor. Tingues en compte que ha estat una persona qui t'ha triat, no un bot. —Pasqual 00:50, 19 jul 2007 (CEST)

Viquiprojecte Viquitrobada 2007

Seguint la voluntat expressada per alguns companys he fet una pàgina de Viquiprojecte:Viquitrobada 2007 on començar a organitzar la Viquitrobada 2007. Espero que hi participis, diguis la teva i poguem organitzar aquest esdeveniment!

--Hugoaes 14:12, 19 jul 2007 (CEST)

Trobada dissabte 28 de juliol

Bones,

Com s'havia comentat inicialment he fet gestions a l'Ajuntament de Barcelona i he aconseguit que ens cedeixin una espai pel dissabte al matí al Cibernariumde Barcelona gratuitament, on podrem gaudir d'una sala per nosaltres amb aire acondicionat, cadires i connexió WiFi de forma gratuita si portem els portatils, ja que els responsables municipals del Cibernarium estan molt interessats que fem aquesta primera trobada al seu espai (Marie Curie s/n). Digues que penses al respecte si us plau i confirma la teva asistència a la trobada informal. Gràcies!!!!

--Hugoaes 19:59, 25 jul 2007 (CEST)

Viquiconcurs 3

S'està decidint la durada de les votacions del tercer Viquiconcurs, per participar a la discussió entra aquí.--Aljullu (+) 20:11, 17 set 2007 (CEST)

Tour de França

Hola Pere

Aquesta tarda he estat treballant en les diferents taules de les edicions del Tour de França. Les he unificat i ara totes són iguals fins a l'edició de 1925. Les pàgines de les edicions més actuals encara queden pendents. No sé si són del teu gust o no, però a mi m'agraden més que les que tenen a la wiki francesa.

Respecte al tema de posar la bandera del país per davant del nom del ciclista és més que res per estètica. Així tot queda aliniat. Per aquest mateix motiu he dividit la taula de la classificació general en 4 columnes.

Apa, a seguir treballant, i com bé dius després vindrà el Giro, la Vuelta, la Volta... --Pcm 20:54, 17 oct 2007 (CEST)

Viquiconcurs

Hola Pere Serafi! Estem esperant les teves votacions per donar per tancat el viquiconcurs! Aniria molt bé que votessis com a màxim abans del dia 15 d'aquest mes! Moltes gràcies!!--Jey (discussió) 22:53, 7 gen 2008 (CET)

checkusers inicials

Este missatge l'heu rebut perquè heu estat editant recentment i compteu amb un nombre d'edicions considerable. També s'ha acordat enviar este missatge als més veterans encara que no hagen editat darrerament.

El propòsit d'este missatge és comunicar-vos d'una forma directa la posta en marxa de l'elecció d'uns checkusers inicials complint les normes establides a Viquipèdia:Elecció de checkusers. Si creieu que reuniu els requisits per optar al càrrec, presenteu-vos a Viquipèdia:Presa de decisions/2008/Checkusers inicials. La data límit és el 17 de gener de 2008, queden -11 dies. Tanmateix, si no us considereu suficientment experimentat, esperem que pugueu participar tant en les discussions com en les votacions. --Pasqual 00:10, 12 gen 2008 (CET)

Dish

Dish que bèstia, ja veig que passa quan tradueixes un article literalment estan mig empanat :P, has canviat mig article (el del govern titella) XD

Quarta edició

T'escric aquest missatge per informar-te que ja s'ha començat la Quarta edició del Viquiconcurs i demanart-te que hi participis igual que vas fer en la tercera. Si encara no saps quin article faràs almenys apunta el teu nom a la llista a veure si aconseguim que cada cop s'hi animi més gent! Moltes gràcies i fins aviat.--Jey (discussió) 00:51, 4 febr 2008 (CET)

Proposta de distinció d'alta qualitat d'un article: Exèrcit dels Estats Units d'Amèrica

La proposta ha quedat arxivada atès que no s'ha acomplert el pas 4: Rebeu suggeriments creatius (avaluació). Proposa la lectura d'avaluació durant unes setmanes, si et plau. --Panotxa (discussió) 07:17, 10 jul 2008 (CEST)

Salutació

Hola Pere Serafí, pel que veig a tu també t'agrada el món coral o potser hi estàs ficat i tot... m'ha sorprès gratament veure que has escrit sobre el London Gay Men's Chorus... Jo ahir vaig fer l'article sobre els UST Singers i sobre el Cor Jove de la Federació de Cors de Clavé, i curiosament vaig introduir el London Gay Men's Chorus a la Llista d'agrupacions corals. En fi, que m'alegro de trobar gent amb aficions comunes per aquí. Molta sort i endavant! --Xavitenor (discussió) 17:22, 31 ago 2008 (CEST)

La casa de Lluis Companys

Pots passar per Discussió:Lluís_Companys_i_Jover#La_casa_de_Castellar_del_Vall.C3.A8s? Gràcies.--Pere prlpz (discussió) 20:28, 6 nov 2008 (CET)

El vostre vot compta

Hola,

S'ha desat automàticament este missatge a la vostra discussió perquè teinu més de 500 edicions i heu editat fa menys d'un més.

El propòsit d'este missatge es assabentar el nombre d'usuarisel més gran possible per a que participeu a la votació en curs delsnous verificadors d'usuaris.

No queda gaire temps i a l'usuari Góngora només li falten quatre vots per a aplegar al mínim requerit.

Si creus que aquest usuari mereix la teua confiança i realment compleixes els requisits per a votar, no t'ho penses més, per favor dona-li el teu suport. –Pasqual · discussió · xat 15:30, 6 març 2009 (CET)


Recordatoris

Recorda: A l'inici de l'article, escrivim de forma estandarditzada el títol del mateix article en negreta. Pots veure exemples d'això als articles televisió, Girona o gos.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Responsabilitat patrimonial.


Recorda: Cada article ha d'estar classificat almenys en una de les categories existents a la Viquipèdia. De no ser així, costarà molt trobar-lo en mig de 750.538 articles. Pots aprendre com categoritzar un article aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Responsabilitat patrimonial.


Recorda: Les paraules significatives d'un article han d'estar enllaçades als articles corresponents. Pots fer això posant dos claudàtors abans i després del concepte, així: [[Concepte]]. També ho pots fer seleccionant el concepte a enllaçar i prement el botó .
Aquest recordatori és en motiu de les teves contribucions a l'article Responsabilitat patrimonial.


--Pau Cabot · Discussió 18:51, 23 des 2009 (CET)


Recorda: S'ha consensuat al que les categories continguin un mínim de cinc elements existents. Pots trobar-ne més informació aquí.

Les que en tinguin menys seran eliminades pel procediment ràpid a no ser que es consensuï una excepció.
Aquest recordatori és en motiu de [[:Categoria::Gestió Pública de Catalunya]].


--Pau Cabot · Discussió 21:51, 10 feb 2010 (CET)

Si el vols presentar a votació primer ha de passar dues setmanes en avaluació. Si tens dubtes, et dono un cop de mà.--Peer (disc.) 20:49, 15 feb 2010 (CET)

Ja l'he posat en avaluació. A Viquipèdia:Avaluació d'articles el trobaràs penjat i allà (El procés d'avaluació) trobaràs la informació dels passos a seguir. Ara, a veure si altres viquipedistes diuen la seva. Passat quinze dies, com a mínim, es pot posar a votació.--Peer (disc.) 21:00, 15 feb 2010 (CET)
Si passades dues setmanes vols un altre cop de mà, a disposar. En el cas de les votacions és un xic més fàcil perquè la plantilla té més informació. Salut.--Peer (disc.) 21:07, 15 feb 2010 (CET)

Sahaspur

Gracies per revetir l'article Sahaspur que algú havia traduit a l'anglès i gravat suposo que per error. Aquest matí havia escrit a Bestionica demanant-li fer aixó, i ara ja està fet. Mercès --joc (disc.) 11:43, 24 feb 2010 (CET)

Manquen referències a Pla pressupostari

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Pla pressupostari. --Bestiasonica (disc.) 22:41, 26 feb 2010 (CET)

Manquen referències a Sanció pecuniària

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Sanció pecuniària.


Si el tema és només a Espanya s'hauria d'especificar la norma jurídica que estàs interpretant. --Bestiasonica (disc.) 14:56, 29 març 2010 (CEST)

Hi he afegit unes modificacions que crec que aclareixen el terme. Espero no haver-me equivocat massa. --Bestiasonica (disc.) 02:12, 30 març 2010 (CEST)

Manquen referències a Sebastian Öberg

Recordeu: La Viquipèdia no és una font primària segons Viquipèdia:Els cinc pilars. En crear o ampliar un article, afegiu les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat. Si simplement l'heu traduït parcialment d'un article penseu a informar als altres usuaris afegint la plantilla {{traduït de}} en la discussió de l'article, així es podrà traçar les referències emprades en aquell article. Us encoratgem a què treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí.
Aquest recordatori és en motiu de les vostres contribucions a l'article Sebastian Öberg. --Bestiasonica (disc.) 19:20, 18 maig 2010 (CEST)

Intentaré fer una revisada tot i que ara tinc menys temps viquipèdic i ja tinc altres articles per revisar emparaulats. Si treballes amb Firefox i t'intal·les el corrector de català ja t'indicarà unes quantes faltes que ell destaca; sinó ja ho faré jo, que só les més senzilles de detectar. Correccions de redacció és més laboriós. Pel que he vist molt ràpidament, la introducció es molt curta; pensa que ha de ser un resum de l'article que introdueixi en el concepte i en el que es desenvolupa a l'article. Tampoc ha de ser molt llarga (3-5 paràgrafs pot ser suficient).--Peer (disc.) 09:47, 31 maig 2010 (CEST)

Ja te'l penjo a can "avaluació".--Peer (disc.) 20:52, 31 maig 2010 (CEST)
He arxivat la votació perquè tenia alguns vots negatius que impossibilitaven que obtingués alguna distinció. Enhorabona per la bona feina. Salut.--Peer (disc.) 19:34, 9 ago 2010 (CEST)

Plantilla Wikimedia CAT

Bon dia, perdona que et vinga a emprenyar. S'ha creat la plantilla d'usuari Wikimedia CAT. El motiu d'aquesta és de mirar de fer el màxim visible el suport a la iniciativa de crear la secció local de Wikimedia. La teniu a la vostra disposició per tal de posar-la en la vostra pàgina d'usuari (tant d'aquí com de altres projectes, si no es molt demanar). El suport de tots i cadascun de nosaltres és valuós per tal de poder assolir l'objectiu. Tens més informació a la pàgina d'Amical Viquipèdia Gracies i disculpa la intrusió a la teva pàgina, et desitge un molt bon estiu, cordialment Capsot (disc.) 20:38, 7 juny 2010 (CEST)

centres oberts

centres oberts per prevenir el maltractament? s'ha de matissar molt i molt --barcelona (disc.) 19:10, 5 jul 2010 (CEST)

no és el seu objectiu, sembla que diguis que els usuaris siguin víctimes potencials i no es tracta d'això --barcelona (disc.) 19:15, 5 jul 2010 (CEST)

Recordatori de notabilitat de Servei assessorament tècnic d'atenció social

Recordeu: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article mireu d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article. Podeu trobar més informació a Viquipèdia:Criteris de notabilitat.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Mantingueu-vos calmat durant les discussions i intenteu cercar el consens a l'hora de defensar els vostres arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Servei assessorament tècnic d'atenció social. --Pau Cabot · Discussió 18:39, 27 jul 2010 (CEST)

El problema és la notabilitat. Has de demostrar que el subjecte de l'article és notable, és a dir, que el tema ha rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte. I, de moment, aquestes fonts independents, no hi són. Pau Cabot · Discussió 18:17, 29 jul 2010 (CEST)
I jo discrep de la teva percepció. fa l'ullet No és el meu criteri, sinó el criteri de la Viquipèdia que pots mirar-te aquí: VP:NOT. Pau Cabot · Discussió 18:36, 29 jul 2010 (CEST)
També discrep d'aquesta altra percepció. fa l'ullet Sí, jo som administrador i puc protegir articles, esborrar-los o bloquejar usuaris però de cap de les maneres això vol dir que la meva opinió sigui més encertada que la teva per ser administrador. Jo t'he donat la meva opinió com a usuari ... Més informació: Viquipèdia:Administradors. Pau Cabot · Discussió 18:46, 29 jul 2010 (CEST)

Lleis

Crec que apart de descriure i resumir les lleis caldria un apartat d'anàlisis, repercussions etc, si no és una còpia dels textos oficials, que es poden consultar via enllaç. --barcelona (disc.) 22:13, 5 set 2010 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: Setmana del Pallasso

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de Setmana del Pallasso. --Pau Cabot · Discussió 14:43, 14 gen 2011 (CET)

Eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation

Benvolgut,em permeto posar-me en contacte amb tu, perquè com veuràs a la taverna [[1]] hi ha eleccions al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation.

La meva comunicació amb tu la realitzo perquè segons el teu historial de contribucions veig que tens dret a vot i molt poca gent llegeix la taverna. Em permeto comentar-te que seria molt interessant poder portar membres de la nostra comunitat al Consell d'Administració de la Wikimedia Foundation, però certament tots nosaltres votem individualment i en consciència.

Cada vot és molt important. A les eleccions de l'any 2009 la diferència entre ser escollit o no va ser de 60 vots i aquest any està votant menys gent. Et demano disculpes anticipadament si consideres aquesta comunicació incorrecte, rep una cordial salutació.

Pots trobar instruccions de com fer-ho per votar [2] --Gus.dan (disc.) 19:10, 4 juny 2011 (CEST)

inacabat

Hola, l'article sobre la Llei de l’ús dels mitjans electrònics al sector públic de Catalunya està inacabat des de que ho vas deixar d'ampliar l'agost de 2010, ja que ningú més fa aportacions. Que vols fer?. Podràs mirar d'acabar-ho ?. Merci,--amador (disc.) 19:12, 19 juny 2011 (CEST)

Pere Pladevall

Crec que no fa falta. Si demostres l'admissibilitat del personatge, la votació s'anul·larà. Pots anar fent i explicar els teus motius a la proposta d'esborrat mateix. Pau Cabot · Discussió 10:54, 1 jul 2011 (CEST)

Acabes d'afegir varies referències que no son ni diaris ni revistes, i que no el fan notable. En canvi, has esborrat la referencia de el9nou que he afegit jo, que podria fer-lo notable. Pots recuperar aquesta referència. Avisa'm quan acabis d'editar l'article, i llavors el revisaré jo. Per cert, la següent noticia també pot ajudar-te a ferlo notable: http://politica.e-noticies.es/division-en-sant-feliu-de-codines-por-el-referendum-33875.html--Jordiferrer (disc.) 11:51, 1 jul 2011 (CEST)
Per cert, va participar com actor al film "¿QUIÉN ES OTTO?" mencionat aquí: http://hemeroteca.lavanguardia.com/preview/1998/03/22/pagina-10/34039452/pdf.html?search=pladevall  ?? --Jordiferrer (disc.) 12:00, 1 jul 2011 (CEST)

Recordatori d'admissibilitat de: L'Actual de Castellar del Vallès

Recorda: La Viquipèdia és una enciclopèdia no una base de dades o un lloc per a fer promoció. En crear un nou article s'haurien de comprovar els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»). Cal mirar d'aportar referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article.

Si no s'aporten referències de terceres parts independents l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament. Demanem calma durant les discussions per intentar cercar el consens a l'hora de defensar els teus arguments o rebatre els dels altres usuaris.
Aquest recordatori és en motiu de L'Actual de Castellar del Vallès. --Pau Cabot · Discussió 13:41, 18 jul 2011 (CEST)

Ara té millors referències però l'article del Periódico realment no ho és i s'hauria de llevar: a http://uoc.elperiodico.com diu Diario editado íntegramente por los estudiantes del posgrado de periodismo Digital de UOC-El Periódico. Pau Cabot · Discussió 14:51, 18 jul 2011 (CEST)
L'única referència amb cara i ulls és la del 3cat24 i només dóna per una frase. Potser la informació estaria millor integrada a Castellar del Vallès. Com ho veus? Pau Cabot · Discussió 14:57, 18 jul 2011 (CEST)
L'article de Castellar del Vallès ni tan sols té un apartat que xerri dels mitjans de comunicació locals. Jo crec que estaria millor allà, però és això, la meva opinió. si es deixa l'article independent, haurà de ser molt curt si només es deixa la informació referenciada a fonts fiables. És per això que deia de fusionar-los. Pau Cabot · Discussió 15:03, 18 jul 2011 (CEST)
Més informació a Viquipèdia:Criteris d'admissibilitat#Admissibilitat com a raó de fusió. Pau Cabot · Discussió 15:05, 18 jul 2011 (CEST)
Crec que millor així. Tot i això, jo obriria l'apartat a d'altres mitjans de comunicació del municipi, ja que ara sembla que sigui l'únic. Hi ha ràdios o teles locals? També eliminaria la referència de la UOC. Pau Cabot · Discussió 19:31, 18 jul 2011 (CEST)
Quan acabes de fusionar, millor redirigir que esborrar. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 22:30, 19 jul 2011 (CEST)
Per cert, que si continues així, d'aquí poc podrem presentar Castellar del Vallès a article de qualitat... Pau Cabot · Discussió 22:33, 19 jul 2011 (CEST)
Si tu hi fas una mica més de feina jo em compromet a fer-hi una repassada lingüística. Respecte a Ball de bastons de Castellar del Vallès, depèn: si és pot allargar l'article amb fonts més fiables que les que hi ha ara, jo el deixaria com a article independent, però si només hi ha d'haver el que hi ha ara i amb aquestes fonts, crec que millor fusionar-lo. Pau Cabot · Discussió 10:06, 20 jul 2011 (CEST)
Et poden servir de model Alcoi, La Baronia de Rialb, La Seu d'Urgell, Rubí, Rubió i Tortellà, que ja són de qualitat. Pau Cabot · Discussió 10:33, 20 jul 2011 (CEST)
I això també te pot servir: Viquiprojecte:Municipis de Catalunya/guia pràctica. Pau Cabot · Discussió 12:54, 21 jul 2011 (CEST)

Hola, Pere, seguesc amb gran interès els avanços que fas a aquest article (ja deus haver vist que hi he ficat mà). Arribats a aquest punt, m'agradaria fer-te uns quants suggeriments per si els vols aprofitar per millorar l'article:

Se t'ha girat feina, no? fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:03, 27 jul 2011 (CEST)

El que t'he dit són les coses per millorar, però no t'he dit com de bé està el que has fet fins ara. Es veu que hi ha una feinada feta. Enhorabona per la feina i gaudeix de l'estiu. Ja hi serem a temps a fer de qualitat l'article! Pau Cabot · Discussió 21:50, 27 jul 2011 (CEST)
Bones vacances! Pau Cabot · Discussió 15:42, 29 jul 2011 (CEST)
Molt bona feina. Està quedant molt i molt bé. Si vols, ja pots presentar-lo a avaluació. Jo, però, encara canviaria diverses coses abans:
  • Referenciar la llista de centres educatius i l'orografia.
  • Hi ha un {{CN}} a l'apartat Política i un altre a Sector terciari.

* Mites i llegendes i Gastronomia podrien anar a l'apartat Cultura. Fins i tot crec que hi posaria Esport. * Clima i Flora i fauna podrien ser subseccions de Medi físic, no?

BICs: Al municipi hi ha dos BICs. Un té secció pròpia i l'altre ni es cita. Al primer (el castell), s'hauria d'especificar que té aquest nivell de protecció (basta una frase i la ref) i el segon (les restes del castell al Puig de la Creu), s'hauria almenys de citar.
Referències: Les que més em preocupen són per exemple són les pròpies de les entitats: clubs esportius, bombers voluntaris, balls de bastons, agrupaments escoltes... Hi ha coses que potser existeixen al poble però que potser no tenen perquè explicar-se en un article enciclopèdic. Per exemple: potser està bé dir que hi ha un cos de bombers voluntaris però dir més que això potser ja ens acostaria massa a un treball inèdit. No sé si m'explic ... També has de tenir en compte que si cites coses molt concretes i temporals (com per exemple la categoria del segon equip d'un dels dos clubs de futbol sala), la informació quedarà desfasada molt ràpidament.
Ordre de les seccions: Ciutats agermanades ho posaria més cap al final. Catellarencs il·lustres després d' entitats. Política just després d' història. Toponímia abans de Medi físic. Demografia després d' història. Cultura i Mitjans de comunicació ho posaria més endavant, just abans d' entitats. Bona feina! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 20:31, 6 set 2011 (CEST)
PS T'hi he fet quatre retocs més. A veure si t'agraden.
Sí, crec que el posaria a Ciències socials. Aquests dies he estat pensant en coses que podrien encara millorar l'article. Crec que hi falta un apartat que xerràs de la geografia urbana que explicàs com són els nuclis de població i quins serveis tenen. Explicar si Castellar (el nucli) té CAPs, quin són els seus carrers i places més importants o si té mercat, els serveis de Sant Feliu del Racó i si Aire-sol és un nucli antic o una urbanització. També estaria bé posar les coordenades de cada nucli. Pau Cabot · Discussió 18:06, 9 set 2011 (CEST)
He estat cercant aquest apartat als altres articles de qualitat de ciutats i no he trobat res. El que més s'hi acosta és Tortellà#Comunicacions i accessos, però no és exactament el que te deia. El que sí que potser estaria bé seria posar un mapa del municipi o del nucli principal, si tens la possibilitat. Si no, no te preocupis, l'article és ja de qualitat, en la meva opinió. Pau Cabot · Discussió 17:44, 13 set 2011 (CEST)
Ha quedat molt i molt bé. El pots dur a avaluació. Enhorabona per la feinada! Pau Cabot · Discussió 15:41, 15 set 2011 (CEST)
Li ho pots demanar a aquest usuari. En to cas, jo crec que es podria parlar un poc d'història o de l'economia, el que consideris més important. Pots agafar com a model La Seu d'Urgell o Palos de la Frontera. D'altres articles de qualitat de municipis tenen la introducció més aviat curteta. Pau Cabot · Discussió 13:19, 22 set 2011 (CEST)

Proposta de distinció del terratrèmol de Llorca

Hola Pere Serafi,

et demano que et replantegis el teu vot (ABo) a l'article Terratrèmol de Llorca de 2011 ja que des del dia que vas votar fins avui ha viscut moltes millores. Gràcies! --Davidpar (disc.) 17:02, 1 ago 2011 (CEST)

Albert Antonell Ribatallada

No n'acab de veure'n clara la seva admissibilitat, però les referències verifiquen bona part de la informació. li he tret l'avís. Pau Cabot · Discussió 08:32, 29 set 2011 (CEST)

Consell

Últimament he estat treballant en l'article Parnassius apollo i se m'ha passat pel cap proposar-lo per a què me'l distingeixin. Ara bé, em sembla que encara no es pot meréixer res i que li falta alguna cosa, per tant m'agradaria saber la teva opinió respecte a l'article i m'agradaria saber què puc fer per millorar-lo, gràcies --Hinox (disc.) 13:11, 6 oct 2011 (CEST)

Bé, he fet el què he pogut... sóc relativament nou i encara no ho domino tot. Em sembla que el presentaré tal com està ara, al menys diria que em poden atorgar la distinció de Bo.

Re: Castellar

A dir veritat encara l'he de llegir, el que passa és que de vegades dono cops d'ull per sobre i corregeixo alguna coseta... paciència, que a les avaluacions som poques mans!--Arnaugir 08:38, 13 oct 2011 (CEST)

Petició de traducció

Autopatrullat i Revertidor ràpid

A tall informatiu: Viquipèdia:Usuaris autopatrullats i Viquipèdia:Revertidors ràpids. T'he demanat que te facin revertidor ràpid, crec que te pot anar bé. Pau Cabot · Discussió 13:06, 18 oct 2011 (CEST)

Ja tens les eines de revertidor ràpid. fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 06:59, 26 oct 2011 (CEST)

Zapatero

El termini que he marcat és de tres mesos - crec recordar - però només afecta als editors novells i no registrats. Crec que no estàs inclòs en cap d'aquests grups. Si vols el pots editar ara mateix. Quan expiri aquest període de protecció la protecció temporal desapareix automàticament i també el podran editar els usuaris no registrats i novells, com abans. --Bestiasonica (disc.) 17:48, 18 oct 2011 (CEST)

Cap problema. Normalment només es solen protegir de forma absolutista (només admins) algunes plantilles molt compromeses o quan hi ha conflictes molt greus amb articles o altres pàgines. Generalment les proteccions solen ser temporals i per als no registrats i novells per qüestions de vandalisme recurrent, si no es associar a una sola IP. Bé, si més no és el que acostumo a fer jo i normalment sempre sota demanda o per pròpia detecció. No hi ha cap norma formalitzada (usos i costums). No m'enrotllo més. Salut! --Bestiasonica (disc.) 17:58, 18 oct 2011 (CEST)

Castellar

Jo ja el vaig avaluar abans de que el duguessis a "avaluació", per això ja no me quedaven coses per dir-te. fa l'ullet Crec que ja el podries presentar a article de qualitat. Respecte de l'altre article, fa molt bona pinta, però me l'hauria de mirar detingudament ... Pau Cabot · Discussió 10:45, 21 oct 2011 (CEST)

He fet alguns retocs, i encara l'acabaré de repassar. T'he deixat alguns comentaris, crec especialment que hauries de mirar la coherència en l'ús del present històric i el passat.--Arnaugir 15:56, 21 oct 2011 (CEST)
Sense presses, que quedarà un article que farà goig somriure--Arnaugir 12:53, 22 oct 2011 (CEST)
No et preocupis per aquesta, suposo que no pots fer-hi res! I igualment no és ni molt menys un error garrafal fa l'ullet però almenys la resta quedaran totes iguales. Vinga que està quedant molt bé--Arnaugir 16:49, 24 oct 2011 (CEST)

Perfecte. No havia tengut temps de mirar-ho. Bona feina! Pau Cabot · Discussió 14:24, 25 oct 2011 (CEST)


Ei! Ha costat però ja té la tan preuada medalleta. Moltes felicitats!! una abraçada--Arnaugir 20:57, 26 nov 2011 (CET)

Reversions ràpides

Hola Pere, veig que encara fas vàries reversions cada cop que un usuari ha fet més d'una aportació que cal revertir. El que jo faig, no sé si hi ha alguna altra manera,és:

  1. Anar a l'historial i veure quines són les últimes edicions
  2. Si algun usuari ha fet dues o més edicions marco el botó, els rodons que hi ha al costat de l'hora, de l'ultim editor que em sembla fiable (per defecte també queda marcat l'última edició)
  3. Un cop marcades les edicions que vull comparar hi ha un botó dalt de tot que diu Compara les versions seleccionades
  4. A la dreta et sortirà els canvis que hi ha desde l'edició que has marcat com a fiable fins la última. Hi ha d'haver un (desfés) per algun lloc
  5. Encara et pregunta si estas segur del canvi que vols fer i et mostra l'edició tal com la vols deixar
  6. si hi ha algun canvi que vegis encara el pots fer, com una edició qualsevol
  7. Deses i ja està.

Si tens algun dubte, seguim en contacte. --Anskar (disc.) 23:29, 25 oct 2011 (CEST)

Pedroserafin → Pere Serafi

Plantilla:Renameuser2

Disculpes

I ara! No et preocupis, tot arreglat! :D

Ràdio Castellar

Acab de mirar aquest article i crec que té molt de treball inèdit. Crec que hauria d'estar referenciat majoritàriament amb fonts externes, cosa que ara no passa i que a la història de l'entitat només s'haurien de remarcar els fets més importants. Actualment hi ha coses com Al novembre de 1995, tres estudiants ofereixen el magazine matinal El microones. que són clarament no enciclopèdiques, a part de ser difícils (o impossibles) de referenciar per fonts fiables. Hi fas una esporgada? Pau Cabot · Discussió 14:41, 7 nov 2011 (CET)

Perfecte. Bona feina. Estic súper impressionat amb l'article de Castellar. Segur que serà dels millors de localitats ... Pau Cabot · Discussió 14:50, 7 nov 2011 (CET)
fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 14:57, 7 nov 2011 (CET)

Re: Colors

Idò no acab d'entendre la pregunta. Vols modificar el fitxer? Vols modificar la llegenda del fitxer? Vols utilitzar els mateixos colors en un altre dibuix? Pau Cabot · Discussió 11:13, 11 nov 2011 (CET)

Això te serveix? Pau Cabot · Discussió 21:00, 11 nov 2011 (CET)
fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 16:29, 13 nov 2011 (CET)

Més Castellar

Per jo, ja t'ho vaig dir, ja el pots presentar. He estat fent uns quants retocs.

Per acabar, un parell de coses que estaria bé que fessis si t'animes (independentment de presentar-lo a article de qualitat):

  • Especificar cap a quin article han d'anar alguns enllaços. El Gastó de Montcada que apareix al teu text no és, evidentment, Gastó VII de Montcada i de Bearn (no coincideixen les dates). Podria ser que fos Gastó I de Foix? I guillot i granoteta de Dant Antoni, cap a quin article apunten o haurien d'apuntar? Potser tenim l'article amb un altre nom ... Estaria bé posar els noms científics de les espècies a les quals te refereixes, ja que el nom vulgar de vegades no és prou aclaridor.
  • Fer mongeta del ganxet
  • Referenciar que la penya barcelonista és la més antiga en funcionament.

Bona feina! Pau Cabot · Discussió 09:25, 17 nov 2011 (CET)

Referència de la penya: Ok, però potser és una frase prou important per referenciar-la (duplicant la referència). No ho sé.
Animalons: perfecte.
Gastó: hauràs d'investigar.
Mongetes: se t'ha girat feina! fa l'ullet Pau Cabot · Discussió 12:25, 17 nov 2011 (CET)

xat

pots anar ara al xat?--Pallares (disc.) 17:39, 22 nov 2011 (CET) on? no tens l'opció oberta.--Pallares (disc.) 17:45, 22 nov 2011 (CET)

Castellar

Hola: he vist que hi ha una fotografia de l'església de Sant Esteve al article de Castellar que està girada, no he pogut posar-la bé ... Salutacions. --MarisaLR (disc.) 21:26, 25 nov 2011 (CET) A veure si m'explico: a la secció Església de Sant Esteve de Castellar del Vallès de l'article Castellar del Vallès, la fotografia de l'església surt o almenys jo la veig (i no he begut res més que el cafè amb llet aquest matí ;) ) girada cap a l'esquerra. --MarisaLR (disc.) 11:51, 26 nov 2011 (CET)

copio la fotografia:
Església de Castellar.
Ostres!! aquí surt bé!! Vaig a mirar en altre ordinador...
Amb l'altre ordinador la veig bé i en aquest en Firefox també,???? deixa'l estar, i perdona, però ara encara estic més desconcertada... No sé per què a aquest ordinador que normalment treballo amb ell, i en Explorer la veig girada. Folletsde la informàtica. --MarisaLR (disc.) 12:00, 26 nov 2011 (CET)
Aquesta foto és meva i la vaig pujar bé, però ara jo també la veig girada. ??????? --Xavigivax - (Parla amb mi) 09:20, 7 des 2011 (CET)
Em sembla una resposta molt poc específica. Segur que deu ser una altra cosa. M'inclino a que deu ser una interpretació de Wikimedia Commons de les metadades de la imatge, on interpreta que la foto es fa ver girada (vertical) i per això la gira. He fet la consulta a un administrador de commons. Ja t'informaré. Per cert, jo sóc de Sabadell, però ja fa anys que visc a la vila de Castellar del Vallès, potser algun dia ens hem vist pel carrer i no ho sabem. --Xavigivax - (Parla amb mi) 11:20, 7 des 2011 (CET)
Resposta: commons:User_talk:Xavigivax#Imagen_girada. Ja et buscaré a l'Actual. Per cert, fa un temps que jo també hi vaig sortir a la contraportada. --Xavigivax - (Parla amb mi) 19:21, 8 des 2011 (CET)

Larves d'heteròpter

Hola, Pere: Et felicito per la selecció de la teva foto com a foto del mes. M'ha sorprès perque no et pots imaginar les vegades que he vist aquets insectes (els mateixos i al mateix lloc) tot anant als horts. Jo vaig fer la foto de la flor de la planta on viuen i de que s'alimenten aquests insectes (i on fan les seves reunions) que s'anomena MATAGÓS (Cynanchum acutum). El nom de l'insecte és Tropidothorax leucopterus. En la foto referida veureu l'insecte sobre la planta en questió. Es la primera volta que participo en un comentari. Confío que funcionarà. Un saludo i en-horabona.--Isidre blanc (disc.) 19:21, 26 nov 2011 (CET)

Castellar del Vallès

L'article Castellar del Vallès ja és de qualitat.--Mbosch (会話) 20:01, 26 nov 2011 (CET)

Felicitats per l'article a L'actual de Castellar!! --Arnaugir 10:40, 5 des 2011 (CET)
Jo li vaig dir a l'usuari que exposàs el que veiés erroni o esbiaixat a la discussió i veig que no ho ha fet. Ara miraré si s'ha de retocar res del que hi ha introduït. Pau Cabot · Discussió 18:05, 10 des 2011 (CET)
Els meus canvis. En la meva opinió, manca: 1. Referenciar la major part del text de l'apartat de La Farga. 2. Posar en el format correcte les referències 150, 157, 160 i 161. 3. Si no es pot referenciar el text de la Farga, resumir-lo. Tens qualque font per parlar d'aquest mitjà? 4. La darrera cosa que faria és transformar els subtítols de l'apartat mitjans de comunicació en una llista puntejada, ara que crec que la majoria dels paràgrafs seran curts. Pau Cabot · Discussió 18:30, 10 des 2011 (CET)
També estaria bé fusionar-hi L'Altraveu per Castellar. Pau Cabot · Discussió 18:40, 10 des 2011 (CET)
La Farga: ja t'he dit que, si no s'aconsegueix referenciar, s'haurà de resumir. L'Altraveu: fusionar sempre és complicat i s'ha de contextualitzar, és clar. Pau Cabot · Discussió 19:20, 10 des 2011 (CET)

Mongetes

Jo crec que la web del Consell Regulador la pots usar com a referència, però millor si no és la principal. Fonts externes ajudaran a fer més neutral l'article. El tema drets d'autor no el domin gaire, millor que ho demanis a un expert com en Vriullop. Pau Cabot · Discussió 23:19, 4 des 2011 (CET)

Tens missatges nous
Tens missatges nous
Hola, Pere Serafi. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 09:50, 5 des 2011 (CET). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Petit guardó

Guardó Per l'esforç i la persistència demostrats durant les últimes setmanes, sobretot en l'article de Castellar del Vallès, que ja és de Qualitat qualitat.
Espero que sigui el primer de molts! --Arnaugir 00:24, 8 des 2011 (CET)