Usuari Discussió:Vinals/Arxiu 2012

De Viquipèdia
Salta a la navegació Salta a la cerca

Qualitat[modifica]

Les línies 1 i 3 ja són de qualitat.--Mbosch (会話) 17:45, 1 gen 2012 (CET)

L12[modifica]

Genial! Segueix així.--Climent Sostres (disc.) 00:23, 5 gen 2012 (CET)

Canvis articles d'estacions[modifica]

Abans de fer segons quins canvis com els que estàs fent crec que els hauries de parlar anteriorment. -- Vinals (xerrem) 03:51, 6 gen 2012 (CET)

Només estic desplaçan les taules a l'esquerra perque no es superposin amb les fitxes i les fotos.--JT Curses (disc.) 03:55, 6 gen 2012 (CET)
Quin navegador utilitzes? -- Vinals (xerrem) 03:58, 6 gen 2012 (CET)
Chromium. A Firefox la majoria es veuen be, pero a canvi de desplaçar les taules cap baix de la fitxa.--JT Curses (disc.) 04:03, 6 gen 2012 (CET)
Bé no hi estic d'acord amb els canvis. En tot cas hauries de fer-ho saber a la Taverna ja que en d'altres wikipedies utilitzen els mateixos paràmetres, que són els que queden millor als articles.
Bé no et preocupis, no faré cap canvi mes. Aixi es con es veu sense el canvi: https://picasaweb.google.com/jtsubslf/6DeEneroDe201202#5694354967620475314 .--JT Curses (disc.) 04:23, 6 gen 2012 (CET)--JT Curses (disc.) 04:23, 6 gen 2012 (CET)
Perdó, el fitxer correcte es aquet: https://picasaweb.google.com/jtsubslf/6DeEneroDe201202#5694354967620475314 .--JT Curses (disc.) 04:27, 6 gen 2012 (CET)

Si vols pots canviar les taules pel següent: Treu la línia de "bellataula" i al primer "{{Servei FFCC}}" afegeix després de FFCC |in=si perquè quedi {{Servei FFCC|in=si|RBa|títol=si}}, et sembla? Fes-ho només als que no hagis modificat anteriorment, si vols els que ja has modificat els faig jo. -- Vinals (xerrem) 04:35, 6 gen 2012 (CET)

No funciona, ho he probat a Estació de Sant Cugat del Vallès i es veu aixi: https://lh6.googleusercontent.com/-_WrxK6IRAG4/TwbcYqhNp6I/AAAAAAAAAMA/NbYvJ-vmmfc/s800/Pantallazo-10.png . La veritat es que posar que les taules d'aquells articles curts (el text no es suficient perque la taula quedi sota la fitxa) s'alinein cap a l'esquerra no perjudica la visió dels altres navegadors, per aixó les taules tenen l'opció de alinear-se i no se perque no vos sembla bé. --JT Curses (disc.) 12:45, 6 gen 2012 (CET)
Ho sento, m'habia descuidat treure-la. Tens raó, si que funciona. --JT Curses (disc.) 18:27, 6 gen 2012 (CET)

Estacions[modifica]

No tenc gaire clara l'admissibilitat d'articles com Estació de Gerb i Estació de Riba-roja d'Ebre (i d'altres similars). Te pareix que podries mirar d'aportar-hi referències que en verificassin la seva admissibilitat? Gràcies, Pau Cabot · Discussió 08:33, 6 gen 2012 (CET)

Si el màxim que pots posar de cada estació són dos paràgrafs, potser estaria bé fusionar-los per línies o similars. No sé si les dues referències que té l'article que em dius donen per verificar-ne la seva admissibilitat. De totes formes, l'article que t'he dit jo no té cap referència i estaria en un altre nivell que el que em dius tu. Pau Cabot · Discussió 16:15, 6 gen 2012 (CET)
De moment, no són admissibles, ja que no tenen referències que demostrin que es tracta d'un tema que ha rebut cobertura significativa per part de fonts fiables i independents del subjecte. En realitat, no tenen cap referència de cap tipus. Entenc que algunes estacions puguin ser admissibles però potser no totes ho són. Seria cosa d'anar afegint referències a les que sí que es pugui referenciar. Pau Cabot · Discussió 17:15, 6 gen 2012 (CET)
Hi he pegat una ullada. Reflexions en veu alta: 1. La majoria de les coses que hi has afegit (i referenciat) xerren de la línia i no de l'estació. 2. Les referències aportades són fonts primàries i haurien de ser (almanco alguna) fonts secundàries tal com s'explica a VP:NOTI. 3. Hi ha algunes estacions com la de Lleida que potser serien admissibles (encara que a hores d'ara hi faltin fonts secundàries). En canvi, d'altres fan bastanta pinta de no ser admissibles. Pau Cabot · Discussió 08:15, 7 gen 2012 (CET)
1. Les fonts de FGC, més que fonts secundàries, jo les definiria com a fonts pròpies.
2. He posat els avisos unilateralment per la recomanació Viquipèdia:Llanceu-vos-hi! i perquè així és com es fan les coses a la Viquipèdia (tu també degueres fer els articles unilateralment, no?). Que tengui l'avís no vol dir que es fusioni sinó que es pot discutir si s'escau o no a la discussió. Ara bé, me sembla bé discutir-ho en general, no hi tenc cap inconvenient. Pau Cabot · Discussió 16:23, 7 gen 2012 (CET)
A la taverna, no? Pau Cabot · Discussió 17:31, 7 gen 2012 (CET)
Seguesc sense veure clara la seva admissibilitat. Em sembla més aviat un recull inèdit de fonts primàries. Crec que, en cas de dubte, el fusionaria a la línia. Pau Cabot · Discussió 08:51, 15 gen 2012 (CET)

Problemes de drets d'autor: Telefèric d'Olesa a Esparreguera[modifica]

Agraïm les teves contribucions, com a Telefèric d'Olesa a Esparreguera, però malauradament hi ha un problema per verificar que realment és un material lliure. No podem acceptar text o imatges copiats d'algun altre lloc incompatible amb la nostra llicència d'ús. Aquest article sembla que s'ha copiat de http://www.trenscat.com/metrobaix/aeriolesa_ct.html, i per tant podria ser una violació dels drets d'autor. De forma preventiva, el contingut serà esborrat en breu.

Si creus que l'article no és una violació dels drets d'autor, o si tens un permís del titular legítim per alliberar-lo sota una llicència compatible amb la CC-BY-SA 3.0, pots seguir les següents instruccions:

  • Si tens permís de l'autor, deixa un missatge explicant-ho a Discussió:Telefèric d'Olesa a Esparreguera i envia un correu electrònic amb la confirmació del permís a "info-ca (arrova) wikimedia (punt) org". Pots veure la pàgina d'autoritzacions per a més informació.
  • Si en la font original hi ha algun avís legal que digui que es pot utilitzar sota la llicència de Creative Commons Reconeixement i Compartir-Igual, en versió 3.0 o posterior, o bé que està en domini públic, pots deixar un missatge a Discussió:Telefèric d'Olesa a Esparreguera amb un enllaç a aquest avís legal. Pots veure les compatibilitats amb la nostra llicència a Ajuda:Republicació/Copyleft.
  • Si ets el titular dels drets: envia un correu electrònic, des d'una adreça que es pugui identificar amb la publicació original, a info-ca(arrova)wikimedia(punt)org i amb una declaració explícita de cessió sota les llicències GFDL i CC-BY-SA, o com a mínim la segona. Deixa una nota a Discussió:Telefèric d'Olesa a Esparreguera dient que ja l'has enviat. Pots veure Ajuda:Republicació/Autor de text.

Cal tenir en compte que és possible que el text s'hagi de modificar per a que tingui un to enciclopèdic i que s'adapti a una estructura i estil. A més, formalitzar un permís no és garantia de que sigui acceptat si no compleix amb les nostres polítiques i normes.

Esperem la teva comprensió i que segueixis col·laborant a la Viquipèdia però, si us plau, soluciona o evita aquests problemes.

La versió inicial és una transcripció literal del contingut de la pàgina web trenscat.cat que en prohibeix tant l'ús públic com lucratiu, requeriments que es demanen per a les intervencions a la Viquipèdia. Les mdoficiacions posteriors no són suficientment significatives com per considerar l'article una obra diferent a l'original.

--83.41.187.162 (discussió) 13:42, 13 gen 2012 (CET)

Línia 13[modifica]

Ep! Jo deixaria l'article tal com està (amb tota la informació que puguis) i el posaria a avaluar indicant que no tens intenció de posar-lo a votació si no que el poses per complir amb el punt:

« (c) Els articles que siguin inel·ligibles per ser de qualitat o bons, a causa d'informació limitada o una inestabilitat inherent, han de passar una revisió de qualitat individual que inclogui una avaluació, i cal que tots els problemes importants siguin resolts. »

Què et sembla?--Arnaugir 22:12, 17 gen 2012 (CET)

Perfecte, quedarà un tema de qualitat molt ben parit!! amb ni més ni menys que amb 15 articles... espectacular!--Arnaugir 22:42, 17 gen 2012 (CET)

He arxivat la votació perquè ja han passat unes tres setmanes. :-) --Arnaugir 22:43, 12 feb 2012 (CET)

Sí, demà te l'arxivo que avui no tinc temps :-) --Arnaugir 23:35, 25 feb 2012 (CET)
Ara ho afegiré per sortir de dubtes! --Arnaugir 23:40, 25 feb 2012 (CET)

Logotips amb SVG![modifica]

Ja et vaig demanar si podies passar en SVG alguns dels logotips de les línies de TRAM que no estaven en aquest format, com la resta de les altres línies i així ho vas fer. Et voldria demanar, ja que pel que fa als gràfics no sóc gaire expert, si podries crear el logotip en SVG dels autobusos urbans operats per TMB a Barcelona que és més o menys una "B" encerclada dins un cercle de color vermell. Et demano aquest logotip ja que en aquests moments em disposo a crear un article sobre els autobusos urbans de Barcelona i diferents plantilles pel que fa a les línies a la Viquipèdia en anglès, i és completament necessari per a complementar-ho. Hauria de ser exactament una versió en SVG de la "B" encerclada que apareix entre fletxes a dalt i a baix de l'esquema de línies de metro: [1] També m'agradaria poder saber com poder utilitzar un logotip amb copyright d'una altra viquipèdia en una llengua en una altra amb una altra llengua. Moltes gràciès!! :D Salutacions, Mllturro (disc.) 17:09, 3 feb 2012 (CET)

PD:Podries, si us plau, fer també el logotip en SVG dels serveis de Nitbus? :D Aquí et deixo una imatge a partir de la qual orientar-te: [2] . Moltes gràcies!! Mllturro (disc.) 17:17, 3 feb 2012 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina EolicCat[modifica]

Paperera

Hola, s'ha proposat l'eliminació de la pàgina «EolicCat», que heu fet o en què heu col·laborat significativament.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.--Pau Cabot · Discussió 18:51, 15 feb 2012 (CET)

Presa de decisió[modifica]

Hola Vinals, hem obert una presa de decisió per mirar de consensuar una interpretació clara de les polítiques d'admissibilitat per a articles curts, sense referències que en verifiquin una cobertura significativa en fonts fiables o només de dades estadístiques. La idea és primer mirar de resumir tot el que ja s'ha discutit sobre el tema, per, en una segona fase, consensuar què fer amb alguns articles tot mirant d'interpretar les polítiques existents. Com que això afecta a alguns articles que has creat tu, ens aniria molt bé que ens ajudassis a completar la presa de decisió i donar el teu punt de vista sobre cada un dels casos plantejats. Moltes gràcies, Pau Cabot · Discussió 19:08, 19 feb 2012 (CET)

Això afecta als articles de les estacions de ferrocarrils, sí: Viquipèdia:Presa de decisions/2012/Requisits mínims d'un article/Articles. I sí, aquesta discussió i d'altres que m'hagin passat les pots afegir a antecedents. Pau Cabot · Discussió 21:31, 19 feb 2012 (CET)

Palau de Gel d'Andorra[modifica]

Podries passar a referenciar-lo? Gràcies! Pau Cabot · Discussió 18:40, 25 feb 2012 (CET)

RE:Llista d'estacions[modifica]

Per a facilitar la continuïtat del fil de la discussió et conteste a Llista d'estacions @ Coet's UT. –Coet · BANG · blablabla 17:42, 26 feb 2012 (CET)

TDQ[modifica]

Aprovat! :-) VP:TDQ moltes felicitats.--Arnaugir 21:00, 28 feb 2012 (CET)

RE:Llista d'estacions[modifica]

Noves contestacions a User talk:Coet#Llista d'estacions. –Coet · BANG · blablabla 20:40, 29 feb 2012 (CET)

Noves observacions. –Coet · BANG · blablabla 14:25, 14 març 2012 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Plantilla:Amagar taula[modifica]

Hola Vinals/Arxiu 2012,

s'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Plantilla:Amagar taula», que heu fet o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, pots deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal. --Bestiasonica (disc.) 17:54, 23 març 2012 (CET)

Metro de París[modifica]

Hola Ermengol. Et deixo aquest tema de qualitat fr:Wikipédia:Bons thèmes/Propositions/Métro de Paris per si algun dia tens ganes de traduir-lo fa l'ullet --Davidpar (disc.) 11:18, 2 abr 2012 (CEST)

descuit[modifica]

Disculpa, estic una mica saturat de feina. M'ho miraré, potser trigue un parell de dies.–Coet · BANG · blablabla 00:16, 20 abr 2012 (CEST)

Petició de traducció[modifica]

Vinals Crear/millorar Galeria Ermelín Discussió

Monuments històrics i patrimoni monumental[modifica]

Compte que les categories de monuments històrics són només pels BCIN. Les categories per tots els monuments són les de patrimoni monumental (per exemple, categoria:patrimoni monumental de la Seu d'Urgell), i dintre d'aquestes hi ha una categoria de monuments històrics pels BCIN (si n'hi ha 5 o més) i una de monuments d'interès local pels BCIL.--Pere prlpz (disc.) 23:18, 1 maig 2012 (CEST)

Que sigueu més d'un, probablement vol dir que hauríem d'haver explicat amb plantilles a les categories què vol dir cada cosa. Amb els monuments hi ha més feina de la que es pot fer i les coses importants com donar explicacions s'acaben quedant enrere.--Pere prlpz (disc.) 23:33, 1 maig 2012 (CEST)

Bellestar[modifica]

Diria que la pronúncia AFI indicada a Bellestar (Montferrer i Castellbò) no és correcta. No sé si hi ha una pronúncia local particular, però ara sembla que digui ballesta pronunciat en català occidental. Si no vaig errat, la zona és català oriental que correspondria a [bəʎəsˈta] amb vocals neutres i accentuat a l'última síl·laba. En català occidental seria [beʎesˈta]. Per a aquestes coses pot ser útil wikt:Viccionari:Pronúncia del català on s'utilitza força. --V.Riullop (parlem-ne) 23:32, 8 maig 2012 (CEST)

Llavors deu ser [baʎəsˈta], amb la vocal del mig neutra, no? --V.Riullop (parlem-ne) 08:40, 9 maig 2012 (CEST)
D'acord, així estava jo equivocat amb la percepció del límit oriental-occidental en la zona. --V.Riullop (parlem-ne) 11:38, 9 maig 2012 (CEST)

Textos lliures o no[modifica]

Un aclariment. El contingut del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal és un document oficial publicat en el Diari Oficial de la Generalitat, i per tant no està subjecte a drets d'autor, és assimilable a domini públic. El contingut de patmapa té un avís legal amb unes condicions que són compatibles amb CC-BY-SA. Però la Gran Geografia Comarcal de Catalunya és una obra col·lectiva d'autor on l'editorial pot reclamar els seus drets, a més d'interessos comercials. No és lliure. Ho dic per Sendes que s'hauria de reescriure de nou. --V.Riullop (parlem-ne) 21:20, 9 maig 2012 (CEST)

Resposta[modifica]

Tens missatges nous
Hola, Vinals. Tens missatges nous a la pàgina de discussió de Vriullop.
Data del missatge: 18:05, 18 maig 2012 (CEST). Pots eliminar aquest avís quan vulguis traient la plantilla {{Resposta}}.

Projecte estacions[modifica]

Estic a punt de tancar fins a primers de juliol. Intentaré seguir amb este projecte. Ja et dic quelcom el més aviat possible. –Cœt · mascletà · blablabla 11:47, 16 maig 2012 (CEST)

CAP[modifica]

Ja hi he dit la meva. Pau Cabot · Discussió 17:01, 30 maig 2012 (CEST)

hidrografia[modifica]

Guai!! Em sembla bé el q dius per les separades, tu mateix. (ho indiquem a l'ús de la plantilla). Jo també havia començat a fer algo fa temps però encara està molt a les beceroles: Usuari:Arnaugir/Element d'hidrografia. La teva està més avançada pel que veig :-) acabo exàmens aviat si tot va bé... (per fi!) una abraçada--Arnaugir 18:13, 1 juny 2012 (CEST)

Virós - Valferrera[modifica]

Company, sento dir-te que no tens raó. Segons la normativa d'ús del guionet, només va sense espai en el cas que es tracti d'un nom compost, que, en aquest cas, seria Virósvallferrera, amb el segon component en minúscula i sense guió, a més. És clar que no és el cas: no es tracta d'un mot compost, sinó de la unió de dos conceptes en un mateix enunciat. En aquests casos, preval la norma internacional tipogràfica, que demana un espai al costat de determinats signes de puntuació i, en alguns casos, un espai a cada banda del signe de puntuació. En el cas del guió, no requereix espai al darrere quan introdueix una acotació, un aclariment, etc. (com si fos un parèntesi) i no el requereix al davant quan tanca aquesta acotació o aclariment. El matís de significat que proposes no existeix, ja que és un matís de caràcter subjectiu, davant del qual preval la normativa, que és objectiva. Finalment, el nom de l'estació tampoc no és aquest; segons els documents que he pogut consultar, és "Bosc Virós" (o "Bosc Viros"), topònim que com a tal no és reconegut enlloc i, a més, té un punt d'aberrant (hauria de ser, en tot cas, "Bosc de Virós").--Claudefà (Discussió) 20:54, 1 juny 2012 (CEST)

Santa Coloma[modifica]

Tota la raó! Fet Fet! ;)--Kippelboy (disc.) 12:21, 3 juny 2012 (CEST)

Rescat[modifica]

De 19 a 20 a CatRàdio i Catalunya Info dediquen un programa especial íntegrament al rescat. Suposo que parlaran com s'ha arribat fins aquest punt, etc. etc., t'ho dic perquè veig que t'interessa el tema somriure --Davidpar (disc.) 18:41, 9 juny 2012 (CEST)

Petició de traducció[modifica]

  • La vostra petició de traducció de l'article Eurobons s'ha completat amb èxit.--Amical-bot (disc.) 16:39, 26 maig 2012 (CEST)
Vinals Crear/millorar Galeria Ermelín Discussió

Recordatori d'admissibilitat de: The Mamzelles[modifica]

Hola Vinals/Arxiu 2012,

Entre tots volem fer la millor enciclopèdia possible. Per això, és important que els articles aportin referències de fonts fiables que no estiguin implicades directament amb el propi objecte de l'article i, d'aquesta manera, complir amb els criteris d'admissibilitat («que hagi rebut cobertura significativa en fonts fiables i independents del subjecte»).

Si no s'aporten referències de terceres parts independents, l'article podria entrar en un procés de fusió o esborrament per no seguir els criteris de la Viquipèdia esmentats. Si tens algun dubte, pots deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la la Taverna o directament al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article The Mamzelles. --Pau Cabot · Discussió 22:09, 19 juny 2012 (CEST)

Arxivador[modifica]

Veig que has afegit la configuració per l'arxivador. He revertit el primer intent ja que la configuració no és clara i és millorable. M'explico, les instruccions a Usuari:VriuBot/Arxivador potser no són prou clares. Hi ha dues configuracions habituals: arxius numerats que s'incrementen quan la pàgina és plena, i arxius per dates. En el primer cas, que és el que tinc a la meva pàgina, hi ha un comptador counter i un valor màxim de la mida de l'arxiu maxarchivesize a partir del qual s'incrementa el comptador. Pel segon cas, per exemple Usuari Discussió:Walden69, hi ha les variables year, month i alguna altra. La configuració que tens ara, "counter = 12" i "archive = Usuari Discussió:Vinals/Arxiu %(counter)d", vol dir que s'arxivarà a "Usuari Discussió:Vinals/Arxiu 12" indefinidament. Com que tens una estructura d'arxius anteriors per anys, la solució és eliminar counter i posar "archive = Usuari Discussió:Vinals/Arxiu%(year)d". El problema és que year és amb 4 xifres i dóna "Usuari Discussió:Vinals/Arxiu2012". La solució més fàcil serà que reanomenis els arxius amb les 4 xifres. --V.Riullop (parlem-ne) 10:51, 22 abr 2012 (CEST)

Ok, ara ha funcionat bé. --V.Riullop (parlem-ne) 13:33, 22 abr 2012 (CEST)

Comentari[modifica]

Hola, he llegit el comentari en la meva pàgina de discussió. No he respost abans perquè no estava editant a la viqui en català. Salutacions cordials. Ferbr1 (disc.) 20:10, 28 juny 2012 (CEST)

Manquen referències a Gegants de Barcelona[modifica]

Hola Vinals/Arxiu 2012,

recordeu que la Viquipèdia no és una font primària. Per això, en crear o ampliar un article, heu de citar les fonts d'on heu extret o adaptat la informació per a que els lectors puguin verificar i valorar els continguts que heu aportat.

Us encoratgem a que treballeu en millorar l'article en aquests sentits. Podeu aprendre com citar les fonts aquí. Tota informació no verificable pot ser posada en dubte o eliminada. Si teniu algun dubte podeu deixar-me un missatge a la pàgina de discussió, traslladar-lo a la La taverna o, directament, al xat.
Aquest recordatori és en motiu de l'article Gegants de Barcelona. --Pau Cabot · Discussió 10:42, 10 jul 2012 (CEST)

Via Augusta[modifica]

Hola Ermengol. Tot i l'avís del fet que t'estàs prenent un viquidescans, em prenc la llibertat de viquiimportunar-te ja que he vist que de fet no acaba de ser veritat... ;) He vist que has col·laborat a fer les plantilles dels mapes de les línies de metro de Barcelona, i he pensat que seria una bona idea fer el mateix però amb les diverses parades de la Via Augusta. La veritat és que he intentat fer-la jo mateix, i me n'estava sortint prou bé (copiant i enganxant, clar) fins que he hagut de fer una bifurcació, i aleshores el món lògic m'ha caigut al damunt... Per tant et volia demanar si podries ajudar-me a fer la plantilla. Pel que fa a les "parades" te les puc anar indicant. Si et sembla bé fer-la, podem quedar un dia al xat i així t'aniria dient les parades i les bifurcacions. Ja em diràs quelcom!--Galazan (disc.) 18:24, 31 jul 2012 (CEST)

Ei Ermengol, avui al matí estaré al xat http://webchat.freenode.net/?channels=#wikipedia-ca si et va bé pots passar i així em vas donant les indicacions.--Galazan (disc.) 10:48, 1 ago 2012 (CEST)
Ei Ermengol, et podries connectar un moment?--Galazan (disc.) 17:37, 2 ago 2012 (CEST)
De fet es tractaria d'ordenar una mica els emplaçaments (allò que et vaig dir que no calia...) posant-los alguns a la mateixa alçada dels altres. Necessitem una mica de temps per anar mirant al mapa i col·locar-ho tot al seu lloc. Així que potser que ho deixem per quan tornis de vacances.--Galazan (disc.) 13:49, 4 ago 2012 (CEST)

Plantilla:Infotaula línia ferrocarril[modifica]

Hola! només dir-te que he treballat sobre Plantilla:Infotaula línia ferrocarril, ara està ben preparada per fer-la servir on calgui. Abans estava a mig traduir (la vas començar tu :)). Fins i tot hi ha una secció pel mapa de la línia (que es pot fer amb les plantilles aquelles rares de tram a tram...), que es pot amagar o mostrar segons convingui. Espero que et serveixi pels teus articles :-)--Arnaugir 17:30, 13 ago 2012 (CEST)

Siusplau passa't per aquí--Arnaugir 16:24, 14 ago 2012 (CEST)

Rodalies[modifica]

Hola Ermengol: Ho he canviat l'encapçalament de la plantilla perquè em semblava un xic massa telegràfic. Si creus que cal tornar al l'encapçalament anterior no hi ha cap problema. Creus que, per exemple, «Mapa sinòptic de la línia R4» podria ser una bona solució? --Bestiasonica (disc.) 22:55, 14 ago 2012 (CEST)

D'acord, vaig a veure que puc fer. --Bestiasonica (disc.) 00:40, 15 ago 2012 (CEST)

Xarxa Ortogonal d'Autobusos de Barcelona[modifica]

Hola Ermengol. Recorda que l'article de la Xarxa Ortogonal d'Autobusos de Barcelona està inacabat des de fa una mica menys d'un any fa l'ullet --Davidpar (disc.) 15:06, 30 ago 2012 (CEST)

Andorra[modifica]

Hola Ermengol, com estàs? estava mirant Andorra i mirant l'apartat de transports diria que s'ha d'actualitzar, fa poc vaig veure al TN que havien inaugurat els túnels. com ho veus?--Arnaugir 17:33, 31 ago 2012 (CEST)

Via Augusta[modifica]

Ei Ermengol, que tens una estona per ajudar-me en la Plantilla:Mapa Via Augusta a través del xat?--Galazan (disc.) 14:53, 25 set 2012 (CEST)

Tramvia del Baix Empordà[modifica]

Hola, Ermengol,

Crec que els articles Tramvia del Baix Empordà i Línia Palamós-Girona-Banyoles, s'haurien de fusionar, ja que tots dos es refereixen al mateix ferrocarril. A més, el darrer article esmentat conté un error popular: el ferrocarril no es va nacionalitzar el 1942, sinó el 1938, en plena guerra civil. Tinc el document mecanoscrit que ho justifica, perquè el meu avi va ser conductor del ferrocarril i tingué un càrrec en la cooperativa que explotà la línia des del 1936 fins al 1938. Si et sembla bé, jo mateix faré la fusió.

--Anselm Quixal (disc.) 22:20, 20 oct 2012 (CEST)

Matrimoni homosexual a Espanya[modifica]

Quan puguis caldria actualitzar Matrimoni homosexual a Espanya amb els darrers esdeveniments.--Arnaugir 20:51, 6 nov 2012 (CET)

La llengua del metro[modifica]

Bon dia! He estat fora el cap de setmana i últimament vaig molt enfeinat, per això no he vist el que m'havies deixat fins ara. Com ja t'he insinuat, vaig de cul i no em puc dedicar gaire a la Viqui ara, per la qual cosa t'agrairia que ho proposessis a algú altre, això de repassar el text del Metro de Barcelona, ja que no sé pas quan m'hi podré dedicar amb atenció. Em sap greu! --Enric (discussió) 10:01, 13 nov 2012 (CET)

Línia Barcelona-Martorell[modifica]

Hola Ermengol: Tot cercant informació ver els monument Estació de Molins de Rei m'he topat amb: El primer tren de la comarca i l'impuls a la comercialització agrícola , les tres primeres planes tracten de la construcció de la línia i a la bibliografia hi ha referenciada una Tesi Doctoral. Te'n deixo noticia per si ho vols/pots aprofitar.--Mafoso (Mani'm?) 15:54, 13 nov 2012 (CET)

Per quan tornis del Viquidescans[modifica]

He vist a la teva pàgina "Crear" que tens la Banca mas Sardà. Quan t'hi posis, m'ho fas saber i et buscaré alguna info que tinc per casa de quan hi vaig treballar (long long time ago....). No em proposis de fer-ho jo perquè no soc expert en aquest tipus d'article, però escanejar documents si que sé. Salut !--amador (disc.) 14:00, 21 nov 2012 (CET)


Proposta d'esborrament de la pàgina Estació de Bellvitge (Metro)[modifica]

Hola Vinals/Arxiu 2012,

S'ha obert una proposta per esborrar la pàgina «Estació de Bellvitge (Metro)», que heu iniciat o en què heu col·laborat significativament, per incomplir algun dels criteris de la Viquipèdia després de ser avisat prèviament sense haver-se solucionat.

Esteu convidat a participar en la discussió relativa a aquesta proposta. Si no esteu familiaritzat amb el procés, podeu llegir-ne les normes i polítiques a «Viquipèdia:Esborrar pàgines». Per qualsevol dubte, podeu deixar-me un missatge, formular-lo a la La taverna o, directament, al xat. No us ho prengueu com una qüestió personal, intenteu entendre'n els motius i demaneu-ne aclariments si cal.


Leptictidium (digue-m'ho a la cara) 16:26, 12 des 2012 (CET)

The Mamzelles[modifica]

Hola Ermengol! Acabo d'aportar fonts a The Mamzelles i he retirat el FVA amb el beneplàcit de'n Paucabot. Així doncs, quan et vingui de gust pots acabar l'article usant si escau, les fonts que he afegit.--KRLS , (disc.) 18:19, 27 des 2012 (CET)