Viquiprojecte Discussió:Mapes de localització en SVG/Arxiu 1

El contingut de la pàgina no s'admet en altres llengües.
De la Viquipèdia, l'enciclopèdia lliure

Seguents passos

Quan això estigui acabat el proper pas és potser substituir les imatges d'escuts i banderes per imatges vectorials. 88.25.161.20 23:52, 21 set 2007 (CEST)

Jo, que he intentat tirar endavant això, sempre he intentat anar-ne fent, també, de símbols. Amb els escuts i banderes el principal fre sol ser que les imatges que en trobem (en mapa de bits) no són prou grans com per saber nosaltres, els "dibuixants" de vectors, quina és ben bé la figura que hem de traçar. En tot cas, això demanaria un Viquiprojecte a part. Salutacions. → ebrenc · 16:32, 22 set 2007 (CEST)

Els mapes de Granollers, Castelldefels, Moià, Martorell, Cardona, Cambrils, Calaf, Mollerussa, Mataró, Manresa, Figueres (Alt Empordà), Balaguer, Olot, Palafrugell, Sitges, Palamós, Calella, Tremp, Tàrrega, Sort, Valls, Solsona, Puigcerdà, el Vendrell, Cervera, Banyoles, Vic, Reus i Salou són molt diferents d'un estàndard. 80.31.235.9 11:07, 23 set 2007 (CEST)

Quedarà solucionat automàticament quan s'apliquin els mapes SVG des d'una ordre general en la seua respectiva plantilla. De tota manera es poden posar mapes específics en cada infotaula municipal, però igualment crec que la principal prioritat és donar-nos pressa en tenir tots els mapes SVG fets. → ebrenc · 11:58, 23 set 2007 (CEST)

Tinc una nova base de mapes de millor qualitat que l'actual

Si voleu us la puc passar.Geògraf català discussió18:18, 12 feb 2008 (CET)

Si estàs disposat a fer els mapes de tots els municipis i per a penjar-los... :P No m'hi mostro en contra, jo, però tenint en compte que l'actual projecte fa temps que va i encara està pendent d'acabar... No he dit res; que potser coneixes algun tipus d'automatisme per a fer mapes i penjar-los a Commons, però ara anem als de Commons i diguem-los que els que hem penjat ja no ens serveixen! :P Cordialment, Geo. → ebrenc · 18:46, 12 feb 2008 (CET)

Totes les comarques a commons

Per fi ja hem acabat de pujar la última comarca a Commons, a partir d'aquí s'haurà d'actualitzar les infotaules de municipi perquè mostrin la imatge en .svg o ja la cerca de manera automàtica? Quant al tema dels escuts i la bandera hi ha algun viquiprojecte en marxa? --MuRe (discussió) 17:34, 31 jul 2008 (CEST)

Gràcies, MuRe, pel teu temps fent els mapes. Sí, actualment ja es veuen els nous mapes per defecte (a no ser que dins de la infotaula municipal que apareix a l'article del municipi en qüestió se n'especifique un altre de concret). Per a fer escuts i banderes, el viquiprojecte més interessant que conec a dia d'avui és el Taller de Heráldica y Vexilología, de la Viquipèdia en castellà; és molt complet i segur que t'agrada. Si preferisses seguir amb els mapes, estaria bé incloure als articles de les comarques un mapa amb la localització i nom dels municipis que les integren, com en el cas dels murcians (mira-ho aquí, per exemple), que vaig fer fa temps. Si et poses en contacte amb en Geògraf_català et serà de gran ajuda. Salutacions cordials! → ebrenc · 03:46, 1 ago 2008 (CEST)
Felicitats MURE, jo també els primers dies també m'ho vaig prendre com tu. Doncs si hi ha alguna feineta per mi l'aniré fent jeje.--KRLS , 10:45, 1 ago 2008 (CEST)

Ara

Quin és el següent d'aquest projecte, ara que ja hem fet tots els municipis de la Catalunya sud.--KRLS , 14:54, 3 feb 2009 (CET)